pesarkhale
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 321
- لایکها
- 0
سلام
منبع لینکتان چیست؟ اینجوری که من نگاه کردم خیلی شبیه به فهرست سایت notebookreview بود . پرفروش ترین ها همیشه بهترین ها بهترین ها نیستند. شاید بهترین لپ تاپ پرفروش ترین هم باشد. اما حتماً پرفروش ترین لپ تاپ بهترین نیست. معمولاً کالایی پرفروش ترین است که تعادلی بین امکانات و قیمت را دارا باشد.امکاناتی خوب در قبال قیمتی معقول. مثلاً DELL 6400 از نظر سایت noteBookReview رتبه چهارم را از نظر فروش به دست آورده است. اما در ریویوهای مختلف نمره عالی یا خیلی خوب را کسب نکرده است. اما چون نسبت به امکاناتش قیمت خوبی دارد، از اقبال خوبی نزد مشتریان برخوردار است.
در همان صفحه ای که لینکش را فرستادید، یکی از دلایل ارزان بودن DELL 6400 را سنترینو نبودن آن عنوان کرده اید!؟
مگر می شود که سی.پی.یو ایی core duo باشد اما سنترینو نباشد؟ DELL 6400 هم از تکنولوژی سنترینو استفاده می کند. به لینک های زیر نگاه کن:
http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_6400?c=ae&l=en&s=dhs
http://www.intel.com/products/laptop/processors/index.htm
دوست من سنترینو اسم تکنولوژی است که اینتل در ساخت سی.پی.یوهای لپ تاپ چند سالی است از آن استفاده می کند. به صورت خلاصه بگویم سی.پی یو های Dothan, Sonama, core duo, core2duo و... همه بر اساس تکنولوژی سنترینو ساخته شده اند.
منم اولش تعجب کردم که مگه میشه !! ولی امروز داشتم یه کاتالوگ از شرکت سونی رو نگاه میکردم دیدم لوگوی مربوط به cpu که اونجا زده در دو مدل که هر 2 تاشون core 2 duo بودند با هم فرق میکنه .یکی رو نوشته بود Centrino duo
core 2 duo inside
اون یکی رو نوشته :
core duo
inside
هر 2 هم cpuاوشون core 2duo 2GH 4 MB cache بود !!!!!
نمیدونم قضیه چیه؟!!
راستی نوشتید که 6400 در جاهایی گفته شده که عملکرد بالایی نداره. میشه لطف کنید بگید منبعش کجاست .ممنون میشم .چون من واقعا موندم چطور این لپ تاپ اینقدر مفته!!!
من راستش هر جایی که خوندم ازش تعریف شده بود .حتی یه چیزه عجیب اینه که توی سایت notebookreview
اومده امتیاز 3dmark که به 6400 داده از latitude D820 با 512 مگ کارت گرافیک بیشتره!!!!!!!!!
نمیدونم والله قضیه چیه .dell اتیش زده به مالش !!! بدویید تا تموم نشده .