• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آقا من 5-6 ماه پیش زد به سرم رفتم جای لپ تاپ پولم رو دادم PPC اما خیلی به مشکل بر خوردم و اصلا در رابطه با کارم به دردم نمیخوره (گروه نرم افزاری داریم) حالا میخوام یه لپ تاپ معمولی در حد 600-700 بردارم - چی سراغ دارید ؟

ممنون از همگی

mohamnag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا من یه لپ تاپ مناسب در حدود قیمت 700 تومن می خوام که ترجیحا سی پی یو AMD باشه و رمش هم هرچی بیشتر باشه بهتر، اگر کسی سراغ داره معرفی کنه خوشحال می شم.
ضمنا آیا سونی لپ تاپ با سی پی یو AMD می زنه؟
پیشاپیش ممنون

JUYANDE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست که جواب ما رو بده؟

من این هفته می خوام برم بخرمش ....لطفا جوابم رو بدین

farzad121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[سلام
آقا کسی میدونه اگر با یک ویندوز غیر اورجینال روی لپ تاپ بریم اونور آب مشکلی پیش خواهد امد یا نه؟؟؟؟؟
آخه میدونید شما امکان داره با اون هر لحظه یک جا به اینترنت وصل بشید

مر30 از توجهتان

bahar_1986h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Where lonely angels sing you to your sleep
تو فکر خرید یه نوت بوکم حداکثر تا سقف 1/300
مشخصات زیر مد نظرم هست:
چیزی که اول از همه برام مهم هست عمر باطری زیاد هست.حداقل 4 ساعت
سرعت سی-پی-یو که ترجیحا Core2 Duo یا Core Duo باشه.
هارد بالای 60
با این مشخصات و این قیمت چیزی هست تو بازار؟
ممنون

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مجددا سلام
به سئوال بالایم که جواب ندادین. ممنون میشم جواب بدین.
حالا میخواستم اینو ببینین ونظرتونو بدین اینجا ننوشته سیپیو چند هرتزه میشه شما بگین.
بعد اینگه باطریش چند ساعت جواب میده. نسبت به قیمتش مفته.
ضمنا سیستم عاملش داسه میخاستم بدونم این سیاست درستی هست که دنبال نات بوکهای باشیم که داس باشن وبعد خودمون رویش ویندوز بریزیم .اصلا این ویندوزهای ما(کرک شده ها) بدرد لپ تاب میخوره .
من میخام ازش زیاد کار بگشم روزی 6 ساعت شایدم8 ساعت آیا جواب میده.

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مجددا سلام:cool:
حالا میخواستم اینو ببینی http://www.rayaneh.com/product-2061.aspx
ن ونظرتونو بدین اینجا ننوشته سیپیو چند هرتزه میشه شما بگین.
ضمنا سیستم عاملش داسه میخاستم بدونم این سیاست درستی هست که دنبال نات بوکهای باشیم که داس باشن وبعد خودمون رویش ویندوز بریزیم .اصلا این ویندوزهای ما(کرک شده ها) بدرد لپ تاب میخوره .
من میخام ازش زیاد کار بگشم روزی 6 ساعت شایدم8 ساعت آیا جواب میده

دوست عزیز bahar_1986h تو هم اینو ببین شاید بدردت خورد ..

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام
یکی از اشنایان از کانادا یه لپ تاپ اچ پی مدل 5000z اورده که شب کریسمس خریده حالا من میخوام ازش بخرم یه چیزی حدود 800 تومن.به نظر شما میصرفه؟متاسفانه من نتونسم یه قیمت درست حسابی از نت بگیرم خودش که میگه 1500$ بوده من 700$ گرفتم!چون تو یه شرکت کامپیوتری کار میکنه انگار به کارکنانش تخفیف ویژه میدادن!
اگه امکانش هس زود جواب بدین ممنون میشم چون وقت زیادی ندارم داره طرف بر میگرده کانادا.
hp dv5000 AMD Turion 1.8 ram 1024 hdd 120

