• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
دوستان میدونین که برای خرید هر کالایی تو کشور های امریکا و کانادا(این 2 تارو که 100% مطمعنم!!)براش درصد ثابتی tax تعریف شده.مثلا کانادا 14%.حالا اگه من بخوام برام یه لپ تاپ از کانادا بیارن میتونن اون مالیات اضافی که روش خورده رو پس بگیرن؟کسی از دوستان این تجربه رو داشته؟
یه سوال دیگه.تو سایت های فروش ان لاین یه سری مدل ها رو با قیمت خیلی پایین تر از واقعیش به فروش گذاشتن ولی جلوش زده Refurbished میشه یه توضیحی بدین چیه؟حتی از دست دومم ارزون تره.شنیدم مدل هایین که یه عیبی دارن میرن کارخونه تعمیر میشن بر میگردن درسته؟چرا قیمتش تقریبا نصف میشه؟!!اونوقت کسی که تو ایران میخره از کجا معلوم میشه که Refurbished نیست؟
ممنون:blush:

hamid3246

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان میدونین که برای خرید هر کالایی تو کشور های امریکا و کانادا(این 2 تارو که 100% مطمعنم!!)براش درصد ثابتی tax تعریف شده.مثلا کانادا 14%.حالا اگه من بخوام برام یه لپ تاپ از کانادا بیارن میتونن اون مالیات اضافی که روش خورده رو پس بگیرن؟کسی از دوستان این تجربه رو داشته؟
یه سوال دیگه.تو سایت های فروش ان لاین یه سری مدل ها رو با قیمت خیلی پایین تر از واقعیش به فروش گذاشتن ولی جلوش زده Refurbished میشه یه توضیحی بدین چیه؟حتی از دست دومم ارزون تره.شنیدم مدل هایین که یه عیبی دارن میرن کارخونه تعمیر میشن بر میگردن درسته؟چرا قیمتش تقریبا نصف میشه؟!!اونوقت کسی که تو ایران میخره از کجا معلوم میشه که Refurbished نیست؟

باید از فروشگاه مطمئن بخری و با گارانتی مطمئن

اگه خواستی اینجا رو ببین

http://www.notaly.com

hamid3246

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز اين چيه توي آواتارت ؟:blink:
خيلي حال بر انگيزه :f34r:

با سلام اين دوست عزيز ما به جاي اينكه به ما جواب بدن از آواتارت ما خوششون آمده ، دوست عزيز اين از جديدهاي dell است با نام xps-m2010 كه البته من چند روز پيش يك مدلش را تو مجتمع پايتخت ديدم.:specool:

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با سلام اين دوست عزيز ما به جاي اينكه به ما جواب بدن از آواتارت ما خوششون آمده ، دوست عزيز اين از جديدهاي dell است با نام xps-m2010 كه البته من چند روز پيش يك مدلش را تو مجتمع پايتخت ديدم.:specool:
ممنونم...والا سررشته اي ندارم كه تو اين بخش بتونم جواب كسي رو بدم ..ولي در خدمتيم...
--
قيمتش چقدره ؟ اگه ايران هست حتما طالبم .:دي ولي فكر ميكنم فعلا بايد قيمتش نجومي باشه !!

--
LCD 20 اينچ !
http://www.billigdrucker.de/article8230.html
--
ببخشيد دوباره مزاحم شدم يه چيزي تو مايه هاي 4000 هزار دلار قيمتي كه زده توي بعضي از سايتها :D:D:D ديگه طالبش نيستم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

تکس توی کانادا رو نمی دونم چجوریاس (البته یکی از دوستان یه ppc خریده بود روی نت از یه کشور خارجی و 100 دلار فقط تکس داده بود:wacko: ) ، ولی توی آمریکا اگه از هر ایالتی به جز اونی که توش زندگی می کنید خرید کنید تکس نمی خواد بدید...بهترین جاهم واسه خرید همه چیز!! ebay هستش..

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اساتید امر... یه سوال... من از لپ تاپ نقداً هیچی سر در نمی یارم... فقط می خوام بدونم که یه دونه HP Pavilion dv2000z با مشخصات زیر به 700هزار تومن می ارزه یا نه؟
263cylj.gif
می خوام بگم از آمریکا برام بیارن...همینجوریشم از بودجه م بالا زده!!
216.gif
...

