• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
چرا می خواد اینقدر زود بفروشه تو همین یه ماهه دلشو زده؟؟؟
به نظر من یه 200-300 تومن بذاری رو پولت یه چیز خوب می تونی بگیری. البته با همین پول هم میتونی. مثلا fujitsu siemense بگیری که آلمانی هستش و دست هیچ اجنبی بهش نخورده. هارد 40 رم 256 مانیتور 15.1 معمولی 1024*768 2.6 کیلو. یه سری لپ تاپ داره که قیمتاش تو مایه های 500- 900 تومنه عوضش یه لپ تاپ نو داری و هم اینکه گارانتی ایران داره و اگه مشکلی براش پیدا بشه خیالیت نیست زود درست میشه. ولی اگه اون رو بگیری باید دوباره بفرستیش سرزمین کفر! که تعمیر بشه اونم با پول خودت که 200-300 تومن در میادش

نه بابا طرف اصلا لپ تاپ نمیخواسه همینجوری دیده ارزونه خریده!!بعدم نوه نوه من دیدم لپ تاپو.

nanofarda.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اگه میخوای لپ تاپت تا یه سال دیگه جواب بده به فکر cpu :core 2 dou باش .حالا اگه کارای گرافیکی سنگین نمیکنی که لازم نیست حتما 4 MB cache بگیری . اگه میخوای وزنش کمتر باشه باید به فکر 14 اینچ یا 13.3 اینچ باشی که خیلی هم کوچیک نشه .اما اگه با فتوشاپ کار میکنی خوب بهتره مانیتورت بزرگتر باشه .15.4 اینچی بگیری وزنش 2.8 کیلو خواهد بود . از لحاظ قیافه هم به نظر خیلی از افراد "سونی" زیباتر از بقیست . شما میتونی با قیمتی حدود 900000 تا 1500000 یه چیز خوب بخری .(قیمتهای بالاتر مربوط به سونی هستش)
اگه dell 6400 بخوای میتونی از 800000 تا 1200000 پیدا کنی.(که بعیده قیافش رو بپسندی !!
اگه سونی هم بخوای مدلهای مختلف زیاد داره که به دردت میخوره .یه کم برو توی سایتش و نگاه کن ببین چی میپسندی .
www.sony-mea.com
www.naghsh.net
www.emertat.com

ببینید من 7 ساله که دارم با یه کامپیوتر 600 مگاهرتزی کار می کنم البته Full با رم 32 تازه قبلا 16 بود حالا حساب کنید من با این کامپیوتر فقط توی Flash و یه وقتایی هم توی Photoshp کم میارم که با همونم میسازم حالا می خوام با پولی که در میارم فعلا یه لپ تاپ بخرم یه سالم حدودا باهاش کار کنم پس Core 2 Duo برای من زیاده من یه M Prosessor یا فوش Core Duo برام کافیه از لحاظ وزن و اندازه هم مشکلی ندارم و خودمم نظرم روی 15.4 بود چون هم اندازه ی استاندارد و خوبیه همم خیلی سنگین نیست (برای من) چون کیفی که همرام همیشه میبرم خالیش 3 کیلو وزن داره به هر حال عادت کردم از لپ تاپ های سونی به هیچ وجه خوشم نمیاد نه فقط من بلکه هر کی میشناسم و مشاوره گرفتم پیشنهاد نمی کردند لپ تاپی که من می خوام نمی خوام خوشکل مشکل باشه می خوام با کلاس باشه و با ظاهر هندسیش یه حالت بیزنس داشته باشه ولی نمی خوام قیمتش بالا بره .

از راهنماییتون ممنونم
لطفا بیشتر راهنماییم کنید

elham_00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان!!
من یه لپ تاب به کیفیت تصویر عالی و منیتور 15 میخوام!! که هارد بالای 60 و البته در بند قیمت هم هستم(متاسفانه!) قیمتش زی 1400 باشه!!!
خودم sony رو ترجیح میدم و dell
شما پیشنهادی دارین؟!!
در مورد dell 6400 نظرتون چیه؟
کیفیت صدا و تصویرش چه جوریاست؟
مرسی!!!:happy:

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید من 7 ساله که دارم با یه کامپیوتر 600 مگاهرتزی کار می کنم البته Full با رم 32 تازه قبلا 16 بود حالا حساب کنید من با این کامپیوتر فقط توی Flash و یه وقتایی هم توی Photoshp کم میارم که با همونم میسازم حالا می خوام با پولی که در میارم فعلا یه لپ تاپ بخرم یه سالم حدودا باهاش کار کنم پس Core 2 Duo برای من زیاده من یه M Prosessor یا فوش Core Duo برام کافیه از لحاظ وزن و اندازه هم مشکلی ندارم و خودمم نظرم روی 15.4 بود چون هم اندازه ی استاندارد و خوبیه همم خیلی سنگین نیست (برای من) چون کیفی که همرام همیشه میبرم خالیش 3 کیلو وزن داره به هر حال عادت کردم از لپ تاپ های سونی به هیچ وجه خوشم نمیاد نه فقط من بلکه هر کی میشناسم و مشاوره گرفتم پیشنهاد نمی کردند لپ تاپی که من می خوام نمی خوام خوشکل مشکل باشه می خوام با کلاس باشه و با ظاهر هندسیش یه حالت بیزنس داشته باشه ولی نمی خوام قیمتش بالا بره .

از راهنماییتون ممنونم
لطفا بیشتر راهنماییم کنید

خوب من نمیدونم از نظر تو با کلاس به چه جور لپتاپی میگند(من که خودم قیافه لپتاپ برام مهم نیست) خوب برو توی سایت دل ببین 6400 رو میپسندی ؟اگه میپسندی که با 1100000 میتونی بخریش .اگه این قیمت واست زیاده میتونی بری یه core duo از توشیبا برداری .ولی این رو بدون که داری مثلا 900 تومان میدی یه core duo میگیری در صورتی که خوب میشد با 200 تومان بیشتر یه core 2 duo بگیری . توشیبا 2 سری داره یکی tecra یکی satelite هر 2 تا هم خوبند البته اکثریت میگند tecra بهتره.حالا هر کدوم از این سریها 7-8 مدل داره .یه روز بری پایتخت یه لیست بهت میدند که همش رو با قیمت و مشخصات نوشته .برو اونجا یه سری اگه توی لیست چیزی انتخاب کردی که به پولت میخوره برو توی اینترنت یه سرچی بکن چند تا ریویو ازش بخون . اون موقع اگه کمکی خواستی در خدمتیم .

