• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Kamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از usb :
دوباره سلام

آقا از پايتخت قيمت گرفتم ببينيد كدوما بهتره به نظر شما
ميدونم كه وقتتونو ميگيره ولي جاي دوري نميره

با سلام خدمت شما :

من هم عقيده دوست عزيزمونو دارم ، خريد رو بايد با توجه به نيازتون انجام بديد و نبايد حتما تا سقف پولتون خريد كنيد
ضمنا براي شما يك Private Message زدم لطفا چك كنيد ...

موفق باشيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به به ميبينم كه دوستان عزيزم در حال فعاليت مثبت در اين زمينه ميباشند.بر خود لازم ميبينم كه از كاميكس عزيز كه ميدانم چه زحمتي متقبل مي شوند تا اين سري از مطالب را به رشته تحرير در آورند و همچنين دفتر خاطرات عزيز به دليل برخورد منطقي با دوستان هوادار لپتاپ و كاميكس عزيز بدليل حمايت و تاييد با پشتوانه فكري غني از مباحث سخت افزاري يك تشكر جانانه اي داشته باشم و دست مريزادي حواله اين دوستان خوشفكرم نمايم.
همچنين از usb عزيز بدليل طرح آواتار زيبايشان متشكرم و بزودي از وبلاگ ايشان ديدن خواهم نمود(همچين گفتم انگاري كه براي بازديد مدل رييس جمهوري مي روم!!)
و اما....
usb عزيز بيك نكته كوچك دقت كنيد(البته جواب دوستان عزيزم بسيار كامل و معقولانه بود)اگر مد نظر شما از خريد لپتاپ تنها و تنها پرداختن به موضوع ياد شده اي بود كه خودتان به آن اشاره داشتيد,از سيستمي استفاده كنيد كه از نوع desktop replacement باشد و اگر از من مي شنويد به مدل dell xph يا dell سري 9100 نظري بيفكنيد.البته اين در صورتي است كه زياد علاقه اي به جابجايي سيستم نداريد,و فقط گاهي مي خواهيد از اتاقي به اتاق ديگري برويد.اما اگر مي خواهيد كه از سيستمي استفاده نماييد كه چند منظوره باشد و از هر منظور تا حد 60 الي 80 درصد نيازهاي شما را فراهم كند,در آن صورت مي توانيد بر روي multimedia نظير توشيباي كازيمو برنامه ريزي كنيد كه تقريبا هر آنچه شما مدنظر داريد در طيف بودجه اي كه فرموديد برايتان مناسب تر است.البته توجه كنيد اين تنها پيشنهاد بود و بهيچ وجه الزامي به بكارگيري اين حرفم نداريد و به هر حال انتخاب شما هرچه باشد من به آن احترام مي گذارم.

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام كامران خان من پيغامو ديدم منتها الان نيمه شبه ايشالا فردا

بازم ازت متشكرم
از آقا اسفنديار و دفتر چه خاطرات عزيز هم واسه راهنمايهاي خوبشون خيلي خيلي متشكرم

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
در برنامه جديد اين شركت كه از سال جديد ميلادي آغاز گرديده است چنين عنوان گشته است كه در صورت هرگونه خرابي لپتاپ هاي خريداري شده از اين شركت در خاك آمريكا و نمايندگي هاي فعال اين شركت در سطح جهان,تنها كافي است مثلا در طول مدت گارانتي دستگاه با بروز حتي يك مشكل كوچك,لپتاپ خريداري شده در طول روز جمعه به نمايندگي هاي داراي خدمات پس از فروش فرستاده شوند تا روز دوشنبه كه در آمريكا روز كاري ناميده مي شود لپتاپ نوي ديگري از همان مارك خريداري شده با انتقال كامل تمامي اطلاعات با ارزش كاربر تحويل وي داده شود و بدين ترتيب بر اعتبار شركت مزبور چه از نظر صحت لپتاپ هاي توليدي و همچنين بهينه شدن خدمات پس از فروش بيفزايد و مهم تر از همه بر اعتماد كاربر افزوده شده و در وقت گرانبهاي وي نيز صرفه جويي گردد.
:blink: :blink: :blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
:blink: :blink: :blink:
دوست بسيار عزيزم پست قبلي من را بخوان و تصحيح آنچه كه شما را :blink: نموده است را ببين.در آن صورت :eek: مي شويد!!!البته در اصل خبري كه من خواندم مطلب همانطوري بود كه نوشتم.ولي در خبري كه در پست قبلي آن را مي خوانيد ,مطلب به زبان ديگري تاويل و تفسير شده است!!!!تشخيص آن با خود شما!!!! :lol:

amp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مي خوام يه laptop بخرم و برام اين امكان هست كه بگم از اون ور آب (كانادا) بخرن و بيارن. ولي بعضي ها مي گن كه بهتره به خاطر گارانتي، از همين جا laptop رو بگیرم. با توجه به اختلاف قيمت بين اينجا و اونجا (كه برام البته مهمه) به نظر شما خريدن از اينجا بيشتر مي صرفه يا از اونجا؟ مثلا تضمینی وجود داره که من یک Dell Inspiron 1150 با پردازنده ی Celeron 2.6 GHz بگیرم و خیالم از بابت خرابیش راحت باشه؟ (البته من تقریبا همیشه به عنوان desktop میخوام ازش استفاده کنم.)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از amp :
من مي خوام يه laptop بخرم و برام اين امكان هست كه بگم از اون ور آب (كانادا) بخرن و بيارن. ولي بعضي ها مي گن كه بهتره به خاطر گارانتي، از همين جا laptop رو بگیرم. با توجه به اختلاف قيمت بين اينجا و اونجا (كه برام البته مهمه) به نظر شما خريدن از اينجا بيشتر مي صرفه يا از اونجا؟ مثلا تضمینی وجود داره که من یک Dell Inspiron 1150 با پردازنده ی Celeron 2.6 GHz بگیرم و خیالم از بابت خرابیش راحت باشه؟ (البته من تقریبا همیشه به عنوان desktop میخوام ازش استفاده کنم.)
توي صفحات قبل بارها و بارها در اين مورد بحث شده. حداقل 5 صفحه پيش رو مطالعه كنيد. پاسخ خودتون رو پيدا خواهيد كرد. :rolleyes:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
با سلام به دوست تازه واردمان و تشكر فراوان از دفتر عزيز,
دوست گرامي اگر برايتان مقدور است از همان خارج خريداري نماييد كه مزاياي بيشتري از ايران دارد.در رابطه با گارانتي بهتر است زياد بر روي گارانتي ايران حساب باز نكنيد ,چراكه تقريبا كارايي نخواهد داشت.درضمن مي توانيد با مراجعه به نمايندگي لپتاپي كه از خارج خريداري نموده ايد (در ايران)با دادن مبلغ نه چندان ناچيزي,لپتاپ خود را علاوه بر گارانتي بين الملل از گارانتي ايران نيز بي بهره نگذاريد...

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان این کیف نوت بوک را نگاه کنید
(شرمنده بلد نبودم عكس در اين پست قرار دهم)
به نظر من خیلی جالبه لطفآ اگر کسی تو ایران این مدل را سراغ داره چون خیلی خوشم اومده
امتیاز مجله LAPTOP به این محصول است امتیاز کامل است.
www.tekstyl.com

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز شما بین محصولات Fujitsu Siemens و DELL کدوم را پیشنهاد می کنید :f34r:

Kamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amp :

با سلام خدمت شما :
با اجازه پيش كسوتا ... ، ببينيد دوست عزيز من علاوه بر صحبتهاي جناب اسفنديار ، ميگم كه شما مسلما از كانادا ميتونيد خريد ارزونتري داشته باشيد ، اما اين مساله رو با چند شرط براي خودتون در نظر بگيريد : آيا اون فردي كه ميخواد براتون لپتاپ رو بخره از كامپيوتر سر رشته اي داره يا نه ؟؟ آيا شما ميتونيد در صورت خرابي اونو بفرستيد كانادا يا هر جاي ديگه براي گارانتي ؟؟ و .....

اما من اگه بجاي شما بودم و ميخواستم با اين مسائل و دغدغه ها يه لپتاپ ‍‍‍Celeron بخرم با قيمتي نزديك800 هزار تومان ( يا بالاتر) ، و در نهايت هم ازش بعنوان يه" PC ضعييييييييف " استفاده ميكردم ، حتما تو تصميمم تجديد نظر ميكردم !

