• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از ALEXIN :
دوستان كسي بلد هست چطور يه كامپيوتر دسكتاپ با يه نوت بوك از طريق پورت usb ارتباط داد:
دوست عزيز.در مورد اتصال لپ تاپ به كامپيوتر روميزي می توني اینجا یا اینجا مطالب خوبی پیدا کنی.

usb

Registered User
لایک‌ها
0
اقا من به هر دری زدم که این لپتاپو به تلویزیون وصل کنم نشد که نشد

به این نتیجه رسیدم که شاید مشکل از کابل باشه . من عکس کابلی که دارم میذارم ببینید همین کابل یا نه

چون اینجا یک عکس دیگه گذاشته که منو به شک انداخته

اساتید محترم من منتظر جواب هستم :(

این هم عکس کابلs-video من

1r3woj

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از usb :
اقا من به هر دری زدم که این لپتاپو به تلویزیون وصل کنم نشد که نشد
دوست عزيز اگه مي خواي مشكلت حل بشه بايد واضحتر توضيح بدي كه با كدوم مرحله ي كار مشكل داري.چه تنظيماتي رو انجام دادي و اتصال سخت افزاريت چه طوريه.شايد يه جاي كارو اشتباه كردي و خودتم خبر نداري.

usb

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
دوست عزيز اگه مي خواي مشكلت حل بشه بايد واضحتر توضيح بدي كه با كدوم مرحله ي كار مشكل داري.چه تنظيماتي رو انجام دادي و اتصال سخت افزاريت چه طوريه.شايد يه جاي كارو اشتباه كردي و خودتم خبر نداري.

سلام . مراحلي كه من انجام ميدم به اين ترتيب هست كه :

1) ابتدا كابل به tv وصل میکنم و بعد لپتاپ روشن میکنم

2) به قسمت display

3) setting

4) در این قسنت 2 تا پنجره هست که با شماره های 1 و 2 مشخص شده که شماره 1 فعال هست و شماره 2 غیر فعال . پایین صفحه گزینه extend my windows desktop onto this monitor را فعال کرده و apply میکنم

5) تصویر برای یک لحظه سیاه میشه و دوباره به همون حالت اولیه بر میگرده منتها گزینه extend... دوباره غیر فعال شده
ضمن اینکه علاوه بر این راه
با click right روی صفحه desktop یک قسمت داره به نام graphic option بعد output to --1- monitor
notebook
intel dual dispaly

گزینه نوت بوک همیشه فعال هست و هر وقت گزینه های دیگه مثل Monitor را فعال میکنم برای چند ثانیه صفحه سیاه و دوباره به همون حالت اولیه بر میگرده

ضمنا کارت گرافیک من هم این مدله Intel 82852/82855 GM/GME Graphics Controller

امیدوارم کسی جوابی داشته باشه

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از usb :
سلام . مراحلي كه من انجام ميدم به اين ترتيب هست كه :
1) ابتدا كابل به tv وصل میکنم و بعد لپتاپ روشن میکنم
2) به قسمت display
3) setting
4) در این قسنت 2 تا پنجره هست که با شماره های 1 و 2 مشخص شده که شماره 1 فعال هست و شماره 2 غیر فعال . پایین صفحه گزینه extend my windows desktop onto this monitor را فعال کرده و apply میکنم
5) تصویر برای یک لحظه سیاه میشه و دوباره به همون حالت اولیه بر میگرده منتها گزینه extend... دوباره غیر فعال شده.ضمن اینکه علاوه بر این راه با click right روی صفحه desktop یک قسمت داره به نام graphic option بعد output to --1- monitor notebook intel dual dispaly
گزینه نوت بوک همیشه فعال هست و هر وقت گزینه های دیگه مثل Monitor را فعال میکنم برای چند ثانیه صفحه سیاه و دوباره به همون حالت اولیه بر میگرده ضمنا کارت گرافیک من هم این مدله Intel 82852/82855 GM/GME Graphics Controllerامیدوارم کسی جوابی داشته باشه
دوست عزيز.اگه صفحه ي دسكتاپ براي چند لحظه سياه مي شه و دوباره به حالت قبلي بر مي گرده به احتمال زياد سيستم نميتونه تلويزيون رو تشخيص بده.اگه تنظيمات لپ تاپ رو به درستي انجام دادي و اتصال سخت افزاري هم درسته, خوب ممكنه ايراد از تلويزيون باشه.بهتره يه نگاه به دفترچه ي راهنماي اونم بندازي شايد لازم باشه كه اونجا هم تنظيمات خاصي رو اعمال كني.

