• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
خوب پس اینطور ببینید اولا یک خرابی دلیلی بر بد بودن یه دستگاه نیست ممکنه بر فرض جعبه دستگاه من ضربه خورده و یا از رو بار افتاده .. که هاردش مشکل پیدا کرده البته مشکلکش در حال حاضر خود به خود برطرف شده و من دارم با این دستگاه براتون پست میزنم :D

بنظر من نیاز شما رو یه دستگاه ارزون تر و اقتصادی تر والبته اگر وزنشم مهمه باشه یه دستگاه 14 اینچی همین دل خیلی خوب و عالی جواب میده نمیدونم با قیافش مشکل دارید آیا ؟

اگر دل خواستید همین 640m یا 6400 دل بسیار دستگاه خوبیه ومن توصیه میکنم حتما هاردشو ماکزیمم 80 بردارید هر چقدر هارد دستگاه پایین تر باشه سرعت دسترسی و امنیتش بهتر میشه asus هم با توجه به گارانتی خوبش توصیه میشه ولی دل به گواه سایت های ریویو پرفرمنس بهتری داشته مخصوصا این دو سری که خدمتون عرض کردم.
چیکار کردین درس شد؟

ریکاوریش رو اجرا کردین؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
چیکار کردین درس شد؟

ریکاوریش رو اجرا کردین؟

عرض شود یه بار فرمت کردم کل درایو c رو و با cd ویندوزی که روش بود دوباره نصب کردم و درایور هاشم همینطور با cd درایورش نصب کردم ...

منتها موفق به اجرای ریکاوری نشدم متاسفانه , البته هنوز برنامه diagnostic از هارد ارور میگیره و احتمالا به اندازه یک سکتور مشکل داره که تا سه شنبه که ببرمش گارانتی , باید اینطوری باش سر کنم

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
عرض شود یه بار فرمت کردم کل درایو c رو و با cd ویندوزی که روش بود دوباره نصب کردم و درایور هاشم همینطور با cd درایورش نصب کردم ...

منتها موفق به اجرای ریکاوری نشدم متاسفانه , البته هنوز برنامه diagnostic از هارد ارور میگیره و احتمالا به اندازه یک سکتور مشکل داره که تا سه شنبه که ببرمش گارانتی , باید اینطوری باش سر کنم
پس برنامه هات پریدن؟؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
بله متاسفانه البته microsoft work فقط رجیستر شده و کامل بود که اونو cd و داخل جعبه هستش اما یسری برنامه تریال 90 روزه و 60 روزه هم داشت که از بین رفت البته مهم نیست نورتون همون نباشه روش راحت ترم با چند تا برنامه تبلیغاتی مزخرف دیگه ...

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
4سوال دارم يكي اينكه كدوم مدلهاي سوني ساخت ژاپن و آمريكا است؟
دومي اينكه چه كسي با سوني SZ210P كار كرده يا اونا داشته و ازش راضي بوده يا نه؟
سومي اينكه يه اپتاپ سوني اصل با كارت گرافيك dedicated و سي پيو core due و بلوتوث چي پيشنهاد مي كنيد؟
چهارم اينكه سوني ساخت ژاپن بهتر جواب داده يا ساخت آمريكا؟
خيلي ممنون :specool:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان راهنمايی میخواستم برای خريد لپتاپ قيمت نهايت 700.000 / استفاده کاملا ساده و خونگی هست و حرفی از بازی يا کارهای پيچيده نيست و در حد گشت در اینترنت و کارهای فوق ساده / با توجه به اینکه وارد نيستم سايت RayanSaba رو ديدم و 5 مدل پيدا کردم / اگر میشه راهنمايی کنيد چه مدلی ارزش بيشتری برای تهيه داره / سوال ديگه در مورد مکان خريد و گارانتی هست ، همون پايتخت مکان مناسبی'ست !؟ يا جای خاص ديگه ای رو اگر سر بزنم بهتر هست ؟!