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت kasra03 خان:cool:
با توجه به امکاناتی که نوشتی قیمتش مناسبه البته از نظر من با توجه به اینکه من در این زمینه تازه کارم
اگه از لحاظ اینکه این مورد مناسبت هست مطمئنی و آشناتونم آدم صادقی است خوب بدگ نیست اما amd
شاید باعث بشه باطریش زیاد دوام نداشته باشه
اگه اطلاعات بیشتری بذاری بهتر میشه قضاوت کرد.
بازم تاکید میکنم من تازه کارم:blush: .بهتره اساتید هم نظرشونو بدن.
:rolleyes: و بعد در مورد سئوالات من هم نظر بدن.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
ممنون دوست من از جوابت.اینجا
یه ریویو ازش داره.ظاهرا بدیش نیسو میصرفه ولی من یه جا قیمت ازش دیده بودم 1500$ ولی اینجا زده 649$!!این منو یکم به شک انداخته.ولی طرف به 900$ کانادا راضی شده یعنی چیزی حدود 720 تومن.از نزدیکم دیدمش نو هسش.1 ماهه که گرفته.طرف هم مطمعنه.

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه ریویو ازش داره.ظاهرا بدیش نیسو میصرفه ولی من یه جا قیمت ازش دیده بودم 1500$ ولی اینجا زده 649$!!این منو یکم به شک انداخته.ولی طرف به 900$ کانادا راضی شده یعنی چیزی حدود 720 تومن.از نزدیکم دیدمش نو هسش.1 ماهه که گرفته.طرف هم مطمعنه.

آقا من انتخاب واحدم میکنم ولی این کلاسه پر شده داره رو اعصاب من پشتک وارو میزنه:mad: :mad: .
این لینکی که دادی رو دیدم مدلش یکی ولی جزئیات یکی نیست تو گفتی hp dv5000 AMD Turion 1.8 ram 1024 hdd 120

ولي لينكي كه دادي اينه
Model: dv5099
CPU: AMD Mobile Sempron 3300+ 25W
Memory: 512MB PC3200 1 DIMM, 128MB Allocated for Video Memory, 2GB Max
Hard Drive: 80GB Toshiba 4200RPM(MK8025GAS) PATA

که با هم فرق داره تازه با باطری های مختلف وزن های مختلفی داره
که احتمالا قیمت های مختلفی داره.
اون 600 دلاری که میبینی اينكه گفته مدل dv5000z is a 15.4" WXGA configurable notebook میتونه جایگزینی با شه واسه مدل zv6000
و قیمتش شروع میشه از $699 .
اگه بتونی از کاتالوکش تمام جزئیاتش رو بکی بهتر میشه روش قیمت گذاشت.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
تو فکر خرید یه نوت بوکم حداکثر تا سقف 1/300
مشخصات زیر مد نظرم هست:
چیزی که اول از همه برام مهم هست عمر باطری زیاد هست.حداقل 4 ساعت
سرعت سی-پی-یو که ترجیحا Core2 Duo یا Core Duo باشه.
هارد بالای 60
با این مشخصات و این قیمت چیزی هست تو بازار؟
ممنون

من خودم خیلی دنبال لپ تاپ خوب و درست حسابی گشتم بالاخره بین همه این مدلها این رو گرفتم که عالی هستش و اصلا هم پشیمون نیستم.
DELL Inspiron 6400 - n series
باتری 3:15
LCD 15.4" XWGA خیلی شفاف هستش و زاویه دید بالایی داره
HDD 120 SATA5400rpm
VGA 256 MB ATIX1400 dedicated
CPU Dual core 2 duo 2.00 GHz intel 4MB cache
تو گوگل یه سرچ بزنی مشخصات بهتری هم می بینی.
خوبی این لپ تاپ اینه که روش ویندوز نصب نشده که حدود 180000 تومن به همین دلیل ارزونتر هستش واگرنه قیمت واقعی اون باید حدود 137000 باشه ولی به دلیل اینکه ویندوز نداره می شه 118000 با گارانتی ایران بخری. فقط سری n این لپ تاپ بدون سیستم عامل ارائه شده.
چند تا نکته مهم:
. حتما دقت کن که CPU اون Intel باشه چون با AMD هم هستش که نگیری بهتره. دردسره همش
. کارت گرافیک حتما dedicatet و 256 مگ باشه چون با VGA share حدود 100 تومن ارزونتره (هیچ ارزونی بی دلیل نیست!!)
. فقط و فقط و فقط ایرلندی بگیر. سه مدل تو بازار هستش ایرلندی (بهترین)، مالزی (اغلبشون optical driveشون مشکل داره، ولی فورشنده ها تاکید می کنن که سفارش آمریکاست. ولی نمی گن که چرا اینقدر ارزونتره و سفارش آمریکا برای کدوم کشوره )، مدل چینی هم که اصلا (فکر کنم همه حداقل یه بار یه وسیله چینی خریدیم که از کیفیت ساخت ممتازشون بهره مند شده باشیم!!!)
. گارانتی ازران رو هم حتما بگیر تقریبا 3% قیمت لپ تاپ هستش. ولی می ارزه. مال دوستم خراب شده بود فقط فرستادنش به دبی و بعد آمریکا حدود 350000 تومن براش خرج برداشت.
قیمت ایرلندی که خودم خریدم 124000. اون موقع مالزیش 1040000 بود و چینیش 950000 تومن بود.
اگر هم گفتن روش ویستا نصب نمی شه و نمی دونم آپدیت نمی شه و از این حرفها فوری از اون مغازه بیا بیرون چون داره دروغ می گه خفن. من الان ویستا دارم خوبم کار می کنه، دکمه های جلوش هم کار می کنه/
(انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن که میگه : ما اونقدر پولدار نیستیم که چیزای ارزون بخریم.)
مارکهای سونی و از این چیزا هم بد نیستن ولی به علت اینکه همشون ویندوز دارن و یه عالمه برنامه رو خودشون پول همه اینها بعلاوه ی پول مارک خودشنو (مثلا وایو سونی) می گیرن.
به نظر من بهترین لپ تاپ بازار همین اینسپایرون 6400 هستش. سبک، قوی، عالی
تنها لپ تاپی که می تونه رو دست این بیاد. یه dell جدیده که هارد 200، گرافیک 512 و سی پی یو 2.16 مگاهرتز داره که قیمتش خیلی بالاست.

