• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
چطوری می تونم مشخصات کامل یه نوت بوک ساخت شرکت Dell رو پیدا کنم؟
اون مدلی که من می خوام توی سایت خود Dell یعنی www.dell.com نیست ولی توی سایتهای فروش نوت بوک ایرانی هست!
زیر لپ تاپ یک برچسب Service Tag داره. اون شماره رو بفرمایید تا مشخصات کاملش رو بزارم براتون.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شخصا ترجیح می دم به جای 40 -50 تومن ارزونتر از یه فروشنده قابل اعتماد خرید کنم.
ضمنا طبق مشخصاتی که امرتات داده تفاوت 220 و 230 گرافیکشونه: 7400 برای 220 و 7600 GT برای 230 که اگه اینطور باشه به اختلاف قیمتش میارزه چون اختلاف کار این دو گرافیک زیاده. البته اگه برای شما مهم باشه.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
اون مدلی که من می خوام توی سایت خود Dell یعنی www.dell.com نیست ولی توی سایتهای فروش نوت بوک ایرانی هست!

خوب تو سایت dell یه قسمتی داره که میتونید Custom کنید به احتمال زیاد این سایت ایرانی از طریق این سایت یه مدل custom کردند بعد مثلا اون مدل رو وارد میکنن ، واسه همین شاید اون مشخصات رو تو هر سایتی نبینی :D

osho

Registered User
لایک‌ها
1
این مدل رو دیدید ؟ می شناسید ؟ لطفا نظر بدید

Toshiba R25-S3503 Satellite Tablet PC

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به اينکه چيز نگه دار هستم فکر ميکنم به گارانتي احتياجي ندارم. جاي مطمئن سراغ داريد که بدون گارانتي بتونم ازش با قيمت خيلي پايينتر بگيرم؟

توي پاساژ علاالدين هم يک جايي بود که هميشه چهل پنجاه تومن ارزونتر از پايتخت ميداد. در سايت قيمت بود الان ديگه نيست. به نظر شما حتما از پايتخت بگيرم يا علاالدين هم قابل اعتماده؟
من از پارسه توی علاالدین خریدم. قیمتش بدون گارانتی خیلی مناسبه و با درصد کمی گارانتی می کنه. البته کارم به گارانتیش نیفتاده ولی چشمم هم آب نمی خوره. قبلا هم از اسنفدیارو عادل پرسیده بودم می گفتن گارانتیش تعریفی نداره ولی با اینکه درصد کمی میگیره به هر حال کاچی بعض هیچی!!!. کلا من خرید از پارسه رو ÷یشنهاد می کنم. الان 2 ماهه توی پایتخت هم یه مغازه زدن. یعنی توی هر دو مس تونی پارسه بری

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی heaven عزیز. خیلی کمک کردی. منتظر آخرین پیشنهادان و توصیه ها هستم :)

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

چون شما به احتمال زیاد وارد سایت usa شرکت dell شدید ممکن است که این مدل ساخت usa نباشد. یک سال و نیم پیش که من میخواستم ispiron بخرم به طور اتفاقی سر از سایت ایرلند dell درآوردم! و دیدم مدلش خوبه و ....

البته الان دیگه توی همین سایت هم لینک مال من بعد از یک سال و خورده ای بر داشته شده است ولی توی ایران هنوز فروش می رود.

از آنجایی که همان مدلی که شما در سایت های اصلی لپ تاپ می بینید را نمی توانید دقیقاً با همان مشخصات در ایران بخرید بنابراین خیلی دنبال این که حتماً در سایت شرکت نامی از آن مدل آمده باشد، نباش... مهم اسن است که شما قیافه و وزن آن را اهمیت بدهید. بقیه مشخصات آن را باید موقع خرید مد نظر داشته باشید. ممکن است که یک مدل در سایت شرکت با cpu مثلاً 2GHZ و رم 1024 معرفی شده باشد ولی در ایران کمی بالا و پایین شود (مثلاً cpu 1.8GHZ). سوای این موارد اگر شما می خواهید در ایران بخرید طبیعتاً باید ببیند چی در ایران هست!

