• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از foto1344 :
جناب دوست گرام اقاي اسفندياري عزيز سلام
مخلص به هيچ عنوان مقصود خاصي از صحبت هاي خود نداشتم.البته خودم را كم دانش تر ازاين حرف ها ميدانم
من فقط برداشت از تجربه تحقيق و تفحص چند ماهه خودم را در اينترنت و دوستان دارنده لپ تاپ هاي مختلف در مورد لپ تاپ و تجربه پانزده ساله خودم را در صنعت مهندسي برق را ذكر كردم.
هر كدام از لپ تاپ ها به فر مايش شما و جناب الكترونيك از ديدگاهاي مختلفي بايد بررسي گردد و با توجه به نياز
هر شخص بايد آن را بررسي نمود.
من هميشه خواهان فراگيري دانش و تجربه دوستان در زمينه كامژيوتر هستم
شما لطف داري دوست عزيز.منم با گفته هات موافقم.همون طور كه اسفنديار خان هم اشاره كردند به هيچ و جه نميشه گفت كه فلان مدل از قابليت خوبي برخوردار نيست يا بالعكس كفه ي ترازو رو به سمت مارك خاصي سنگين كرد.مسلما هر مدل مشتري خودشو داره و در واقع سليقه هاي متفاوت باعث به وجود اومدن مدلهاي مختلف شده.هر كسي هم كه قصد خريد اين سيستم ها رو داره بهتره كه قبل از هر كاري نيازهاي خودشو بشناسه و متناسب با اون اقدام به خريد بكنه.
درضمن من خودم عاشق برق و برقي ها هستم.اميدوارم كه هميشه موفق باشي.

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از miladmovie :
هر هفته توی عصر ارتباط تبلیغ می کنه ! :rolleyes:
اسفنديار خان مورد هاي خوب رو اسكن ميكنه ميزاره اينجا
اگه مي توني بزار تا اساتيد نظر بدن شايد خوب باشه

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكي از دوستان من نوت بوك فوجيتسو زيمنس داره ازش زياد راضي نيست ميگه باتري خوره داره و زياد گرم ميكنه
در ضمن بطور كلي متاسفانه صنعت المان به دلايل رقابت با چين وماچين در يكي دوسال گذشته افت كيفي زيادي
داشته است.بهتر است تحقيق كافي بنماييد

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از foto1344 :
يكي از دوستان من نوت بوك فوجيتسو زيمنس داره ازش زياد راضي نيست ميگه باتري خوره داره و زياد گرم ميكنه
در ضمن بطور كلي متاسفانه صنعت المان به دلايل رقابت با چين وماچين در يكي دوسال گذشته افت كيفي زيادي
داشته است.بهتر است تحقيق كافي بنماييد

متاسفانه كاملا موافقم.لپتاپ هايي كه در اروپا ساخته مي شوند به نسبت لپتاپ هايي كه در آمريكا و يا تايوان و يا ژاپن توليد مي شوند از كيفيت چندان مطلوبي -البته بيشتر كارايي-برخوردار نيستند.تنها يك مدل فوجيتسو كه من خودم با آن كار كرده ام و نسبتا راضي كننده بوده و با توجه به قيمت آن در بازار فعلي ايران كه مدل هاي دايناسور لپتاپ ها را در بهترين بخش-تهران,مجتمع كامپيوتر پايتخت-به قيمت هاي مدلهاي كاراتر در بازار آمريكا به خورد ملت مي دهند,مدل AMILO 7400 M بوده كه قابليت ارتقاي آن نيز فراهم است.
مشكل اينجاست كه لپتاپ هاي با قيمت هاي بالاي 1.5 ميليون مارك هايي چون توشيبا در همان مجتمع پايتخت تهران كه از اعتبار نسبي برخوردار است از مشكلات عديده اي رنج مي برند چه رسد به مدلي كه زير يك ميليون قيمت داشته باشد.
دوست گرامي من مدلي كه شما گفتيد را ديده ام ولي تنها مي توانم بگويم اگر قصد هدر دادن پول خود را داريد و يا مي خواهيد چيزي در حد يك اسباب بازي براي خود خريداري كنيد,حتما مدلي كه ذكر قيمت نموديد را خريداري نماييد.

