• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست بسيار عزيزم اول اينكه بسيار خوش آمديد.
لپتاپ مورد نظر شما در ايران فعلا وجود ندارد ولي مي توانيد از دوبي تهيه نماييد.قيمت آن هم چيزي در حدود 2000 دلار آمريكاست كه اگر خودتان يا دوستي در دوبي زحمت خريد آن را بكشد به صرفه تر خواهد بود.
(تمامي سايت هاي مرتبط با لپتاپ را در اين باره در ايران تست نمودم ولي نيافتم)ميتوانيد با مراجعه به پست هاي پيشين از مراكز و نمايندگي هاي لپتاپ هاي اچ پي در ايران اطلاع حاصل نموده و با آنها در تماس باشيد.قطعا آنها با قبول سفارش مي توانند از دوبي برايتان تهيه نمايند ولي در باره قيمت ابتدا بايد به تفاهم برسيد.پس زحمت اين كار با شما.من كماكان در خدمتم.

Kamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه علاقه مندان به اين تاپيك پر خرج ! من هم از همان اوايل باز شدن اين تاپيك اونو بررسي ميكردم

يه مشكلي كه فكر كنم خيلي از شما هم مثل من داشته باشيد اينه كه با تمام مطالب كاملي كه ارائه شده اما در نهايت

تصميم گيري براي خريد يا ارتقا با اطلاعات موجود يه كم سخته !

از اينرو با كسب اجازه از پيش كسوت اين تاپيك و مدير فروم سعي ميكنيم اطلاعاتي رو ارائه كنيم كه بيشتر متمركز باشه

و تصميم گيري رو در خريد براي شما آسونتر كنه ....

لذا ابتدا به بررسي آخرين مدلي كه خودم اونو بررسي كردم ميپردازيم .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Kamix :
با سلام خدمت همه علاقه مندان به اين تاپيك پر خرج ! من هم از همان اوايل باز شدن اين تاپيك اونو بررسي ميكردم

يه مشكلي كه فكر كنم خيلي از شما هم مثل من داشته باشيد اينه كه با تمام مطالب كاملي كه ارائه شده اما در نهايت

تصميم گيري براي خريد يا ارتقا با اطلاعات موجود يه كم سخته !

از اينرو با كسب اجازه از پيش كسوت اين تاپيك و مدير فروم سعي ميكنيم اطلاعاتي رو ارائه كنيم كه بيشتر متمركز باشه

و تصميم گيري رو در خريد براي شما آسونتر كنه ....

لذا ابتدا به بررسي آخرين مدلي كه خودم اونو بررسي كردم ميپردازيم .

دوست بسيار گرامي اولا كه خوش آمديد.در ثاني من از اول هم از اين كار استقبال نموده و بارها هم اعلام كردم كه اگر دوستان در اين سري از مباحث شركت كنند بحث لپتاپ پربارتر خواهد شد.
از همكاري شما ممنون و منتظريم...

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت استادان خودم
آقا من ميخاستم اين لپ تاپ و بگيرم گفتم ببينم شما تاييد ميكنيد يا نه
البته خيلي دنبالش گشتم
آقا اسفنديار و بقيه دوستان اگه به من كمك كنن و از مزيتها و معايبش بگن ممنون ميشم
ضمن اينكه ميخام بدونم بلوتوث داره یا خیر
راستی میگفت میتونم به ماهواره وصل کنم و برنامه های ماهواره رو بریزم روی هارد مثل د وی ب این درسته ؟
راستی دی وی دی رایتر داره یا فقط دی وی دی رام داره ؟
عمر باطریش خوبه ؟
و ... هر گلی بزنید به سرخودتون زدید

Toshiba Satellite M35X-S329

اينم چند تا لينك از توضيحاتش
http://www.reviewboard.com/articles/191/

notebookreview

Kamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از usb :
راستی میگفت میتونم به ماهواره وصل کنم و برنامه های ماهواره رو بریزم روی هارد مثل د وی ب این درسته ؟
عمر باطریش خوبه ؟
با سلام خدمت شما دوست عزيز :
من اطلاعاتي كه خودم در مورد اين لپتاپ دارم رو خدمتتون ميدم ، در مورد بلوتوث بايد بگم جوابتون منفيه و يكي ديگه از عيب هاي اين سري از لپتاپهاي Toshiba يعني M35X اينه كه حتي پورت IrDa و LPT هم ندارند .

البته در موردDVD بايد بگم قابليت رايت همه نوع DVD رو داره اما من فكر كنم شما در مورد امكان اتصال به ماهواره و ... اين مدل رو با سري Qosmio اشتباه گرفته ايد چون اين سري حتي TV Tuner هم ندارند.

در مورد معايبي كه من در مورد اين لپتاپ سراغ دارم ، يكي از افرادي كه اين لپتاپ رو خريداري كرده بود (در خارج كشور) عنوان كرده بود سطح دستگاه بعلت مناسب نبودن سيستم تهويه هوا خيلي زود گرم ميشود .

از ديگر معايبي كه خودم را از خريد چنين لپتاپي منصرف كرد ، گارانتي 1 ساله اين دستگاه است ! البته اگر فقط در مورد Toshiba ميخواهيد خريد كنيد پيشنهاد ميكنم پس از بررسي ساير شركتهاي گارانتي كننده ، مستقيما با شركت آفتاب شرق كه از قديمي ترين شركتهاي گارانتي كننده Toshiba هستند تماس بگيريد .

به نظر من شما با هزينه اي در حدود 1.7 ميليون تومان امكانات بهتري هم داريد ، البته بقول دوست عزيزم اسفنديار ابتدا كاربري كه از لپتاپتان نياز داريد براي خود مشخص كنيد و بعد تصميم گيري رو شروع كنيد ...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
سلام بر دوست عزيز كامي عزيز,بسيار لذت بردم از پست هاي جديد.رفيق خوش آمدي و صفا آوردي.البته مي دانم كه اين موضوع را مديون جكي خان هستيم....راستي برخورد شركت پارس (لپتاپ ايسر)با شما خوب بود؟اميدوارم.
(داخل پرانتز:دفتر خاطرات عزيز,با ديدن آواتارتان روحي جديد بر كالبد من حلول نمود.بابا هروقت تصميم گرفتي نيكول را منزلتان دعوت كني,به من هم خبرش بده تا اين مصفا را كه قدر خانمش را نمي داند را هشدار بدهم!!)

1- در مورد لپتاپ ايسري كه كامي عزيز صحبت فرمودند و البته بنده نخواستم از آن قبلا بنويسم چرا كه تبليغات محسوب مي گرديد,بايد بگويم خود بنده كه از آن استفاده مي نمايم و قرار است بزودي به مدل جديد تر كه قبلا جكي خان هم اشاره اي كرده بودند ارتقا دهم,بايد بگويم كه در طي اين مدت مشكلي با آن نداشته ام.البته حرفي كه كامي خان فرمودند در مورد گرم شدنش در گوشه چپ درست است ولي بر كارايي دستگاهتان اثري نمي گذارد(بر خلاف برخي مدلها كه بدليل نزديكي باطري به مركز توليد گرما عملا از كاركرد مفيد باطريتان كم مي شود).البته شدت اين گرما چنان نيست كه مثلا سوزاننده باشد و البته وقتي محسوس است كه شما حداقل 4 ساعت پياپي در حال كار هستيد و البته جالبتر اينكه در حالتي كه با باطري دستگاه در حال استفاده از لپتاپ خود هستيد چنين حالتي وجود ندارد.فكر مي كنم اشكال از آداپتور دستگاه و يا منبع تغذيه بايد باشد.همچنين من تاكنون گرماي كيبورد را نديده ام.
به نسبت قيمت دستگاه شما از كيفيت مطلوبي بهره ميبريد كه همين امر آن را از ساير رقبا ممتاز مينمايد.
البته لازم به ذكر است كه مدلي كه دوستمان ذكر نمودند كه با همكاري شركت فراري ساخته ميشود,بنام فراري 3000 و يا 3200 و اخيرا مدل 3400 معرفي گرديده است و كلا جدا از travelmate طبقه بندي ميگردد.

