• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

gba

Registered User
لایک‌ها
25
چه اهمیتی داره که سیستم عامل ارجینال باشه؟ ارزش 100-200 تومن را داره؟ تو کارایی لپتاپ تاثیر میذاره؟

امنیتش بیشتره-یه نمه سرعتش هم همین طور- راحتتر هم update میشه-حالت سیستمی که کنده و باگ داره و یه نمه ویروسی هم نداره
برای ما ایرانیا نوچ فقط مشکل تو آپدیت شدنش داری که اونم قابل حله
بالا گفتم

lind

Registered User
لایک‌ها
3
نظر من:
به نظر می رسه توشیبا سرتره ولی منظور من از xps 1210 اون سری core 2 due ش بود که از هر لحاظ سرتره و حدود
sorry.gif
1400
میشه یک جایی به من لینک بدید که اونو داشته باشه؟

طول عمر باتری 1210 بیشتر است و حجمش هم کمی کمتر. گرچه وزن توشیبا کمتر است اما توجه کنیم که باتریش حجم کمتری داره! و طبق اطلاعات آن سایت(در صورت درست بودنشان!) 2 ساعت کمتر از 1210 می رود. اما درصورت یکسان بودن باتری ها(9 سلولی بودنشان، نباید این همه تفاوت باشد!)

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3136&review=Toshiba+Satellite+U200

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2965&review=XPS+M1210+Review

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3199
درسته من یه سرچی که کردن طبق گفته دوستان دل دو مدل داره که یه مدلشم دوال هست(البته تو این سایتای ایرانی ندیدم جایی این مدل رو بفروشه حتی اون مدلشم قیمت دقیقشو نتونستن پیدا کنم)
درضمن اون توشیبا هم مدل core2duo داره!!(http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?seg=HHO&poid=352297)
حرفی که وجود داره اینه که اون مدل دل باتری های 9cellهم روش میخوره ولی توشیباهه نه فقط 6تایی داره ولی تو این سایتای فروش ایرانی مدل6تایی رو نوشته همش حالا جایی هست که بشته در باره قیمت سوالاتی پرسید؟

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
EVO N610 2000 512 30(40) DVD-CDRW 460
این به نطر من بد نیست یک رویو ازش قبلا خوندم .فقط باید سالم باشه و باطریش کار کنه! و مانیتورش سالم باشه و واسط خوب باشه!
واسه من مشخصاته فروشنده رو بده مرسی...

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين مدل چه طوره
nx500
hp
cpu 1500centrino
hard 40
lcd 15
vga64
اين رو دست دوم چند بخرم؟
بعد شار‍ژش تا چند ساعت بايد كار كنه ؟
دستتون درد نكنه
با تشكر

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
آقا عادل می بینم که همه قدیمیها رو اوت کردی
با این سیاست تک صدائی که راه انداختی غیر از این هم انتظار نمی رفت

سلام بر شما دوست خوب...:happy:

منظورتان از اوت کردن نفهمیدم.:blush: همچنین درباره تک صدائی.

اما هر پیشنهاد و نظر و بحثی دارید در تاپیک پیشنهادات مطرح کنید.:)

بارها گفته ام و باز هم می گویم که من درباره نوت بوک چیزی بلد نیستم :( و تمام حرف هایم به عنوان یک نظر کوچک است. فقط به عنوان یک مدیری هستم که تاپیک ها را بنا به نظر خود دوستان که در همان تاپیک مطرح کرده بودند، تقسیم بندی می کنم!;)

هر وقت که احساس خوبی نسبت به من نداشتید یک تاپیک نظرسنجی برای عزل من بزنید و من با کمال میل استعفا می دهم. به قول اسفندیار عطایش را به لقیاش می بخشم! حتی حاضرم همین الان بروم!:eek:

هر گون بحثی در این مورد را در همان تاپیک مطرح کنید و هیچ ترسی هم نداشته باشید! چون من امکان بن کردن هیچ کس را ندارم! :happy:

از همه دوستان هم معذرت می خواهم که اینجا پاسخ دادم.:blush:

عضو کوچک پرشین تولز
عادل

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
نمایش 15....

