• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان این هفته تو عصر ارتباط یک مدا لب تاپ asus با گارانتی دیجیتال زده در صفحه9 که مشخصاتش اینه:
asus z53j/a
1.83 core dua 2
1024 ddr2
120+ sata
dvd writer
15.4"
nvidia 7300 512
vista
2.7
3 hrs
price:1.195.000 toman
این بهتر از دل 6400 نیست!؟
کیف و تی وی تیونر و ... کلی چیز دیگه هم داره..
چه جوریاست!؟
به نظر من :
نسبت به 6400:
1-كارت گرافيكش در اجراي بازي ضعيفتره.
2-cpu 6400 داراي 4 MB cache هستش ولي اين مدل 2 مگ .كه تاثير زيادي در اجراي محاسبات سنگين داره .
3-مارك DELL سابقه بيشتري در توليد لپتاپ داره و در ايران شناخته شده تره .

اما محاسني كه داره:‌نظر شخصي:زيباتر از 6400 طراحي شده.
TV tunerداره.

taher007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
قصد خرید Dell 6400 داشتم..
چند سوال:

- آیا سی دی نصب ویندوز را هم همراه لپتاپ می دهند؟
- این روزها لپتاپ ها تو ایران با سیستم عامل اکس پی ارایه می شوند یا ویستا؟

با تشکر.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
مگه کارت گرافیک دل 6400 ati 256 نیست!؟که تازه اونم 128 تاش اشتراکی هست؟

taher007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
چند سوال:

با تشکر.

نبود کسی جواب سوال ما رو بدونه؟ :rolleyes:

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستای خوبم ...

می خواستم نظرتونو درباره Dell XPS 1210 بدونم .. با این مشخصات ..

CPU Core 2Duo 1.8 FSB667
Chipset Intel® 945PM Express
1024MB DDR2-533 Ram
HDD 120GB SATA
Graphics GeForce 7400 256MB TC
Optical Drive DVD+/- RW
Card Reader 5in1
LAN/ Wireless 56K+WLAN+BT+WebCam
Dim/Weight 1.8 Kg
Battery 6cells 3.5 hours
LCD 12.1" WXGA+ Bright

اول تو فکر Dell 6400 بودم ولی وقتی از نزدیک دیدمش نظرم عوض شد .. خیلی زمخت و سنگین هست .. البته به نظره من .. :blush:

این مدل 1210 1 مدل برای بازی هست . ولی من قصد بازی کردن باهاش رو ندارم .. برای کارهای دیگه می خوام ..
اگه مدل بهتری با بودجه 1.400 می شناسید بهم معرفی کنید .. ممنون میشم..

مدلی باشه که کارت گرافیک مجزا داشته باشه .. بلوتوث و کارت ریدر داشته باشه .. ترجیحا Dual 2 Core ..

توانایی کار روزانه حدود 5 ساعت داشته باشه .. دسترسی به برق هم دارم .. باطری زیاد مهم نیست .. حدود 2 ساعت به بالا کافیه ..

و اینکه الان بهترین مکان برای خرید این مدل Dell Xps کجا هست .. با گارانتی بگیرم یا بی خیال بشم ؟؟ راستش بحث های مربوطه رو خوندم .. ولی گیج شدم ... من شهرستان هستم .. اگه توی شهر های شیراز و اصفهان جایی رو معرفی کنین ممنونتون میشم . جایی که تو این بازاره ....... بشه با خیال راحت ازش خرید کرد ..

با تشکر :D

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
چند سوال:

با تشکر.
بله همراه با لپ تاپ سی دی ویندوز هم میدن

من حدود 3 ماه پیش گرفتم XP نصب بود روش حالا هم فکر کنم همین بXP رو نصب کنن

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی سوالم ارزش جواب دادن نداشت ؟؟

از نمایندگی زیگورات در شیراز قیمت گرفتم .. گفت بدون گارانتی 1.490 / با گارانتی 1.550 ... 1 کم زیاد گرون گفت فکر کنم ...