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
من خودم خیلی دنبال لپ تاپ خوب و درست حسابی گشتم بالاخره بین همه این مدلها این رو گرفتم که عالی هستش و اصلا هم پشیمون نیستم.
DELL Inspiron 6400 - n series
باتری 3:15
LCD 15.4" XWGA خیلی شفاف هستش و زاویه دید بالایی داره
HDD 120 SATA5400rpm
VGA 256 MB ATIX1400 dedicated
CPU Dual core 2 duo 2.00 GHz intel 4MB cache
تو گوگل یه سرچ بزنی مشخصات بهتری هم می بینی.
خوبی این لپ تاپ اینه که روش ویندوز نصب نشده که حدود 180000 تومن به همین دلیل ارزونتر هستش واگرنه قیمت واقعی اون باید حدود 137000 باشه ولی به دلیل اینکه ویندوز نداره می شه 118000 با گارانتی ایران بخری. فقط سری n این لپ تاپ بدون سیستم عامل ارائه شده.
چند تا نکته مهم:
. حتما دقت کن که CPU اون Intel باشه چون با AMD هم هستش که نگیری بهتره. دردسره همش
. کارت گرافیک حتما dedicatet و 256 مگ باشه چون با VGA share حدود 100 تومن ارزونتره (هیچ ارزونی بی دلیل نیست!!)
. فقط و فقط و فقط ایرلندی بگیر. سه مدل تو بازار هستش ایرلندی (بهترین)، مالزی (اغلبشون optical driveشون مشکل داره، ولی فورشنده ها تاکید می کنن که سفارش آمریکاست. ولی نمی گن که چرا اینقدر ارزونتره و سفارش آمریکا برای کدوم کشوره )، مدل چینی هم که اصلا (فکر کنم همه حداقل یه بار یه وسیله چینی خریدیم که از کیفیت ساخت ممتازشون بهره مند شده باشیم!!!)
. گارانتی ازران رو هم حتما بگیر تقریبا 3% قیمت لپ تاپ هستش. ولی می ارزه. مال دوستم خراب شده بود فقط فرستادنش به دبی و بعد آمریکا حدود 350000 تومن براش خرج برداشت.
قیمت ایرلندی که خودم خریدم 124000. اون موقع مالزیش 1040000 بود و چینیش 950000 تومن بود.
اگر هم گفتن روش ویستا نصب نمی شه و نمی دونم آپدیت نمی شه و از این حرفها فوری از اون مغازه بیا بیرون چون داره دروغ می گه خفن. من الان ویستا دارم خوبم کار می کنه، دکمه های جلوش هم کار می کنه/
(انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن که میگه : ما اونقدر پولدار نیستیم که چیزای ارزون بخریم.)
مارکهای سونی و از این چیزا هم بد نیستن ولی به علت اینکه همشون ویندوز دارن و یه عالمه برنامه رو خودشون پول همه اینها بعلاوه ی پول مارک خودشنو (مثلا وایو سونی) می گیرن.
به نظر من بهترین لپ تاپ بازار همین اینسپایرون 6400 هستش. سبک، قوی، عالی
تنها لپ تاپی که می تونه رو دست این بیاد. یه dell جدیده که هارد 200، گرافیک 512 و سی پی یو 2.16 مگاهرتز داره که قیمتش خیلی بالاست.

دوست عزیز چرا شما به حرف این فروشنده ها گوش میدی 99 درصد دل های ایرلندی ویندوز روشون نیست که شما هم اشاره کردی ضمن اینکه اگر دل و روده این لبتاپ ها رو بریزی بیرون اٍثری از دل نمیبینی هارد فوجیستو تایلندی اپیتیکال درایو توشیبا ال سی دی سامسونگ و........... و هیچ فرقی بجز همون ویندوزی که روی مدلای مالزی هست با ایرلندی نمیکنه چون فقط اسمبل میشه اونجا ضمنا ایرلندی حدود 50-60 تومن ارزون تره اگر بشما گرون تر دادن که ....... البته دلیلم داره ایرلندی ها معمولا سری قبل تر هستن که قیمتشون برا فروشنده ها بالاتر دراومده ...اول ایرلندی اینا اومد بعد مالزیش و الان چینیش اومده .. بنابراین اصلا حساسیت به اینکه کجا مونتاژ و اسمبل شده نداشته باشید چون تفاوت قیمت اینا جز جو کاذب و متاسفانه خامی مشتریان نیست و فقط این تفاوت ناشی از قیمت خرید و هزینه حمل و نقلشون متفاوت میشه ..

