• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من اختلاف 12 اینچ با 15.4 اینچ یک کم نیست. اگر می خواهی یک کم کوچک تر باشد به 14 اینچ ها نگاهی بنداز. مخصوصاً Latitude D620. قیمتش هم تفاوتی با XPS 1210 نداره. فول پورت است و ویندوزش هم پروفشنال است.وزنش هم 2 کیلو گرم است البته با باطری 6 سل. سری Latitude خیلی هم مقاوم و با دوام هستند.

یعنی سوای از سایز ال سی دی .. شما این مدل رو به 1210 ترجیح می دین ؟؟ البته درباره استحکام مدل Latitude زیاد خوندم ..

از لحاظ قیمت هم با این مشخصات :

*

CPU : 2.0 Core 2 Duo

*

Cache : 4 MB
*

RAM : 1024 MB
*

HDD : 120 GB SATA
*

LCD : 14.1" WXGA+
*

VGA : 256 MB (64 D + 192) Nvidia 110
*

DVD+RW
*

Wi-Fi / Bluetooth
*

Serial Port
*

USB2.0
*

IrDA / LAN / Modem
*

Windows XP Professional (Vista Ready)
*

Battery 6 Cell
*

Made in Iraland
*

Weight 2.0 (start)

حدوده 1.600 در میاد .. کارت گرافیک مستقل 64 بیشتر حافظه نداره .. بقیه اش اشتراکی هست .. در مدل 1210 , 128 مگابایتش مجزا هست ... البته بیشتر مدل های 620 که من دیدم همه کارت گرافیک اشتراکی داشتن .!

من خودم تجربه کار با 12.1 اینچی رو نداشتم تاحالا .. به نظره شماها خیلی کوچیکه ؟ البته می دونم این بستگی به شخص داره ... اما گیج شدم باااز :wacko:

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییهاتون آقای Ken عزیز .. واقعا کمکم کردید یا بهتر بگم تصمیم نهایی رو برام گرفتین ...

فقط مشکل سر قیمت و کلنجار رفتن با فروشنده های محترم می مونه ... :blink: :wacko:
....
بازم از راهنمائیتون ممنونم ..

تشکر.:blush: :graduated
به خاطر استقبال بینندگان (ببخشید: خوانندگان) محترم، بنده ریویوی بالا رو چند بار ویرایش کردم تا اطلاعات دقیقتری به خریداران احتمالی داده باشم.​

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی سوای از سایز ال سی دی .. شما این مدل رو به 1210 ترجیح می دین ؟؟ البته درباره استحکام مدل Latitude زیاد خوندم ..

من خودم تجربه کار با 12.1 اینچی رو نداشتم تاحالا .. به نظره شماها خیلی کوچیکه ؟ البته می دونم این بستگی به شخص داره ... اما گیج شدم باااز :wacko:

من هم مي خواستم xps1210 بگيرم اما وقتي باهاش كار كردم، صفحه نمايش اش خيلي كوچك بود البته براي من. شما خودتان تست كنيد. در هر صورت از خريدش منصرف شده ام. در مورد كارت گرافيكي D620 درست مي گوييد از كارت گرافيكي 1210 ضعيف تر است اما براي من كه اصلاً اهل بازي نيستم زياد مهم نيست. البته اين جوري كه من خوندم در كارهاي مانند CAD و ... مشكلي ندارد. در مورد كارت گرافيكي D620 تو همين تاپيك (چند صفحه قبل ) صحبت شده است.
با كمي كار كردن با هر دوي اين مدل ها مي توانيد انتخاب بهتري داشته باشيد.

yaraneashena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[سلام
از دوستان کسی خبر دارند که این مدل xps 140 چطوریست؟؟؟
این همان 640m است یا تفاوت میکنند؟؟؟
اگر این مدل با همان مشخصات 1210 باشد خیلی عالیست

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان این هفته تو عصر ارتباط یک مدا لب تاپ asus با گارانتی دیجیتال زده در صفحه9 که مشخصاتش اینه:
asus z53j/a
1.83 core dua 2
1024 ddr2
120+ sata
dvd writer
15.4"
nvidia 7300 512
vista
2.7
3 hrs
price:1.195.000 toman
این بهتر از دل 6400 نیست!؟
کیف و تی وی تیونر و ... کلی چیز دیگه هم داره..
چه جوریاست!؟
من می خوام تا 10 روز دیگه بخرم لطفا کمک کنید!!!!!؟

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم مي خواستم xps1210 بگيرم اما وقتي باهاش كار كردم، صفحه نمايش اش خيلي كوچك بود البته براي من. شما خودتان تست كنيد. در هر صورت از خريدش منصرف شده ام. در مورد كارت گرافيكي D620 درست مي گوييد از كارت گرافيكي 1210 ضعيف تر است اما براي من كه اصلاً اهل بازي نيستم زياد مهم نيست. البته اين جوري كه من خوندم در كارهاي مانند CAD و ... مشكلي ندارد. در مورد كارت گرافيكي D620 تو همين تاپيك (چند صفحه قبل ) صحبت شده است.

