• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
من که همجا سری SZ رو دیدم زیر 2000 دلار نیست
بعد این Lenovo دیگه چی ؟ تازه اسمشو شنیدم
حالا نگفتید سونی بهتر یا Acer ؟
آیا لازم هست اینقدر پول برای سری SZ بدیم
بعد منظور از Core Duo 2 چیه؟ آیا ربطی به گیگا هرتز داره که میگن Core Duo 2 یعنی همین 2GHz میگن؟
این Acer که من دادم تو خیلی از تست های PcMagazine برتر بوده در ژانویه 2006 ، بعد من فکر کنم سیستم کاملی باشه اما باید ببینم نظر بقیه چیه

1- lenovo شرکتی است که IBM رو خریداری کرده است.
2- کلمه بهتر صحیح نیست بستگی به کاربرد شما دارد دوست عزیز
3- core 2duo سی پی یو جدید اینتل است که FSB بالا تری نسبت به dual core دارد
acer 8200 خوبه ولی بهتره نگاهی هم به سری فراری بیندازید

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
mellowsmiley.gif
hmmsmiley02.gif

gba

Registered User
لایک‌ها
25
عزیز جان،
خواهش کرده بودم لینکش رو بذاری. دلیلش رو هم گفتم. لپ تاپ من با Turion MT32 1.8 آمارش اینه:

2n9jbs9.jpg

ضمن این که محاسبه پی یکی از ده ها فاکتور برای مقایسه CPU ها هست.
من اگرچه در دسکتاپ طرفدار AMD هستم ولی در لپ تاپ به نظرم هنوز اینتل انتخاب بهتریه. ولی هر کاری یه قاعده ای داره. نمیشه یه مقایسه ای یه جا ببینی و بعد بیای بگی فلان چیز توپه توپه یا اون یکی بدبخته و از این حرف ها.

دوست عزیز
محاسبه عدد پی به هیچ وجه معیاری برای مقایسه دو هسته ای و تک هسته اس نیست.
فکر نکنم لازم باشه برای چندمین بار در این فوروم توضیح داده بشه که دو هسته ای ها مزیتشون در چندکارگی (Multi Taskig) هست و در Single Tasking و تنها در Intel برتری جزیی اون هم به دلیل افزایش Front Side Bus به 667 نسبت به پنتیوم M (سنترینو 533 و دوتان 400).
در AMD بعضی مدل های X2 و همچنین Turion 64 دارای L2 Cash معادل 1 مگابایت و بعضی 512 کیلو بایت هستند. یعنی شما حتی ممکنه عدد پی رو در یک مدل x2 با کش 512 در زمان بیشتری از تک هسته ای توریون با کش 1 مگ داشته باشید.
پیش شرط تمام این ها اینه که مدل هایی که مورد مقایسه قرار می گیرند فرکانسشون یکی باشه. نه این که یک cpu 1.6 رو با 2.0 مقایسه کنید
حرف شما صحیحه ولی در مورد x2 هیچ وقت نباید از یک x1 در کارهای مولتی تسکینگ کم بیاره حتی اگه فرکانسشون 0.4 گیگا هرتز فرق کنه. ولی انگا turion x2 مدل 2 گیگاش خیلی خوب عمل کرده. در ضمن cpu های amd نسبت به اینتل نیازشون به cash خیلی کمتره. پس دلیل نمیشه که بگید کشش کمتره.
دوست عزیز از شما بعید است.......؟؟؟؟؟/
یعنی اگر شما 1.200 داشته باشید برایتان فرق نمیکند که دل 6400 بگیرید یا مکسونت m2550 با امکانات مشابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟
اگه خوب باشه نه:D . من منظورم این بود که بین مارک های معروف تعصب نداشته باشه.
منظور ایشون اینه که وقتی محصول مال یک شرکت معتبر باشه دیگه آمریکا یا چینش مهم نیست. یعنی مثلا مارک دل کیفیت و ویژگیهای دل رو داره و همینطور سونی و ... حالا چه توی آمریکا چه توی چین.
اون مکسونت هم اینکه بهش اعتماد نمی کنیم به خاطر کوچک بودن و درجه 2 بودن کمپانیش هست حالا توی انگلیس هم بود نمیشه به محصولاتش اعتماد کرد! (البته این نظر منه)
اون جایی که نمیشه به مارک اعتماد کرد ایرانه:( چون اینجا گارانتی درست حسابی نداره و گرنه خارج اگه خود شرکت گارانتی درست حسابی نداشته باشه که درش تخته است.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
یعنی amd turion 64 اینقدر سرعتش پایینه.......:eek:
من با نوت بوک sony fe590 امتحان کردم نتیجش 59 ثانیه بود:hmm:

یعنی می تونم بگم امکان نداره:wacko:
Notebook Time
Sony VAIO FE590 (1.83GHz Core Duo) 1m 25s
Alienware M770 (AMD Dual Core FX-60) 1m 23s
Sony VAIO FS680 (1.86 GHz Pentium M) 1m 53s
IBM ThinkPad T43 (1.86 GHz Pentium M) 1m 45s
IBM ThinkPad Z60m (2.0 GHz Pentium M) 1m 36s
Fujitsu LifeBook N3510 (1.73 GHz Pentium M) 1m 48s
Dell Inspiron 6000D (1.6 GHz Pentium M) 1m 52s
Dell Inspiron 600M (1.6 GHz Pentium M) 2m 10s
HP Pavilion dv4000 (1.86 GHz Pentium M) 1m 39s
Asus V6Va (Pentium M 1.86 GHz) 1m 46s
Lenovo ThinkPad T60 (2.0GHz Core Duo) 1m 18s

gba

Registered User
لایک‌ها
25
راستی k750 اگه خیلی به قیاقه علاقه داری macbook pro هم چیز های خیلی خوبیند که پرفورمنس خوبی هم دارند و روشون هم ویندوز می تونی نصب کنی.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام!

گویا اینجا جنگ رخ داده ! :D اما خوشحالم که همه در بحث ها شرکت می کنند.
اما متاسفم که بعضی حرف ها از روی احساسات زده شده است!

آنچه که در زیر می خوانید، نظرات من است! و وحی مطلق نیست، پس امکان اشتباه وجود دارد:

مدتی است سعی می کنم این آتش شدید ناشی از احساسات، را که باعث برند پرستی شده است، را ریشه کن کنم! اما نمی شود!

هنوز شاید عده ای بهترین را سونی می دانند. اما گویا آمار رضایت مشتریان و صدها آمار دیگر را ز یاد برده اند! نمی خواهم بگویم سونی بد است! بلکه می خ.اهم بگویم بهترین برند نیست! اصلا چیزی به نام بهترین برند نداریم! چون نسبی است و وابسته به نظرات! بلکه باید بنا به نیاز های خودمان، میان مدلها (نه برندها) بهترین را انتخاب کنیم.

متاسفانه عده ای هنوز ال جی و ایسوس را نوت بوک ساز نمی پندارند! گرچه ال جی و ایسوس تازه کارند ولی نشان داده اند که می توانند حرف هایی برای گفتن داشته باشند، آن هم در برابر غول هایی نظیر Dell , HP-Compact , SONY و ...

ال جی و اسوس مدل هایی مثال زدنی ارایه داده اند! این که بگوییم در خارج از خاور میانه و آسیا جاپایی ندارند حرفی اشتباه است.
ایسوس بزرگترین و شناخته شده ترین مادربرد ساز دنیاست.(ایسوس افتخارات بیشتری داراست ولی خواستم آفتاب را دلیل روز بودن، بگیرم!)
ال جی شرکتی است که ال سی دی هایش،اپتیکال درایور هایش و.... خیلی را شیفته کرده است!
ال جی به کمک هیتاچی شرکت H.L.D.S )Hitachi LG DATA STORAGE) را تاسیس کردند، و بخش قابل توجهی از بازار اپتیکال درایو ها را به نفع خود( چه به صورت مستقیم چه به صورت OEM( را به دست آوردند.

پس روی برندهای مورد علاقه خودمان احساساتی نشویم! به نظر فرد مقابل احترام بگذاریم و بگوییم: "نظر من این است ولی تصمیم با شماست!"

