من در چند روز آينده لپ تاپ دل 510m رو خريداري ميكنم. حتما سعي ميكنم يه رپرتاژ آگهي تصويري ازش داشته باشم.
به نقل از electronic :اسفنديار جان ممنون.اون لينكي كه معرفي كردي خيلي كمكم كرد.خوشم مي ياد كه يه جورايي مثل جكي و دوستان فعال ديگه اسباب خير هستي...
به نقل از electronic :اسفندیار جان اون سایتی رو که معرفی کردی خوندم فقط یه چیزیش جالبه که قیمتهاش نسبت به جاهای دیگه 300 تا 350 تومن ارزون تره!یا لاقل من اینجوری فهمیدم چون قیمتای یکی دو تا از لپ تاپ ها رو با سایت notebook4u.ir مقايسه كردم.مي شه يه خورده در مورد اين شركت (نقش) توضيح بدي و آيا لپ تاپ هاشون نو هست يا نه و اصولا دليل اين اختلاف قيمت چيه.ممنونم.
به نقل از daftarekhaterat :سلام اقا اسفنديار.
من لپ تاپ دل 510m رو خريدم و الان كنارم گذاشته. راستش از گارانتيش نپرسين! چون با تمام توصيه هايي كه در مورد زيگورات داشتين من از يكي ديگر شركت ها كه قبلا آشناها و دوستام ازش خريد كرده بودن و راضي بودن گرفتم. اينجوري در قيمت خيلي صرفه جويي شد. (خودش همه قطعات رو يكسال گارانتي كرده) اگر مورد خاصي در مورد اين لپ تاپ خواستين بگين تا بگم!
ممنون از راهنمايي هاتون.
آقا لپ تاپ قابل شما رو نداره. همش راهنمايي هاي شما بود.به نقل از esfandiyar2002 :در مورد اول شما الان يزد هستيد يا تهران؟اگر تهران باشه كه جواب معلومه ولي اگر يزد باشه,ببينيد چه پروتوكلي رو ساپورت و يا معرفي مي كنه؟
در مورد دوم هم به غير از سيستم عامل كه فضايي در هارد شما اشغال مي كند,حجم هارد شما دقيقا 60 گيگ نيست و كمي كمتر از مقدار اسمي آن است.سوم اينكه همين فرمت ntfs خودش به هنگام فضا سازي پارتيشن,مقداري از آن فضا را به خود اختصاص مي دهد كه البته اين حالت در fat32 هم وجود دارد ولي كمتر...
ما را هم از دعاي خير لپتاپتان بي نصيب نگذاريد...
به نقل از Jacky :اسفنديار جان ، در مورد asusو يا Gigabyteها اطلاعاتي داري ؟ MSI چطور ؟
يكي از رفقاي عزيز ما مي خواد laptop بخره و اكثر صفحات اين بخش رو خونده ، بنظرم در مورد اين مارك هاي مذكور صحبت خاصي نشده .
asusرو كه ديجيتال ( TTR ) با دو سال گارانتي داره مي فروشه ،gigabyte هم كه نيازي به گفتن نداره . اگه اطلاعي در مورد اينها داري به ما هم بده .
من فردا يه آمار از خدمات و قيمت لوازم جانبي شون مي گيرم .و خبرش رو بهت مي دم .
من خوشم مي آيد وقتي ميبينم مثلا يك شركت فقط بر روي يك وسيله سخت افزاري خاص كار مي كند و همواره توجه خود را برآن مي گذارد.بالعكس از شركت هاي كاسبكاري كه همه چيز حتي تا پوشاك بچه نيز توليد مي كنند و اگر شما از آنها يك لپتاپ بخريد,همان پوشاك را جايزه و يا اشانتيون ميدهند,ميانه اي ندارم.
لپتاپ گيگا بخريد تا يك ماشين لباسشويي گيگا هم جايزه بگيريد!!
لپتاپ MSI بخريد تا يك دوچرخه MSI هم جايزه ببريد.
به نقل از Jacky :اسفنديار جان از اين لحاظاگه بخواي بسنجي كه اوضاع توشيبا از همه بدتره ، چون در كار لوازم خونگي هم هست . باز asus, gigabyte , msiكه فقط در صنايع كامپوتر كار مي كنن .
جداي از اين حرفها : دليل اصلي كه باعث مي شه آدم دنبال مارك هاي ديگه laptop بره ، به خاطر قيمت لوازم جانبي ، گارانتي ، خدمات و... است . بنظرت از اين لحاظ ها اين شركت ها چه وضعي دارن ؟ تا حالا سر و كارت به هيچ كدوشون خورده ؟
جكي جان قرار بود يه سري از قيمتايي كه گرفتي بزاري اينجا پس !!!به نقل از Jacky :بي خيال اسفنديار جان ، سخت نگير دادش
راستي بودجه اي كه ما در اختيار داريم بين 1.5 تا 2 ميليون چوقه . كه بنظرم براي خريد يك لپ تاپ خوب و قابل قبول ،بودجه مناسبيه . شما روي بازار ايران چقدر تحقيق كردي ؟ مدل ( يا مدلهاي ) خاصي رو مد نظر داري كه پيشنهاد بدي و ما روي اونها هم يه بررسي بكنيم ؟
ما هفته پيش پايتخت بوديم و حدود 2 كيلو ليست قيمت و مدلهاي مختلف جمع كرديم ، حالا تا ببينم چي ازش درمياد .
منتظر پيشنهاد شما هستم .