• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از MohammadR :
خیلی خبرات جالب و عالی هست. متشکرم. :)
راستی نظر شما در مورد Intel Pentium M Centrino VS Mobile Athlon 64 چیه؟
اکثر جاها Centrino را یکی از عالی ترین CPU های دنیا میدونن.

1- از نظر لطف شما بسيار متشكرم.من هنوز نسبت به اين انجمن اداي دين نكرده ام بخصوص در ارتباط با مطالبي كه در اينجا و در پست هاي مختلف مي آموزم....
2- در يك كلام بدون بحث تخصصي بايد بگويم اگر شما بدنبال كارايي بيشتر در حال حاضر هستيد-تكرار عبارت در حال حاضر بدين مفهوم است كه هم اينك مد نطر ماست و گرنه با اين پيشرفت سريع در سخت افزار چه لپتاپ و يا دسكتاپ كه گام به گام و با هم پيش مي روند-athelon 64 و اگر بدنبال كيفيت هستيد intel centrino و به هر حال بهتر است بگويم اگر در حال حاضر يك desktop replacement مي خواهيد athelon 64 و اگر mid-range مي خواهيد centrino .دقت كنيد كه كلمه كارايي با كيفيت هم اينك در تاپيك هاي لپتاپ در دو طيف كاملا متفاوت بكار مي روند.مثل اينكه دايره لغات عمومي هم تخصصي تر مي شود!!!!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
من هم ميخوام بيشتر در مورد سنترينو بدونم. البته سيستم كارش معلومه ميخوام در مورد برترين لپ تاپ ها در اين زمينه بدونم. :)

عزيز دل برادر عبارت برترين ديگر در حال حاضر در فوروم هاي تخصصي جايي ندارد.آنچه كه تحت نام برترين مي شنويد صرفا يك تكيه كلام تجاري است نه بيشتر.آنچه كه مهم است كارايي و كيفيت است كه خود متفاوت از هم در مورد لپتاپ مصداق دارند.باور كنيد اگر چنين نبود من هم اكنون اين انجمن را بدليل دروغ پردازي ترك مي كردم ولي به هر حال من در خدمتم.اگر سوال را جزيي تر بفرماييد من در خدمتم.ولي مي توانيد براي شروع با اينجا مراجعه كنيد:

http://www.cnet.com/4520-6022_1-102337-1.html?tag=cnetfd.ld

black-die

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه بروبچه هاي باحال گروه :
يك سئوال دارم خوشحال مي شوم راهنمايي ام كنيد . اگر دقت كرده باشيد زماني كه آداپتور لبتاپ به لبتاپ وصل است صفحه نمايش با وضوحي روشن در اختيارمان است اما هنگامي كه برق لبتاپ قطع مي شود روشني و شفافيت لبتاپ هم كم مي شود . آيا راهي وجود دارد كه با وجود قطعي برق شفافيت تصوير كم نشود و با كيفيت بالا در اختيارمان باشد ؟ در ضمن سيستم من HP PAVILION ZV5245 مي باشد . لطفا راهنمايي ام كنيد .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از black-die :
سلام به همه بروبچه هاي باحال گروه :
يك سئوال دارم خوشحال مي شوم راهنمايي ام كنيد . اگر دقت كرده باشيد زماني كه آداپتور لبتاپ به لبتاپ وصل است صفحه نمايش با وضوحي روشن در اختيارمان است اما هنگامي كه برق لبتاپ قطع مي شود روشني و شفافيت لبتاپ هم كم مي شود . آيا راهي وجود دارد كه با وجود قطعي برق شفافيت تصوير كم نشود و با كيفيت بالا در اختيارمان باشد ؟ در ضمن سيستم من HP PAVILION ZV5245 مي باشد . لطفا راهنمايي ام كنيد .

