• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام

آقا من دیروز دو نفر رو دیدم که در آن واحد در حال استفاده از دو لپ تاپ sony و dell بودند ...

یه کم که از دور دقت کردم دیدم LCD لپ تاپ dell نسبت به sony بسیار کدر و sony بسیار شفاف و درخشندست ...

راستش روم نشد دیگه برم کلمو بکنم توی لپ تاپ هر دو نفر !

می خواستم ببینم واقعا همین طوریه؟؟؟!!!! ( واحسرتا )

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
اقا منم به نظرم میاد ماله سونی از همه بهتره ولیکن گمون کنم باید با زاویه بهتر نگاه کنی تا مشخص بشه!؟
مرسی

mosjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی،

عيد همگی مبارک، سال خوبی داشته باشيد...

يه زحمت، واسه اونايی که تهران هستند... قيمت اين مدل رو می خوام:

Sony VAIO® VGN-SZ330P/B

و البته اگه کسی می شناسه نظرش رو بگه، با توجه به قيمتش ...

ممنون.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

آقا من دیروز دو نفر رو دیدم که در آن واحد در حال استفاده از دو لپ تاپ sony و dell بودند ...

یه کم که از دور دقت کردم دیدم LCD لپ تاپ dell نسبت به sony بسیار کدر و sony بسیار شفاف و درخشندست ...

راستش روم نشد دیگه برم کلمو بکنم توی لپ تاپ هر دو نفر !

می خواستم ببینم واقعا همین طوریه؟؟؟!!!! ( واحسرتا )

چه مدل دل ؟ چه مدل سونی ؟ از نظر زاویه دید شاید سونی بهتر باشه ولی شفافیت که من خودم تست کردم تفاوتی نداشت البته زاویه دیدم فرقی چندانی حس نکردم dell 6400 , vaio FS

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
چه مدل دل ؟ چه مدل سونی ؟ از نظر زاویه دید شاید سونی بهتر باشه ولی شفافیت که من خودم تست کردم تفاوتی نداشت البته زاویه دیدم فرقی چندانی حس نکردم dell 6400 , vaio FS

سلام .

عذر میخوام ، اون لحظه اینقدر درگیر این تفاوت بودم که نشد دقت کنم ... البته زاویه دیدی که نسبت به هر دو داشتم یکسان بود .

اما زاویه دیدم نسبت به کسی که با لپ تاپ کار میکرد خیلی بد بود ....

در کل من امید وارم که شفافیت و درخشندگی dell همانند sony باشه ... چون معتقدم این پولی که sony میگیره

خیلی خیلی زیاده !!!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مسلما کیفیت تصویر سونی نسبت به بقیه مارکها بهتر هست و یکی از عواملی که لپ تاپ های سونی رو نسبتا جدا کرده از بقیه همین مورد هست و لی این رو در نظر داشته باشین که شما چون در کنار هم لپ تاپ ها رو مقایسه کردین میشه گفت از بین کیفیت خوب(دل)وکیفیت بهتر(سونی) دارین قضاوت میکنین پس هرر دو در جای خودشون خوب هستن!!!!

یک مقایسه بین sony fs و dell 6400 وsony FE

Sony Vaio VGN-FE41Z
With its 15.4 inch display the Sony Vaio Fe41z is again outstanding regarding TFT displays. The display is
illuminated by Sony's dual lamp technology and reaches an outstanding maximum brightness of 443.6 cd/m².

Sony Vaio VGN-FS485B
With max. 172 cd/m² (uncommonly not in the direct center but within the middle upper range measured) the brightness of the display is even sufficient to recognize something outdoor (despite the reflections).

dell inspiron 6400
Fortunately the Dell Inspiron is equipped with a not reflecting 15.4 inch WXGA display. The colours and the contrast seem subjectively well.
Also the measurements confirmed the positive impression of the display with an maximum illuminating of good 159.5 cd/m² and a brightness of 83.5%.

Sony Vaio VGN-FS485B
40c83ba9db.jpg
10fad49952.jpg
8f5a2c8ae6.jpg

dell 6400
6d05ab2878.jpg
57a638d1d9.jpg
31d8af3c3d.jpg

sony vaio VGN-FE41Z
b08b8f8b3d.jpg
2b02d4d2d5.jpg
e09b215bcd.jpg

که همانطور که مشاهده کردین بین sony fs و dell 6400 تفاوت زیادی نیست بالاترین حالت روشنایی در اولی 172 و در دومی 159.5 هست و مدل sony FE قابل مقایسه نیست چون از تکنولوژی 2 لامپ استفاده شده و بالاترین حالت روشنای 443.6 هست البته باز در مدل های مختلف همین سری فرق داره....

نتیجه:

در انتخاب لپ تاپ معیار های مختلفی وجود داره و یکی ازمهمترین معیارها قیمت هست.پس هرچه پول بیشتر بدی بیشتر از کیفیت بهره مند میشوی!

