دوست عزيز اگه مي خواي مشكلت حل بشه بايد واضحتر توضيح بدي كه با كدوم مرحله ي كار مشكل داري.چه تنظيماتي رو انجام دادي و اتصال سخت افزاريت چه طوريه.شايد يه جاي كارو اشتباه كردي و خودتم خبر نداري.به نقل از usb :اقا من به هر دری زدم که این لپتاپو به تلویزیون وصل کنم نشد که نشد
به نقل از electronic :دوست عزيز اگه مي خواي مشكلت حل بشه بايد واضحتر توضيح بدي كه با كدوم مرحله ي كار مشكل داري.چه تنظيماتي رو انجام دادي و اتصال سخت افزاريت چه طوريه.شايد يه جاي كارو اشتباه كردي و خودتم خبر نداري.
دوست عزيز.اگه صفحه ي دسكتاپ براي چند لحظه سياه مي شه و دوباره به حالت قبلي بر مي گرده به احتمال زياد سيستم نميتونه تلويزيون رو تشخيص بده.اگه تنظيمات لپ تاپ رو به درستي انجام دادي و اتصال سخت افزاري هم درسته, خوب ممكنه ايراد از تلويزيون باشه.بهتره يه نگاه به دفترچه ي راهنماي اونم بندازي شايد لازم باشه كه اونجا هم تنظيمات خاصي رو اعمال كني.به نقل از usb :سلام . مراحلي كه من انجام ميدم به اين ترتيب هست كه :
1) ابتدا كابل به tv وصل میکنم و بعد لپتاپ روشن میکنم
2) به قسمت display
3) setting
4) در این قسنت 2 تا پنجره هست که با شماره های 1 و 2 مشخص شده که شماره 1 فعال هست و شماره 2 غیر فعال . پایین صفحه گزینه extend my windows desktop onto this monitor را فعال کرده و apply میکنم
5) تصویر برای یک لحظه سیاه میشه و دوباره به همون حالت اولیه بر میگرده منتها گزینه extend... دوباره غیر فعال شده.ضمن اینکه علاوه بر این راه با click right روی صفحه desktop یک قسمت داره به نام graphic option بعد output to --1- monitor notebook intel dual dispaly
گزینه نوت بوک همیشه فعال هست و هر وقت گزینه های دیگه مثل Monitor را فعال میکنم برای چند ثانیه صفحه سیاه و دوباره به همون حالت اولیه بر میگرده ضمنا کارت گرافیک من هم این مدله Intel 82852/82855 GM/GME Graphics Controllerامیدوارم کسی جوابی داشته باشه
به نقل از electronic :خوب ممكنه ايراد از تلويزيون باشه.بهتره يه نگاه به دفترچه ي راهنماي اونم بندازي شايد لازم باشه كه اونجا هم تنظيمات خاصي رو اعمال كني.
براي من كه خيلي عجيبه يعني كجاي كارت مشكل داره؟به نظر من بهتره كار رو به دست كاردون بسپري و از يه نفر كه تو اين زمينه تخصص داره بخواي تا به صورت حضوري كارتو راه بندازه.به نقل از usb :به دفتر چه تلويزيون هم نگاه كردم اما هيچ تنظيم خاصي وجود نداره من كه ديگه نااميد شدم
به نقل از hejazi12 :با سلام
برخي نوت بوك ها به همراه سي دي اورژينال ويندوز و بعضي ويندوز كپي شده و بعضي دي وي دي و بعضي سي دي ويندوز با مارك شركت سازنده عرضه مي شوند .
لطفا تفاوت و ملاك انتخاب را بفرماييد .
مثلا نوت بوك سوني در بازار دو نوع است يكي ژاپني به همراه يك دي وي دي شامل ويندوز و تعدادي برنامه و ديگري ظاهرا آمركايي بدون سي دي و يا دي وي دي و بقول فروشنده ويندوز نصب شده در حالت عادي پاك نمي شود و ميتوان آنرا روي سي دي رايت نمود .
با تشكر
به نقل از saman63 :سلام
آقا اسفنديار من بالاخره پرسون پرسون اينجا رو پيدا كردم
من بازم مشخصات دلخواهم رو اينجا اصلاح مي كنم
كارت ريدر××××
بلوتوس××
اينفرارد××
رم 512××××
كارت گرافيك خوب واسه اجرلي بازي××××
سي پي يو خوب×××
كمبو××××
ال سي دي با كيفيت حداقل مانيتور ××××
قيمت حول حوش 1.2
راستش چون من كارم جوريه كه هم واسه مغازه كامپيوتر رو ميخوام هم خونه تصميم گرفتم جا دوتا پي سي يه لپ تاپ بخرم
ميشه كمكم كنيد؟؟
كارم با گوشي موبايل هستش
به نقل از saman63 :آقا اسفنديار
شما خيلي كلي حرف ميزنيد
ميشه تو اين رنج قيمت يه چيزي معرفي كني؟؟
من تا 100 رو خوندم فلان
يه ايسوس 2 يكي بهم نشون داد ميگفت 2.8 سي پيو و 512 رم و 64 وي جي اي كه بازي اندر گراند خيلي خوب روش اجرا ميشه
مي گفت چون share هستش بيشتر از كارتاي معمولي ميكشه
قيمتم گفت 1.140.000
نظر شما چيه؟؟
قابل نداشت آقا اسفنديار.اب و هواي تبريز كه خيلي خوبه الان هم كه داره بارون قشنگي مياد.در ضمن هركي صفحات قبلي رو بخونه متوجه مي شه كه شما حالا حالا ها جونيد....به نقل از esfandiyar2002 :الكترونيك جان,مرسي از وقتي كه صرف نمودي(ياد جواني هاي خودم افتادم!!!)ولي بين خودمان باشد,انگار آب و هواي تبريز برايتان سازگار شده ها!!! :lol: