• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
ببين دوست عزيز هر سيستمي براي كار خاصي طراحي شده و مهمترين قابليت لپ تاپ ها قابل حمل بودن اونهاست.در مورد اين سيستم ها هم توصيه مي كنم قبل از خريد در مورد قطعات تشكيل دهنده خوب تحقيق كنيد.
اگه يه ژ نراتور بنزيني هم براش بخريد ديگه كاملا قابل حمل ميشه!(منتها باوزني حدود 12 كيلوگرم!)

ببین دوست عزیز فرض کن در قطار یا ... نشستی و می خوای از لب تابت استفاده کنی انقدر تکون می خوره که خودت خسته میشی ما همه ایرانیها از لب تاب به جای desktop استفاده می کنیم مثلا امروز در نمایشگاه بیشتر غرفه ها از لب تاب استفاده می کردند اما با برق و تا دو سه سال آینده شبکه wireless ما پیشرفت نمی کنه که در سفر ها ایمیل خودمون را چک کنیم و .... و هر روز با مدل های جدید و گرانی آنها در ایران :blush: :blush: :blush:

یه دفه فکر نکنید که من از فلان محصول دفاع می کنم اما آینده نگری چیز بدی نیست .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
شاید خیلی ها از لپ تاپ به عنوان کامپیوتر رومیزی استفاده می کنند.اما خیلی هاهم هستند که قابل حمل بودن دستگاه براشون مهم تره.به عنوان مثال بعضی عکاسها دوست دارند همون موقع که از منظره ی خاصی عکس می گیرند اونو تو کامپیوترشون ویرایش کنند.شما هم باید مطابق نیازتون انتخاب کنید.اگه قابل حمل بودن دستگاه چندان براتون مهم نیست می تونید از همین سیستمها استفاده کنید.
در مورد قیمت بالای لپ تاپ ها هم به شما حق می دم چون تو بازار ما قیمت ها سر به آسمون گذاشته.
در مورد امکانات بی سیم هم وضع به همین منواله.ممکن که یرای شما زیاد مهم نباشه ولی خوب برای خیلی ها از جمله خودم خیلی ضروریه.به عنوان مثال تو بعضی ازنمایشگاها و دانشگاها برخی مکانهای مشخص امکانات بی سیم می تونه خیلی مثمر ثمر باشه.
رشد اینگونه شبکه ها شاید تو دستگاهای دولتی به کندی صورت بگیره اما لااقل تو بخش خصوصی داره خوب پیشرفت می کنه.به عنوان مثال میشه به قطار های سیمرغ اشاره کرد که به وسیله بخش خصوصی در مسیر تهران مشهد کار میکنند و اون طور که من تو سایت رجا دیدم امکان استفاده از اینترنت وتلفن و …. تواین قطار ها وجود داره.(هدفم فقط اطلاع رسانی بود نه تبلیغ)
باز هم میگم هرکسی باید مطابق نیاز خودش خرید بکنه.اگر هم سراغ این سیستم ها رفتید ما رو هم بی خبر نذارید چون یه جورایی خودم هم خوشم اومده به خصوص به خاطر قیمتشون.البته باید قبل از خرید خوب تحقیق کنید.من از دوستان می خوام اگه کسی تا به حال با این سیستم ها کار کرده یه خورده در مورد کیفیت کارکردشون توضیح بده.