با اين هزينه يه سيستم PC قوي Athlon64 ميگرفتم و از قدرتش لذت ميبردم و هيچ جايي براي نگراني گارانتي و پرش از روي اب هم نمي گزاشتم ;)

Kamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ALEXIN :
دوستان عزیز شما بین محصولات Fujitsu Siemens و DELL کدوم را پیشنهاد می کنید :f34r:
با سلام خدمت شما :
با اجازه پيش كسوتا ...
ببين دوست عزيز ، شما قبل از اينكه بخواي در مورد سازنده هاي لپتاپ فكر كني ، اول بسم ... بايد براي خودت تعيين كني كه لپتاپ رو براي چه كاري ميخواي ، براي اين كاري كه ميخواي با لپتاپ بكني به چه امكاناتي نياز داري (مثلا وزن ،باطري،بلوتوث،WiFi و ...) چه قدر برات مهم هستن و با چه اولويتهايي ؟

نكته بعدي بر ميگرده به سقف پولي كه ميخواي براي اين سيستم هزينه كني ...

با توجه به اين مواردي كه گفتم اگه راستشو بخواي هيچ كسي نمي تونه بهت بگه كدوم مارك بهتره يا بدتره ، چرا كه لپتاپ خوب و بد بودنش براي هر كس متفاوته و دقيقا بسته به نياز و استفاده شما ازون داره...

اينم توجه داشته باشيد نميشه براي كمپاني هاي به اين بزرگي با رنج وسيع محصولاتي كه دارن ، نسخه كلي پيچيد ! يه مثال ساده : مثلا سايپا خودمون هم پرايد ميسازه هم زانتيا !! شما ميتوني بگي محصولات سايپا كلا بده يا خوبه يا نسبت به ايران خودرو برتري داره يا نه ؟

به نظر من به اين جور موارد بايد با يه ديد ديگه نگاه كرد ، بگي آقا مثلا من 7 ميليون پول دارم حالا چه انتخابهائي دارم‌؟ يا بايد پرايد بگيري يا آردي‌! اينجاست كه هر كسي با توجه به نيازش و سليقه شخصي يكي رو انتخاب ميكنه و عموما اگه بعد از چند ماه از هر كدوم بپرسي از انتخابش راضيه يا نه ميگه آره بد نيست (همون قضيه ماست ترش ...‌)

تجربه شخصي من ، با توجه به نيازي كه به يك سيستم قوي از نظر كارت گرافيكي داشتم ، باطري معقول ، وزن زير 3 كيلو ، كامل بودن از نظر پورتها و امكانات جانبي :
بعد از كلي بررسي روي مدلهاي مختلف هر جفت سازنده هايي كه نام برديد ، در ميون مدلهايي كه ميشد تو ايران تهيه كرد ،هيچ مدلي رو پيدا نكردم كه با كمي اغماض بتونه همه رو پوشش بده ....

DELL يه سازنده بسيار خوشنامه ، توي ايران هم چندتا نمايندگي مناسب داره ... اما اگه به عمق لپتاپهاش بري به اين نتيجه ميرسي كه حداقل تو اين مدلهايي كه ما تو ايران بهش دسترسي داريم ،همه چي رو با هم يه جا نياورده‌!! و تو هر مدل يه چيزيش ميلنگه .... (البته بازم بسته به ديد و نياز شما داره‌!)

Fujitsu-Siemens هم تو ايران در حال حاضر 2 تا نمايندگي داره اما مدلهايي كه آوردن و دارن روش كار ميكنن سيستمهاي روز بازار جهاني نيستن .

اگه امكان خريد از خارج رو داريد و ميتونيد در صورت احتمال خراب شدن لپتاپ اونو بفرستيد اونور ، دستتون خيلي تو خريد و استفاده باز تر ميشه !

در انتها بازهم ياداوري ميكنم كه لپتاپها رو اول بر اساس " نيازتون " روي كاغذ سورت كنيد و بعد در صورت ترديد بين دو دستگاه با مشخصات مشابه (قيمت،‌سرعت ،امكانات،...) به مارك اونها توجه كنيد .

