• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیدوارم از خوندن مطلبی که این پائین می نویسم خندتون نگیره .. ولی مجبور شدم ..

از اونجایی که من امکان کار کردن با صفحه 12.1 اینچی برام نبود و ........

برای اینکه بتونم مجانی کار کردن با صفحه 12 اینچی رو امتحان کنم .. اندازه تصویر مانیتورم رو با استفاده از تنظیمات خودش به اندازه 12 اینچی رسوندم .. و 2 روزی به همین وضع باهاش سر کردم .. ( می دونم الان دارین به این کارم می خندین .. :blush: )

و به نظرم مناسب اومد .. فقط 1 سوال ..

رزلوشن Xps 1210 تا چه اندازه قابل کنترل هست .. آیا میشه اونو روی 800 * 600 تنظیم کرد یا از 1024*800 شروع میشه سایزش ؟؟

اگه کمکم کنین ممنون میشم .. :blink: :D

اتفاقاً خوب کاری کردی. تا آدم خودش امتحان نکنه دستش نمیاد.
همونطور که قبلاًاشاره کردم Dell XPS M 1210 این رزولوشم ها رو ساپورت می کنه:

800x600
1024x768
1280x720
1280x800

بابا ناسلامتی یه زمونی اصلاً مانیتورها همین قد بودن فقط یه نمه رزولوشنشون کمتر بود.

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اتفاقاً خوب کاری کردی. تا آدم خودش امتحان نکنه دستش نمیاد.
همونطور که قبلاًاشاره کردم Dell XPS M 1210 این رزولوشم ها رو ساپورت می کنه:

800x600
1024x768
1280x720
1280x800

بابا ناسلامتی یه زمونی اصلاً مانیتورها همین قد بودن فقط یه نمه رزولوشنشون کمتر بود.

ازتون ممنونم .. با این حساب دیگه چیز خاصی در مورد این مدل باقی نمونه .. !!

خوشحال میشم اگه چیزه دیگه هست بهم بگین .. حسن و ایرادشو بدونم و بخرم خیالم راحت تره . :D

:D :D

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که در حد وقت و فرصتمون مفصل نوشتیم. چند باری هم ادیت کردم که واضحتر توصیفش کنم. لینکشم گذاشتم تو امضام که اطلاع رسانی مونم کوک باشه. سواله دیگه ای هم اگه هست در خدمتیم.

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که در حد وقت و فرصتمون مفصل نوشتیم. چند باری هم ادیت کردم که واضحتر توصیفش کنم. لینکشم گذاشتم تو امضام که اطلاع رسانی مونم کوک باشه. سواله دیگه ای هم اگه هست در خدمتیم.

ممنون بابت همه ی زحمت هایی که کشیدین ..

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
U'r welcome!!​

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا این تبلت پی سی ها چقدر گرونه!!!
gaah.gif
امروز رفتم پایتخت قیمت کردم زیر 2 تومن نداره! تازه مانتیور "15 و سیستم نه چندان قوی!
flamingmadf.gif
میخواستم هم یه تبلت برای کارای طراحیم بگیرم هم یه نوت بوک برای کارای متفرقه که فعلا بیخیال نوت بوک شدم. همون تبلت خالی رو خریدم.
frustratedf.gif

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
اقا کسی جواب من رو نداد !!!
در مورد Inspiron 6400 که چیزی نگفتید !
حالا یه مدل از همین برند (DELL) معرفی کنید که از 6400 بهتر باشه !
بودجه تقریبا تا 1.700
لطفا" راهنمایــــــــــــــی کنید ! :blush:
به کمک شما نیاز دارم :rolleyes:
ممنون ;)

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا کسی جواب من رو نداد !!!
در مورد Inspiron 6400 که چیزی نگفتید !
حالا یه مدل از همین برند (DELL) معرفی کنید که از 6400 بهتر باشه !
بودجه تقریبا تا 1.700
لطفا" راهنمایــــــــــــــی کنید ! :blush:
به کمک شما نیاز دارم :rolleyes:
ممنون ;)

به اين دو آدرس نگاه كن:

http://abzarpishro.com/price/notebook.pdf
http://zigorat.com/price.aspx

اگر در انتخاب مشكلي داشتيد، مطرح كنيد تا دوستان كمكتان كنند.

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
به اين دو آدرس نگاه كن:

http://abzarpishro.com/price/notebook.pdf
http://zigorat.com/price.aspx

اگر در انتخاب مشكلي داشتيد، مطرح كنيد تا دوستان كمكتان كنند.