جکی جون شرمنده که بحث رو همینجا ادامه دادم چون رابطه ی نزدیکی با لپ تاپ داره فکر کردم اینجا مطرح بشه پر بارتره.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب خوب خوب بسيار خوشحالم كه در اين چند روز غيبتم ,مبحثي كه با من شروع شد بي من خاتمه نيافته است.از جملگي دوستان بسيار متشكرم.ALEXIN عزيز بنده كيف لپتاپي كه شما پسند فرموده بوديد را ديدم,بسيار جالب توجه است و نكته خوبي كه دارد شما مي توانيد حتي براي وسايل جانبي نظير اتصالات و كابل هاي جانبي نيز از فضاي تعريف شده آن استفاده مطلوب را ببريد. از Kamix عزيز به خاطر فعاليت خوبشان و همچنين دلسوزي نسبت به اين تاپيك ممنونم.راستي جكي خان اين دوست مشتركمان رفته لپتاپ بچينه؟! :lol: خبري از وي در دسترس نيست!!!از شما جكي خان به دليل حمايت گرم و بي شائبه و همين طور پست هاي بسيار زيبايتان متشكرم.لطف و صفاي خاصي به اين بخش بخشيديد .لطفتان مستدام!! :p جنابelectronic عزيز,با تشكر از حضورتان و اينكه ميبينم اين بخش را براي فعاليت انتخاب نموده ايد كه باعث افتخار است,خواهش مي كنم در ارسال پست هايتان دقت فرماييد.يكي دو مورد از آن تكراري بود كه من در صفحات پيشين آورده بودم ولي اگر براي ياد آوري بود,بسيار ممنونم.در ضمن از استدلال شما هم بسيار لذت بردم.فقط فراموش نشود كه هرچه بحث منطقي تر باشد,كمتر به احساس كشيده مي شود.ولي بواقع به نكات جالبي اشاره كرده ايد.بازهم سپاسگزارم.لپتاپ هاي سوني در حالت كلي فقط از كيفيت صفحه نمايش بهتري نسبت به مدل هاي ديگر بهره ميبرد.ولي فراموش نكنيد در يك لپتاپ كارايي كلي دستگاه مهم تر از برجسته بودن تنها عملكرد يك بخش از آن است.مگر اينكه قبول كنيم يك كاربر بيشتر به همان كارايي خاص توجه بيشتري دارد.البته در يك لپتاپ چون با طيف مختلفي از امكانات مواجهيم و بيشتر ديد ما نيز بر پايه نوع روميزي استوار است ,نمي توانيم بهترين ها را در يك مجموعه گرد آوري نماييم و به اين نكته هم دقت نماييم كه همواره نوآوري در لپتاپ عقب تر از نوع روميزي آن حركت مي كند . البته الان ميبينيم كه اين نوآوري در حال تخصصي تر شدن است .يادمان باشد كه اين بخش هنوز جوان است و راه بسياري براي پيمودن خواهد داشت ولي انتظار عملكرد يك نوع روميزي را از لپتاپ داشتن به نظر من اشتباه است.همين طور با عنايت به اينكه پول نسبتا گزافي را كه در مورد لپتاپ پرداخت مي كنيد(كه در مقايسه با نوع روميزي همين هزينه مي تواند يك ابر رايانه روميزي تلقي شود :p )شما را وادار مي كند تا دقت بيشتري در انتخابتان بكنيد و آن را محدود به اصلي ترين نياز اساسي خود از لپتاپ محدود نماييد.ميدانم كه مطالب ياد شده را بخوبي شما و ديگر دوستان ميدانند.و البته هدف من از ابتداي راه در اين بخش آن بوده كه ديدگاه صحيحي را نسبت به مقوله لپتاپ و خريد آن ايجاد نمايم تا ديگد دوستان نيز بي بهره نمانند و خوشحالم كه ميبينم زحماتم به ثمر رسيده و شما و ديگر دوستان نيز مشاركت صميمانه اي در اين راه داريد. لپتاپ هايCHAINTECH نيز البته اگرچه در زير گروه مارك هاي مشهور قرار نمي گيرند ولي از دوام عالي و كارايي قابل قبول برخوردارند و البته گمنام هم هستند و نميدانم آيا خدمات پس از فروش خوبي خواهند داشت يا خير؟از گزارش شما از اين نمايشگاه ممنونم. electronic عزيز همانگونه كه شما اشاره داشتيد,در قطارهاي رجا مي توان از اينترنت استفاده نمود ولي بنده كه با لپتاپم در همان قطاري كه شما فرموديد مسافرتي داشتم, آن را شبيه يك لطيفه اي كه تنها براي افزودن جاذبه توريستي قطار افزوده شده يافتم!!!(تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل)راستي منظور شما از سيستم,كدام يك بود؟شايد من بتوانم خدمتي كرده باشم؟(جكي خان از پست هايتان بسي لذت برديم و البته فوق العاده بود,حيف كه بنده مدير نيستم تا از آن ارسال عكس هاي ژيگول بهره مند بشوم!!! ;) )

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان سلام....
با اجازه ي جكي جون مي خواستم از همه دوستان خواهش كنم كه پست هاي خبري در بخشهاي مشاوره ارسال نكنند چون واقعيتش براي كسي كه قصد خريد لپ تاپ يا ساير قطعات رو داره خبرهاي مربوط به تازه هاي سخت افزار نمي تونه زياد مثمره ثمر باشه و تنها باعث ميشه كه حجم اين بخشها بالا بره و مطالعه ي اونا مشكلتر.البته من خودم دو سه تا پست خبري در اين بخش داشتم و سعي مي كنم از اين به بعد بحثها رو در بخش اخبار سخت افزار مطرح كنم.يه تقاضا هم از جكي جون داشتم اونم اينكه اگه تو بخش اخبار سخت افزار هم براي هر قطعه تاپيك جدا گانه اي باز بشه (مثل قسمت مشاوره براي خريد قطعات) نظم و انسجام اين بخشها خيلي بالاتر ميره.اگه دوستان دیگه هم موافقند یا نظرات تکمیلی دارند خوشحال می شم مطرح كنید.