اگه راهنمائیم کنید ممنون میشم ..:blush:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
آقا يه لبتاب ميخوام بگيرم واسه يکي از آشناها که مهندس عمرانه و ميخواد باهاش کار نقشه کشي و .. انجام بده که به قدرت چنداني نياز نداره فقط ميخوام سيستم يخ ماستي نباشه مثلا اينطور نباشه mycomputer رو بزني 1 دقيقه بعد باز بشه
چي رو پيشنهاد ميکنيد.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
آقا يه لبتاب ميخوام بگيرم واسه يکي از آشناها که مهندس عمرانه و ميخواد باهاش کار نقشه کشي و .. انجام بده که به قدرت چنداني نياز نداره فقط ميخوام سيستم يخ ماستي نباشه مثلا اينطور نباشه mycomputer رو بزني 1 دقيقه بعد باز بشه
چي رو پيشنهاد ميکنيد.

اول شما بودجتونو مشخص کنید ضمن اینکه بفر مایید جابجایی چقدر دارند منظورم از لحاظ وزنی و تحمل فشار ...

aria_cop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا یه کمک فوری بدین.
یه لپ تاپ میخوام تو مایه های 1500000
حتما فینگر تاچ باشه.(Touch Screen)
مارکشم توشیبا و دل .
قوی و سریع هم باشه.
قابلیت ارتقا داشته باشه.
گرافیگش بالا باشه.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
اول شما بودجتونو مشخص کنید ضمن اینکه بفر مایید جابجایی چقدر دارند منظورم از لحاظ وزنی و تحمل فشار ...
از نظر بودجه هر چي کمتر بهتر ولي چيز خاصي مد نظرش نيست تا 1 تومن هم ميتونه هزينه کنه ولي ميخوام يه چيزي باشه که مناسب کارش باشه.
جابجائي زياد نداره. ولي گفت يه چيز جمع و جور ميخوام

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستای خوبم ...

می خواستم نظرتونو درباره Dell XPS 1210 بدونم .. با این مشخصات ..

CPU Core 2Duo 1.8 FSB667
Chipset Intel® 945PM Express
1024MB DDR2-533 Ram
HDD 120GB SATA
Graphics GeForce 7400 256MB TC
Optical Drive DVD+/- RW
Card Reader 5in1
LAN/ Wireless 56K+WLAN+BT+WebCam
Dim/Weight 1.8 Kg
Battery 6cells 3.5 hours
LCD 12.1" WXGA+ Bright

این مدل 1210 1 مدل برای بازی هست . ولی من قصد بازی کردن باهاش رو ندارم .. برای کارهای دیگه می خوام ..
اگه مدل بهتری با بودجه 1.400 می شناسید بهم معرفی کنید .. ممنون میشم..

مدلی باشه که کارت گرافیک مجزا داشته باشه .. بلوتوث و کارت ریدر داشته باشه .. ترجیحا Dual 2 Core ..

با تشکر :D

این سری xps1210 چیزای جالبین و با توجه به وزن و مشخصات واقعاً کار را بندازن و فقطم مخصوص بازی نیستن، هر چند Dell این مدل رو با تاکید روی مالتی مدیاش طراحی کرده، با رنج قیمت از 1.180 تا حداکثر 1.550 (نقل یه ماه پیش) با spec های مختلفشون، تولید عمده توسط مالزی و ایرلند که تفاوت چندانی در کیفیت ندارن، قیمتهای بالاترم کاذبن، طرفشون نرید.

اما نمایندگی شهرستان رو بیخیال شین. چون یه چیزی می کشن رو قیمت، يا مثلاً تا چند وقت پیش هنوز همین با CPU 2.0 Ghz به گوششون هم نخورده بود. و با اون پولی که به نمایندگی شهرستان می سلفی برا مثلاً سی پی یو 1.8، می شه تو تهران آخرین اسپک این مدل رو خرید.

اگه بتونی یه 100تا دیگه بذاری رو پولت که راحت با همون 2.0GHz گیرت میاد مثلاً تو پایتخت طبقه اول پلاک 121 مدل مالزی و طبقه دوم پلاک 210 یا 211 مدل ایرلندی بهت میدن با گارانتی سرویس و باتری 9 سل.
در ضمن وبکم قیمتشو 100 تا بالا پایین می کنه هر چند برا چت کارا بدرد بخوره ولی اگه لازم نداریش می تونی بیخیال شی. میگفتن گارانتی تعویض 50 تا دیگه میکشه رو قیمتش. به هر حال انتخاب خوبیه.

