• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منبع لینکتان چیست؟ اینجوری که من نگاه کردم خیلی شبیه به فهرست سایت notebookreview بود . پرفروش ترین ها همیشه بهترین ها بهترین ها نیستند. شاید بهترین لپ تاپ پرفروش ترین هم باشد. اما حتماً پرفروش ترین لپ تاپ بهترین نیست. معمولاً کالایی پرفروش ترین است که تعادلی بین امکانات و قیمت را دارا باشد.امکاناتی خوب در قبال قیمتی معقول. مثلاً DELL 6400 از نظر سایت noteBookReview رتبه چهارم را از نظر فروش به دست آورده است. اما در ریویوهای مختلف نمره عالی یا خیلی خوب را کسب نکرده است. اما چون نسبت به امکاناتش قیمت خوبی دارد، از اقبال خوبی نزد مشتریان برخوردار است.

در همان صفحه ای که لینکش را فرستادید، یکی از دلایل ارزان بودن DELL 6400 را سنترینو نبودن آن عنوان کرده اید!؟
مگر می شود که سی.پی.یو ایی core duo باشد اما سنترینو نباشد؟ DELL 6400 هم از تکنولوژی سنترینو استفاده می کند. به لینک های زیر نگاه کن:
http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_6400?c=ae&l=en&s=dhs
http://www.intel.com/products/laptop/processors/index.htm

دوست من سنترینو اسم تکنولوژی است که اینتل در ساخت سی.پی.یوهای لپ تاپ چند سالی است از آن استفاده می کند. به صورت خلاصه بگویم سی.پی یو های Dothan, Sonama, core duo, core2duo و... همه بر اساس تکنولوژی سنترینو ساخته شده اند.

منم اولش تعجب کردم که مگه میشه !! ولی امروز داشتم یه کاتالوگ از شرکت سونی رو نگاه میکردم دیدم لوگوی مربوط به cpu که اونجا زده در دو مدل که هر 2 تاشون core 2 duo بودند با هم فرق میکنه .یکی رو نوشته بود Centrino duo
core 2 duo inside
اون یکی رو نوشته :
core duo
inside
هر 2 هم cpuاوشون core 2duo 2GH 4 MB cache بود !!!!!
نمیدونم قضیه چیه؟!!
راستی نوشتید که 6400 در جاهایی گفته شده که عملکرد بالایی نداره. میشه لطف کنید بگید منبعش کجاست .ممنون میشم .چون من واقعا موندم چطور این لپ تاپ اینقدر مفته!!!
من راستش هر جایی که خوندم ازش تعریف شده بود .حتی یه چیزه عجیب اینه که توی سایت notebookreview
اومده امتیاز 3dmark که به 6400 داده از latitude D820 با 512 مگ کارت گرافیک بیشتره!!!!!!!!!
نمیدونم والله قضیه چیه .dell اتیش زده به مالش !!! بدویید تا تموم نشده .

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم اولش تعجب کردم که مگه میشه !! ولی امروز داشتم یه کاتالوگ از شرکت سونی رو نگاه میکردم دیدم لوگوی مربوط به cpu که اونجا زده در دو مدل که هر 2 تاشون core 2 duo بودند با هم فرق میکنه .یکی رو نوشته بود Centrino duo
core 2 duo inside
اون یکی رو نوشته :
core duo
inside
هر 2 هم cpuاوشون core 2duo 2GH 4 MB cache بود !!!!!
نمیدونم قضیه چیه؟!!
راستی نوشتید که 6400 در جاهایی گفته شده که عملکرد بالایی نداره. میشه لطف کنید بگید منبعش کجاست .ممنون میشم .چون من واقعا موندم چطور این لپ تاپ اینقدر مفته!!!
من راستش هر جایی که خوندم ازش تعریف شده بود .حتی یه چیزه عجیب اینه که توی سایت notebookreview
اومده امتیاز 3dmark که به 6400 داده از latitude D820 با 512 مگ کارت گرافیک بیشتره!!!!!!!!!
نمیدونم والله قضیه چیه .dell اتیش زده به مالش !!! بدویید تا تموم نشده .