در مورد کارت 620 با شما موافقم .. جائی خوندم که در موارد کاری خیلی عالی عمل می کنه ...

کاش امکان کار کردن با هر دو مدل بود .. گیجه گیج شدم رفت ... :D :D

من الان با مانیتور 15 اینچی معمولی کار می کنم .. صفحه تخت هم نیست .. رزولوشن هم 600*800 هست ....

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
از نظر بودجه هر چي کمتر بهتر ولي چيز خاصي مد نظرش نيست تا 1 تومن هم ميتونه هزينه کنه ولي ميخوام يه چيزي باشه که مناسب کارش باشه.
جابجائي زياد نداره. ولي گفت يه چيز جمع و جور ميخوام

پیشنهاد من dell inspiron 640m هستش با مشخصات
640m_front_215x215.jpg

Intel® Core™ 2 Duo T5500 (1.66GHz, 2MB L2 Cache, 667 MHz FSB) 1gb RAM hdd 80gb 14.1 inch
Intel® Graphics Media Accelerator 950

زنشم حدود 2.2 کیلوگرم

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

راستش به نظر من هم 12 اینچ خیلی خیلی کوچیکه !! شما یا به فکر 14 اینچ باش که به نظر من هم وزنش مناسبه هم سایزش یا اینکه به فکر 13.3 اینچی سونی که وزنش خیلی خیلی مناسبه ولی سایزش یه کم کوچیکه(ولی باز هم از 1210 بهتره که) توی مدلهای 14 اینچ هم فقط و فقط یه مدل 620 هست که 4 MB cache داشته باشه و گرافیک جدا داشته باشه .بقیه مدلهای بازار ایران یا 4 MB cache نیستند یا گرافیکشون به طور کامل share هستش .مثل 640mاز دل .
اما 13.3 اینچی های سونی (سری SZ( مشخصات خوبی دارند و البته قیمت بالا.

ااا :) چه جالب .جناب hiran شما d620دارید و من خبر نداشتم!!!! من خیلی دنبال یه نفر بودم که این لپتاپ رو داشته باشه ازش در مورد lcd سوال کنم .راستش من بیخیال بازی شده بودم و تقریبا تصمیم گرفته بودم که 620 بخرم ولی توی فرومهای سایت notebookreview خوندم کخ خیلی ها از مانیتورش ناراضی بودند !!!! البته میدونم که latitude ها مانیتورهای حالت مات دارند که برگشت نور محیط رو به حداقل ممکن میرسونه.اما اونجا نوشته بودند که هم زاویه دیدش مثلا نسبت به inspiron پایین تره هم ااینکه روشنایی خیلی کمی داره (توجه کنید که نگفتم کم بلکه خیلی کم)
حالا نظر شما چیه که باهاش کار کردید ؟
یه مسئله دیگه در مورد 620 اینه که توی بازار ایران هر چی 620 ببینید بدون finger print هستند!!!!! یعنی این افراد زیرک تا تونستند از مشخصاتش کم کردند تا قیمت پایین تری براشون در بیاد .

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز
يك لپتاپ كامل براي كار گرافيكي سنگين و قيمت تا 2 ميليون تومان برام معرفي مي كنين مي خواهم حتما گرافيكش 256 اختصاصي و رم بالا و سي پي يو هم core2due 4m l2catch باشه.
بسيار متشكرم:specool:

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
براي تهيه يكسري لوازم جانبي نوت بوك بصورت عمده احتياج به كمك شما و معرفي چند جا مختلف دارم لطفا مرا راهنمايي كنيد و ضمنا تارگوس و لاجیتک نماينده در ايران دارد يا نه ؟:specool:

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش به نظر من هم 12 اینچ خیلی خیلی کوچیکه !! شما یا به فکر 14 اینچ باش که به نظر من هم وزنش مناسبه هم سایزش یا اینکه به فکر 13.3 اینچی سونی که وزنش خیلی خیلی مناسبه ولی سایزش یه کم کوچیکه(ولی باز هم از 1210 بهتره که) توی مدلهای 14 اینچ هم فقط و فقط یه مدل 620 هست که 4 MB cache داشته باشه و گرافیک جدا داشته باشه .بقیه مدلهای بازار ایران یا 4 MB cache نیستند یا گرافیکشون به طور کامل share هستش .مثل 640mاز دل .
اما 13.3 اینچی های سونی (سری SZ( مشخصات خوبی دارند و البته قیمت بالا.