در رابطه با مدل فوجيتسويي كه ذكر كردم,نظرات كاربران انجمن هاي انگليسي تخصصي بر روي اينترنت در رابطه با لپتاپ مد نظرم بوده است...

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:( :( :( :( :( :( :( :(
یک لپ تاپ ارزون دیدم این هم اینطوریه :(

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
نوت بوك مخلص (DELL PRECISION M60 ) داراي يك اسلات است كه ميتوان در ان اسمارت كارت قرار داد و ان را خواند و يا اطلاعات نوشت.ولي نميدانم چرا كارت گولد ريسيور را نميخواند و اصلا ان را تشخيص نميدهد.
مگر اين نوع كارت smart card نيست.متاسفانه در سايت دل هم به نتيجه نرسيدم.
دوستان اگر كسي در اين زمينه اطلاعاتي دارد من را راهنمايي نمايد.متشكرم

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از foto1344 :
دوستان سلام
نوت بوك مخلص (DELL PRECISION M60 ) داراي يك اسلات است كه ميتوان در ان اسمارت كارت قرار داد و ان را خواند و يا اطلاعات نوشت.ولي نميدانم چرا كارت گولد ريسيور را نميخواند و اصلا ان را تشخيص نميدهد.
مگر اين نوع كارت smart card نيست.متاسفانه در سايت دل هم به نتيجه نرسيدم.
دوستان اگر كسي در اين زمينه اطلاعاتي دارد من را راهنمايي نمايد.متشكرم

دوست گرامي من داراي يك گولد كارت ORiNOCO CLASSIC GOLD PC CARD هستم كه داراي امكان فراهم نمودن يك ارتباط مناسب بيسيم مي باشد.يادتان باشد كه كارت فوق جزو دسته smart card قرار نمي گيرد و بايد آن را پس از نصب در شبكه اي كه مي خواهيد فعال شود تعريف نماييد كه چه نوع ارتباطي از آن را مد نظر داريد؟براي اين كار اول بايد به يك شركت خدمات اينترنت بيسيم دسترسي داشته باشيد تا شناسايي آن امكان پذير گردد وگرنه بطور خود به خود اين كار امكان پذير نيست.اميدوارم منظورتان را بدرستي درك نموده باشم و جواب من چندان پر بيراه نبوده باشد.
Plugs directly into laptop type-II PCMCIA slot .درضمن آيا آن را مي توانيد اينستال و نصب نماييد يا خير؟
در صورتي كه نتوانستيد با مراجعه به سايت مادر سازنده آن ببينيد با چه معياري سازگار است و آيا نياز به يك راه انداز دارد يا بطور پيش فرض امكان نصب آن وجود دارد؟

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست گرامي من داراي يك گولد كارت ORiNOCO CLASSIC GOLD PC CARD هستم كه داراي امكان فراهم نمودن يك ارتباط مناسب بيسيم مي باشد.يادتان باشد كه كارت فوق جزو دسته smart card قرار نمي گيرد و بايد آن را پس از نصب در شبكه اي كه مي خواهيد فعال شود تعريف نماييد كه چه نوع ارتباطي از آن را مد نظر داريد؟براي اين كار اول بايد به يك شركت خدمات اينترنت بيسيم دسترسي داشته باشيد تا شناسايي آن امكان پذير گردد وگرنه بطور خود به خود اين كار امكان پذير نيست.اميدوارم منظورتان را بدرستي درك نموده باشم و جواب من چندان پر بيراه نبوده باشد.
Plugs directly into laptop type-II PCMCIA slot .درضمن آيا آن را مي توانيد اينستال و نصب نماييد يا خير؟
در صورتي كه نتوانستيد با مراجعه به سايت مادر سازنده آن ببينيد با چه معياري سازگار است و آيا نياز به يك راه انداز دارد يا بطور پيش فرض امكان نصب آن وجود دارد؟