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
البته جاي اين بحث اينجا نيست ، ولي حالا كه باب مساله باز شد بايد بگم كه ،‌ اگه بخوايم تفكيك هاي رو زياد كنيم باعث پيچيدگي اين بخش مي شه و بچه ها سر در گم مي شن . بخش اخبار هر نوع خبر سخت افزاري مي تونه داشته باشه و انوقدر فعال و حجيم نيست كه نياز به تفكيك داشته باشه .
در مورد لپ تاپ هم مي تونيد در تيتر هر پست با فونت درشت يك عنوان خبر بذاريد تا بقيه متوجه بشن كه اين پست خبري است و جنبه مشاوره و راهنمايي نداره . يك نكته ديگه هم در مورد خريد هميشه بايد با آينده نگري عملكرد و اخبار در اين زمينه مي تونن كمك كنن .

حالا كه شما باب اين قضيه رو مطرح كردي من يك تاپيك پشنهاد و انتقاد در بخش سخت افزار باز مي كنم و شما و ساير دوستان عزيز هم در صورت تمايل اين بحث رو در همونجا ادامه بدن .
پس در تاپيك پيشنهاد و انتقاد در مورد بخش سخت افزار و مشاوره منتظر همگي عزيزان هستم و اين بحث در اين تاپيك مختومه مي شه .

ممنون :)

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
نیکلاس نیگروپونتی ، رئیس و موئسس آزمایشگاه های MIT اعلام کرد که وی موفق به ساخت کامپیوتر شخصی لپ تاپ شده است که با قیمت کمتر از 100 دلار به فروش خواهد رسید .

به گزارش بخش خبر شبکه http://www.IRITN.com،به نقل از بی بی سی ، او در گفتگو با سرویس خبری BBCخاطر نشان کرد که امید وار است این لپ تاپ به یک ابزار آموزشی در کشور های در حال توسعه تبدیل شود .
وی عقیده دارد که یک لپ تاپ به ازای هر دانش آموز نه تنها برای پیشرفت آن دانش آموز بلکه برای پیشرفت تمام اعضای خانواده دهکده و همسایگان آن دانش آموز نقش مهمی ایفا می کند . وی در ادامه افزود که دانش آموز میتواند از لپ تاپ همانند یک کتاب استفاده کند . این لپ تاپ از سیستم عامل لینوکس استفاده می کند .
آقای نگرو پونتی در سال 1995پر فروش ترین کتاب سال یعنی کتاب "BEING DIGITAL " را نشر کرد که اکنون به عنوان کتابی در نظر گرفته می شود که عصر دیجیتال را پیش بینی کرده است .

esfandiyar2002 جان عزیر واقعا دوری شما احساس می شد

اما در مورد لب تاب زیر 100 دلار باید بگم همون تو ایران که بیاد می یه ابزار تجاری نه آموزشی و با قیمت بالای 1000دلار
راستی نمایندگی chainteh در ايران يك سال گرانتي قتعات و سه سال پشتيباني

از اون مدل کیف تو ایران هست :blush: :blush: :rolleyes: :) :happy: :cool:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوست عزيز مي شه اطلاعات بيشتري در مورد نمايندگي chainteh بذاري؟آدرسي شماره تلفني.

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت همگی دوستان

بالاخره با راهنمایهای شما دوستان 510m dell - 1.7 centrino - 512 MB رو خریدم ( البته با تشکر فراوان از راهنمایهای بسیار مفید کامران خان که واقعا با معلوماته
همچنین از آقا اسفندیار ( امیر خان ) و دفتر خاطرات متشکرم که منو از گمراهی نجات دادند :)

اما چند تا سوال داشتم که میپرسم بخصوص از دفتر خاطرات که همین مدل داره

1) کیف دستگاه آیا ارجینال باید باشه یعنی مارک dell باشه یا مارک دیگه چون رو کیف من Nippotec نوشته

