• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mammad81 :
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم راستش من لپ تاپ رو واسه خودم نمیخوام مشکلم هم دقیقا همینه چون اصلا نمیدونم برای چی میخواد و چی بهش پیشنهاد بدم فقط اینو میدونم که خیلی از کامپیوتر سر در نمیاره به خاطر همین تو ذهنم یه لپ تاپ جمع و جور بود که امکانات حرفه ای هم نداشت نداشت ولی به جاش اذیت نکنه حالا نظر شما چیه؟
ببخشید ممد آقا، ولی من برداشتم اینه که این شخصی که شما می خواین براش لپ تاپ انتخاب کنین اصلا نیازی به لپ تاپ نداره و صرفا می خواد لپ تاپ داشته باشه.
اگه برداشت من درست باشه، نظرم اینه که این کار منطقی نیست و به جز ضرر چیزی عاید ایشون نمی کنه. لپ تاپ یه چیزیه که به روز افت می کنه و اگه آدم نخواد یا نتونه ازش درست بهره برداری کنه، خریدنش یه اشتباه بزرگه.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Kamran_A :
خواهشا دوستانی که راهنمایی می خوان یه زحمتی بکشند اول یه دور کوچیک حداقل تو همین فوروم بزنند، بر حسب نیاز شون یه سری اطلاعات جمع آوری کنند، مثلا 4 تا مدلی که بیشتر به کارشون می خوره جدا کنند تا بقیه هم بتونند بهتر کمک کنند و خودشون هم زود تر به نتیجه برسند. همه این کار هایی که گفتم یک ساعت بیشتر طول نمی کشه. در عوض جواب ها دقیق تر خواهد بود و دوستان هم رغبت بیشتری به پاسخ دادن خواهند داشت.

بعضی از دوستان به ویژه اسفندیار خان (دامت افاضاته!) زحمت زیادی کشیدند تا یه سری اطلاعات رو جمع آوری کردند و در اختیار همه قرار دادند. حیفه که این زحمات نادیده گرفته بشه.
حداقل جاهایی که من توصیه می کنم قبل از نظر خواهی حتما ببینید این هاست.

سوالاتی که یک خریدار تازه کار نوت بوک باید از خود بپرسد
فروشندگان لپتاپ و خدمات پس از فروش
مشكلات و مسايل خريداران نوت بوك با گارانتي

من هم به شدت از آقا کامران عزیز حمایت می کنم!:D حرف این استاد بزرگوار بسیار گرانبهاست....:blush:

این کار، اوضاع به هم ریز این بخش را بهتر خواهد کرد! تا اینکه شاید اسفنیار بر گشت...:( :( :( :( :(

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mahsafar :
شما در اون پست فرمودید که تکنولوژی به سرعت پیشرفت میکنه
من هم به استناد این حرف شما که درست هم هست گفتم که خوب مسلما یک لپ تاپ 900 هزار تومنی از یک لپ تاپ با قیمتی بالاتر از تکنولوژی قدیمی تری استفاده می کنه و زودتر از رده خارج می شه
پس در نتیجه سرمایه گذاری روی لپ تاپ 900 هزار تومنی اشتباهه
ok?

گویا این بحث سر دراز دارد! و من هم دوست دارم طولانی تر شود.:)
پس ادامه می دهیم :D

وقتی فرد کارهای ساده ای با یک نوت بوک نظیر چک کردن ایمیل و اینترنت و دیدن فیلم و غیره دارد، آیا حداقل این نوع نوت بوکها برایش 2 سال نمی رود!:) برای اینگونه افراد مهم نیست که الان توی بازار چه خبره! و کدام بازی روی نوت بوک نصب می شود یا اینکه بنچمارک نوت بوکم چند است یا اینکه الان دوال کور اومده و یا .... بلکه برایش مهم این است که لپتاپ کارش را راه بیاندازد! مثل یک حسابدار، که حتی یک نوت بوک پنتیوم وان هم در بعضی موارد کارش را راه می اندازد! :rolleyes:

یک عده لپتاپ بازند!:D و سریع نوت بوکشان را عوض می کنند!:blush:
یک عده با نوت بوک بازی می کنند!:cool: پس پیشرفت تکنولوژی کارت های گرافیکی برای این عده مهم است!
یک عده کار سبک انجام می دهند! نوت بوکشان حداقل 2 سال برایشان می رود! چون نیاز چندانی به آن ندارند! مثل حسابدار ها و غیره.
و یک عده .......