جناب Hiran خیلی ممنون از لطف شما
من یه کمکی از شما میخوام
بهم بگید که کدوم مدل از 6400 از همه بهتره , 6400/D/N/E1505 /......
واقعا" قاتی کردم
تو این سایت 6400 با رم 2 گیگ و هارد 160 نبود
ولی من یه جا دیدم
میخواستم ببینم اصلا" هست یا حداکثرش همون رم یه گیگ و هارد 120 !
ممنون
یا علی

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب Hiran خیلی ممنون از لطف شما
من یه کمکی از شما میخوام
بهم بگید که کدوم مدل از 6400 از همه بهتره , 6400/D/N/E1505 /......
واقعا" قاتی کردم
تو این سایت 6400 با رم 2 گیگ و هارد 160 نبود
ولی من یه جا دیدم
میخواستم ببینم اصلا" هست یا حداکثرش همون رم یه گیگ و هارد 120 !
ممنون
یا علی

دوست من اگر به سایت DELL بروید مشاهده می کنید که لپ تاپ های دل را می شود Customize کرد. یعنی با انتخاب یک مدل(مثلاً Inspiron 6400) می توانید، سی.پی.یو، کارت گرافیکی، هارد دیسک، رم و ... مورد نیاز خودتان را از بین گزینه هایی که در اختیارتان می گذارد، انتخاب کنید.

فروشندگان لپ تاپ دل در ایران هم یا خودشان این کار را می کنند یا دیگران این کار را برایشان انجام می دهند و
سپس این مدل ها را در ایران عرضه می کنند. این مدل هایی هم که شما از 6400 ذکر کردید، تفاوتشان در کارت گرافیکی، سی.پی.یو، هارد و رم ... است. اون آدرس هایی هم که من برایتان فرستادم فقط به خاطر این بود که شما بتوانید بیشتر مدل های لپ تاپ دل عرضه شده در ایران را ببینید.

به نظر من مقدار رم و هارد دیسک دستگاه خیلی مهم نیست، شما اگر با سایر مشخصات یک دستگاه مانند کارت گرافیکی، سی.پی.یو، صفحه نمایش(کلاً قطعاتی که قابلیت ارتقاء ندارند) و در نهایت کارایی یک دستگاه مشکلی ندراید، رم و هارد دیسک را می توان به سادگی ارتقاء دهید(در مورد رم که می دانم این کار شدنی است و خودتان نیز می توانید این کار را بکنید)

پس بهتر است که در ابتدا نیازهای اصلی خود را مشخص کنید (وزن و صفحه نمایش دستگاه و سپس سی.پی.یو. و کارت گرافیکی) و بعد به دنبال مدل های موجود بروید. من هم اگر توانستم کمک کنم در خدمت هستم.

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی جواب ما رو هم بده ؟!!!!!plz
با سلام
تنها چیز مفیدی که می تونم بهتون ارز نم تفاوت 4mbکش دل inspiron6400 نسبت به این مدل ایسوس است که برای کارهای خاص گرافیکی و بعضی بازی ها اهمیت دارد در عین حال که طراحی ایسوس هم از لحاظ زیبایی قابل قبول است

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمنت دوستان عزیز
میخوام بدونم تو این گارانتیهای معروف مثل نقش امرتات و جدیدا ارتاک و هایتک کدوم بهتر جوابگو بوده و هستند ضمنا نقش با اون تابلوی بزرگ سردر پایتخت چطور لطفا یک راهنمایی به ما بدین متشکرم:specool:

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
آیا کسی اطلاعاتی در رابطه با نمایندگی های محصولات logitech , tarqus در تهران دارد که به من بده ممنون میشم:specool:

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من اگر به سایت DELL بروید مشاهده می کنید که لپ تاپ های دل را می شود Customize کرد. یعنی با انتخاب یک مدل(مثلاً Inspiron 6400) می توانید، سی.پی.یو، کارت گرافیکی، هارد دیسک، رم و ... مورد نیاز خودتان را از بین گزینه هایی که در اختیارتان می گذارد، انتخاب کنید.

فروشندگان لپ تاپ دل در ایران هم یا خودشان این کار را می کنند یا دیگران این کار را برایشان انجام می دهند و
سپس این مدل ها را در ایران عرضه می کنند. این مدل هایی هم که شما از 6400 ذکر کردید، تفاوتشان در کارت گرافیکی، سی.پی.یو، هارد و رم ... است. اون آدرس هایی هم که من برایتان فرستادم فقط به خاطر این بود که شما بتوانید بیشتر مدل های لپ تاپ دل عرضه شده در ایران را ببینید.