1- دوست من ظاهراً لینک هایی را که فرستادم ندیدید. در این لینک http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_6400?c=ae&l=en&s=dhs
همانطوری که می بینید در لوگوی سی.پی.یو نامی از centrino دیده نمی شود. اما کمی پایین تر در مورد مشخصات سی.پی.یو نوشته است :
Processor : Intel® Centrino® Mobile Technology: up to Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7400 (2.16 GHz, 4 MB L2 cache, 667 MHz FSB & Intel® Pro/Wireless 3945 (802.11a/b/g) network connection

همچنین در این لینک (http://www.intel.com/products/laptop/processors/index.htm)که مربوط به شرکت اینتل است، در لوگوها کلمه centrino را ذکر نکرده اند اما همه آنها در رده Intel® Centrino® Duo Mobile Technology طبقه بندی می شوند. دوباره می گم سنترینو اسم تکنولوژی است که اینتل در ساخت سی.پی.یوهای لپ تاپ چند سالی است از آن استفاده می کند. به صورت خلاصه بگویم سی.پی یو های Dothan, Sonama, core duo, core2duo و... همه بر اساس تکنولوژی سنترینو ساخته شده اند و وقتی در لوگوی سی.پی.پویی لپ تاپی مثلاً عبارت core2duo نوشته است نشان دهنده این است که بر اساس تکنولوژی centrino ساخته شده است.

2- در مورد Dell 6400 هم به این لینک یک نگاهی بنداز:
http://asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050488,39176124p,00.htm?
(مقایسه Latitude D820 با 6400) : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=95783&highlight=inspiron+6400
در این لینک (http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=95934&highlight=inspiron+6400) هم یکی از کاربران پرسیده است که HP dv6000t بخرم یا dell 6400. که پاسخ ها را می توانید ببینید.

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من ميخوام اين ماه يه نوت بوك بخرم تا 1300-1400 تومن .
اينجور كه معلومه dell 6400 انتخاب اوله آره ؟؟ اين dell 6400 كه core 2 dou با 4 مگ كش داره دقيقا اسم
مدلش چيه ؟؟
بعدشم چندتا سوال :
من تا حالا اصلا با نوتبوك كار نكردم اين كه نوشته ويندوز xp home يعني فقط و فقط اين ويندوز
روش نصب ميشه يا نه ؟؟ پارتيشن بندي و نصب ويندوز مثل كامپيوتر معموليه ؟؟ :blush: :blush:
فكر نكنيد كامپيوتر نديدما خدمتتون عرض كنم 3 تا سيستم خونه دارم اما تا حالا دست به لبتاپ نزدم !!! :blink:
آقا شرمنده زياد حرف زدم سوالامو جواب بدين ممنون ميشم :wacko:

همه كار هم باهاش ميخوام انجام بدم البته در حد متوسط : وبگردي _ كدينگ _ پخش فيلم _ برنامه نويسي و ...

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام .

یکی به من کمک کنه که مردم از این همه حرف و حدیث در مورد نوتبوک های مختلف :

یک نوت بوک میخوام بخرم با بودجه 1 میلیون و نیم . در ضمن کار بنده تجارت در بورس بین الملل است و روزانه 12 تا 15 ساعت نوت بوک روشنه . نوت بوک این ویژگی ها را داشته باشد :

1 - اول از همه اینکه داغ نکنه که من اصلا نمیتونم خاموشش کنم .
2 - cpu core 2 duo داشته باشه
3 - ram 1024 mb باشه
4 - مانیتور 15.4 wxga یا به قولی همون واید اسکرین باشه
5 - کارت گرافیکی share نباشه
6 - دارای usb -blue tooth -wi-fi - IrDA / LAN / Modem
7 - دارایdual layer DVD RW

بین برندهای توشیبا و دل موندم . توشیبا ستلایت A105 و تکرا A8 . دل هم INSPRISION 6400 یا LATITUDE D820 ?
فرق سری ستلایت و تکرا در توشیبا چیه ؟

