• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یکی به من کمک کنه
تو رو خدا میخوام بخرم دیگه

mobile:
adj. moveable, portable, flowing freely

این دستگاهی که شما گذاشتین umpc هست یعنی ultra mobile pc، یه چیزیه بین لپ تاپ و pocket pc ، خیلی جمع و جوره، قیمتش هم بالاتر، این دستگاه ها ویندوز خاص خودشون رو دارن (الان xp ، در آینده قطعاً ویستا،چون خودش ساپورت تاچ اسکرین هم داره) البته واژه ی موبایل ربطی به اون موضوعی که شما فکر می کنید نداره.
الان umpc هایی که gsm هم دارن، خیلی خیلی کمن، من فقط htc athena رو می شناسم بینشون، که هنوز ریلیز نشده.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام .

من میخواهم laptop dell inspiron 6400 D بخرم . منتها هم مالزیش هست و هم ایرلندیش . کدوم بهتره ؟

ممنون

ما كه رفته بوديم پايتخت با دوستام كه ميخواستند 6400 بخرند به اين نتيجه رسيدند كه مالزي بهتره و هر 2 مالزي گرفتند.يكي از دلايلش هم اين بود كه ايرلندي هاش ويندوز اورجينال روش نبود(در واقع داس بود!!!)
چون با گارانتي امرتات هم ميخواستند اون ايرلندي نداشت .

arak_fx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما كه رفته بوديم پايتخت با دوستام كه ميخواستند 6400 بخرند به اين نتيجه رسيدند كه مالزي بهتره و هر 2 مالزي گرفتند.يكي از دلايلش هم اين بود كه ايرلندي هاش ويندوز اورجينال روش نبود(در واقع داس بود!!!)
چون با گارانتي امرتات هم ميخواستند اون ايرلندي نداشت .
ممنون از پاسخ شما .
من خریدم .
dell insprion 6400 c

cpu 1.83 core 2 duo
ram 1024
hdd 120 gb
lcd 15.4 wxga
win xp home edition
made in ireland

به مناسبت سال 2007 میلادی فروش ویژه زده بود دیجیتال . قیمت این نوتبوک بود 1139 که با قیمت ویژه 1050 شده و شانس من فقط 1 عدد موجود بود که من هم همونو خریدم .
با کیف و کیبورد شد 1082000​

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
mobile:
adj. moveable, portable, flowing freely

این دستگاهی که شما گذاشتین umpc هست یعنی ultra mobile pc، یه چیزیه بین لپ تاپ و pocket pc ، خیلی جمع و جوره، قیمتش هم بالاتر، این دستگاه ها ویندوز خاص خودشون رو دارن (الان xp ، در آینده قطعاً ویستا،چون خودش ساپورت تاچ اسکرین هم داره) البته واژه ی موبایل ربطی به اون موضوعی که شما فکر می کنید نداره.
الان umpc هایی که gsm هم دارن، خیلی خیلی کمن، من فقط htc athena رو می شناسم بینشون، که هنوز ریلیز نشده.

یعنی پیدا نمیشن؟
در مورد windows tablet آیا روی این سیستم عامل برنامه های کامپیوتر های خانگی نصب میشه؟

G01SboiErx.jpg

لایک‌ها
0
سلام
من تصميم به خريد يک Dell 6400d گرفتم
ولي نميدونم از چه نمايندگي و با چه گارانتي که بخرم مطمئن تر است
در کل zigorat را انتخاب کردم اگر راجع به اين شرکت نظر خاصي داريد من را مطلع کنيد

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
مي خواستم بدونم كسي از گارانتورهاي نقش / امرتات و هستي خريدي انجام دادن و آيا كدومشون بهت از لحاظ قيمت و گارانتي جواب پس دادن؟
لطفا به سوال من جواب فوري بدين چون مي خوام بزودي يك لپتاپ سوني اصلي بخرم
خيلي ممنونم:specool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یعنی پیدا نمیشن؟
در مورد windows tablet آیا روی این سیستم عامل برنامه های کامپیوتر های خانگی نصب میشه؟

G01SboiErx.jpg

بابا روی همین عکسی که گذاشتین که نوشته نصب می شن دیگه:blush:

بعدم tablet pc چرا چند مدلی هست توی بازار، یه ترد جداگانه توی بخش لپ تاپ هست برای tablet pc ها .
umpc هم یه مدل سونی هست که سیم کارت هم می خوره ولی موبایل نیست ظاهراً فقط با استفاده از تکنولوژی edge می شه از خدمات دیتا استفاده کرد که توی ایران ... بیخیال
80.gif