DELL - Inspiron 1300
ACER - TravelMate 2482
ACER - TravelMate 2483
Fujitsu Siemens - AMILO PRO V2055
COMPAQ - Presario V5204NR

کمکی چيزی :د !؟

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
4سوال دارم يكي اينكه كدوم مدلهاي سوني ساخت ژاپن و آمريكا است؟
دومي اينكه چه كسي با سوني SZ210P كار كرده يا اونا داشته و ازش راضي بوده يا نه؟
سومي اينكه يه اپتاپ سوني اصل با كارت گرافيك dedicated و سي پيو core due و بلوتوث چي پيشنهاد مي كنيد؟
چهارم اينكه سوني ساخت ژاپن بهتر جواب داده يا ساخت آمريكا؟
خيلي ممنون :specool:

با سلام خدمت دوستان عزيز
به 4 سوال با لا من كه هنوز كسي جوابي نداده حداقل اين يكي را جواب بدين كه اين سوني مدل C190 ساخت كجا است چين يا آمريكا ؟
با تشكر:specool:

habibi_m_m_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بيين به نظر من hp هم لب تاب هاي خوبي داره.اگر دوست داشتي كه لب تاب هاي اچ پي را ببيني به اين سايت هم سري بزن:) www.iranhp.ir

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز
به 4 سوال با لا من كه هنوز كسي جوابي نداده حداقل اين يكي را جواب بدين كه اين سوني مدل C190 ساخت كجا است چين يا آمريكا ؟
با تشكر:specool:

سري C ساخت چين هستند.

esmail105

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
میخوام یه لپ تاپ بخرم.ولی زیاد پول ندلرم.حدوده 800 هزار تومنی دارم.. یه مدل از توشیبا تو نظرمه میخواستم ببینم به نظر شما می ارزه:
Toshiba A105-
S2194

CPU: Intel® Centrino Sonoma , PM740 , 1.73GHz , FSB533 , 2MB Cache
RAM: 512 MB
HDD: 80 GB SATA
Display: 15.4" Trubrite WXGA (1280x800)
VGA: Intel® 950GMA , 128MB
Optical Drive: DVD+RW DoubleLayer , DVD±RW
Other: 56K , 10-100 NIC , WiFi 802.11abg , USB 2.0 , i-Link , VGA , MS Pro Slot , MADE IN CHIN
A , 2.86 KG

قیمتشم 790000 تومنه.... از سایت www.mahestanshop.ir می خوام بخرم..لطفا راهماییم کنید..ممنون

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من بالاخره تصمیمم رو گرفتم و با چرخش تقریبا 90 درجه ای از دل 6400 به سمت dell latitude D620 رفتم .
البته هنوز نخریدم ولی میرم میخرم .تنها مشکلی که داره اینه که گرافیکش 64 بیتی هست که خوب ضعف بزرگی هم هست ولی چاره ای ندارم چون من میخوام لپتاپم وزن زیادی نداشته باشم .برای همین این رو انتخاب کردم که 2.1 کیلو وزنش هست .
دوستان اگه نظری دارند منتظر شنیدن هستم .
ممنون.

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من بالاخره تصمیمم رو گرفتم و با چرخش تقریبا 90 درجه ای از دل 6400 به سمت dell latitude D620 رفتم .
البته هنوز نخریدم ولی میرم میخرم .تنها مشکلی که داره اینه که گرافیکش 64 بیتی هست که خوب ضعف بزرگی هم هست ولی چاره ای ندارم چون من میخوام لپتاپم وزن زیادی نداشته باشم .برای همین این رو انتخاب کردم که 2.1 کیلو وزنش هست .
دوستان اگه نظری دارند منتظر شنیدن هستم .
ممنون.

به نظرم انتخاب بسیار خوبی است. تو ریویوها هم امتیاز خوبی کسب کرده است. چند تا سوال داشتم:
1- از کجا و با چه گارانتی می خواهید بخرید؟
2- کدوم مدلش را می خواهید بخرید؟ و قیمتش چقدر است؟ باطری چند سل روی آن است؟
3- کارت گرافیکی این لپ تاپ Nvidia Quadro NVS 110M است. و درست می گویید که Memory Interface آن 64 بیت است. شما با این لپتاپ چه می خواهید بکنید که جوابگوی نیاز شما نیست؟ ببین این جوری که من تو برخی از فروم های معتبر خوندم این کارت گرافیکی یک کارت گرافیکی برای بازی نیست و کسی هم این انتظار را نباید داشته باشد. به طور کلی سری Latitude به business notebook معروف است نه لپ تاپ برای بازی. در عوض من خوندم که این کارت گرافیکی در کارهای مهندسی مانند 3D CAD از قدرت خوبی برخوردار است. تو یکی از این فروم ها این کارت گرافیکی را به یک «اسب بار کش و یابو» (workhorse) تشبیه کرده بودند. می گردم آدرس دقیق این فروم را برات می گذارم.