نیازکسانی مثل شما و من،ما را وادار می کند یک نوت بوک گرانتر بگیریم و از آن تا 4 سال استفاده کنیم!:happy:
ولی نیاز یک فرد دیگر شاید این چنین نباشد، شاید یک فرد دیگر اصلا به نوت بوک نیاز نداشته باشد ;) .....

اما بعضی ها(این عده کم نیستند و زیادند! و من تعدادی را در خانواده خودم دیده ام!) کارهای ساده ( و البته مهمی برای خودشان) دارند! مثل حساب دار ها یا تاجرها یا اساتید یا پزشکان یا...! این افراد شاید یک پنتیوم 4 با سی پی یو 1.4 هم کارشان راه می اندازد و با نوت بوک 700 تومانی 2 سال را به راحتی بگذرانند!:)
مثلا من یک از آشنایان نزدیکم که پزشک است ، با 400 پوند 1 سال و نیم پیش از لندن برای خود یک نوت بوک گرفت! الان هم براحتی کارش را راه می اندازد ومشکلی ندارد! (پزشک است و بیشتر با پاور و پوینت و نمودار و برنامه های خودش و ایترنت و غیره سر کار دارد)!

این بحث را با شما انجام می دهم فقط بخاطر آنکه، به نظر من اینکه فکر کنیم نوت بوک های زیر 1 میلیونی بدرد نمی خورند تا حدی اشتباه است!( چه قدر کلمات "اینکه" و" آنکه"را به کار بردم !:D )

در ضمن حرف شمادر جای خود بسیار متین است، بعضی افراد عشق لپتاپ کورشان کرده است و در صورتی که یک دسکتاپ کارشان راه می اندازد!

نوت بوک های 900 تومان بسیار خوبی داشته و داریم! (البته برای کسانی که نیازشان چنین نوت بوک هایی است! ) مثل DELL INSPIRON 6000D، 510M و غیره!:happy:

این حرف اسفندیار خان( :( ) را خیلی دوست دارم: دسکتاپ قوی + لپتاپ متوسط!:eek:

امیدوارم از جواب های من ناراحت نشوید. فقط می خواهم با هم بحث کنیم و دلالمان را بگوییم و دیپران هم در بحث شرکت کننند و دیگران هم از این نظرات استفاده کنند.:blush:

-----------------
جناب mahsafar ، از شما و دیگر دوشتان به شدت متشکرم که این بخش را با نور خود روشن کرده اید، در بحث ها شرکت می کنید، ولی چه کنم که تجربه و سواد زیادی ندارم تا زکات آن را بدهم و از طرفی وقت آن را ندارم که بیشتر سر بزنم.:blush: :blush: .

ای کاش اسفندیار خوبمان بر می گشت.:( ای کاش می بود و او در هم در بحث ها شرکت می کرد و نظرات گرانبهایش را می گفت......:( ...... چه گویم که نگفتن بهتر است.:eek:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mammad81 :
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم راستش من لپ تاپ رو واسه خودم نمیخوام مشکلم هم دقیقا همینه چون اصلا نمیدونم برای چی میخواد و چی بهش پیشنهاد بدم فقط اینو میدونم که خیلی از کامپیوتر سر در نمیاره به خاطر همین تو ذهنم یه لپ تاپ جمع و جور بود که امکانات حرفه ای هم نداشت نداشت ولی به جاش اذیت نکنه حالا نظر شما چیه؟

من هم، باز حرف استاد عزیز جناب کامران خان را تایید می کنم.:)
اصلا براش لپتاپ بدرد نمی خوره! (ببخشید اینقدر صریحانه گفتم! می ترسم با طناب پوسیده بروید ته چاه! من یکبار رفته ام! می دانم چه قدر عمیق است!:blush: )
حرف بالا با توجه به اینکه شما می خواهید زودی این کار را به اتمام برسانید گفتم. و با توجه به توصیفات شما!