با سلام وتشکر از پاسخ شما.این نوتبوک غیر از اسلات pmcmcia type 2یک اسلات مخصوص اسمارت کارت دارد که در بالای اسلات pcmcia قرار دارد.طبق توضیحات منوال با قرار دادن کارت باید نوت بوک ان را تشخیص دهد.
من فکر میکنم نرم افزار میخواهد.من در واقع میخواستم گولد کارت را پروگرام کنم مانند دستگاهای گلد کارت پروگرامر.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
با سلام.
من روي لپ تاپم 401 فونت نصب شده دارم. اما يه سري فونت كاملا معمولي كه همه جا نصب شدن رو وقتي ميخوام نصب كنم اجازه نميده و پيام none valid ميده. حتي نميتونم خود فونت رو ببينم. در صورتي كه تا چند لحظه قبل كه روي كامپيوتر روميزي بود هيچ مشكلي نداشت! :(
آيا لپ تاپ محدوديت خاصي داره؟! مشكل از كجاست؟! :eek:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
با سلام.
من روي لپ تاپم 401 فونت نصب شده دارم. اما يه سري فونت كاملا معمولي كه همه جا نصب شدن رو وقتي ميخوام نصب كنم اجازه نميده و پيام none valid ميده. حتي نميتونم خود فونت رو ببينم. در صورتي كه تا چند لحظه قبل كه روي كامپيوتر روميزي بود هيچ مشكلي نداشت! :(
آيا لپ تاپ محدوديت خاصي داره؟! مشكل از كجاست؟! :eek:

عزيز دل برار...اولا مرسي از راهنمايي كه برايم ارسال كردي كه بازهم كارا نبود.علت؟در صفحه ارسال پست من آن لينكي كه شما داشتي را ندارد و در نتيجه امكان اديت وجود ندارد.بازهم متشكرم.اين ضعف بزرگ را كي مديران حل ميكنند الله اعلم!!
دوم اينكه چند مصاحبه توپ از نيكول خودمان با شوهرش در چند مجله خواندم كه حتما سفارش خواندنش را مي كنم.
سوم اينكه مشكل شما از اينجاست كه در لپتاپ يك سري از فونت ها بصورت پيش فرض نصب مي شود كه در دسكتاپ قابل توسعه است و در لپتاپ خير...براي حل مشكل كه من خودم هم داشته ام,بايد يك سري تمامي فونت هاي سيستم عامل ويندوزتان را حذف نموده و از نو يك سري فونت مورد علاقه خود را نصب كنيد.البته از قبل يك پشتيبان از فونت هاي خود داشته باشيد بهتر است.هنوز هم به دليل آن پي نبرده ام.اگر حل نشد يك ندا بدهيد.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
عزيز دل برار...اولا مرسي از راهنمايي كه برايم ارسال كردي كه بازهم كارا نبود.علت؟در صفحه ارسال پست من آن لينكي كه شما داشتي را ندارد و در نتيجه امكان اديت وجود ندارد.بازهم متشكرم.اين ضعف بزرگ را كي مديران حل ميكنند الله اعلم!!
فقط در قسمت گفتگوي آزاد امكان attachment وجود داره. مسلما شما در قسمت ديگه اي امتحانتش كردين. ;)
مشكل شما از اينجاست كه در لپتاپ يك سري از فونت ها بصورت پيش فرض نصب مي شود كه در دسكتاپ قابل توسعه است و در لپتاپ خير...براي حل مشكل كه من خودم هم داشته ام,بايد يك سري تمامي فونت هاي سيستم عامل ويندوزتان را حذف نموده و از نو يك سري فونت مورد علاقه خود را نصب كنيد.البته از قبل يك پشتيبان از فونت هاي خود داشته باشيد بهتر است.هنوز هم به دليل آن پي نبرده ام.اگر حل نشد يك ندا بدهيد.
چه بد! :( من روي كامپيوتر روميزي نزديك به 700 فونت نصب شده دارم. اينجوري كه... :eek:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامي يك روش ديگر كه امروز بر روي لپتاپ خودم كشف كردم اين است كه:سيستم عامل اورژينال لپتاپ خودتان را پاك كنيد و سيستم عامل نوع روميزي را بكار گيريد.بدين گونه مشكل حل مي شود.در لپتاپ من جواب داد.حال چه ارتباطي با نوع سيستم عامل دارد نمي دانم.موفق باشيد.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ببينم... يعني با سي دي ويندوز معمولي روي dos بوت كنم. شاخه هاي ويندوز و... رو پاك كنم و ويندوز خودم رو نصب كنم؟! مشكلي به خاطر نصب با ويندوز هاي كرك شده ما به وجود نمياد؟! اينطوري اگه جواب بده كه خوبه. ;)

