• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
4سوال دارم يكي اينكه كدوم مدلهاي سوني ساخت ژاپن و آمريكا است؟
دومي اينكه چه كسي با سوني SZ210P كار كرده يا اونا داشته و ازش راضي بوده يا نه؟
سومي اينكه يه اپتاپ سوني اصل با كارت گرافيك dedicated و سي پيو core due و بلوتوث چي پيشنهاد مي كنيد؟
چهارم اينكه سوني ساخت ژاپن بهتر جواب داده يا ساخت آمريكا؟
خيلي ممنون :specool:

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این مدل لپ تاپ رو دارم و قبلا" هم تو پست هام از دوستان خواستم که هر سوالی در مورد این مدل دارن ازم بپرسن

ولی جز یک نفر کسی چیزی نپرسیده

بازهم میگم که هرکی میخواد درمورد 6400 بدونه، ازم بپرسه تا جواب بدم
با سلام
دوست عزيز صداي اسپيكرهاي 6400 چه جوراست؟
ديگه اينكه لولاهاش لق مي زنند يا نه؟
و ديگه اينكه زاويه ديد نمايشگرش چه جورياست؟
متشكرم

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اتفاقا من خوندم مطالب شما رو توی بخش بررسی نوتبوکهای اعضاء. واقعا ممنون .
من نمیدونم چند وقته که شما این لپتاپ رو دارید ولی میخواستم ازتون بپرسم که توی این مدت با مسئله آزار دهنده برخورد نکردید؟(به جز عمر باتری که اونجا گفته بودید کمه!)
اگه مثلا بخوایید توی چند مورد محاسن و معایبش رو بگید چی میگید؟ (راستش من از روی مشخصات میبینم که این لپتاپ همش حسنه و عیبی نداره!! اما شما که دارید باهاش کار میکنید بهترین مرجع هستید )
من در فکر خرید این لپتاپ تا 2 هفته دیگه که ترمم شروع میشه هستم (البته اگه تا اون موقع تموم نشه!!چون فروشش سرسام آوره!!)و خوب راستش قیمتش همچنان منو آزار میده که چطور اینقدر ارزونه!!(البته همه میگند سیاست شرکت dell اینه !! حالا چرا فقط روی این مدل نمیدونم!!)
حا لا علاوه بر معایب و محاسنی که لطف میکنید میگید من چند تا سوال هم بپرسم .
1-از کارت گرافیکش راضی هستید؟باهاش بازی هم میکنید؟
2-DVD -DRIVE اش مشکلی نداشته؟ (چون شنیدم خیلی زود خراب میشه

ممنون .

خواهش میکنم

من حدود 3 ماهه که دارمش، مسئله خاصی هم باهاش نداشتم در کل ازش راضیم

فقط کمی عمر باطری کمه که میشه با راه هایی افزایشش داد

محاسن: قدرت پردازش بالا، صفحه نمایش واید و با کیفیت، قیمت بسیار خوب،صدای شفاف و بالا،طراحی جالب،

سرعت و قدرت در اجرای برنامه ای گرافیکی مثل مکس و...

معایب: وزن نسبتا" بالا (2.8 Kg) ،باطری با عمر کم، گاهی اوقات وقتی میخوام از حالت استندبای دربیارم هنگ میکنه

که زیاد اتفاق نمیافته

ولی الان قیمتش خیلی افت کرده 3 ماه پیش خرید 1.260 که الان شده 1.200 ولی ارزش پرداختتون رو داره

کارت گرافیکش هم 128 اش share هس ولی با این وجود عملکردش خوبه ، باهاش گیم هم زیاد بازی میکنم

DVD-RW هم تا حالا مشکلی نداشته و خوب عمل کرده

پرسشی بود در خدمتم

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
دوست عزيز صداي اسپيكرهاي 6400 چه جوراست؟
ديگه اينكه لولاهاش لق مي زنند يا نه؟
و ديگه اينكه زاويه ديد نمايشگرش چه جورياست؟
متشكرم
اسپیکرهای با کیفیتی داره و صداشون هم بالاست

لولاهاش هم لق نمیزنه!

زاویه دیدش رو اندازه نگرفتم!!! ولی فکر کنم یه جا خوندم 140 درجه

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم

من حدود 3 ماهه که دارمش، مسئله خاصی هم باهاش نداشتم در کل ازش راضیم

فقط کمی عمر باطری کمه که میشه با راه هایی افزایشش داد

محاسن: قدرت پردازش بالا، صفحه نمایش واید و با کیفیت، قیمت بسیار خوب،صدای شفاف و بالا،طراحی جالب،

سرعت و قدرت در اجرای برنامه ای گرافیکی مثل مکس و...