2-سيم هاي اتصال جهت پارژر دستگاه بسيار عجيب و دست و پا گير هستند.منظورم اين است كه شما مثلا نمي توانيد بسرعت پس از اتمام عملكرد باطري اتصالات آن را به آداپتور برقرار كنيد و كمي وقت ميبرد.همچنين داراي دو پارتيشن مساوي با Fat32 هستيد.كه اين مورد براي xp كه مي تواند از NTFS استفاده مطلوب تري ببرد اصلا جالب نيست و حتي در منوال دستگاه نيز به اين موضوع اشاره شده كه بهتر است از همين پارتيشن بندي در لپتاپ خود براي گرفتن حداكثر كارايي استفاده كنيد.اميدوارم اين محدوديت در سري جديد رفع شده باشد.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
(داخل پرانتز:دفتر خاطرات عزيز,با ديدن آواتارتان روحي جديد بر كالبد من حلول نمود.بابا هروقت تصميم گرفتي نيكول را منزلتان دعوت كني,به من هم خبرش بده تا اين مصفا را كه قدر خانمش را نمي داند را هشدار بدهم!!)...
اطاعت امر ميشه. سعي ميكنم هر از چندگاهي حتي با يه پست خالي هم شده اين آواتار رو داخل صفحات زرين اين تايپيك نمايش بدم كه هم ممد حيات است و هم مفرح ذات. :blush:
ممنون از لطفت اسفنديار جان.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از usb :
سلام خدمت استادان خودم
آقا من ميخاستم اين لپ تاپ و بگيرم گفتم ببينم شما تاييد ميكنيد يا نه
البته خيلي دنبالش گشتم
آقا اسفنديار و بقيه دوستان اگه به من كمك كنن و از مزيتها و معايبش بگن ممنون ميشم
عمر باطریش خوبه ؟
و ... هر گلی بزنید به سرخودتون زدید

Toshiba Satellite M35X-S329

اينم چند تا لينك از توضيحاتش
http://www.reviewboard.com/articles/191/

notebookreview

دوست بسيار گرامي كه بسيار متشكرم ما و باقي دوستان را لايق دانستيد كه سوال خود را مطرح نموديد,جواب كامي عزيز بسيار كامل بود و من تنها اين نكته را اضافه كنم كه كمتر ريسك كنيد و بيشتر تحقيق نماييد.
همواره اصل را بر شك قرار دهيد تا بر اساس تحقيق به يقين برسيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
اطاعت امر ميشه. سعي ميكنم هر از چندگاهي حتي با يه پست خالي هم شده اين آواتار رو داخل صفحات زرين اين تايپيك نمايش بدم كه هم ممد حيات است و هم مفرح ذات. :blush:
ممنون از لطفت اسفنديار جان.

عزيز دل برار...يك screensaver از نيكول خودمان را بر لپتاپ خود بياد ما بنصبانيد تا روح ما قرين رحمت گردد.

usb

Registered User
لایک‌ها
0
آقا کامی خیلی ازت متشکرم
اما من تا فردا بیشتر وقت ندارم و هزینه ایی ام که میتونم بکنم ماکزیمم 1.6 میلیون

ولی میخام یه سیستمی معرفی کنید که حد اقل بلو توث یا اینفرارد داشته باشه حالا اگه tv tuner هم داشته باشه که بهتر

کاربرد هم همین کارهای روز مره مثل کار با اینترنت و فیلم و وموسیقی به اضافه یه برنامه حسابداری واسه مغازه ام
فقط تو رو خدا یه کم سریعتر به من یه مدل پیشنهاد بدید که اگر از توشیبا باشه خیلی بهتر ه

پیشاپیش ازتون متشکرم

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از usb :
آقا کامی خیلی ازت متشکرم
اما من تا فردا بیشتر وقت ندارم و هزینه ایی ام که میتونم بکنم ماکزیمم 1.6 میلیون

ولی میخام یه سیستمی معرفی کنید که حد اقل بلو توث یا اینفرارد داشته باشه حالا اگه tv tuner هم داشته باشه که بهتر

