• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از valizadeh4 :
سلام دوست عزيز
درد اينجاست كه همراه لپتاپ سي دي نبود:(
خوب، پس حتما ريكاوري سي دي رويش بوده! در ضمن پارتيشن ركاوري هم احتمالا روي هارد آن بايد باشد!

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
خب باشه ریکاوری پارتیشن داره. تازه واسه Clean instal کردن خب می تونی با استفاده از برنماه Driver Expert درایورهایی که توی ویندوز اورجینال خودشه رو بکشی بیورن و به صورت قایل Exe در بیاری عد روی ویدوز جدیدت نصب کنی. به هر حال ویدوز اورجینال رو هیچوقت ول نکن از می شنوی

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
[پQUOTE=عادل]مي شود لطفا بگوييد كه آيا شبكه بي سيم و ديگر وسايل روشن اند يا خاموش و اينكه روشنايي صفحه نمايش در چه حدي است؟ يعني بطور كامل و ذكر مشخصات كامل نوت بوكتان بگوييد نوت بوك تان در چه حالتي اين مقدار مي رود!:blush:

لطفا اگر توانستيد نظر كلي تان در باره اين نوت بوك بگوييد و ايا با گارانتي خريده ايد يا نه! و از گاراتي راضي ايد يا نه!

ببخشيد اينقدر سوال كردم
شرمنده:blush:[/QUOTE]

خدمت آقای عادل
نه خاموش هستند
روشنایی صفحه نمایش هم بالاترین حده

خیلی لپ تاپ خوبیه من که راضیم

من با 1 سال گارانتی شرکت پاسارگاد گرفتم
راضی هستم ازشون

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از 4liloft :
خدمت آقای عادل
نه خاموش هستند
روشنایی صفحه نمایش هم بالاترین حده

خیلی لپ تاپ خوبیه من که راضیم

راضی هستم ازشون
از شما متشكرم

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
راضی هستم ازشون

شرکت پاسارگاد کجاست؟
البته مجموعه "نقش" یک فروشگاه "پاسارگاد" داره ولی گارانتیش نقش هستش. شاید اونو می گید. اگه اونه که خدا به دور. هزار سال. واه واه ایییییییییییییییییششششششششششششششششششش

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عادل جان سلام وممنون از جوابهات

لازم میدونم چند تا مطلب را خدمتت عرض کنم:
1- من بعد از سبک سنگن کردنهای بسیار وبا توجه به مطلبی که اسفندیار جان در مطلب پیدی افی که نوشته بودند نوشته بودند که اگر کارایی ومقاومت را میخواهید توشیبا مناسب است به سوی این برند متمایل شدم. حالا اگه شما میگی که به برندهای دیگه هم نگاه کن لطفا با دلایلی که برای خودت داری بگو شاید نظرم عوض شد.

2- راجع به گارانتی ها هم که گفتی نقش رو قبول نداری وامرتات هم که تازه اومده. ولی با توجه به برند انتخابی من نقش وامرتات و چند گزینه فرعی دیگر پیش روی من قراردارند. حالا لطف کن با ذکر دلیل بگو که چرا قبول نداری البته اینو بدون که من چاره دیگری ندارم با توجه به برند انتخابی من. البته باید بگم که ما با این فرضها داریم از ابتدا انگار میگیم که لپ تاپ ها خرابند ولی فکر نکنم دیگه اینجوری باشه. عادل جان اگه مورد منفی از هر کدام از این گارانتی ها دیده یا شنیده ای لطفا بگو تا من هم بدونم ودر تصمیمم تجدیدنظر کنم.

ممنون تو-مهدی:D

MCSEMCSE

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

نظرتون در مورد لپ تاپ Sony S-58-GP چیه؟؟

یکی پیدا کردم دست دوم که 7 ماهه کار کرده البته خیلی هم کار نکرده چون طرف رو می شناسم فقط با اون چت کرده:D

حالا قیمت اون رو نمیدونم حتی قیمت نوی اون رو هم نمی دونم چه برسه به دست دوم

خودش 7 ماه پیش 2,200,000 تومن خریده الان چند بده خوبه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید که اصلا خوب هست یا نه

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
با يكي از دوستام لينكش رو پيدا كردم و برنامه هاش رو دانلود كردم و كار كرد ممنون از شما

با تشكر
باي

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از شما متشكرم
خواهش می کنم
شرکت پاسارگاد کجاست؟
البته مجموعه "نقش" یک فروشگاه "پاسارگاد" داره ولی گارانتیش نقش هستش. شاید اونو می گید. اگه اونه که خدا به دور. هزار سال. واه واه ایییییییییییییییییششششششش شششششششششششش