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان کسی میدونه از بین دو سری dell insprion 6400 و toshiba satellite a105 دو مدل همرده کدوم از لحاظ های زیر برتری دارند ؟

کیفیت تک تک قطعات

میزان مصرف باطری

پشتیبانی قطعات ( این مورد فکر میکنم توشیبا در ایران بیشتر باشه )

ممنون میشم دوستانی که تجربه واقعی د ارند راهنمایی کنند

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
مي خواستم بدونم كسي از گارانتورهاي نقش / امرتات و هستي خريدي انجام دادن و آيا كدومشون بهت از لحاظ قيمت و گارانتي جواب پس دادن؟
لطفا به سوال من جواب فوري بدين چون مي خوام بزودي يك لپتاپ سوني اصلي بخرم
خيلي ممنونم:specool:

دوست من از امرتات خريد و فعلا كه 2 هفته بيشتر نيست خريده ومشكلي نداشته كه با گارانتي كار داشته باشه .البته اون دل 6400 خريد و سوني نخريد(نميدونم چرا شما ميخواييد سوني بخريد !البته من اطلاعات زيادي ندارم ولي اگه تيپ و قيافه لپتاپ واستون مهم نيست اين 6400 با اين امكانات و قيمت فوق العاده ميتونه بهترين انتخاب براي هر كسي كه لپتاپ 15.4 اينچي ميخاود باشه(البته اگه نخواد توي شرايط خيلي بد مثلا محيطي و جوي باهاش كاركنه!)

darkface

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان دستتون واقعا درد نکنه که این راهنماییهای خوب رو به افرادی مثل من که برای خرید نوت بوک دنبال مشاور میگردن می کنین
من دنبال نوت بوکی هستم که نیازهایی مثل اجرا برنامه های سیمولاتور و برنامه مطلب و پروتل و اسپایس رو که به سرعت و توان پردازشی بالا نیاز داره(رم و سی پی یو بالا)، رو برآورده کنه البته وزنش هم هرچه پایینتر باشه برام بهتره هارد و اندازه مانیتور زیاد برام مهم نیست در ضمن اولویت با سونی هستش برام و میخوام هزینش از 1200000 بیشتر نشه، اگه لطف کنین مدلهایی که امتحانشو پس داده و گارانتی ای که بدرد بخور باشه بهم معرفی کنین

:blush:

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حتما ميدونيد كه شركت دل يه لپتاپي توليد كرده با مشخصات زير :
cpu:core 2duo 2GH -4MB cache
RAM:1GB
VGA:ATI X1400 256 dedicated(فكر ميكنم 128 تاش share باشه!!!)
HDD:120 GB
LCD:15.4 WXGA
DVD+-RW
2.8kg
bluetooth
made in malaysia or irland
قيمت به طور متوسط 1180000 تا 1270000(با گارانتي هاي مختلف)

خوب از اين مشخصات و اين قيمت 100 % مسخصه كه بهترين انتخاب براي هر فردي است كه خواهان يك لپتاپ پرقدرته .(من اينرو از روي اطلاعات سخت افزاري اين لپتاپ ميگم و البته تجربه كاري دوستام به مدت 1 ماه و البته review هاي سايتهاي معتبر بررسي لپتاپ و هيچ تاكيدي بر اينكه حرفم كاملا صحيحه ندارم و علاقه دارم دوستان با تجربه كمكمون كنند تا به نتيجه خوبي برسيم )
شما با پرداخت پولي بسيار كمتر در حدود 300000 تا 800000 تومان نسبت به مدلهاي قديمي بازار (با cpu هاي core duo يا core 2duo ولي با 2 MBcache )يك لپتاپ جديد با امكانات خوب ميگيريد .
خوب حالا ميخوام به چند گروه از افراد اشاره كنم كه 6400 به دردشون نميخوره (ولي به جز اين افراد هر كسي بهترين انتخابش ميتونه ر6400 باشه)