بسیار متشکرم.
از اینکه مدتی نبودم متاسفم.
عادل

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
راستش اگه میخواستم این همه صفحه رو بخونم باید از خدا یه چند سالی هم اضافه بگیرم
حالا امیدوارم بچه های باتجربه و مدیر بخش لب تاپ کمکی کنند

اول از همه فرق لب تاب با نوت بوک چیه؟
دوم من میخوام یه دونه نوت بوک یا لب تاب بگیرم به نظرتون کدوماشون مناسب هست؟
من Cpu در حال حاضر AMD هست و هی ...... ازش راضی بودم
حالا میخوام نظر باتجربه و بقیه که دارند بپرسم چه مدلی بهتره و اگه مدل خواستی دارند که ازش راضی هستند و سیتم توپی هست بگند. چون من با برنامه های مثل Photoshop و Flash و Dreamweaver زیاد کار میکنم و نمی خوام سیستمم کم بیاره

ممنون از همه به خاطر تایپک باحالتون

لطفا از مدیر فرم درخواست دارم برای تایپک های مثل ان که بیش از 200 صفحه شده حداقل تو صفحه اول یه نتیجه گیری یا خلاصه از کل صفحات که بعضی دوستان که میخوان نوت بوک بگیرند یه مختصری از تایپک رو بخونن ;)

سلام....
در مورد پیشنهادتان باید بگویم، اینجا تاپیکی برای مشاوره است و در تاپیک های دیگر اطلاعات جامعی درباره نوت بوک بصورت جامع و کامل وخلاصه موجود است!:happy: باید آنها را بخوانید.:)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
خوب فرمايش شما كاملا درست . Lg چون خود مثل ايسر و دل سازنده قطعات نيست سعي ميكنه با برنامه هاي جورواجور و امكانات متنوع نقص هاي خودشو بپوشونه .
اما با اين وجود خبرهاي واصله حاكي از آنند كه نوتبوك هاي گرانقدر lg بيشترين مجبوبيت را در خاور ميانه دارند .
اما شما اگه يك كمي دقت كنيد ميبينيد كه با همين قيمت ميشه يك نوتبوك بسيار كاملتر و حتي قويتر گير آورد .
مثلا شما با همين قيمت ميتونيد acer aspire 5673 رو بگيريد . آيا امكانات اين مدل رو Lg p1 داره ؟
يا با قيمتي ارزانتر dell inspiron 6400 رو بگيريد كه از نظر امكانات برابره ولي از نظر مشخصات فني بسيار قويتر است .
اگه خواستين بگين بيشتر در مورد ال جي توضيح بدم .
در ضمن گول اون پرينتر رنگي اي كه با p1 ميدن رو نخوريد . چون براي شارژ كارتريج اون بايد از ايران خارج شده و در بازارهاي شم دنبال آن بگرديد .

یک مقدار نظر من فرق می کند.:happy:
بحث دو قسمت دارد!
1- ال جی برند خوبی است یا نه! =====> به نظر من تا اینجا خوب جواب پس داده و حرف برای زدن داره!
2-بحث بر سر این مدل و انتخاب آن در ایران!=========> اولا شاید مادیران گران می دهد ولی در عوض شرکت بزرگ و کهنه کار و با تجربه ای نظیر مادیران که خود مونتاژ کننده بعضی وسایل ال جی هست، پشت آن ایستاده است! پس اگر صفحه کلید، تاچ پد، باطری، یا خراب شد، مطمئنم که وسایل آن به راحتی گیر می آید و در اکثر شهر ها نمایندگی مادیران وجود دارد! یک بحث دیگه مقایسه این مدل با مدل های مشابه است!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام دوستان
این لپتاب رو کسی داره؟
موبایل که میشه ,GPS هم میشه؟
http://www.2bazar.com/PhotoGallery.aspx?pid=2008955

کلا یه توضیحی در موردش بدید خیلی ممنون میشم.... ارزش داره بخرم یا نه؟:)

متشکرم
آیا بهتر نیست، پولتان را صرف برند هایی کنید که در ایران نمایندگی وخدمات پس از فروش دارند! اگر خدای ناکرده باطری یا صفحه کلید یا ... خراب شد، چه می کنید.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
در ضمن الان در چند پست مطالبی را دیدم، که نظرات شخصی ام را می گویم:

1-باز تا کید می کنم که "ترین" وقتی معنا پیدا می کند که یا نوت بوک های مورد نظر را محدود کنیم! هر کس انتظاراتی از نوت بوک دارد، و بنا بر این انتظاراتش سعی می کند "بهترین" نوت بوک را بنا به شرایط خودش بخرد! و شاید، بعدا پشیمان شود! :D
2- 6400 نوت بوکی است نسبتا خوب، ولی کامل نیست! اصلا من تا حالا نوت بوک کامل ندیده ام و هرکدام نقصی داشته اند!
گول تبلیغات و احیانا ایمیل های تبلیغاتی را نخورید! :happy:
3- الان زمان مناسبی برای خرید core 2 dou آن هم در ایران نیست! در ایران بویژه نوت بوک های دل افت قیمت شدیدی می کنند!
بگذارید، زمان بیشتری بگذرد و فرصت نقد بیشتر شود! معمولا بعد از کریسمس هر سال جدید، بهترین فرصت برای خرید نوت بوک های سال قبل است! چون هم جوابشان را پس داده اند و هم تبلیغات کم رنگ شده است و شما قیمت واقعی دستگاه را می دهید!
4-خرید از خارج اکثر اوقات به صرفه تر است! به دو دلیل:1- قیمت 2- کیفیت قطعات! معمولا نوت بوک های ارایه شده در آمریکا دارای کیفیت بالاتر و قیمت کمتری اند. مثلا در صورتی که از انگلیس بخرید و در آنجا از فروشنده تحویل گرفته شود! علاوه بر قیمت پوندی، باید مالیات بر مصرف هم بدهید! اما اگر از فروشگاه الکرونیکی خرید کنید و نوت بوک از انگلیس خارج شود، خود فروشگاه مالیات را نمی گیرد.
5-

gba

Registered User
لایک‌ها
25
در ضمن الان در چند پست مطالبی را دیدم، که نظرات شخصی ام را می گویم:

1-باز تا کید می کنم که "ترین" وقتی معنا پیدا می کند که یا نوت بوک های مورد نظر را محدود کنیم! هر کس انتظاراتی از نوت بوک دارد، و بنا بر این انتظاراتش سعی می کند "بهترین" نوت بوک را بنا به شرایط خودش بخرد! و شاید، بعدا پشیمان شود! :D
2- 6400 نوت بوکی است نسبتا خوب، ولی کامل نیست! اصلا من تا حالا نوت بوک کامل ندیده ام و هرکدام نقصی داشته اند!
گول تبلیغات و احیانا ایمیل های تبلیغاتی را نخورید! :happy:
3- الان زمان مناسبی برای خرید core 2 dou آن هم در ایران نیست! در ایران بویژه نوت بوک های دل افت قیمت شدیدی می کنند!
بگذارید، زمان بیشتری بگذرد و فرصت نقد بیشتر شود! معمولا بعد از کریسمس هر سال جدید، بهترین فرصت برای خرید نوت بوک های سال قبل است! چون هم جوابشان را پس داده اند و هم تبلیغات کم رنگ شده است و شما قیمت واقعی دستگاه را می دهید!
4-خرید از خارج اکثر اوقات به صرفه تر است! به دو دلیل:1- قیمت 2- کیفیت قطعات! معمولا نوت بوک های ارایه شده در آمریکا دارای کیفیت بالاتر و قیمت کمتری اند. مثلا در صورتی که از انگلیس بخرید و در آنجا از فروشنده تحویل گرفته شود! علاوه بر قیمت پوندی، باید مالیات بر مصرف هم بدهید! اما اگر از فروشگاه الکرونیکی خرید کنید و نوت بوک از انگلیس خارج شود، خود فروشگاه مالیات را نمی گیرد.
5-

1- حرف شما کاملا درست است.
grin.gif

2- این هم درسته
3- من که تاکیید می کنم core 2 بخرید چون ایشون نیازشون رو 1210 کاملا براورده می کنه و چون عجله دارند گفتم و همچنین core2 خیلی قوی از core است و گرنه سال جدید که بشه و (حدود 3 ماه دیگه) مدل های بیشتری از core 2 می آیند. البته در تکمیل حرف عادل عرض کنم که در کشور های خارجی روز اول جون (کریسمس) یک فروش فوق العاده دارند که من خاطره خیلی خوبی از این فروش ها دارم. سایت های dell و sonystyle هم از این امر مستثنی نیستند.(در ضمن زیگورات برخلاف همیشه قیمت 1250$ +tax رو 1350 میده که ایده آله.)
4- اکثر لپتاپ های ایرانی از آمریکا یا کانادا اومدند چون tax اونجا ها خیلی کمه (حدود 10%) ولی انگلیس خیلی زیاد تره (بیشتر از 15%)

gba

Registered User
لایک‌ها
25

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
www.irhardware.com
نمايندگي acer در تهران و مدير فروش آن آقاي مصدق كه فرد خوشرو و مودبي است.
يوسف آباد--نبش خ 13 --برج پرشيا --طبقه سوم --شماره 33
تلفن: 88724779-88702106-88701354
ایسر خیلی خوبه مخصوصا اون مدلی که شما انتخاب کردی.........

من فکر کنم این TM8204WLMi باید آخرین ورژنی باشه که وارد بازار شده
در مورد قیمت مطمئنید 2.4 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت خارج این 1800$ هست حالا چه جوری تو ایران این قیمت هست
من Sony Intel Core duo 2 رو سراغ گرفتم 1940000 تومان
حالا چه جوری این Acer گرونتر از اون هست
تا اونجایی هم که من میدونم Acer تو ایران نمایندگی نداره و جنسا تمامشون از نمایندگی دبی وارد میشه، درسته؟؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
2- کلمه بهتر صحیح نیست بستگی به کاربرد شما دارد دوست عزیز
3- core 2duo سی پی یو جدید اینتل است که FSB بالا تری نسبت به dual core دارد
acer 8200 خوبه ولی بهتره نگاهی هم به سری فراری بیندازید

من محصولات Acer دیدم واقعا این کامل ترین بوده و برنده طراحی نوت بوک در ژانویه 2006
حالا اگه مدل خواصی مدل نظرتون هست، خیلی خوش حال میشم تا از نظرات خودتون منو بهرمند کنید ;)

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
بلاخره Acer و Dell هم سری نوت بوک های جدیدشون که Intel Core Duo 2 داره روانه بازار کردند
قیمت نوت بوک Acer TravelMate 8210 حدود 3500$ و Dell هم 3200$ هست.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی amd turion 64 اینقدر سرعتش پایینه.......
من با نوت بوک sony fe590 امتحان کردم نتیجش 59 ثانیه بود

رهام جان!
نرم افزار سوپر پی از 16000 تا 32 میلیون رقم اعشار عدد پی رو به صورت 12 انتخاب می تونه محاسبه و زمان اون رو ثبت کنه. در ربوبو ها معمولا زمان محاسبه تا 2 میلیون رقم اعشار استفاده می شه. شما مطمئنا محاسبه رو برای یک میلیون انجام دادی!

شرکت Lenovo ، شرکت IBM رو خریداری کرده و به خاطر همین IBM به lenovo تبدیل گشته بیده..........................

؟؟؟؟

دوست عزيز ابتدا از صحت اطلاعات خود مطمئن شده بعد پست نماييد

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرف شما صحیحه ولی در مورد x2 هیچ وقت نباید از یک x1 در کارهای مولتی تسکینگ کم بیاره حتی اگه فرکانسشون 0.4 گیگا هرتز فرق کنه. ولی انگا turion x2 مدل 2 گیگاش خیلی خوب عمل کرده.
فرمایشتون صحیحه. منم عرض کردم:
شما حتی ممکنه عدد پی رو در یک مدل x2 با کش 512 در زمان بیشتری از تک هسته ای توریون با کش 1 مگ داشته باشید.

در ضمن cpu های amd نسبت به اینتل نیازشون به cash خیلی کمتره. پس دلیل نمیشه که بگید کشش کمتره.
باز هم صحیحه. ولی در این مورد هم من کش amd و intel رو مقایسه نکردم. بلکه کش مدل های مختلف amd رو چه x2 و چه turion64 مقایسه کردم که بعضی هاشون 512k هستند و بعضی 1 meg

gba

Registered User
لایک‌ها
25
بلاخره Acer و Dell هم سری نوت بوک های جدیدشون که Intel Core Duo 2 داره روانه بازار کردند
قیمت نوت بوک Acer TravelMate 8210 حدود 3500$ و Dell هم 3200$ هست.

برای dell کدوم مدل رو می گی؟
این ایسر ها که خدا سال طول می کشه تا به ایران برسه.:wacko:

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
تقریبا فکر کنم بیشتر شرکتها زدند Core Duo 2

Dell XPS M1710
0,1425,i=145466,00.jpg

Type: Gaming, Media
Operating System: MS Windows XP Media Center
Processor Name: Intel Core Duo T2600