سلام دوست عزيز:
1-مشخصات لپتاپ شما:

Intel P4 3.02GHz 1MB Cache 256MB 40GB DVD & CDRW 15.4"WXGA 128MB VGA, 56K,Wireless, NIC, Win P 2-پردازنده فاقد وضعيت centrino ,پنتيوم چهار ,اندازه تصوير 15.4 و در حالت wxga , كارت گرافيكي 128 مگ=قتل باطري!!!!
3-مشكل شما در وضعيت centrino تا حد بسيار حل شده است.دقت كنيد كه شما در حال حاضر از وضعيت desktop replacement استفاده مي كنيد,پس انتظار بيشتري از رايانه تان كه قوي هم هست نداشته باشيد.
اميد وارم گرماي رايانه توسط فن لپتاپ شما تهويه گردد و گرنه همان كارايي فعلي باطري شما هم نابود مي شود.
4- مي توانيد از برنامه مديريت برق مصرفي لپتاپ كه در پست هاي قبلي همين بخش مطرح شده است استفاده كنيد.
موفق باشيد.

black-die

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسفنديار جان سلام :
من تمام پست ها دوباره چك كردم . اما متاسفانه مطلبي در رابطه درخواستم پيدا نكردم .
لطفا به من بگوييد من بايد چكار كنم ؟
متشكرم

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از black-die :
اسفنديار جان سلام :
من تمام پست ها دوباره چك كردم . اما متاسفانه مطلبي در رابطه درخواستم پيدا نكردم .
لطفا به من بگوييد من بايد چكار كنم ؟
متشكرم

افزايش عمر باتري نوت بوک تا دو برابر

--------------------------------------------------------------------------------

نرم افزار Battery Doubler عمر باتري شما رو افزايش ميده و اين عملکرد ميتونه حتي در زمان ديدن يه DVD با شدت درخشندگي حداکثر هم جواب بده. اين نرم افزار همچنين سرعت شارژ باتري رو زماني که نياز به شارژ سريع دارين (فرودگاه، خونهء رفيق يا ...) به طور قابل ملاحظه اي افزايش ميده.

چطور Battery Doubler عملکرد باتري رو بالا مي بره؟ اين نرم افزار به صورت نامحسوس هر جزئي از کامپيوتر شما رو که استفاده نميشه ؛ غيرفعال، خاموش و يا در وضعيت کم مصرف قرار ميده. به عنوان مثال روشن گذاشتن پورت هاي USB وقتي که هيچ دستگاهي به اونا وصل نيست واقعا چه لزومي داره! همه نيروي هدر رفته از طريق مدارات ورودي و خروجي، مدارات داخلي و همچنين دستگاههاي متصل ميتونه به عنوان افزايش عمر باتري شما بکار بره.

پس اونايي که نوت بوک دارن حتما يه نگاهي بندازن.

ناشر:
http://www.mydez.com/
دريافت:
http://www.dachshundsoftware.com/BatterySetup.exe

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
سلام. خسته نباشين.
من قصد خريد لپ تاپ دست دوم يكي از دوستانم رو دارم. مدلش هم توشيبا A45-S151 . به همراه يه كيف 35 هزار تومني. حدودا 6 ماه پيش لپ تاپ رو خريده اما الان به پولش نياز داره. به من قيمت 900 هزار تومن با كيف داده. ميخواستم ببينم به نظر شما مي ارزه يا نه. از لحاظ كارايي و مشخصات مشكل خاصي كه نداره؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
سلام. خسته نباشين.
من قصد خريد لپ تاپ دست دوم يكي از دوستانم رو دارم. مدلش هم توشيبا A45-S151 . به همراه يه كيف 35 هزار تومني. حدودا 6 ماه پيش لپ تاپ رو خريده اما الان به پولش نياز داره. به من قيمت 900 هزار تومن با كيف داده. ميخواستم ببينم به نظر شما مي ارزه يا نه. از لحاظ كارايي و مشخصات مشكل خاصي كه نداره؟!