خرید خارج از ابران صورت میگیره.....

ایسر کدوم مدلها ؟.....خارج ایران...

lind

Registered User
لایک‌ها
3
اینجا
خوشبختانه همه ی xps 1210 هاش core2 هست قیمتش هم خوبه

اینم لینک خود دل
لینک بسیار مفیدی بود:D
نمیدونم چرا تا حالا تو این زیگورات نرفته بودم:wacko:
فقط یه مشکلی هست مدلی که1گیگ رم داره1.65هست و مدلی که1.45هست512مگ رم داره(متاسفانه ننوشته از چه باتری استفاده میکنه)
اون مدل توشیبا هم 1گیگ رم داره ولی دوال نیست به قیمت1.3(البته انو جای معتبری ندیدم اگه جایی رو میشناسید که این مدل رو هم داره برای فروش به منم بگید ممنون میشم)
حالا به نظر شما برای کارای محاسباتی و نرمفزارهای مهندسی مثل mathlab کدوم یکی مناسب تر هست؟:rolleyes:

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
لطفا جواب بالا را بخوانید. از سلرون پرهیز کنید! که شاید پشیمان شوید! وقتی قیمت دوتان و سونامااین قدر افت کرده، اصلا هیچ توجیهی برای سلرون نیست! اگر پارسال این سوال را می کردید شاید می گفتم بله!(آنهم شاید:happy: !!!) اما الان سعی کنید سلرون نگیرید.
هم باتری را زود نابود می کند و هم طول برد باتری کم می شود .
اما قبول دارم که کار خیلی ها را راه می اندازد ولی نوت بوک بدی اش در عدم امکان ارتقا با قیمت مناسب (و البته در ایران) است! در ضمن این قیمت هایی که برای نوت بوک های سلرون در ایران جا افتاده بسیار گران است!

البته شما باید خودتان انتظاراتتان را از نوت بوک، برآورد کنید. و تصمیم بگیرید.

با تشکر از همه دوستان:blush:

ممنونم....

gba

Registered User
لایک‌ها
25
لینک بسیار مفیدی بود:D
نمیدونم چرا تا حالا تو این زیگورات نرفته بودم:wacko:
فقط یه مشکلی هست مدلی که1گیگ رم داره1.65هست و مدلی که1.45هست512مگ رم داره(متاسفانه ننوشته از چه باتری استفاده میکنه)
اون مدل توشیبا هم 1گیگ رم داره ولی دوال نیست به قیمت1.3(البته انو جای معتبری ندیدم اگه جایی رو میشناسید که این مدل رو هم داره برای فروش به منم بگید ممنون میشم)
حالا به نظر شما برای کارای محاسباتی و نرمفزارهای مهندسی مثل mathlab کدوم یکی مناسب تر هست؟:rolleyes:

اول این ویدیو رو ببین همه چیز رو کاملا درباره xps 1210 توضیح داده: لینک
اون 1210 که لینک داده بودی قدیمیه. جدیده تفاوت های جالبی داره :هاردش 7200 rpm شده که خیلی در کارایی تاثیر داره. پورت های کاملی داره که برای مثال s-video است که توشیبا نداره و برای بعضی جاها به درد می خوره. بدنه منیزیم اکسید داره که قوی تره و... (اون ویدیو که لینک دادم رو ببین همه چیز رو توضیح داده)
به نظر من اون 1.600 تومنیه واقعا ارزش داره بخصوص که گرافیک جدا داره و رمش هم 1 گیگ هست. ولی اگه پولت نمیرسه همون 1.400 رو بگیری ضرر نکردی چون واقعا قویه و اگر خواستی می توانی بعدا رمش رو ارتقا بدی.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان كسي نميدونه از مدلهاي core2dou‌سوني توي تهران هست يا نه؟‌من ميخوام به قصد خريد بيام تهران ميخواستم ببينم مجتمع پايتخت اين مدلهارو داره؟مثل sz330p-or-FE770G

gba

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان كسي نميدونه از مدلهاي core2dou‌سوني توي تهران هست يا نه؟‌من ميخوام به قصد خريد بيام تهران ميخواستم ببينم مجتمع پايتخت اين مدلهارو داره؟مثل sz330p-or-FE770G

sz330 رو تو یکی از بروشور ها دیدم. حالا اگر پیداش کردن واسط می گذارم. اونیکی رو نمی دونم.

lind

Registered User
لایک‌ها
3
اول این ویدیو رو ببین همه چیز رو کاملا درباره xps 1210 توضیح داده: لینک
اون 1210 که لینک داده بودی قدیمیه. جدیده تفاوت های جالبی داره :هاردش 7200 rpm شده که خیلی در کارایی تاثیر داره. پورت های کاملی داره که برای مثال s-video است که توشیبا نداره و برای بعضی جاها به درد می خوره. بدنه منیزیم اکسید داره که قوی تره و... (اون ویدیو که لینک دادم رو ببین همه چیز رو توضیح داده)
به نظر من اون 1.600 تومنیه واقعا ارزش داره بخصوص که گرافیک جدا داره و رمش هم 1 گیگ هست. ولی اگه پولت نمیرسه همون 1.400 رو بگیری ضرر نکردی چون واقعا قویه و اگر خواستی می توانی بعدا رمش رو ارتقا بدی.
دیدمش آره خوبه ولی خب قیمتشم بالاست
من حالا در فکرم همون1.45رو بگیرم و یه رم اضافه ولی شنیدم این زیگورات گارانتیش افتضاحه جای دیگه ای هم ندیدم core2duo داشته باشه به نظر شما گارانتی مناسب واسهdell چی هست؟:D

gba

Registered User
لایک‌ها
25
دیدمش آره خوبه ولی خب قیمتشم بالاست
من حالا در فکرم همون1.45رو بگیرم و یه رم اضافه ولی شنیدم این زیگورات گارانتیش افتضاحه جای دیگه ای هم ندیدم core2duo داشته باشه به نظر شما گارانتی مناسب واسهdell چی هست؟:D

رم اضافه خودش بیشتر از 100 تومنه (512 اضافی). :wacko: به نظر من اگر می تونید بیشتر صبر کنید اون بالاتره رو بگیرید که واقعا ارزشمند تره.
اونجور که دوستان گفتند با گارانتی 40 تومن گرونتره.:(
والا پیشنهاد من اینه که یک هفته ضمانت تعویض بگیر و همه چیزش رو چک کن و گارانتی هم نگیر. تجربه نشون داده که سنگین تره. ولی اگه بخوای گارانتی بگیری ابزار پیشرو خوبه (البته برای من خوب بوده و لپتاپم هم vaio هست)
اگه دوستان نظری دارند مطرح کنند، ممنون می شم:blush:

lind

Registered User
لایک‌ها
3
رم اضافه خودش بیشتر از 100 تومنه (512 اضافی). :wacko: به نظر من اگر می تونید بیشتر صبر کنید اون بالاتره رو بگیرید که واقعا ارزشمند تره.
اونجور که دوستان گفتند با گارانتی 40 تومن گرونتره.:(
والا پیشنهاد من اینه که یک هفته ضمانت تعویض بگیر و همه چیزش رو چک کن و گارانتی هم نگیر. تجربه نشون داده که سنگین تره. ولی اگه بخوای گارانتی بگیری ابزار پیشرو خوبه (البته برای من خوب بوده و لپتاپم هم vaio هست)
اگه دوستان نظری دارند مطرح کنند، ممنون می شم:blush:
پس به نظر شما اگه قصد ارتفا دارم همون 1.65تومنیه مناسب تره؟!
در مورد گارانتی خب خیلی حرفه بدون گارانتی همچین جنس گرونیرو بخری!!
bigeyes.gif

ابزار پیشرو هم من رفتم تو سایتش البته اون مدلی که نوشته core2duo نیست
crap.gif

و یه مطلب دیگه این که من آیا میتونم باتری9زثمم گیر بیارم یانه و اگه بله چه قیمتی خواهد داشت؟
alfalfa.gif

بالا