و خصوصیات لپتاپهای سونی شیک بودن و همچنین خوب بون کیفیت قطعات و متعادل بودن دما و نویز لپتاب رو میشه مثال زد و همچنین قیمت بالا آنها

و لپ تاپهایی مثل dell خصوصیات خاص خودشو داره از جمله ارزان و کارایی بالا و کیفیت قطعات هم مناسب و خوب هست و همچنین در بقیه موارد!!

امیدوارم مطالب کمکی کرده باشه!
شاد باشید!

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
با سلام

نظرتون رو در مورد نوت بوکهای HP مخصوصا سری 8000 میخواستم بدونم . ممنون

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سپاس از عکس هایی که گزاشتین ... خیلی گره گشا بود LORD عزیز .
خواهش می کنم دوست من!

نظرتون رو در مورد نوت بوکهای HP مخصوصا سری 8000 میخواستم بدونم .
دوست من شما این لپ تاپ رو با چه خصوصیات و قیمتی می خواهین خریداری کنید؟ مشخصاتش رو بگید چون نوع های مختلفی داره!
ولی در کل لپ تاپ های hp بخصوص سری dv و pavilion لپتاپ های خوبی هستن از همه لحاظ واگر شما مانیتور 17 اینچ مد نظرتون هست یه نگاهی هم به سری hp pavilion dc 9000 بزنید و این سری خیلی لپ تاپ های عالی و به عنوان desktop replacement ازشون استفاده میشه و در کنار همه خصوصیاتش کارت گرافیک های بسار خوبی دارن مثل Gforce 7900 gs

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
خواهش می کنم دوست من!

دوست من شما این لپ تاپ رو با چه خصوصیات و قیمتی می خواهین خریداری کنید؟ مشخصاتش رو بگید چون نوع های مختلفی داره!
ولی در کل لپ تاپ های hp بخصوص سری dv و pavilion لپتاپ های خوبی هستن از همه لحاظ واگر شما مانیتور 17 اینچ مد نظرتون هست یه نگاهی هم به سری hp pavilion dc 9000 بزنید و این سری خیلی لپ تاپ های عالی و به عنوان desktop replacement ازشون استفاده میشه و در کنار همه خصوصیاتش کارت گرافیک های بسار خوبی دارن مثل Gforce 7900 gs

ممنون از شما . من تا 1.450.000 میتونم بدم . بیشتر برای دیدن فیلم و گیم و موزیک میخوام . مانیتورش حداقل 17 باشه بهتره . خودم مدل HP pavilion dv8000t رو دیدم با همین قیمت با کارت 7600 256 مگا بایتی و سی ÷ی یو کور دو 2 مگ کش .

یک سوال مهم دیگه هم دارم اوننم اینکه کدوم یکی از این سی ÷ی یو ها به نظرون بهتر جواب میدن .

Core 2 Duo 1.66 4mb
Or
Core duo 2.00 2mb

ممنون

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
خوب اینکه دیگه پرسیدن نداره ... مشخصا مورد اول بهتره ...

چون core 2 در واقع 64 bit هستش اما مورد دوم یا به اصطلاح Core Solo بیتش 32 هستش !

در طی سال های پیش رو هم به تدریج برنامه ها به سمت 64 بیت پیش خواهند رفت ...

و 32 رو به زواله

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
خوب اینکه دیگه پرسیدن نداره ... مشخصا مورد اول بهتره ...

چون core 2 در واقع 64 bit هستش اما مورد دوم یا به اصطلاح Core Solo بیتش 32 هستش !

در طی سال های پیش رو هم به تدریج برنامه ها به سمت 64 بیت پیش خواهند رفت ...

و 32 رو به زواله

آقا شما مطمئنی که این مدل Core Duo 2.0Gh T2500 2mb فقط 32 بیتی هست ؟ !!

یعنی اگر به شما بگن بین این دو تا سی ÷ی یو کدوم رو بر میداری شما 1.6 core 2 duo بجای core duo 2.00 انتخاب میکنی ؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
راستی شما یه کاری بکن که خیالت راحت بشه ...

مشخصات و مدل این دو لپ تاپ رو به طور کامل بگو .

میدونی که صرف CPU دلیل بر انتخاب یک توت بوک نمیشه ...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن دوست عزیزم ، نوع کاربریتون رو هم حتما ذکر بفرمایید ... منظورم اینه که برای چی میخواید لپ تاپ تهیه

کنید ... خود این جواب بسیاری از سولهاست ...

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
راستی شما یه کاری بکن که خیالت راحت بشه ...

مشخصات و مدل این دو لپ تاپ رو به طور کامل بگو .

میدونی که صرف CPU دلیل بر انتخاب یک توت بوک نمیشه ...

آقا باز هم از توجه شما ممنون هستم . این اون چیزی هست که من میخوام بگیرم :
کارم هم بیشتر دیدن فیلم دی وی دی و بازی و موسیقی هست .
HP Pavilion DV8000T

monitor 17 WSXGA+ brightview
Hard 100Gb sata
Core Duo 2.00Gh 2mb
256mb 7600 DDR
1Gb ram
Speaker altec lansing
remoot-BT-DVDQP

1.440.000T
---------------------------------------------------------------------

بالا