پی نوشت:
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=46913

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
لپ تاپ اول رو چند ماه پیش به کمک شما گرفتم .
الان در صدد گرفتن لپ تاپ برای داییم هستم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
توی مایه های 600 تومن .
فقط برای کار با اینترنت .
ترجیحاً dell یا sony یا toshiba باشه
مدل خاصی پیشنهاد میکنید؟

ممنون
نبی

JUYANDE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

مدتی است که قصد خرید لپ تاپ دارم و چند روز پیش مدلی رو انتخاب کردم که بدرد کارم بخوره.من برنامه نویسی میکنم

و در حال حاضر با نرم افزارهای Visual Studio 2005 و SQL Server 2005 مشغول به کار هستم.

مدلی که انتخاب کردم Sony VGN-C13G هست که مشخصاتش اینه:

Intel® Centrino® Duo Mobile Technology

Intel® Core™2 Duo Processor T5500 (1.66 GHz) *1*2

Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection

Genuine Microsoft® Windows® XP Home Edition with Service Pack 2 (English version)

Processor System Bus 667MHz

Memory Bus 533MHz

Cache Memory L1 Cache: 64KB L2 Cache: 2MB (on CPU)

Main Memory 512MB DDR2 SDRAM*3 (upgradeable up to 2 GB)*4

2 SO-DIMM slots (The pre-installed memory module uses one)

Hard Disk 80 GB Serial ATA, 5400 rpm

Optical Drive DVD±RW/±R DL/RAM Drive*6

Graphics Accelerator Intel® Graphics Media Accelerator 950

Video Memory 128MB

Display 13.3" Wide (WXGA: 1280 x 800) TFT

1-آیا این مدل سرعتش برای کارم مناسبه؟

2-توان کار 7-8 ساعت درروز رو داره؟

ممنون می شم اگر به سئوالاتم پاسخ بدین:)

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم انتخاب بسیار خوبی است. تو ریویوها هم امتیاز خوبی کسب کرده است. چند تا سوال داشتم:
1- از کجا و با چه گارانتی می خواهید بخرید؟
2- کدوم مدلش را می خواهید بخرید؟ و قیمتش چقدر است؟ باطری چند سل روی آن است؟
3- کارت گرافیکی این لپ تاپ Nvidia Quadro NVS 110M است. و درست می گویید که Memory Interface آن 64 بیت است. شما با این لپتاپ چه می خواهید بکنید که جوابگوی نیاز شما نیست؟ ببین این جوری که من تو برخی از فروم های معتبر خوندم این کارت گرافیکی یک کارت گرافیکی برای بازی نیست و کسی هم این انتظار را نباید داشته باشد. به طور کلی سری Latitude به business notebook معروف است نه لپ تاپ برای بازی. در عوض من خوندم که این کارت گرافیکی در کارهای مهندسی مانند 3D CAD از قدرت خوبی برخوردار است. تو یکی از این فروم ها این کارت گرافیکی را به یک «اسب بار کش و یابو» (workhorse) تشبیه کرده بودند. می گردم آدرس دقیق این فروم را برات می گذارم.