[
B]Microprocessor[/B] 1.6 GHz AMD Turion™ 64 X2 Mobile Technology TL-50
Microprocessor Cache 256KB+256KB L2 Cache
Memory 1024MB DDR2 System Memory (2 Dimm)
Memory Max 2048MB
Video Graphics NVIDIA GeForce Go 6150 (UMA)
Video Memory up to 128MB (shared)
Hard Drive 100GB 5400RPM (SATA)
Multimedia Drive LightScribe SuperMulti 8X DVD±RW with Double Layer Support
Display 14.1” WXGA High-Definition BrightView Widescreen Display (1280 x 800)
Fax/Modem High speed 56k modem
Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN (RJ-45 connector)
Wireless Connectivity 802.11b/g WLAN
HP Features HP Imprint finish & HP Pavilion WebCam with Integrated Microphone
Sound Altec Lansing
Keyboard 101-key compatible

2 Quick Launch Buttons (HP Quick Play Menu and DVD buttons)
Pointing Device Touch Pad with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down pad
PC Card Slots

* 1 ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34)

External Ports

* 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
* 3 Universal Serial Bus (USB) 2.0
* 2 Headphone out - 1 w/SPDIF Digital Audio & 1 stereo
* 1 microphone-in
* 1 VGA (15-pin)
* 1 TV-Out (S-video)
* 1 RJ-11 (modem)
* 1 RJ -45 (LAN)
* 1 notebook expansion port 3
* 1 IEEE 1394 Firewire (4-pin)
* 1 Consumer IR

Dimensions 13.15" (L) x 9.33" (W) x 1.02" (min H)/1.54" (max H)
Weight 5.4 lbs
Security

* Kensington® MicroSaver lock slot
* Power-on password
* Accepts 3rd party security lock devices

Power

* 65W AC adapter
* 6-cell Lithium-Ion Battery

What's In The Box HP Mobile Remote Control (Express Card Version)

Mobile Stereo Earbud Headphones (1 pair)

داییم یه دونه ازینا گرفته و نافرم خوشگله... فقط حیف بلوتوث نداره... حالا گزینه ی بهتری پیدا می شه تو این قیمتا؟
263cylj.gif

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
براي چه كاري مي خواي؟ اگه براي بازي مي خواي بايد بگم خوب نيست!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
براي چه كاري مي خواي؟ اگه براي بازي مي خواي بايد بگم خوب نيست!

نه. هر کاری به جز بازی. بیشتر استفاده ی مولتی مدیا! ببینم این وزن 2.5 کیلوییش مشکلی برای این ور اونور بردنش به وجود نمی یاره!؟ اگه فرض رو براین بزاریم که یه دونه ازین کیف های Targus نازک هم بگیرم؟
73.gif

درضمن چجوری می تونم بلوتوث بهش اضافه کنم/چقدر خرجش در می یاد؟
کلاً گزینه ی بهتری هست برای انتخاب؟!

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوبه... براي بلوتوث هم مي توني يه ماجول بلوتوث (هم اندازه flash memoryها) جداگانه با قيمت زير 20000 تومن براش بخري.

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید امر... یه سوال... من از لپ تاپ نقداً هیچی سر در نمی یارم... فقط می خوام بدونم که یه دونه HP Pavilion dv2000z با مشخصات زیر به 700هزار تومن می ارزه یا نه؟
263cylj.gif
می خوام بگم از آمریکا برام بیارن...همینجوریشم از بودجه م بالا زده!!
216.gif
...

[

داییم یه دونه ازینا گرفته و نافرم خوشگله... فقط حیف بلوتوث نداره... حالا گزینه ی بهتری پیدا می شه تو این قیمتا؟
263cylj.gif

با سلام
به نظر من كه قيمتش با توجه به امكاناتش كاملا مناسبه پيشنهاد خريدش را بهتون مي كنم :specool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام
به نظر من كه قيمتش با توجه به امكاناتش كاملا مناسبه پيشنهاد خريدش را بهتون مي كنم :specool:
سلام.. مرسی.. ببینم حالا چطور می شه:happy:... راستی این رو اگه بیارن همینطور نو توی ایران چه قیمتی می شه فروخت؟
1.gif

خوبه... براي بلوتوث هم مي توني يه ماجول بلوتوث (هم اندازه flash memoryها) جداگانه با قيمت زير 20000 تومن براش بخري.

دارم ازونا...ولی مصرف باطریش اینجوری زیاد می شه این 2000z هم که نقظه ضعفش باطریشه..
187.gif

arak_fx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان من میخوام هفته دیگه نوت بوک بخرم با این شرایط :

اولا کار من فارکس است و فقط کار تجاری میخوام انجام بدم با نوتبوکم . برام خیلی مهمه که خر کار باشه چون روزی 12 تا 15 ساعت باید روشن باشه پس :

1 - داغ نکنه که من اصلا نمیتونم خاموشش کنم .
2 - cpu core 2 duo داشته باشه
3 - ram 1024 mb باشه
4 - مانیتور 15.4 wxga یا به قولی همون واید اسکرین باشه
5 - دارای usb -blue tooth -wi-fi - IrDA / LAN / Modem
6- دارایdual layer DVD RW

بین برندهای توشیبا و دل موندم . توشیبا ستلایت مدل A105-S4384 و گارانتی آفتاب شرق یا دل INSPRISION 6400 یا LATITUDE D820 ?

