• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
آقا اسفنديار گل زحمت كشيد و آگهي فروش اقساطي لپ تاپ هاي Acer رو به دست من رسوند ، من هم اينجا مي ذارم ،‌تا ساير دوستان هم بتونن استفاده كنن .

فایل های ضمیمه

• acer.jpg
    acer.jpg
    133 KB · نمایش ها: 43

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از electronic :
سلام دوستان.
خوشحالم كه دوباره تونستم اينجا مطلبي بنويسم.در ضمن به USB عزيز كه به تازگي لپ تاپ خريده صميمانه تبريك مي گم.اميدوارم يه روزي همه ي دوستان اين بخش صاحب لپ تاپ بشن.از همه ي دوستان ممنونم به خصوص اسفنديار عزيز كه رونق خاصي به اين قسمت بخشيده.
USB جان من خودم يه همچين مشكلي رو با كامپيوتر روميزي خودم داشتم و نميتونستم اون رو به تلويزيون وصل كنم.مي خوام يه نكته رو يادآوري كنم شايد مشكلت رو حل كنه.ببين جداي از اينكه اتصالات بين كامپيوتر و تلويزيون بايد صحيح باشه قبل از روشن كردن كامپيوتر بايستي تلويزيون رو به سيستم وصل كني و بعد اونو روشن كني.بعد از اين مراحل كامپيوتر رو راه اندازي كني تا اتصال بين سيستم و تلويزيون شناسايي بشه.( چون اصولا تا تلويزيون فعالي وجود نداشته باشه سيستم اجازه ي تعويض نمايشگر رو نميده.)بعداز اين مراحل بايد به قسمت تنظيمات سيستم مراجعه كني كه در صفحه ي 60 راهنماي لپ تاپ (نسخه ي PDF كه من دارم) تنظيمات اين قسمت به خوبي توضيح داده شده اگر هم متوجه نشدي بگو تا ترجمه شده ي اون رو اينجا بذارم.
من هم هرچي امتحان ميكنم به جز همون نت بوك خودم چيز ديگه اي توي divice در صفحه graphic مربوط به... پيدا نميكنم. راستي تلويزيون بايد كانال چند باشه؟! :D :D :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از daftarekhaterat :
من هم هرچي امتحان ميكنم به جز همون نت بوك خودم چيز ديگه اي توي divice در صفحه graphic مربوط به... پيدا نميكنم. راستي تلويزيون بايد كانال چند باشه؟! :D :D :D
:rolleyes:
AV بايد باشه ديگه :rolleyes:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ببين الكترونيك جان مشكل اينه كه تلويزيون ما از اون تلويزيون گرانديك هاي قديميه كه AV حاليش نميشه! يعني واسه ويديو هم بايد روي UHF كانال رو سرچ كرد. وگرنه مشكل اتصال ندارم.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
ببين به احتمال زياد پشت تلويزيون يه ورودي وجود داره كه تقريبا شبه درگاه موازي چاپگر 15 تا 20 تا پين داره.مبدل AV كه به اين درگاه مي خوره تو بازار وجود داره و مي توني به راحتي اونو تهيه كني. اگه هم مي خواي از همون باند UHF استفاده كني همون طور كه گفتم بايد از يه مودولاتور حاضري استفاده كني كه صدا و تصوير رو تركيب مي كنه و اونو به شكلي د رمي آره كه تو اين باند شناسايي بشه.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
پشت تلويزيون فقط ورودي آنتن هست و من با يه مبدل ساده اون رو به كابل مربوطه وصل كردم. از لحاظ فيزيكي مشكلي نيست. ( بازم خوبه مثل شما بابا برقي هستيم ها :blush: )
موضوع سر اينه كه گويا لپ تاپ تلويزيون رو نميشناسه و گمون ميكنم تلويزيون بايد تنظيم خاصي داشته باشه.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
يا تموم اين تفاسير من توصيه مي كنم از همون مبدل AV استفاده كني تا مودولاتور UHF يا VHF .چون به هر حال اطلاعاتي كه تواين باندها منتشر ميشه به صورت امواج مايكرويو هستند واين از نظر امنيتي نمي تونه جالب باشه.چون ممكنه فاصله ي تلويزيون همسايه بغليتون از سيم رابط زياد نباشه و اون به راحتي مي تونه با يه جستجوي ساده تو اين باند تصوير مانيتور شما رو ببينه.البته اين قضيه در مورد ويديئو هايي كه به اين صورت به تلويزيون وصل ميشن هم وجود داره.من خودم بارها تو خونمون با يه همچين مساله اي برخورد كردم.براي درك بيشتر ميشه اين نوع اتصالها رو با تلفن هاي بي سيم مقايسه كرد كه امكان شنود اون تو راديو به راحتي وجود داره.در ضمن منظورت از مبدل ساده چيه؟اگه فقط يه كانكتور تبديلي باشه كه دو تا درگاه رو به هم وصل كنه كه كافي نيست.مودولاتور يه چيز ديگه ست كه يه مدار ساده داره و وظيفه ي اون تبديل سيگناهاي AV به مايكرويو ست.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
.در ضمن منظورت از مبدل ساده چيه؟اگه فقط يه كانكتور تبديلي باشه كه دو تا درگاه رو به هم وصل كنه كه كافي نيست.مودولاتور يه چيز ديگه ست كه يه مدار ساده داره و وظيفه ي اون تبديل سيگناهاي AV به مايكرويو ست.
مطمئني به چنين چيزي نياز داره؟! ميتوني عكسي مشخصاتي چيزي در موردش برام توي وب پيدا كني؟! :(