بنابراین به نظر من به سایت های ایرانی که در بالا معرفی شده اند بسنده کنید چون حداقل موارد لازم را نوشته اند...!! اگر هم می خواهید بیشتر بدانید به سایت ها review سر بزنید

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سلام . به آدرس زير رفته و گزينه check my system configuration را كليك كنيد . يه برنامه روي لپتاپ شما نصب ميشه كه مشخصات رو ميگه .
http://support.dell.com/support/top...t/product_support/en/inspiron?c=us&l=en&s=gen

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام . به آدرس زير رفته و گزينه check my system configuration را كليك كنيد . يه برنامه روي لپتاپ شما نصب ميشه كه مشخصات رو ميگه .
http://support.dell.com/support/top...t/product_support/en/inspiron?c=us&l=en&s=gen

لینک جالبی بود.... ممنون
ولی فکر کنم این دوستمون هنوز لپ تاپ نخریده. این برنامه برای کسی هست که لپ تاپش دل باشه.

sub

Registered User
لایک‌ها
1
اشتراکی که بین سری های اینسپایرون 6400هست پردازنده های دو هسته ای شون هست . در ضمن گرافیک هاشون هم اکثرا 128 مگ هستند . دارای کارت Wi-Fi هستن . اما تفاوت هایی که دارن :

- در مقدار رم
- ظرفیت هارد که بین 80 و 100 متغیره . (چون به راحتی میشه ارتقا داد . )
- و دستگاه بلوتوث (اینو هم به راحتی میشه از روی دستگاه باز کرد - که بدون بلوتوث قیمت حدود90 تومان میاد پایین )

من بیشتر دنبال دو چیز هستم:
اول اینکه کارت گرافیک لپ تاپ حافظه گرافیکی اختصاصی داره یا نه. چون اکثر سایتها این مطلب رو نمی نویسند! (البته فقط در مورد سایتهای ایرانی فقط صدق میکنه!)
دوم اینکه لپ تاپ ساخت کدوم کشوره. یعنی بیشتر دنبال دل ساخت ایرلند هستم.

sub

Registered User
لایک‌ها
1
این مدل ها و اکثر مدل هال دیگه Dell Configurable هستند.
برای اطلاع از مشخصات نمونه های موجود در ایران به این سایت ها مراجعه کنید:
http://www.irhardware.com/NotebookListDELL.htm
http://www.zigorat.com/price.aspx
http://www.parslaptop.com/dell-c-44.html

من اصلاً این تاپیک رو زدم برای اینکه توی دو سایت پارس لپ تاپ و زیگورات اطلاعات نوشته شده در مورد یک مدل از لپ تاپهای دل متفاوت هست. در ضمن اطاعاتی رو که من می خوام ننوشته یا درست نیست. مثلاً توی سایت زیگورات 5 مدل از Inspiron 6400d وجود داره که تو خیلی چیزها با هم متفاوتند! (البته توی سایتهای ایرانی این چنین مواردی آدم رو متعجب نمی کنه!)

sub

Registered User
لایک‌ها
1
بنابراین به نظر من به سایت های ایرانی که در بالا معرفی شده اند بسنده کنید چون حداقل موارد لازم را نوشته اند...!!

به نظر من حداقل موارد رو نوشتند نه حداقل موارد لازم رو. مثلاً من می خوام بدونم کارت گرافیک لپ تاپ مورد نظر حافظه اختصاصی داره یا نه. سایت پارس لپ تاپ که دقیقاً معلوم نکرده و سایت زیگورات هم در بعضی از موارد این مطلب رو نوشته. یا مثلاً یک مدل رو توی سایت زیگورات نوشته ساخت ایرلند ولی توی پارس لپ تاپ نوشته سایت چین یا مالزی!

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اصلاً این تاپیک رو زدم برای اینکه توی دو سایت پارس لپ تاپ و زیگورات اطلاعات نوشته شده در مورد یک مدل از لپ تاپهای دل متفاوت هست. در ضمن اطاعاتی رو که من می خوام ننوشته یا درست نیست. مثلاً توی سایت زیگورات 5 مدل از Inspiron 6400d وجود داره که تو خیلی چیزها با هم متفاوتند! (البته توی سایتهای ایرانی این چنین مواردی آدم رو متعجب نمی کنه!)

عزیزم من متوجه سوالت شدم و برای همین هم عرض کردم خیلی از مدل های Dell (و همینطور HP) ه Configurable هستند. یعنی شما می تونید (نه در ایران) با انتخاب بعضی کامپوننت ها لپ تاپتون رو به صورت سفارشی انتخاب کنید.
به همین دلیل لینک ها رو گذاشتم تا مدل هایی رو به این طریق سفارش داده شده و وارد ایران شدن ببینید و مقایسه کنید. :D

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مثلاً من می خوام بدونم کارت گرافیک لپ تاپ مورد نظر حافظه اختصاصی داره یا نه. مثلاً یک مدل رو توی سایت زیگورات نوشته ساخت ایرلند ولی توی پارس لپ تاپ نوشته سایت چین یا مالزی!

