• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
يه نكته ديگه هم كه متوجه شدم اينه كه تو وبلاگتون قيمت اين مدل رو زدين 2.210.000 تومان كه با قيمتي كه به من دادين فرق داره مي تونم بپرسم دليلش چيه؟

در ضمن مي شه در مورد تفاوت اي مدل با SZ 450N/C به من يه توضيحي بدين؟ تا اونجايي كه من متوجه شدم تفاوت عمدشون تو ابعاد و وزنه ، درسته؟

سلام
قیمتی که در وبلاگ آماده است کاملا صحیح است. دستگاه فوق رسیده است و قیمت تمام شده اش هم همان است که در وبلاگ آمده است.
دو مدل تقریبا یکسان هستند. تفاوتهای جزئی در رنگ بدنه و نیز پورتهای موجود وجود دارد. لکن با توجه به این تفاوتها خرید SZ430N/B مقرون به صرفه تر است.

فاضلی - تهران
تلفن: 88942935
همراه: 09121597922

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من امروز يک سری به پايتخت زدم،يک فروشنده چند تا مدل از toshiba داشت که ميگفت 4cpu هست،وه تو ليست قيمت هم نوشته بود 4core
به اسمای a100-3605 و a100-v505 يا m505 که البته من هيچ اثر ی از اينا هم تو اينترنت نديدم!
جريان چی هست؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دستگاه C190 دستگاه خوبی است با توجه به مشخصات دستگاه و قیمت آن در حال حاضر مناسبترین گزینه برای خرید زیر 1.5 میلیون می باشد.
اگر خواستید با قیمت مناسبی بهتان می دهم.
لیست را ببینید:
HTTP://WWW.IPC110.PERSIANBLOG.COM

فاضلی

جناب فاضلی من توی مشخصات این مدل توی سایت cnet وزنش رو حدود 2.3 کیلو دیدم، نه 1.8 کیلو. نمیدونم حال مشخصات فرق داره یا نه. در هر صورت من اصلا نمیخوام برم سراغ بالای 2 کیلو.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام دوستان خسته نباشید .:rolleyes:

راستش می خواستم بدونم توی این برندهای مطرح این دوره زمونه ، یعنی Sony , Dell , Toshiba :happy: و ... ، کدوم

یکیشون برای کار طولانی مناسب ترند .:f34r:

واضح تر خواسته باشم بگم ، کار روزانه من با لپ تاپ شاید به:blink: 10 ساعت مداوم برسه:blink: ( با اتصال به برق شهر ) ،

می خواستم بدونم ، چه مدلی رو به من پیشنهاد میکنید ، که دووم بیاره . داغ نکنه ! و از همه مهم تر باید بی صدا
باشه !
:rolleyes:
راستش من خودم از Dell 6400 D خیلی خوشم میاد ;) . XPS هم صرفه نظر از مانیتور 12 اینچیش خوبه ! مخصوصا

واسه من که هنوزم بدم نمیاد به یاد کودکی کمی بازی کنم .:f34r:

حالا نظر صاحب نظران چیست ؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان خسته نباشید .:rolleyes:

راستش می خواستم بدونم توی این برندهای مطرح این دوره زمونه ، یعنی Sony , Dell , Toshiba :happy: و ... ، کدوم

یکیشون برای کار طولانی مناسب ترند .:f34r:

واضح تر خواسته باشم بگم ، کار روزانه من با لپ تاپ شاید به:blink: 10 ساعت مداوم برسه:blink: ( با اتصال به برق شهر ) ،

می خواستم بدونم ، چه مدلی رو به من پیشنهاد میکنید ، که دووم بیاره . داغ نکنه ! و از همه مهم تر باید بی صدا
باشه !
:rolleyes:
راستش من خودم از Dell 6400 D خیلی خوشم میاد ;) . XPS هم صرفه نظر از مانیتور 12 اینچیش خوبه ! مخصوصا

واسه من که هنوزم بدم نمیاد به یاد کودکی کمی بازی کنم .:f34r:

حالا نظر صاحب نظران چیست ؟

دوست عزیز شما باید نیازهاتون رو خوب مشخص کنید، مثلا اگر کارتون زیاده آیا مانیتور 12 اینچ اذیتتون نمیکنه؟ باید توجه کنید که وقتی مانیتور کوچیک میشه به همون نسبت هم صفحه کلید کوچیک میشه، آیا این روی کار شما تاثیر نمیذاره؟

در مورد دوام و داغ نکردن بنظر من بهتره مدلهایی رو که مدنظرتون هست توی سایتهای ریویو مثل CNET سرچ کنید و ریویوها و نطرات کاربران رو بخونید. چون مثلا اگر مدلی مشکل داغ کردن بطور عمومی داشته باشه، حتی اگر توی ریویو به اون اشاره ای نشه، توی نظرات کاربران بطور معمول منعکس میشه.