معایب: وزن نسبتا" بالا (2.8 Kg) ،باطری با عمر کم، گاهی اوقات وقتی میخوام از حالت استندبای دربیارم هنگ میکنه

که زیاد اتفاق نمیافته

ولی الان قیمتش خیلی افت کرده 3 ماه پیش خرید 1.260 که الان شده 1.200 ولی ارزش پرداختتون رو داره

کارت گرافیکش هم 128 اش share هس ولی با این وجود عملکردش خوبه ، باهاش گیم هم زیاد بازی میکنم

DVD-RW هم تا حالا مشکلی نداشته و خوب عمل کرده

پرسشی بود در خدمتم

خوب باز هم ممنون .اینطور که معلومه دیگه باید شک نکنم و برم بخرم .
البته من زیاد نمیخوام لپتاپ رو انور اونر کنم ولی به هر حال اصفهان تهران که میرم و میام باید دنبالم باشه و البته یه کوله پشتی دارم براش .امیدوارم با وزنه زیادش که خوب برای هر 15.4 اینچی طبیعیه و در واقع عیب نیست برای این لپتاپ مشکلی نداشته باشم .
در مورد گرافیکش هم یه چیز جالب اینه که من یه benchmark برای گرافیک لپتاپ ها که دیدم X1400 بالاتر از Geforce Quadro NVS 120M با512 مگ رم (که روی latitude D820 قرار داره ) بود .
و البته geforce 7600 که روی سونی fe38gp قرار داره از 1400 بهتر بود !!! که اینم منو یکم مردد کرده بود .
ولی گفتم بیخیال چند تا فریم توی بازی میشیم عوضش 800000 تومان پول کمتر میدیم.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوليش مهم نيست !‌ولي دوميش كه طبيعتا چرا !!!
ولي ميشه يه جوري بگي دقيقا فرق سرعت Core2 Duo 1.66ْGHz با Core2 Duo 2GHz چقدره ؟!؟!؟! يعني ميارزه آدم براي اين CPU 200 تا 300 بيشتر هزينه كنه ؟
311.gif

گرافيك كه حتما شير نباشه
300.gif

خوب راستش من که زیاد سرم نمیشه و به خاطر اینکه دوستان آگاه و با تجربه کمتر اینجا چیز مینویسند من مجبور شدم یه چیزی بگم .ولی اینطور که من از همین سایت و از اساتید اینجا یاد گرفتم 4 MB cacheخیلی در کارهای گرافیکی سنگین مثلا کار با 3DMAX یا بازیها خیلی تاثیر داره .و به نظر شخص من اگه کار سنگین از لپتاپت انتظار داری خوب مشخصه که می ارزه ولی اگه کار خاصی نمیکنی و میخوای باهاش وب گردی کنی یا office کار کنی یا از این جور مسائل دیگه با همون 1.66 هم جواب میده .

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
4سوال دارم يكي اينكه كدوم مدلهاي سوني ساخت ژاپن و آمريكا است؟
دومي اينكه چه كسي با سوني SZ210P كار كرده يا اونا داشته و ازش راضي بوده يا نه؟
سومي اينكه يه اپتاپ سوني اصل با كارت گرافيك dedicated و سي پيو core due و بلوتوث چي پيشنهاد مي كنيد؟
چهارم اينكه سوني ساخت ژاپن بهتر جواب داده يا ساخت آمريكا؟
خيلي ممنون :specool:

.::Hip-Hop::.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
میخواستم بدونم لپ تاپ تا 700 و حد اکثر 800 هزار تومن که بهترین باشه توی این قیمت چی هست ؟
خداییش اگهبه خاطر 100 تومن که بزاری روی 700 هزار تومن خیلی بهتر از یدونه 700 هزار تومنی میشه در اینصورت فقط 800 هزار تومنی معرفی کنید.
ممنون.

GoldenCodes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این مدل لپ تاپ رو دارم و قبلا" هم تو پست هام از دوستان خواستم که هر سوالی در مورد این مدل دارن ازم بپرسن

ولی جز یک نفر کسی چیزی نپرسیده

بازهم میگم که هرکی میخواد درمورد 6400 بدونه، ازم بپرسه تا جواب بدم

این که گرافیکش 128 تاش share هست یعنی چی ؟

شارجش چند ساعتست ؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
این که گرافیکش 128 تاش share هست یعنی چی ؟

شارجش چند ساعتست ؟
یعنی 128 تاش مال خود کارت گرافیکیه

128 تای دیگر رو هم در صورت نیاز از روی رم برمیداره و استفاده میکنه

GoldenCodes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخوام یک sony vaio در حد سخت افزار DELL 6400 D معرفی کنید که حدود 500 600 تومن هم گرونتر باشه

کی میتونه کمک کنه ؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
با سلام و خسته نباشید دخمت همه ی دوستان عزیز ...

یکی از دوستان مطرح کرده بود که 6400D به درد gaming نمی خوره . و من در جایی خوندم که وان سری از dell که معروف به XPS هستش مخصوص gaming می باشد ...

می خواستم بدونم به چه علت میگین که 6400d یه دردر gaming نمی خوره . و XPS چه برتری داره !!! ما که در لسیت قطعاتش برتری ندبدیم ...