2) دفعه اول باتری چقدر توی شارژ باید باشه . و بعد از اون هر دفعه چقدر طول میکشه تا فول بشه ؟

3) کابل s-video توی کیف نبود آیا باید جداگانه تهیه کنم ؟

4)در مورد بلوتوث , من از روی لپ تاپ میتونم فایلهای مختلف بریزم روی گوشی اما بر عکسش نمیشه یعنی از گوشی به دستگاه sending Failed میده ( شاید باید بیشتر باهاش کار کنم ) :(

5) طریقه فعال کردن اینفرارد چه جوریه ؟ من که نتونستم

6) آیا برنامه های مثل word 2004 یا real player و یا برنامه های جانبی دیگه رو میتونم نصب کنم یا خیر مثلا zone alarm هر چند norton داره . منظور که توی نصب نرم افزار محدودیت داره یا خیر؟

7) بر چسبهایی که زیر لپ تاپ هست قسمتی از fan رو گرفته برچسب بر دارم یا کاریش نداره ؟ ( لطفا نخندید :( )

واسه روز اول فعلا همین سوالا بود تا ببینیم چی میشه

میدونم وقت گیره و شاید حوصلتون نرسه اما هر کدو ماشو که میدونید لطف کنید و راهنمایی کنید
باز هم از همگی متشکرم

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
آقا به شدت مباركه! :happy: :rolleyes:
راستش سوالاتي پرسيدين كه من هم تا حدي همين سوالات رو داشتم! :blush:
من خودم كيف اصل دل خريدم. به نظرم خيلي مهم نيست كه چه مدلي باشه فقط لپ تاپ رو به بهترين شكل محافظت كنه. من 45 چوق خريدمش.
راسش من وسيله بلوتوث دار ندارم اما تلاشهاي من در برقراري ارتباط بين موبايل اينفرارد و لپ تاپ بي نتيجه بود. البته من بلد نبودم چيكار كنم. :(
گمون نكنم در نصب برنامه ها محدوديت خاصي باشه اما واسه نصب ويندوز بايد حتما از سي دي مخصوص لپ تاپ استفاده كنين و با سي دي ديگه اي نميشه.
...
جواب بقيه سوالهاتون رو نصفه و نيمه بلدم. ترجيح ميدم جوابهاي كامل و جامع رو از زبان بقيه حرفه ايهاي اين تايپيك بشنويد. من هم منتظر جوابهاي دوستان هستم. :blush:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از usb :
سلام خدمت همگی دوستان

بالاخره با راهنمایهای شما دوستان 510m dell - 1.7 centrino - 512 MB رو خریدم ( البته با تشکر فراوان از راهنمایهای بسیار مفید کامران خان که واقعا با معلوماته
همچنین از آقا اسفندیار ( امیر خان ) و دفتر خاطرات متشکرم که منو از گمراهی نجات دادند :)

اما چند تا سوال داشتم که میپرسم بخصوص از دفتر خاطرات که همین مدل داره

1) کیف دستگاه آیا ارجینال باید باشه یعنی مارک dell باشه یا مارک دیگه چون رو کیف من Nippotec نوشته

2) دفعه اول باتری چقدر توی شارژ باید باشه . و بعد از اون هر دفعه چقدر طول میکشه تا فول بشه ؟

3) کابل s-video توی کیف نبود آیا باید جداگانه تهیه کنم ؟

4)در مورد بلوتوث , من از روی لپ تاپ میتونم فایلهای مختلف بریزم روی گوشی اما بر عکسش نمیشه یعنی از گوشی به دستگاه sending Failed میده ( شاید باید بیشتر باهاش کار کنم ) :(

5) طریقه فعال کردن اینفرارد چه جوریه ؟ من که نتونستم

6) آیا برنامه های مثل word 2004 یا real player و یا برنامه های جانبی دیگه رو میتونم نصب کنم یا خیر مثلا zone alarm هر چند norton داره . منظور که توی نصب نرم افزار محدودیت داره یا خیر؟

7) بر چسبهایی که زیر لپ تاپ هست قسمتی از fan رو گرفته برچسب بر دارم یا کاریش نداره ؟ ( لطفا نخندید :( )

واسه روز اول فعلا همین سوالا بود تا ببینیم چی میشه

میدونم وقت گیره و شاید حوصلتون نرسه اما هر کدو ماشو که میدونید لطف کنید و راهنمایی کنید
باز هم از همگی متشکرم

