• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
ببینید کارت گرافیک این سری از رقبای مشابهش ، که دورشون خیط کشیدم کاملا سر تره ...

کارت گرافیک مقوله ای هست که در بازی کاربرد داره و شاید همین دلیله که کارخوته صفحه ی بزرگی برای این

laptop در نظر گرفته باشه ... 17 اینچ

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
اما ببینید اگه قصد حمل و نقل رو دارید ... اینو از من بشنوید که این laptop زلتون میکنه !

برای خود من 15 اینچ هم برای حمل و نقل گندست ...

و این دقیقا به همین خاطر که کمپایی وسونی برای در دست گرفتن بازار ، مناسب ترین سایز LCD رو در اختیار

کاربرانش قرار میده یعنی 13.3 ...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن اگه قصد render کردن کار ها ی گرافیکی رو دارید ... به سراغ dua2 بروید ... البته فکر میکنم این

سری 5200 باشه ... اما به هر حال 2 مگ تفوت کش چیزیه که در کارهایی که حجم زیادی از CPU رو میگیرند

خودش رو نشون میده نه مثلا توی گوش کردن آهنگ ....

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان

من می خام یه لپ تاپ بگیرم که سری 2006 یا 2007 باشه بعد یا sony یا dell یا toshiba بعد می خام همه امکانات

داشته باشه پول هم 1200000 بیشتر ندارم راهنماییم کنید

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دوست عزیزم که گویا تازه وارد هم هستید ...

ببینید یک قانون کلی رو هزگز از ید نبرید و اونم اینه :

با در نظر داشتم یک سری امکانات مشخص بالا ترین قیمت از آن Sony میباشد ...

که علت این امر هم برتری این brand در نوع LCD های ارایه شده است ...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
و اما پیش نهاد من به شما برای قیمت فیکس 1.200.000 تومن ( نه یه قرون کم نه زیاد )

DELL INSPERION 6400 D

با کانفیگ زیر :

CPU : Dual 2 Core 2 Gig - 4 Mg CASH

RAM : 2 GIG

VGA : ATI X1400 - 256 Dedicated

بقیه مواردش مشابه سایر 6400 هاست ...

این کانفیگ بهترین سیستمی هست که شما می تونید با بودجتون پیدا کنید .

اگه سوال دیگری هم دارید مطرح بفرمایید

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام مجدد!
من این سوال رو جای دیگه ای هم مطرح کردم اما کسی جوابی نداد!

با عرض سلام!

من بدنبال لپ تاپی برای کارهای سنگین گرافیکی هستم و البته performance خوب و قیمت مناسب!

و یک سوال دیگه که شاید تکراری باشه آیا کارت گرافیگ قابل ارتقا هست و آیا کارت گرافیک هایی موجود هست که بوسیله یکی از slot ها مثل express card بشه به لپ تاپ وصل کرد

و اینکه چه چیز هایی در perfomance کار های گرافیکی اثر بخش هست مانند VGA CARD و RAM و..

کارهایی هم که بیشتر مد نظر من هست کارهایی با photoshop flash و گاهی 3d هست که کارهایی مثل پوستر و بیل برد در سایز های بالا multimedia web designing و گا هی اوقات 3d rendering هست! هر از سالی هم یه بازی بکنیم:blush: :p

نمونه هایی که در حال حاضر مد نظر دارم البته نسبت به قیمتشون!

.1 HP PAVILION series 6000t :که در این سری مدل چند تا مدلش هست مثل dv 6183 -dv 6291 و بخصوص dv 6188 که در کنار تمام مزیتهاش ظاهر بسیار زیبایی داره و حتی در ساتهای review نوت بوت بهترین لپ تاپ شناخته شده و قیمت مدل اخری هم در نمایشگاه 1.390.000 بهم دادن که کارت گرافیک Gforce 7400 هست

.2 dell inspiron 6400/e1505 که بهترینش همون t7200(core2due 2.0( هست که گزینه خوبی هست طبق مشخصاتش ولی روی این مدل من به شخصه نمی دونم چی کار کنم نمی دونم برای کارهای گرافیکی کشش داره
که کارت گرافیکی ATI X1400 و یا gforce 7300 که ATI بهتره در ضمن 256 share هست,.. بخصوص دوستانی که ایم مدل رو دارن راهنمایی کنن چون این مدل رو مد نظر دارم!!!!:blush: :happy:

3. َASUS f3j مدل p که یکی از دوستان معرفی کردن که گزینه خوبش این هست که کارت گرافیکش 128 512upto هست که از نوع های GF7300 go و یا َatix x1400 هست
و بهترین لپ تاپ ها از نظر کارت گرافیکی این مارک(asus) هست مدل های خیلی متنوع با کارت های گرافیکی خوب داره بخصوص سری f3j ولی مشکلی که هست آشنایی ندارم با کیفیت و performance این مارک و آیا لپ تاپ هایی خوبی هستن از هر لحاظ و توی ایران نوع های خیلی کمی رو دیدم......:hmm:

و شما دوستان چه پیشنهاد و نظری دارین!؟

و در مورد dell 6400 ممنون میشم تفاوت قیمت این قطعات رو بهم بگین و درصد تفاوت کارایی رو بگین و اینکه ازرش این رو داره که تعویض بشه!