ضعف 6400 برای بازی در چیه ؟؟؟؟؟

با سپاس

flatliner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کی اینجا با dell 1300 کار کرده؟
یه
dell 1300 laptop خریدم ولی کارت شبکه اش که وایرلس هم هست
Intel (R) PRO/Wireless Network Connection
نصب نمیشه از سیدی خودش هم استفاده میکنم ولی باز هم داخل
device manager دو تا آیتمethernet controller , network controller
نصب نشده نشان داده میشه و tools همراه برنامه سی دی هم میگه هیچ network adapter
نصب نیست!
مشکل از نبود کارت شبکه داخلیه!!!!! یا درایور اون داخل سی دی نیست؟
چطور مدلش را پیدا کنم تا درایورش را نصب کنم؟

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخوام یک sony vaio در حد سخت افزار DELL 6400 D معرفی کنید که حدود 500 600 تومن هم گرونتر باشه

کی میتونه کمک کنه ؟

خوب من فکر کنم اگه یه 2-3 صفحه قبل رو یه مطالعه کنید بد نباشه .http://forum.persiantools.com/t38063-page248.html پست شماره 3714 .مدل FE38GP البته الان قیمتش باید 1960000 باشه .با گارانتی رسمی سونی ایران رهجو .و البته من توی پایتخت دیدم که گرافیکش 7600 بود نه 7400 .اما توی کاتالوگی که من از سونی دارم نوشته 7400!!!
میبخشید من یه سوال دارم :شما چرا میخوایید این هزینه اضافی رو بدید؟

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید دخمت همه ی دوستان عزیز ...

یکی از دوستان مطرح کرده بود که 6400D به درد gaming نمی خوره . و من در جایی خوندم که وان سری از dell که معروف به XPS هستش مخصوص gaming می باشد ...

می خواستم بدونم به چه علت میگین که 6400d یه دردر gaming نمی خوره . و XPS چه برتری داره !!! ما که در لسیت قطعاتش برتری ندبدیم ...

ضعف 6400 برای بازی در چیه ؟؟؟؟؟

با سپاس

خوب من نمیدونم شما کدوم مدل xpsرو دیدید باید ببینید گرافیکش چی بوده؟.ولی اونچه که مشخصه کارت گرافیک 6400 یک کارت گرافیک فوق العادده قوی نیست (در لپ تاپها) و به همین دلیل برای بازی حرفه ای (توجه کنید حرفه ای) به درد نمیخوره .ولی در حد معمول هیچ مشکلی نداره .دوست من داره باهاش بازی میکنه و به مشکل خاصی بر نخورده. اما اون چیزی که مسلمه اینه که کلا لپتاپ برای بازی نیست !!!.

GoldenCodes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من فکر کنم اگه یه 2-3 صفحه قبل رو یه مطالعه کنید بد نباشه .http://forum.persiantools.com/t38063-page248.html پست شماره 3714 .مدل FE38GP البته الان قیمتش باید 1960000 باشه .با گارانتی رسمی سونی ایران رهجو .و البته من توی پایتخت دیدم که گرافیکش 7600 بود نه 7400 .اما توی کاتالوگی که من از سونی دارم نوشته 7400!!!
میبخشید من یه سوال دارم :شما چرا میخوایید این هزینه اضافی رو بدید؟

چون من سخت افزار 6400 برام عالیه اما به هیچ وجه نمیتونم ظاهرشو تحمل کنم به خصوص اون دوتا سیخونکی که از توی قسمت بالای مونیتور زده بیرون . در کل من ترکیبی از قدرت و زیبایی طراحی مد نظرمه و دوست دارم لپ تاپی که میگیرم تماما مشکی باشه .FE38GP تمام مشکی داره؟

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون من سخت افزار 6400 برام عالیه اما به هیچ وجه نمیتونم ظاهرشو تحمل کنم به خصوص اون دوتا سیخونکی که از توی قسمت بالای مونیتور زده بیرون . در کل من ترکیبی از قدرت و زیبایی طراحی مد نظرمه و دوست دارم لپ تاپی که میگیرم تماما مشکی باشه .FE38GP تمام مشکی داره؟

خوب اگه اینقدر براتون غیر قابل تحمله که هیچی بیخیالش بشید .البته این مدل سونی هم فکر نکنم به کارتون بیاد چون کاملا قسمت کیبوردش سفیدمایل به نقره ای!! هستش و اصلا مشکی نیست!!! هیچ ودل دیگه از سونی هم با مشخصات شبیه به 6400 (منظورم cpu و سایز LCD هستش ) پیدا نمیکنید .میتونید 13.3 اینچی بگیرید از سری SZ سونی که زیبا هستند و با مشخصاتی شبیه به 6400 .اگه هم 17 اینچ بخواید یه دونه سونی هست ُسری AR که اونم اینطور که یادم میاد امکانات خوبی داشت و تیپ و ظاهری زیبا و مشکی رنگ .

بالا