usb

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
خوب ممكنه ايراد از تلويزيون باشه.بهتره يه نگاه به دفترچه ي راهنماي اونم بندازي شايد لازم باشه كه اونجا هم تنظيمات خاصي رو اعمال كني.

به دفتر چه تلويزيون هم نگاه كردم اما هيچ تنظيم خاصي وجود نداره :(

من كه ديگه نااميد شدم

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از usb :
به دفتر چه تلويزيون هم نگاه كردم اما هيچ تنظيم خاصي وجود نداره من كه ديگه نااميد شدم
براي من كه خيلي عجيبه يعني كجاي كارت مشكل داره؟به نظر من بهتره كار رو به دست كاردون بسپري و از يه نفر كه تو اين زمينه تخصص داره بخواي تا به صورت حضوري كارتو راه بندازه.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
1-از الكترونيك عزيز به دليل حوصله در پاسخ گويي به دوست خوبمان USB ممنونم.
2-USB عزيز ,اگر نتوانستم چنانچه بايد در پاسخ گويي مشكل شما همراهي نموده باشم,عذر مرا بپذيريد.به هر صورت هر شخصي با هر درجه توانايي و مهارت كه كاملا نسبي است,توانايي محدودي در پاسخ گويي دارد و در اين زمينه الكترونيك عزيز بسيار خوب به پاسخ گويي پرداخت.البته اين نكته را از من بپذيريد كه هرچه خودتان بيشتر درگير لپتاپ خودتان شويد,علاوه بر غني نمودن تجاربتان,مي توانيد ما را نيز د اين زمينه -پربار شدن بحث-ياري رسانيد.
3-از دوستاني كه مطالب فوق را مي خوانند,چه بصورت مهمان و چه مدعو,خواهشمندم اگر اشكالاتي در اين زمينه به خصوص موارد پاسخ گويي و يا اظهار نظر هاي متفاوت ميبينند,منت بر بنده گذارده و موارد فوق را گوشزد نمايند.اصولا انتقاد مثبت بسيار سازنده تر از تعاريف متداول خواهد بود.در اين كار هرچه اشتباه كمتر,بهره حاصله بيشتر خواهد بود.
4-دوستاني كه سوالات گاه تكراري مطرح مي نمايند,خواهشمندم با حوصله فراوان,مطالب قبلي را حداقل يك مرور اجمالي نمايند تا جواب هاي خود را گرفته باشند.با افزايش مطالب فوق,بنده از مدير اين قسمت درخواست خواهم نمود تا نسبت به دسته بندي مطالب اين بخش جهت سهولت بيشتر به موارد ياد شده بپردازند تا ارجاع مطالب براحتي هرچه تمام تر صورت پذيرد.
5-از اينكه مرا تحمل مي كنيد ,سپاس بيكران!! :lol:

hejazi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
برخي نوت بوك ها به همراه سي دي اورژينال ويندوز و بعضي ويندوز كپي شده و بعضي دي وي دي و بعضي سي دي ويندوز با مارك شركت سازنده عرضه مي شوند .

لطفا تفاوت و ملاك انتخاب را بفرماييد .