1- افرادي كه لپتاپ كم حجم و سبك و زير 15 اينچ ميخواهند :
اين افراد اگر وزن براشون مهمه كه خوب مسلما بايد دنبال لپتاپ 12-13-يا حداكثر 14 اينچي باشند .چون من تا حالا لپتاپ 15.4 اينچي سبك نديدم .كه سوني SZبا وزن 1.8 ميتونه انتخاب خوبي باشه .
2-افرادي كه فقط به تيپ و با كلاس بودن و از اين حرفها مي انديشند :
خوب اكثر اين افراد سوني رو ترجيح ميدند و شايد حتي asus‌كه از سوني هم زيباتره .
3-افرادي كه عاشق سينه چاك يك مارك خاص هستند :
خوب اين افراد هم بهتره همون ماركي كه عاشقش هستند رو انتخاب كنند تا بعدش مرتب به خودشون فحش ندند چرا اينو خريدم اونو نخريدم(گرچه اين افراد كارايي رو فداي تعصب خواهند كرد)
4-افرادي كه به رزوليشن بسيار بالاي lcd احتياج دارند:
هستند چندين مدل لپتاپ 15.4 اينچي با رزوليشن بالاتر از 6400
5-افرادي كه به webcam به صورت لحظه اي و در همه جا احتياج دارند و حاضر به حمل يك وب كم اضافي نيستند .
6-افرادي كه لپتاپ حرفه اي براي بازي ميخواهند .
7- افرادي كه لپتاپ رو در جاهاي كه امكان اسيب ديدگي و برخورد اشياء با لپتاپ زياد است استفاده ميكنند :
اين افراد بهتره دنبال dell latitude D820 باشند با قيمت تقريبي 1700000

در اينجا به چند تا مسئله اشاره كنم:
چند رقيب:
1-سوني:FE38GP با همون مشخصات بالا فقط تفاوت اندك در كارت گرافيكي و قيمت 1960000 ايران رهجو
2-توشيبا فعلا مدل 15.4 اينچي با Cpuهاي 4MB cache توي ايران نداره .
3-lenovo(IBM)كه اون هم مثل توشيبا .
4-dell latitude D820 :با قيمت 1700000تا 1800000 و مشخصات شبيه بالايي فقط كمي پايينتر از لحاظ كارت گرافيك و همچنين داراي پورت سريال و استحكام بيشتر بدنه .
5-ماركهاي ديگه رو من اطلاعي ندارم .ولي اينها ماركهاي محبوب بازار ايران هستند كه در بالا اشاره شد .

منتظر شنيدن نظرات تمامي دوستان هستم.

mss_sdt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
ببخشید این سوال رو میکنم ولی جدا گیج شدم ، نمیدونم چی کار کنم.
خلاصه من میخوام یه لپ تاپ بخرم ، زیر 1,600,000 میلیون .میخوام یه چیز توپ ، عالی باشه.(کارت گرافیکش برام مهمه);)
جان من یک کلام بگین چی بخرم.:D
با تشکر از تمام دوستان

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
ببخشید این سوال رو میکنم ولی جدا گیج شدم ، نمیدونم چی کار کنم.
خلاصه من میخوام یه لپ تاپ بخرم ، زیر 1,600,000 میلیون .میخوام یه چیز توپ ، عالی باشه.(کارت گرافیکش برام مهمه);)
جان من یک کلام بگین چی بخرم.:D
با تشکر از تمام دوستان

با 400000 تومان کمتر از این پولی که گفتید میتونید DELL 6400 بگیرید(با همون مشخصات بالا که ذکر شده).من 5 نفر از دوستام در 3 ماهه اخیر این لپتاپ رو خریدند و فعلا هیچ مشکلی باهاش نداشتند و از عملکردش راضی بودند .

یه مطلبی رو هم بگم .
البته من خودم هنوز لپتاپ ندارم و شاید حق اظهار نظر رو هم نداشته باشم ولی وقتی که خیلی از دوستان بسیار با تجربه و مطلع و اگاه این انجمن دیگه اینجا چیزی نمی نویسند که دوستان (از جمله خود من ) رو راهنمایی کنند چاره ای نیست جز اینکه هر کدوم هر چی میتونیم بگیم تا این فروم که مرجع خیلی از کاربرهای ایرانی هستش پابرجا و زنده بمونه .
امیدوارم بزرگان و اساتید هم که خسته شدند بعد از رفع خستگی برگردند و کمک دوستان کنند .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان ببخشيد سوالم بيش از حد آماتور گونه و سطحی هست // راستش برای کسی میخواستم که خارج از ایران زندگی میکنه :
ارزونترين & گرونترين لپتاپ مارک Dell در ایران چيست ؟ يعنی مدل و قيمت ارزونترين و مدل و قيمت گرونترين لپتاپ محصول Dell رو میشه بگين ؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من به Inspiron 1300 برخوردم (!) آيا ارزونترين هست !؟

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
من زيبايي مهمه و يه جوري هم ارادت خاصي به براندسوني دارم
272.gif
275.gif