با این پول یک دسکتاپ خیلی قوی برایش می بندید! که رودست نداشته باشد! مگر اینکه واقعا نیاز به یک وسیله همراه داشته باشد!:happy:

لپتاپ ها، موجودات ظریفی اند! مثل دسکتاپ نیستند که بتوانی مشت به سرش بزنی و .... اگر هم خراب شد حداکثر یک مادربرد یا ... عوض می کنی! اما اگر مادربرد لپتاپتان یا سی پی یو اش مشکل بر به خورد! 300-400 تومان باید مجددا پرداخت نمایید!:)

باز هم از اینکه به این صراحت حرف زدم معذرت می خواهم.:blush: واقعا شرمنده ام.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
این حرف اسفندیار خان( ) را خیلی دوست دارم: دسکتاپ قوی + لپتاپ متوسط!
البته فکر میکنم این برای کسانی که دسکتاپشان قوی است. وگرنه یکی مثل من الان هم باید خرج دسکتاپم کنم که قوی شود، هم یک لپتاپ بگیرم!!! ولی واقعا کاش اسفندیارخان برمیگشت.

در مورد بحث اینکه لپتاپ 900 تومنی بدرد نمیخوره، چون از تکنولوژی عقب هست، در مورد دسکتاپ هم هین صادق هست، من دسکتاپ خودم رو سال 81 بستم و الان کاملا از تکنولوژی عقب هست، بخصوص رم اون که 256 هست و بدتر اینکه مادربورد فقط SD Ram ساپورت میکنه، اما کارهای منو راه می اندازه. برای اینکه بنظر من هرکسی بنابر نیازهاش باید انتخاب کنه چه لپتاپ و چه دسکتاپ، من اگر میخواستم فقط به مد روز و تکنولوژی روز فکر کنم، از سال 81 فکر کنم یک یا دو بار باید ارتقاء اساسی میدادم دسکتاپ رو.
بنابراین اگرکسی واقعا نیاز برای کار سنگین نداشته باشد و کامپیوترباز نباشد، لپتاپهای 900 تومنی الان میتونه کارش رو حداقل تا 2-3 سال دیگه راه بندازه.

خداحافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آیا خوبه نظر بدید

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
بله . بسیار خوبه. مخصوصا سری جدید محصولاتشون مثل DV 2000 در زیبایی به سونی پهلو می زنند در امکانات به توشیبا و در قیمت به دل. واقعا عالی هستند حیف که توی ایران خیلی گرون می فروشن و گارانتی خوب نداره. با این حال یه DV2000 به سختی توی برند های دیگه معادبش پیدا میشه.

hamed one fx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .امیدوارم هر جا که هستین خوب و سلامت باشین.
ببخشید من برای دوستی SOny Vaio fe590p07 خریدم.ازش خیلی راضیه ولی نازه کار هم هست.
من خودم هم به نازگی تصمیم برای خرید یه سیستم برای خودم گرفتم و کارم باهاش اینه که میخوام باهاش زندگی کنم. حال کنم و همیشه دستم و در کنارم باشه و کارمم طراحی وب و میخوام این دستگاه رو بیشتر بخاطر این بگیرم.
ولی احساس میکنم قیمتش بالا ولی میدونم چون ونیه و کیفیتش اینطوری کرده حالا من برای کارم میتونم چیزی بگیرم که از p07 قیمتش کمتر باشه و من اینم بگم طرفدار صفحه نمایش فوقالعاده یعنی بگم همون سونی و صفحه نمایش نازک هستم و اینو خیلی میخوام.
برای کار منم همونطور که میدونی رنگ واقعی و نور مناسب و صفحه نمایش خوب موثر تره و میتونم p07 رو بگیرم ولی میخوام ببینم میتونم با هزینهی کمتر به اون کیفیت برسم و اینم میدونم که نمایشگر p07 دو لامپس.
از کیفیت Fe11h خبر ندارم چون دستگاه ساخت چینه دوست ندارم و به هرکی میگم میگه چین چون کارگر ارزونتر و .......... خلاصه میخوام یه چیزی بگیرم که حالا حالا ها راحت باشم و نمتونم بعد ز این هزینه کنم.
راجع به گرافیک هم میخوام بدونم که آیا خوبه میشه در مسافرت و غیری با سیستمم بازی کنم.
خلاصه اگر سیستمی بغیر از p07 در حد p07 میتونی معرفی کنی ممنون میشم از برند های دیگه هم اطلاعی ندارم.
Cpu:1.6 Dualcore Or betteR
ram:512 که باشه هم من 1گیگش میکنم.
هار هم که خیلی بهتره که ساتا باشه و حد اقل 100Gb
'گرافیک هم خوب باشه بعضی وقتها به سرم میزنه بازی کنم.
خلاصه میخوام باهاش زندگی کنم دیگه ممنون میشم کمکم کنید.
یه دنیا ممنون.
صفحه نمایش نازک هم بیشتر روش دقت کنید.
ببخشید پرحرفی کردم.
فعلا بای......

