ممنون ازتاینجا رو نگاه کن: لینک
نوشته از ویستا به طور کامل پشتیبانی می کنه.
حالا نظر دوستان در مرود اين نوت بوك با توجه به قيمتش چيه؟
قابليت حفظ شارژ لپ تاپ هاي دل در چه حديه؟
ممنون ازتاینجا رو نگاه کن: لینک
نوشته از ویستا به طور کامل پشتیبانی می کنه.
احتمالا هست!با سلام
لپتاپ حدود 1 تومن که گرافیک بهتری نسبت به اینتل داشته باشه پیدا میشه؟برای گیم میخوام:happy: البته نه گیمهای خفن. می خوام حداقل T&L رو ساپورت کنه
ممنون میشم![]()
دوست خوبم، آدم های زیادی بودند که اطلاعات جامعی داشتند و نوت بوک را برای خودشان خریده اند ولی آخرش پشیمان شدند!با سلام
من آدمی هستم تقریبا هیچی ندون از نوت بوک
فقط تنها چیزی که میدونم اینه که یک میلیون و ششصد هزار تومان و بهم پول دادن و گفتند برو برامون نوت بوک بخر
هر چی من گفتم بابا من اصلا کارم این نیست کسی گوش نداد واسه همین اومدم یه بار این قسمت نوت بوک فروم
رو از اول تا اخر ویه بار هم از اخر تا اول خوندم ولی خوب مغزم جواب نداد واسه همین دست به دامان شما شدم
چیز زیادی هم نمی خوام لطفا فقط یه مارک و یه آدرس برای خرید اگه لطف کنید ممنون می شم که من برم بخرم بیارم یعنی خودتون رو بذارید جای من اگه اینقدر پول داشتید چی می خریدید و از کجا؟ (اگه کار هایی که قراره با این نوت بوک انجام بشه رو هم می خوایید تقریبا همه کار.........)
دوست،خوبم توجه کنید که از این 6400 به اندازه توانش لنتظار داشته باشید و نخواهید که مثل یک نوت بوک 1700 و بالاتر و با همین مشخضات از آن کار بکشید.ممنون ازت
حالا نظر دوستان در مرود اين نوت بوك با توجه به قيمتش چيه؟
قابليت حفظ شارژ لپ تاپ هاي دل در چه حديه؟
سلام!با سلام به همه عزیزان
من هیچ چیزی از لب تاب نمی دوم و دوست دارم اطاعاتم خوب باشه ممنون میشم اگر کسی در این زمینه بلد هست به من یاد بده
نا امیدم نکنید مرسی
به نظر من یک قانون بگذارید که هر کسی از قسمت مشاوره استفاده کرد، هنگامی که لپتاپش رو خرید ازش یک ریویو بگذارهدوست،خوبم توجه کنید که از این 6400 به اندازه توانش لنتظار داشته باشید و نخواهید که مثل یک نوت بوک 1700 و بالاتر و با همین مشخضات از آن کار بکشید.
در ضمن از دوستانی که این مدل را خریده اند و در بخش لپتاپ هستند، مشاوره بگیرید. (یک سری به تاپیک مشکلات مربوط به نوت بوک بزنید.)
متاسفانه هیچ یک از دوستانی که این نوت بوک را خریده اند، هیچ نقد کاملی نمی نویسند!![]()
آره به قیمتش واقعا می ارزهمن قصد خرید یک نوت بوک تقریبا ارزون و مناسب رو دارم.این به نظرم خوب اومد.حالا اگر کسی این مدل رو داشته ممنون میشم راهنمایی کنه من رو.
قیمتش توی ایران چقدر هست؟
17900000 ريالبا سلام .ميخواستم بدونم نظرتون در مورد اين لپتاپ چيه؟ Dell D820
كسي نميدونه قيمتش ايران چنده؟
CPU 2.16 GHz Intel Core 2 Duo T7400
Operating System Windows XP Professional SP2
RAM/Expandable to 1GB/TK
Hard Drive/Speed 100GB/ 5,400 rpm
Optical Drive 8X DVD +/- RW
Display/Resolution 15.4 inches/ 1920 x 1200
Graphics/Video Memory Nvidia Quadro NVS 120M TurboCache/512MB
Wireless Networking EV-DO, 802.11a/g
Ports Four USB 2.0, FireWire, VGA, Ethernet, modem, IR, headphone, mic, docking connector
Card Slots One Type I or Type II, 54mm ExpressCard Slot
Weight 6.6 pounds
Size 14.2 x 10.3 x 1.4
Warranty/Support Three year parts and labor with onsite service/lifetime toll-free 24/7
MobileMark 2005 308
3DMark03 3,927
Battery Life (Wi-Fi On/Off) 9-cell
Wireless Performance (15/50 feet) 9.5 Mbps / 8.1 Mbps
ممنون از توجهت
راستش زياد نميخوام از اين لپ تاپ كار بكشم و به نظرم در اين محدوده قيمت امكانات بهتر و بالاتري نسبت به نوت بوكهاي
ماركهاي ديگه داره
در كل تاييد ميشه يا نه؟
به نظر من یک قانون بگذارید که هر کسی از قسمت مشاوره استفاده کرد، هنگامی که لپتاپش رو خرید ازش یک ریویو بگذاره
آره به قیمتش واقعا می ارزه
قیمت اینجا
17900000 ريال
اقا ممنون.آره به قیمتش واقعا می ارزه
قیمت اینجا
سلام
میخوام یه لب تاب بگیرم برای یه نفر
طرف فوق لیسانس رشته مهندسی هست و دختر میباشد
بودجه حدود 1تومن الی1300
کار کرد انجام محاسبات دقیق و زیاد(شبیه سازی) و برنامه نویسی و نرمفزارهای مهندسی
انتظارات اندازه کوچک و باتری زیاد(کار دانشجویی بید)
ممنون میشم که راهنمایی کنید منو![]()
اگه اندازه کوچک باتری خوب >>> XPS 1210سلام
میخوام یه لب تاب بگیرم برای یه نفر
طرف فوق لیسانس رشته مهندسی هست و دختر میباشد
بودجه حدود 1تومن الی1300
کار کرد انجام محاسبات دقیق و زیاد(شبیه سازی) و برنامه نویسی و نرمفزارهای مهندسی
انتظارات اندازه کوچک و باتری زیاد(کار دانشجویی بید)
ممنون میشم که راهنمایی کنید منو![]()
اگه اونی که در زیگورات زده که باید بگم چون سلرونه اصلا بدرد نمی خوره.اقا ممنون.
نظرتون در مورد DELL1300 چی هست؟اون چطوره؟
نظر من محصول بدون گارانتی بهتر از محصول با گارانتی فله ایيه چيزي بگم كه قيمت 1.220 اي كه شركت زيگورات براي مدل 6400 اش زده ، قيمت بدون گارانتيشه و با گارانتي 1.280
ميفروشه
ولي بازهم نسبت به گارانتي هاي ديگه ، قيمتهاش ارزونتره
ممنون از تذکر بجاتونعزیز جان این قیمتی که نوشتید برای core duo است . سی.پی. یو لپت تاپی که دوستمان مطرح کردند (D 820) از نوع core 2 duo است. بر اساس فهرست محصولات زیگورات در وب سایتشان ، این شرکت هنوز D820 core 2 duo نیاورده.