• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اگه قسطی در میاد 1.200 بگیر
ولی نقد اگه بخوای همین 6400 رو بگیری در میاد 1.150 - 1.170
سیستم بسیار خوبی هستش
بستگی داره شما میخوای چه کار هایی باهاش انجام بدی
ولی برای مولتی مدیا و گیم و کارای نسبتا" سنگین خوبه ( حتی سنگین )
من دوستم روش SQL Server 2005 و Visual Basic 2003.2005 رو نصب کرده بود
اگه اطلاع داشته باشید SQL خیلی برنامه ی سنگینی هست ولی با این سیستم خوب کار کرده
موفق باشی
یا علی

با تشگر از راهنماییتون عزیز :)

راستش من 3-4 جا قیمت کردم با این مشخصات به من دور بر 1330000-1400000 قیمت دادن میشه بگی کجا نقدیشو این قیمت میدن:)

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
با تشگر از راهنماییتون عزیز :)

راستش من 3-4 جا قیمت کردم با این مشخصات به من دور بر 1330000-1400000 قیمت دادن میشه بگی کجا نقدیشو این قیمت میدن:)
خواهش میکنم
رفتم علاالدین طبقه ی نمیدونم چندم بود , زده بود فروش ویژه 6400
این سایت هم میده همین قیمت www.rayansaba.com
جناب فاضلی هم همین قیمت زدن تو بلاگشون
خیلی بهتون گرون گفتن :D
سوالی بود در خدمتم
یا علی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خواهش میکنم
رفتم علاالدین طبقه ی نمیدونم چندم بود , زده بود فروش ویژه 6400
این سایت هم میده همین قیمت www.rayansaba.com
جناب فاضلی هم همین قیمت زدن تو بلاگشون
خیلی بهتون گرون گفتن :D
سوالی بود در خدمتم
یا علی

استاد حق کاملا باشماست ممنون از راهنماییتون:)

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
این سوال رو لطفا" جواب بدید :

DELL - Inspiron 6400 D = CPU: INTEL Core 2 Duo 2.0 / CACHE:4.0 MB / FSB: 667 / RAM: 2048 MB DDR2 / HDD: 160+ GB / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 256 MB ATI / PORTS: MODEM +
LAN + WiFi + i-LINK / 2.8 Kg / WIN XP HOME

دل 6400 همچین سیستمی داره ؟ :blink: :blink: :eek:

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
استاد حق کاملا باشماست ممنون از راهنماییتون:)
بازم خواهش میکنم عزیز
کاری نکردم
همش وظیفست
*-----------------------*
راستی اینم بگم که ممکنه به دلیل گارانتی ها قیمت بالا پایین بشه ولی دیگه نه اینقدر !
یا علی

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
با سلام خدمت دوستانی که اینجا هستند و در زمینه لپتاپ اطلاعاتی دارین .

راستش من در فکر خرید لپ تاپ در قبل از عید هستم . چون می خوام با این لپتاپ کارهای گرافیکی ( مثلا نرم افزار Catia ) بکنم در نتیجه بیشتر کارت گرافیک و وزنش + ( سی پیو و رم ) که برای همه مهم هست ....
نظر خودم با راهنمایی یکی ، 2 تا از بچه ها DellInspiron E1505 هست! که فکر کنم اینجا چیزی حدود 1170 پام در میاد ! بعد یک مشکلی که داره گرافیک مموریش 128 هست و 128 تا هم از رم سیستم میگیره ! می ترم بعد کم بیاره .... وزنش 2.8 کیلوگرم هست یکم زیاد ؟!
حداکثر پولی که می خوام بدم 1100 هست حال صد بیشتر مشکلی نیست ولی بازم برام سخته !

ممنونتون میشم اگر پیشنهادی ، راهنمایی به ما بکنید . . .

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام ..

نمی دونم چی شد که 1 دفعه این مدل رو خریدم .. :D

Asus F3jc

Cpu Dual 2 Core 1.83 (T5600)
Hard 100Gb+TPM
Vga Nvidia Gforce Go 7300 512mb
LCD 15.4Wxga

با دو سال گارانتی خود دستگاه و یکسال گارانتی باتری ( مرکز توسعه و تجارت رایانه , DIGITAL )

خوشحال میشم اگه دوستان سوالی دربارش دارن کمک کنم

موفق باشید ..

yaraneashena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام ..