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Heaven :
بله . بسیار خوبه. مخصوصا سری جدید محصولاتشون مثل DV 2000 در زیبایی به سونی پهلو می زنند در امکانات به توشیبا و در قیمت به دل. واقعا عالی هستند حیف که توی ایران خیلی گرون می فروشن و گارانتی خوب نداره. با این حال یه DV2000 به سختی توی برند های دیگه معادبش پیدا میشه.

این مدلی که میگی وارد ایران شده؟ من سایت قیمت و فروشگاه نوتالی رو نگاه کردم همچین مدلی نبود.

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
من 6 سال پیش یک لپ تاپ اچ پی خریدم و تا امروز مثل سگ جون کنده . الانم یکی دیگه خریدم شدن مادر و بچه.
24.gif

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از hamed one fx :
سلام .امیدوارم هر جا که هستین خوب و سلامت باشین.
ببخشید من برای دوستی SOny Vaio fe590p07 خریدم.ازش خیلی راضیه ولی نازه کار هم هست.
من خودم هم به نازگی تصمیم برای خرید یه سیستم برای خودم گرفتم و کارم باهاش اینه که میخوام باهاش زندگی کنم. حال کنم و همیشه دستم و در کنارم باشه و کارمم طراحی وب و میخوام این دستگاه رو بیشتر بخاطر این بگیرم.
ولی احساس میکنم قیمتش بالا ولی میدونم چون ونیه و کیفیتش اینطوری کرده حالا من برای کارم میتونم چیزی بگیرم که از p07 قیمتش کمتر باشه و من اینم بگم طرفدار صفحه نمایش فوقالعاده یعنی بگم همون سونی و صفحه نمایش نازک هستم و اینو خیلی میخوام.
برای کار منم همونطور که میدونی رنگ واقعی و نور مناسب و صفحه نمایش خوب موثر تره و میتونم p07 رو بگیرم ولی میخوام ببینم میتونم با هزینهی کمتر به اون کیفیت برسم و اینم میدونم که نمایشگر p07 دو لامپس.
از کیفیت Fe11h خبر ندارم چون دستگاه ساخت چینه دوست ندارم و به هرکی میگم میگه چین چون کارگر ارزونتر و .......... خلاصه میخوام یه چیزی بگیرم که حالا حالا ها راحت باشم و نمتونم بعد ز این هزینه کنم.
راجع به گرافیک هم میخوام بدونم که آیا خوبه میشه در مسافرت و غیری با سیستمم بازی کنم.
خلاصه اگر سیستمی بغیر از p07 در حد p07 میتونی معرفی کنی ممنون میشم از برند های دیگه هم اطلاعی ندارم.
Cpu:1.6 Dualcore Or betteR
ram:512 که باشه هم من 1گیگش میکنم.
هار هم که خیلی بهتره که ساتا باشه و حد اقل 100Gb
'گرافیک هم خوب باشه بعضی وقتها به سرم میزنه بازی کنم.
خلاصه میخوام باهاش زندگی کنم دیگه ممنون میشم کمکم کنید.
یه دنیا ممنون.
صفحه نمایش نازک هم بیشتر روش دقت کنید.
ببخشید پرحرفی کردم.
فعلا بای......