دوست بسيار عزيزم كه اون آواتارت ما را مرحوم نموده است...
من بسيار به صاحب اون عكس ارادت دارم.چيزي شبيه نيكول كيدمن :متشخص,تحصيل كرده سوئيس و مسلط به خود و يك perfect woman...

Technical Data
Processor, Memory, and Motherboard

Processor: 2.8 GHz Intel Pentium 4
System Bus Speed: 533 MHz
Number of Processors: 1
RAM: 512 MB
RAM Type: DDR SDRAM
Max RAM: 2048 MB
L2 Cache: 512 KB
Memory Slots: 2
Operating System and Software

Operating System: Windows XP Home Edition
Keyboard and Mouse

Keyboard: Full sized 85 keys with 12 function keys
Pointing device(s): Touch pad
Hard Drive

Size: 60 GB
Hard Drives: 1
Type: IDE
Optical Drives, Other Mass Storage

CD-RW: 24x (read), 10x (write), 24x (rewrite)
DVD-ROM: 8x
Combo Drive: Yes
Graphics and Display

Graphics Card: Intel 852GME Integrated graphics controller
Graphics RAM: 32 MB
Interface: Integrated
Display: TFT
Display Diagonal Size: 15.0 inches
Display Viewable Size: 15.0 inches
LCD Type: active-matrix
Sound

Speakers: Built-in stereo speakers
Ports and Connectivity

PC Card Slots: 1
USB 2.0 Ports: 4
S-Video Out Ports: 1
Modem: 56 Kbps
Network Connection: Integrated 10/100 Ethernet LAN, Integrated Wireless LAN (802.11g)

1-آيا هنوز از گارانتيش باقي است يا نه؟
2- قيمت دست اول آن 1394 دلار آمريكاست .معمولا در لپتاپ هاي دست دوم زير شش ماه كار كرده ,سالم با گارانتي ميتوانيد تا 25 درصد قيمت نوي آن را كسر نموده و بصورت توافقي خريداري كنيد.البته قيمتي كه من دادم توشيباي ساخت كارخانه مستقر در آمريكاست.شما بهتر است سري به نمايندگي آفتاب شرق بزنيد و ببينيد آنها قيمت نو آن را چند قيمت مي دهند؟
3-اگر چندان آن را حمل و نقل نخواهي نمود,12 ساعته با آن كار نخواهي كرد(حداكثر 4 ساعت در روز),كيفيت تصوير چندان مهم نيست,كار گرافيكي نداريد و چندان هم اهل بازي نيستيد و در عين حال به اين انجمن سر زده و پست ها را مي خوانيد و يا مي نگاريد,كار هاي اينترنتي خود را بيشتر مد نظر داريد,خوب پس مي توانيد از آن خوب بهره ببريد.
4-اگر در شركت آفتاب شرق از اين نمونه موجود بود,بپرسيد قطعات يدكي را دارند يا خير و بخش خدمات پس از فروش كجاست,
5- از دوستتان تجاربش را در مورد آن بپرسيد.و اينكه وي بيشتر چه استفاده اي از آن مي نموده است؟
6-پيشنهاد مي كنم چند روزي قبل از خريد اگر برايتان مقدور است كمي آن را بكار گيريد .
7- من در خدمتم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
دوست بسيار عزيزم كه اون آواتارت ما را مرحوم نموده است...
من بسيار به صاحب اون عكس ارادت دارم.چيزي شبيه نيكول كيدمن :متشخص,تحصيل كرده سوئيس و مسلط به خود و يك perfect woman...
سلامت باشي عزيز. من اينجا خيلي چيزها از شما ياد گرفتم.
در ضمن عكس آواتار قابل شما رو نداره. من هم در مورد صاحب عكس همين حس رو دارم. :rolleyes:
1. هنوز گارانتي داره ولي خودش از خارج آورده و گارانتي خارج از كشور هست. :eek:
2. من در تهران نيستم كه قيمت بگيرم. ولي سايت آمازون هم فروش نو و يا حتي استوك شده آن رو متوقف كرده و حتي در دوبي هم نو آن كم پيدا ميشه. توي تهران هم كه قيمتها حداقل 300 بالاي دوبي ميفروشن.
3. در مورد حمل و نقل ميدونم سنگينه ولي چون من دفتر كار ندارم مجبورم طراحي هاي وب و گرافيك رو با اون جابجا كنم و در ضمن به عنوان آموزش كامپيوتر خصوصي به كار خواهم برد. گمون نكنم اصلا به فكر بازي باهاش بيافتم! :happy:
بيشتر استفاده دوست من اينترنت و رايت بوده. ميتونم بگم شايد صد تا رايت باهاش زده باشه ولي روزي دو ساعت بيشتر روشن نبوده. چند وقت پيش هم باهاش دو روز كار كردم. مشكل خاصي به چشمم نيومد البته اون موقع اصلا به خريدش فكر نميكردم.
اگه ممكنه نظر خودتون رو راجع به قيمتش بگين. ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
سلام عزيز دل برادر...
1-ممنون
2-به ديگر موارد مطرح شده در پست بالا رسيدگي كنيد
3- با توجه به آنچه كه گفتم,اگر بتوان در ايران براي خريد به اصطلاح refurbished يا used يك لپتاپ مطابق خارج عمل نمود,بلي مي توان گفت قيمت مناسب است,ولي كمي چانه زدن هم بد نيست البته نه اينكه اشك طرف را در بياوريد...
4-باز هم ممنون...

