• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

arashp30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منظورت اينه كه تنها فرقش با dell 6400 فقط cpu اش هستش؟؟؟؟؟
ميشه لينكي از اين لپتاپ بدي؟
با اين همه اگه acer بود ارزشش بيشتر از dell 6400 بود به نظر من.
مبارك باشه!!!!!

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز ، میشه بگین این سیستم رو از کجا تهیه کردین ؟ تک ؟

سلام دوست عزیز از اسکات رایانه کنار مجتمع تک گرفتم راستش تو تک چیز خوبی ندیدم .
موفق باشی سال نو مبارک

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من تازه با این تاپیک آشنا شدم

من در حدود 1 میلیون پول دارم و می خوام یه نوت بوک بخرم و نیاز به گرافیک بالا هم ندارم در اصل من برای network می خوام شما چه چیزی رو به من پیشنهاد می کنید؟

mosjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی نظری بابت اين مدل نمی ده؟
HP Pavilion dv6186eu

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
من تازه با این تاپیک آشنا شدم

من در حدود 1 میلیون پول دارم و می خوام یه نوت بوک بخرم و نیاز به گرافیک بالا هم ندارم در اصل من برای network می خوام شما چه چیزی رو به من پیشنهاد می کنید؟
dell6400 بد نيست

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منظورت اينه كه تنها فرقش با dell 6400 فقط cpu اش هستش؟؟؟؟؟
ميشه لينكي از اين لپتاپ بدي؟
با اين همه اگه acer بود ارزشش بيشتر از dell 6400 بود به نظر من.
مبارك باشه!!!!!

فرق این دو فقط توی cpu نیست.(که البته همین تفاوت فقط توی 1.8 و 2 GHZبودن هم نیست بلکه 6400 .4 MB cacheداره ولی این مدل asus 2 MB کش داره ) تفاوت دیگه توی کار گرافیک این دو مدل هستش .7300 یک کارت 64 بیتی هست ولی X1400یک کارت 128 بیتی .که خوب برای بازی کردن تفاوت عمده ای داره.

mosjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا مشخصاتش رو بنويس

سلام ...
عرض شود که :

Microprocessor AMD Turion™ 64 X2 Mobile Technology TL-56
Microprocessor Cache 2 X 512 KB Level 2 cache
Memory 1024 MB DDR2 667 MHz (2 x 512 MB)
Memory Max up to 2 GB
Video Graphics NVIDIA® GeForce™ Go 7200
Video Memory up to 256 MB of TurboCache™ video Memory
Hard Drive 120 GB 5400 rpm
Multimedia Drive Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support
Display 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)
Fax/Modem High speed 56K modem
Network Card Ethernet 10/100BT integrated network interface
Wireless Connectivity 802.11a/b/g WLAN

Bluetooth® wireless networking
HP Features HP Pavilion WebCam with Integrated Microphone
Sound Altec Lansing® speakers

3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated
Keyboard 101 key compatible keyboard
Pointing Device Touch Pad with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down pad, volume control, mute buttons, 2 Quick Launch Buttons
PC Card Slots One ExpressCard/54 slot (also supports ExpressCard/34)

External Ports 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
1 VGA port
3 USB 2.0 ports
1 IEEE-1394
1 RJ 11 modem connector
1 RJ 45 Ethernet connector
S-video TV out
Remote control infrared port (Remote Control optional)
2 Headphones-out one w/ SPDIF Digital Audio, 1 Microphone-in port
Cable docking connector

Dimensions 35.70 cm (L) x 25.70 cm (W) x 2.54 cm (min H) / 3.96 cm (max H)
Weight 2.99 kg (6.6 lbs)
Power 65 W AC Power Adapter
6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery

What's In The Box HP Mobile Remote Control

منتظر نظراتتون هستم.​

mosjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد، يادم رفت اينايی که گفتم مشخصات HP Pavilion dv6186eu هست ، قيمتش 1 ميليون و 200

مرسی.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
ولی این سایتی که لینکش رو دادین مثل اینکه میخواد تو فروش هر دونه Laptop اش سود 5 - 6 تا رو یکجا ببره !

اره خوب شایدم سایتشون آپدیت نیست.!ولی شما از همون جا که گفتم بگیر بد نیست. یعنی من که راضیم
بای.

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان پیشنهادی نظری به من ندادید :( حداقل یک سایت خوب و معتبر ( مثل GSMARENA در زمینه موبایل ) در زمینه لپتاپ و ریویوها که در مورد مودل های مختلف نوشتن بم بدید... با تشکر

کلارک جان من هم مثل شما به دنبال لپتاپی برای کارهای سنگین گرافیکی perfomance خوب و قیمت مناسب بودم و هستم و بعد جستجو ها و گشتن بسیار به 3 نتیجه رسیدم!