پی نوشت:
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=46913

خوب راستش من هم فکر میکردم که گرافیک این لپتاپ همونیه که شما میگید اما توی پایتخت D620 هایی که داشتند با گرافیک Geforce 7400 بود و cpu core 2dou 2 GH (4MB cache)+1GB ram +120HDD
7400 توی بنچمارک هایی با 3DMARK انجام شده بود امتیاز خیلی خوبی نسبت به مثلا ati X1400 نگرفته که خوب مشخصه اون 128 بیتیه و 7400 64 بیتی هستش .اما من به فقط به این دلیل این مدل رو به 6400 ترجیح دادم که وزنش سبکتر بود و دیدم که بهتره این رو بگیرم اما امروز چند تا ریویو خوندم یکم پشیمون شدم .به چند دلیل :یکی اینکه ظاهرا روشنایی و شفافیت LCD در 6400 بسیار بهتر از 620 هستش .و یکی دیگه اینکه من یه دانشجو هستم تهران و توی خونه همین لپتاپ رو قراره که داشته باشم .پس باید یه چیزی باشه که میخوام باهاش سرگرم بشم مشکلی نداشته باشم .خوب سرگرمی هم شمال بازی میشه و فیلم دیدن که خوب این لپتاپ از این 2 لحاظ نسبت به 6400 کم میاره!!!!!!اما وزنش و همچنین کیفیت ساخت بهتر سری latitude باعث میشه که تصمیم گیری سخت بشه .
در مورد سوال اولتون بگم که :متاسفانه امرتات این دستگاه رو نداشت که اگه داشت حتما از امرتات میگرفتم نه به خاطر تبلیغاتش به خاطر اینکه به خوبی پاسخگو بوده (تجربه 2 تا از دوستام )
اما به نظرم بقیه گارانتی ها هیچ فرقی با هم ندارند سعی میکنم تو پایتخت بگردم ارزونترینش رو انتخاب کنم .شاید هم از ایران دل گرفتم .اما از زیگورات نمیگیرم چون توی همین فروم گفته شده که خوب نیست .
قیمتش هم در حدود 1550000 بود .باتریش هم 6 سل بود .که میتونی 9 سل بخری اضافه کنی .

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب راستش من هم فکر میکردم که گرافیک این لپتاپ همونیه که شما میگید اما توی پایتخت D620 هایی که داشتند با گرافیک Geforce 7400 بود و cpu core 2dou 2 GH (4MB cache)+1GB ram +120HDD
7400 توی بنچمارک هایی با 3DMARK انجام شده بود امتیاز خیلی خوبی نسبت به مثلا ati X1400 نگرفته که خوب مشخصه اون 128 بیتیه و 7400 64 بیتی هستش .اما من به فقط به این دلیل این مدل رو به 6400 ترجیح دادم که وزنش سبکتر بود و دیدم که بهتره این رو بگیرم اما امروز چند تا ریویو خوندم یکم پشیمون شدم .به چند دلیل :یکی اینکه ظاهرا روشنایی و شفافیت LCD در 6400 بسیار بهتر از 620 هستش .و یکی دیگه اینکه من یه دانشجو هستم تهران و توی خونه همین لپتاپ رو قراره که داشته باشم .پس باید یه چیزی باشه که میخوام باهاش سرگرم بشم مشکلی نداشته باشم .خوب سرگرمی هم شمال بازی میشه و فیلم دیدن که خوب این لپتاپ از این 2 لحاظ نسبت به 6400 کم میاره!!!!!!اما وزنش و همچنین کیفیت ساخت بهتر سری latitude باعث میشه که تصمیم گیری سخت بشه .
در مورد سوال اولتون بگم که :متاسفانه امرتات این دستگاه رو نداشت که اگه داشت حتما از امرتات میگرفتم نه به خاطر تبلیغاتش به خاطر اینکه به خوبی پاسخگو بوده (تجربه 2 تا از دوستام )
اما به نظرم بقیه گارانتی ها هیچ فرقی با هم ندارند سعی میکنم تو پایتخت بگردم ارزونترینش رو انتخاب کنم .شاید هم از ایران دل گرفتم .اما از زیگورات نمیگیرم چون توی همین فروم گفته شده که خوب نیست .
قیمتش هم در حدود 1550000 بود .باتریش هم 6 سل بود .که میتونی 9 سل بخری اضافه کنی .