کاربرد هم همین کارهای روز مره مثل کار با اینترنت و فیلم و وموسیقی به اضافه یه برنامه حسابداری واسه مغازه ام
فقط تو رو خدا یه کم سریعتر به من یه مدل پیشنهاد بدید که اگر از توشیبا باشه خیلی بهتر ه

پیشاپیش ازتون متشکرم
به نظر من اينجوري خريد كردن اونهم در مورد لپ تاپ چندان كار درستي نيست. كمي بيشتر تحقيق كنين كمي ديرتر بخرين اما با رضايت بخرين. :)

usb

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من چند هفته اس كه دارم تحقيق ميكنم ولي به نتيجه كه نرسيدم اعصابم بيشتر به هم ريخته

ديگه گفتم از شماها اساتيد كه توي اين كار تجربه داريد و تحقيقات زيادي كرديد سوال كنم

كارهايي ام كه من نياز دارم توي پست قبلي گفتم

حالا شما ها لطف كنيد چند پيشنهاد بديد تا يه بررسي بكنيم . ديگه توكل به خدا

پس من منتظرم بسم الله

Kamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از usb :

دوست عزيز :
با توجه به نيازي كه شما از لپتاپ خود بيان ميكنيد امكان انتخاب شما خيلي گسترده تر ميشود ،چرا كه تمام اين صحبتها و بحث هائي كه شما تا اينجا ديده ايد اكثرا براي كارهاي سنگين بنا نهاده شده بودند

البته اين نكته را در نظر داشته باشيد كه نياز شما در آينده ممكن است تغيير كند ، در غير اينصورت اگر نيازتان در همين سطح خواهد بود من براي خودم با اين بودجه پيشنهاد ديگري ميكردم :
2 دستگاه PC ميخريدم با امكانات مناسب ! يكي براي منزل و ديگري براي مغازه !‌ :happy:
اما اگر به هر دليلي نياز به خريد لپتاپ داريد و حتما ميخواهيد از مدلهاي Toshiba خريد كنيد پيشنهاد ميكنم با بخش فروش شركت آفتاب شرق -آقاي فخيمي تماس بگيريد و محدوده نيازتان را براي ايشون معرفي كنيد .

من در تجربه شخصي خودم كه با اين فرد داشتم نتايج مثبتي گرفتم اما فراموش نكنيد كه به هيچ فروشنده اي مثل اينجا راحت سقف پولتان رو نگيد ! چون قشنگ شرايطي مثل همون بنده خدائي كه ميخواست سري M35X رو با امكاناتي كه گفتيد رو بهتون بده پيش خواهد آمد !

باز هم مثل دوست عزيز (daftarekhaterat) كه در پست قبلي عرض كردند پيشنهاد ميكنم بعد از همه اين موارد تحقيقات رو فراموش نكنيد و صبر داشته باشيد چون فكر ميكنم ريسك كردن در اين اشل قيمت يه كم گرون تموم ميشه !‌ ;)

usb

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان نظرتون راجع به اين دو مدل چيه ؟
آيا اينهام بلوتوث نداره ؟

Toshiba Satellite M45-S351

Dell Inspiron 510m
راستی اگر که دفترچه عزیز از این سیستمی که گرفته راضی هست من همین 510 رو بخرم

ضمن اينكه دفترچه خاطرات اين LPT که گفتید نداره آیا نمیشه توسط کابل یو اس بی به پرینتر وصل شد ؟

و اینکه من هنوز به هیچ نتیجه ایی نرسیدم :(

Kamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از usb :

Dell Inspiron 510m

ضمن اينكه دفترچه خاطرات اين LPT که گفتید نداره آیا نمیشه توسط کابل یو اس بی به پرینتر وصل شد ؟

دوست عزيز :
گويا تلاش من و دوستان مبني بر اينكه شما در خريدتون كمي تامل كنيد موثر نبوده ... :lol:
در مورد بلوتوث كه گويا شما خيلي روش تكيه داريد مطلبي رو براتون ميگم كه شايد دونستنش براي شما خالي از لطف نباشه ، ميدونيد كه شما ميتونيد هر لپتاپ يا PC رو با يه بلوتوث USB مجهز به اين سيستم كنيد ؟ من آخرين آماري كه دارم مدل External از شركت MSI با قيمتي حدود 20000 تومان در بازار موجوده ....