اینم یه ریویوی کاملاً فارسی برای Dell XPS M1210ِ :
فول پورت نیست ولی 4 تا USB داره که کمتر لپتاپی اینجوریه، می تونی با کمتر از 10 تومن براش تبدیل USB مثلاً COM یا کلاً RS232 بگیری یا IrDA یا هر چی. ولی فک نکنم که به اون تبدیلها خیلی نیاز باشه چون PCMCIA و کارد ریدر 5 کاره و Bluetooth جور تکنولوژی های اتصال روز رو میکشن. خروجی مانیتور و s-video هم روش هست. SIM می خوره ولیCDMA هست که کارت مخصوص میخواد که فعلاً به درد ایران نمی خوره، هر چند یکی می گفت برنامه برا تبدیلش هست ولی خب اگه کسی اینترنت موبایل می خواد یه گوشی درپیت دست دو با یه ایرانسل بندازه تو کیف لپتاپ و حالشو ببره.

مخصوصاً با هارد 120 دور پایینش حال میکنم که هم جاش زیاده هم مصرفش کمتره و عمر باتری راحت برا کارای عادی تا 4 ساعت و شاید بالاتر هم می ره. وقتی هم بذاری رو Max Battery که کولاک می کنه.

BTش حرف نداشت تست زدم پروفایلاش کامل هستش. Wifiش هم که خوب بهم جواب داد. مجموعه نرم افزارهای روش هم خوب و کامل هست من تو این یه ماه هنوز مجبور نشدم حتی کاغذ CDهاشو وا کنم. دوربینشم با Face Trackingش کولاکیه برا خودش. موقع ضبظ Lecture یا کنفرانس می تونه رو صورت طرف دیجیتال زوم کنه، یعنی لازم نیست هی لپتاپو بچرخونی طرف سوژه ات!!!:D میکروفنی هم که روشه کاملاً جهتی (directional) طراحی شده. رزولوشن 1.3 هم که برا همچین اسباب بازیی کافیه. کی برد نرم و خداه که اگه با یه کی برد جم و جور مشکل نداشته باشی کاملاً راضیت می کنه. یه خرد ضخامتش زیاده به نسبت ابعادش که اونم بذار به حساب خفن بودن چیزای توش. مهمتر از همه اینه که خیلی گرم نمی کنه، فنش سنسور داره، فقط Dell خودشو تو راهنماش خیلی سر اینکه جلوی دریچه های هواش گرفته نشن جر داده که برا همه لپتاپاش کم و بیش اینجوریه. و خفنترین چیزی که باهاش حال میکنم و راسه کار خودمه (شبکه) اینه که یه دگمه wifi catcher داره که حتی وقتی لپتاپت خاموشه می تونه BT و Wifi رو detect کنه!

بدنه محکمی به ویژه پشت LCD براش طراحی کردن. با باتری 9سل وزنش میشه 2 کیلو (خودم کشیدم:)) که باز از خیلی از لپتاپهای سبک نیم کیلو سبکتره. مدتی از اومدنشم گذشته و قیمتش جا افتاده و معقوله (با توجه به کلاس سایزی و مشخصات). نمی دونم چرا ملت میرن سراغ چیزای دیگه!!!:p البته این نظر شخصیمه که لپتاپ باید سبک باشه، حدود 2 کیلو یا کمتر، وگرنه اگه قراره صفحه 14 و 15 اینچه که خب مگه PC چشه که آدم لپ تاپ کول کنه!!:lol:
در کل من اوایل بهمن با همون چیزایی که نوشتی، گارانتی سرویس و CPU 2.0 Ghz و باتری 9 سل (+یه کیف و موس اشانتیون) خریدمش 1.500
توصیه می کنم اگه این یا هر چی دیگه رو می خوای بخری حتماً چند تا review ازش بخونین. شاید سری های بعدیش با ویستا بیان.

