• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان.خوشحالم که از امروز به جمع اعضای پرشین تولز ملحق شدم البته اگر قابل بدونید…
راستش من می خوام یه لپ تاپ بخرم باور کنید اینقدر تو اینترنت جستجو کردم از پا افتادم و هنوز نتونستم به طور قطعی تصمیم بگیرم و هر سیستمی که انتخاب می کنم یا قیمتش خیلی بالاست یا یه سرس از امکانات رو که می خوام نداره.در ضمن من دانشجوی برق هستم و زیادم با نرم افزارهای گرافیکی و سنگین کار نمی کنم.در واقع قابلیت های شبکه برای من خیلی مهمتره مثل شبکه محلی بی سیم و به خصوص بلوتوث و نیز در گاههای یو اس بی و سریال و .....در مورد پردازنده هم با توجه به تحقیقاتی که کردم هیدتل رو بیشتر از سایر پردازنده ها می پسندم و می خوام لااقل سرعتش 1.5 به بالا باشه.البته شکل ظاهریش هم برام مهمه بخصوص حساسیت صفحه کلید و در کل می خوام سیستمی بخرم که خوب و روان کار کنه.می خواستم بدونم که تا سقف 1.5 میلیون تومن چه سیستمی رو با چه مارکی پیشنهاد می کنید. (البته اینم بگم که چون چند ساله دیگه سیستم های جدیدی به بازار میان نمی خوام بیشتر از این خرج کنم.)ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید چون اگه اینجوری پیش بره ممکنه اندازه ی قیمت یه لپ تاپ پول برای تلفن واینترنت خرج کنم.....
با تشکر منتظرم.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از electronic :
سلام دوستان.خوشحالم که از امروز به جمع اعضای پرشین تولز ملحق شدم البته اگر قابل بدونید…
راستش من می خوام یه لپ تاپ بخرم باور کنید اینقدر تو اینترنت جستجو کردم از پا افتادم و هنوز نتونستم به طور قطعی تصمیم بگیرم و هر سیستمی که انتخاب می کنم یا قیمتش خیلی بالاست یا یه سرس از امکانات رو که می خوام نداره.در ضمن من دانشجوی برق هستم و زیادم با نرم افزارهای گرافیکی و سنگین کار نمی کنم.در واقع قابلیت های شبکه برای من خیلی مهمتره مثل شبکه محلی بی سیم و به خصوص بلوتوث و نیز در گاههای یو اس بی و سریال و .....در مورد پردازنده هم با توجه به تحقیقاتی که کردم هیدتل رو بیشتر از سایر پردازنده ها می پسندم و می خوام لااقل سرعتش 1.5 به بالا باشه.البته شکل ظاهریش هم برام مهمه بخصوص حساسیت صفحه کلید و در کل می خوام سیستمی بخرم که خوب و روان کار کنه.می خواستم بدونم که تا سقف 1.5 میلیون تومن چه سیستمی رو با چه مارکی پیشنهاد می کنید. (البته اینم بگم که چون چند ساله دیگه سیستم های جدیدی به بازار میان نمی خوام بیشتر از این خرج کنم.)ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید چون اگه اینجوری پیش بره ممکنه اندازه ی قیمت یه لپ تاپ پول برای تلفن واینترنت خرج کنم.....
با تشکر منتظرم.
به جمع ما خوش امديد :cool:

- من تجربه خودم رو در اين زمينه مي نويسم ، از ديگر دوستان هم ميخوام كه تجربياتشون رو بنويسن .
- من تقريبا با اكثر ماركهاي موجود ( دل ، توشيبا، اچ پي ، كامپك، بنكيو، فوجيتسو، زيمنس و ايسر) رو داشتم و كار كردم و بين اين مارك ها فقط سوني تمامي شرايط مورد نياز من رو داشت از جمله كي برد عالي ، صفحه نمايش فوق العاده، ورودي و خروجي هاي كافي، ظاهر زيبا و روان بودنش (كه از همه برام مهمتر بود) مدلي كه من الان ازش استفاده مي كنم سوني GRV-680P هستش . حدودا 2 ساله كه دارمش و تا بحال يك بار هم باهاش مشكلي نداشتم . پردازنده دسكتاپ داره با سرعت 2.6 و 512 مگابايت رم و دي وي دي رايتر و گرافيك 64 مگابايتي و صفحه نمايش 17 اينچ .البته اين سيستم بلوتوث و وايرلس نداره و يواس بي 1.1 داره ولي من با مقداي هزينه براش تهيه كردم و فكر كنم 2 سال ديگه هم بدون مشكل كار كنه. من دوسال پيش حدود 2 ميليون اين سيستم رو خريدم ولي الان اگر در بازار باشه فكر كنم حدود 1400 يا 1500 شايدم كمتر پيدا بشه . سوني مدلهاي جديد ديگري هم براي سليقه هاي مختلف و استفاده هاي مختلف ارائه داده كه شما ميتوني با مراجعه به سايت سوني باهاشون آشنا بشي و حدود قيمت رو هم بدست بياري.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
لطفا از اين به بعد فقط يكبار و يكجا سوالتون رو مطرح كنيد !

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
سلام آقا عطا. راستش من ميخواستم از دل ايران اين لپ تاپ رو بخرم:
DELL INSPIRON 510M
Intel® Dothan (1.7GHz)
2048 KB L2 CACHE
DVD + CD-RW Combo Drive
512 MB RAM / 60GB HDD
15 " XGA TFT LCD , 64 MB
56K MODEM+100 Base LAN
Wi-Fi / BlueTooth / S-Video
RS232/USB2/LPT/VGA /IrDA
MS Windows XP Home
13,550,000 Rls
ولي چند نفر گفتن لپ تاپ هاي دل خوب نيست يا زود ميشكنه (دلش زود ميشكنه! :D ) و ... نميدونم والا. براي من همين مشخصات خيلي خوبه. با همين رم و ... شما توي توشيبا يا سوني مدل مشابه اين با همين حدود قيمت سراغ ندارين؟!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
آقا اسفنديار ميخواستم نظرتون رو در مورد لپ تاپ هاي مدل maxxonet بدونم. قيمتهاشون نسبتا مناسبه. البته نميدونم سابقه شون چه جوريه. ميخواسنم بدونم جواب داده يا نه.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب بازم بوي لپتاپ مي آيد...من ديروز در حال تهيه متن براي لپتاپ بودم كه بناگهان برق با يك نوسان جهشي,پاور رايانه ما را به آن دنيا حواله داد و پاور ما هم با آن روحيه شهادت طلبي كه در خود داشت,به سراي باقي شتافت.امروز هم كه درگير تعميرات آن بودم تا بتوانم دوباره ظاهر شوم.
خوب الان ملت مي گويند :اينها بما چه؟خوب حق داريد...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب بازم بوي لپتاپ مي آيد...من ديروز در حال تهيه متن براي لپتاپ بودم كه بناگهان برق با يك نوسان جهشي,پاور رايانه ما را به آن دنيا حواله داد و پاور ما هم با آن روحيه شهادت طلبي كه در خود داشت,به سراي باقي شتافت.امروز هم كه درگير تعميرات آن بودم تا بتوانم دوباره ظاهر شوم.
خوب الان ملت مي گويند :اينها بما چه؟خوب حق داريد...
تبريك و تسليت عرض ميكنم. ايشالله با پاورهاي 500 وات محشور بشه! :happy: :lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
با تشکر منتظرم.

1-سلام دوست گرامي و بسيار به اين جمع خوش آمديد.
2-مشكلي كه شما مطرح مي كنيد مشكل خود من هم هست!!!منتها با اين تفاوت كه شما زحمت تحقيق نمي كشيد و يا حوصله آن را نداريد.(خواهش مي كنم توهين قلمداد نشود)دوست عزيزم اين مباحث همانطوري كه عطا خان فرمودند بطور كلي مطرح شده و با پرسش هاي تو در تو نمي توان به جواب قطعي رسيدو خود من نزديك سه سال است كه در اين زمينه كار,فعاليت و تحقيق مي كنم و هنوز نيز دانش من در اين رابطه در حدي نيست كه بتوانم جواب قطعي بدهم.شما اول بايد ببينيد چرا مي خواهيد لپتاپ بخريد و بر اساس چه نيازمندي آن را انتخاب مي كنيد,اگر رويكرد شما به لپتاپ همانند رايانه روميزي است,پس بهتر است آن را ارتقا دهيد.اگر منظور شما از خريد لپتاپ حمل و نقل آسان آن و استفاده از امكانات بيسيم(كه در ايران هنوز مفهوم آن تعريف شده نيست)مي باشد,پس بهتر است مشخص سازيد از قابليت بيسيم آن در كجا مي خواهيد استفاده نماييد؟مثلا : من قصد دارم به محض دريافت پذيرش تحصيلي از خارج كشور لپتاپي داشته باشم كه علاوه بر اينترنت از اترنت و پشتيباني بيسيم آن استفاده كنم و...همان طور كه مي بينيد بر اساس نيازمندي شما,مورد انتخابي فرق مي كند.اگر هم بر اساس تبي كه اكنون در ايران درباره لپتاپ افتاده اقدام به خريد مي كنيد,پيشنهاد من اين است كه ابتدا دست نگهداريد,خوب تحقيق كنيد,چند مدل خودتان بر اساس علاقه مندي و بر اساس نيازهاي واقعي انتخاب كنيد و سپس در بين آن چند نوع مي توانيد روي كمك من و ديگر دوستان حساب باز كنيد.تمامي نكاتي كه در ابتداي بحث فرموديد,را بخوبي درك مي كنم و از شما مي خواهم كه براي وسعت يافتن ديدكه خودتان اگر وقت و حوصله داشتيد به كل تاپيك لپتاپ يك نظري بيفكنيد و آن ها را مطالعه كنيد و سپس(نه از روي تبليغ)با ديدي باز تر سوالات ريزتري مطرح فرماييد تا امكان پاسخ گويي آن بر غناي مطلب افزوده و از تكرار مكررات جلو گيري شود.
از عطا خان معذرت مي خواهم كه در بخش ايشان مشغول تاخت و تاز هستم!!!بنده به همان قسمت خودم قانعم.
3-از اينكه وقت گذاشتيد و اين مطالب را خوانديد,سپاسگزارم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ataasgari :
به جمع ما خوش امديد :cool:

- من تجربه خودم رو در اين زمينه مي نويسم ، از ديگر دوستان هم ميخوام كه تجربياتشون رو بنويسن .
- من تقريبا با اكثر ماركهاي موجود ( دل ، توشيبا، اچ پي ، كامپك، بنكيو، فوجيتسو، زيمنس و ايسر) رو داشتم و كار كردم و بين اين مارك ها فقط سوني تمامي شرايط مورد نياز من رو داشت از جمله كي برد عالي ، صفحه نمايش فوق العاده، ورودي و خروجي هاي كافي، ظاهر زيبا و روان بودنش (كه از همه برام مهمتر بود) مدلي كه من الان ازش استفاده مي كنم سوني GRV-680P هستش . حدودا 2 ساله كه دارمش و تا بحال يك بار هم باهاش مشكلي نداشتم . پردازنده دسكتاپ داره با سرعت 2.6 و 512 مگابايت رم و دي وي دي رايتر و گرافيك 64 مگابايتي و صفحه نمايش 17 اينچ .البته اين سيستم بلوتوث و وايرلس نداره و يواس بي 1.1 داره ولي من با مقداي هزينه براش تهيه كردم و فكر كنم 2 سال ديگه هم بدون مشكل كار كنه. من دوسال پيش حدود 2 ميليون اين سيستم رو خريدم ولي الان اگر در بازار باشه فكر كنم حدود 1400 يا 1500 شايدم كمتر پيدا بشه . سوني مدلهاي جديد ديگري هم براي سليقه هاي مختلف و استفاده هاي مختلف ارائه داده كه شما ميتوني با مراجعه به سايت سوني باهاشون آشنا بشي و حدود قيمت رو هم بدست بياري.

با سلام به عطا خان,
1- خوب است كه ميبينم يكي از دوستان چند پيراهن بيشتر از من در اين رابطه پاره كرده است.آه وقتي با يك حرفه اي طرفي بيشتر از مناظره لذت ميبري...
2-كار كردن با اكثر مارك هاي موجود نشانه رد يك مدل و يا تاييد مدل ديگر نمي تواند باشد.در ثاني در هر مارك تنها شايد و بازهم مي گويم شايد بتوان چند مدل را يافت كه كارايي و كيفيت خوبي داشته باشند.
اينكه بصورت كلي بتوانيم ملاك را بر اساس كار كرد خودمان بسنجيم,يك امر نسبي محسوب مي شود و من مي توانم شواهدي نشان دهم كه حتي مثلا لپتاپي كه شما از آن رضايت داريد در چند مورد ضعيف عمل مي كند.
البته اين قرائن نه بر مبناي ظاهر بلكه بر مبناي نظرات كاربران در انجمن هاي معتبر خارجي لپتاپ است كه از آنها تجربه اندوزي مي كنيم.روي هم رفته در ايران تقريباهيچكس نمي تواند بگويد كه من از رايانه ام در حد بالاي 50 در صد كار مي كشم و از تمامي قابليت هاي نهفته و يا آشكار آن هم بخوبي استفاده مي كنم,چرا كه هنوز براي كاربري چند جانبه آموزش نديده ايم.هر كس به فراخور نيازش از لپتاپ بهره مي گيرد و اين بهره گيري و نگريستن به عمل كرد آن از تنها اين زاويه براي قضاوت در مورد آن به هيچ وجه صحيح نيست.
3-خوب شما بر اساس نياز خويش يك desktop replacement انتخاب كر ده ايد و من چنين حدس مي زنم كه كمتر آن را جابجا مي كنيد و البته ظاهر آن و خوش دست بودن آن نيز مفيد است.ولي يك هدف از تهيه لپتاپ براي مثلا من قابليت باطري آن علاوه بر موارد ديگر است تا بتوان با هزينه كردن رقم بالايي در اين مورد به نياز كاربري خودم دست يابم.البته به شما تبريك مي گويم كه كه از لپتاپ خود راضي هستيد و اين نشانه انتخاب درست شماست بر اساس نيازمنديتان و خوشبختانه اقامتتان در جايي كه امكان ارتقاي رايانه تان در آنجا بسهولت برايتان فراهم است ولي آيا براي مثلا من در ايران نيز چنين است؟اينجاست كه مسئله محدوديت بودجه هم رخ مي نماياند...
4-از انتقال تجاربتان متشكرم و به نظراتتان احترام مي گذارم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
سلام آقا عطا. راستش من ميخواستم از دل ايران اين لپ تاپ رو بخرم:
DELL INSPIRON 510M
Intel® Dothan (1.7GHz)
2048 KB L2 CACHE
DVD + CD-RW Combo Drive
512 MB RAM / 60GB HDD
15 " XGA TFT LCD , 64 MB
56K MODEM+100 Base LAN
Wi-Fi / BlueTooth / S-Video
RS232/USB2/LPT/VGA /IrDA
MS Windows XP Home
13,550,000 Rls
ولي چند نفر گفتن لپ تاپ هاي دل خوب نيست يا زود ميشكنه (دلش زود ميشكنه! :D ) و ... نميدونم والا. براي من همين مشخصات خيلي خوبه. با همين رم و ... شما توي توشيبا يا سوني مدل مشابه اين با همين حدود قيمت سراغ ندارين؟!

دوست گرامي سعي كنيد از زيگورات خريداري كنيد كه بيشتر دستي در كار دارند و فقط تبليغات نمي كنند.
بنده نگفتم لپتاپ دل خوب نيست.خوب با توجه به آمار جهاني هميشه در مقام اول ويا دوم فروش خود نمايي مي كند.بنده گفتم در اين طيف قيمت مي توانيد انتخاب بهتري حتي در خود دل داشته باشيد.اگر مي گوييد نه,لطف كنيد پست من را در اين رابطه دوباره بخوانيد.
در ضمن در انتخابتان شك نكنيد.دل فقط از ظاهر نه چندان مطلوبش رنج مي برد ولي كارايي آن مقبول است.
براي توشيبا مي توانيد به آفتاب شرق و براي سوني هم به سايت ايران رهجو مراجعه كنيد كه در بخش مر بوطه آدرس هاي آنها هست.(الان عطا خان مي گويند بابا عجب گير عجيب آدمي افتاديم ها!!! :p )

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
آقا اسفنديار ميخواستم نظرتون رو در مورد لپ تاپ هاي مدل maxxonet بدونم. قيمتهاشون نسبتا مناسبه. البته نميدونم سابقه شون چه جوريه. ميخواسنم بدونم جواب داده يا نه.

1- روي عملكرد centrino حساب كنيد.
2-جواب چند سوال شما را در بخش مرتبط با عطا خان دادم.
3-روي maxonet اصلا حساب باز نكنيد.هيچ گراني بي دليل نيست و هيچ ارزاني بي اشكال نيست.

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان بنظر شما يه مدل IBM THINK PAD T با 1.450.000 تومان گیرم میاد

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
از همتون ممنونم كه توجه به خرج داديد.
در مورد اين مطلب كه گفتيد "براي تحقيق حوصله به خرج بديد" من حدود دو ماهه كه دارم تو اينترنت جستجو مي كنم و از پرشين تولز خودمان گرفته تا سايتهاي خارجي همه رو گشتم ولي واقعا نتونستم انتخاب كنم چون همه ي شركته ادعاشون مي شه كه جنس اونا بهترينه در ضمن اگه سيستمي هم با مشخصات خوب پيدا بشه قيمتش خيلي بالا مي ره.البته من هم مثل خيلي از دوستان مي دونم كه سوني و توشيبا لپ تاپ هاي خوبي هستند ولي يه نكته ي اساسي اينجا وجود داره و اونم قيمتهاي بالاي اين سيستم هاست.من عقيده دارم اگه الان برم و يه vaio با اون قيمتهاي سرسام آور بگيرم خوب چند ساله ديگه اين سيستم قديمي مي شه و بايد به فكر يه مدل جديد باشم و اينم براي من كه خيلي گرون تموم مي شه.هدفم از طرح اين مشكل اين بود كه بتونم يه سيستم بخرم كه دوران دانشجويي رو با هاش بگذرونم و بعد برم سراغ سيستم هاي ديگه.واقعيتش دوستان من لپ تاپ رو براي كاراي دانشگاهي مي خوام مثل كار تحقيق و گزارش و برنامه نويسي و پروژه هاي مهندسي.... نه براي بازي هاي كامپيوتري و سنماي خونگي و اينجور چيزا . درمورد امكانات بي سيمي كه گفتم براي اينه كه تو دانشگاه ما مي شه شبكه ي محلي بي سيم راه انداخت و از اينترنت بي سيم استفاده كرد.درضمن همون طور كه گفتم كارت گرافيكي پر قدرت و صفحه نمايش هاي بزرگتر لازم ندارم و خودم سالهاست كه با يه كارت گرافيكي 32 mb استفاده مي كنم و خيلي هم راضي هستم.فاكتور هاي من براي انتخاب به ترتيب اينها هستش:1-سرعت نسبتا خوب سيستم در اجرا ي برنامه ها ي مختلف 2-قابليت هاي بي سيم 3-وزن مناسب و و قابليت حمل 4- قيمت مناسب
من به تازگي از لپ تاپ DELL INSPIRON 510M خوشم اومده ولي نمي دونم كه لپ تاپ هاي دل كيفيت كاريشون چه جوري و از اين نگرانم كه بعدا پشيمون بشم از اينكه چرا سوني يا توشيبا نگرفتم.در ضمن اگه در مورد LG سري LM هم اطلاعاتي داريد خوشحال مي شم بدونم چون نسبت به مدل هاي ديگه مطالب زيادي در موردش پيدا نكردم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
از همتون ممنونم كه توجه به خرج داديد.
در مورد اين مطلب كه گفتيد "براي تحقيق حوصله به خرج بديد" من حدود دو ماهه كه دارم تو اينترنت جستجو مي كنم و از پرشين تولز خودمان گرفته تا سايتهاي خارجي همه رو گشتم ولي واقعا نتونستم انتخاب كنم چون همه ي شركته ادعاشون مي شه كه جنس اونا بهترينه در ضمن اگه سيستمي هم با مشخصات خوب پيدا بشه قيمتش خيلي بالا مي ره.البته من هم مثل خيلي از دوستان مي دونم كه سوني و توشيبا لپ تاپ هاي خوبي هستند ولي يه نكته ي اساسي اينجا وجود داره و اونم قيمتهاي بالاي اين سيستم هاست.من عقيده دارم اگه الان برم و يه vaio با اون قيمتهاي سرسام آور بگيرم خوب چند ساله ديگه اين سيستم قديمي مي شه و بايد به فكر يه مدل جديد باشم و اينم براي من كه خيلي گرون تموم مي شه.هدفم از طرح اين مشكل اين بود كه بتونم يه سيستم بخرم كه دوران دانشجويي رو با هاش بگذرونم و بعد برم سراغ سيستم هاي ديگه.واقعيتش دوستان من لپ تاپ رو براي كاراي دانشگاهي مي خوام مثل كار تحقيق و گزارش و برنامه نويسي و پروژه هاي مهندسي.... نه براي بازي هاي كامپيوتري و سنماي خونگي و اينجور چيزا . درمورد امكانات بي سيمي كه گفتم براي اينه تو دانشگاه ما مي شه شبكه ي محلي بي سيم راه انداخت و از اينترنت به صورت بي سيم استفاده كرد.درضمن همون طور كه گفتم كارت گرافيكي پر قدرت و صفحه نمايش هاي بزرگتر لازم ندارم و خودم سالهاست كه با يه كارت گرافيكي 32 mb استفاده مي كنم و خيلي هم راضي هستم.فاكتور هاي من براي انتخاب به ترتيب اينها هستش:1-سرعت نسبتا خوب سيستم در اجرا ي برنامه ها ي مختلف 2-قابليت هاي بي سيم 3-وزن مناسب و و قابليت حمل 4- قيمت مناسب
من به تازگي از لپ تاپ DEll 510M خوشم اومده ولي نمي دونم كه لپ تاپ هاي دل كيفيت كاريشون چه جوري و از اين نگرانم كه بعدا پشيمون بشم از اينكه چرا سوني يا توشيبا نگرفتم.در ضمن اگه در مورد LG سري LM هم اطلاعاتي داريد خوشحال مي شم بدونم چون نسبت به مدل هاي ديگه مطالب زيادي در موردش پيدا نكردم.

دوست گرامي حق با شماست و اين مطلبي كه فرموديد جزو قواعد بازي توليد كنندگان محسوب مي شود.(ببخشيد كلي مطلب نوشته بودم ولي اين اينترنت اكسپلورر همه را نابود كرد.)به هر حال با شرايطي كه شما در نظر گرفته ايد من پيشنهاد مي كنم به dell و acer سر بزنيد و مدل هاي مختلف آن را سبك سنگين كنيد و ببنيد كدام يك با سليقه شما مناسب تر است.من كماكان در خدمتم اگر بتوانم كمكي كرده باشم.
عطا خان ما شيفته مرام شما هستيم و از اطلاعات وسيع شما سود مي جوييم(اين هم ماليات اينجا نوشتن!!! :lol: )

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
مي خواستم بدونم قيمت لپ تاپ تو دوبي يا كيش جقدر با تهران اختلاف داره و اينكه اصولا به صرفه ست كه از اونجا خريد كنيم يا نه. اگه مي شه در مورد گارانتي ائنجا هم توضيح بدبيد.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان اگه در مورد كيفيت لپ تاپ هاي IBM يا LG اطلاعاتي داريد (ولو اندك) خوشحال مي شم مطرح كنيد.در ضمن مي خواستم بدونم قيمت لپ تاپ تو دوبي يا كيش با تهران چقدر اختلاف داره و اصو لا صرف مي كنه كه از اونجا بخريم؟در مورد گارانتي اونجا هم توضيح بديد ممنون مي شم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
دوستان اگه در مورد كيفيت لپ تاپ هاي IBM يا LG اطلاعاتي داريد (ولو اندك) خوشحال مي شم مطرح كنيد.در ضمن مي خواستم بدونم قيمت لپ تاپ تو دوبي يا كيش با تهران چقدر اختلاف داره و اصو لا صرف مي كنه كه از اونجا بخريم؟در مورد گارانتي اونجا هم توضيح بديد ممنون مي شم.

من با اجازه عطا خان,ادامه بحث رو در انجمن مربوط ادامه مي دهم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
مي خواستم بدونم قيمت لپ تاپ تو دوبي يا كيش جقدر با تهران اختلاف داره و اينكه اصولا به صرفه ست كه از اونجا خريد كنيم يا نه. اگه مي شه در مورد گارانتي ائنجا هم توضيح بدبيد.

دوست بسيار گرامي با عرض سلام مجدد,
البته فكر كنم عطا خان كه در دوبي اقامت دارند بهتر مي توانند جواب شما را بدهند ولي من فكر مي كنم چيزي در حدود بين 200 تا 350 بايد بسته به نوع آن اختلاف قيمت ملاحظه گردد.مضافا بر اينكه در آنجا شما از امكانات جانبي بيشتري نظير گارانتي معتبر تر و امكان ارتقا و وسايل جانبي بيشتر كه متنوع تر نيز در دسترس مي باشند برخوردار هستيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
"من به تازگي از لپ تاپ DEll 510M خوشم اومده ولي نمي دونم كه لپ تاپ هاي دل كيفيت كاريشون چه جوري و از اين نگرانم كه بعدا پشيمون بشم از اينكه چرا سوني يا توشيبا نگرفتم...."

كيفيت و عملكرد لپتاپ هاي دل مناسب است ولي عالي نيست.البته با عنايت به اينكه شما مي خواهيد در مواردي محدود كه چندان هم پردازنده دستگاه شما و كلا بخش هاي حياتي سيستم شما را درگير جدي نخواهد نمود,استفاده نماييد,انتخاب بدي نيست و مي توان گفت براي شروع و بخصوص دانشجويي مورد مناسبي است.

".در ضمن اگه در مورد LG سري LM هم اطلاعاتي داريد خوشحال مي شم بدونم چون نسبت به مدل هاي ديگه مطالب زيادي در موردش پيدا نكردم."

من در مورد lg در هيچيك از چهار انجمن تخصصي خارجي مطلبي در خور كه قابل ارائه باشد پيدا ننمودم.البته اين دليل بر اين نيست كه مارك نامناسبي است ولي وقتي در نمايندگي تهران جهت امتحان و يا بازديد آن مراجعه نمودم,خيلي هم به شخصيتشان برخورد كه بنده در قالب يك آزمايش كننده براي امتحان كارايي و عملكرد آن مراجعه نموده ام.اين در حالتي است كه اگر فروشنده يا نماينده فروش يك مارك خاص نياز به امتحان لپتاپ را در خريدار ديد,(به شرط چاقو)حتما اين اجازه را مي دهد كه شما آن را ورانداز نموده و با آن كار كنيد.در ايران البته دو اصل حرفه اي بودن و احترام به خريدار تنها تا زماني است كه شما با آب و تاب فراوان گفتار فروشنده و شور و اشتياق خودتان اقدام به خريد نموده ايد.

"در مورد كيفيت لپ تاپ هاي IBM يا LG اطلاعاتي داريد (ولو اندك) خوشحال مي شم مطرح كنيد."

لپتاپ هاي IBM بسيار معتبر و مشهور بوده و البته در مقام مساوي از نظر امكانات با ساير لپتاپ ها بسيار گران مي باشند.كيفيت تصويري چندان مناسبي نظير سوني نداشته ولي امكان خرابي آنها اگر اتفاق خاصي رخ ندهد در حد صفر است.با توجه به تحريم ايران از سوي آمريكا حتي در صورت داشتن گارانتي معتبر با مشكل يافتن قطعات و تعمير كار مجرب مواجه هستيد.خدمات بعد از فروش آن نيز در ايران چيزي در حد ناقابل است.
لپتاپ هاي LG اگرچه كره اي بوده و به مدد تبليغات فراوان در ايران كم كم اميدوار به فروش خود مي باشد و اگرچه سبك تر و با عمر طولاني باطري مي باشد,و ظاهرا خدمات پس از فروش آن مناسب تر از مابقي در ايران خواهد بود,ولي به نظر من بر روي مارك هاي جديد تر با توجه به محدوديت بودجه كمتر سرمايه گذاري و ريسك كنيد و اجازه دهيد كساني اقدام به اين كار كنند كه هم از دانش و تجربه كافي برخوردارند و هم بقدري بودجه شخصي دارند كه مي توانند آن را در اين راه مصروف سازند.البته در نظر داشته باشيد كه توشيبا و يا دل گارانتي سه ساله و ال جي يك ساله دارند.عجيب نيست؟عجيب تر اينكه گارانتي آنها قابل گسترش تا سه سال هم نيست...
در مورد IBM در نظر داشته باشيد كه ساخت چين,مكزيك و يا انگليس خواهند بود و نمونه آمريكايي مطلقا حتي در دوبي هم نخواهيد يافت.
راستي مي دانستيد كه شركت فراسو به تقليد از اچ-پي كامپك اقدام به بيرون دادن اولين سري از محصول لپتاپ خود نموده است؟
به اين سايت هم سري بزنيد:
http://www.naghsh.net/fa/Portables/index.htm

من در خدمتم اگر كمكي از من بر آيد.

بالا