Asus F3jc

Hard 100Gb+TPM
LCD 15.4Wxga

با دو سال گارانتی خود دستگاه و یکسال گارانتی باتری ( مرکز توسعه و تجارت رایانه , DIGITAL )

موفق باشید ..

سلام علیکم
ان شاء الله مبارک باشه
چند تا سوال دارم؟؟؟
گرافیکش نسبت به 6400 بالاتر حساب میشه یا پایین تر
آیا شما در مورد 6400 تحقیق کرده بودید و این مدل را گرفتید

با تشکر

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من مي خواستم يه لپ تاپ بخرم ولي دفعه اولمه و تقريبا هيچي از لپ تاپ نمي دونم. فقط مي دونم يه چيز قوي لازم دارم و تقريبا هر كاري كه مي شه با كامپوتر كرد رو من انجام مي دم از بازي گرفته تا برنامه نويسي و ...
بيشتر اوقات با برنامه هايي مثل فتوشاپ ، فايرفاكس(يه عادت بدي كه دارم هميشه كمه كم 10 تا تب رو باز دارم و معمولا 150 مگ از رمم رو فاير فاكس مي گيره.) ، چون PHP كار مي كنم هم Apache و MySQL رو هم بايد نصب كنم البته نه حتما خودشون برنامه هايي كه همشون رو با هم مي دن مثل xampp يا ... ، با Flash و Dream Weaver هم كار مي كنم ولي به اندازه قبلي ها.
99% مواقعي هم كه استفاده مي كنم Forefox و Photoshop با هم بازن و دارم كار مي كنم تو هر دوتاشون. حلا نمي دونم اصلا لپ تاپي هست كه بتونه همه اينارو بكشه يا نه. مصلما به دسكتاپ نمي رسه ولي اگه نزديك شه خيلي خوبه برام. قيمت هم هر چه كمتر بهتر . خودم با سوني خيلي حال مي كنم مخصوصا اون كوچيكاش كه تقريبا اندازه دفتره.
خودم رو ديدم و بدم نيومده ازش ولي يه كم گرونه ، البته اگه تو ايران باشه:

http://www.sonystyle.com/is-bin/<wb...es&ProductSKU=VGNSZ430N/B&TabName=specs&var2=

حالا اگه شما بتونين كمكم كنين يه چيز مناسب پيدا كنم ممنون مي شم.
فقط اين رو هم بگم كه DVD رايتر و عمر باتري هم خيلي برام مهمه!

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
:hmm:
دوباره سلام ..

Asus F3jc

Hard 100Gb+TPM
LCD 15.4Wxga

موفق باشید ..

ایول منم فکر کنم تو عصر ارتباط دیدم شما چند خریدی؟!
شیکه؟lcd خوبه!؟
باهاش بازی کردی!؟
:D فکر کنم از دل بهتر!:eek:

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:hmm:

ایول منم فکر کنم تو عصر ارتباط دیدم شما چند خریدی؟!
شیکه؟lcd خوبه!؟
باهاش بازی کردی!؟
:D فکر کنم از دل بهتر!:eek:

معذرت می خوام .. من داشتم از روی کامپیوتر خونه اسباب کشی می کردم روی این جونور ...

توی این مدت که باهاش کار کردم این چیزا فکر کنم براتون جالب باشه ..

اول اینکه هنوزباهاش بازی نکردم .. یعنی بازی نداشتم که روش تست کنم .. اگه بازی خاصی نظرتون هست بگین تا روش نصب کنم و نتیجه رو بگم ..

در مورد ال سی دی هم بگم که نسبتا قابل قبوله .. به پای سونی نمی رسه ولی خوبه .. زاویه دید افقی خوبه .. ولی عمودی زیاد تعریفی نداره ..

قیمت هم 1.330 با گارانتی .. البته فکر کنم گرون خریدم .. ولی با گارانتی خوب خیالم راحتتره ..