_nima

Guest
لایک‌ها
0

چرا می خواد اینقدر زود بفروشه تو همین یه ماهه دلشو زده؟؟؟
به نظر من یه 200-300 تومن بذاری رو پولت یه چیز خوب می تونی بگیری. البته با همین پول هم میتونی. مثلا fujitsu siemense بگیری که آلمانی هستش و دست هیچ اجنبی بهش نخورده. هارد 40 رم 256 مانیتور 15.1 معمولی 1024*768 2.6 کیلو. یه سری لپ تاپ داره که قیمتاش تو مایه های 500- 900 تومنه عوضش یه لپ تاپ نو داری و هم اینکه گارانتی ایران داره و اگه مشکلی براش پیدا بشه خیالیت نیست زود درست میشه. ولی اگه اون رو بگیری باید دوباره بفرستیش سرزمین کفر! که تعمیر بشه اونم با پول خودت که 200-300 تومن در میادش

_nima

Guest
لایک‌ها
0
آقا مجددا سلام:cool:
حالا میخواستم اینو ببینی http://www.rayaneh.com/product-2061.aspx
ن ونظرتونو بدین اینجا ننوشته سیپیو چند هرتزه میشه شما بگین.
من میخام ازش زیاد کار بگشم روزی 6 ساعت شایدم8 ساعت آیا جواب میده

دوست عزیز bahar_1986h تو هم اینو ببین شاید بدردت خورد ..

هیچ مشکلی این مدل لپ تاپها ندارن. من خودم سه تا لپ تاپ همین مدلی تو خونه دارم دو تا فوجیتسو زیمنس AMILO pro 2045 و یه DELL 6400 nSeries و هیچ مشکلی هم باهاشون ندارم. اگه میخوای پولات رو خرج الکی کنی میتونی یه ویندوز دار بگیری:blush:

