• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
ببخشید این سی پی یو جدید(merom) چیه و الان کدام لپ تاپها آن را دارند؟
خوب جايي براي من نذاشتيد كه توضيح بدم . فقط اينو بگم كه اين سي پي يو ها تا اواخر تابستان ساخته شده و ماه مهر نوتبوك هاي آن به بازار عرضه ميشود و احتمالا زمستان به ايران مي آيد .

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان

آیا این مدل از لپ تاپ fujitsu-siemens-amilo-pro-2030 نسبت به قیمتش می ارزه ؟ وجواب کار منو میده یا نه ؟ استفاده من بیشتر برای انتقال عکس دیجیتال روی هارد و همچنین انتقال فیلم دیجیتال روی هارد و رایت DVD هست و مرور صفحات وب ( آنلاین ) .
راستش من از CPU Celeron در PC دل خوشی ندارم و دلیلش هم اینه که سرعتش خیلی پائینه و AMD Sempron خیلی خیلی بهتره !!! ولی این Celeron M نمیدونم در چه حدیه ؟ آخه کش این 1024کیلو بایته ! و یه سوالم هم اینه که کیفیت صفحه نمایش این از Compaq m700 که پائینتر نیست ؟ من یکسال پیش یکی از این Compaq ها داشتم که P3 بود و نسبت به نیاز اون موقع من بد نبود.

این هم مشخصات دقیق این لپتاپ http://www.parslaptop.com/fujitsu-siemens-amilo-pro-2030-p-472.html

اگر مدلی بهتر در این رنج قیمت سراغ دارید لطفا منو راهنمائی کنید ( ترجیحا AMD باشه :rolleyes: )

قبلا از همتون ممنونم .

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
گادفادر (اسفندیارخان)توصیه کردن هرچی می خرین بخرین فقط سلرون نباشه
حالا من نمی دونم اصلا توی این رنج قیمت غیر سلرون هم میشه پیدا کرد ؟
اونهم برای کارهای گرافیکی!!!
در ضمن عمر باطری این مدل به شدت پائینه:1.8 hour

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون از توضیحاتتون.

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان پی تی

من بودجه ای در حدود 1.5 میلیون تومان دارم میخواستم ببینم چه لپ تاپی وبا په مارکی که بهتر باشه مناسب هست.

اگه سریع جواب بدید ممنون میشم چون که فردا میخوام برم بخرم.

ممنون-مهدی:D

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi-iust :

من بودجه ای در حدود 1.5 میلیون تومان دارم میخواستم ببینم چه لپ تاپی وبا په مارکی که بهتر باشه مناسب هست.

فکر کنم این خوب باشه:
Sony VAIO S660P/B

من کلا عاشق وایو ام!

hiv_positive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام , من دیروز یک لپ تاپ toshiba tecra a7 s712 خریدم . می دونم مدل تاپی نیست و بر اساس بودجه زیر 1500000 من شاید انتخاب های بهتری هم می توانستم داشته باشم. البنته من رم را به یک گیگ افزایش داده ام. ضمنا تو پایتخت هر جا می رفتم ایم مدل رو به a105 ترجیح می دادند. نظر شما چیه. با اینکه خیلی با عجله خریدم.
من دانشجوی مکانیک کارشناسی هستم
سعی میکنم به زودی review ای نیز با استفاده از راهنمایی های شما بنویسم.
لطفا نظراتتونو بگین که واسم خیلی با ارزشند
( واسه کیبورد فارسی چی کار می تونم بکنم! یه ساعت طول کشید اینو نوشتم؟):blink:

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از hiv_positive :
سلام , من دیروز یک لپ تاپ toshiba tecra a7 s712 خریدم . می دونم مدل تاپی نیست و بر اساس بودجه زیر 1500000 من شاید انتخاب های بهتری هم می توانستم داشته باشم. البنته من رم را به یک گیگ افزایش داده ام. ضمنا تو پایتخت هر جا می رفتم ایم مدل رو به a105 ترجیح می دادند. نظر شما چیه. با اینکه خیلی با عجله خریدم.
مبارکتون باشه....
اتفاقا مدل بدي نيست:eek:
براي کيبورد فارسي ميتونيد از برچسب هاي موجود در بازار استفاده کنيد البته بعضي از برند ها مانند الجي داراي کيبورد فارسي هستند

