دوست عزيز هر چند كه بهتر بود اين بحث رو تو بخش كارت گرافيكي مطرح مي كردي اما در جوابت بايد بگم كه معمولا تو سيستم هايي كه كارت گرافيكي اونا onboard ست كنترلرهاي گرافيكي مقداري از حافظه ي اصلي سيستم رو تحت عنوان Shared video memory به كارت گرافيكي اختصاص ميدن.به عنوان مثال اگه حجم حافظه ي سيستم شما 64 مگابايت باشه و 8 مگابايت اون به با كارت گرافيكي به اشتراك گذاشته بشه سيستم عامل و ساير برنامه ها تنها مي تونن از 56 مگابايت باقيمانده استفاده كنند و هنگامي هم كه حافظه ي سيستم رو بررسي مي كنيد سيستم عامل مقدار اون رو همون 56 مگابايت اعلام مي كنه.به نقل از ALEXIN :دوستان فرق بين كارتهاي گرافيكي كه shared memory با گرافيكهايي كه خود رم دارند چيست؟؟ :blink:
به نقل از electronic :سلام به همگي دوستان علي الخصوص USB و دفتر خاطرات عزيز كه هنوزم با اتصال لپ تاپ به تلويزيون مشكل دارن.
در اين مورد بايد بگم كه با جستجويي كه تو سايت دل انجام دادم متوجه شدم كه اين امكان وجود داره كه خروجي S-Video غير فعال شده باشه.و فكر كنم دليل اصلي اينكه نميتونيد از مرحله ي 4 جلوتر بريد همين باشه.و از قرار معلوم براي فعال كردن اين درگاه هم درايور كارت گرافيكي و هم بايوس سيستم از طريق سي دي ها و احتمالا ديسكتي كه همراه لپ تاپه بايد ارتقا داده بشه.(راهنماي كامل ارتقاي كارت گرافيكي رو رو مي تونيد اینجا بخونید.)در ضمن ممكنه كه ديسكت ارتقاي بايوس همراه لپ تاپ نباشه.(چون فلاپي درايو نداره خوب طبيعيه.)در هر صورت اگه از طريق سي دي ها نتونستيد بايوس رو ارتقا بديد بايستي آخرين نسخه ي اون رو از سايت دل دانلود كنيد.مراحل كامل دانلود رو هم مي تونيد اینجا ببينيد.اميدوارم با اين كار مشكلتون حل بشه.در ضمن بايد بگم كه چون USB عزيز از تلويزيوني استفاده مي كنه كه ورودي صدا وتصوير مجزا داره بنابراين نيازي به مودولاتور نداره.اگه كارتون راه افتاد منو هم بي خبر نذاريد.
به نقل از daftarekhaterat :راستي من هم نوكيا 8210 دارم. راهنماي ويندوز رو هم خوندم اما فقط در مورد اتصال وسيله اينفرارد دار با سيم! توضيح داده بود. در ضمن من هم كابل s-video نداشتم. شايد كلا همچين چيزي روي اين لپ تاپ نيست.
در ضمن اگر منوال مناسبي روي اينترنت در مورد اين مدل dell 510m به pdf پيدا كرديد حتما لينكش رو براي من هم بذارين. چون من اصلا نتونستم چيزي پيدا كنم.
خوش اومدي دوست عزيز.به نقل از foto1344 :دوستان عزیز سلام.این اولین بار است که من وارد این قسمت شده ام و خوشحالم
من مخواهم یک نوت بوک دل با مشخصات ذیل به قیمت 2690000تومان.لطفا مرا راهنمایی کنید
DELL D810/CPU 2.13GHz Sonamo 533MHz 2MbL2 Cach/60GB Hard/512MB 533Mhz DDR2 RAM/128Mb ATI X600 Video RAM/DVD +/-RW DVD WRITER/15.4inch WXSGA 1400*1050LCD TFT/WIFI 802.11 b/g
/56k fax modem/10/100/1000 LAN/9cell battry 4.5houres/2.9Kg/carring case/win xp pro/
smart card reader/infra red,bluethooth,serial,TVout,Infra red,4*USB,VGA out port/
آیا با این پول چیز بهتری میتوان گرفت.لازم به ذکر است که من با نوت بوک باید ساعت ها کار کنم البت بیشتر
در جایی که برق وجود دارد منظورم این است که من اکثرا د رسفرم و باید نوت بوکم بسیار سخت جان و مقاوم باشد
از راهنمایی شما بزرگوران ممنون خواهم بود
اقا ممنون. كابل روي سيستم نيست. توي قسمت ساپورت دل نوشته بود. انگار مشكل اصلي از تلويزيون ماست..به نقل از foto1344 :YOU can refer to DELL US internet web and search in soupport section.YOU can find service manual and user manaual as well.