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم خیلی دنبال لپ تاپ خوب و درست حسابی گشتم بالاخره بین همه این مدلها این رو گرفتم که عالی هستش و اصلا هم پشیمون نیستم.
DELL Inspiron 6400 - n series
باتری 3:15
LCD 15.4" XWGA خیلی شفاف هستش و زاویه دید بالایی داره
HDD 120 SATA5400rpm
VGA 256 MB ATIX1400 dedicated
CPU Dual core 2 duo 2.00 GHz intel 4MB cache
تو گوگل یه سرچ بزنی مشخصات بهتری هم می بینی.
خوبی این لپ تاپ اینه که روش ویندوز نصب نشده که حدود 180000 تومن به همین دلیل ارزونتر هستش واگرنه قیمت واقعی اون باید حدود 137000 باشه ولی به دلیل اینکه ویندوز نداره می شه 118000 با گارانتی ایران بخری. فقط سری n این لپ تاپ بدون سیستم عامل ارائه شده.
چند تا نکته مهم:
. حتما دقت کن که CPU اون Intel باشه چون با AMD هم هستش که نگیری بهتره. دردسره همش
. کارت گرافیک حتما dedicatet و 256 مگ باشه چون با VGA share حدود 100 تومن ارزونتره (هیچ ارزونی بی دلیل نیست!!)
. فقط و فقط و فقط ایرلندی بگیر. سه مدل تو بازار هستش ایرلندی (بهترین)، مالزی (اغلبشون optical driveشون مشکل داره، ولی فورشنده ها تاکید می کنن که سفارش آمریکاست. ولی نمی گن که چرا اینقدر ارزونتره و سفارش آمریکا برای کدوم کشوره )، مدل چینی هم که اصلا (فکر کنم همه حداقل یه بار یه وسیله چینی خریدیم که از کیفیت ساخت ممتازشون بهره مند شده باشیم!!!
. گارانتی ازران رو هم حتما بگیر تقریبا 3% قیمت لپ تاپ هستش. ولی می ارزه. مال دوستم خراب شده بود فقط فرستادنش به دبی و بعد آمریکا حدود 350000 تومن براش خرج برداشت.
قیمت ایرلندی که خودم خریدم 124000. اون موقع مالزیش 1040000 بود و چینیش 950000 تومن بود.
اگر هم گفتن روش ویستا نصب نمی شه و نمی دونم آپدیت نمی شه و از این حرفها فوری از اون مغازه بیا بیرون چون داره دروغ می گه خفن. من الان ویستا دارم خوبم کار می کنه، دکمه های جلوش هم کار می کنه/
(انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن که میگه : ما اونقدر پولدار نیستیم که چیزای ارزون بخریم.)
مارکهای سونی و از این چیزا هم بد نیستن ولی به علت اینکه همشون ویندوز دارن و یه عالمه برنامه رو خودشون پول همه اینها بعلاوه ی پول مارک خودشنو (مثلا وایو سونی) می گیرن.
به نظر من بهترین لپ تاپ بازار همین اینسپایرون 6400 هستش. سبک، قوی، عالی
تنها لپ تاپی که می تونه رو دست این بیاد. یه dell جدیده که هارد 200، گرافیک 512 و سی پی یو 2.16 مگاهرتز داره که قیمتش خیلی بالاست.

دوست عزیز فقط 6400 هایی که ایرلندی هستند ویندوز اورجینال ندارند ولی اونهایی که مالزی هستند ویندوز اورجینال دارند .در ضمن به نظر حقیر هیچ فرقی بین مالزی و ایرلند نیست .مسئله اینجاست که 6400 لپتاپی هستش که امکان customize کردن براش وجود داره .خریدار میتونه درایور یه شرکتی مثل NEC رو سفارش بده یا درایوری از شرکتی گمنام (برای ما)چینی که قیمتش طبیعتا فرق خواهد کرد .اما هیچ ارتباطی به مالزی و ایرلندی بودنش نداره .هر 2 کارخانه زیر نظر کنترل کیفی شرکت DELL هستند و دل شرکتی نیست که اجازه بده به خاطر تولید لپتاپ کیفیت پایین در یک کارخانه دیگر اعتبارش زیر سوال بره !!
به علاوه من همچین تفاوت قیمتی که شما ذکر کردید رو برای ایرلند و مالزی ندیدم !! تقریبا 20 تا از مغازه های پایتخت رو رفتیم تا 2 تا 6400 خریدیم و در انتها نتیجه این بود که این 2 مدل حداکثر 50000 تومان فرق داشتند که در اکثر موارد مالزی گرونتر هم بود به خاطر ویندوز اورجینال .

nanofarda.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من سال دوم دبیرستانم توی یه شرکت کامپیوتری کار می کنم و مدیر بخش طراحی وب سایت این شرکتم تازه وارد بازار کار شدم ولی به حساب خودم تجربه واستعداد زیادی توی این کار دارم .
من نیاز بسیار مبرمی به یه لپ تاپ که فقط بتونم باهاش کار کنم دارم . کار من خیلی نیاز به سیستمی قوی نداره من با Front Page 2003 ، Photoshop و یه کم یه وقتایی با Flash کار می کنم از نظر خودم خیلی لپ تاپ خفنی نمی خوام با وزنشم تا 2.5 کیلو یا کمتر یا بیشتر مشکلی ندارم (هر چی کمتر بهتر) فقط یه کم قیافش می خوام حالت کلاسیک و با اوبوهّت باشه از لحاظ سخت افزاری هم به حدی می خوام باشه که حد اقل با این روند پیشرفت تکنولوژی تا یه سال دیگه جواب کار منو بده .
حالا ازتون خواهش می کنم راهنماییم کنید تا بدونم توی چه رنج قیمتی چه مارکی و با چه مشخصاتی حدودا به دردم می خوره .