ااا :) چه جالب .جناب hiran شما d620دارید و من خبر نداشتم!!!! من خیلی دنبال یه نفر بودم که این لپتاپ رو داشته باشه ازش در مورد lcd سوال کنم .راستش من بیخیال بازی شده بودم و تقریبا تصمیم گرفته بودم که 620 بخرم ولی توی فرومهای سایت notebookreview خوندم کخ خیلی ها از مانیتورش ناراضی بودند !!!! البته میدونم که latitude ها مانیتورهای حالت مات دارند که برگشت نور محیط رو به حداقل ممکن میرسونه.اما اونجا نوشته بودند که هم زاویه دیدش مثلا نسبت به inspiron پایین تره هم ااینکه روشنایی خیلی کمی داره (توجه کنید که نگفتم کم بلکه خیلی کم)
حالا نظر شما چیه که باهاش کار کردید ؟
یه مسئله دیگه در مورد 620 اینه که توی بازار ایران هر چی 620 ببینید بدون finger print هستند!!!!! یعنی این افراد زیرک تا تونستند از مشخصاتش کم کردند تا قیمت پایین تری براشون در بیاد .

من D620 ندارم اما D620 را دوست دارم. تكبير:) از شوخي گذشته من باهاش كار كردم اما چون با Inspiron كار نكردم نمي تونم در مورد صفحه نمايش اين دو مقايسه اي بكنم. البته در قياس با مانيتورهاي كه صفحه شفاف دارند، فكر كنم حرف شما درست باشد، شفافيت كمتر است و زاويه ديد هم كمي كوچكتر است.
در مورد Finger Print هم بايد بگم كه ظاهراً ابزار پيشرو با Finger Print ارائه مي كند. حداقل تو مشخصات سايتش كه اينطوري نوشته. اينجا را ببين: http://abzarpishro.com/price/notebook.pdf قيمت هم نوشته 1 ميليون و 650 هزار تومان.
من همانطوري كه گفتم از خريد 1210 منصرف شدم و اگر مشكلي پيشن نيايد تا اواخر فروردين 86 يك D620 مي خرم.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من D620 ندارم اما D620 را دوست دارم. تكبير:) از شوخي گذشته من باهاش كار كردم اما چون با Inspiron كار نكردم نمي تونم در مورد صفحه نمايش اين دو مقايسه اي بكنم. البته در قياس با مانيتورهاي كه صفحه شفاف دارند، فكر كنم حرف شما درست باشد، شفافيت كمتر است و زاويه ديد هم كمي كوچكتر است.
در مورد Finger Print هم بايد بگم كه ظاهراً ابزار پيشرو با Finger Print ارائه مي كند. حداقل تو مشخصات سايتش كه اينطوري نوشته. اينجا را ببين: http://abzarpishro.com/price/notebook.pdf قيمت هم نوشته 1 ميليون و 650 هزار تومان.
من همانطوري كه گفتم از خريد 1210 منصرف شدم و اگر مشكلي پيشن نيايد تا اواخر فروردين 86 يك D620 مي خرم.

:lol: :lol: خیلی باحال بود .""من D620 ندارم اما D620 را دوست دارم"""
ای کاش توی پایتخت جایی بود که امکانش باشه هر 2 تا رو کنار هم روشن کنه ببینیم چطوریه !! اما ظاهرا همچین امکانی نیست!!!اون موقع که من رفتم پایتخت ابزار پیشرو بسته بود!!نمیدونم چرا انقدر زود میبنده!! اونجا که اینطور نوشته که finger print داره .اما یه مشکلی که داره اینه که سرعت هاردش 7200 بود که خوب مصرف باتری رو الکی زیاد میکنه .

راستی شما چی شد که به این نتیجه رسیدی 620 بگیری؟
به نظر من محاسنش و معایبش اینه:(شما هم بگو تا ببینیم که آخرش منم میرم این مدل رو بخرم یا نه !!!)
محاسن :
1-وزن مناسب در کنار مانیتور نه چندان کوچک
2-تنها لپتاپ 14.1 اینچی بازار ایران که 4 MB cache داره و گرافیکش share نیست.
3-طراحی زیباتر نسبت به inspiron
4-بدنه بسیار مقاوم و امکان کار در محیطهای آلوده و شرایط کمی سخت .(خیلی سخت جونتر از inspiron ها هست)
یه دلیلش هم اینه که این مدل 3 سال گارانتی بین الملل داره ولی inspiron فقط 1 سال .
5-عدم بازگشت نور از lcd و امکان استفاده در محیطهای با نور زیاد .
6-دارای پورت سریال .
حالا معایب از نظر من :
1-شفافیت پایین lcd و زاویه دید کم (اینطور توی سایتهای اینترنتی خوندم ولی من فقط در مورد شفافیتش مطمئن هستم .)
2-نداشتن خروجی TV
3-اسپیکر بسیار ضعیف (به هیچ وجه برای پخش موزیک یا دیدن فیلم مناسب به نظر نمیرسه )
4-کارت گرافیک ضعیفتر نسبت به 6400 البته برای بازی .مگر نه در نرم افزارهایی مثل cad بسیار خوب جواب میده.

و موارد دیگه که جناب hiran میتونند اشاره کنند .

amiazad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان این هفته تو عصر ارتباط یک مدا لب تاپ asus با گارانتی دیجیتال زده در صفحه9 که مشخصاتش اینه:
asus z53j/a
1.83 core dua 2
1024 ddr2
120+ sata
dvd writer
15.4"
nvidia 7300 512
vista
2.7
3 hrs
price:1.195.000 toman
این بهتر از دل 6400 نیست!؟
کیف و تی وی تیونر و ... کلی چیز دیگه هم داره..
چه جوریاست!؟
من می خوام تا 10 روز دیگه بخرم لطفا کمک کنید!!!!!؟
کسی جواب این دوستمون رو نداد این سوال من هم هست

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
کسی که Dell insprison 6400 4Mb cache داره میتونه جواب منو بده؟
همه جا نوشته این loptop 3.5 ساعت باطری داره. اما من از چند نفر شنیدم که بیشتر از 1.5 ساعت کار نمیده. کدومش واقعیت داره؟

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
آقا یکی جواب ما رو هم بده ؟!!!!!plz

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
لپ تاپ اول رو چند ماه پیش به کمک شما گرفتم .
الان در صدد گرفتن لپ تاپ برای داییم هستم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
توی مایه های 600 تومن .
فقط برای کار با اینترنت .
ترجیحاً dell یا sony یا toshiba باشه
مدل خاصی پیشنهاد میکنید؟

ممنون
نبی
??????????

???????????

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون ميشم اين 3 تا سئوال من رو جواب بديد
1- کارت TV اينترنال براي لپ تاپ هم هست اگه هست کدوم نوعش خوبه و قيمتش چنده؟
2- لپ تاپ هم اورکلاک ميشه؟
3- آيا لپ تاپ حدود 8 اينچي که امکاناتش مثل ساير لپ تاپ ها باشه تو ايران وجود داره و اگر هست چه مارکي و چه قيمتي؟

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیدوارم از خوندن مطلبی که این پائین می نویسم خندتون نگیره .. ولی مجبور شدم ..

از اونجایی که من امکان کار کردن با صفحه 12.1 اینچی برام نبود و ........

برای اینکه بتونم مجانی کار کردن با صفحه 12 اینچی رو امتحان کنم .. اندازه تصویر مانیتورم رو با استفاده از تنظیمات خودش به اندازه 12 اینچی رسوندم .. و 2 روزی به همین وضع باهاش سر کردم .. ( می دونم الان دارین به این کارم می خندین .. :blush: )

و به نظرم مناسب اومد .. فقط 1 سوال ..

رزلوشن Xps 1210 تا چه اندازه قابل کنترل هست .. آیا میشه اونو روی 800 * 600 تنظیم کرد یا از 1024*800 شروع میشه سایزش ؟؟

اگه کمکم کنین ممنون میشم .. :blink: :D

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من یه سوالی برام پیش اومده , کلا" مغزم هنگ کرده
این DELL Inspiron 6400 چند تا مدل داره ؟ :blink: :eek:
کدومشون بهتر از همه است و قیمتش چنده ؟
اگه میشه یه لینک بدید که مشخصاتش رو کامل زده باشه , الکی نباشه ! یا خودتون بی زحمت توضیح بدید :happy:
خیلـــــــــی ممنون
یا علی

بالا