What's In the Box:

از اونجایی که وقتی موقع خرید میشه تا تا قرون آخر رو ندید فروشنده جعبه شو باز نمی کنه بد نیست که جلوجلو بدونین با چی طرفین:

- خود xps m1210 :)
- شارژر (آداپتور)
- گوشی (+کیسه اش:))
- باتری 9 سل (یا 6سل)
- CDهای ویندوز (نسخه این ریویو ویندوز XP Media Center) ، نورتون آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی، درایورها، وبکم، اشانتیون AOL با افزایش سرعت (که پیش فرض نصب نبود، بدرد ما هم نمی خوره)، Dell Support، ...
- یه کیسه بزرگ که خود دستگاه توش جا نمی شه، ولی به درد وسایل همراهش و سی دی هاش می خوره!
- راهنمای کامل
- دفترچه راهنمای سریع و توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید.
- دفترچه ساپورت و مراکز سرویس (؟ درست یادم نیست)

البته برا کامل کردن مجموعه برای کار شخصیم اینا هم بعداً اضاف شدن:

- کیف (اشانتیون)
- موس (اشانتیون)
- تبدیل USB / RS232
- تبدیل USB / IrDA (این دوتای آخر روهم کمتر از 15 تا آب می خوره)

مزایا: وزن کم، ابعاد، رزولوشن بالا، مصرف پایین و سرعت مناسب سی پی یو، BT2.0+EDR، Wifi b/g، طرح و محل قرار گیری کلیدهای مالتی مدیا و بلندگوها و دوربین گردان، بلندگوی نسبتاً قوی، نرمی کی برد و راحتی تاچ پد بویژه کلیکهای اون، گرافیک عالی، سازگاری باVista ، خروجی دوبل برای گوشی یا هدفون (جهت استفاده همزمان دو نفر)، Wifi Catcher، قیمت مناسب در این کلاس

معایب: نداشتن IrDA، نداشتن COM/LPT، ضخامت، LAN 100Mbps به جای 1000 که جای تعجب داره، دور پایین 10x برا CD/DVD+RW، قرار گرفتن دریچه هوای سی پی یو در سمت چپ و وسط بجای عقب (که اکثر این موارد بخاطر طراحی فشرده این مدل هستش)

yaraneashena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست محترمی که مدل 1210 را خریداری کرده اید من یه سوال از شما دارم؟؟؟
آیا شما با صفحه 12 اینچی این لپ تاپ مشکلی ندارید؟؟؟
آیا چشم شما را بخاطر کوچک بودن آزار نمیدهد؟؟
اگر دوستان دیگری هم با صفحه 12 اینچی کار کرده اند و میتوانند راهنمایی کنند ممنون میشوم
پیشا پیش از پاسختان متشکرم

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست محترمی که مدل 1210 را خریداری کرده اید من یه سوال از شما دارم؟؟؟
آیا شما با صفحه 12 اینچی این لپ تاپ مشکلی ندارید؟؟؟
آیا چشم شما را بخاطر کوچک بودن آزار نمیدهد؟؟
اگر دوستان دیگری هم با صفحه 12 اینچی کار کرده اند و میتوانند راهنمایی کنند ممنون میشوم
پیشا پیش از پاسختان متشکرم

شاید بد نباشه اشاره کنم که بعضاً laptop رو با desktop اشتباه می گیرن.
مسلماً صفحه نمایش کوچیک با رزولوشن 1280x800 برای کار روزانه پشت سیستم طراحی نشده ولی به عنوان یه کامپیوتر قابل حمل کاملاً مناسبه.

به نظر من که فاکتورهای لازم برا لپتاپ جم و جور بودن و استحکام و عمر باتری و توانایی پردازشی قابل قبول و قابلیت اتصال به تکنولوژی های بی سیم و موبایله.
تا نظر شما چی باشه.​

yaraneashena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شاید بد نباشه اشاره کنم که بعضاً laptop رو با desktop اشتباه می گیرن.
مسلماً صفحه نمایش کوچیک با رزولوشن 1280x800 برای کار روزانه پشت سیستم طراحی نشده ولی به عنوان یه کامپیوتر قابل حمل کاملاً مناسبه.