اما در مورد لپتاپ Dell 510m كه ذكر كرده بوديد ، اين سيستم از لحاظ Performance و پورتها و امكانات سيستم كامل و خوبيه ، من خودم با مدل 1.7 اون كار كردم ، بايد بگم با امكان Customize كه دوست عزيزمون(ِDaftarekhaterat) در پستهاي قبليشون ذكر كردن با توجه به رنج قيمت صحبت شده ، ميتونه انتخاب خوبي باشه در ضمن بلوتوث هم داره ! ;)

البته بازهم به نظر من حتما نظر افرادي كه اين لپتاپ رو داشتن جويا بشيد و در مورد اينكه اونو با كدوم يك از گارانتي هاي موجود تهيه كنيد بازهم تحقيق و پرس و جو كنيد .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از usb :

Dell Inspiron 510m

با تشكر از Kamix عزيز كه توضيحات رو كامل دادن.
به نظر من هم dell 510m مدل مناسب و خوبي هست. هم قيمتش مناسبه و هم مدلهاي گوناگوني داره. infrared و bluetooth هم داره. توصيه ميكنم خودتون حتما به مراكز معتبر كه آشنا هستيد برين و از نزديك اين لپ تاپ رو ببينين. خوشبختانه يا متاسفانه رنج قيمتهاي گوناگوني داره. هم از نظر تغيير قيمت با تعويض قطعات و هم با تغيير قيمت با گارانتي هاي متفاوت.
موفق باشين. :rolleyes:

usb

Registered User
لایک‌ها
0
آقا دستتون درد نكنه

من رفتم كه 510m بخرم البته خودم هم به این نتیجه رسیده بودم که همینو بخرم اما نظر شما اساتید هم شرط بود

ضمنا امیدوارم از آواتار هم خوشتون اومده باشه

راستی من 3 هفته قبل پشت صحنه فیلم حکم آقای کیمیایی بودم که البته خانوم لیلا حاتمی هم تشریف داشتن

عکسهای پشت صحنه و معرفی کامل فیلم توی وبلاگ گذاشتم خوشحال میشم شماهام ببینید و نظر بدید

اینم وبلاگ منه که بیشتر راجع به سینما مینویسم و اگه وقت کردید یه سر بزنید ضرر نمیکنید

http://deniro.persianblog.com

usb

Registered User
لایک‌ها
0
دوباره سلام

آقا از پايتخت قيمت گرفتم ببينيد كدوما بهتره به نظر شما
ميدونم كه وقتتونو ميگيره ولي جاي دوري نميره

DELL INSPIRON 510M
(1.8GHz)

DVD + CD-RW Combo Drive
512 MB RAM /
80GB HDD
15 " XGA TFT LCD , 64 MB
56K MODEM+100 Base LAN
Wi-Fi / BlueTooth / S-Video
RS232/USB2/LPT/VGA /IrDA
MS Windows XP Home

قيمت ميگه با يكسال گارانتي ايران و كيف اصل دل : 1.650000

1.7 با هارد 40 ميگه 1.350000

حالا به نظر شما كدوما بهتره ؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
حالا به نظر شما كدوما بهتره ؟
عزيز دلم! كدوم واسه شما بهتره؟! :lol: آخه ما كه نميخوايم لپ تاپ بخريم. شما بايد ببيني چيكار ميخواي بكني. اگه هارد برات مهمه 80 بردار. اگه دي وي دي رايتر ميخواي بردار. اگه نميخواي برندار. كاملا به نظر خودت بستگي داره... اما!
اما از نظر گارانتي حواست كاملا جمع باشه. يه شركت ميري گارانتي ميكنه 100 تومن ميكشه روش يه شركت 200 تومن ميكشه روش يه شركت هم منصف تره كمتر.

بالا