تا 1.300.000 چه مدلي پيشنهاد ميكنين ؟
يه جوري باشه دلم نسوزه كه چرا Dell 6400 نگرفتم
297.gif
179.gif

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من زيبايي مهمه و يه جوري هم ارادت خاصي به براندسوني دارم
272.gif
275.gif

تا 1.300.000 چه مدلي پيشنهاد ميكنين ؟
يه جوري باشه دلم نسوزه كه چرا Dell 6400 نگرفتم
297.gif
179.gif
خوب پس برات مهم نیست که cpu لپتاپت قوی باشه یا گرافیکش share نباشه !!! برو تو فکر سونی سری N یا سری C که توی این قیمتها زیاد داره .

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
خوب پس برات مهم نیست که cpu لپتاپت قوی باشه یا گرافیکش share نباشه !!! برو تو فکر سونی سری N یا سری C که توی این قیمتها زیاد داره .
اوليش مهم نيست !‌ولي دوميش كه طبيعتا چرا !!!
ولي ميشه يه جوري بگي دقيقا فرق سرعت Core2 Duo 1.66ْGHz با Core2 Duo 2GHz چقدره ؟!؟!؟! يعني ميارزه آدم براي اين CPU 200 تا 300 بيشتر هزينه كنه ؟
311.gif

گرافيك كه حتما شير نباشه
300.gif

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
با 400000 تومان کمتر از این پولی که گفتید میتونید DELL 6400 بگیرید(با همون مشخصات بالا که ذکر شده).من 5 نفر از دوستام در 3 ماهه اخیر این لپتاپ رو خریدند و فعلا هیچ مشکلی باهاش نداشتند و از عملکردش راضی بودند .

یه مطلبی رو هم بگم .
البته من خودم هنوز لپتاپ ندارم و شاید حق اظهار نظر رو هم نداشته باشم ولی وقتی که خیلی از دوستان بسیار با تجربه و مطلع و اگاه این انجمن دیگه اینجا چیزی نمی نویسند که دوستان (از جمله خود من ) رو راهنمایی کنند چاره ای نیست جز اینکه هر کدوم هر چی میتونیم بگیم تا این فروم که مرجع خیلی از کاربرهای ایرانی هستش پابرجا و زنده بمونه .
امیدوارم بزرگان و اساتید هم که خسته شدند بعد از رفع خستگی برگردند و کمک دوستان کنند .
من این مدل لپ تاپ رو دارم و قبلا" هم تو پست هام از دوستان خواستم که هر سوالی در مورد این مدل دارن ازم بپرسن

ولی جز یک نفر کسی چیزی نپرسیده

بازهم میگم که هرکی میخواد درمورد 6400 بدونه، ازم بپرسه تا جواب بدم

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این مدل لپ تاپ رو دارم و قبلا" هم تو پست هام از دوستان خواستم که هر سوالی در مورد این مدل دارن ازم بپرسن

ولی جز یک نفر کسی چیزی نپرسیده

بازهم میگم که هرکی میخواد درمورد 6400 بدونه، ازم بپرسه تا جواب بدم

اتفاقا من خوندم مطالب شما رو توی بخش بررسی نوتبوکهای اعضاء. واقعا ممنون .
من نمیدونم چند وقته که شما این لپتاپ رو دارید ولی میخواستم ازتون بپرسم که توی این مدت با مسئله آزار دهنده برخورد نکردید؟(به جز عمر باتری که اونجا گفته بودید کمه!)
اگه مثلا بخوایید توی چند مورد محاسن و معایبش رو بگید چی میگید؟ (راستش من از روی مشخصات میبینم که این لپتاپ همش حسنه و عیبی نداره!! اما شما که دارید باهاش کار میکنید بهترین مرجع هستید )
من در فکر خرید این لپتاپ تا 2 هفته دیگه که ترمم شروع میشه هستم (البته اگه تا اون موقع تموم نشه!!چون فروشش سرسام آوره!!)و خوب راستش قیمتش همچنان منو آزار میده که چطور اینقدر ارزونه!!(البته همه میگند سیاست شرکت dell اینه !! حالا چرا فقط روی این مدل نمیدونم!!)
حا لا علاوه بر معایب و محاسنی که لطف میکنید میگید من چند تا سوال هم بپرسم .
1-از کارت گرافیکش راضی هستید؟باهاش بازی هم میکنید؟
2-DVD -DRIVE اش مشکلی نداشته؟ (چون شنیدم خیلی زود خراب میشه

ممنون .

بالا