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به حضور تمامي دوستان بخصوص دوستان فعال اين بخش اين سال نو را تبريك عرض ميكنم و ارزوي سال خوب و پر بركتي را براي همگان دارم.

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
سوالی داشتم مبنی بر استفاده از کاور صفحه کلید اوریجینال نوت بوک داشتم که آیا در کاهش انتقال حرارت مادر برد
تاثیر دارد؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
كسي درمورد قيمت رم لپ تاپ واينكه چه ماركهايي شون خوبن اطلاعاتي داره؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از Reza364 :
كسي درمورد قيمت رم لپ تاپ واينكه چه ماركهايي شون خوبن اطلاعاتي داره؟

اقا رضا يه فرمول نسبتا ساده هست.
هر رمي كه براي دستكتاپ استفاده ميشه در نظر بگير قيمتشو يكو نيم برابر كن تا به قيمت لپ تاپش برسي.
بين رمهاي SO-dimm فكر كنم ترنسند TRANSCEND مناسبترينه ولي قيمتش بالاست.
زنگ بزن مرات كامپيوتر ازشون قيمت بگير:
6417303

alirezaxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از blacklife1 :
آقا همون توشيبا خيلي بهتره
ولي من ميگم يه نوت بوك بگير كه athlon 64 باشه
در تهران جايي رو سراغ داريد كه نوت بوك athlon64 داشته باشه ؟ ظاهرا فقط در كانادا هستش!

alirezaxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از eax :
با سلام.
می‌خواستم سوالی راجع به لپ‌تاپهای amd64 بپرسم. کسی خبر داره که همچین مدلهایی تو بازار ایران پیدا می‌شه یا نه؟ من دو مدل از HP-Compaq (مدلهای سری R3000Z و zv5000z) و یه مدل از Acer (مدل 1524WLMi) رو پیدا کردم و دنبال اینم که بدونم تو ایران پیدا می‌شن یا نه. ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه. وضع گارانتی لپ‌تاپ تو ایران چطوره؟ آیا اصولاً گارانتی وجود داره یا فقط ادعای فروشنده‌هاست؟ چون که گارانتی لپ‌تاپ هم از نظر من به اندازه مشخصاتش (اگه نه بیشتر) اهمیت داره.
ضمناً، آقای مدیر در اینجا اشاره کردن که نمایشگاه کامپیوتر هم فرصت خوبی برای خرید لپ‌تاپ هست. از تاریخ برگزاریش خبر دارید؟
با تشکر بسیار.

آقا ما كه نه در دوبي اين مدل رو گير اورديم نه تو ايران اكه مي دونيد كجا ميشه تهيه كرد لطفا بگين منم دونبال notebook athlon64 هستم

بالا