سلام

از نظر قیمتی و امکانات،یکی از مناسب ترین ها در ایران، DELL INSPIRON 6400D است. اما شما می خواهید صفحه نمایش خوبی داشته باشد! بهتر است به فروشگاهی بروید و از نزدیک صفحه نمایش این مدل را امتحان کنید.
لطفا قیمت این مدل از سونی را با مشخصات برایم ذکر کنید. :happy: در ضمن شما نگفتید تا چه مبلغی می خواهید هزینه کنید؟

دوست خوبم، به این صورت من نمی توانم مدلی پیشنهاد دهم. چون از مدل های موجود در بازار ایران و قیمت آنها بی اطلاعم. بجز مواردی. اگر خودتان به نمایندگی ها زنگ بزنید و یا بهتر اینکه به آنجا بروید و مدل های مختلف را ببینید و صفحه نمایش ها را مقایسه کنید و چند مدل از برندهای مختلف انتخاب کنید، دوستان از بین آن چند مدل بهترین رابنا به نظرشان برایتان انتخاب می کننند. و در نهایت شما با توجه به نظر خود و دیگران یکی را می خرید!

مثلا فوجیتسو زیمنس ها هم صفحه نمایش های خوبی (در بعضی مدل ها) دارند. مثلا نوت بوک من زاویه دید بسیار خوبی دارد و من از صفحه نمایشش به راضی ام. ولی به نظر عده ای گرفته است و براق نیست. و اگر براق(منظورم منعکس کننده مثل شیشه است) بود باز به نظر عده ای بد بود چون نور را منعکس می کرد و شما تصویر را در بعضی موارد بد می دیدید!مثلا این مورد در سری 1690 ایسر وجود دارد. می خواهم بگویم نظرات با هم خیلی فرق می کند.

hamed one fx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
سلام

از نظر قیمتی و امکانات،یکی از مناسب ترین ها در ایران، DELL INSPIRON 6400D است. اما شما می خواهید صفحه نمایش خوبی داشته باشد! بهتر است به فروشگاهی بروید و از نزدیک صفحه نمایش این مدل را امتحان کنید.
لطفا قیمت این مدل از سونی را با مشخصات برایم ذکر کنید. :happy: در ضمن شما نگفتید تا چه مبلغی می خواهید هزینه کنید؟
.
سلام ممنون از جوابتون.
Sony Vaio Fe590p07
Cpu:Dual Core 1.8
1024 Mb Ram
Vga:Shared intel Gsm 128
15.4 Wx Bright
80Gb Hdd Sata+
56K/WiFi10-100
2.8Kg-Xp PRo
1.500.000 $
http://www.windowsmarketplace.com/specs.aspx?itemId=2588242&stext=
------------------------------
Sony Vaio Fe590p09
1024 Mb Ram
Vga:256 G-Force
15.4 Wx Bright
100Gb Hdd Sata+
56K/WiFi10-100
2.9Kg-Xp PRo
BlueTooth
1.780.000 $
http://www.mysimon.com/Sony_VAIO_FE590P09_Core_Duo_T2400_1_83_GHz_15_4_TFT/4014-3121_8-31792390.html
http://www.notebookreview.com/price/default.asp?display=priceDetail&brandID=13&productFamilyID=714&productID=15422
