• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من در چند روز آينده لپ تاپ دل 510m رو خريداري ميكنم. حتما سعي ميكنم يه رپرتاژ آگهي تصويري ازش داشته باشم. ;)

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
اسفنديار جان ممنون.اون لينكي كه معرفي كردي خيلي كمكم كرد.خوشم مي ياد كه يه جورايي مثل جكي و دوستان فعال ديگه اسباب خير هستي...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
اسفنديار جان ممنون.اون لينكي كه معرفي كردي خيلي كمكم كرد.خوشم مي ياد كه يه جورايي مثل جكي و دوستان فعال ديگه اسباب خير هستي...

بقول جكي ما اوچيكتيم رفيق,شرمنده نفرماييد.واقعيتش اونقدر سر اين چيزهاي ساده من ضرر خوردم كه اصلا دلم نمي خواد يكي ديگر از دوستان بخصوص در اين انجمن همان تجربه هاي سلسله وار مرا داشته باشد.
به هر حال من در همين بخش در خدمت دوستان هستم.اگر باز هم نيازي بود بفرماييد تا اگر در توان من بود انجام دهم.در ضمن اگر وقت كرديد پست هاي قبلي مرا بخوانيد.خالي از لطف نيست.بخصوص اگر بشود اسم آن را دائره المعارف لپتاپ گذاشت!! :lol:
دفتر خاطرات عزيز منتظرم بي صبرانه فقط فراموش نكن كه يك پيش شرط امكان برگشت لپتاپت را بعد از خريد حداقل تا 48 ساعت پس از فروش داشته باشي تا مشكلي اگر پيش آمد,براي بعد مشكل زا نشود.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
اسفندیار جان اون سایتی رو که معرفی کردی خوندم فقط یه چیزیش جالبه که قیمتهاش نسبت به جاهای دیگه 300 تا 350 تومن ارزون تره!یا لااقل من اینجوری فهمیدم چون قیمتای یکی دو تا از لپ تاپ ها رو با سایت notebook4u.ir مقايسه كردم.مي شه يه خورده در مورد اين شركت (نقش) توضيح بدي و آيا لپ تاپ هاشون نو هست يا نه و اصولا دليل اين اختلاف قيمت چيه.در ضمن اونجا یه مدل سونی (VAIO A 130 B1 ) نوشتن ولی من توسایت رسمی سونی فقط مدل (VAIO A 230 B1 ) رو پیدا کردم نمی دونم چرا اینجوریه.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
يكي از دوستان عزيزم در اين باره يك مطلبي را در مورد كيفيت اين لپتاپ از من سوال نموده بود كه من پس از طرح سوال از يك كاربر در يك انجمن خارجي لپتاپ و جوابي كه از وي گرفتم كه بيشتر به تجربه وي از كار با اين لپتاپ بر مي گردد عينا آن را نقل مي نمايم.ببخشيد كه كمي دير شد.البته قبول كنيد كه اين لپتاپ هم بسيار جديد است.

1-كارايي بالا
2- ارائه ويژگي هاي تلويزيون,ويدئو و بازي و پردازشي
3-كارت گرافيكي قوي
4-دستگاه كنترل از راه دور
5-راديوي FM توكار
6-مانيتور 17 اينچي
7-نداشتن تيونر تلويزيوني يكپارچه
8-تيونر خارجي همراه لپتاپ داراي دو مجموعه ورودي
9-وزن 5.5 كيلوگرم
10-حجيم
11-عدم كارايي در سفر هاي تجاري
12-عمر باطري كوتاه
13-سرو صداي كر كننده فن هاي آن
14-قيمت پايه 2549$
15-اين قيمت بسيار گرانتر از يك مجموعه tv+PVR+DVD Player است.البته اين لپتاپ داراي تمامي اين مجموعه است.
16-براي حداكثر استفاده از اين سيستم بايد يك اتصال تلويزيون كابلي يا ماهواره اي داشته باشيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
اسفندیار جان اون سایتی رو که معرفی کردی خوندم فقط یه چیزیش جالبه که قیمتهاش نسبت به جاهای دیگه 300 تا 350 تومن ارزون تره!یا لاقل من اینجوری فهمیدم چون قیمتای یکی دو تا از لپ تاپ ها رو با سایت notebook4u.ir مقايسه كردم.مي شه يه خورده در مورد اين شركت (نقش) توضيح بدي و آيا لپ تاپ هاشون نو هست يا نه و اصولا دليل اين اختلاف قيمت چيه.ممنونم.