حداقل و حداکثر نوتبوکی که من میتونم با این شرایط بخرم چطوره وضعش ؟

خیر ببینید سر منو روی یک بالین بگذارید تا عمر دارم دعاتون میکنم .
اگه می خواید ازش زیاد کار بکشید همون مدل LATITUDE D820 خوبه کلا سریه latitude برای همین منظور ساخته شد.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- دوست من ظاهراً لینک هایی را که فرستادم ندیدید. در این لینک http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_6400?c=ae&l=en&s=dhs
همانطوری که می بینید در لوگوی سی.پی.یو نامی از centrino دیده نمی شود. اما کمی پایین تر در مورد مشخصات سی.پی.یو نوشته است :
Processor : Intel® Centrino® Mobile Technology: up to Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7400 (2.16 GHz, 4 MB L2 cache, 667 MHz FSB & Intel® Pro/Wireless 3945 (802.11a/b/g) network connection

همچنین در این لینک (http://www.intel.com/products/laptop/processors/index.htm)که مربوط به شرکت اینتل است، در لوگوها کلمه centrino را ذکر نکرده اند اما همه آنها در رده Intel® Centrino® Duo Mobile Technology طبقه بندی می شوند. دوباره می گم سنترینو اسم تکنولوژی است که اینتل در ساخت سی.پی.یوهای لپ تاپ چند سالی است از آن استفاده می کند. به صورت خلاصه بگویم سی.پی یو های Dothan, Sonama, core duo, core2duo و... همه بر اساس تکنولوژی سنترینو ساخته شده اند و وقتی در لوگوی سی.پی.پویی لپ تاپی مثلاً عبارت core2duo نوشته است نشان دهنده این است که بر اساس تکنولوژی centrino ساخته شده است.

(مقایسه Latitude D820 با 6400) : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=95783&highlight=inspiron+6400
در این لینک (http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=95934&highlight=inspiron+6400) هم یکی از کاربران پرسیده است که HP dv6000t بخرم یا dell 6400. که پاسخ ها را می توانید ببینید.

ممنون .بله من لینک ها رو نگاه نکردم ولی شما درست میگید .همینطوره که گفتید و اونمcentrino هست .
اون لینک cnet که گذاشتید مثل اینکه مال این مدل 6400 نیست که core 2 duo باشه .فکر کنم اون core duo باشه .
اون لینکی هم که در مورد مقایسه d820 با 6400 گذاشتید 5 نفر نظرشون رو گفتند که بیشتر هم به استحکام 820 اشاره کردند که بی شک درسته .اما من توی خود همون سایت review های این 2 تا رو که میخوندم (با مشخصات یکسان از لحاظ cpu-ram( امتیازاتی که برنامه های بررسی سیستم به این دو تا داده بودند واقعا عجیب بود .من زیاد سر در نمیارم از این برنامه ها .ولی خواهش میکنم اگه وقت کردید یه نگاهی به این 2 تا ریویو بکنید نظرتون رو بگید .
من الان لینکشو ندارم ولی با یه سرچ ساده توی سایتش پیدا میشه .
ممنون

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
آقا من ميخوام اين ماه يه نوت بوك بخرم تا 1300-1400 تومن .
اينجور كه معلومه dell 6400 انتخاب اوله آره ؟؟ اين dell 6400 كه core 2 dou با 4 مگ كش داره دقيقا اسم
مدلش چيه ؟؟
بعدشم چندتا سوال :
من تا حالا اصلا با نوتبوك كار نكردم اين كه نوشته ويندوز xp home يعني فقط و فقط اين ويندوز
روش نصب ميشه يا نه ؟؟ پارتيشن بندي و نصب ويندوز مثل كامپيوتر معموليه ؟؟ :blush: :blush:
فكر نكنيد كامپيوتر نديدما خدمتتون عرض كنم 3 تا سيستم خونه دارم اما تا حالا دست به لبتاپ نزدم !!! :blink:
آقا شرمنده زياد حرف زدم سوالامو جواب بدين ممنون ميشم :wacko:

همه كار هم باهاش ميخوام انجام بدم البته در حد متوسط : وبگردي _ كدينگ _ پخش فيلم _ برنامه نويسي و ...
سلام
Dell inspiron 6400

اون که توشته ویندوز home داره یعنی روش این ویندوز اورجینال نصبه ولی شما راحت میتونید عوضش کنید....
من تا حالا لپ تابم رو پارتیشن بندی نکردم ولی فکر کنم بشه رتحت کرد.

lind

Registered User
لایک‌ها
3
میشه از اونها هم استفاده کرد............اما من استفاده نکردم..... سعی کردم حفطی بزنم اولش سخته.....
میتونی ار onscreen keyboar تو ویندوز هم استفاده کنی....
چيزي نيست كه مخصوص لپتاپ باشه؟
bgrfreak.gif

آخه مدلش xps m1210هست اين كيبوردش حالت مات داره اينارو بزنم مشكلي ژيدا نميكنه؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام
میخواسم بپرسم شما سایت معتبری میشناسین که تمام مدل ها و قیمت های بروز لپ تاپ تو کانادا رو داشته باشه؟

unixi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
من بعد از کلی گشتن و بررسی ، با توجه به بودجه ای که دارم و کارایی که از لپ تاپ می خوام ، Dell 6400 رو انتخاب کردم . ولی چیزی که من رو به شک می ندازه ، همین قیمتشه . این امکانات با این قیمت یه کمی بعیده .
(قیافه اصلاً برام مهم نیست)

خواستم نظر شما رو راجع به این دستگاه بدونم ؟
1- آمار خرابی این مدل چقدره ؟؟؟؟
2- آیا با ویندوز پروفشنال ارجینال گیر می آد یا نه ؟ اگر نه، با غیر ارجینال به مشکل بر می خورم یا نه؟ ( چون فقط پروفشنال به درد من می خوره )

کدوم یکی از دوستان از این مدل لپ تاپ دارن ؟ تا حالا مشکلی باهاش داشتن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟​

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يه توضيح كوچك براي كساني كه مي خواهد 6400 بخرند من بگم...

من از نزديك باهاش كار نكردم ولي اينو مي دونم كه از لحاظ كارايي مشكلي نداره... فقط به نظر حقير تنها مشكلي كه داره وزنش هست. 2.8 كيلوگرم وزن نسبتاً زياديه و براي كساني كه هر روز مي خواهد توي اتوبوس دنبال خودش بكشه ممكنه بعداً پشيمون بشه.

تازه يه اضافه كيف هم حدوداً ميشه 3.5 تا 4 كيلو. اين براي خود لپ تاپ هست اگه كتاب يا چيز ديگه اي هم توي كيف بخواهيد بگذاريد طبيعتاً وزنش زيادتر ميشه...

شخص من به خاطر كارم كارايي بيشتر برام مهمه يعني از مشكل وزنش صرف نظر مي كنم (اگر بخوام بخرم...)

اين را به اين خاطر گفتم چون ديدم كسي تا حالا به اين مورد توجه نكرده بود...

سلام .

1- آمار خرابی این مدل چقدره ؟؟؟؟
2- آیا با ویندوز پروفشنال ارجینال گیر می آد یا نه ؟ اگر نه، با غیر ارجینال به مشکل بر می خورم یا نه؟ ( چون فقط پروفشنال به درد من می خوره )

کدوم یکی از دوستان از این مدل لپ تاپ دارن ؟ تا حالا مشکلی باهاش داشتن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توي تاپيك نقد و بررسي صفحات آخرش يه صحبت هايي شده...

سلام
میخواسم بپرسم شما سایت معتبری میشناسین که تمام مدل ها و قیمت های بروز لپ تاپ تو کانادا رو داشته باشه؟

نمي دونم اين كمكت مي كنه يا نه http://www.tigerdirect.ca/applications/Category/category_tlc.asp?CatId=17

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه توضيح كوچك براي كساني كه مي خواهد 6400 بخرند من بگم...