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان!!
من یه لپ تاب به کیفیت تصویر عالی و منیتور 15 میخوام!! که هارد بالای 60 و البته در بند قیمت هم هستم(متاسفانه!) قیمتش زی 1400 باشه!!!
خودم sony رو ترجیح میدم و dell
شما پیشنهادی دارین؟!!
در مورد dell 6400 نظرتون چیه؟
کیفیت صدا و تصویرش چه جوریاست؟
مرسی!!!:happy:

خوب انتخاب 6400 خوبه با توجه به مسائلی که مطرح کردید .
اما نظر بنده حقیر در مورد 6400 (4 تا از دوستام در این 4 ماهه اخیر خریدند):
1-کیفیت تصویرش خیلی خوب بوده.(روشنایی بالایی داره اما در روز و جایی که نور خورشید وجود داره نمیتونی صفحه رو خوب ببینی چون شدیدا بازگشت نور داره .حالت آیینه مانند داره)
2- روشنایی زیاد تصویر باعث پایین امدن عمر باتری شده (دوستام که کار کردند تقریبا 2.5 ساعت بوده (البته بستگی به نحوه استفاده هم داره)
3-کیفیت صداش خیلی عالی نیست اما قابل قبوله (در مقایسه با لپتاپ هایی مثل توشیبا یا HP که از اسپیکر های خوبی از کارخانه های مطرح استفاده میکنند )
4-از لحاظ سرعت و قدرت اجرای برنامه های سنگین مشکلی نداره .
5-کیفیت بدنه لپتاپ خیلی بالا نیست .ممکن است که پس از استفاده زیاد در چند ماهه بعد قسمتهای سفید رنگ لپتاپ رنگش بره .(این موضوع رو هم با چشم خودم دیدم ولی خیلی مهم نیست )
6-قیمتش نسبت به بقیه لپ تاپهای بازار با همین مشخصات به مراتب پایین تر هستش .چیزی حدود 500 تا 900 هزار تومان .

موفق باشید .

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز
یک سوال بیبینم میخواهم بدونم تو این گارانتیها نقش بهتر جوابگو بوده یا امرتات تازگیها که دیدم گارانتی ارتاک هم که خوب تبلیغات کرده لطفا یک راهنمایی به ما بدین خیلی متشکرم:specool:

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش منم گیج شدم.cpu ش رو دقیق نمیدونم کدومه!!ولی هاردش 120 گیگ با رم 1 گیگ و کارت گرافیکی 128
اینجا رو هم یه نیگا بندازید
رو لینک ریویوش که برید میره تو همون لینک قبلیه!من نمیدونم مگه چندتا dv500z داریم!!!

میبینم که کاملا گیج شدی خوب این لپ تاپ واقعا گیج شدن هم داره .:)
بنظر میرسه که شما میتونید این لپ تاب رو با قطعات مختلف خریداری کنید.که به تبع قیمت های مختلفی هم داره . قیمتش نباید بالای1200000 باشه ،گرافیکش حافظه داره یا از رمت میگیره. راستی چند مورد.
1-آیا تا به حال لپ تاپ داشتی ویا اولیشو میخوای بگیری؟
2-آیا اطمینان داری که میخوای لپ تاپ بگیری و یا چون ارزونه میخوای بخری؟
3-آیا پستهای قبلی مثل روانشناسی خرید و یا راهنمای خرید که pdf است رو خوندی؟

در کل میخام بکم که اطمینان داری که می خوای لپ تاپ بخری و اون لپ تاپ هم همین مدلی که میگی وسالمم هست خوب قیمت 800 هزار تومان به نظر من مناسبه .و اگه بتونی ارزون تر هم بگیری که خیلی بهتره.فقط شرمنده که کمی دیر شد آخه نتونسم درسی رو که میخوام بردارم و کلا قاطی کردم .تازه رفتم پیش مدیر گروه و کلی التماس کردم ولی میگه نمیشه که نمیشه:( . خوب چه میشه کرد.
باید ساخت و سوخت.:p

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
لپ تاپ اول رو چند ماه پیش به کمک شما گرفتم .
الان در صدد گرفتن لپ تاپ برای داییم هستم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
توی مایه های 600 تومن .
فقط برای کار با اینترنت .
ترجیحاً dell یا sony یا toshiba باشه
مدل خاصی پیشنهاد میکنید؟

ممنون
نبی
??????????