باتری 6 سلولی و 9 سلولی ----------- بخصوص ایم مورد آیا ارزش داره؟
هارد 120 و هارد 160
windows XP home VS Windows Vista home premium

با سپاس فراوان!!!!!!

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوست خوبم رادیان

من بیشتر تو تاپیک هنرهای رزمی کار میکنم چون رزمی کار هستم تازگی تصمیم به خرید لپ تاپ کردم و حالا به این

تاپیک اومدم:)

آقای رادیان باید بگم من سیستمی میخام جدید 2006 یا 2007 بعد میخام تمام امکانات داشته باشه مخصوصا امکانات

اینترنتی از جمله بلوتوس و وایرلس عالی داشته باشه کوچک با قطر کم و زیبا از نوع toshiba,sony,dell

بیشتر از 1200000 هم ندارم .از هر کدوم یه مارک بگید اگه عکسی هم ازشون دارید بزارید فقط میخام جدید باشه

به تاپیک ما هم سر بزن آموزندس:f34r:

مرسی .... یه احترام رزمی هم بهت بزارم (اوس / شیماش):) :f34r:

(( یه شینوبی(نینجا)صبر را فلسفه ناامیدی میداند))

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نینجا جان با اجازه اساتید جواب شما واضح هست چون این نوع درخواست تا حالا خیلی شده و بهترین انتخاب برای شما dell 6400 هست که البته با این هم رزمی هستی دوامش زیاده:f34r: :lol:

که یکمی گشت بزنی در همین پست بهترین configure رو پیدا خواهی کرد!

موفق باشی! اوسسسسس!:lol::happy:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
خوب اول سلام خدمت نینجای عزیز ... همون طوری که عرض کردم 6400 ...

در رابطه با بلوتوٍث خوب دارد ...

در رابطه با Wireless ، بلی دارد و از پروتوکل WiFi استفاده میکند ...

ظاهرش ... هی ... !

وزنش .. خوبه .

همه چیش رو به راهه ... واستا الان چند تا عکس توپ شخصا آپ می کنم واست میزارم ...

به احترام شما : اوس ... ( من کیوکوشین کار بودم یه زمانی اما الان وزنه میزنم فقط )

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
ببیند منظورتون از کارهای گرافیکی چیه ؟

مثال عرض کنم خدمتتون ، 3D Studio کار گرافیکنه Carel Draw هم گرافیکه GAME هم گرافیکیه ...

شما صریحا بگید کدوم یکی تا راحت تر عرض کنم خدمتتون ...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد 3 سری که فرمودید ... لپ تاپ 6000 محبوب ترین لپ تاپ در آمار گیری سایت Laptopreview بوده

که بعد از اون SZ و یعدش Insprion قرار داره ...

اما این رو از یاد نبرید که پر کار تر از DELL نمی تونین گیر بیارین ...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
واما راجع به کارتهای گرافیکی که در این سه سری استفاده شده اند ...

کارت ASUS رو که فراموش کنید ... با این که 512 اسمن رمش هست ... اما در کارت گرافیکی حتی سیستم

خنک کننده ی GPU مهمتر از مقدار رم هستش !

یه عکسی رو ضمیمه کردم چند صفحه ی قبل که اگه مشاهده بفرمایید قیاس کرده بود بین X1400 و 7400 و 7600

درر این عکس ترتیب این بود : 7600>X1400 و X1400 > 7400

اما نکته ای که هست تمامی دوستان در جریان هستند که لپ تاپ XPS مدل 1210 برای GAME از Insprion 6400

برتره ...

اگه شد اینجا نمودار های بیشتتری هم قرار خواهم داد ...

با سپاس از همراهی شما عزیزان

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی رادیان جان از راهنمایی!
من هم این 3 انتخاب رو نسبت به ریویو ها در سایت های مختلف انتخاب کردم! و خودم نظرم روی جناب دل هست که مشالا اینقدر هم پر فروش بوده به خاطر خصوصیاتش!

و دوست من ,در همون پست کامل گفتم که چه کارهای گرافیکی مد نظرم هست!بیشتر کارهام با فتوشاپ و در سایز های بزرگ هست حتی تا سایز های بیل برد و می خوام توی سایز هایی مثل 50X70 راحت بتونم کار کنم و مشکل کندی نداشته باشم بخصوص کار با فیلتر ها!و...
کارهایی هم که بیشتر مد نظر من هست کارهایی با photoshop flash و گاهی 3d هست که کارهایی مثل پوستر و بیل برد در سایز های بالا multimedia web designing و گا هی اوقات 3d rendering هست! هر از سالی هم یه بازی بکنی

و یه سوال هم در پایان پست کرده بودم که فکر کنم از بس سوال کرده بودم یادتون رفت جواب بدین در رابطه با قطعات dell 6400 و مقایسه اونها!

باز هم ممنون شاد و پاینده باشی!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ... اگر هر از چند گاه بازی میکنید ، که شک نکنید که D6400 رو انتخاب کنبد که با بهره گیری

از پردازنده ی سری 7200 با 4 مگ کش دیگه حرفی برای زدن رو باقی نمیزاره !

بالا