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
نظرتون درباره نوت بوک های msi چیه؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
سلام.
اگه ممكنه يه مقدار در مورد اصطلاحات موقع خريد لپ تاپ هم صحبت كنيد. مثلا Remanufactured يا In Stock يا Refurbished و...
در ضمن آيا ميشه به review هاي نوشته شده در سايت Cnet اعتماد كرد؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ALEXIN :
نظرتون درباره نوت بوک های msi چیه؟

1-دوست نازنين اولا خوش آمديد.
2- در بازار ايران بيشتر از 3 مدل لپتاپ msi وجود ندارد كه البته از نظر من فقط روي يك نمونه آن كه از قابليت centrino پشتيباني مي كند مي توان انتظار كارايي داشت ولي خوب در رده بندي جهاني و يا منطقه اي هنوز در قبال بزرگاني ديگر بدليل تازگي آن قد علم نكرده است.
3-مشكل لپتاپ فقط در كارايي و عملكرد آن خلاصه نمي شود.حتي اگر تمامي قطعات آن را فابريك در نظر بگيريم,مشكل حل نشده اين خواهد بود كه اگر نياز به قطعات يدكي وجود داشته ولي فراهم نباشد,مشكل زا و اعصاب خراب كن خواهد شد.البته اين بدين مفهوم نيست كه چنين خواهد شد ولي مثلا آن پشتيباني كه من از لپتاپ هاي توشيبا ديده ام -همانند پيكان-در هيچ ماركي نديده ام.بازهم تاكيد مي كنم كه حتي اين مثال از خدمات پس از فروش بهيچ وجه مويد خوبي يك مارك خاص نيست ولي مثلا در مورد آنچه كه شما مي پرسيد-با توجه به اينكه همه لپتاپ ها از گارانتي بين الملل 1 ساله برخوردارند-هنوز محلا از اعراب ندارد.
4- در مورد اين لپتاپ ها تنها مي توانم بگويم كه از مادر بورد بسيار خوبي بهره مي برند كه آنهم مديون شركت سازنده است وگرنه از نظر كيفيت و كارايي با توجه به قيمت متاسفانه بالاي آن در ايران در مقايسه با ديگر لپتاپ ها در رنج است.من تنها با يك مدل حاوي centrino آن كار كرده ام كه البته هرچند كوتاه ولي پربار بود.در مقايسه با اين تيپ قيمت بندي انحصار بندي شده در ايران از سوي شركت عرضه كننده آن مي توانيد انتخاب هاي بهتري داشته باشيد و گرنه از نظر فني بغير از مادر بورد به نسبه خوب از هيچ مزيت آشكاري سود نمي برد.البته در انجمن هاي خارجي در اين مورد اگر مطلب بدرد خوري بيابم حتما در ميان خواهم گذاشت.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
سلام.
اگه ممكنه يه مقدار در مورد اصطلاحات موقع خريد لپ تاپ هم صحبت كنيد. مثلا Remanufactured يا In Stock يا Refurbished و...
در ضمن آيا ميشه به review هاي نوشته شده در سايت Cnet اعتماد كرد؟!