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
میبینم که کاملا گیج شدی خوب این لپ تاپ واقعا گیج شدن هم داره .:)
بنظر میرسه که شما میتونید این لپ تاب رو با قطعات مختلف خریداری کنید.که به تبع قیمت های مختلفی هم داره . قیمتش نباید بالای1200000 باشه ،گرافیکش حافظه داره یا از رمت میگیره. راستی چند مورد.
1-آیا تا به حال لپ تاپ داشتی ویا اولیشو میخوای بگیری؟
2-آیا اطمینان داری که میخوای لپ تاپ بگیری و یا چون ارزونه میخوای بخری؟
3-آیا پستهای قبلی مثل روانشناسی خرید و یا راهنمای خرید که pdf است رو خوندی؟

در کل میخام بکم که اطمینان داری که می خوای لپ تاپ بخری و اون لپ تاپ هم همین مدلی که میگی وسالمم هست خوب قیمت 800 هزار تومان به نظر من مناسبه .و اگه بتونی ارزون تر هم بگیری که خیلی بهتره.فقط شرمنده که کمی دیر شد آخه نتونسم درسی رو که میخوام بردارم و کلا قاطی کردم .تازه رفتم پیش مدیر گروه و کلی التماس کردم ولی میگه نمیشه که نمیشه:( . خوب چه میشه کرد.
باید ساخت و سوخت.:p

اشکال نداره دوران دانشجویی هر واحدی بگیری خوش بگذرون(خودمم هنوز یه جورایی دانشجوم ها!!)
بالاخره بعد از کلی گیج زدن مدل دقیقشو فهمیدم:)HP Pavilion dv5030us
من نمیخواستم حالا لپ تاپ بگیرم ولی دیدم با این مشخصات قیمتش خوبه گفتم بگیرم.تا حالام لپتاپ نداشتم:blush: ولی طرف خیلی مطمعنه داداش دوست دخترمه عمرا اگه دوستم بزاره سرم کلاه بره:D قیمتشم 720 تومن پام تموم شد.
راستی اینم مشخصاتش
2.0GHz AMD Turion™ 64 Mobile Processor ML-37 with PowerNow!™ Technology
1024MB 333MHz DDR System Memory
100GB 4200 RPM Hard Disk Drive
15.4” WXGA High-Definition BrightView Widescreen LCD Display 1280 x 800
ATI RADEON XPRESS 200M IGP 128MB DDR (dedicated) Video Memory
LightScribe DVD±RW and CD-RW Combo Drive with Double Layer
High Speed 56k Fax/ Modem
Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN (RJ-45 connector)
54g™ 802.11b/g WLAN with 125HSM/SpeedBooster™ support
Microsoft® Windows® XP Media Center Edition
Full Manufacturer Warranty

mujb1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من برای کار برنامه نویسی گرافیک 3d به یک لپ تاپ با گرافیک قوی (X1600 , 7600) احتیاج دارم ، کسی می تونه چیزی زیر 2.300.000 پیشنهاد کنه ، حتما X1600 , 7600 باشه 7300 , 7400 , X1400 به دردم نمی خوره.17 اینچ هم نه.
ممنون از کمک.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من برای کار برنامه نویسی گرافیک 3d به یک لپ تاپ با گرافیک قوی (X1600 , 7600) احتیاج دارم ، کسی می تونه چیزی زیر 2.300.000 پیشنهاد کنه ، حتما X1600 , 7600 باشه 7300 , 7400 , X1400 به دردم نمی خوره.17 اینچ هم نه.
ممنون از کمک.