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
logo_2004.gif

attachment.php

فایل های ضمیمه

• image014.gif
    image014.gif
    23.9 KB · نمایش ها: 751

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
جالب بود جكي جان
ممنون

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
جكي عزيز به شدت ممنون! بار علمي اين تايپيك با حضور تو و تلاش kamix و بقيه دوستان واقعا بالا رفته. :rolleyes:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
مثل اينكه اكثر دوستان لپ تاپ هاي سوني رو فراموش كردند.شايد دليل اصلي اون هم قيمت نسبتا بالاي اين سيستمهاست.مي خواستم ببينم قيمت اين سيستم ها تو دوبي يا كيش چقدر با تهران تفاوت داره.البته چند بار اين بحث رو مطرح كردم اماجواب قانع كننده اي نگرفتم. اگه قيمتها اونجا مناسب باشه به نظر من بهترين گزينه براي انتخاب همون سونيه.

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از مدت ها وقت شد تا سري به نمايشگاه کامپيوتر در اهواز بزنم

GIAGABYTE ,ASUS ,CHAINTECH(MINI PC)در اين نمايشگاه فقط سه مدل لب تاپ ارائه شده بود که از شرکتهاي

CHAINTECH برسي مدل

CHAINTECH (MINI PC) مدل IMO-DESK
شکل ظاهري اين کامپيوتر مانند نوت بوک است

CPU :: P4 2.4 UP TO 3.06 Ghz FSB 533 MHZ
--------------------------------------------------------------
MAIN BOARD :: 9SLF1
-------------------------------------------------------------------
RAM :: PC2700 / PC2100 / PC1600 DDR SDRAM 128 up to 1Gb
1 DIMM SOCKET 168 PIN
------------------------------------------------------------------------
GRAPHIC :: SISM650 SUPPORT 8 /16/32/64 DDR
-----------------------------------------------------------------------
COMBO :: YES
PORT :: 2 SOLT 6-1 CARD READER
1 MIC-IN
1 HEADPHONE OUT
1 REMOTE CONTROL
1 PS/2
1 LINE-OUT
1 TV-OUT / S-VIDEO
1 RJ45
1 VGA
1 EPP(PARALLEL PORT)
1 SERIAL
1 DC IN
4 USB 2.0
2 IEEE 1394 (6 PIN / 4 PIN)
1 OPTIONAL S/PDIF OUT
1 IRDA
2 AUDIO JACK (CENTER , BASS)
CONTROL :: 1 SIMULATE MOUSE 64 FUNCTION KEY (OPTION)
AUDIO :: AC 97 S/W Audio
Support 6 channels audio-out
build-in stereo two speakers 1.5 W
MODEM :: v 92 & Universal ppt Wake-on-ring function
NETWORK :: 10/100 Mbps ETHERNET WAKE-ON LAN FUNCTIO
LCD :: 15.0 " active matrix color TFT LCD Monitor Panel
15.0 " XGA 256K HI-COLOR (6 BIT INTERFACE)
1 CHANEL LVCD I/F
2 LAMP
HARD :: 20 GB UP TO 120GB
350*286*48~53 mm (W*D*H,Typical)
3.6 kg
out put :: 19 v dc
in put :: 100~240 v ac
imo-principal.jpg

اين کامپيوتر بدون باتري است
قيمت از 680000 تومان تا 880000 تومان است
رم و سي پي يو و هارد اين دستگاه قابل ارتقا است
قرار است تابستان سال آينده مدل جديد تر عرضه شود
نماينده و با ضمانت شرکت بهينه پردازشگران در ايران
به گفته نماينده اين کامپيوتر ساخت تايوان است
www.bp-com.com
www.CHAINTECH.COM

از دوستان محترم تقاضا دارم در مورد اين کامپيوتر اگر مطلبي دارند بيان کنند چون ممکن است يکي بخرم
===============================================================
گيگا بايت با مدل هاي
N512 ,NB-501
در اين نمايشگاه شرکت کرده بود
----------------------------------------

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوست عزيز قبلا در يك تاپيك در مورد اين موضوع بحث شده به اينجا مراجعه كن .

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
نظر شما چیه ؟
یک لب تاپ هم قابل ارتقا نیست :blink:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
ببين دوست عزيز هر سيستمي براي كار خاصي طراحي شده و مهمترين قابليت لپ تاپ ها قابل حمل بودن اونهاست.در مورد اين سيستم ها هم توصيه مي كنم قبل از خريد در مورد قطعات تشكيل دهنده خوب تحقيق كنيد.
اگه يه ژ نراتور بنزيني هم براش بخريد ديگه كاملا قابل حمل ميشه!(منتها باوزني حدود 12 كيلوگرم!)

بالا