مثلا نوت بوك سوني در بازار دو نوع است يكي ژاپني به همراه يك دي وي دي شامل ويندوز و تعدادي برنامه و ديگري ظاهرا آمركايي بدون سي دي و يا دي وي دي و بقول فروشنده ويندوز نصب شده در حالت عادي پاك نمي شود و ميتوان آنرا روي سي دي رايت نمود .

با تشكر

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hejazi12 :
با سلام
برخي نوت بوك ها به همراه سي دي اورژينال ويندوز و بعضي ويندوز كپي شده و بعضي دي وي دي و بعضي سي دي ويندوز با مارك شركت سازنده عرضه مي شوند .

لطفا تفاوت و ملاك انتخاب را بفرماييد .

مثلا نوت بوك سوني در بازار دو نوع است يكي ژاپني به همراه يك دي وي دي شامل ويندوز و تعدادي برنامه و ديگري ظاهرا آمركايي بدون سي دي و يا دي وي دي و بقول فروشنده ويندوز نصب شده در حالت عادي پاك نمي شود و ميتوان آنرا روي سي دي رايت نمود .

با تشكر

دوست خوبم ضمن خوش آمد گويي ,
چندي پيش مي خواندم كه ميكروسافت به منظور جلوگيري از فروش غير قانوني سي دي هاي حاوي سيستم عامل خود در صدد است كه از ماه آينده امكان پايه گذاري برنامه هاي الصاقي به صورت اصلاحيه را براي كساني كه از سيستم عامل كپي شده استفاده مينمايند,ملغي سازد.تفسير آن با خودتان....
ولي در اينكه برنامه هاي نرم افزاري بصورت دي وي دي يا سي دي داده و يا عرضه مي شود,بنده تفاوت چنداني در اين بين نمي بينم بجز اينكه مثلا تمامي برنامه هاي مورد نياز در يك مجموعه گرد آوري شده باشند و بدين ترتيب نيازي به داشتم چند سي دي از بين ميرود.
به خاطر داشته باشيد كه بخش نسبتا قابل توجهي از هزينه لپتاپ در اصل بدليل دارا بودن قانون كپي رايت(حدود 150 الي 300 دلار)را همين نرم افزارها تشكيل مي دهند و براي من نوعي كه به ويندوز اصلي دسترسي ندارم,چونان آب حيات است.فلذا بهتر است كه اصل آن را در اختيار داشته باشيد.فراموش نكنيد كه شما در موارد نادري ممكن است به سي دي اصل سيستم عامل خود نياز پيدا نماييد,پس بهتر است موارد نادر را جزو موارد احتياط منظور نماييد.

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
این قیمت ها را بچه ها برام میل کرده بودن گفتم شاید به درد کسی بخوره

1) Toshiba (Tecra) / A2/ 1.5 Centrino/ 512 MB / 60 Gigabyte / 15.1 XGA / WIFI / ComBo

Price : 13500000 Rials

2) Dell / 18 Centrino/ 512 MB /80 Gigabyte / 15 XGA / WIFI / ComBo /Plus Bag

Price : 16000000 Rials

For More Information :

Line 1 : +98 21 8753935

Line 2 : +98 21 8755268

Sherkate Behyaran

Mohandes Bahram Bazrpash

www.Behyaran.com

saman63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا اسفنديار من بالاخره پرسون پرسون اينجا رو پيدا كردم
من بازم مشخصات دلخواهم رو اينجا اصلاح مي كنم
كارت ريدر××××
بلوتوس××
اينفرارد××
رم 512××××
كارت گرافيك خوب واسه اجرلي بازي××××
سي پي يو خوب×××
كمبو××××
ال سي دي با كيفيت حداقل مانيتور ××××
قيمت حول حوش 1.2
راستش چون من كارم جوريه كه هم واسه مغازه كامپيوتر رو ميخوام هم خونه تصميم گرفتم جا دوتا پي سي يه لپ تاپ بخرم
ميشه كمكم كنيد؟؟
كارم با گوشي موبايل هستش