کیبورد برچسب فارسی داره .. بعد از 5 ساعت کار زیاد داغ نکرد .. فقط زیر تاچ پد داغ میشه .. ولی خیلی کم ..

اطراف ال سی دی هم داغ نمیشه ..

فقط ایرادش اینه که موقع کار کردن توی جای آروم , صدای کار کردن هارد رو میشه شنید .. خر خر میکنه :D
و 1 کی از فن هاش نمی دونم حالا ماله کجاشه مدام داره کار می کنه !! ..
من هنوز باتری روش ننداختم تا ببینم چقدر کار میده ..

بزودی با توضیحات کامل توی بخش خودش میام ..

موفق باشید :blush:

vahid.ce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من تصمیم دارم تا قبل عید یک لپ تاپ بگیرم بودجه ام هم حداکثر 1500000 هست.:blush:

1) از این لپ تاپ بیشتر میخوام در کارهای گرافیکی نسبتا سنگین (3dmax و گیم و ...) استفاده کنم واسه همین کارت گرافیکیش 256 geforce باشه :happy:

2) RAM اش هم دیگه حداقل 1 باشه.

3) زیاد نمیخوام جابجاش کنم اغلب رو میزمه.

4) کیفیت تصویر و زمان باتری اش هم مهمه و همچنین خدمات پس از فروش.:rolleyes:

5) هاردش زیاد مهم نیست!:p

6) بلوتوث و Wifi و وب کم و اینجور خرت و پرت ها رو هم داشته باشه!

7) ویندوزش هم که دیگه ویستا باشه چی میشه!!!!!

حالا از شما ها که استاد اینکارید میخوام اگه میشه کمک کنید من یه مدل مناسب پیدا کنم. در ضمن من یه مدل HP Pavilion DV6281EA پیدا کردم که اغلب این ویژگی ها رو داره ولی خواستم اینم از شما بپرسم که میشه به محصولات HP اعتماد کرد یا که نه؟ اینم لینک مشخصاتش:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...22&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3360541&lang=en

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان اطلاعی در مورد Sony VAIO C190P/H دارید؟ توی cnet ریویو و امتیاز نداشت، در مقایسه با Dell XPS M1210 میگم.

کلا مدل دیگری توی این رنج (زیر 2 کیلو) با امکانات کامل (یعنی مثلا DVd writer داشته باشه و روش باشه، جدا نباشه و . . .) قیمت هم زیر 1.5 اگر پیشنهاد دیگری هست، بفرمایید؟

کسی نبود در این مورد راهنمایی کنه؟

دستگاه C190 دستگاه خوبی است با توجه به مشخصات دستگاه و قیمت آن در حال حاضر مناسبترین گزینه برای خرید زیر 1.5 میلیون می باشد.
اگر خواستید با قیمت مناسبی بهتان می دهم.
لیست را ببینید:
HTTP://WWW.IPC110.PERSIANBLOG.COM

فاضلی

بقیه دوستان بجز آقای فاضلی در این مورد نظری، اطلاعی، ندارند؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
من مي خواستم يه لپ تاپ بخرم ولي دفعه اولمه و تقريبا هيچي از لپ تاپ نمي دونم. فقط مي دونم يه چيز قوي لازم دارم و تقريبا هر كاري كه مي شه با كامپوتر كرد رو من انجام مي دم از بازي گرفته تا برنامه نويسي و ...
بيشتر اوقات با برنامه هايي مثل فتوشاپ ، فايرفاكس(يه عادت بدي كه دارم هميشه كمه كم 10 تا تب رو باز دارم و معمولا 150 مگ از رمم رو فاير فاكس مي گيره.) ، چون PHP كار مي كنم هم Apache و MySQL رو هم بايد نصب كنم البته نه حتما خودشون برنامه هايي كه همشون رو با هم مي دن مثل xampp يا ... ، با Flash و Dream Weaver هم كار مي كنم ولي به اندازه قبلي ها.
99% مواقعي هم كه استفاده مي كنم Forefox و Photoshop با هم بازن و دارم كار مي كنم تو هر دوتاشون. حلا نمي دونم اصلا لپ تاپي هست كه بتونه همه اينارو بكشه يا نه. مصلما به دسكتاپ نمي رسه ولي اگه نزديك شه خيلي خوبه برام. قيمت هم هر چه كمتر بهتر . خودم با سوني خيلي حال مي كنم مخصوصا اون كوچيكاش كه تقريبا اندازه دفتره.