من از نزديك باهاش كار نكردم ولي اينو مي دونم كه از لحاظ كارايي مشكلي نداره... فقط به نظر حقير تنها مشكلي كه داره وزنش هست. 2.8 كيلوگرم وزن نسبتاً زياديه و براي كساني كه هر روز مي خواهد توي اتوبوس دنبال خودش بكشه ممكنه بعداً پشيمون بشه.

تازه يه اضافه كيف هم حدوداً ميشه 3.5 تا 4 كيلو. اين براي خود لپ تاپ هست اگه كتاب يا چيز ديگه اي هم توي كيف بخواهيد بگذاريد طبيعتاً وزنش زيادتر ميشه...

شخص من به خاطر كارم كارايي بيشتر برام مهمه يعني از مشكل وزنش صرف نظر مي كنم (اگر بخوام بخرم...)

اين را به اين خاطر گفتم چون ديدم كسي تا حالا به اين مورد توجه نكرده بود...

توي تاپيك نقد و بررسي صفحات آخرش يه صحبت هايي شده...

نمي دونم اين كمكت مي كنه يا نه http://www.tigerdirect.ca/applications/Category/category_tlc.asp?CatId=17

با تشکر از جناب mahmood gt2 که راهنمایی میکنند .چون منم خودم در حال خرید لپ تاپ هستم میپرم وسط بحث دوستان شرمنده !
در مورد وزن اشاره ای که کردید به نظر من یه موضوع رو کمتر توجه کردید که هر شخصی که میخواد لپ تاپ 15.4 اینچی بخره قبول کرده که وزنه لپ تاپش زیاد خواهد بود .یعنی همون 2.8 کیلو و این مسئله اصلا عیبی برای 6400 نمیتونه باشه چون من تا حالا لپتاپ 15.4 اینچی هر چی دیدم از هر مارکی مثل sony سری FE یا dell latitude یا toshiba دقیقا همین وزن رو داشتند .(به جزئ lenovo که دیدم 2.4 کیلو هم داره)
پس به نظر من این یه چیزه کاملا طبیعی در مورد 6400 هست و اصلا عیب نیست .
یه نکته رو هم اضافه کنم که فکر کنم دوستان (از جمله خودم ) که احتمالا میخوایم 6400 بگیریرم باید عجله کنیم چون تا چند روزه دیگه با این فروش بالای این مدل بازار سیاه پیدا میکنه;) فکر کنم تو پایتخت روزی 50 تا از این دستگاه فروش میره!!! من که خودم با دوستام رفتم اون هفته 2 تا خریدند همون موقع دیدم که از 2 تا مغازه دیگه هم 2 نفر خریدند .

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام
در جواب دوست عزيزمان تكنولوژي Centrino Duo حالت توسعه يافته تكنولوژي Centrino است با اين تفاوتها كه نوع پردازنده Core Due و Core 2 Due بوده و چيپ ست آن نيز به از خانواده Intel 945 بوده و كارت شبكه بيسيم آن نيز از نوع 3945ABG مي باشد كه البته نوت بوكهاي مجهز به لوگوي Centrino Due تاثير بسزايي در فعاليت آنها صورت گرفته است. :specool:

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
مي خواستم بدونم كسي از گارانتورهاي نقش / ارتاك و هايتك خريدي انجام دادن و آيا كدومشون بهت از لحاظ قيمت و گارانتي جواب پس دادن؟
خيلي ممنونم :specool:

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یه مقایسه فقط از لحاظ مشخصاتی که کارخانه اعلام کرده در کنار قیمت انجام بدم (یعنی performance رو نمیدونم) تا به قیمت بسیار مناسب 6400 بیشتر پی ببریم (البته من تاکید میکنم قیمت چون کیفیت رو خودم باهاش کار نکردم که بدونم ولی خیلی ها راضی بودند) این لپ تاپها که مقایسه میکنیم همه core 2duo -4MB cache هستند و 15.4 اینچی با وزن تقریبی 2.8 کیلو
Dell 6400: cpu:core 2 duo 2 GH -
ram:1 GB DDR2 533
HDD:120
VGA:ATI X 1400 256 MB dedicated
blue tooth -
LCD:15.4 WXGA Xbrite
قیمت :بین 1180000تا 1270000

dell D820 latitude:
cpu:core 2 duo 2GH
HDD:120 GB
vga:Nvidia Geforce 7300 -512 MB
ram:1 GB DDR2
blue tooth -finger print-GSM-serial port
LCD:15.4 WSXGA+
قیمت :1800000 تا 1870000

sony FE38GP:
cpu:core 2 duo 2GH
ram:1 GB ddr2 ُ
VGA: Nvidia Geforce 7400 128 MB
blue tooth-webcam
LCD:15.4 WXGA clear bright
قیمت :با گارانتی ایران رهجو 2090000

toshiba هم که هنوز من مدلی ازش ندیدم در ایران که core 2 duo با 4 MB cache باشه !!! ولی اوناییش که 2 مگ کش دارند حدود 1400000 به بالا قیمت دارند .

Sony FE780 G:
cpu :core 2 duo 1.83 GH
RAM:2 GB DDR2
HDD:160GB
VGA:128 shared
LCD:15.4 WXGA Xbrite
webcam
قیمت :با گارانتی امرتات 1590000

خوب خداییش مقایسه کنید ببینید چجوریه قضیه؟
خیلی دلم میخواست ببینم HP DV6000t که توی بازار جهانی با اقبال زیادی مواجه شده اینجا چنده؟ ولی اصلا پیدا نکردم .البته اینجا کلا با HP خوب نیستند!!

شنیده های عمومی:
1-سونی کیفیت تصویر بسیار بهتری نسبت به بقیه داره
2- سونی و HPبیشترین خرابی رو دارند.
3-6400 برای کارهای خونگی مناسبه و latitude D820 برای کار در شرایط سختی مثل کارگاه-عسلویه!!
4-طراحی سونی بهتره.
5-توشیبا به تازگی قطعات داخلی مناسبی استفاده نمیکنه!!!
اینها که گفتم همش شنیده های غیر علمی است که توی بازار بر حسب تجربه به گوش میرسه .

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
آقا من یک سوال بچگانه دارم:D نخندین تو رو خدا
من دنبال یک چنین چیزی میگردم
1:سایزش تو مایه های نصف یک کاغذ A4 باشه.یا کمتر
2: نرم افزار های کاممپیوتر رو پشتیبانی کنه:) ( سوالهام خنده داره؟؟؟؟!!)
3:سرعتش اونقدرها مهم نیست .
4:شارژش هم خوب بمونه
5:بلوتوٍ ث یا مموری ریدر هم داشته باشه خوبه
6: combo هم اگه داشته باشه چه بهتر:D

از همه مهمتر سایزشه........اصلا یه چیز ریزه میزه جمع و جور وجود داره؟؟؟؟ اگه هست مشخصاتش رو میخوام و قیمتش
سایتی هم داشتین که عکسی ازش باشه که واقعا عالیه

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من یک سوال بچگانه دارم:D نخندین تو رو خدا
من دنبال یک چنین چیزی میگردم
1:سایزش تو مایه های نصف یک کاغذ A4 باشه.یا کمتر
2: نرم افزار های کاممپیوتر رو پشتیبانی کنه:) ( سوالهام خنده داره؟؟؟؟!!)
3:سرعتش اونقدرها مهم نیست .
4:شارژش هم خوب بمونه
5:بلوتوٍ ث یا مموری ریدر هم داشته باشه خوبه
6: combo هم اگه داشته باشه چه بهتر:D

از همه مهمتر سایزشه........اصلا یه چیز ریزه میزه جمع و جور وجود داره؟؟؟؟ اگه هست مشخصاتش رو میخوام و قیمتش
سایتی هم داشتین که عکسی ازش باشه که واقعا عالیه

مدل Sony vgn-ux17gp را نگاه کن.