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از Nikonian :
سلام دوستان

آیا این مدل از لپ تاپ fujitsu-siemens-amilo-pro-2030 نسبت به قیمتش می ارزه ؟ وجواب کار منو میده یا نه ؟ استفاده من بیشتر برای انتقال عکس دیجیتال روی هارد و همچنین انتقال فیلم دیجیتال روی هارد و رایت DVD هست و مرور صفحات وب ( آنلاین ) .
راستش من از CPU Celeron در PC دل خوشی ندارم و دلیلش هم اینه که سرعتش خیلی پائینه و AMD Sempron خیلی خیلی بهتره !!! ولی این Celeron M نمیدونم در چه حدیه ؟ آخه کش این 1024کیلو بایته ! و یه سوالم هم اینه که کیفیت صفحه نمایش این از Compaq m700 که پائینتر نیست ؟ من یکسال پیش یکی از این Compaq ها داشتم که P3 بود و نسبت به نیاز اون موقع من بد نبود.

این هم مشخصات دقیق این لپتاپ http://www.parslaptop.com/fujitsu-siemens-amilo-pro-2030-p-472.html

اگر مدلی بهتر در این رنج قیمت سراغ دارید لطفا منو راهنمائی کنید ( ترجیحا AMD باشه :rolleyes: )

قبلا از همتون ممنونم .
توي اين نرخ قيمت (((500-600))) فقط سلرون گير مياريد اگه يه ذره تا 700 بتونيد پول بديد acer 3003 بدنيست با سي پي يو amd semperon 3000 موجود است. فقط مشکلي که داره اينه که 1 ساعت بيشتر عمر باطري نداره.
اگه باز هم بخوايد تا 800 پول بزاريد acer 1642 عاليه با ي پي يو INtel centrino

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از malekzadeh :
سلام

من با بودجة 500-600 تومان چی میتونم بگیرم؟؟؟؟

اصلا چیزی میتونم بگیرم؟؟؟؟
بله در اين رده چند انتخاب (2-3) انتخاب داريد. اما اگر بخواهيد از خارج از كشور تهيه فرماييد انتخاب هاي بيشتر خواهيد داشت.(البته به نوع كشور مورد نظرتان هم بستگي دارد!)

اما اين نوت بوك ها كارايي يك دسكتاپ 300 توماني را خواهند داشت! چون سي پي يو هايشان سلرون از نوع سلرون P4 است كه براي دسكتاپ طراحي شده اند و نه نوت بوك و در نتيجه باطري را به سرعت مي نوشند و به سرعت خرابش مي كنند و دستگاه توانايي كار مداوم (5-6 ساعت در روز) را ندارد. چون كه اين نوع سي پي يوها گرماي زيادتري توليد مي كند و ....
اما در اين رده قيمتي سيپي وي هاي Celeron mobile هم هست كه بهتر (و شايد بسيار بهتر) از Celeron P4 اند.

اگر شما كارتان فقط با اينترنت و تايپ و كارهاي سبك است و از ويندوز ويستا چشم مي پوشيد و يا اينكه براي مدت كوتاهي مي خواهيد از آن استفاده كنيد يا اينكه نوت بوك را در موارد بسيار كمي استفاده مي كنيد، با توجه به نظر خودتان شايد به كارتان آيد.

اما به نظر من اگر تحريم يا خداي نا كرده جنگ يا تعرفه جديد گمركي يا غيره رخ ندهد!!!:D حداقل دو سه ماهي صبر كنيد هم قيمت نوت بوكهاي سنترينو و سوناما و Core Dou كاهش مي يابد و هم شما شايد بتوانيد بودجه يتان را افزايش دهيد. و در آن موقع انتخاب بسيار بهتري خواهيد داشت.

در ضمن در اين رده قيمتي و در ايران بيشتر انتخاب هاي شما از ميان برند هاي ايسر و فوجيتسو زيمنس و اچ پي خواهد بود.

--------------------------------------------------------
اين پست را هم نگاهي بياندازيد: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=793986&postcount=4

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi-iust :

دوست عزيز ، بهتر است خودتان در ابتدا نيازهايتان را مشخص كنيد،سپس از روي نيازتان و با نگاه به آينده، نوع و سرعت سي پي يو و كارت گرافيك و ... را تعيين كنيد.
بعد بر اساس نياز و بودجه شما اعضا فروم چند برند و در نتيجه چند مدل از ميان آنها معرفي مي كنند و شما و ديگر اعضا به اتفاق يك نوت بوك را انتخاب مي كنيد.

در حالت كلي شايد شما يك نوت بوك قابل حمل و كوچك مي خواهيد و شايد شما يك نوت بوك جايگزين دسكتاپ خواستيد و شايد نوت بوكي براي كارهاي سبك و شايد ....