نه یک شرکت جداگانه است
طبقه 2 پایتخت
بغل مغازه ی ویگنت

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از MCSEMCSE :
سلام

نظرتون در مورد لپ تاپ Sony S-58-GP چیه؟؟

یکی پیدا کردم دست دوم که 7 ماهه کار کرده البته خیلی هم کار نکرده چون طرف رو می شناسم فقط با اون چت کرده:D

حالا قیمت اون رو نمیدونم حتی قیمت نوی اون رو هم نمی دونم چه برسه به دست دوم

خودش 7 ماه پیش 2,200,000 تومن خریده الان چند بده خوبه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید که اصلا خوب هست یا نه

الان ماه هاست که سریه s تولید نمیشه و sz جایگزینش شده تنها مدلی که از این سری تو بازار ایران هست s 660 (معلوم نیست از کجا وارد میشه)که قیمتش حدودا 1،430،00 تا 1470000

MCSEMCSE

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
میشه DETAIL کاملش رو بنویسی.
الان ماه هاست که سریه s تولید نمیشه و sz جایگزینش شده تنها مدلی که از این سری تو بازار ایران هست s 660 (معلوم نیست از کجا وارد میشه)که قیمتش حدودا 1،430،00 تا 1470000

سلام
Sony VGN-S-58-GP
CPU 2.13 Centrino
512 RAM
HDD 80 GB
Graphic Nvidia GeForce Go 6400
13.3 inch
1.95 kg

امروز باید خبرش رو بهش بدم

ممنون

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi-iust :
عادل جان سلام وممنون از جوابهات

لازم میدونم چند تا مطلب را خدمتت عرض کنم:
1- من بعد از سبک سنگن کردنهای بسیار وبا توجه به مطلبی که اسفندیار جان در مطلب پیدی افی که نوشته بودند نوشته بودند که اگر کارایی ومقاومت را میخواهید توشیبا مناسب است به سوی این برند متمایل شدم. حالا اگه شما میگی که به برندهای دیگه هم نگاه کن لطفا با دلایلی که برای خودت داری بگو شاید نظرم عوض شد.

2- راجع به گارانتی ها هم که گفتی نقش رو قبول نداری وامرتات هم که تازه اومده. ولی با توجه به برند انتخابی من نقش وامرتات و چند گزینه فرعی دیگر پیش روی من قراردارند. حالا لطف کن با ذکر دلیل بگو که چرا قبول نداری البته اینو بدون که من چاره دیگری ندارم با توجه به برند انتخابی من. البته باید بگم که ما با این فرضها داریم از ابتدا انگار میگیم که لپ تاپ ها خرابند ولی فکر نکنم دیگه اینجوری باشه. عادل جان اگه مورد منفی از هر کدام از این گارانتی ها دیده یا شنیده ای لطفا بگو تا من هم بدونم ودر تصمیمم تجدیدنظر کنم.

ممنون تو-مهدی:D

دوست عزيز، گويا شما انتخاب خود را كرده ايد و با ميل و رغبت و پرس و جو ها اين كار را مي خواهيد انجام دهيد.:happy: من فقط يك مقدار نظرم با شما و بعضي دوستان فرق مي كند! اولا مي گويم عجله نكنيد، چون اين مدل به قول خودتان تازه وارد ايران شده است و احتمال افت قيمت در آن زياد است!:) با اين پول شما شايد نوت بوك بهتري از نظر امكانات شايد بتوانيد بخريد.

درباره گارانتي: دوست خوب من همانطور گفتم، اطلاع زيلدي درباره گارانتي كننده هاي توشيبا ندارم! ولي مسلما مي توانم به خوبي حدس بزنم كه چه كاره اند! شركت هاي گارانتي كننده در ايران بيشتر به عنوان مركز خدمات اند.

بهترين كار اين است كه با امرتات و نقش و افتاب شرق تماس بگيريد و از آنها بخواهيد كه شرايط گارنتي شان را بطور كامل توضيح دهند و بپرسيد كه آيا نمايندگي نسبتا رسمي اند يا نه!:lol: و بعد از مقايسه شرايط گارانتي بهترين را انتخاب كنيد و در هنگام خريد از انها بخواهيد شرايط گارانتي را به طور صريح در كاغذي نوشته و مهر وامضا كنند!:D

من نمي توانم برايتان بهترين را از ميان اين همه انتخاب كنم! چون با گارانتي توشيبا طرف نبوده ام! ولي تعدادي را ديده ام كه با گرانتي آفتاب شرق و در رده پايين تر با نقش مشكل داشته اند! امرتا هم كه تازه وارد است! براي گارانت آفتاب شرق كه اولين پست مسايل و مشكلات خريدا ران نوت با گارانتي را بخوانيد! و براي گارانتي نقش دو صفحه آخر اين اين تاپيك را!