اگرچه اين اصطلاحات چندان متناسب اين بخش نيست ولي چشم.
Remanufactured : برخي قطعات بازيافت شده كه پس از بررسي و اصلاح دوباره قابليت بكارگيري در محل مورد نظر را داراست.البته اين بار نه به اسم سازنده اي كه بار اول آن قطعه را توليد نموده است,بلكه بنام شركت و يا سازنده اي كه آن را بازيافت نموده است.معادل كاري كه شركت زولتريكس انجام مي دهد و ما هم با به به و چه چه محصولات معيوب آن را خريداري مي كنيم.
In Stock :بيشتر به اين مفهوم كه مثلا لپتاپ مورد در خواست شما هم اكنون براي سفارش موجود است و يا در تاريخي كه معين مي شود خواهد بود.(از اين گونه اصطلاحات بيشتر در فروشگاه هاي آن لاين مي بينيد)
Refurbished :يعني لپتاپ مورد نظر مورد بازسازي(نه بازيافت)و تعمير قرار گرفته است و موجود براي فروش .
used :يعني دست دوم ولي سالم البته كاركرده.

به استثناي چند مورد كوچك,سايت فوق يكي از مراجع عظام محسوب مي شود و قابل اعتماد.
البته گاهي بطرز شك برانگيزي فقط بر روي چندين مدل خاص آنهم گاهي بحث و بررسي مي نمايند و گرنه فوق العاده عالي است.حداقل خصلت بازار مابانه در آن بسيار كمتر ديده مي شود.
شايد هم من اينگونه فكر مي كنم اگرچه بسيار از آن آموخته ام.
ار حق نگذريم كه برخي تحليل هاي آن عالي است و البته بيشتر بر نظرات كاربرانش حساب باز ميكند.
چرا كه بينندگان خوبي بدور خود فراهم ميكند و از نظر تبليغي نيز مطمع نظر سازندگان كله گنده و مطرح است و هم اينكه پول خوبي از بابت تبليغات ميگيرد.
يادتان باشد كه براي نتيجه گيري خوب دو عامل را مد نظر داشته باشيد:

1-به جاهاي مختلف سركشي كنيد و فقط بيكي اكتفا نكنيد.
2-نظرات كاربران را در انجمن هاي تخصصي هر رده از وسايل سخت افزاري مطالعه كنيد.
مختصات فني هر محصول يك روي سكه و نظرات كاربران همان محصول روي ديگر آن و مكمل محسوب مي شود.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ALEXIN :
لطفا اگر ممکنه در باره amilo m7400 nx7000 برای من توضیحاتی بدهی و چرا شما اولی را انتخاب می کنی :D :blush:

دوست نازنين ناديده با سلام,
1-بدون ذكر مختصات فني صحبت مي كنم و شما ميتوانيد در اينتر نت جستجو كنيد.
2-centrino در amilo وجود دارد كه مزيت بزرگي است.
3-hp مورد نظر شما بدليل طراحي فضاي نامناسب داخلي از نبود تهويه خوب رنج مي برد در حالي كه در مورد amilo 7400 چنين نيست.
4-از نظر قيمت و تشابه نسبي آن ميتوان بر روي چيزي سرمايه گذاري نمود كه برگشت سرمايه در آن مشهود است.بهر حال amilo در حال حاضر چيني نيست.
5-من با آميلو همين مدل و البته يك مدل ديگر مشابه آنچه شما در نظر داريد در باره اچ پي كار كرده ام.آميلو خوش دست تر,آيروديناميك تر و ژيگول تر از ديگري است.
6- سنگيني وزن اچ پي را هم محاسبه كنيد.
7-آميلو 7400 در حالات مختلف و با وسايل جانبي بيشتري از طرف نمايندگي فروش آن حمايت مي شود تا اچ-پي.
8- صداي فن را در هر دو مورد بدقت گوش كنيد.
9-كارايي و عمل كرد آميلو تا حدودي از اچ-پي بهتر است.
10-فقط به گفته هاي من اكتفا نكنيد و خودتان از نزديك ببينيد.
11-من در خدمتم اگر مورد ديگري باقي بود و يا اين توضيح آماتوري و مختصر شما را راضي نكرد.
12-البته استناد بنده نيز با نيم نگاهي به انجمن هاي خارجي نيز بوده است و خداي نا كرده اين گونه تصور نكنيد من دشمني خاص با اين مارك دارم و يا عاشق مارك ديگري هستم.چرا كه بعد از مدت ها ضرر دهي و عوض كردن لپتاپ هاي مختلف,حال از مدل acer استفاده مي كنم كه بسيار هم از آن راضيم.البته اين رضايت دليل بر اين نيست كه شما هم 100 در صد با من هم عقيده باشيد.
خوشحال مي شوم نظر شما و يا تجارب ديگر دوستان را نيز بدانم.ممكن است من در اشتباه بوده باشم و ديگر دوستان دلايل بهتري براي اثبات نظرات خود داشته باشندو در اصل اين انجمن براي همين منظور علاوه بر اطلاع رساني بوجود آمده است.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
از دوستان عزيزي كه بنده را مورد لطف قرار داده اند سپاسگزارم.همچنين از مدير اين بخش كه هنوز اجازه فعاليت را به امثال بنده عنايت نموده اند.در خواستي كه دارم اين است كه دوستاني كه مرا قابل دانسته و سوالاتي در باب لپتاپ داشته و بنده را قابل اعتماد در پاسخ گويي تشخيص مي دهند-كه البته من نيز به فراخور معلوماتم سعي در پاسخ گويي صحيح و حتي المقدور بدون ايراد و اشكال كه طبيعتا پيش مي آيد هستم-لطف نموده قبل از ارسال پرسش ابتدا پست هاي قبلي را كه اكثرا داراي عنوان هستند بخوانند و سپس نسبت به ارسال ايميل و پيام خصوصي و...اقدام فرمايند.چرا كه پاسخ بيشتر سوالات عمومي در پست هاي قبلي آمده است.مي ماند مشاوره كه من در همين بخش در خدمتم و اگر موردي وجود دارد,خواهشمندم در همين قسمت مطرح فرماييد كه براي ساير دوستان و علاقمندان نيز قابل استفاده و استناد باشد.پيشاپيش از همكاري شما متشكرم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
هفته نامه اي بسيار مفيد كه خواندن هفتگي آن را بطور مرتب به دوستان پيشنهاد مي كنم.بخصوص شماره اخير كه به نمايشگاه عرضه وسايل رايانه اي در لاس و گاس امريكا مي پردازد.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
چشم!
احترام به پيشكسوت واجبه. :happy:
در ضمن اون لپ تاپ دوستم كه ميخواستم بخرم كمي تا حدي از نظر رايتر مشكل پيدا كرده. از خريدن اون منصرف شدم. يه مدل ديگه توي ebay پيدا كردم اگه جور بشه با قيمت خوب ميتونم بخرم. در ضمن يه سوال هم داشتم. اميدوارم تكراري نباشه. ;)
يه لپ تاپ انتخاب كردم كه مشخصه كارت وايرليس اون اينه:
Integrated Wi-Fi® compliant 802.11g Atheros wireless LAN
ميخواستم ببينم برد اين كارت ها تا چقدر هست؟ ميشه ازشون به جاي كارت وايرلس براي اينترنت استفاده كرد يا نه؟! :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
چشم!
احترام به پيشكسوت واجبه. :happy:
در ضمن اون لپ تاپ دوستم كه ميخواستم بخرم كمي تا حدي از نظر رايتر مشكل پيدا كرده. از خريدن اون منصرف شدم. يه مدل ديگه توي ebay پيدا كردم اگه جور بشه با قيمت خوب ميتونم بخرم. در ضمن يه سوال هم داشتم. اميدوارم تكراري نباشه. ;)
يه لپ تاپ انتخاب كردم كه مشخصه كارت وايرليس اون اينه:
Integrated Wi-Fi® compliant 802.11g Atheros wireless LAN
ميخواستم ببينم برد اين كارت ها تا چقدر هست؟ ميشه ازشون به جاي كارت وايرلس براي اينترنت استفاده كرد يا نه؟! :)