خیلی ممنون

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من سال دوم دبیرستانم توی یه شرکت کامپیوتری کار می کنم و مدیر بخش طراحی وب سایت این شرکتم تازه وارد بازار کار شدم ولی به حساب خودم تجربه واستعداد زیادی توی این کار دارم .
من نیاز بسیار مبرمی به یه لپ تاپ که فقط بتونم باهاش کار کنم دارم . کار من خیلی نیاز به سیستمی قوی نداره من با Front Page 2003 ، Photoshop و یه کم یه وقتایی با Flash کار می کنم از نظر خودم خیلی لپ تاپ خفنی نمی خوام با وزنشم تا 2.5 کیلو یا کمتر یا بیشتر مشکلی ندارم (هر چی کمتر بهتر) فقط یه کم قیافش می خوام حالت کلاسیک و با اوبوهّت باشه از لحاظ سخت افزاری هم به حدی می خوام باشه که حد اقل با این روند پیشرفت تکنولوژی تا یه سال دیگه جواب کار منو بده .
حالا ازتون خواهش می کنم راهنماییم کنید تا بدونم توی چه رنج قیمتی چه مارکی و با چه مشخصاتی حدودا به دردم می خوره .

خیلی ممنون

شما اگه میخوای لپ تاپت تا یه سال دیگه جواب بده به فکر cpu :core 2 dou باش .حالا اگه کارای گرافیکی سنگین نمیکنی که لازم نیست حتما 4 MB cache بگیری . اگه میخوای وزنش کمتر باشه باید به فکر 14 اینچ یا 13.3 اینچ باشی که خیلی هم کوچیک نشه .اما اگه با فتوشاپ کار میکنی خوب بهتره مانیتورت بزرگتر باشه .15.4 اینچی بگیری وزنش 2.8 کیلو خواهد بود . از لحاظ قیافه هم به نظر خیلی از افراد "سونی" زیباتر از بقیست . شما میتونی با قیمتی حدود 900000 تا 1500000 یه چیز خوب بخری .(قیمتهای بالاتر مربوط به سونی هستش)
اگه dell 6400 بخوای میتونی از 800000 تا 1200000 پیدا کنی.(که بعیده قیافش رو بپسندی !!
اگه سونی هم بخوای مدلهای مختلف زیاد داره که به دردت میخوره .یه کم برو توی سایتش و نگاه کن ببین چی میپسندی .
www.sony-mea.com
www.naghsh.net
www.emertat.com

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
آقا من انتخاب واحدم میکنم ولی این کلاسه پر شده داره رو اعصاب من پشتک وارو میزنه:mad: :mad: .
این لینکی که دادی رو دیدم مدلش یکی ولی جزئیات یکی نیست تو گفتی hp dv5000 AMD Turion 1.8 ram 1024 hdd 120

ولي لينكي كه دادي اينه
Model: dv5099
CPU: AMD Mobile Sempron 3300+ 25W
Memory: 512MB PC3200 1 DIMM, 128MB Allocated for Video Memory, 2GB Max
Hard Drive: 80GB Toshiba 4200RPM(MK8025GAS) PATA

که با هم فرق داره تازه با باطری های مختلف وزن های مختلفی داره
که احتمالا قیمت های مختلفی داره.
اون 600 دلاری که میبینی اينكه گفته مدل dv5000z is a 15.4" WXGA configurable notebook میتونه جایگزینی با شه واسه مدل zv6000
و قیمتش شروع میشه از $699 .
اگه بتونی از کاتالوکش تمام جزئیاتش رو بکی بهتر میشه روش قیمت گذاشت.

راستش منم گیج شدم.cpu ش رو دقیق نمیدونم کدومه!!ولی هاردش 120 گیگ با رم 1 گیگ و کارت گرافیکی 128
اینجا رو هم یه نیگا بندازید
رو لینک ریویوش که برید میره تو همون لینک قبلیه!من نمیدونم مگه چندتا dv500z داریم!!!

بالا