به نقل از saman63 :سلام آقا اسفنديار و بقيه عزيزان
آقا اسفنديار فكر كنم سو تفاوت پيش اومده
آخه من مي خواستم بگم فعلن گفتم فلان :blush: شرمنده خلاصه
بعد اينكه من گفتم ASUS نهACER
اينم مشخصات دوتا لپ تاپ
از نظر خوشگلي كه خيلي با هاشون حال كردم(نقره اي شيك)
از نظر performance هم فكر كنم چيز بدي نباشه به نسبت اين مشخصات
DGA3N/4N16
Cpu : 1.6 centrino
L2 Cache : 2 MB
Memory : 512 MB
Hdd : 60 GB
Audio : realtek ac 97
Videos&Graphics : Embedded Intel 855 GM
Video Memory Size : up to 64 MB
Display : 15.0" XGA TFT
Optical Drive : DVD combo drive
Battery Life : 3-6 hrs
Special Features : Power 4 Gear+ , Webcam , Farsi Keyboard
price : 11,950,000
DGA4L/1S28
Cpu : 2.8 GHz Intel Celeron D
L2 Cache : 256 KB
Memory : 256 MB
Hdd : 40 GB
Audio : realtek ac 97
Videos&Graphics : Embedded SIS M661FX
Video Memory Size : up to 128 MB
Display : 15.1" XGA TFT
Optical Drive : DVD combo drive
Battery Life : 3 hrs
Special Features : Power 4 Gear+
price : 9,650,000
من از اوليه كه خيلي خوشم اومد
حالا آقا اسفنديار ميشه به من راهنمايي كني و بگي اين چيش بده :blush:
بازم يه دنيا تشكر بابته توجه
به نقل از foto1344 :دوستان عزیز سلام.این اولین بار است که من وارد این قسمت شده ام و خوشحالم
من مخواهم یک نوت بوک دل با مشخصات ذیل به قیمت 2690000تومان.لطفا مرا راهنمایی کنید
DELL D810/CPU 2.13GHz Sonamo 533MHz 2MbL2 Cach/60GB Hard/512MB 533Mhz DDR2 RAM/128Mb ATI X600 Video RAM/DVD +/-RW DVD WRITER/15.4inch WXSGA 1400*1050LCD TFT/WIFI 802.11 b/g
/56k fax modem/10/100/1000 LAN/9cell battry 4.5houres/2.9Kg/carring case/win xp pro/
smart card reader/infra red,bluethooth,serial,TVout,Infra red,4*USB,VGA out port/
آیا با این پول چیز بهتری میتوان گرفت.لازم به ذکر است که من با نوت بوک باید ساعت ها کار کنم البت بیشتر
در جایی که برق وجود دارد منظورم این است که من اکثرا د رسفرم و باید نوت بوکم بسیار سخت جان و مقاوم باشد
از راهنمایی شما بزرگوران ممنون خواهم بود
به نقل از eax :با سلام.
میخواستم سوالی راجع به لپتاپهای amd64 بپرسم. کسی خبر داره که همچین مدلهایی تو بازار ایران پیدا میشه یا نه؟ من دو مدل از HP-Compaq (مدلهای سری R3000Z و zv5000z) و یه مدل از Acer (مدل 1524WLMi) رو پیدا کردم و دنبال اینم که بدونم تو ایران پیدا میشن یا نه. ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه. وضع گارانتی لپتاپ تو ایران چطوره؟ آیا اصولاً گارانتی وجود داره یا فقط ادعای فروشندههاست؟ چون که گارانتی لپتاپ هم از نظر من به اندازه مشخصاتش (اگه نه بیشتر) اهمیت داره.
