عادل
مدیر بازنشسته
خوب، پس حتما ريكاوري سي دي رويش بوده! در ضمن پارتيشن ركاوري هم احتمالا روي هارد آن بايد باشد!به نقل از valizadeh4 :سلام دوست عزيز
درد اينجاست كه همراه لپتاپ سي دي نبود
خوب، پس حتما ريكاوري سي دي رويش بوده! در ضمن پارتيشن ركاوري هم احتمالا روي هارد آن بايد باشد!به نقل از valizadeh4 :سلام دوست عزيز
درد اينجاست كه همراه لپتاپ سي دي نبود
از شما متشكرمبه نقل از 4liloft :خدمت آقای عادل
نه خاموش هستند
روشنایی صفحه نمایش هم بالاترین حده
خیلی لپ تاپ خوبیه من که راضیم
من با 1 سال گارانتی شرکت پاسارگاد گرفتم
راضی هستم ازشون
من با 1 سال گارانتی شرکت پاسارگاد گرفتم
راضی هستم ازشون
خواهش می کنماز شما متشكرم
شرکت پاسارگاد کجاست؟
البته مجموعه "نقش" یک فروشگاه "پاسارگاد" داره ولی گارانتیش نقش هستش. شاید اونو می گید. اگه اونه که خدا به دور. هزار سال. واه واه ایییییییییییییییییششششششش شششششششششششش
میشه DETAIL کاملش رو بنویسی.به نقل از MCSEMCSE :سلام
نظرتون در مورد لپ تاپ Sony S-58-GP چیه؟؟
یکی پیدا کردم دست دوم که 7 ماهه کار کرده البته خیلی هم کار نکرده چون طرف رو می شناسم فقط با اون چت کرده
حالا قیمت اون رو نمیدونم حتی قیمت نوی اون رو هم نمی دونم چه برسه به دست دوم
خودش 7 ماه پیش 2,200,000 تومن خریده الان چند بده خوبه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که اصلا خوب هست یا نه
به نقل از ealy :میشه DETAIL کاملش رو بنویسی.
الان ماه هاست که سریه s تولید نمیشه و sz جایگزینش شده تنها مدلی که از این سری تو بازار ایران هست s 660 (معلوم نیست از کجا وارد میشه)که قیمتش حدودا 1،430،00 تا 1470000
به نقل از mehdi-iust :عادل جان سلام وممنون از جوابهات
لازم میدونم چند تا مطلب را خدمتت عرض کنم:
1- من بعد از سبک سنگن کردنهای بسیار وبا توجه به مطلبی که اسفندیار جان در مطلب پیدی افی که نوشته بودند نوشته بودند که اگر کارایی ومقاومت را میخواهید توشیبا مناسب است به سوی این برند متمایل شدم. حالا اگه شما میگی که به برندهای دیگه هم نگاه کن لطفا با دلایلی که برای خودت داری بگو شاید نظرم عوض شد.
2- راجع به گارانتی ها هم که گفتی نقش رو قبول نداری وامرتات هم که تازه اومده. ولی با توجه به برند انتخابی من نقش وامرتات و چند گزینه فرعی دیگر پیش روی من قراردارند. حالا لطف کن با ذکر دلیل بگو که چرا قبول نداری البته اینو بدون که من چاره دیگری ندارم با توجه به برند انتخابی من. البته باید بگم که ما با این فرضها داریم از ابتدا انگار میگیم که لپ تاپ ها خرابند ولی فکر نکنم دیگه اینجوری باشه. عادل جان اگه مورد منفی از هر کدام از این گارانتی ها دیده یا شنیده ای لطفا بگو تا من هم بدونم ودر تصمیمم تجدیدنظر کنم.
ممنون تو-مهدی
مبارکه.خیلی خوبه.به نقل از tgeik :من بالاخره inspiron 6400d رو خریدم.
cpu: 2GHz dou
ram: 1GB
HDD: 100GB
قیمت: 1290000
ایشالا یه مقدار که باهاش کلنجار رفتم، یه review ازش می نویسم. فعلا مشکلی که دارم اینه که نمی تونم با مودمش با سرعت بیشتر از 24KBPs کانکت بشم در حالی که با همون خط تلفن و همون ISP از کامپیوتر دسکتاپ حداقل 45KBPs کانکت می شم. هم درایورهای مودم رو آپدیت کردم و هم Initializing command ها رو دستکاری کردم، ولی هیچ تاثیری نداشته. کسی چیزی نمی دونه؟
به نقل از mammad81 :با بودجه ای تو رنج 900 تومن چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید با دلیل (مزایا و معایب) لطفا
اما نظر شخصی من فرق می کند!به نقل از mahsafar :آقا محمد امیدوارم از دست من ناراحت نشی
به نظر من وقتی که با 900 تومان می شه بهترین دسکتاپ رو جمع کنی اشتباه که نوت بوک بخری
به نظر من برای نوت بوک حداقل باید 1.300 پول بذاری . چون فقط همین الان رو نباید نگاه کنی شما حداقل 5 سال می خوای با این نوت بوک کار کنی
خوب شما، برای چه کارهایی نوت بوک را می خواهید. تا بتوان نوت بوکی پیشنهاد داد!به نقل از mammad81 :با بودجه ای تو رنج 900 تومن چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید با دلیل (مزایا و معایب) لطفا