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
ببين اون مودولاتوري كه گفتم خيلي چيز ساده ايه و تو اكثر مغازه هاي لوازم الكترونيكي وجود داره خودم چند وقت پيش يه دونه خريدم 1500 تومن.قيمتش همين حدو داست.عكس يه مودولاتور ساده رو هم مي توني اینجا ببيني(هر كاري كردم نتونستم خود عكس رو اينجا بذارم.) البته نميدونم كه اين مدلش تو بازار هست يا نه ولي به هر حال چيز زياد پيچيده اي نيست كه دنبال مارك خاصي بگردي.اون فيشهاي زرد و قرمز و سفيد كه مي بيني صدا و تصوير هستند كه بعد از عبور از مودولاتور تبديل به يه خروجي ميشه كه صوت وتصوير رو تواما داره.البته اون آداپتوري كه بالاي تصوير مي بيني واسه ي اين مدله و تو اكثر مودولاتور ها وجود نداره.یه مورد دیگه هم اینکه چون کانکتور های خروجی صدا و تصویر لپ تاپ و ورودی های مودولاتور از نوع نر هستند باید یه رابط نر به نر هم براش بخری که اونم به راحتی پیدا میشه.حالا که فقط می تونی این طوری اتصال برقرار کنی اون هشدار امنیتی رو جدی بگیر.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اهان. پس من اين دمودولاتور رو ندارم. يه عكس از چيزي كه دارم انداختم. فيش جلويي به لپ تاپ ميخوره. فيش وسطي به ورودي آنتن تلويزيون و فيش آخر بيكاره!

1qms1e

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
ببين فيش اول و دوم رو درست گفتي.اما فيش سوم براي اينه كه مستقيما به يه مودولاتور ويژه وصل بشه كه توسط شركت DELL ارايه شده.عكسش رو مي توني اینجا ببيني (راستي عكسها رو چه طوري آپلود مي كنند؟)اما همون طور كه گفتم مي شه از مودولاتور هايي كه تو بازار هست هم استفاده كرد.به هر حال چيزي كه مسلمه وجود مودولاتور براي اتصال به تلويزيونهاي قديمي ضروريه.

usb

Registered User
لایک‌ها
0
electronic عزیز مرسی از راهنماییت .

من صفحه 60 کامل خوندم و اول فیشو به تلویزیون زدم و بعد لپتاپ روشن کردم و تنظیماتو طبق راهنما انجام دادم

ولی باز هم نشد که نشد :( :(

راه دیگه به نظرت نمیرسه ؟؟؟

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
راهنمايي
-------------------------
دوستان كسي بلد هست چطور يه كامپيوتر دسكتاپ با يه نوت بوك از طريق پورت usb ارتباط داد؟؟ :cool: :D :blush: :hmm: :eek: :p :blink: :happy: :)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از ALEXIN :
راهنمايي
-------------------------
دوستان كسي بلد هست چطور يه كامپيوتر دسكتاپ با يه نوت بوك از طريق پورت usb ارتباط داد؟؟ :cool: :D :blush: :hmm: :eek: :p :blink: :happy: :)
با كابل usb :D
الان كنار دستم گذاشته! :happy:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از usb :
electronic عزیز مرسی از راهنماییت .من صفحه 60 کامل خوندم و اول فیشو به تلویزیون زدم و بعد لپتاپ روشن کردم و تنظیماتو طبق راهنما انجام دادمولی باز هم نشد که نشد :( :( راه دیگه به نظرت نمیرسه ؟؟؟
USB جان از چه تلويزيونياستفاده كردي و آيا ورودي صدا و تصوير مجزا داره يا نه؟اگه همه ي تنظيمات نرم افزاري رو مطابق دفترچه ي راهنما انجام دادي خوب لابد اتصالات فيزيكي اشكال داره. واضحتر بگو كه چي كار كردي و كجا رو به كجا وصل كردي.