1-از alexin عزيز متشكرم.
2-از فعاليت مثبت electronic هم سپاس.
3-دفتر خاطرات عزيز چرا شكسته نفسي مي فرماييد؟اتفاقا شما الان در حال كسب تجارب تخصصي با لپتاپ خودتان هستيد كه با توجه به خريد دوستان از همان مدل مي تواند راه گشا گردد.پس ملاحظه را كنار گذاشته و در مباحث رفع اشكال شركت كنيد.
و اما پاسخ هاي در حد توان:
1- كيف اورجينال با غير اورجينال بغير از دوام و راحتي مسئله خاصي ندارد.البته شما بايد از كيفي استفاده كنيد كه هم دسته دار بوده و هم داراي بند باشد كه به فراخور نيازتان در وضعيت هاي گوناگون از آن استفاده كنيد.همچنين اگر كيف شما بتواند بغير از لپتاپ تعدادي از كابل ها يا درايو هاي ضروري شما را بخوبي در خود جاي دهد بسيار مطلوب خواهد بود.پيشنهاد مي كنم به اينجا هم سري بزنيد:http://www.goodbuy-me.com/MainForm.aspx كه داراي كيف هاي خيلي خوبي هم براي لپتاپ هستند.
2-جواب مربوط به باطري را در يكي از پست هاي قبلي در ارتباط با نگهداري لپتاپ داده ام.لطف كنيد به آن مبحث كه داراي عنوان نيز هست مراجعه كنيد.البته مطالعه منوال لپتاپ فراموش نشود.
3- متاسفانه كابل مربوطه بايد بهنگام خريد به شما داده ميشد.ببينيد در منوال دستگاه در همان صفحات ابتدايي آيا اشاره اي به آن شده است كه بايد به هنگام خريد چه چيز هايي در آن بوده باشد(جعبه حاوي لپتاپ)اين امر براي پيگيري شما از فروشنده به عنوان استناد به مدرك مهم است.

جواب سوال 4 و 5 را بعد از يك تحقيق كوچك خواهم داد.

6-شما در نصب برنامه هاي نرم افزاري هيچ محدوديتي نداريد.بهتر است از برنامه ويروس كش zone alarm صرفنظر كنيد و برنامه نورتون اصلي را نصب كنيد.در ضمن هر دو نورتون را با هم نصب نكنيد كه تداخل مي دهد.پيشنهاد مي كنم ابتدا ويروس كش را نصب نموده و آن را بروز كنيد و سپس ديواره دفاعي خودتان را نصب نماييد.قبل از نصب هر نرم افزار از قابليت system restore ويندوزتان كه بسيار مفيد است استفاده كنيد كه اگر مثلا نرم افزارتان مشكل پيدا نمود بدون برداشت آن كه ممكن است بخشي از فايل هاي ويندوز تان را نيز تخريب نمايد,به حالت قبل از نصب برگرداند.
7-اگر برچسب هاي ياد شده بخش وسيعي از تهويه را پوشانده و حاوي سريال دستگاه و يا اطلاعات خاصي نيست,مي توانيد بدقت آن را برداريد.
8-مي توانم بپرسم از چه موبايلي استفاده ميكنيد؟

usb

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
1-8-مي توانم بپرسم از چه موبايلي استفاده ميكنيد؟

ضمن تشكر از دفتر خاطرات و آقا اسفنديار

من از Nokia 3650 استفاده میکنم و فقط نمیتونم اطلاعات از گوشی روی دستگاه بریزم

با اینفرا رد هم که اصلا نتونستم

ولی کلا لپتاپ توپی :D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
راستي من هم نوكيا 8210 دارم. راهنماي ويندوز رو هم خوندم اما فقط در مورد اتصال وسيله اينفرارد دار با سيم! توضيح داده بود. در ضمن من هم كابل s-video نداشتم. شايد كلا همچين چيزي روي اين لپ تاپ نيست. :eek:
در ضمن اگر منوال مناسبي روي اينترنت در مورد اين مدل dell 510m به pdf پيدا كرديد حتما لينكش رو براي من هم بذارين. چون من اصلا نتونستم چيزي پيدا كنم. :(

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دفتر خاطرات عزيز به اینجا یه سر بزن شاید به دردت بخوره.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از usb :
ضمن تشكر از دفتر خاطرات و آقا اسفنديار

