• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

rafifar

Registered User
لایک‌ها
0
سري SZ سري* لپ*تاپ*هاي گرون قيمت سوني هست كه خيلي ويژگي*ها علاوه بر اون چيزايي كه مي*بيني داره ! اما به نظر من خيلي گرونه و اصلا صرفه خريد نداره ! با اين پول ( بالاي 2 ميليون) ميتوني از برند*هاي ديگه لپ*تاپ با پردازنده T7400 يا T7500 بگيري ! هرچند كه لپ*تاپ*هاي توي اين رنج بيشتر تو شاخه Entertainment هستند !

نظرت در مورد اين چيه ؟ از اين مدل سوني شما هم ارزون تر هم كاراييش بهتره :) خوراكه :

اگه ميخواي با اين Tablet PC روياييASUS بيشتر آشنا بشي ، برو انيجا و به صورت تصويري قابليت*هاش رو مشاهده كن :

ممنون از جوابت
bouquet2.gif

راستش رو بخوای از tablet pc زیاد خوشم نمیاد!! اصلا هم نمی دونم چرا
electricf.gif
ولی اینو می دونم که خوشکل بودن لپ تاپ خیلی واسم مهمه!
alkash.gif
302.gif

مک بوک هم بدجوری داره قلقلکم میده! البته مک بوک پرو خیلی گرونه و پولم بهش نمی کشه!
sigh.gif

حالا میشه لطف کنی نظرت رو در مورد مک بوک 13 اینچی مشکی بدی؟!!
balloony.gif

ممنون
rose.gif

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام :)
من جديدا به عضويت در آمده ام و سؤالات زيادي نيز دارم
من اگر بخوام يك HP Laptop بخرم كه گارانتي خوبي داشته باشه وقيمتش هم مناسب باشد كدوم گارانتور را پيشنهاد مي كنيد؟
ضمنا چون عجله زيادي هم ندارم مي خواستم بدونم اين ورعيدي قيمتها مناسب تر است يا در سال جديد؟::specool:
متشكرم

ZODRANJ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فقط با سوني موافقم البته اگه در بند قيمت نيستي.

احسان يه مدل خوب سوني رو ميشناسه خودش مياد مي نويسه ;)

علاقه مندی و صلایق بحثی است که در نظرات فنی نمی گنجد .

تمامی مارک های امریکای به مانند DELL , HP , COMPAQ , TOSHIBA , SONY , IBEM که در سراسر دنیا دفاتر خدماتی و فروش دارند از کیفیت و کمیت خاص و یکنواختی بر خوردارند .
چرا که تمامی این مارک ها فارغ از کشور ساخت آنها زیر نظر کنسرسیوم های کیفیتی و قانون SUE امریکا به بازار عرضه می گردند .

با انضمام اینکه هر کدام مزیت دارند و معایبی .

http://www.bestbuy.ir
شما می توانید با در نظر گرفتن بودجه خود در این وب سایت به راحتی خرید خود را انجام داده و علاوه بر آن ازمشاوره خوب پرسنل آن بهرمند شوید.

اسم یا مارک کیفیت نمی آورد ، بدنبال نیاز خود بر حسب بودجه و کارایی مورد نظر باشید.​

bita_khanuom

Registered User
لایک‌ها
0

علاقه مندی و صلایق بحثی است که در نظرات فنی نمی گنجد .

تمامی مارک های امریکای به مانند DELL , HP , COMPAQ , TOSHIBA , SONY , IBEM که در سراسر دنیا دفاتر خدماتی و فروش دارند از کیفیت و کمیت خاص و یکنواختی بر خوردارند .
چرا که تمامی این مارک ها فارغ از کشور ساخت آنها زیر نظر کنسرسیوم های کیفیتی و قانون SUE امریکا به بازار عرضه می گردند .

با انضمام اینکه هر کدام مزیت دارند و معایبی .

http://www.bestbuy.ir
شما می توانید با در نظر گرفتن بودجه خود در این وب سایت به راحتی خرید خود را انجام داده و علاوه بر آن ازمشاوره خوب پرسنل آن بهرمند شوید.

اسم یا مارک کیفیت نمی آورد ، بدنبال نیاز خود بر حسب بودجه و کارایی مورد نظر باشید.​

اينکه اصلاً notebook ای ام دی نداره

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
http://www.bestbuy.ir/ داره !* تو براند Compaq ديدم يه AMD 64Bit
-----
آقا يكي به ما بگه يه Laptop به اين خوبي مثل DELL Inspiron 6400 D (A) چرا XP HOME داره ؟ به خاطر كاهش قيمت ؟!؟!؟!؟
===
Tablet PC زيره 1.200.000 بهترين گزينه چيه ؟؟

Cheer's

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
دور pentium M رو خط بكش كه ديگه دورش به سر اومده با اين پول 1300 ميتوني يك Core 2 Duo خدا بخري !

باورت نميشه اينم يك نمونش : همون 6400 هست كه داريد در موردش بحث ميكنيد

http://www.naghsh.net/fa/Portables/moreinfo.asp?code=441

بله ولی 6400 با این امکانات و قیمت از لحاظ عقل و منطق باید بهترین گزینه باشه نسبت به برند های دیگه با امکانات مشابه مگه نه؟پس چرا باز یه سری میگن سونی خوبه؟یه ادم کار درستم نیمده هنوز یه ریویو درست حسابی از این 6400 بزاره(از دوستان خوبی که تو این فروم 6400 خریدن)

lind

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
میخواستم بدونم برای تایپ فارسی تو لبتابایی که دکمه هاشون کلمات فارسی نداره باید چکار کرد؟از همین لیبلایی که واسه pc میفروشن باید استفاده کرد؟کیبوردو خراب نمیکنه؟
hmm.gif

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرص سلام به تمام اعضاي عزيز
براي خريد لپتاپهايي از برند sony - toshiba - dell مي خواستم بدانم گارانتور نقش بهتر جواب داده يا هستي البته هم از لحاظ قيمت و بخصوص گارانتي داخل ايران
بسيار متشكرم :specool:

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
میخواستم بدونم برای تایپ فارسی تو لبتابایی که دکمه هاشون کلمات فارسی نداره باید چکار کرد؟از همین لیبلایی که واسه pc میفروشن باید استفاده کرد؟کیبوردو خراب نمیکنه؟
hmm.gif

میشه از اونها هم استفاده کرد............اما من استفاده نکردم..... سعی کردم حفطی بزنم اولش سخته.....
میتونی ار onscreen keyboar تو ویندوز هم استفاده کنی....

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1

hapali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی

شاید سوالم تکراری باشه ولی لطفا نظرتون رو بگید .

تا 1 ملیون تومن چی بگیرم که :

-تا چند سال مشکل برنامه و ویندوز نداشته باشم
-کم مصرف و سبک باشه

ممنوون:blush:

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام
میخواسم بپرسم شما سایت معتبری میشناسین که تمام مدل ها و قیمت های بروز لپ تاپ تو کانادا رو داشته باشه؟

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معرفي 10 لپ*تاپ پر فروش تا دسامبر 2006 ، در انتخاب خودتون تجديد نظر كنيد :

http://www.sakhtafzar.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=276

سلام
منبع لینکتان چیست؟ اینجوری که من نگاه کردم خیلی شبیه به فهرست سایت notebookreview بود . پرفروش ترین ها همیشه بهترین ها بهترین ها نیستند. شاید بهترین لپ تاپ پرفروش ترین هم باشد. اما حتماً پرفروش ترین لپ تاپ بهترین نیست. معمولاً کالایی پرفروش ترین است که تعادلی بین امکانات و قیمت را دارا باشد.امکاناتی خوب در قبال قیمتی معقول. مثلاً DELL 6400 از نظر سایت noteBookReview رتبه چهارم را از نظر فروش به دست آورده است. اما در ریویوهای مختلف نمره عالی یا خیلی خوب را کسب نکرده است. اما چون نسبت به امکاناتش قیمت خوبی دارد، از اقبال خوبی نزد مشتریان برخوردار است.

در همان صفحه ای که لینکش را فرستادید، یکی از دلایل ارزان بودن DELL 6400 را سنترینو نبودن آن عنوان کرده اید!؟
مگر می شود که سی.پی.یو ایی core duo باشد اما سنترینو نباشد؟ DELL 6400 هم از تکنولوژی سنترینو استفاده می کند. به لینک های زیر نگاه کن:
http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_6400?c=ae&l=en&s=dhs
http://www.intel.com/products/laptop/processors/index.htm

دوست من سنترینو اسم تکنولوژی است که اینتل در ساخت سی.پی.یوهای لپ تاپ چند سالی است از آن استفاده می کند. به صورت خلاصه بگویم سی.پی یو های Dothan, Sonama, core duo, core2duo و... همه بر اساس تکنولوژی سنترینو ساخته شده اند.

arak_fx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .

یکی به من کمک کنه که مردم از این همه حرف و حدیث در مورد نوتبوک های مختلف :

یک نوت بوک میخوام بخرم با بودجه 1 میلیون و نیم . در ضمن کار بنده تجارت در بورس بین الملل است و روزانه 12 تا 15 ساعت نوت بوک روشنه . نوت بوک این ویژگی ها را داشته باشد :

1 - اول از همه اینکه داغ نکنه که من اصلا نمیتونم خاموشش کنم .
2 - cpu core 2 duo داشته باشه
3 - ram 1024 mb باشه
4 - مانیتور 15.4 wxga یا به قولی همون واید اسکرین باشه
5 - کارت گرافیکی share نباشه
6 - دارای usb -blue tooth -wi-fi - IrDA / LAN / Modem
7 - دارایdual layer DVD RW

بین برندهای توشیبا و دل موندم . توشیبا ستلایت A105 و تکرا A8 . دل هم INSPRISION 6400 یا LATITUDE D820 ?
فرق سری ستلایت و تکرا در توشیبا چیه ؟

حداقل و حداکثر نوتبوکی که من میتونم با این شرایط بخرم چطوره وضعش ؟

خیر ببینید سر منو روی یک بالین بگذارید تا عمر دارم دعاتون میکنم .

بالا