• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از usb :
مثل اينكه كسي نتونست مشكل مارو حل كنه
خسته نباشيد :(

بسيار متاسفم.باور كنيد اگر در حيطه من بود حتما جواب مناسبي برايتان پس از تحقيق آماده مي كردم.
شما در ابتدا بايد از فوروم خود دل بهره ببريد.اگر همانطور كه فرموده بوديد,در آنجا هم همگي همين مشكل رادارند,هر از چند گاه سر زده و مجموعه مطالب مربوطه را دوباره مطالعه نماييد,شايد جاوبي در يافت كنيد.يك راه حل نه چندان حرفه اي هم خدمتتان عرض كنم:مي توانيد عين مشكل را از مجموعه پشتيباني فوروم دل copy paste در گوگل نماييد و ببينيد كه آيا جوابي در گوگل براي آن يافت مي شود با همان كليد واژه اي كه داده ايد؟
من بارها از اين روش نتيجه گرفته ام.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از usb :
مثل اينكه كسي نتونست مشكل مارو حل كنه
خسته نباشيد :(
دوست عزيز برات متاسفم كه هنوز مشكلت حل نشده.خيلي عجيبه! وصل كردن لپ تاپ به تلويزيون كه ديگه شكستن گردن رستم و كشف آمريكا نيست!ممكنه كه تو بايوس سيستم گزينه اي براي فعال كردن درگاه S-Video وجود داشته باشه.به هر حال چون سيستم پيش روي خودته بهتره كه يه خورده باهاش كلنجار بري شايد به نتيجه برسي.در ضمن همون طور كه اسفنديار خان هم اشاره كردند از اينترنت غافل مشو و اگه يه خورده جستجو كني نتيجه مي گيري.چيزي كه مسلمه اگه لپ تاپ مشكل سخت افزاري نداشته باشه مطمئنا بايد بتونه با تلويزيون ارتباط برقرا كنه.البته اگه هم وقت(حوصله!) نداشتي كه تو اينترنت دنبال راهكار بگردي بهتره كه يه سر به نمايندگي دل بزني و ازشون بخواي تا سيستم رو برات پيكر بندي كنن.يا حداقل لپ تاپ رو پيش كسي ببر كه تو اين زمينه اطلاعات داشته باشه.

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان بنظر شما ويندوز نوت بوك ها روي كامپيوتر هاي ديگر كار مي كند :blush: :rolleyes: :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ALEXIN :
دوستان بنظر شما ويندوز نوت بوك ها روي كامپيوتر هاي ديگر كار مي كند :blush: :rolleyes: :)

سوالي بس هوشمندانه ولي عجيبي است...اگر از مقايسه سيستم عامل ها بگذريم,مي توانم بگويم از نظر تئوري نبايد مشكلي وجود داشته باشد.من فقط يكبار سيستم عامل يك لپتاپ فوجيتسو را بر روي يك لپتاپ اچ-پي نصب نمودم كه البته مشكلي هم پيش نيامد.ولي نمي توانم به جرات بگويم كه اين مورد در رابطه با تمامي لپتاپ ها مصداق دارد.
نكته عجيب تر اينجاست كه در مورد لپتاپ خودم بدون ذكر هيچ دليل خاصي تنها امده است:در صورت خرابي و يا نياز به سي دي اصل سيستم عامل جهت لپتاپ خود,فقط با نمايندگي لپتاپ خود در تماس باشيد.
دوستان ديگر بخصوص بزرگ لپتاپ داران نظري ندارند؟

hejazi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
سوالي بس هوشمندانه ولي عجيبي است...اگر از مقايسه سيستم عامل ها بگذريم,مي توانم بگويم از نظر تئوري نبايد مشكلي وجود داشته باشد.من فقط يكبار سيستم عامل يك لپتاپ فوجيتسو را بر روي يك لپتاپ اچ-پي نصب نمودم كه البته مشكلي هم پيش نيامد.ولي نمي توانم به جرات بگويم كه اين مورد در رابطه با تمامي لپتاپ ها مصداق دارد.
نكته عجيب تر اينجاست كه در مورد لپتاپ خودم بدون ذكر هيچ دليل خاصي تنها امده است:در صورت خرابي و يا نياز به سي دي اصل سيستم عامل جهت لپتاپ خود,فقط با نمايندگي لپتاپ خود در تماس باشيد.
دوستان ديگر بخصوص بزرگ لپتاپ داران نظري ندارند؟

با سلام

سوال ايشان استفاده از سي دي سيستم عامل يك لپتاپ براي كامپيوترهاي ديگر است كه مي تواند يك رايانه روميزي باشد .
اگر سي دي سيستم عامل بصورت ريكاوري باشد فكر نمي كنم قابل استفاده در هر كامپيوتري باشد .
فكر مي كنم اكثر لپتاپ ها همين نوع سي دي سيستم عامل به همراه راه اندازهاي مورد نياز را داشته باشند .