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از saman63 :
سلام
آقا اسفنديار من بالاخره پرسون پرسون اينجا رو پيدا كردم
من بازم مشخصات دلخواهم رو اينجا اصلاح مي كنم
كارت ريدر××××
بلوتوس××
اينفرارد××
رم 512××××
كارت گرافيك خوب واسه اجرلي بازي××××
سي پي يو خوب×××
كمبو××××
ال سي دي با كيفيت حداقل مانيتور ××××
قيمت حول حوش 1.2
راستش چون من كارم جوريه كه هم واسه مغازه كامپيوتر رو ميخوام هم خونه تصميم گرفتم جا دوتا پي سي يه لپ تاپ بخرم
ميشه كمكم كنيد؟؟
كارم با گوشي موبايل هستش

با سلام,
عزيز دل برادر,يا روي dell يا روي acer مي توانيد سرمايه گذاري نماييد ولي بايد قيمت خودتان را روي 1.5 بالا ببريد(حداقل)تا كارتان راه بيافتد.همچنين نه از سر تبليغ,بلكه از روي راهنمايي عرض مي كنم كه پست هاي قبلي را بخوانيد كه پاسختان نهفته است.
نكته ديگر اينكه كارت گرافيكي 64 باشد مناسب تر است يا 128 مگ؟انتخاب با شماست.
در مورد كارت ريدر هم بجز دو مارك بالايي,بايد بگويم مي توانيد از كارت خوان خارجي براي لپتاپ استفاده كنيد اگر بسيار ضروري است.
در خدمتم

saman63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اسفنديار
شما خيلي كلي حرف ميزنيد
ميشه تو اين رنج قيمت يه چيزي معرفي كني؟؟
من تا 100 رو خوندم فلان
يه ايسوس 2 يكي بهم نشون داد ميگفت 2.8 سي پيو و 512 رم و 64 وي جي اي كه بازي اندر گراند خيلي خوب روش اجرا ميشه
مي گفت چون share هستش بيشتر از كارتاي معمولي ميكشه
قيمتم گفت 1.140.000
نظر شما چيه؟؟

usb

Registered User
لایک‌ها
0
Enabling the Display Settings for a Television روش وصل کردن لپتاپ به تلویزیون

Intel UMA Integrated Video Controller
NOTE: Ensure that you properly connect the television before you enable the display settings.

1 Click the Start button and click the Control Panel icon. Under Pick a Category, click
Appearance and Themes.

2 Double-click the Display icon, click the Settings tab, and then click Advanced.

3 Click the Intel (R) Extreme Graphics tab.

4 Click the Graphic Properties button.

5 If you want to use only a television without using the computer display or any other display
options:
a In the new window, click Television so that a red check mark appears over the television
icon.
b Ensure that the settings are correct.
من تا مورد 4 را میتونم اجرا کنم و طبق دستورات جلو میرم اما از قست 5 به بعد که گفته تلویزیون را کلیک کنید نمیتونم چون اصلا چنین گزینه ایی وجود نداره فقط یک گزینه لپتاپ هست :( :( :( :(

از الکترونیک عزیز که وقت میذاره و جواب میده متشکرم
ضمنا دفتر خاطرات که همین لپتاپ dell 510M را دارید اگر که امتحان کردید متشکر میشم راهنمایی کنید