http://shopper.cnet.com/Sony_VAIO_FE590P09_Core_Duo_T2400_1_83_GHz_15_4_TFT/4014-3121_9-31792390.html
----------\/-----------------
Sony Vaio Fe11H
Cpu:Dual Core 1.6
1024 Mb Ram
Vga:128 G-Force
15.4 Wx Bright
100Gb Hdd Sata+
56K/WiFi10-100
2.8Kg-Xp MC
BlueTooth
1.500.000 $
http://www.technoworld.com/laptops/SONY_VAIO_FE11H_VGN-FE11H.htm
http://www.laptopsdirect.co.uk/Sony_Vaio_FE_Core_Duo_Laptops/prod.asp
http://www.dealtime.co.uk/xPF-Sony_SONY_VAIO_FE11H_P_M_1GB_100GB_15_4inWXGA_DVD_RW_WLAN_MS_MEDIA_CENTRE
http://www.laptopsdirect.co.uk/images_versions_large/5962.jpg
---------------------------
سونی در سری Fe590 p07 و P09 ساخت امریکا بوده.و ال سی دی اونها هم دولامپه هست.و از نظر من تصویر فوقالعاده ای دارن.ولی من سری P09 رو از لحاظ تصویر ندیدم ولی اونطور که صفحات تایپیک ها رو میدیدم از گرافیک شیر چیزهایی رو خوندم که از خرید P07 هم یه کمی زده شدم چون گفتین گرافیکش شیر هست و مصرف باطری بالاتر میره و رم ها داعم کم و زیاد میشن و .... سی پی یو هم تا حدی مصرفش بالا میره و اینو بگم من تو کارم گرافیک احتیاج ندارم اگر مثلا یه سیستم خوب که گرافیکش هم خوب باشه پیدا کنم چه بهتر که بعضی وقتها تو مسافرتی تو بیکاری یه بازی هم بکنم.
اینم بگم من یه Desktop خوب که نیازهای کارای دیگه ام رو انجام بده دارم ولی با لبتاپ خیلی حال میکنم چون سیستم پرتابل .برای منم فرقی نداره 1.6 باشه یا 1.8 مهم اینه که Dual باشه.
Sony Fe11h هم دستگاه خوبیه ولی چون چینیه دوست ندارم.
خلاصه یه چیزی میخوام که همیشه دو دست باشه مثلا Pc من روزی 8 تا 12 ساعت روشنه فکر کنم لبتاپی که میخرم باید یه 5 ساعتی در روز برام کار کنه ولی نمیدمنم چرا یه نفر گفته بود که اگر میخوای 2 ساعت در روز ایستفاده کنی سونی بگیر آخه سونی که قطعاتش طوریه که داغ نمیکنه پس حرفش درست بوده یا غلط؟؟؟؟؟
بعد من تا 1500 هزینه میکنم اگر هم میگید P09 خوبه و میارزه شاید تونستم ولی احتمالش کمه ولی از نظر من قیمتش یه کم اضافه بالاست.
اگر هم برند دیگه ای در کیفیت و موندگاری و چیزهایی که مد نظر منه سراغ داریین بگین.من صفحه نمایش نازک رو هم خیلی دوست دارم.شاید بخاطرش بتونم قید Fe Series رو بزنم.
راستی اگر چیز خواصی سراغ دارین که خودتون باهاش حال میکنید به من هم بگین ببینم.
خلاصه ممنون میشم کمکم کنید بازم سوالی بود بفرمایید .........

خداحافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما چقدر وضع مالی تون خوبه که دوتا لپ تاپ دارید خدا بیشتر بهتون برکت بده

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
لپ تاپ هاي اچ ژي واقعا خوبن:cool:

m4trix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترين مکان برای خريدlaptop تو تهران کجاست؟

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m4trix :
بهترين مکان برای خريدlaptop تو تهران کجاست؟
دوست من بهترین جا مجتمع کامپیوتر پایتخت است به نشانی ابتدای خیابان میرداماد روبروی ساختمان اسکان

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamed one fx :
سلام ممنون از جوابتون.
Sony Vaio Fe590p07
1024 Mb Ram
Vga:Shared intel Gsm 128
15.4 Wx Bright
80Gb Hdd Sata+
56K/WiFi10-100
2.8Kg-Xp PRo
1.500.000 $
http://www.windowsmarketplace.com/specs.aspx?itemId=2588242&stext=
------------------------------
Sony Vaio Fe590p09
1024 Mb Ram
Vga:256 G-Force
15.4 Wx Bright
100Gb Hdd Sata+
56K/WiFi10-100
2.9Kg-Xp PRo
BlueTooth
1.780.000 $
http://www.mysimon.com/Sony_VAIO_FE590P09_Core_Duo_T2400_1_83_GHz_15_4_TFT/4014-3121_8-31792390.html
http://www.notebookreview.com/price/default.asp?display=priceDetail&brandID=13&productFamilyID=714&productID=15422
http://shopper.cnet.com/Sony_VAIO_FE590P09_Core_Duo_T2400_1_83_GHz_15_4_TFT/4014-3121_9-31792390.html
----------\/-----------------
Sony Vaio Fe11H
Cpu:Dual Core 1.6
1024 Mb Ram
Vga:128 G-Force
15.4 Wx Bright
100Gb Hdd Sata+
56K/WiFi10-100
2.8Kg-Xp MC
BlueTooth
1.500.000 $
http://www.technoworld.com/laptops/SONY_VAIO_FE11H_VGN-FE11H.htm
http://www.laptopsdirect.co.uk/Sony_Vaio_FE_Core_Duo_Laptops/prod.asp
http://www.dealtime.co.uk/xPF-Sony_SONY_VAIO_FE11H_P_M_1GB_100GB_15_4inWXGA_DVD_RW_WLAN_MS_MEDIA_CENTRE
http://www.laptopsdirect.co.uk/images_versions_large/5962.jpg
---------------------------
سونی در سری Fe590 p07 و P09 ساخت امریکا بوده.و ال سی دی اونها هم دولامپه هست.و از نظر من تصویر فوقالعاده ای دارن.ولی من سری P09 رو از لحاظ تصویر ندیدم ولی اونطور که صفحات تایپیک ها رو میدیدم از گرافیک شیر چیزهایی رو خوندم که از خرید P07 هم یه کمی زده شدم چون گفتین گرافیکش شیر هست و مصرف باطری بالاتر میره و رم ها داعم کم و زیاد میشن و .... سی پی یو هم تا حدی مصرفش بالا میره و اینو بگم من تو کارم گرافیک احتیاج ندارم اگر مثلا یه سیستم خوب که گرافیکش هم خوب باشه پیدا کنم چه بهتر که بعضی وقتها تو مسافرتی تو بیکاری یه بازی هم بکنم.
اینم بگم من یه Desktop خوب که نیازهای کارای دیگه ام رو انجام بده دارم ولی با لبتاپ خیلی حال میکنم چون سیستم پرتابل .برای منم فرقی نداره 1.6 باشه یا 1.8 مهم اینه که Dual باشه.
Sony Fe11h هم دستگاه خوبیه ولی چون چینیه دوست ندارم.
خلاصه یه چیزی میخوام که همیشه دو دست باشه مثلا Pc من روزی 8 تا 12 ساعت روشنه فکر کنم لبتاپی که میخرم باید یه 5 ساعتی در روز برام کار کنه ولی نمیدمنم چرا یه نفر گفته بود که اگر میخوای 2 ساعت در روز ایستفاده کنی سونی بگیر آخه سونی که قطعاتش طوریه که داغ نمیکنه پس حرفش درست بوده یا غلط؟؟؟؟؟
بعد من تا 1500 هزینه میکنم اگر هم میگید P09 خوبه و میارزه شاید تونستم ولی احتمالش کمه ولی از نظر من قیمتش یه کم اضافه بالاست.
اگر هم برند دیگه ای در کیفیت و موندگاری و چیزهایی که مد نظر منه سراغ داریین بگین.من صفحه نمایش نازک رو هم خیلی دوست دارم.شاید بخاطرش بتونم قید Fe Series رو بزنم.
راستی اگر چیز خواصی سراغ دارین که خودتون باهاش حال میکنید به من هم بگین ببینم.
خلاصه ممنون میشم کمکم کنید بازم سوالی بود بفرمایید .........

من خودم چندان وارد نیستم و در مرحله تحقیق برای خرید هستم.
ولی این مدل توشیبا رو دیدم امکانات خوبی داره و همه چیزایی هم که مد نظرت هست داره. یک نگاهی بنداز:
http://www.amazon.com/gp/product/li...5/104-2195635-8485569?ie=UTF8&n=51548011&s=pc

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از خداحافظ :
سلام
آیا خوبه نظر بدید
خوب لپتاپ هاي اچ پي از يه قاعده پيروي ميكنه و بس و اونم حفظ كيفيت تا آخر عمر هست . لپتاپ هاي ساخت اين شركت داراي استقامت و كيفيت خوبي بوده و كارايي خوبي از خود نشان داده اند . البته بايد در نظر داشت كه همه مدل ها در اين دسته بندي قرار نميگيرند . از مشكلات عمده اچ پي ميتوان به عقب بودن از تكنولوژي روز نام برد . لپتاپهاي اچ پي غالبا با رنگ سياه ومشخص ميشوند و از نظر قيمتي هم قابل رقابت با غير ميباشند . hp مخفف هيولت پاكارد است كه اين نام نيز از دو نفر موسس اين شركت به نامهاي بيل هيولت و ديويد پاكارد تشكيل يافته است .

بالا