موفق باشید.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما باید نیازهاتون رو خوب مشخص کنید، مثلا اگر کارتون زیاده آیا مانیتور 12 اینچ اذیتتون نمیکنه؟ باید توجه کنید که وقتی مانیتور کوچیک میشه به همون نسبت هم صفحه کلید کوچیک میشه، آیا این روی کار شما تاثیر نمیذاره؟

در مورد دوام و داغ نکردن بنظر من بهتره مدلهایی رو که مدنظرتون هست توی سایتهای ریویو مثل CNET سرچ کنید و ریویوها و نطرات کاربران رو بخونید. چون مثلا اگر مدلی مشکل داغ کردن بطور عمومی داشته باشه، حتی اگر توی ریویو به اون اشاره ای نشه، توی نظرات کاربران بطور معمول منعکس میشه.

موفق باشید.

خوب من میخوام از تجربه ی شما دوستان استفاده کنم دوست عزیزم :blink: . که ببینم مانیتورش اذیت میکنه یا نه ! داغ میکنه یا نه ! ممنونم :f34r:

vahid.ce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید.

تو رو خدا کمک کنید من بین این دو مدل تصمیم بگیرم:

Dell Inspiron 6400 و HP Pavillion 6281ea

قیمت هاشون خیلی نزدیک بهمه، این لپ تاپ برای کارهای گرافیکی سنگین میخوام، همچنین زیاد فیلم می بینم! به نظرتون کدوم یکی بهتره!؟ از نظره وضوح تصویر و صدا و طول عمر باطری؟ کلا میشه به محصولات HP اعتماد کرد؟

ممنون

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
با سلام خدمت دوستانی که اینجا هستند و در زمینه لپتاپ اطلاعاتی دارین .

راستش من در فکر خرید لپ تاپ در قبل از عید هستم . چون می خوام با این لپتاپ کارهای گرافیکی ( مثلا نرم افزار Catia ) بکنم در نتیجه بیشتر کارت گرافیک و وزنش + ( سی پیو و رم ) که برای همه مهم هست ....
نظر خودم با راهنمایی یکی ، 2 تا از بچه ها DellInspiron E1505 هست! که فکر کنم اینجا چیزی حدود 1170 پام در میاد ! بعد یک مشکلی که داره گرافیک مموریش 128 هست و 128 تا هم از رم سیستم میگیره ! می ترم بعد کم بیاره .... وزنش 2.8 کیلوگرم هست یکم زیاد ؟!
حداکثر پولی که می خوام بدم 1100 هست حال صد بیشتر مشکلی نیست ولی بازم برام سخته !

ممنونتون میشم اگر پیشنهادی ، راهنمایی به ما بکنید . . .

دوستان پیشنهادی نظری به من ندادید :( حداقل یک سایت خوب و معتبر ( مثل GSMARENA در زمینه موبایل ) در زمینه لپتاپ و ریویوها که در مورد مودل های مختلف نوشتن بم بدید... با تشکر

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان پیشنهادی نظری به من ندادید :( حداقل یک سایت خوب و معتبر ( مثل GSMARENA در زمینه موبایل ) در زمینه لپتاپ و ریویوها که در مورد مودل های مختلف نوشتن بم بدید... با تشکر
سلام خدمت دوست عزیز
یک نکته کلی را به شما بگم برای کارهای گرافیکی شما احتیاج به کارت گرافیک اختصاصی (dedicated) در نوت بوک دارید که می توانم به جرات بگویم که قیمت این نوت بوکها بالای 1400 در می یاد در مورد 6400 هم تنها نوت بوکی در این رنج قیمت با این مشخصات است که این قیمت رادارد و بخاطر همین فروش خوبی هم داشته است ولی سرعت آن نسبت به مدلهای sz سونی پایین تر است
من خودم ار سایتwww.notebookreview.com استفاده می برم
امیدوارم کمکی کرده باشم:specool:

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
من می خوام فردا یه Dell Inspiron 6400 بخرم.
با گارانتی زیگورات 1130000 تومن قیمت دارم.
می خواستم ببینم این گارانتی چطوره؟
کسی گارانتی بهتری که البته قیمتش هم خیلی بالاتر نره سراغ داره؟
ممنون​

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5

www.cnet.com هم هست.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
جناب فاضلی من توی مشخصات این مدل توی سایت cnet وزنش رو حدود 2.3 کیلو دیدم، نه 1.8 کیلو. نمیدونم حال مشخصات فرق داره یا نه. در هر صورت من اصلا نمیخوام برم سراغ بالای 2 کیلو.

سلام
حق با شما است. اشتباه تایپی است. وزن C190 در حدود 2.3 کیلوگرم است.
البته اگر بخواهید وزن نوت بوکتان کمتر از 2 کیلوگرم باشد باید سری SZ را که وزنشان در حدود 1.8 کیلوگرم است انتخاب کنید که البته قیمت این سری بمراتب بیشتر از سقف بودجه شما می باشد.

فاضلی

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
کسی جواب منو در پست 3965 ندادا !!! مثل اینکه همه ی دوستان در حال خونه تکونی هستند .
DELL INSPIRON 6400 D خیلی دستگاه خوبیه
XPS 1210M هم دستگاه خوبیه
هر کدوم از این ها خودشون سی پی یو ها و رم های مختلفی دارند
به هر حال من از هر کسی شنیدم : تو لپتاپ خر کار تر از دل وجود نداره
این 6400 ها هم خیلی عالی در اومدن
موفق باشی

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
من می خوام فردا یه Dell Inspiron 6400 بخرم.
با گارانتی زیگورات 1130000 تومن قیمت دارم.
می خواستم ببینم این گارانتی چطوره؟
کسی گارانتی بهتری که البته قیمتش هم خیلی بالاتر نره سراغ داره؟
ممنون​
زیگورات هم خوبه , اما فکر کنم دل ایران (دلیران) از زیگورات بهتر باشه
تحقیق کنید
یا علی

arashp30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام. من قصد خريد dell 6400d رو دارم كه fsb 667 داره با باتري 9 سلولي. تا چند روز پيش تو سايت زيگورات بود اما الان برداشته. قيمتش 1230‌بود.
چند تا سوال:(لطفاً اونايي كه ديدن يا خريدن جواب منو بدن. من تمام پست هاي اين تاپيك رو خوندم. از نظر اطلاعات مشكلي ندارم. سو تفاهم نشه. آخه اونايي كه خريدن مطمئناً تجربشون بيشتره.بازم شرمنده بابت اين جمله)
1- مالزي بهتره يا ايرلند. اصلاً با هم فرق دارن؟كدوم رو بخرم بهتره؟
2- با كدوم گارانتي بخرم پشتيبانيش بهتره؟(زيگورات يا ...)چون من آدم بد شانسي هستم هر چي ميگيرم خراب از آب در مياد!!!
3- اين لپ تاپ تو ايران با xp home ارائه ميشه. كار من هم گرافيك و برنامه نويسي هستش. با اين ويندوز مشكل پيدا مي كنم؟
قابليت نصب ويندوز ويستا رو داره؟ حتماً بايد اورجينال واسه لپ تاپ باشه يا هر ويستايي ميشه؟ چه قد هزينه داره واسه ويندوز ارجينال ويستا واسه لپ تاپ؟
xp pro چي. چون من عادت به xp pro دارم!! چند تا از دوستام با درايو اكسترنال( cd rom + سيم usb ) هر ويندوزي كه دلش مي خواد نصب مي كنه. آيا با هم فرقي ميكنن؟( xp original با xp اي كه اكسترنال نصب مي شه)يعني سرعتشون فرق ميكنه يا مثلاً اروري چيزي ميده؟
4- آخرين قيمتش رو هم مي خواستم؟

ممنون مي شم از كساني كه منو راهنمايي كنن. من بين 5 تا 10 فروردين قصد خريد دارم. از شركت ها بخرم يا برم پايتخت؟؟؟؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
بینید در کل قیمت dell 6400 D با پدارنده dual 2 core 2gig در میاد 1200 اما XPS با همهن مشخصات در حدود 1400 ، آیا XPS واقعا سر تره و قدرتش بیشتره ؟؟؟ منظورم اینه که رازش این اختلاف قیمت رو داره یا نه ؟

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من چند روزی هست که لپ تاپ گرفتم مدل
asus f3jseries :

قیمت 11000000 تومان از مشهد و گارانتی الماس 2 ساله :
پردازنده 1.83
dual core 2 و رم 1024 هارد 100 و گرافیک gforce 7300 512 mb که خوبه نسبتا
خوب lcd از اون چیزی که من فکر می کردم بهتره 15.4 و چشم رو ازار نمی دهد .
کیبورد خوبه و تاچپد شما رو اذیت نمی کند و صفحه کلید فارسی هم داره که من کمتر دیدم .

dvd
درایو در سمت چپ هست و موقع کار صداش نسبتا زیاد هست البته روز اول و الان دیگه تقریبا بی صدا کار می کنه . نمیدونم چرا؟؟؟!
2 پورت usb در سمت راست سیستم هست.که شاید کم باشه!!البته فکر کنم پورت پرینتر هم داره.
ظاهر دستگاه شیکه و وزنش 2.7 هست که خیلی زیاد نیست.
امکانات ارتاطیش :bluetooth, wireless,lan network , modem هست.

cardreader
نسبتا کاملی داره
باطری 3 ساعت جواب می ده...بستگی به کارتون داره من دیشب 5 ساعتی باهاش کار کردم داغ نکرد!!
یک وبکم 1.3 مگاپیکسلی هم داره
نرم افزار های زیادی هم روش نصب هست هر چی بخواین و اورجینال هم هستند .سیستم عامل هم windows xp home edition هست که واسه من مشکلی نبود ولی این سیستم vista capable هست.!
نرم افزارهای مهندسی مثل مطلب و pspice رو هم براحتی اجرا می کنه!
بازی splinter 4 رو به راحتی اجرا کرد...

مزایاش اینه که :همه چیز تو پک خودش هست!موس و کیف و تی وی تیونر و...برای کسانی که از dell 6400 خوششون نمی یاد می تونه انتخاب خوبی باشه. شیک تر هست به نظر من.
معایب هم من هنوز پیدا نکدردم
فکر کنم با این قیمت انتخاب خوبی باشه!!

اگر کسی سوال داشت خوشحال میشم راهنماییش کنم!

موفق باشید

بالا