معلومه به لینکی که من داده بودم سر نزدی. خود دل می گه هر دو جورش هست، اونی که ارزونه، shared memory هست و اون دوتایی که گرون تر هستند، حافظه جدا دارند. اگر می خواهید از خارج بخرید دستتان باز خواهد بود ولی اگر می خواهید از زیگورات یا پارس لپ تاپ بخرید باید ببینید اونن ها چی دارن.... هر کدوم که به مزاق شما خوش اومد...

در ضمن شما می خواهید مال کدوم کشور باشه؟

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه. بعد از كمي دقت در اوضاع و احوال به نتيجه رسيدم با توجه به سبكي و امكانات توشيبا M6-012 را بخرم. به نظرِ شما قابلِ قبول هست يا نه؟ و با كدام گارانتي به‌تر است. ايا نقش مناسب است يا نه؟

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره خریدم.
SZ220P
http://www.vistek.ca/details/details.aspx?WebCode=226640&CategoryID=Computers

همه چیش مثل SZ230P هست حتی ویندوزش هم پروفشنال هست ولی دو تا فرق داره:
یکیش اینکه هاردش 100 هست (20 تا از SZ230 کمتر ) و یک فرق دیگش که فروشنده گفت اینه که GPRS نداره. به خاطر این دو فرق، 100 تومن ارزونتر هست. از SZ220 B هم بهتره چون ویندوزش پروفسنال هست با اینکه 20 گیگ هاردش کمتره.

ژاپنی هست ( به جز یکی دو قطعه جانبیش که چینی بود )

من با گارانتی امرتات + یک ماوس 1750 گرفتم

بدون گارانتی کمترین قیمتی که بهم دادن 1690

فعلا دارم باهاش ور میرم. خوشم میاد ازش ولی نظرات فنی بعد چند هفته خواهم داد.

راستی 3 تا سوال:
1- اولش که ویندوز اومد چون اینترنت نداشتم گفتم که بعدا ویندوز و لپتاپ رو رجیستر خواهم کرد. حالا که میخوام رجیستر کنم نمیدونم از کجا برم توش.
2- چطوری زبان فارسی رو روش فعال کنم؟ آیا سی دی ویندوز باید بگذارم؟
3- آفیس ترایال 60 روزه روش نصب هست. نمیشه با سریال نامبر تقلبی کاری کرد که همیشگی بشه؟

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره خریدم.
SZ220P
http://www.vistek.ca/details/details.aspx?WebCode=226640&CategoryID=Computers

همه چیش مثل SZ230P هست حتی ویندوزش هم پروفشنال هست ولی دو تا فرق داره:
یکیش اینکه هاردش 100 هست (20 تا از SZ230 کمتر ) و یک فرق دیگش که فروشنده گفت اینه که GPRS نداره. به خاطر این دو فرق، 100 تومن ارزونتر هست. از SZ220 B هم بهتره چون ویندوزش پروفسنال هست با اینکه 20 گیگ هاردش کمتره.

ژاپنی هست ( به جز یکی دو قطعه جانبیش که چینی بود )

من با گارانتی امرتات + یک ماوس 1750 گرفتم

بدون گارانتی کمترین قیمتی که بهم دادن 1690

فعلا دارم باهاش ور میرم. خوشم میاد ازش ولی نظرات فنی بعد چند هفته خواهم داد.

راستی 3 تا سوال:
1- اولش که ویندوز اومد چون اینترنت نداشتم گفتم که بعدا ویندوز و لپتاپ رو رجیستر خواهم کرد. حالا که میخوام رجیستر کنم نمیدونم از کجا برم توش.
2- چطوری زبان فارسی رو روش فعال کنم؟ آیا سی دی ویندوز باید بگذارم؟
3- آفیس ترایال 60 روزه روش نصب هست. نمیشه با سریال نامبر تقلبی کاری کرد که همیشگی بشه؟

مبارک باشه. امیدوارم برات سال های سال کار کنه و از خریدت راضی باشی.
ریویو یادت نره

بالا