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
usb جان. من هم دقيقا تا همين مرحله اي كه گفتي پيش ميرم. بعدش ميگه تلويزيون رو انتخاب كنيد ولي فقط يه Notebook هست. :eek: :(
بقيه اساتيد فن؟! راه حلي؟ كمكي؟ نظري؟..
راستي الكترونيك يه چيزهايي در مورد مودولاتور گفت. اونها رو هم بخوان.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
سلام به همگي دوستان علي الخصوص USB و دفتر خاطرات عزيز كه هنوزم با اتصال لپ تاپ به تلويزيون مشكل دارن.
در اين مورد بايد بگم كه با جستجويي كه تو سايت دل انجام دادم متوجه شدم كه اين امكان وجود داره كه خروجي S-Video غير فعال شده باشه.و فكر كنم دليل اصلي اينكه نميتونيد از مرحله ي 4 جلوتر بريد همين باشه.و از قرار معلوم براي فعال كردن اين درگاه هم درايور كارت گرافيكي و هم بايوس سيستم از طريق سي دي ها و احتمالا ديسكتي كه همراه لپ تاپه بايد ارتقا داده بشه.(راهنماي كامل ارتقاي كارت گرافيكي رو رو مي تونيد اینجا بخونید.)در ضمن ممكنه كه ديسكت ارتقاي بايوس همراه لپ تاپ نباشه.(چون فلاپي درايو نداره خوب طبيعيه.)در هر صورت اگه از طريق سي دي ها نتونستيد بايوس رو ارتقا بديد بايستي آخرين نسخه ي اون رو از سايت دل دانلود كنيد.مراحل كامل دانلود رو هم مي تونيد اینجا ببينيد.اميدوارم با اين كار مشكلتون حل بشه.در ضمن بايد بگم كه چون USB عزيز از تلويزيوني استفاده مي كنه كه ورودي صدا وتصوير مجزا داره بنابراين نيازي به مودولاتور نداره.اگه كارتون راه افتاد منو هم بي خبر نذاريد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از saman63 :
آقا اسفنديار
شما خيلي كلي حرف ميزنيد
ميشه تو اين رنج قيمت يه چيزي معرفي كني؟؟
من تا 100 رو خوندم فلان
يه ايسوس 2 يكي بهم نشون داد ميگفت 2.8 سي پيو و 512 رم و 64 وي جي اي كه بازي اندر گراند خيلي خوب روش اجرا ميشه
مي گفت چون share هستش بيشتر از كارتاي معمولي ميكشه
قيمتم گفت 1.140.000
نظر شما چيه؟؟

دوست گرامي ببخشيد,ديدم كه سوال مشابهي را در فوروم موبايل هم مطرح كرده بوديد وچه جواب هاي جالبي هم داده بودند...
بگذريم,عزيز دل برادر,با ايسوس مخالف نه بدليل اينكه خوب نيست,بدليل اينكه با اوصاف شما مناسب نيست.اگر در پست هاي قبلي دقت كرده باشي,يكي از دوستان به اسم كامران هست كه اخيرا يك ايسر خريداري نموده اند,مي توانيد براي وي پي ام زده و نظرش را در مورد لپتاپ خود بپرسيد.فكر كنم اينگونه بهتر است.
ولي براي روي ماه خودتان عرض مي كنم,اگر در اين قيمت بخواهيد,در اين صورت بايد از انتظاراتتان كمتر كنيد.اگر برايتان مقدور است كه بيشتر مايه بگذاريد,در آن صورت من در خدمتم.نمي خواهم با اين قيمت چيزي برايتان پيشنهاد كنم كه اگر -ميدانم-خداي نا كرده خو شتان نيامد,بفرماييد -اين فلان ...-همان طوري كه در بالاي پست خودتان هم فرموده ايد(من تا 100 رو خوندم فلان) :happy:
من در خدمتم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
الكترونيك جان,مرسي از وقتي كه صرف نمودي(ياد جواني هاي خودم افتادم!!!)ولي بين خودمان باشد,انگار آب و هواي تبريز برايتان سازگار شده ها!!! :lol:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از esfandiyar2002 :
الكترونيك جان,مرسي از وقتي كه صرف نمودي(ياد جواني هاي خودم افتادم!!!)ولي بين خودمان باشد,انگار آب و هواي تبريز برايتان سازگار شده ها!!! :lol:
قابل نداشت آقا اسفنديار.اب و هواي تبريز كه خيلي خوبه الان هم كه داره بارون قشنگي مياد.در ضمن هركي صفحات قبلي رو بخونه متوجه مي شه كه شما حالا حالا ها جونيد....

بالا