ضمناً، آقای مدیر در اینجا اشاره کردن که نمایشگاه کامپیوتر هم فرصت خوبی برای خرید لپتاپ هست. از تاریخ برگزاریش خبر دارید؟
با تشکر بسیار.
به نقل از esfandiyar2002 :دوست بسيار گرامي اول اينكه خوش آمديد,اميدوارم در بازديد از اين فوروم,هم به جواب هاي دلخواه خود برسيد و هم اينكه از بازديدتان لذت ببريد.
در جواب سوال شما,لپتاپ هاي amd64 قابل تهيه در ايران هستند ولي به سختي,اصولا مي توان سفارش داد تا نمايندگي هاي هر مارك برايتان اقدام به وارد نمودن آن كنند كه اين امر با دادن يك بيعانه امكان پذير است.
در باب مدل آن مي توانيد بر روي مدل acer ferrari amd64 نوع 3200 يا 3400 آن اقدام كنيد كه در ايران از نمايندگي ان كه در پست هاي پيشين بحث شده است تهيه نماييد.مدل هايي كه ذكر كرديد در بازار دوبي قابل خريداري هستند.
سوال آقاي مدير به مدتها پيش بر مي گردد.در رابطه با گارانتي هم بسيار بحث شده ولي همينقدر بگويم كه گارانتي در ايران با توجه به اينكه تقريبا تعميرات آن امكان پذير نيست,در دوبي در بهترين حالت انجام مي شود.ولي ظاهرا گارانتي ايراني اين حسن را دارد كه هزينه ارسال لپتاپ به واحد تعميرات آن بدون اخذ وجه از شما انجام مي شود.
البته نمايندگي asus در ايران ادعا مي كند كه تعميرات آن در ايران انجام مي شود ولي تا چه حد صحت دارد,خدا داند و بايد تحقيق بيشتري نمود.البته گارانتي اينترنشنال آن اهميت بيشتري دارد كه معمولا قابل ارتقا و تمديد هم هست.
به نقل از electronic :خوش اومدي دوست عزيز.
با توجه به اينكه مبلغ قابل توجهي رو براي خريد در نظر گرفتيد پيشنهاد مي كنم صفحات قبلي اين بخش رو به دقت مطالعه كنيد و با معيار هاي لازم براي انتخاب لپ تاپ مناسب آشنا بشيد.در ضمن پيشنهاد مي كنم با توجه به مبلغي كه در نظر گرفتيد از مدلهاي SONY و Toshiba هم غافل نباشيد.[/QUO
با تشكر از دوستان جناب الكترونيك و اسفندياري
دوستان من يك سوال داشتم وآن هم در مورد اينكه آيا مونتاژ چين با مونتاژ ايرلند يا اروپا در يك مدل و سازنده يكسان تفاوتي دارند. راستش من يك مقدار در مورد چين حساسم ودر اين مورد نظر شما را ميخواستم بدانم.
ديگر اينكه آيا سوني و يا توشيبا با اين مشخصاتي كه من در اين مدل دل ديدم قيمتش بالاتر از دل نيست
ديگر اين ايا كسي از شما دوستان كه دل خريده كسي از شركت زيگورات خريد كرده ميخواستم بدانم
بهترين قيمت وخدمات را در دل در ايران چه شركتي ميدهد
با تشكر
به نقل از esfandiyar2002 :دوست گرامي با توجه به اينكه آدرس هاي فوق در بخش هاي قبلي همين تاپيك آمده است,در صورتي كه مطالعه و يا يادداشت نموديد,بفرماييد تا آنها را پاك كنم.
به نقل از foto1344 :به نقل از electronic :خوش اومدي دوست عزيز.