هر كدام از اينها خود به شدت تعيين كننده است! و نمي توان كور كورانه مدلي را برايتان معرفي كرد!

با تشكر :happy:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Nikonian :
سلام دوستان

قبلا از همتون ممنونم .
سلام...

انتظار زيادي از اين نوت بوك نبايد داشته باشيد. بهتر پاسخ من در جواب به سوالي مشابه در اين قسمت را بخوانيد.

گويا شما از سي پي يو هاي سلرون دسكتاپ ناراضي بوده ايد (مثل خود من! :D ( . در نتيجه به نظر من اين نوت بوك برايتان سريع نخواهد بود يعني زمان بالا آمدن كامل ويندوز زياد خواهد بود و سرعت كپي اطلاعات كم و ويندوز ويستا را از دست مي دهيد و باطري را مدام بايد شارژ كنيد و اينكه وزن نوت بوك كمي زياد است. مانيتورش به احتمال قوي جواب شما را مي دهد. اما بدانيد كه دي وي دي رايتر نوت بوك ها ضعيفتر و بسيار حساس تر از دسكتاپ ها است و در صورت بي ملاحظه بودن شما و كار زياد از پاي در خواهد آمد.
در ضمن شما مي توانيد يا بودجه تان را بيشتر كنيد و يا اينكه صبر كنيد تا هم بودجه يتان بيشتر شود و هم قيمت هاي كمي پايينتر بيايد(البته به شرط رخ ندادن ........)

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Roham_06 :
توي اين نرخ قيمت (((500-600))) فقط سلرون گير مياريد اگه يه ذره تا 700 بتونيد پول بديد acer 3003 بدنيست با سي پي يو amd semperon 3000 موجود است. فقط مشکلي که داره اينه که 1 ساعت بيشتر عمر باطري نداره.
اگه باز هم بخوايد تا 800 پول بزاريد acer 1642 عاليه با ي پي يو INtel centrino

ممنون دوست عزیز

راستش من اون چیزائی که گفتم برام لازمه ( ِDVDRW.iLink.512MB ) و اینکه ترجیحا Celeron نباشه ! چون اصلا باهاش حال نمیکنم ! و از طرفی این Fujitsu رو هم یکی از متخصصان لپتاپ میگفت که مادربردهاش خیلی ضعیف هستند و زود میسوزند:blink: من تا 700 هم میتونم هزینه کنم ولی به شرط اینکه چیزائی که من میخوام رو داشته باشه :rolleyes:

AMD اگر بشه هم قیمت معقوله و هم سرعت در مقایسه با Celeron خیلی بهتره !

در ضمن این 3003 Acer رو من توی ساییتش نتونستم پیدا کنم ! لطفا یه لینکی بهم بده .

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hiv_positive :

لطفا دلایلی که فروشندگان برای بهتر بودن تکرا نسبت به a105می گفتند را توضیح دهید

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از Roham_06 :
اگه ميخواي سخت جون باشه يا دل بگير يا اچ پي:eek:
اين مدلي هم که گفته بد نيست فقط ويندوز ويستا را پشتيباني نميکنه
ولي براي کارهايي که گفتي مناسبه.
اگه يه ذره بخواي بيشتر پول بذاري دل 6400 خيلي خوبه.
ممنون بلاخره یکی جوابم را داد
ان مدلی که گفتم با قیمت 970000 ارزش خرید داره یا نه
6400 قیمتش چنده
و اگر بخوام نهایتا تا 1000000 تومن خرج کنم نظر قطعیت چه مدلیه

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hiv_positive :
من تعجب ميكنم . گرچه فروشندگان هر چيزي ميگن . و به منافع خودشون بيشتر توجه ميكنن . در كل من بر اين اعتقاد هستم كه a105 بهتره . در مورد كيبورد هم ميتونيد از برچسب هاي مربوطه استفاده كنيد . ريويو يادتون نره .

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از behnam sarfaraz :
من تعجب ميكنم . گرچه فروشندگان هر چيزي ميگن . و به منافع خودشون بيشتر توجه ميكنن . در كل من بر اين اعتقاد هستم كه a105 بهتره . در مورد كيبورد هم ميتونيد از برچسب هاي مربوطه استفاده كنيد . ريويو يادتون نره .