http://www.sonystyle.com/is-bin/<wb...es&ProductSKU=VGNSZ430N/B&TabName=specs&var2=

سلام
مدل فوق تا چند روز دیگه (قبل از عید) می رسد.
قیمت هم در حدود 2.400.000 تومان می باشد.
اگر خواستید تماس بگیرید.

فاضلی- تهران
تلفن: 88942935
همراه: 09121597922

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

شما بهتره به فکر یه سیستم رومیزی خوب باشید چون لپ تاپ با این مشخصات یا وجود نداره یا اینکه اونقدر بایستی costumize بشه که عملا تو ایران موجود نیستش.
زنگ بزنید بخش فروش IBM یا apple یا یه همچین جاهایی.

mrs85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:eek:
با 150000 , چه مدلی رو بهم پیشنهاد میکنین؟ ترجیحا می خوام Dell بخرم
ممنون :)

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگر خواستید تماس بگیرید.

فاضلی- تهران

مرسي از جوابتون ولي يه كم گرون مي گين ، اون سايتي كه من آدرس دادم سايت خود سوني بود و قيمت اونجا 2.070.000 تومان هستش و من مي تونم با كرديت كارت مستقيما به اونجا سفارش بدم فقط يه كم بيشتر طول مي كشه براي همين برام راحت تره كه از خود سايت بگيرم تا تقريبا 300 تومان بيشتر بدم.

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
شما بهتره به فکر یه سیستم رومیزی خوب باشید چون لپ تاپ با این مشخصات یا وجود نداره یا اینکه اونقدر بایستی costumize بشه که عملا تو ایران موجود نیستش.
زنگ بزنید بخش فروش IBM یا apple یا یه همچین جاهایی.

مرسي ار جوابتون منم تو پستم گفتم كه مطمئن نيستم لپ تاپي باشه كه بتونه تمام اين كارا رو انجام بده ولي مي خوام يه چيزي بگيرم كه تا حد ممكن به اين مشخصات نزديك باشه!

يه نكته ديگه اي هم كه هست اينه كه من تو تاپيك " F&Q نوت بوک" تو همين بخش خوندم كه سي پي يو 2GHz لپ تاپ به اندازه يه سي پي يو 3.6GHz دسكتاپ قدرت داره و 3.6 كاملا كار من رو راه ميندازه ، براي كار من 2.8 هم حتي كافيه ، نميدونم اون مدلي رو كه دادم نگاه كردين يا نه ولي اون از نظر رم و cache و بقيه امكانات براي من مناسبه و اگر مطلبي كه در مورد CPU خوندم هم درست باشه براي من يك سيستم ايده آله!

ممنون مي شم اگه شما و بقيه دوستان هم با نظراتتون به من كمك كنين تا قبل عيد بتونم لپ تاپ مورد نظرم رو پيدا كنم!

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگر خواستید تماس بگیرید.

فاضلی- تهران

يه نكته ديگه هم كه متوجه شدم اينه كه تو وبلاگتون قيمت اين مدل رو زدين 2.210.000 تومان كه با قيمتي كه به من دادين فرق داره مي تونم بپرسم دليلش چيه؟

در ضمن مي شه در مورد تفاوت اي مدل با SZ 450N/C به من يه توضيحي بدين؟ تا اونجايي كه من متوجه شدم تفاوت عمدشون تو ابعاد و وزنه ، درسته؟

mosjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
شب همگی به خير،

ببخشيد، نمی دونم درباره مدل HP Pavilion dv6186eu Notebook PC تا حالا صحبتی شده يآ نه،
می خواستم بدونم اين مدل برای کسی که يه لپ تاپ برای کارای معمول با حداکثر قيمت يک و 200 بخواد خوبه؟ يا گزينه بهتری وجود داره؟ ...

مرسی ...

بالا