ابزار پیشرو D620 را با کارت گرافیکی Nvidia Quadro NVS 110M و هارد 100 گیگ با دور 7200rpm و ویندوز XP Professional می دهد 1650000. (Fingerprint هم دارد) البته من هیچ اطلاعی از کیفیت گارانتی ابزار پیشرو ندارم و باید تحقیق کنی. در مورد امرتات باهات موافقم اما همانطور که گفتی Latitude ندارد.:(

در مورد صفحه نمایش حق با شماست. صفحه نمایش هیچ کدام از سری Latitude از نوع TrueLife نیست. (6400 TrueLife است و از شفافیت بیشتری برخوردار است) و طبیعی است که برای دیدن فیلم و بازی کردن داشتن صفحه نمایش با شفافیت بالا مناسب تر است. اما یادمان نرود که این شفافیت باعث کاهش مدت زمان شارژ یاطری می شود. البته صفحه نمایش D620 از رزولوشن بالاتری برخوردار است(900*1440)(+WXGA).
D620 پورت سریال هم دارد اما در عوض پورت IEEE1394 را ندارد.

یک نکته هم در مورد بازی کردن بگم : درسته این لپ تاپ برای بازی کردن درست نشده است اما ابن به این معنی نیست که نتوان با آن بازی کرد.

با توجه به تقاوت قیمت قابل توجه D620 با 6400 و علاقه شما به انجام بازی های سنگین و حرفه ای در مجموع به شما حق می دهم که انتخاب کردن برایتان سخت باشد. امیدوارم که انتخاب خوبی انجام بدهید:rolleyes: و ما را هم بی خبر نگذارید:blush:

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ابزار پیشرو D620 را با کارت گرافیکی Nvidia Quadro NVS 110M و هارد 100 گیگ با دور 7200rpm و ویندوز XP Professional می دهد 1650000. (Fingerprint هم دارد) البته من هیچ اطلاعی از کیفیت گارانتی ابزار پیشرو ندارم و باید تحقیق کنی. در مورد امرتات باهات موافقم اما همانطور که گفتی Latitude ندارد.:(

در مورد صفحه نمایش حق با شماست. صفحه نمایش هیچ کدام از سری Latitude از نوع TrueLife نیست. (6400 TrueLife است و از شفافیت بیشتری برخوردار است) و طبیعی است که برای دیدن فیلم و بازی کردن داشتن صفحه نمایش با شفافیت بالا مناسب تر است. اما یادمان نرود که این شفافیت باعث کاهش مدت زمان شارژ یاطری می شود. البته صفحه نمایش D620 از رزولوشن بالاتری برخوردار است(900*1440)(+WXGA).
D620 پورت سریال هم دارد اما در عوض پورت IEEE1394 را ندارد.

یک نکته هم در مورد بازی کردن بگم : درسته این لپ تاپ برای بازی کردن درست نشده است اما ابن به این معنی نیست که نتوان با آن بازی کرد.

با توجه به تقاوت قیمت قابل توجه D620 با 6400 و علاقه شما به انجام بازی های سنگین و حرفه ای در مجموع به شما حق می دهم که انتخاب کردن برایتان سخت باشد. امیدوارم که انتخاب خوبی انجام بدهید:rolleyes: و ما را هم بی خبر نگذارید:blush:

اول از همه بگم که خیلی خوشحال شدم که نظرتون مطرح کردید و در انتخاب به من کمک میکنید. واقعا ممنونم .
ابزار پیشرو هم شنیدم که خوبه .ولی کارت NVS هم 120 هم 110 هر دو از لحاظ کارایی در جدول pcmark که از سایت notebookcheckگرفتم نسبت به 7400 پایین تر هستند .راستش بازی اونقدر هم برام مهم نیست .مسئله اینه که پس فردا اگه بخوای ویستا نصب کنی به یه گرافیک واقعا خوب نیاز داریم وفکر میکنم که گرفیک 64 بیتی نمیتونه اصلا جوابگوی ویستا در حالتی مثل AERO باشه .گرچه X1400 هم نمیتونه خیلی جوابگو باشه ولی به هر حال بهتره .ایکاش دل میومد و 6400 رو با گرافیک مثلا 7600 میداد به بازار .یا همین 620 که البته محدودیت فضا و تهویه داره!!و نمیتونه 7600 داشته باشه .
اما واقعا برای من وزن هم مسئله مهمی هستش .اما اگه نخوام 620 بگیرم باید به فکر SZ های سونی باشم که هم قیمتی نجومی داره هم اینکه 13.3 اینچی هستند و کلا انتخاب خیلی خوبی نیست .
توشیبا هم که معلوم نیست کی میخواد از خواب بیدار بشه و core 2 dou با 4 مگ کش بده تو بازار!!!!؟فعلا که تو پایتخت فقط یه مدل 17 اینچش هست .
حالا یکی از دوستام چند روز پیش D620رو خریده .میخوام یه هفته باهاش کار کنه ببینم نظرش چیه .البته اون خیلی به صفحه نمایش حساس نبود .من هم دلم میخواد یه جایی ببیننم که این 2 تا رو روشن گذاشته باشه کنار هم مقایسه کنم اگه خیلی تفاوت نمیکنه بیخیال اون میزان شفافیت بشم و همون 620 رو بخرم. چون به نظر من الان قیمتش هم مناسب هست .همونطور که شما بهتر از من میدونید سری latitude به خاطر اطمینان دل به این مدلها دارای 3 سال گارانتی بین الملل هستند .سری inspiron دارای 1 سال گارانتی بین الملل .
اگر که خریدم شما رو بیخبر نمیگذارم چون هر چی دارم از این فروم دارم .