من از Nokia 3650 استفاده میکنم و فقط نمیتونم اطلاعات از گوشی روی دستگاه بریزم

با اینفرا رد هم که اصلا نتونستم

ولی کلا لپتاپ توپی :D

جواب سوال شما دوست عزيز را در دو موردي كه فرموده بوديد هم خودم جستجوي منابع خواهم نمود تا بتوانم برايتان ارسال كنم و هم از عطا خان كه يد طولايي در اين موارد دارند بصورت پي ام پرسيده ام كه فكر كنم به جواب دلخواه شما خواهيم رسيد.لطفا كمي صبر كنيد و بمن زماني اندك اختصاص دهيد.تمامي سعي خودم را براي پيدا كردن جوابي در خور و البته با حوصله كامل خواهم نمود.در ضمن از ارائه مدل گوشي متشكرم.
اگر هم نتوانستم جوابي پيدا كنم كه دقيق باشد,جوابي تا حدود بسيار نزديك به آن به شما خواهم داد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
راستي من هم نوكيا 8210 دارم. راهنماي ويندوز رو هم خوندم اما فقط در مورد اتصال وسيله اينفرارد دار با سيم! توضيح داده بود. در ضمن من هم كابل s-video نداشتم. شايد كلا همچين چيزي روي اين لپ تاپ نيست. :eek:
در ضمن اگر منوال مناسبي روي اينترنت در مورد اين مدل dell 510m به pdf پيدا كرديد حتما لينكش رو براي من هم بذارين. چون من اصلا نتونستم چيزي پيدا كنم. :(

براي ادامه مطلب بد نيست.
الكترونيك عزيز بسيار متشكرم.خوش باشي...جاي افتخار است كه دوستان تا اين اندازه در حل مشكلات دوستان كوشا هستند.

http://support.dell.com/support/edocs/systems/ins510m/sm/

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
در مورد بلوتوث:
1-نصب آن بر لپتاپ:

با توجه به تايپيكهاي bluetooth و نصب آن و ايرادهاي آن
من با توجه به اين كه تقريبا هر روز روي كامپيوتر دوستان نصب ميكنم
خواستم روش نصب عاميانه آن را برايتان بنويسم

1 - نصب patch هاي usb مادر برد از روي cd motherboard بروي كامپيوتر
2- اتصال bluetooth خريداري شده ( microsim اينجا اين مدل گفته ميشود ) به usb
3 - بعد از اتمام شناختن سخت افزار usb بر روي كامپيوتر بصورت اتوماتيك تا اتمام نصب
آن توسط windows صبر ميكنيم ويندوز پيشنهادي windows xp pro sp2 ميباشد
4 - بعد از اتمام كار ويندوز usb را در مي آوريم (( خيلي مهم ))
5- حالا cd bluetooth كه داخل پكيج خريداري شده موجود ميباشد را داخل cd گذاشته
تا اين بار پروتكلهاي مربوط به اين نوع سخت افزار نصب شود
6 - در هنگام نصب خطاي نبودن سخت افزار usb را ميگيرد در اين هنگان usb كه در آورده شده
بود دوباره به پورت خودش وصل ميكنيم و پيغام خطا را ok ميكنيم
7- بدون restart كردن دستگاه نرم افزار pc suite را نصب مي كنيم
8- در هنگام نصب گزينه install sdk را غير فعال ميكنيم
9 - كامپيوتر توسط نرم افزار و با اطلاع شما restart ميشود
10 - بعد از شروع مجدد كليد finish را ميزنيم
11 - تا اين مرحله به هيچ عنوان روي icon هاي بلوتوث و mrouter كليك نمي كنيم

مراحل اصلي

12 - در اين مرحله روي ايكون بلوتوث رايت كليك كرده و گزينه join ......network. را انتخاب ميكنيم
13- گزينه my device ....... را فعال ميكنيم
14 - براي موبايل خود در قسمت بلوتوث گوشي نامي بدهيد و بلوتوث دستگاه فعال باشد
15- دكمه next را كليك كنيد دستگاه بعد از جستجو نام شما ( موبايلتان ) را پيدا ميكند
16- بعد از آن گزينه اول را انتخاب كنيد chose passkey ........
17- دستگاه يك شماره به شما ميدهد آنرا يادداشت كنيد و هميشه داشته باشيد
18- موبايل شما هم اكتيو شده و شماره ميخواهد
19- شماره يادداشت شده را ميدهيد و ok ميكنيد
20- مراحل نصب با نوشتن installation به اتمام ميرسد
21- بعد در روي ايكون mrouter راست كليك كرده و گزينه connect a blue..... را كليك ميكنيم
22- بعد از جستجو موبايل شما را با اسم پيدا ميكند موبايل را انتخاب كرده ok ميكنيم
23- برنامه pcsuite را اجرا ميكنيم
24- دستگاه موبايل شما شناسايي ميكند بصورت پيش فرض nokia 6600
25 - دستگاه فعال ميشود
26- ايكون در taskbar تغيير كرده سبز ميشود .