با توجه به اينكه مبلغ قابل توجهي رو براي خريد در نظر گرفتيد پيشنهاد مي كنم صفحات قبلي اين بخش رو به دقت مطالعه كنيد و با معيار هاي لازم براي انتخاب لپ تاپ مناسب آشنا بشيد.در ضمن پيشنهاد مي كنم با توجه به مبلغي كه در نظر گرفتيد از مدلهاي SONY و Toshiba هم غافل نباشيد.[/QUO
با تشكر از دوستان جناب الكترونيك و اسفندياري
دوستان من يك سوال داشتم وآن هم در مورد اينكه آيا مونتاژ چين با مونتاژ ايرلند يا اروپا در يك مدل و سازنده يكسان تفاوتي دارند. راستش من يك مقدار در مورد چين حساسم ودر اين مورد نظر شما را ميخواستم بدانم.
ديگر اينكه آيا سوني و يا توشيبا با اين مشخصاتي كه من در اين مدل دل ديدم قيمتش بالاتر از دل نيست
ديگر اين ايا كسي از شما دوستان كه دل خريده كسي از شركت زيگورات خريد كرده ميخواستم بدانم
بهترين قيمت وخدمات را در دل در ايران چه شركتي ميدهد
با تشكر
دوست بسيار گرامي,اگر توجه داشته باشيد كه مثلاIBM واحد توليد رايانه خود را به يك شركت چيني فروخته است و از طرفي تايوان را كه بزرگترين گروه توليدي لپتاپ در دنياست را بتوان جزئي از چين محسوب كرد ويا لپتاپ هاي سوني در مالزي مونتاژ مي شود و...در اين صورت در مي يابيد كه بدليل سياست هاي اقتصاد جهاني,توليد به سويي حركت مي كند كه در آن با صرفه تر خواهد شد.هم اينك مي خواندم كه چين به تنهايي در امسال توليد كننده و تامين كننده 80 در صد گوشي هاي تلفن هاي همراه در جهان خواهد شد.كمي به اين رقم و عظمت آن دقت كنيد.
اگرچه من خودم هم به چين حساسيت فراوان دارم و در جاي جاي پست هايم بطور تلويحي به آن اشاره مي كنم,ولي بايد قبول كرد كه الان مدار توليد در راستايي حركت مي كند كه چه بخواهيم و چه نخواهيم,بايد آن را بپذيريم.
به نظر من از نظر كنترل كيفي هم اينك چين به پايه اي رسيده كه مثلا غولي چون آي بي ام كار توليد را به وي مي سپارد.البته منكر اين نيستم كه مسلما ممكن است كاستي هايي هم ملاحظه كنيم..
نكته اي كه بيشتر اهميت دارد اين است كه شما مثلا به واحد فروش لپتاپ در آمريكا مراجعه مي كنيد و ميبينيد كه امكانات سخت افزاري و يا قطعات مربوط به شبكه بسيار كامل تر از نمونه هايي است كه در واحد فروش خاور ميانه آن وجود دارد.يا بهتر است بگويم با توجه با امكان خريد ما,برخي قطعات را در نظر نمي گيرند و يا تجهيزات جانبي آن را كمتر يا اصلا به هيچ متصور مي شوند.من بارها و بارها متوجه اين نكات ريز در واحد هاي فروش مختلف شده ام .
مسلما توشيبا و سوني در مقياس مشابه از نظر امكانات گرانتر از دل از آب در مي آيند و البته يكي از مفاخر دل نيز كيفيت با قيمت كمتر است.ولي حتما واجب نيست سراغ چنين مارك هاي بيشتر تبليغ شده برويد.
متاسفانه نمي توانم بدقت بگويم كه چه كسي بهترين قيمت و خدمات پس از فروش را در رابطه با دل در ايران ارائه مي دهد,چون بيشتر با تبليغات مواجهيم تا واقعيت...ولي اميدوارم ساير دوستان در اين باره نظر دهند.
به نقل از eax :باز هم سلام،
دوستان، كسي اينجا هست كه از لپ تاپهاي فوجيتسو استفاده كرده باشه؟ من وب سايت اين شركت رو نگاه كردم، و كمي هم تو اينترنت به دنبال نظرات مشترياي اين شركت كه ازش لپ تاپ خريده بودند گشتم و به نظر مي اومد رضايت داشتن. اگه كسي باشه كه نظرشو بگه ممنون ميشم!