به نظر من مقدار رم و هارد دیسک دستگاه خیلی مهم نیست، شما اگر با سایر مشخصات یک دستگاه مانند کارت گرافیکی، سی.پی.یو، صفحه نمایش(کلاً قطعاتی که قابلیت ارتقاء ندارند) و در نهایت کارایی یک دستگاه مشکلی ندراید، رم و هارد دیسک را می توان به سادگی ارتقاء دهید(در مورد رم که می دانم این کار شدنی است و خودتان نیز می توانید این کار را بکنید)

پس بهتر است که در ابتدا نیازهای اصلی خود را مشخص کنید (وزن و صفحه نمایش دستگاه و سپس سی.پی.یو. و کارت گرافیکی) و بعد به دنبال مدل های موجود بروید. من هم اگر توانستم کمک کنم در خدمت هستم.
واقعا" ممنون :blush:
من یه لپتاپ در حد همین دل 6400 میخوام
به نظرتون همین 6400 خوبه ؟
Inspiron 640M چطوره ؟

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
جناب Hiran اصلا" اینارو بیخیال
شما لطف کن مدل دقیق این لپتاپها رو بگو , چون من میخوام بگم برام بیارن , وگرنه انقدر سوال نمیکردم برای همین باید مدل رو دقیق بگم به طرف
CPU : 2.0 GHz Core 2 Duo
L2 Cash : 4MB
Graphic : 256 ATI
Hard : 160GB
Ram : 2GB DDR2
این مدل بالا بلوتوث داره ؟
--------------------------------------------------------------
CPU : 2.0 GHz Core 2 Duo
L2 Cash : 4MB
Graphic : 256 ATI
Hard : 120GB
Ram : 1GB DDR2

مدل این دو تا رو میخوام
فوری
ممنون
یا علی

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من یچیزیو متوجه نمیشم .....از فروشنده که میپرسم میگه دستگاه آکبنده....بعد میگه رم دستگاه رو بخوای عوض کنی فلان قدر میشه....:eek:

این چجور آکبندیه؟....اگه کاستومایز کارخونه هست...پس چرا تو لیست قیمتاشون نمیارن....

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
من یچیزیو متوجه نمیشم .....از فروشنده که میپرسم میگه دستگاه آکبنده....بعد میگه رم دستگاه رو بخوای عوض کنی فلان قدر میشه....:eek:

این چجور آکبندیه؟....اگه کاستومایز کارخونه هست...پس چرا تو لیست قیمتاشون نمیارن....
نمیدونم والا
ولی خوب میشه وقتی لپتاپ رو گرفتی رمت رو ارتقا بدی

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
سلام دوستان
من یه لپتاپ میخوام برای یکی از دوستان که این استفاده ها رو میخواد ازش بکنه :
1:آفیس + ICDL
2:دیدن فیلم
3:اینترنت و مصارف روزمره ... بازی در حد 0 هست !!
قرار نیست حمل و نقل بشه !! ولی قرار هم نیست گوشه تاقچه باشه !! گرچه فکر نمیکنم خیلی هم اینور اونور بره !!

حالا شما چی پیشنهاد میدید !!؟
قیمت هم حول و حوش 1 هست !! و ترجیها پایین تر !!

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
یدونه 1.6hz dell 6400 بگیر براش حول و حوش 900 باید گیر بیاد البته اکثرا 2 هستند ولی 1.6 هم داره

بقیه مشخصاتم معمولا ایناست 120 ati 256mb 1gb ram

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا" ممنون :blush:
من یه لپتاپ در حد همین دل 6400 میخوام
به نظرتون همین 6400 خوبه ؟
Inspiron 640M چطوره ؟

ببنید این سری برای استفاده اداره و خونگی ست یعنی اینکه مناسب برای کار حین حرکت و تحمل فشارهای دیگه نیست اگر استفاده شما در خانه و اداره یا دانشگاه ( یجای ثابت) و فقط حمل و نقل بین این دو جاست از این سری انتخاب کنید چون به نسبت مشخصاتش قیمتش مناسبه منتها برای حمل ونقل زیاد و شرایط فشار و ضربه و حرارت و ... مناسب نیستند و میبایست از مدل های حرفه تر انتخاب کنید مثلا سری latitude DELL یا مثلا Think pad IBM ،Tecra toshiba و....

بالا