نكته مهم: بعضي شركت ها نوت بوك هايشان را همراه گارانتي بيمه مي كنند! يعني در برابر ضربه و نوسانات برق و غيره در شرايط گارانتي نيست مورد پوشش قرار مي دهند! البته خودتان همه مي توانيد با هزينه ناچيزي ان را بيمه كنيد! البته بيمه مكمل گارانتي است و نقايص فني را پوشش نمي دهد!

tgeik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بالاخره inspiron 6400d رو خریدم.
cpu: 2GHz dou
ram: 1GB
HDD: 100GB
قیمت: 1290000
ایشالا یه مقدار که باهاش کلنجار رفتم، یه review ازش می نویسم. فعلا مشکلی که دارم اینه که نمی تونم با مودمش با سرعت بیشتر از 24KBPs کانکت بشم در حالی که با همون خط تلفن و همون ISP از کامپیوتر دسکتاپ حداقل 45KBPs کانکت می شم. هم درایورهای مودم رو آپدیت کردم و هم Initializing command ها رو دستکاری کردم، ولی هیچ تاثیری نداشته. کسی چیزی نمی دونه؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از tgeik :
من بالاخره inspiron 6400d رو خریدم.
cpu: 2GHz dou
ram: 1GB
HDD: 100GB
قیمت: 1290000
ایشالا یه مقدار که باهاش کلنجار رفتم، یه review ازش می نویسم. فعلا مشکلی که دارم اینه که نمی تونم با مودمش با سرعت بیشتر از 24KBPs کانکت بشم در حالی که با همون خط تلفن و همون ISP از کامپیوتر دسکتاپ حداقل 45KBPs کانکت می شم. هم درایورهای مودم رو آپدیت کردم و هم Initializing command ها رو دستکاری کردم، ولی هیچ تاثیری نداشته. کسی چیزی نمی دونه؟
مبارکه.خیلی خوبه.
فقط کاش ویندوزش پروفشنال بود

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
با بودجه ای تو رنج 900 تومن چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید با دلیل (مزایا و معایب) لطفا

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mammad81 :
با بودجه ای تو رنج 900 تومن چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید با دلیل (مزایا و معایب) لطفا

آقا محمد امیدوارم از دست من ناراحت نشی
به نظر من وقتی که با 900 تومان می شه بهترین دسکتاپ رو جمع کنی اشتباه که نوت بوک بخری
به نظر من برای نوت بوک حداقل باید 1.300 پول بذاری . چون فقط همین الان رو نباید نگاه کنی شما حداقل 5 سال می خوای با این نوت بوک کار کنی

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mahsafar :
آقا محمد امیدوارم از دست من ناراحت نشی
به نظر من وقتی که با 900 تومان می شه بهترین دسکتاپ رو جمع کنی اشتباه که نوت بوک بخری
به نظر من برای نوت بوک حداقل باید 1.300 پول بذاری . چون فقط همین الان رو نباید نگاه کنی شما حداقل 5 سال می خوای با این نوت بوک کار کنی
اما نظر شخصی من فرق می کند!
من فکر نمی کنم شما با یک نوت بوک بتوانید 5 سال کار کنید! هم به علت پیشرفت سریع تکنولوژی، هم اینکه فکر می کنم که لپتاپ ها 4 سال کار مفید می توانند بکنند! مگر اینکه شما از لپتاپ کم کار بکشید !و فقط برای اینترنت و تایپ و چند کار معمولی از نوت بوک استفاده کنید. بعد از حداکثر 2 سال مطمئنا باطری نوت بوک شما به شدت ضعیف خواهد شد! آن زمان شما به جای حداقل 512 مگ رم باید حداقل 2 گیگ رم داشته باشد! در 3-4 سال آینده به طور حتم مصرف پردازنده ها بسیار کم می شود! سرعتشان تصاعدی بالا می رود! ظرفیت هاردها افزایش می یابد! و شاید در ایران سرعت اینترنت هم در آن زمان بهبود یابد!!!!!!:D

البته همه این ها نظرات شخصی من است! اما اگر یک نفر نیاز به یک دستگاه همراه دارد و بازی نمی کند و از ویستا چشم می پوشد و به طور خلاصه از نوت بوک انتظار چندانی ندارد، یک نوت بوک 900 تا 1 میلیونی کار ش را تا 2 یا 3 سال راه می اندازد.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mammad81 :
خوب شما، برای چه کارهایی نوت بوک را می خواهید. تا بتوان نوت بوکی پیشنهاد داد!

بالا