به نظر من که فاکتورهای لازم برا لپتاپ جم و جور بودن و استحکام و عمر باتری و توانایی پردازشی قابل قبول و قابلیت اتصال به تکنولوژی های بی سیم و موبایله.
تا نظر شما چی باشه.​

سلام
ببینید من همه سوالم را تو یه سوال خلاصه کنم
آیا صفحه نمایش 12 اینچی برای چند ساعت کار کردن مناسب است یا نه؟؟؟
تو این چند ساعت که مدام چشم روی این صفحه است آیا چشم اذیت نمیشه
من در خرید بین آخرین مدل 6400 و این مدل 1210 مردد هستم!!!!!!
البته این قضیه مسلم است که اگر صفحه 12 اینچی 1210 را کنار بگذاریم در کل 1210 از 6400 بهتر است (حرف من نیست ریویوها و نظر اگر نمایندگی هاست و خوب من هم کمی تجربه کردم)

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا صفحه نمایش 12 اینچی برای چند ساعت کار کردن مناسب است یا نه؟؟؟
تو این چند ساعت که مدام چشم روی این صفحه است آیا چشم اذیت نمیشه
البته این قضیه مسلم است که اگر صفحه 12 اینچی 1210 را کنار بگذاریم در کل 1210 از 6400 بهتر است.

علیک سلام،

والا فک کنم که جوابش به کاربرش بستگی داره.
من خودم ساعتها تو تاریکی و روشنایی باهاش کار کردم. اما ممکنه برا من که سالهاست با کامپیوتر روزی ده دوازده ساعت کار کردم دیگه عادی شده باشه ولی مثلاً چشم شما اذیت شه.
ببین که معمولاً با چه رزولوشنی پای مثلاً PC راحتتری و با چه اینچی. بعد اگه تونستی رزولوشنو ببر بالا و مانیتور رو هم اگه دم دست داری کوچیک تر کن و یه مدت تست بزن. باید دستت بیاد.
عینکی هستی/نیستی؟ معمولاً با 1024x768 کار می کنی یا کمتر یا بیشتر؟ چشمات زود از کار مداوم خسته میشن یا نه؟
دست آخر هم بگم که شما با یه کامپیوتر طرفی که هم font sizeش دستته هم می تونی رزولوشن رو از 800x600 تا 1280x800 تغییر بدی. پس فقط می مونه کنار اومدن با قضیه 12 اینچ!

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییهاتون آقای Ken عزیز .. واقعا کمکم کردید یا بهتر بگم تصمیم نهایی رو برام گرفتین ...

فقط مشکل سر قیمت و کلنجار رفتن با فروشنده های محترم می مونه ... :blink: :wacko:

در مورد LCD هم باید بگم که به نظرم LCD 6400 یکم بزرگ اومد برای لپ تاب .. البته این نظره منه .. 1 کم جمع و جورتر کاره آدمو خیلی راحتر می کنه .. من خودمم اول نظرم روی 15.4 اینچی بود .. ولی وقتی از نزدیک باهاش کار کردم 1 کم کوچیک تر هم به نظرم مناسب اومد :D ..

بازم از راهنمائیتون ممنونم ..

yaraneashena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ضمن تشکر از آقای ken بخاطر راهنماییهای مفیدشون
دوستان کسی اطلاع دارند که 6400 با کارت کرافیک مستقل ارائه میشود باخیر؟؟
منظورم اینه که کلا مستقل باشه و شیری نباشد
با تشکر

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییهاتون آقای Ken عزیز .. واقعا کمکم کردید یا بهتر بگم تصمیم نهایی رو برام گرفتین ...

فقط مشکل سر قیمت و کلنجار رفتن با فروشنده های محترم می مونه ... :blink: :wacko:

در مورد LCD هم باید بگم که به نظرم LCD 6400 یکم بزرگ اومد برای لپ تاب .. البته این نظره منه .. 1 کم جمع و جورتر کاره آدمو خیلی راحتر می کنه .. من خودمم اول نظرم روی 15.4 اینچی بود .. ولی وقتی از نزدیک باهاش کار کردم 1 کم کوچیک تر هم به نظرم مناسب اومد :D ..

بازم از راهنمائیتون ممنونم ..

به نظر من اختلاف 12 اینچ با 15.4 اینچ یک کم نیست. اگر می خواهی یک کم کوچک تر باشد به 14 اینچ ها نگاهی بنداز. مخصوصاً Latitude D620. قیمتش هم تفاوتی با XPS 1210 نداره. فول پورت است و ویندوزش هم پروفشنال است.وزنش هم 2 کیلو گرم است البته با باطری 6 سل. سری Latitude خیلی هم مقاوم و با دوام هستند.

بالا