به نقل از daftarekhaterat :
سلام. خسته نباشين.
من قصد خريد لپ تاپ دست دوم يكي از دوستانم رو دارم. مدلش هم توشيبا A45-S151 . به همراه يه كيف 35 هزار تومني. حدودا 6 ماه پيش لپ تاپ رو خريده اما الان به پولش نياز داره. به من قيمت 900 هزار تومن با كيف داده. ميخواستم ببينم به نظر شما مي ارزه يا نه. از لحاظ كارايي و مشخصات مشكل خاصي كه نداره؟!
دوست بسيار عزيزم كه اون آواتارت ما را مرحوم نموده است...
من بسيار به صاحب اون عكس ارادت دارم.چيزي شبيه نيكول كيدمن :متشخص,تحصيل كرده سوئيس و مسلط به خود و يك perfect woman...
Technical Data
Processor, Memory, and Motherboard
Processor: 2.8 GHz Intel Pentium 4
System Bus Speed: 533 MHz
Number of Processors: 1
RAM: 512 MB
RAM Type: DDR SDRAM
Max RAM: 2048 MB
L2 Cache: 512 KB
Memory Slots: 2
Operating System and Software
Operating System: Windows XP Home Edition
Keyboard and Mouse
Keyboard: Full sized 85 keys with 12 function keys
Pointing device(s): Touch pad
Hard Drive
Size: 60 GB
Hard Drives: 1
Type: IDE
Optical Drives, Other Mass Storage
CD-RW: 24x (read), 10x (write), 24x (rewrite)
DVD-ROM: 8x
Combo Drive: Yes
Graphics and Display
Graphics Card: Intel 852GME Integrated graphics controller
Graphics RAM: 32 MB
Interface: Integrated
Display: TFT
Display Diagonal Size: 15.0 inches
Display Viewable Size: 15.0 inches
LCD Type: active-matrix
Sound
Speakers: Built-in stereo speakers
Ports and Connectivity
PC Card Slots: 1
USB 2.0 Ports: 4
S-Video Out Ports: 1
Modem: 56 Kbps
Network Connection: Integrated 10/100 Ethernet LAN, Integrated Wireless LAN (802.11g)
1-آيا هنوز از گارانتيش باقي است يا نه؟
2- قيمت دست اول آن 1394 دلار آمريكاست .معمولا در لپتاپ هاي دست دوم زير شش ماه كار كرده ,سالم با گارانتي ميتوانيد تا 25 درصد قيمت نوي آن را كسر نموده و بصورت توافقي خريداري كنيد.البته قيمتي كه من دادم توشيباي ساخت كارخانه مستقر در آمريكاست.شما بهتر است سري به نمايندگي آفتاب شرق بزنيد و ببينيد آنها قيمت نو آن را چند قيمت مي دهند؟
3-اگر چندان آن را حمل و نقل نخواهي نمود,12 ساعته با آن كار نخواهي كرد(حداكثر 4 ساعت در روز),كيفيت تصوير چندان مهم نيست,كار گرافيكي نداريد و چندان هم اهل بازي نيستيد و در عين حال به اين انجمن سر زده و پست ها را مي خوانيد و يا مي نگاريد,كار هاي اينترنتي خود را بيشتر مد نظر داريد,خوب پس مي توانيد از آن خوب بهره ببريد.
4-اگر در شركت آفتاب شرق از اين نمونه موجود بود,بپرسيد قطعات يدكي را دارند يا خير و بخش خدمات پس از فروش كجاست,
5- از دوستتان تجاربش را در مورد آن بپرسيد.و اينكه وي بيشتر چه استفاده اي از آن مي نموده است؟
6-پيشنهاد مي كنم چند روزي قبل از خريد اگر برايتان مقدور است كمي آن را بكار گيريد .
7- من در خدمتم.