من هم هرچي امتحان ميكنم به جز همون نت بوك خودم چيز ديگه اي توي divice در صفحه graphic مربوط به... پيدا نميكنم. راستي تلويزيون بايد كانال چند باشه؟!به نقل از electronic :سلام دوستان.
خوشحالم كه دوباره تونستم اينجا مطلبي بنويسم.در ضمن به USB عزيز كه به تازگي لپ تاپ خريده صميمانه تبريك مي گم.اميدوارم يه روزي همه ي دوستان اين بخش صاحب لپ تاپ بشن.از همه ي دوستان ممنونم به خصوص اسفنديار عزيز كه رونق خاصي به اين قسمت بخشيده.
USB جان من خودم يه همچين مشكلي رو با كامپيوتر روميزي خودم داشتم و نميتونستم اون رو به تلويزيون وصل كنم.مي خوام يه نكته رو يادآوري كنم شايد مشكلت رو حل كنه.ببين جداي از اينكه اتصالات بين كامپيوتر و تلويزيون بايد صحيح باشه قبل از روشن كردن كامپيوتر بايستي تلويزيون رو به سيستم وصل كني و بعد اونو روشن كني.بعد از اين مراحل كامپيوتر رو راه اندازي كني تا اتصال بين سيستم و تلويزيون شناسايي بشه.( چون اصولا تا تلويزيون فعالي وجود نداشته باشه سيستم اجازه ي تعويض نمايشگر رو نميده.)بعداز اين مراحل بايد به قسمت تنظيمات سيستم مراجعه كني كه در صفحه ي 60 راهنماي لپ تاپ (نسخه ي PDF كه من دارم) تنظيمات اين قسمت به خوبي توضيح داده شده اگر هم متوجه نشدي بگو تا ترجمه شده ي اون رو اينجا بذارم.
به نقل از daftarekhaterat :من هم هرچي امتحان ميكنم به جز همون نت بوك خودم چيز ديگه اي توي divice در صفحه graphic مربوط به... پيدا نميكنم. راستي تلويزيون بايد كانال چند باشه؟!
مطمئني به چنين چيزي نياز داره؟! ميتوني عكسي مشخصاتي چيزي در موردش برام توي وب پيدا كني؟!.در ضمن منظورت از مبدل ساده چيه؟اگه فقط يه كانكتور تبديلي باشه كه دو تا درگاه رو به هم وصل كنه كه كافي نيست.مودولاتور يه چيز ديگه ست كه يه مدار ساده داره و وظيفه ي اون تبديل سيگناهاي AV به مايكرويو ست.
با كابل usbبه نقل از ALEXIN :راهنمايي
-------------------------
دوستان كسي بلد هست چطور يه كامپيوتر دسكتاپ با يه نوت بوك از طريق پورت usb ارتباط داد؟؟ :blush: :hmm: :blink: :happy:
USB جان از چه تلويزيونياستفاده كردي و آيا ورودي صدا و تصوير مجزا داره يا نه؟اگه همه ي تنظيمات نرم افزاري رو مطابق دفترچه ي راهنما انجام دادي خوب لابد اتصالات فيزيكي اشكال داره. واضحتر بگو كه چي كار كردي و كجا رو به كجا وصل كردي.به نقل از usb :electronic عزیز مرسی از راهنماییت .من صفحه 60 کامل خوندم و اول فیشو به تلویزیون زدم و بعد لپتاپ روشن کردم و تنظیماتو طبق راهنما انجام دادمولی باز هم نشد که نشد راه دیگه به نظرت نمیرسه ؟؟؟
دوست عزيزم,به نقل از usb :سلام آقا اسفنديار
مشكل موس حل شد . مشكل از خود موس بود كه ايراد داشت و با تعويض موس ديگه مشكلي نداره .
اما من هنوز با cd rom مشکل دارم و بعضی وقتها با فشار دادن دکمه eject بیرون نمیاد
منظور از نرم افزار كه گفتيد , چه نوع نرم افزاری مثلا ؟
و یک مسله دیگه:
سرعت اتصال به اینترنت .
من با کارت 56 kb یا همون E1 وصل میشم اما همیشه سرعتش 33.6 Kb
در صورتی که من با همون خط و همون کارت با pc خودم 56 k وصل میشم . اگر میشه یک توضیحی هم راجع به این موضوع بدید
باز هم از وقت و حوصله ایی که برای جواب دادن به سوالها میگذارید تشکر می کنم
به نقل از usb :منظورم اینه که با کامپیوتر معمولی وقتی وصل میشم سرعت 56 هست ولی با لپتاپ 33.6 هستش در صورتیکه من با همون کارت اینترنت وصل میشم
در ضمن آقا اسفندیار شما id یاهو مسنجر تونو میتونید بدید تا من از طریق چت بتونم سوال هایی که دارم ازتون بپرسم البته اگر که امکانش هست .