.1 HP PAVILION series 6000t :که در این سری مدل چند تا مدلش هست مثل dv 6183 -dv 6291 و بخصوص dv 6188 که من توی نمایشگاه هم دیدم به نظر من بهترین گزینه هست چون در کنار تمام مزیتهاش ظاهر بسیار زیبایی داره و حتی در ساتهای review نوت بوت بهترین لپ تاپ شناخته شده و قیمت مدل اخری هم در نمایشگاه 1.390.000 بهم داد که میشه با کم و زیاد کردن نوع قطعاتش قیمت پائین تری رو پیدا کرد!

.2 dell inspiron 6400/e1505 که بهترینش همون t7200(core2due 2.0( هست که قیمتش هم دوستان گفتن و گزینه خوبی هست طبق مشخصاتش ولی روی این مدل من به شخصه نمی دونم چی کار کنم یکی بدلیل ظاهرش و دیگری مشکلاتی که بیشتر دوستان در این بخش مطرح کردن البته به این دلیل هست که همه دوستان معمولا از این مدل خریداری کردن ولی باز گزینه خوبی هست!

3. َASUS f3j مدل p که یکی از دوستان معرفی کردن که گزینه خوبش این هست که کارت گرافیکش 128 512upto هست که از نوع های GF7300 go و یا َatix x1400 هست

وای خود من هم در انتخاب موندم و از ظاهر pavilion خیلی خوشم اومده به همراه امکانات خودش و جانبیش مثل remote controller webcam 1.3 و ...... ولی مشکل من این هست که دنبال لپتاپی هستم که از لحاظ گرافیکی درست ساپورتم کنه!و آیا دوستان مدلی رو پیشنهاد می کنن در همین قیمت ها......

و از اساتید یک سوال دارم و اون اینه که برای کار های گرافیکی و rendering مثل برنامه های photoshop و... کار در سایز های بزرگ ]چه قسمت هایی موثر هست و نقشی ایفا می کنن درسرعت کار به جز RAM و VGA card

با سپاس

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلارک جان من هم مثل شما به دنبال لپتاپی برای کارهای سنگین گرافیکی perfomance خوب و قیمت مناسب بودم و هستم و بعد جستجو ها و گشتن بسیار به 3 نتیجه رسیدم!

.1 HP PAVILION series 6000t :که در این سری مدل چند تا مدلش هست مثل dv 6183 -dv 6291 و بخصوص dv 6188 که من توی نمایشگاه هم دیدم به نظر من بهترین گزینه هست چون در کنار تمام مزیتهاش ظاهر بسیار زیبایی داره و حتی در ساتهای review نوت بوت بهترین لپ تاپ شناخته شده و قیمت مدل اخری هم در نمایشگاه 1.390.000 بهم داد که میشه با کم و زیاد کردن نوع قطعاتش قیمت پائین تری رو پیدا کرد!

.2 dell inspiron 6400/e1505 که بهترینش همون t7200(core2due 2.0( هست که قیمتش هم دوستان گفتن و گزینه خوبی هست طبق مشخصاتش ولی روی این مدل من به شخصه نمی دونم چی کار کنم یکی بدلیل ظاهرش و دیگری مشکلاتی که بیشتر دوستان در این بخش مطرح کردن البته به این دلیل هست که همه دوستان معمولا از این مدل خریداری کردن ولی باز گزینه خوبی هست!

3. َASUS f3j مدل p که یکی از دوستان معرفی کردن که گزینه خوبش این هست که کارت گرافیکش 128 512upto هست که از نوع های GF7300 go و یا َatix x1700 هست

وای خود من هم در انتخاب موندم و از ظاهر pavilion خیلی خوشم اومده به همراه امکانات خودش و جانبیش مثل remote controller webcam 1.3 و ...... ولی مشکل من این هست که دنبال لپتاپی هستم که از لحاظ گرافیکی درست ساپورتم کنه!و آیا دوستان مدلی رو پیشنهاد می کنن در همین قیمت ها......

و از اساتید یک سوال دارم و اون اینه که برای کار های گرافیکی و rendering مثل برنامه های photoshop و... کار در سایز های بزرگ ]چه قسمت هایی موثر هست و نقشی ایفا می کنن درسرعت کار به جز RAM و VGA card

با سپاس

دوست عزیز در مورد لپتاپ asusکه معرفی کردید که ظاهرا کارت گرافیکش 7300 هستش .باید یک نکته رو در مقایسه با 6400 مدنظر داشته باشید که به نظر من خیلی مهمه .7300 یک کارت 64 بیتی هستش ولی X1400یک کارت 128 بیتی و این یک تفاوت عمده در اجرای بازیها به نمایش میگذاره .حالا من نمیدونم در مورد Rendering هم همینطور هست یا نه .

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
بله درست میگن اصلا نمی شه مقایسه کرد راستش من !
فقط یک چیزی این کارتش 512 هست فکر کنم نه 128 UPTO 512؟
یعنی چه جوریاست!؟
من بازی SPLINTER 4 رو راحت اجرا کردم!

بالا