اولا دوست بسيار عزيز,من قصد جسارت به هيچ كس را ندارم چه رسد به شما...
در مورد دوستتان و تصميم درست شما خوشحال شدم.
در رابطه با سايت مزبور به قواعد آن حراجي و بخصوص فروشنده دقت كنيد.در ضمن بدانيد وسايل الكترونيكي بدليل تحريم ايران از بابت تكنولوژي رايانه اي قابل ارسال از آمريكا به ايران نيستند,مگر اينكه آشنايي در آنجا زحمت حمل و ارسال آن را برايتان بكشد.احتمال بسيار مي دهم خريدتان را در غير اين صورت باطل كنند.(تجربه شخصي)

آن مارك كارت بيسيم هم تنها در لپتاپ هاي ساخت آمريكا و بيشتر در مدل هاي توشيبا(نه آن بنجل هايي كه الان شركت...به خورد خلق مي دهد)ساخت همان كشور فقط بطور انحصاري در لپتاپ ها بكار ميرود.اين كارت بيشتر با سيستم wireless آمريكا سازگار است تا ايران(wireless كيلويي چند؟!)نوع g آن با سرعت 54 مگا بيت بر ثانيه در يك فركانس مشخص كارايي دارد.برد اين كارت ها مثلا اگر در فرودگاه جان اف كندي نشسته باشيد چيزي در حدود 40 متر بطور مفيد در همان فضا مي باشد.البته اين ارقام تخميني است و به شرايط بسيار بستگي دارد.
وقتي شما از كارت wireless استفاده مي كنيد چه هدفي بجز استفاده از اينترنت مدنظر شماست؟(آخرين بخش سوالتان را درست اگر فهميده باشم,پاسخ دادم).

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ما مخلص شما هم هستيم. :rolleyes:
در مورد خريد از خارج كه يكي از دوستانم توي اينكار حرفه اي هست و هم از آمازون و هم از ebay خريد ميكنه براي دوبي و از اونجا جنس مياره. در اين مورد اصلا مشكلي نيست.
راستش تا جايي كه من ميدونستم WLAN تا يك كيلومتر از فضاي آزاد و تا 600 متر داخل ساختمان بسته برد داره. گفتم شايد اين كارت نوع پيشرفته تري باشه و بشه از اينترنت وايرلسي كه در فاصله نيم كيلومتري از خونمونه استفاده كنم. (از داخل خونه تا آنتن نيم كيلومتر) در ضمن كارت وايرلس رو براي ارتباط point to point هم نياز دارم براي همين نوع كارتش برام مهمه.
ممنون از راهنماييتون.

بالا