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

Dear Esfandiary and Elctronics
Thank a lot for you replays,I bougght a DELL notebook M60 finally (2GHz,CPU,1 GB Ram,80 Gb Hard/128 Mb V ram/DVD RW)
Now I want to register my notebook in DELL web sight to USE international Gurantee.Please help me
Thanks

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
vgappc.jpg

كساني كه به مبحث Pocket pc با صفحه نمايش VGA(640*480) در ايران علاقه مندند به اينجا سري بزنند :

http://forum.persiantools.com/t15371.html

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از foto1344 :
سلام

Dear Esfandiary and Elctronics
Thank a lot for you replays,I bougght a DELL notebook M60 finally (2GHz,CPU,1 GB Ram,80 Gb Hard/128 Mb V ram/DVD RW)
Now I want to register my notebook in DELL web sight to USE international Gurantee.Please help me
Thanks

دوست گرامي مبارك است.شما مي توانيد مستقيما از سايت مادر دل ثبت نام كنيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامي دانشجوي عزيز اولا كه بسيار خوش آمديد.ببخشيد كه الان جواب مي دهم چرا كه در مسافرت چند روزه بودم...
الكترونيك عزيز,عزيز دا برار با تشكر از حسن توجه شما,متاسفانه من با اينكه به PDA بسيار علاقمندم ولي تجربه بحث در اين زمينه را ندارم.خيلي خوشحال مي شوم كه همين دوست خوبمان كه بحث آن را شروع نموده اند,آن را ادامه داده تا اندك معلومات غلط من هم تصحيح شود.
در ضمن دوست عزيزم,دانشجو,بدون اينكه فضولي انحصاري كرده باشم,فكر مي كنم كه بهتر است از مدير بخش بخواهيم اين تاپيك را بطور مستقل در همان بخش مشاوره جاي دهند بهتر نيست؟يا اگر موافقي خودتان زحمت آن را مي كشيد؟اگر هم علاقه داريد در همان بخش لپتاپ باقي بماند,بحثي نيست.چون من بسيار علاقمندم كه اين مبحث كه جاي آن در بخش مشاوره بسيار خالي است,ادامه يابد تا دوستان بخصوص خودم فيضي برده باشيم و فوروم مربوطه هم پربارتر گردد,نظرتان چيست؟در ضمن خوشحال مي شوم خودتان تجاربتان را در اين زمينه بفرماييد.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوست گرامي دانشجوي عزيز اولا كه بسيار خوش آمديد.ببخشيد كه الان جواب مي دهم چرا كه در مسافرت چند روزه بودم....
الكترونيك عزيز,عزيز دا برار با تشكر از حسن توجه شما,متاسفانه من با اينكه به PDA بسيار علاقمندم ولي تجربه بحث در اين زمينه را ندارم.خيلي خوشحال مي شوم كه همين دوست خوبمان كه بحث آن را شروع نموده اند,آن را ادامه داده تا اندك معلومات غلط من هم تصحيح شود.
در ضمن دوست عزيزم,دانشجو,بدون اينكه فضولي انحصاري كرده باشم,فكر مي كنم كه بهتر است از مدير بخش بخواهيم اين تاپيك را بطور مستقل در همان بخش مشاوره جاي دهند بهتر نيست؟يا اگر موافقي خودتان زحمت آن را مي كشيد؟اگر هم علاقه داريد در همان بخش لپتاپ باقي بماند,بحثي نيست.چون من بسيار علاقمندم كه اين مبحث كه جاي آن در بخش مشاوره بسيار خالي است,ادامه يابد تا دوستان بخصوص خودم فيضي برده باشيم و فوروم مربوطه هم پربارتر گردد,نظرتان چيست؟در ضمن خوشحال مي شوم خودتان تجاربتان را در اين زمينه بفرماييد.
ممنون از لطفت اسفنديار جان.
خوشحالم كه رفته رفته در مورد كامپيوتر هاي جيبي هم صحبت به ميون مياد.در كل من با طبقه بندي مطالب موافقم اما اگه يادت باشه يه بار پيشنهاد دادم كه پست هاي خبري رو از اين بخش جدا كنيم اما جكي عزيز گفت اگه تقسيم بندي ها زياد بشه بچه ها سردرگم مي شن اگه يه خورده هم فكر كنيم پر بيراه نگفته به همين خاطر هم پيشنهاد مي كنم بحثهاي مربوط به كامپيوتر جيبي هم تو همين بخش مطرح بشه چرا كه رابطه ي نزديكي با كامپيوتر هاي كيفي داره.منم سعي می كنم چند مقاله در مورد اين كامپيوتر ها اينجا بذارم.اميدوارم كه مورد استفاده ي دوستان قرار بگيره.اگه جکی خان هم با ادامه بحث تو این بخش علاقه منده من ازش خواهش می کنم که تو عنوان تاپیک لفظ PDA رو هم درج کنه تا دسترسی به مطالب برای دوستان راحت تر بشه.در غیر این صورت میشه مطالب رو به یه تاپیک جداگانه منتقل کرد.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوست گرامي دانشجوي عزيز اولا كه بسيار خوش آمديد.ببخشيد كه الان جواب مي دهم چرا كه در مسافرت چند روزه بودم...
اگر دانشجوي عزيز اطلاعات كافي داشته باشن و خودشون علاقه مند به اين كار باشن چرا كه نه.
همه استفاده مي كنند. :)
دانشجوي عزيز اگر مايل بوديد خودتون تاپيك مربوطه را در بخش مشاوره بزنيد. :)

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامي مبارك است.شما مي توانيد مستقيما از سايت مادر دل ثبت نام كنيد.
دوست گرامي
سلام
Dear MR Esfandiary
Thanks for replay,sorry that i couldnt write farsi because i dont have farsi lable on my key board at the moment
I TRY AND TRY TO FIND WHICH PLACE IN DELL SITE I SHOULD REGISTER BUT I COULDNT FIND IT

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از foto1344 :
دوست گرامي
سلام
Dear MR Esfandiary
Thanks for replay,sorry that i couldnt write farsi because i dont have farsi lable on my key board at the moment
I TRY AND TRY TO FIND WHICH PLACE IN DELL SITE I SHOULD REGISTER BUT I COULDNT FIND IT
اين دوستمون حق دارن چون من هم تو سايت دل بخش ثبت دستگاه رو نديدم يا لااقل تو صفحات اصلي سايت وجود نداره.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
الكترونيك عزيز
مطالب خيلي خوبي جمع آوري كردي. ادامه بده كه واقعا توي اين زمينه ها اغلب بي اطلاعيم و به علت استفاده كمتر بين مردم حتي با تكنولوژيش هم آشنا نشديم.
دستت درد نكنه. :)

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
ممنونم دفتر جان.اگه مطالب ديگه اي هم تو اين زمينه پيدا كردم حتما اينجا مي ذارم تا بقيه هم استفاده كنن.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از foto1344 :
دوست گرامي
سلام
Dear MR Esfandiary

دوست گرامي,صفحه مربوط هم اينك چنين است:
The page you requested may no longer exist on Dell.com

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان پس گارانتي بين الملل را بايد بي خيال شد .پس چگونه ميتوان از گارانتي بين الملل استفاده كرد
ايا اطلاعاتي در اين زمينه داريد؟
بطور مثال اگر من با نوت بوكم به تايلند رفتم و نوت بوكم مشكل پيدا كرد بايد چه كنم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از foto1344 :
سلام
دوستان پس گارانتي بين الملل را بايد بي خيال شد .پس چگونه ميتوان از گارانتي بين الملل استفاده كرد
ايا اطلاعاتي در اين زمينه داريد؟
بطور مثال اگر من با نوت بوكم به تايلند رفتم و نوت بوكم مشكل پيدا كرد بايد چه كنم.

دوست گرامي,با سلام,جهت برنامه گارانتي جهاني:
http://www1.us.dell.com/content/topics/global.aspx/services/en/prog_portables?c=us&cs=19&l=en&s=dhs

براي ثبت نام ابتدا بايد يك Service Tag داشت كه در سايت زير مي باشد.

http://support.dell.com/support/top...systems_info/en/details?c=us&cs=19&l=en&s=dhs
اين سايت ظاهرا براي كساني طراحي شده كه در داخل خاك آمريكا لپتاپ خريداري نموده اند و سيستم قبلي كه من برايتان توضيح داده بودم به همان صورتي پيغام مي داد كه در پست قبلي برايتان نوشتم.

براي يافتن Service Tag در همان لينك بالايي به What is a Service Tag? مراجعه نماييد تا توضيحات آن را ببينيد.

اين صفحه را هم بخوانيد:http://service.dell.com/dell/kb/cust_care/view_article/1,,450+739,00.html

اين لينك هم براي پرسش دوم شما:
http://www1.us.dell.com/content/topics/reftopic.aspx/pub/ccare/transfer_intl?c=us&cs=19&l=en&s=dhs

در ضمن اين مطلب را هم بخوانيد:
http://service.dell.com/dell/kb/cust_care/view_article/1,,348+762,00.html
اميدوارم مشكل حل شده باشد.

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آقاي اسفندياري عزيز
از اين همه لطف شما سپاسگزارم .انشا الله در اولين فرصت وارد اين لينك هاي شما خواهم شد و نتيجه را حضورتان
اعلام خواهم كرد
باز هم متشكرم.حق نگهدارتان

بالا