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه بگم که خیلی خوشحال شدم که نظرتون مطرح کردید و در انتخاب به من کمک میکنید. واقعا ممنونم .
ابزار پیشرو هم شنیدم که خوبه .ولی کارت NVS هم 120 هم 110 هر دو از لحاظ کارایی در جدول pcmark که از سایت notebookcheckگرفتم نسبت به 7400 پایین تر هستند .راستش بازی اونقدر هم برام مهم نیست .مسئله اینه که پس فردا اگه بخوای ویستا نصب کنی به یه گرافیک واقعا خوب نیاز داریم وفکر میکنم که گرفیک 64 بیتی نمیتونه اصلا جوابگوی ویستا در حالتی مثل AERO باشه .گرچه X1400 هم نمیتونه خیلی جوابگو باشه ولی به هر حال بهتره .ایکاش دل میومد و 6400 رو با گرافیک مثلا 7600 میداد به بازار .یا همین 620 که البته محدودیت فضا و تهویه داره!!و نمیتونه 7600 داشته باشه .
اما واقعا برای من وزن هم مسئله مهمی هستش .اما اگه نخوام 620 بگیرم باید به فکر SZ های سونی باشم که هم قیمتی نجومی داره هم اینکه 13.3 اینچی هستند و کلا انتخاب خیلی خوبی نیست .
توشیبا هم که معلوم نیست کی میخواد از خواب بیدار بشه و core 2 dou با 4 مگ کش بده تو بازار!!!!؟فعلا که تو پایتخت فقط یه مدل 17 اینچش هست .
حالا یکی از دوستام چند روز پیش D620رو خریده .میخوام یه هفته باهاش کار کنه ببینم نظرش چیه .البته اون خیلی به صفحه نمایش حساس نبود .من هم دلم میخواد یه جایی ببیننم که این 2 تا رو روشن گذاشته باشه کنار هم مقایسه کنم اگه خیلی تفاوت نمیکنه بیخیال اون میزان شفافیت بشم و همون 620 رو بخرم. چون به نظر من الان قیمتش هم مناسب هست .همونطور که شما بهتر از من میدونید سری latitude به خاطر اطمینان دل به این مدلها دارای 3 سال گارانتی بین الملل هستند .سری inspiron دارای 1 سال گارانتی بین الملل .
اگر که خریدم شما رو بیخبر نمیگذارم چون هر چی دارم از این فروم دارم .

سلام
در این فروم وضعیت خیلی بهتر بود. دوستانی مثل اسفندیار بودند که جواب های دقیق و کارشناسی به سوالات می دادند. متاسفانه عادل هم خیلی وقته که سر ی به فروم نمی زنه. خلاصه در غیاب این دوستان فروم خیلی کم رونق شده.:(
متاسفانه در ایران قبل از خرید فقط می تونی قیافه لپ تاپ را ببینی و وقتی می تونی باهاش کار کنی که تمام و کمال پولش را داده باشی. به همین خاطر شانس کار کردن با D620 دوستت را از دست نده. موفق باشی.

بالا