2-توضيحات ضروري:
اولا اگر لپتاپ شما از ويندوز service pack 2 استفاده مي نمايد,گاهي اين ارتباط مختل مي شود.در اين حالت بايد درايور جديد قطعه بلوتوث دار خود را از سايت مادر دريافت كنيد.همچنين يادتان باشد به خود وب سايت بلوتوث هم براي دريافت درايور جديد مراجعه نماييد.نصب درست نرم افزار(نه نصفه نيمه آن)بسيار اهميت دارد.همچنين device maneger لپتاپ خود را بگرديد كه آيا مثلث زرد رنگ احتياط در مورد قطعه بلوتوث شما داراست يا خير؟در اين صورت مي توانيد درايور خود را آپگريد نماييد.سعي نماييد از پورت usb2 استفاده نماييد.نوع قطعه مورد نياز موبايل شما براي ارسال فايل به لپتاپ هم بسيار مهم است.مثلا در حال حاضر در بازار بهترين نوع MSI است كه در دو نوع با برد 10 و 100 متر با دو قيمت متفاوت وجود دارد كه البته برد مفيد آن 10 متر خواهد بود.

------اينفرارد بيشتر براي مبتديان و بلوتوث براي حرفه اي ها مناسب است.
بلوتوث : يك سيستم براي ارتباط راديويي دو ديوايس مثل گوشي موبايل ٬ PDA ٬ نوت بوك و ...
IrDA = Infra Red : يك سيستم ارتباطي از طريق نور مادون قرمز (مثل ريموت كنترل تلوزيون) كه بين دو ديوايس مثل گوشي موبايل ٬ PDA ٬ نوت بوك و ...ارتباط بر قرار ميكند.
Card Reader : يك وسليه كه به كامپيوتر وصل ميشود و كارت هاي MMC SD Stick را به صورت يك درايو كامپيوتر در مياورد ...

card reader بدرد فرمت كردن mmc و يا ريختن فايلهاي پر حجم مثل mp3 و كليپ ميخورد چون سرعتش بالاتراست.

سرعت بلوتوث 756 كيلو بيت با برد تقريبا 10 متر براي موبايلها
سرعت IrDA تقريبا 115 كيلو بيت و با برد 1 متر براي انتقال داده
سرعت كار ريدر هم بسته به usb 1 يا usb 2 است يعني حداكثر حدود 12 mbps

در مورد اينفرارد:

اينفرارد هاي موجود معمولا usb 2 را ساپورت مي كنند.
شما پورت usb خود را عوض كنيد و بر رويusb2 بزنيد.
بر روي مادر برد شما مشخص شده و نوشته شده كه usb2 كدام است.
وقتي كامپيوترت مياد بالاپشت سر هم DEL رو بزن وارد ست آپ شو و پورتهاي USB رو چك كن .
قبل از اينكه اينفرا رو وصل كني CD اونو بزار و درايورش رو نصب كن / حالا ازت ميخواد ريست كني / بعد از ريست بلافاصله اينفرا رو نصب كن / وارد ويندوز كه شدي با نام Mobile Action 60 تو اين مايه ها بايد باشه كه قطعه رو ميشناسه .
اگر ويندوزت xp هستش يه سر به divise maneger هم بزن .
ممكنه com و port ها با هم تداخل داشته باشند.
اين مراحل رو انجام بدين my computer/propertis/hardware/devise maneger ببينيند جلوي برنامه اينفرارد كه نصب كردين يك علامت سوال زرد رتگ هستش؟ اگر هست گزينه update driver رو بزنين تا برنامه كامل نصب شه.
اين كه از كدام نسخه ويندوز xp استفاده ميكنيد هم اهميت دارد.
من از گوشي با اينفرا عكس به كامپيوتر توي XP فرستادم . اگه send کني با گوشي و گوشي توي برد اينفراي کامپيوتر باشه يه پيام مياد و ازت ميپرسه که يک device ديگه داره فايل مي فرسته رو كامپيوتر. بگيرمش يا نه و بگو كه بگيره و حله!روي فايل مورد نظر كليك كنيد و از گزينه send واژه اينفرارد رو انتخاب كنيد .
براي اينكه بتوانيد send كنيد بايد سرعت اينفرارد پي سي رو بياريد پايين.
تامشكل حل شود.
اگر با درايور همراه اينفرارد مشكلتون حل نشد درايور جديدش رو از وب سايت شركت سازنده دانلود كنيد .
يا:
شما اينفرارد را نصب كنين رو سيستمتون و بعد موبايلتان را ( كه اينفراش روشنه )بگيرين جلوي آن,
اين مراحل را انجام بده :
1 - ( پي - سي - سووت ) را از روى ( سي دى ) اصلي كه همراه خود گوشي هست رو نصب كن .
2 - يك ( سي - دي ) حتمن بهمراه ( اينفرا رد ) بايد باشه كه وقتى كه بازش ميكني در پوشه ( درايور ) يك فايل بنام ( ام اي-620 ) كه داخلش ( درايور ا ينستال ) هست كه بايد اونو فعال كني .
توجه ؟!؟
هم موقعي كه ( اينفرا رد ) را به كامپيوتر وصل كردي كامپيتر اونو ميشناسه و ( ادش ) ميكنه و هم بصورت دستي ميتو ني ( ادش ) كنى و اون فايل ( ام اي - 620 ) را فعال كني .
البته اين نكته هم فراموش نشه كه پورت USB كامپيوتر هم بايد فعال باشد.

كلا بلوتوث بسيار بهتر از اينفرا رد است.اگر عطاخان هم جوابم را دادند برايتان مينويسم.خوش باشيد.

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت اسفنديار عزيز كه وقت ميذاره و جواب سوالها رو به خوبي و كامل ميده واقعا نميدونم چه جوري ازش تشكر كنم
بلوتوث درست شد يعني درست بود منتها من نرم افزار pc suite را نصب نکرده بودم و با نصب اون مشکلم حل شد
و چه سرعتی داره لا مصب :)

اما هنوز با اینفرا رد مشکل دارم :(

اما یه مشکلی هست در مورد موس: من یه موس به پورت usb وصل کردم اما هر چند دقیقه یکبار قطع و وصل میشه

و بعد از 30 دقیقه کار مداوم اصلا کار نمیکنه و باید یکبار usb بیارم بیرون و دوباره وصل کنم . به نظر شما مشکل از کجاست ؟
بازهم ازتون متشکرم

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از usb :
سلام خدمت اسفنديار عزيز كه وقت ميذاره و جواب سوالها رو به خوبي و كامل ميده واقعا نميدونم چه جوري ازش تشكر كنم
بلوتوث درست شد يعني درست بود منتها من نرم افزار pc suite را نصب نکرده بودم و با نصب اون مشکلم حل شد
و چه سرعتی داره لا مصب :)

اما هنوز با اینفرا رد مشکل دارم :(

اما یه مشکلی هست در مورد موس: من یه موس به پورت usb وصل کردم اما هر چند دقیقه یکبار قطع و وصل میشه

و بعد از 30 دقیقه کار مداوم اصلا کار نمیکنه و باید یکبار usb بیارم بیرون و دوباره وصل کنم . به نظر شما مشکل از کجاست ؟
بازهم ازتون متشکرم
شما با اينفرارد مشكل دارين؟!! من راهش رو پيدا كردم! صبر كنين يه متن آموزشي واسش بنويسم. فقط چند لحظه.. :blush:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
سلام.
من توانستم اينفرارد رو واسه لپ تاپ فعال كنم! چطوري؟! اينجوري:
وقتي داره لپ تاپ روشن ميشه كليد F2 رو بزنين تا وارد Setup بشين. يه چيزي مثل ستاپ همين كامپيوترهاي روميزي. حالا ALT + P رو چند بار بزنين تا به صفحه Basic Device Configuration برسين و از توي صفحه دنبال Infrared Data Port بگردين. عبارت جلوي روي اون احتمالا Disable هست. با كليدهاي مكان نماي چپ و راست يكي از COM ها رو انتخاب كنين. البته يادتون باشه با اون COM بالايي كه واسه پورت سريال هست يكي نباشه. حالا ESC رو بزنين و موقع خروج يادآوري كنين كه ميخواين اطلاعات ذخيره بشه. بذارين سيستم بياد بالا. حالا اينفرارد لپ تاپ فعال شده. موبايلي.. چيزي ندارين كه جلوش بذارين و اينفرارد اون رو فعال كنين؟!
راستش تجربه جالبي بود. قدم به قدم همراه راهنماي لپ تاپ جلو رفتم. :blush: ;) :happy:

بالا