vgn-ux17gp_header.jpg

فکر کنم سایزش توی همون اندازهایی باشه که گفتی.
لینکش هم اینه:
http://www.sony-mea.com/vaio/vgn-ux17gp/vgn-ux17gp.asp

دوستان اگر موردی دیگر سراغ دارند بگویند.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با تشکر از جناب mahmood gt2 که راهنمایی میکنند .چون منم خودم در حال خرید لپ تاپ هستم میپرم وسط بحث دوستان شرمنده !
در مورد وزن اشاره ای که کردید به نظر من یه موضوع رو کمتر توجه کردید که هر شخصی که میخواد لپ تاپ 15.4 اینچی بخره قبول کرده که وزنه لپ تاپش زیاد خواهد بود .یعنی همون 2.8 کیلو و این مسئله اصلا عیبی برای 6400 نمیتونه باشه چون من تا حالا لپتاپ 15.4 اینچی هر چی دیدم از هر مارکی مثل sony سری FE یا dell latitude یا toshiba دقیقا همین وزن رو داشتند .(به جزئ lenovo که دیدم 2.4 کیلو هم داره)
پس به نظر من این یه چیزه کاملا طبیعی در مورد 6400 هست و اصلا عیب نیست .
یه نکته رو هم اضافه کنم که فکر کنم دوستان (از جمله خودم ) که احتمالا میخوایم 6400 بگیریرم باید عجله کنیم چون تا چند روزه دیگه با این فروش بالای این مدل بازار سیاه پیدا میکنه;) فکر کنم تو پایتخت روزی 50 تا از این دستگاه فروش میره!!! من که خودم با دوستام رفتم اون هفته 2 تا خریدند همون موقع دیدم که از 2 تا مغازه دیگه هم 2 نفر خریدند .

فرمايش شما متين... من هم قبول دارم. خواستم بگم كه اگر وزن براي خريدار مهمه بايد توجه كنه در اين صورت مجبور مي شه لپ تاپ با صفحه نمايش كوچكتر انتخاب كنه...

انتخاب حقير... 6400...براي كارهاي معمولي هم كارايي خوبي داره (به قول مرحوم گل آقا... بلكه هم بيشتر) و هم قيمت خيلي مناسبي داره...

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
مدل Sony vgn-ux17gp را نگاه کن.

vgn-ux17gp_header.jpg

فکر کنم سایزش توی همون اندازهایی باشه که گفتی.
لینکش هم اینه:
http://www.sony-mea.com/vaio/vgn-ux17gp/vgn-ux17gp.asp

دوستان اگر موردی دیگر سراغ دارند بگویند.

خوندم
عالی بود
دیوانه وار بود
همون بود که میخواستم
ممنون از راهنماییتون
تو ایران پیدا میشه؟
قیمتش رو خبر دارین چطوره؟

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان
مي خواستم بدونم كسي از گارانتورهاي نقش / ارتاك و هايتك خريدي انجام دادن و آيا كدومشون بهت از لحاظ قيمت و گارانتي جواب پس دادن؟
خيلي ممنونم :specool:

دوست عزيز اين چيه توي آواتارت ؟:blink:
خيلي حال بر انگيزه :f34r:

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
salam be hamae gi avalan mazerat ke finglish minevisam cho linuxam font farsi nadare:(
man mikham ye notebook begiram mikhastam az rahnamai hatoon estefade konam
man ye sistemi mikham ke ta had emkan sag jan bashad va zarif bodan barayam aslan ahamiati nadarad
va in k ehtemalan rosh system amel linux ro nasb mikonam (age etehati dar morede nahve nasbe linux ro laptap darid va ya laptap haye sazgar ba linux plz be man begid)
va dovom in ke garantish baram moheme ba cpue core2due va monitor zir 15.4
man khodam modele a105-s4344 toshiba ro didiam nazar shoma raje be in model chie
rasti bodjamam zir 1500 me
va agar bekhain betoor koli ye mark ba davam va garanti motabar be gid chiro moarefi mikoni
agha age javabamo bedid beshedat mamnon misham
ba tashakor syboy

بالا