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من با توجه به اینکه نتونستم لپتاپ به تلویزیون وصل کنم به فروم دل رفتم و خیلی ها همین مشکل را داشتن .

در ضمن مدل تلویزیون من هم 43 sony projection و ورود و خروج تصویر جدا از هم هست .

مشکل من از اونجایی شروع میشه که گفته گزینه tv را فعال کن چون اصلا همچین گزینه ایی وجود نداره .

. مدیر فروم گفته بود که باید driver ویدیو upgrade بشه

اما من نمیدونم کدوم driver ها جدید هست که دانلود کنم و اصلا چه جوری نصب کنم ؟

این مدلی که من دارم Intel (R) 82852/82855 GM/GME

6.14.10.3889

و لینکی که اونها داده بودن واسه inspiron 510m
dell support

این ورژ ن با ورژنی که من دارم کاملا یکی هست پس نباید نیاز به upgrade داشته باشه پس مشکل از کجاست ؟

اگر که دوستان لینکی واسه دانلود درایور ویدیو دارند و یا در این زمینه اطلاعات بیشتری دارند لطف کنند کمک کنند

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از usb :
سلام آقا اسفنديار

مشكل موس حل شد . مشكل از خود موس بود كه ايراد داشت و با تعويض موس ديگه مشكلي نداره .

اما من هنوز با cd rom مشکل دارم و بعضی وقتها با فشار دادن دکمه eject بیرون نمیاد

منظور از نرم افزار كه گفتيد , چه نوع نرم افزاری مثلا ؟ :(

و یک مسله دیگه:

سرعت اتصال به اینترنت .

من با کارت 56 kb یا همون E1 وصل میشم اما همیشه سرعتش 33.6 Kb

در صورتی که من با همون خط و همون کارت با pc خودم 56 k وصل میشم . اگر میشه یک توضیحی هم راجع به این موضوع بدید
باز هم از وقت و حوصله ایی که برای جواب دادن به سوالها میگذارید تشکر می کنم :)
دوست عزيزم,
با سلام

من در كيبوردي كه در نوع روميزي دارم از فراسو استفاده مي كنم كه در سي دي درايور آن نر م افزار فعال كننده امكان eject كردن سي دي بدون موس و با استفاده از صفحه كليد وجود دارد.

بخش دوم سوال شما را بايد كمي حلاجي كنم.منظورتان از اينكه مي گوييد در دو حالت يكسان با پي سي خودتان چيست؟

usb

Registered User
لایک‌ها
0
منظورم اینه که با کامپیوتر معمولی وقتی وصل میشم سرعت 56 هست ولی با لپتاپ 33.6 هستش در صورتیکه من با همون کارت اینترنت وصل میشم

در ضمن آقا اسفندیار شما id یاهو مسنجر تونو میتونید بدید تا من از طریق چت بتونم سوال هایی که دارم ازتون بپرسم البته اگر که امکانش هست .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از usb :
منظورم اینه که با کامپیوتر معمولی وقتی وصل میشم سرعت 56 هست ولی با لپتاپ 33.6 هستش در صورتیکه من با همون کارت اینترنت وصل میشم

در ضمن آقا اسفندیار شما id یاهو مسنجر تونو میتونید بدید تا من از طریق چت بتونم سوال هایی که دارم ازتون بپرسم البته اگر که امکانش هست .

البته دوست عزيز اون سرعتي كه با آن از طريق رايانه روميزي وصل مي شويد در اصل هماني است كه لپتاپ شما نشان مي دهد.علت هم اين است كه شما در رايانه روميزي بر خلاف لپتاپ از كارت شبكه اي استفاده نمي كنيد كه بتواند سرعت واقعي اتصال را نشان دهد.البته مي توانيد اين امر را از سرعت يكسان بارگذاري صفحات هم بيابيد.
تنظيم پيش فرض كارت شبكه كه از طريق درگاه آن اتصال اينترنت شما فعال مي شود(و احتمالا تعجب مي نماييد)ميزان حقيقي سرعت اتصال را مي نماياند.
دوست گرامي آي دي من در ياهو همين آي دي است كه الان به عنوان آن در حال نگارش مطلب هستم.ولي بندرت از آن استفاده مي نمايم.

بالا