خوب اگه اینقدر براتون غیر قابل تحمله که هیچی بیخیالش بشید .البته این مدل سونی هم فکر نکنم به کارتون بیاد چون کاملا قسمت کیبوردش سفیدمایل به نقره ای!! هستش و اصلا مشکی نیست!!! هیچ ودل دیگه از سونی هم با مشخصات شبیه به 6400 (منظورم cpu و سایز LCD هستش ) پیدا نمیکنید .میتونید 13.3 اینچی بگیرید از سری SZ سونی که زیبا هستند و با مشخصاتی شبیه به 6400 .اگه هم 17 اینچ بخواید یه دونه سونی هست ُسری AR که اونم اینطور که یادم میاد امکانات خوبی داشت و تیپ و ظاهری زیبا و مشکی رنگ .
یعنی سونی چیزی در حد و حدود DELL6400 و مونیتور 15 , 4m cache ,1gig ramو تمام مشکی نداره ؟
آقا اینم ببین البته مشکی نیست ولی سخت افزارش خوبه...
http://www.bestbuy.ir/product_info.php?products_id=452&CUIid=fde670d62897c775052e92ee55f0d184
چرا داره .ایین مدل sony BX660P43 .. سی پی یو همونه که روی 6400 بود . اما چند تا از فروشنده های پایتخت که خودشون این مدل رو داشتند میگفتند خوب در نیومده و داغ میکنه!!!کلا میگفتند سری BX سونی خوب نیست!! حالا چقدر به حرف فروشنده ها اطمینان داری دیگه با خودته .ولی این یکی اتفاقا مشکی هم هست .
یه مسئله دیگه که هست اینه که من فکر کنم رنگ لپتاپ بعد از 1 ماه برات عادی میشه حالا چه سفید چه سیاه چه نارنجی چه هر رنگ دیگه .
راستش کارت گرافیکش ضعیفتر از اون مدل دل 6400 هست.چون Geforce 7300 یه کارت گرافیک 64 بیتی است ولی ATI X1400 یه کارت 128 بیتی .و این خودش به نظر من که خیلی مهمه (یعنی خیلی مهم نیست که رم اون 256 و رم اون یکی 512 باشه !!! 128 بیتی بودن مهمتره .میتونی بری به تاپیک کارت گرافیک تو بخش مشاوره برای خرید سیستم و اونجا بخونی که متخصصین چه تاکیدی روی 128 بیتی بودن یا بیشتر میکنند.)البته من یه جدول مقایسه کارتهای گرافیکی لپتاپهارو هم از اینترنت پرینت گرفتم دارم .اونجا هم 7300 .5 پله پایینتر از 1400 قرار گرفته .
در ضمن تا اونجا که من میدونم یه cpu core 2 duo که 1.83 GH باشه نمیتونه 4 مگ cache باشه!!!یعنی اینتل فقط سرعتهای 2GH به بالا رو با 4MB cache تولید کرده!!!
خوب اگه خیلی واست مهم نیست که 4 MB cache باشه فکر کنم باز هم میتوونی انتخابهای بهتری داشته باشی.بیشتر تحقیق کن .
چقدر بد یعنی اینم نمیتونه انتخاب من باشه ؟ چون واسه من گرافیک مهمه :hmm:
دوست من اگر کارای سنگین گرافیکی دارید توصیه میکنم پولتونو دور نریزید و نوت بوک نخرید pc در کل هم بصرفه تره و هم پایداری بیشتری تو این کارا داره شک نکنید ... در هر حال اگرم ناچار به خرید دستگاه همراه هستید توصیه میکنم از سری های پروفشنال استفاده کنید مثلا سری latitud DELL یا از برند های دیگه ........... که اونم حداقل باید 1700 به بالا پیاده بشید . امیدوارم ناامیدتون نکرده باشم فقط یه توصیه دوستانه بود. ببخشید بهرحال![]()
سری f3j هم 64 بیتی داره هم 128 بیتی باید بپرسم ببینم چند بیتیه.
اون 4 مگ کش هم که والا من خودم ازش پرسیدم گفت 4 مگ کش هست. :blink:
dell 6400 و من گرفتم و متاسفانه روز چهارم هاردش مرخص شد و کل اطلاعات و برنامه هایی که روش نصب شد و از بین رفت و فرمتش بصورت unknown دراومد و بعد تست هایی که انجام دادم متوجه شدم بدسکتور شده متاسفانه این دستگاه از نظر محافظتی و مخصوصا کیفیت بعضی از قطعات خوب کار نشده البته پرفرمنس بسیار خوبی داشته ولی مقاومت و پایداری در شرایط سنگین و نداره یعنی در یک کلام بازی و برنامه های گرافیکی سنگین و نمیشه روش با اطمینان اجرا کرد لااقل برا من که هاردش کم اورد و حالا هم باید یه هفته نشده دنبال گارانتی و ایناش بیافتم ...
خوب فروشنده محترم اطلاعات کاملی نداشته .چون من شک ندارم که این cpu نمیتونه 4 MB cache باشه .
من کارای گرافیکی سنگین رو با کامپیوترم انجام میدم . لپ تاپ رو بیشتر برای تجارت الکترونیک و فارکس میخوام .
بازی خیلی کم میکنم بیشترم pc رو ترجیح میدم
خوب فروشنده محترم اطلاعات کاملی نداشته .چون من شک ندارم که این cpu نمیتونه 4 MB cache باشه .
ممنون از جوابی که دادید.
راستی کسی وام بالای 1 و پونصد برای خرید لپ تاپ سراغ نداره؟ یعنی جایی که با همکاری بانک وام به ارزش 1 و نیم میلیون و بالاتر برای نوتبوک و کامپیوتر بده؟
چون من دنبال یک شرکت هستم که بوسیله بانک وام 2 میلیون تومنی برای خرید نوتبوک ارائه بده و محدودیت انتخاب مدل نوتبوک هم نداشته باشه.شرکت هم در تهران باشه
http://www.iconsystem.ir/ کسی از این چیزی میدونه ؟