آخه می دونی چیه بهنام جان
اگر این مدل از تکرا کارت گرافیکش آنبورد نبود وnvidiaیا atiبود خوب می گفتیم این مزیت رو نسبت به a105 داره اما متاسفانه این مزیت رو هم نداره
من به جز easy guardبرتری دیگری در تکرا نسبت به a105 نمی بینم:(

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahsafar :
آخه می دونی چیه بهنام جان
اگر این مدل از تکرا کارت گرافیکش آنبورد نبود وnvidiaیا atiبود خوب می گفتیم این مزیت رو نسبت به a105 داره اما متاسفانه این مزیت رو هم نداره
من به جز easy guardبرتری دیگری در تکرا نسبت به a105 نمی بینم:(
عزيزم . اگه اين لكه ننگ يعني كارت گرافيك شير رو نداشت من الان با اون داشتم تايپ ميكردم . ولي خوشحالم كه الان يه چيز بهتر داره گيرم مياد . فعلا صبر كنيد تا بعدا بهتون بگم .

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
دوست عزيز ، بهتر است خودتان در ابتدا نيازهايتان را مشخص كنيد،سپس از روي نيازتان و با نگاه به آينده، نوع و سرعت سي پي يو و كارت گرافيك و ... را تعيين كنيد.
بعد بر اساس نياز و بودجه شما اعضا فروم چند برند و در نتيجه چند مدل از ميان آنها معرفي مي كنند و شما و ديگر اعضا به اتفاق يك نوت بوك را انتخاب مي كنيد.

در حالت كلي شايد شما يك نوت بوك قابل حمل و كوچك مي خواهيد و شايد شما يك نوت بوك جايگزين دسكتاپ خواستيد و شايد نوت بوكي براي كارهاي سبك و شايد ....

هر كدام از اينها خود به شدت تعيين كننده است! و نمي توان كور كورانه مدلي را برايتان معرفي كرد!

با تشكر :happy:

باتشکر از پاسخگویی خوبتون. والا قصد من از خرید لپ تاپ بیشتربای کانکت شدن به اینترنت لن واستفاده از سرعت خوب اینترنت دانشگاه ودانلود است در درجه دوم برای نگاه کردن فیلم وگوش دادن موسیقی وانجام کارهای روزمره. به طور کلی من کارهای خاصی از قبیل کارهای گرافیکی ویا بازی کردن ندارم وهدفم اینها نیست. حالا فکر کنم بتونید کمکم کنید.

ممنون-مهدی

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از ealy :
چون زیاد از تو خماری موندن خوشم نمیاد اجازه بدید خودم پیش بینی کنم:

CrystalBrite™ 15.4" wide screen(WXGA 1280 * 800

Windows® XP Home Edition

Intel Core Duo T2400 1.83 GHz ( Dual-Core

2GB DDR II SDRAM - 533 MHz

120GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm

DVD±RW (+R double layer) / DVD-RAM - integrated

5in 1 card reader

ATI Mobility™ Radeon® X1400 with up to 512 MB of HyperMemory™ (128 MB of dedicated GDDR2 VRAM; up to 384 MB of shared system memory)

1.3 megapixel CMOS camera

Bluetooth® VoIP phone (optional)

weight : 3 kg with tv tuner

معایب(البته از نظر من):

رزولوشن کم lcd
پروفشنال نبودن ویندوز
وزن بسیار سنگین:در حالیکه بطور معمول وزن مدل های 15.4 اینچ بین 2.75 تا 2.8 هست این مدل (البته با tv tuner)
حدودا 3 کیلو هست.مدل بدون tuner هم در حدود 2.95 کیلو گرم.
هر قسمت از config رو اگه اشتباه پیش بینی کردم لطفا اصلاح کنید

توجه توجه: قابل توجه بهنام که در یک اقدام نمادین و استثناییacer اقدام به حراج acer aspire 5672 که تنها تفاوتش با مدل بالا در سی پی یو هست(1.66 به جای 183) با قیمت شگفت انگیزه 900 $ (بخوانید مفت) شده.اگر امکان خرید از امریکا توسط دوستان را داری به هیچ عنوان این فرصت طلایی رو از دست ندید:
http://www.compusa.com/products/pro...oduct_code=336978&Pn=Aspire_5672WLMi_Notebook

شروع این نوع حراج ها نشون دهنده اینه که ورود گسترده notebook هایی با سی پی یو جدید اینتل(MEROM) و در نتیجه cut شدن قیمت مدل های فعلی قریب الوقوعه .به دوستانی که عجله زیادی برای خرید ندارن توصیه می کنم یکمی صبر کنن تا با قیمت بهتر مدل های مناسب تری نصیبشون بشه

بهنام جان در مورد پیش بینیه من نظری ندادی؟؟؟؟

بالا