زودتر فقط راهنمایی کنید ممنون میشم چون سفارش رو میخوام شنبه و یکشنبه بدم .
با سپاس​

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
آقا ما از vgn-ux17gp خیلی خوشمون اومده .. ولی خوب قیمت 2200000 یه کم تند .. دارم با خودم کلنجار میرم
البته تو اون مایه ها دنبال چیزهای دیگه ای هم گشتم

1:Samsung Q1
2924-2.jpg

به عکس ضمیمه نگاه کنید . اولش راجع به windows table نوشته آیا فرقی میکنه با windows Xp ( شرمنده ما زیاد حالیمون نمیشه) منظورم اینه که برنامه های کامپیوتر روش جواب بده

2: راجع به این مدل هم OQO آیا تو ایران پیدا میشه؟
اگه آره از کجا باید گیر بیارمش؟

gallery_2.jpg

3: اینکه این مدل ها که مینویسه ultra mobile اینا مگه موبایل هم هستن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ممنون از کمک هاتون

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز
من راستش یه سوال داشتم هر کی میدونه لطف کنه و جواب بده
من میخوام یه Dell Inspiron 6400 از سایت خود Dell بخرم میخواستم بدونم به امارات هم Shipping داره یا نه؟
شما سایت فروش نوت بوکی رو میشناسین که به امارات Shipping داشته باشه ؟
ممنون:)

راستی یه سوال دیگه هم داشتم
من اگه بخوام یه نوت بوک 15 اینچ مناسب برای مولتیمدیا از 1000 تا 1600 دلار بخرم
شما چه مدلی رو بهم پیشنهاد میکنید؟
من راستش خودم این سه مدلو در نظر داشتم اگه میشه نظرتونو راجع بهش بگین
1:Asus A8JS
2:Dell Inspiron 6400 (DEll E1505
3:IBM Lenovo t60

مشخصات دقیقشونو الان یادم نیست ولی به غیر از A8JS که خیلی گرافیک بالایی داره بقیه چیزاشون مثل هم بود
لطفا یکی کمکم کنه

aria_cop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان لپ تاپی عزیز کمک کنن:
از بین این مدل لپتاپها کدوم بهتره؟
inspiration 6400-2.0GHz-Dual Core-1024Ram,120GB Hdd-15.4wxga-256MB VGA->> 1,310,000 toman
XPS 1210-1.66GHZ-DUAL CORE-512MB RAM-60GB HDD-12.1WXGA-INTEL845 VGA >> 1,200,000 toman
Latitude D820 - 1.66 GHZ CORE tn DOU - 512 MB RAM - 80 GB HDD - 15.4 WXGA - INTELE 845 up to 224 MB VGA - 1,170,000 toman
یه مدل دیگه هم inspiration 6400 هست فقط کارت گرافیکش Intele 845 هست که قیمتش 1,340,000 تومانه.
مدل های دیگری هم هست که همش همون inspiration 6400 هست و فقط رم و هارد و این چیزاش فرق میکنه

hamid3246

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب سوالات در مورد نوت بوک ، قیمت گارانتی و ... رو در اینجا ببینید:

یا اگه خواستید به اینجا ایمیل بفرستید جواب بگیرید[email protected]

یا اگه خواستید با این ID تو چت سوالاتتون رو مطرح کنید.
[email protected]

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جواب سوالات در مورد نوت بوک ، قیمت گارانتی و ... رو در اینجا ببینید:

یا اگه خواستید به اینجا ایمیل بفرستید جواب بگیرید[email protected]

یا اگه خواستید با این ID تو چت سوالاتتون رو مطرح کنید.
[email protected]

دوست عزيز بهتر بود حالا كه در همه تاپيك ها (مرتبط و نامرتبط) اين پست را زديد در تاپيك خدمات پس از فروش هم پست مي زديد و درباره گارانتي و خدمات صحبت مي كرديد... من در سايت شما سه خط درباره تعمير و اين چيز ها بيشتر نديدم...

چيزي كه مايه نگراني اكثر دارندگان لپ تاپ و آن هايي كه مي خواهند بخرند (در ايران) هست بحث گارانتي است...

arak_fx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام .

من میخواهم laptop dell inspiron 6400 D بخرم . منتها هم مالزیش هست و هم ایرلندیش . کدوم بهتره ؟

ممنون

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
آقا ما از vgn-ux17gp خیلی خوشمون اومده .. ولی خوب قیمت 2200000 یه کم تند .. دارم با خودم کلنجار میرم
البته تو اون مایه ها دنبال چیزهای دیگه ای هم گشتم

1:Samsung Q1
2924-2.jpg

به عکس ضمیمه نگاه کنید . اولش راجع به windows table نوشته آیا فرقی میکنه با windows Xp ( شرمنده ما زیاد حالیمون نمیشه) منظورم اینه که برنامه های کامپیوتر روش جواب بده

2: راجع به این مدل هم OQO آیا تو ایران پیدا میشه؟
اگه آره از کجا باید گیر بیارمش؟

gallery_2.jpg

3: اینکه این مدل ها که مینویسه ultra mobile اینا مگه موبایل هم هستن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ممنون از کمک هاتون
یکی به من کمک کنه
تو رو خدا میخوام بخرم دیگه

بالا