البته در تماس هايي كه من با اين سايت و بخصوص دفتر فروش داشتم اين بود كه كه با ثبت سفارش به صورت عمده وارد مي كنند و البته با گارانتي و خوبي كه دارد اين است كه مثلا قيد مي كند ساخت چين.
من خودم متوجه اين مطلبي كه شما گفتيد بودم و البته سايت هاي بسياري در امر فروش وجود دارند.خوشحالم كه شما آن نكته را دريافتيد چرا كه اگر من ان را ذكر مي نمودم نوعي تبليغ هم محسوب مي شد...
شناخت چندان دقيقي نسبت به اين شركت ندارم جز اينكه شما مي توانيد فقط با ثبت سفارش و گذاردن بيعانه ناچيز ظرف يكي دو هفته لپتاپ خود را دريافت كنيد و البته در صورتي كه مثلا در /سايت IBM كه همكان customise كردن لپتاپ به شما داده مي شود و يا دل,مي توانيد در سايت اصلي(مادر)خودتان لپتاپ خود را بسازيد و پس از بر آورد قيمت توسط سايت مادر در نهايت كد ان را يادداشت كرده و يا از آن پرينت بگيريد و با پرداخت 50 در صد معادل مبلغ ريالي آن منتظر لپتاپ ساخت خودتان باشيد!!!اين هم يك ويژگي خوب,چرا كه مثلا شما مي خواهيد لپتاپتان دقيقا با نياز خودتان از نظر قطعات سازگار باشد و از نمونه هاي از پيش ساخته شده رضايت نداريد.
پيشنهاد من اين است كه خودتان با آن شركت تماس بگيريد و ببينيد آيا گفته هاي من صدق مي كند و يا خط مشي خود را جديدا عوش كرده اند.اگر هم در تهران هستيد يك توك پا سر زدن و سروگوشي آب دادن بدك نيست...
در هر حال به تنهايي به گفته هاي من اعتماد نكنيد و خودتان هم اقدام كنيد.بالاخره كم بودجه اي هم در نظر نگرفته ايد .من بازهم در همين بخش در طي روزهاي بعد در ارتباطم و اگر مشكلي پيش آمد بفرماييد.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
حتما باهاشون تماس می گیرم.
راستش یکی از دلایلی که باعث شده علی رغم این همه تحقیقی که کردم هنوز نتونستم سیستمی رو انتخاب کنم bluetooth هستش.چون ميدونيد اكثر مدلهاي توشيبا و سوني فاقد bluetooth هستند و اونايي هم كه دارند قيمتشون خيلي بالاست و تا دو و نيم سه ميليون هم ميرسه.مي خواستم بدونم با توجه به كارهايي كه من مي خوام با لپ تاپ انجام بدم چقدر وجود bluetooth ضروريه و اصولا چه كاربردهايي داره.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
سلام اقا اسفنديار.
من لپ تاپ دل 510m رو خريدم و الان كنارم گذاشته. راستش از گارانتيش نپرسين! چون با تمام توصيه هايي كه در مورد زيگورات داشتين من از يكي ديگر شركت ها كه قبلا آشناها و دوستام ازش خريد كرده بودن و راضي بودن گرفتم. اينجوري در قيمت خيلي صرفه جويي شد. (خودش همه قطعات رو يكسال گارانتي كرده) اگر مورد خاصي در مورد اين لپ تاپ خواستين بگين تا بگم! :) ;)
ممنون از راهنمايي هاتون. :rolleyes:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
سلام اقا اسفنديار.
من لپ تاپ دل 510m رو خريدم و الان كنارم گذاشته. راستش از گارانتيش نپرسين! چون با تمام توصيه هايي كه در مورد زيگورات داشتين من از يكي ديگر شركت ها كه قبلا آشناها و دوستام ازش خريد كرده بودن و راضي بودن گرفتم. اينجوري در قيمت خيلي صرفه جويي شد. (خودش همه قطعات رو يكسال گارانتي كرده) اگر مورد خاصي در مورد اين لپ تاپ خواستين بگين تا بگم! :) ;)
ممنون از راهنمايي هاتون. :rolleyes:

تبريك...تبريك...تبريك...شيريني ما كجاست؟! ;) خوب خوشحالم كه شما بالاخره با قيمت مناسب آنچه را كه مي خواستيد تهيه نموديد.خوشحال خواهم شد كه از تجاربتان در مورد آن در آينده بنويسيد.(البته با لپتاپ!!)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
2 تا سوال داشتم.
لپ تاپي كه خريدم گاهي وقتها يه شبكه بيسيم رو اطراف خودش شناسايي ميكنه!! شما تا حالا به همچين چيزي برخورد كردين؟! اسمش ايرانيه.. :blink: :wacko:
1h70pw

لپ تاپ من 60 گيگ هارد داره اما با اين آمار روبرو ميشم. علتش چيه؟!
1h70x1

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
در مورد اول شما الان يزد هستيد يا تهران؟اگر تهران باشه كه جواب معلومه ولي اگر يزد باشه,ببينيد چه پروتوكلي رو ساپورت و يا معرفي مي كنه؟
در مورد دوم هم به غير از سيستم عامل كه فضايي در هارد شما اشغال مي كند,حجم هارد شما دقيقا 60 گيگ نيست و كمي كمتر از مقدار اسمي آن است.سوم اينكه همين فرمت ntfs خودش به هنگام فضا سازي پارتيشن,مقداري از آن فضا را به خود اختصاص مي دهد كه البته اين حالت در fat32 هم وجود دارد ولي كمتر...
ما را هم از دعاي خير لپتاپتان بي نصيب نگذاريد...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از esfandiyar2002 :
در مورد اول شما الان يزد هستيد يا تهران؟اگر تهران باشه كه جواب معلومه ولي اگر يزد باشه,ببينيد چه پروتوكلي رو ساپورت و يا معرفي مي كنه؟
در مورد دوم هم به غير از سيستم عامل كه فضايي در هارد شما اشغال مي كند,حجم هارد شما دقيقا 60 گيگ نيست و كمي كمتر از مقدار اسمي آن است.سوم اينكه همين فرمت ntfs خودش به هنگام فضا سازي پارتيشن,مقداري از آن فضا را به خود اختصاص مي دهد كه البته اين حالت در fat32 هم وجود دارد ولي كمتر...
ما را هم از دعاي خير لپتاپتان بي نصيب نگذاريد...
آقا لپ تاپ قابل شما رو نداره. همش راهنمايي هاي شما بود. :rolleyes:
من يزد هستم. نميدونم مربوط به چه شبكه اي هست. البته ميبينيد كه سطح سيگنال روي كمترين ميزان خودش هست و وقتي ميخوام كانكت بشم حالا يا به اين دليل يا به دليل محافظت شده بودن نميشه كانكت شد. بنابراين در همين حد نميشه جلوتر رفت. :blink:
در مورد حجم: برام جالبه كه 60 گيگ با تبديل شده به 52 گيگ! يعني 8 گيگ اينجا با مقدار اسميش فرق داره و به نظرم اين مقدار يه كم بيشتر از مقدار معمولي بود كه روي PC هاي روميزي ميديدم.
ممنون از جوابتون. كم كم دارم تجربه هاي جديدي كسب ميكنم... :blush:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست بسيار عزيزم اولا كه من الان شكلهاي پست قبلي شما را مي بينم و ديروز فاقد اشكال فوق بودم.دوما ببينيد اين شبكه در منطقه شما متعلق به كدام ارگان و يا نهادي است كه گذرواژه نيز لازم دارد.چون يزد به نسبت تهران كوچك تر است شايد توانستيد اين موضوع را كشف كنيد و البته اگر فرصت كرديد و من اگر بجاي شما بودم,يك روز تعطيل مثل امروز با ماشين شخصي در شهر با لپتاپ حركت مي نمودم و ميديدم كه بطور تخميني در كدام منطقه قدرت دريافت سيگنالهاي اين شبكه قويتر مي شود(دفتر خاطرات در:جاسوسي كه از سردسير آمد... :lol: ).شايد من هم سري به شهر شما زدم و با چند ترفند ساده نفوذ گري توانستيم به شبكه نفوذ كنيم و... ;) :happy:

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
اسفنديار جان ، در مورد asus‌و يا Gigabyte‌ها اطلاعاتي داري ؟ MSI‌ چطور ؟
يكي از رفقاي عزيز ما مي خواد laptop بخره و اكثر صفحات اين بخش رو خونده ، بنظرم در مورد اين مارك هاي مذكور صحبت خاصي نشده .

asus‌رو كه ديجيتال ( TTR ‌ ) با دو سال گارانتي داره مي فروشه ،‌gigabyte هم كه نيازي به گفتن نداره . اگه اطلاعي در مورد اينها داري به ما هم بده .

من فردا يه آمار از خدمات و قيمت لوازم جانبي شون مي گيرم .و خبرش رو بهت مي دم .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Jacky :
اسفنديار جان ، در مورد asus‌و يا Gigabyte‌ها اطلاعاتي داري ؟ MSI‌ چطور ؟
يكي از رفقاي عزيز ما مي خواد laptop بخره و اكثر صفحات اين بخش رو خونده ، بنظرم در مورد اين مارك هاي مذكور صحبت خاصي نشده .

asus‌رو كه ديجيتال ( TTR ‌ ) با دو سال گارانتي داره مي فروشه ،‌gigabyte هم كه نيازي به گفتن نداره . اگه اطلاعي در مورد اينها داري به ما هم بده .

من فردا يه آمار از خدمات و قيمت لوازم جانبي شون مي گيرم .و خبرش رو بهت مي دم .

1-بسيار خوش امديد و قدم رنجه فرموديد.مي گفتيد اينجا رو يك آب و جارويي مي كردم.
2-مديريت شما را دوباره و البته پساپيش(!!)تبريك مي گويم.
3-به دوستتان بفرماييد من در خدمتم.همين امروز و ديروز يك لپتاپ lg 510m يكي از دوستان دستم بود,فقط مي توانم بگويم افتضاح!!
4- من در مورد MSI قبلا صحبت كرده ام.اين دوست گرام مطالب اين حقير را نخونده اند.به هر تقدير تنها حسني كه دارد مادربورد آن است ولا غير.در مقايسه با امكاناتش قيمت آن_همانندLG گرانتر است.ضمن اينكه bluetooth هم ندارد.
5-asus مدل هاي خوبي در سايت مادر خود داراست كه اين نمايندگي عزيز در ايران آنها را ندارد!!
البته در صحبتي كه داشتم مي گفتند اول اين مدلهاي داراي هيچ چيز كه با قدرت خريد ايرانيان سازگار تر است را آب كنيم,قدرت و كشش بازار را بسنجيم و سپس ببينيم چه مي شود.
6-البته سلايق فرق مي كند.ممكن است من چيزي بپسندم كه دوست شما به آن نيازي نداشته باشد ولي اصولا مقوله خريد لپتاپ در مقام مقايسه با نوع روميزي زمين تا آسمان فرق مي كند.شما به نسبت پولي كه مي دهيد بايد چيزي را تهيه كنيد كه ارزشش را داسته باشد و اگر الان به مثلا يك قابليت خاص آن نياز نداشتيد,نگوييد كه اصلا نياز نخواهم داشت,چرا كه همواره بالعكس آن بمن ثابت شده است.
7- همانطور كه قبلا هم در همين بخش گفته ام بهتر است بر روي چيزي سرمايه گذاري كنيم كه ارزش آن در آمارها و رده بندي هاي جهاني شاخص باشد.
8-يك استثنا:دوست شما بسيار ثروتمند است و مي خواهند هر 6 ماه با افت وحشتناك قيمت لپتاپشان را عوض كنند.خوب پس اين شد يك چيزي.وگرنه فرض من در پست نويسي بر اين است كه ما مي توانيم يكبار حداقل براي جندين سال يك لپتاپ خريداري نماييم و بهتر است كمي دست به عصا و محتاطانه اقدام كنيم.در جاي جاي هر پست من اين موضوع بخوبي مشخص است.
9-من در خدمتم.يادتان باشد كه گيگا بايت در مادر بورد سرآمد است ولي هنوز در لپتاپ در ابتداي راه است.
10-من خوشم مي آيد وقتي ميبينم مثلا يك شركت فقط بر روي يك وسيله سخت افزاري خاص كار مي كند و همواره توجه خود را برآن مي گذارد.بالعكس از شركت هاي كاسبكاري كه همه چيز حتي تا پوشاك بچه نيز توليد مي كنند و اگر شما از آنها يك لپتاپ بخريد,همان پوشاك را جايزه و يا اشانتيون ميدهند,ميانه اي ندارم.
لپتاپ گيگا بخريد تا يك ماشين لباسشويي گيگا هم جايزه بگيريد!!
لپتاپ MSI بخريد تا يك دوچرخه MSI هم جايزه ببريد... :lol:

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
من خوشم مي آيد وقتي ميبينم مثلا يك شركت فقط بر روي يك وسيله سخت افزاري خاص كار مي كند و همواره توجه خود را برآن مي گذارد.بالعكس از شركت هاي كاسبكاري كه همه چيز حتي تا پوشاك بچه نيز توليد مي كنند و اگر شما از آنها يك لپتاپ بخريد,همان پوشاك را جايزه و يا اشانتيون ميدهند,ميانه اي ندارم.
لپتاپ گيگا بخريد تا يك ماشين لباسشويي گيگا هم جايزه بگيريد!!
لپتاپ MSI بخريد تا يك دوچرخه MSI هم جايزه ببريد.

اسفنديار جان از اين لحاظاگه بخواي بسنجي كه اوضاع توشيبا از همه بدتره ، چون در كار لوازم خونگي هم هست . باز asus, gigabyte , msi‌كه فقط در صنايع كامپوتر كار مي كنن .

جداي از اين حرفها : دليل اصلي كه باعث مي شه آدم دنبال مارك هاي ديگه laptop بره ، به خاطر قيمت لوازم جانبي ، گارانتي ، خدمات و... است . بنظرت از اين لحاظ ها اين شركت ها چه وضعي دارن ؟‌ تا حالا سر و كارت به هيچ كدوشون خورده ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Jacky :
اسفنديار جان از اين لحاظاگه بخواي بسنجي كه اوضاع توشيبا از همه بدتره ، چون در كار لوازم خونگي هم هست . باز asus, gigabyte , msi‌كه فقط در صنايع كامپوتر كار مي كنن .

جداي از اين حرفها : دليل اصلي كه باعث مي شه آدم دنبال مارك هاي ديگه laptop بره ، به خاطر قيمت لوازم جانبي ، گارانتي ، خدمات و... است . بنظرت از اين لحاظ ها اين شركت ها چه وضعي دارن ؟‌ تا حالا سر و كارت به هيچ كدوشون خورده ؟

جكي خان حرف شما كاملا منطقي است والبته اگر دقت كنيد توشيبا اكنون در سطح جهاني ديگر آن هيمنه سابق را ندارد.خود مقامات توشيبا در بخش لپتاپ هم آنچنان كه من در گوگل (اخبار)مي خواندم,به اين موضوع اذعان دارند و درصدد بدست آوردن آبروي از دست رفته در اين زمينه(ببخشيد بازار مصرف بهتر)دارند.علت آن هم كاملا معلوم است.اكنون تحقيقات در اين زمينه بيشتر بر آن بخشي در كمپاني هاي بزرگ استوار است كه سود دهي بيشتري در آن موجود باشد و در ساير زمينه ها شركت هاي بزرگ سعي مي كنند تا از ضرردهي خودشان جلوگيري نمايند تا اينكه مثلا در آن بخش سرمايه گذاري و تحقيق بيشتري انجام دهند.شما فكر مي كنيد بر چه اساس و منطقي IBM كه زماني حرف اول را ميزد,اكنون در حال فروش بخش لپتاپ خود به چين است بجاي اينكه دامنه تحقيقاتش را بيشتر كند؟جالب آنكه امروز مي خواندم دولت آمريكا هم مخالف اين قرار داد امضا شده توسط طرفين است چرا كه بهانه خوبي كه دارد اين است كه بدين وسيله انتقال تكنولوژي به كشور ثالث صورت مي گيرد.بگذريم كه سياست و اقتصاد دو روي يك سكه اند...
من وقتي كه در فوروم هاي خارجي و بيشتر تخصصي لپتاپ پست ها را مي خوانم و يا گاهي در مباحث مشاركت مي كنم بخوبي ميبينم كه چقدر ديدگاه ها متفاوت است و چون بخوبي ميبينم كه مثلا در انگلستان و يا آمريكا افراد چقدر بسهولت و سادگي مي توانند با ماهي تنها 10 تا 50 دلار آخرين مدل لپتاپ مورد علاقه خود را از مابين مارك هاي مشهوري كه من در پست هاي قبلي خودم به رشته تحرير در آورده ام,تهيه نمايند و بسهولت نيز آن را بر مي گردانند,سعي مينمايم حالا كه ما در آن موقعيت اقتصادي نيستيم و البته علاوه بر نداشتن قدرت مالي,عدم تامين دو اصل احترام به مشتري و بر آوردن نياز تخصصي وي, تنها به دست به سر كردن وي و سر كيسه نمودنش اكتفا مي شود و بعدا هم از بابت اينكه چه كسي متولي خدمات پس از فروش لپتاپ فروخته شده است خم به ابرو آورده نمي شود-تصديق نماييد-حق دارم آنچه را اشاره نمايم كه در شرايط حاضر در ايران واقعي تر و ملموس تر است.
اگر قيمت لپتاپ با حتي همين قيمت دلاري 880 تومان از مارك هاي مختلف و متنوعي بوده باشد كه قدرت انتخاب مشتري را افزايش دهد,مي خواهم بدانم آيا مجبور خواهيم شد تنها از بين اين چند سري مارك محدود و تنها در هر كدام هم تنها در چند رده معمولي قدرت انتخاب داشته باشيم ويا اينكه خير در اين صورت سهولت انتخاب بيشتري را تجربه خواهيم كرد؟البته اگر قيمت هاي كنوني از اين حالت كذايي بيرون آيد...

در جواب بخش بعدي سخن شما بايد بگويم كه اول بهينه خواهد بود همانطور كه شما گفتيد ابتدا به ساكن شما تحقيقات خود را انجام دهيد تا بعد اطلاعات به روز تري در اختيارتان بگذارم.ولي اگر از من مي پرسيد بدون هيچ تعارفي اگرچه چندان با اين شركت ها سرو كاري نداشته ام ولي asus مرتب تر و منظم تر بنظر ميرسد.
منظورم از سرو كار كمتري داشتن اين است كه بايد كمي با احتياط صحبت كنيم.چون اين اسامي كه شما مدنظر داريد تقريبا اخيرا وارد بازار شده اند و البته من حضورا رفته ام و تا حدي نيز عمل كرد نابخردانه آنها را بدون اينكه متهم نمايم ديده ام ولي درست ترين اقدام اين است كه من خودم به شخصه يكي از مدلهاي ذكر شده را داشته باشم و با وارد آوردن يك اشكال كوچك ولي عمدي عملكرد آنها را بسنجيم.اين گونه مي توان نظر داد.البته اگر ساير دوستان تجاربي در اين زمينه داشته باشند,خوشحال خواهم شد كه در اينجا مطرح نمايند.
يكبار ديگر اين موضوع را ياد آوري مينمايم كه در خلال نبود رقابت در بازار ايران در شاخه لپتاپ در تمامي مارك ها و مدل هاي مختلف,نمي توان فقط بر آنچه كه از آسياي جنوب شرقي در نبود ديگر مارك ها در عرصه بازار ايران در حال تاخت وتازند,صحه گذاشت و يا عملكرد آنان را زير سوال برد.ضمن اينكه نمي توان تنها به اين دسته از توليد كنندگان اعتماد نمود.با گذر زمان مشخص خواهد شد كه وقتي ماي ايراني با قدرت محدود در انتخاب و خريد تنها مي توانيم بر مارك هاي رده چندم سرمايه گذاري و انتخاب نماييم كه از قبل برايمان تهيه شده اند و باالجبار در حال انتخاب از بين همين گونه ها هستيم چقدر موفق عمل كرده ايم...
ببخشيد اگر سطح انتظار شما بالا تر از آني بود كه از من سراغ داشتيد و احتمالا نيافتيد...

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
بي خيال اسفنديار جان ، سخت نگير دادش :)

راستي بودجه اي كه ما در اختيار داريم بين 1.5 تا 2 ميليون چوقه . كه بنظرم براي خريد يك لپ تاپ خوب و قابل قبول ،‌بودجه مناسبيه . شما روي بازار ايران چقدر تحقيق كردي ؟ مدل ( يا مدلهاي ) خاصي رو مد نظر داري كه پيشنهاد بدي و ما روي اونها هم يه بررسي بكنيم ؟

ما هفته پيش پايتخت بوديم و حدود 2 كيلو ليست قيمت و مدلهاي مختلف جمع كرديم ، حالا تا ببينم چي ازش درمياد .

منتظر پيشنهاد شما هستم .

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Jacky :
بي خيال اسفنديار جان ، سخت نگير دادش :)

راستي بودجه اي كه ما در اختيار داريم بين 1.5 تا 2 ميليون چوقه . كه بنظرم براي خريد يك لپ تاپ خوب و قابل قبول ،‌بودجه مناسبيه . شما روي بازار ايران چقدر تحقيق كردي ؟ مدل ( يا مدلهاي ) خاصي رو مد نظر داري كه پيشنهاد بدي و ما روي اونها هم يه بررسي بكنيم ؟

ما هفته پيش پايتخت بوديم و حدود 2 كيلو ليست قيمت و مدلهاي مختلف جمع كرديم ، حالا تا ببينم چي ازش درمياد .

منتظر پيشنهاد شما هستم .
جكي جان قرار بود يه سري از قيمتايي كه گرفتي بزاري اينجا پس !!! ;)

Kamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اسفنديار سلام . من همون دوست جكي هستم كه در چند پست پيش از من نام برده بود.
من تقريبا از همون اوايلي كه اين تاپيك باز شد با هاش جلو اومدم اما الان كه به خريد رسيدم و ريسك كار تو اين اشل قيمت برام روشن تر شده مثل بقيه دوستان دچار ترديد شدم
در ابتدا دو تا سوال دارم كه خوشحال ميشم از تجربه شما در مورد اونا با خبر بشم .
اول اينكه پروسسورهاي Centrino با Dothan در عمل چقدر با هم از نظر Performance تفاوت دارند ؟
ثانيا اينكه كشور سازنده لپتاپ ها چقدر ميتونه در كيفيت اونها تاثير گذار باشه ؟ مثلا توشيبا اي كه ساخت آمريكا باشه با اندونزي يا چين ؟

باز هم از تمام زحماتي كه در جواب دادن به نيازهاي اعضا ميكشيد تشكر ميكنم‌ !

بالا