يه مدل از سوني هست به نام FE38GP با گارانتي ايران رهجو به قيمت 1960000 تومان .cpu core 2 duo 2GH 4MB cache‌داره .گرافيكش هم 7600 هست.15.4 اينچي هم هست .

sixeleven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون درباره ی این لپ تاب مارک دل چی هست؟

Model :core 2 6400 insprison
cpu :2core2 duo
Ram :2GB
H.D.D :120 sata
LcD :15.4
VGA:256 D
DVDWRITER
Made In :IRELAND

آک بند با یک سال گارانتی از ایران
قیمت : 1.290.000

نظرتون چیه ،آیا با این پولی که من دارم میتونم مدل ی با کارایی بالاتری بردارم ؟آیا این لپتاب نسبت به قیمتش میارزه؟

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون درباره ی این لپ تاب مارک دل چی هست؟

Model :core 2 6400 insprison
cpu :2core2 duo
Ram :2GB
H.D.D :120 sata
LcD :15.4
VGA:256 D
DVDWRITER
Made In :IRELAND

آک بند با یک سال گارانتی از ایران
قیمت : 1.290.000

نظرتون چیه ،آیا با این پولی که من دارم میتونم مدل ی با کارایی بالاتری بردارم ؟آیا این لپتاب نسبت به قیمتش میارزه؟

با سلام
دوست عزیز اگر توجه کنید و صفحات قبل را مطالعه کنید می بینید که اکثر این صفحات در رابطه با همین مدل صحبت و بحث کامل شده البته مشکلات جزئی در این مدل وجود دارد از جمله بدنه خیلی حساس آن ولی همانطوریکه گفتید با این مشخصات و این قیمت مدل دیگری را ÷یدا نخواهید کرد فعلا:specool:

sixeleven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوست عزیز اگر توجه کنید و صفحات قبل را مطالعه کنید می بینید که اکثر این صفحات در رابطه با همین مدل صحبت و بحث کامل شده البته مشکلات جزئی در این مدل وجود دارد از جمله بدنه خیلی حساس آن ولی همانطوریکه گفتید با این مشخصات و این قیمت مدل دیگری را ÷یدا نخواهید کرد فعلا:specool:

مارک کارت گرافیکش agi1300 هست ، آیا از این مارک شناختی داری ، چه مارکی رو پیشنهاد میدی؟

ram اون 2 گیگ هست!و با مدلی که ram اون 1 گیگ هست تقریبا 120 تومان تفاوت قیمت داره ، من بیشتر کارهام با جاوا اینترپرایز و سی کو ال هست ، به نظرت ram 1 گیگ میتونه جوابگوی من باشه؟

nanofarda.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه ی دوستان

می خواستم نظر دوستان صاحب نظر رو در مورد لپ تاپ Acer Travel Mate 2428 بپرسم چون یه شرایط خوب برام فراهم شده که می خوام این لپ تاپ رو بخرم .
کلا معایب و مزایای مارک acer رو می خواستم بدونم (در مورد کارکرد گارانتی خدمات پس از فروش قدرت و ...) و بدونم که آیا انتخابم درسته یا نه .

خیلی خیلی ممنونم ببخشید که وقتتونو گرفتم

yaraneashena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
راستش من بین مدل inspiron6400 و xps1210 مردد هستم
البته متوجه تفاوت ظاهری و وزنی و اندازه ال سی دی هستم اما هنوز به نتیجه نرسیدم
دوستانی که با این دو مدل خوب آشنایی دارند اگر راهنمایی کنن ممنون میشوم
با تشکر

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان این هفته تو عصر ارتباط یک مدا لب تاپ asus با گارانتی دیجیتال زده در صفحه9 که مشخصاتش اینه:
asus z53j/a
1.83 core dua 2
1024 ddr2
120+ sata
dvd writer
15.4"
nvidia 7300 512
vista
2.7
3 hrs
price:1.195.000 toman
این بهتر از دل 6400 نیست!؟
کیف و تی وی تیونر و ... کلی چیز دیگه هم داره..
چه جوریاست!؟

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
فکر نکنم انتخاب بدی باشه !:D
یحتمل خوشگله هم باید باشه
303.gif

بالا