• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ببخشيد يه سوال داشتم.
اگه كسي در شرايط فعلي مدلي كه CENTRINO نيست بخره آيا ضرر كرده؟! مثلا يه لپ تاپ 3.4 گيگاهرتز كه CENTRINO نيست با چه لپ تاپي از نوع CENTRINO قابل مقايسه هست؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
ببخشيد يه سوال داشتم.
اگه كسي در شرايط فعلي مدلي كه CENTRINO نيست بخره آيا ضرر كرده؟! مثلا يه لپ تاپ 3.4 گيگاهرتز كه CENTRINO نيست با چه لپ تاپي از نوع CENTRINO قابل مقايسه هست؟

سلام دوست گرامي,اصلا بحث ضرر و زيان مطرح نيست.شما به مدلي علاقمند هستيد و آن را تهيه نموده ايد.اين كار مطمئنا بر اساس نياز شما با توجه به بودجه اي كه براي اين كار گذاشته ايد صورت پذيرفته است.هر مدلي كارايي خاص خود را داراست و به همين دليل است كه دسته بندي هاي مختلفي با توجه به طيف وسيع كاربران و در مدل هاي گوناگون جهت تنوع بخشيدن به نيازمندي ها و سلايق گوناگون كاربران طراحي و عرضه گشته است.
اگر چه من با اين نوع مقايسه بندي كه مبناي صحيحي هم ندارد مخالفم,ولي براي اينكه پرسش شما بي پاسخ نماند و با توجه به اطلاعاتم ميتوانم بگويم لپتاپ مورد نظر شما كه البته احتياج به ساير مختصات آن هست,از نظر كارايي بدون در نظر گرفتن ساير عوامل نظير مصرف باطري و ...با Intel Centrino 2.0GHz برابري ميكند.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
با سلام و سپاس,
1- دوستاني كه لطف نموده و اين بخش را مطالعه مينمايند,در صورت تمايل ميتوانند يافته ها و مقالات خويش را در همين بخش درج نمايند.بسيار خوشحال خواهم شد كه ديگر دوستان را نيز در حال مشاركت ببينم و نه صرفا خواننده اين قسمت.
2- سعي من بر اطلاع رساني خواهد بود كه اين امر با توجه به بضاعت بنده و امكاناتي است كه در اين گروه در اختيار من قرار داده شده است.
3-اگر براي رفع اشكال و يا سوال خواهان تماس با بنده هستيد ميتوانيد به بنده پي ام بزنيد تا انسجام خبري اين بخش خدشه دار نگردد.بنده تا به آنجايي كه در توانم خواهد بود,پاسخگوي شما عزيزان خواهم بود.
4-از اينكه به اين بخش توجه داريد,متشكرم.
5-خواهشمندم در صورت امكان پست هاي قبلي را مطالعه فرمائيد چرا كه بسياري از پرسشها در اين سري از پست ها جواب داده شده است كه علاوه بر تنوع,داراي عنوان نيز مي باشند.
از مدير اين بخش كه همچنان اين جانب را تحمل مي نمايند متشكرم!
6- سپاس.

black-die

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يك سئوال از شما دارم .
من يك نوت بوك HP PAVILION ZV5245 دارم . اما یک مشکل نیز دارم . من چون حسابدار هستم احتیاج دارم که بجز ویندوز xp یک ویندوز 98 نیز بر روی سیستمم داشته باشم . مشکل دقیقا از همینجا آغاز می شود . درایور های دستگاه مثل کارت صدا و کارت گرافیک و مودم و شبکه ووو جهت ویندوز 98 وجود ندارد . به من بگوئید من چه کار می توانم بکنم . تا ویندوز 98 را هم داشته باشم ؟

black-die

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفاً در صورت امکان توضیحاتی در مورد مدل HP PAVILION ZV5245 بدهید آیا من میتوانم بدانم این نوت بوک دارای چه مشخصاتی است ؟ و آیا قابلیت سرمایه گذاری دارد یا خیر ؟

black-die

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواستم بپرسم که من چطور می توانم عکس مورد دلخواهم را در صفحه پست ها زیر نام USERNAME خود قرار بدهم ! در صورت امکان کمکم کنید .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
با سلام,
1-شما مي توانيد به سايت مادر hp مراجعه نموده و ببينيد آيا در آنجا درايور اين دستگاه بر روي ويندوز 98 وجود دارد يا خير.
2-hp Pavilion ZV5245 3.02Ghz
Intel P4 3.02GHz 1MB Cache 256MB 40GB DVD & CDRW 15.4"WXGA 64MB VGA, 56K, NIC, Win XP
3-اين مشكل را با يد مدير اين انجمن رسيدگي نمايد ولي پيشنهاد من اين است كه به بخش راهنماي اين انجمن مراجعه كنيد.
اگر مشكلي باقي بود و يا جواب هاي من قانع كننده نبود من منتظر سوالات شما باقي مي مانم ولي بهتر است به آدرس شركت مادر مراجعه كنيد.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از black-die :
می خواستم بپرسم که من چطور می توانم عکس مورد دلخواهم را در صفحه پست ها زیر نام USERNAME خود قرار بدهم ! در صورت امکان کمکم کنید .

باید بری قسمت کنترل و Edit Avator رو بزنی . :rolleyes:

black-die

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Bاسفنديار 2002 و hwt از هر دوی شما متشکرم . [/B]
اسفندیار عزیز من به سایت HP رفتم اما سر از قضیه در نیاوردم . اگر می شود بیشتر کمکم کن !
با تشکر[/B]

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامي بفرمائيد دقيقا چه مطلبي مدنظر شماست تا من پاسخ گو باشم,به عبارت بهتر سوالات خود را نه به صورت كلي بلكه جزئي مطرح كنيد تا امكان پاسخ گوئي كلي نيز از من گرفته شود.

x625

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راجع به لپ تاپ های ال جی سری lm50 هر چی میدونید بگید قیمت و تجربه کاری.
اینجا من به نمایندگی ال جی و ای بی ام فقط دسترسی دارم میخوام اگه ال جی خوب نیست برم سراغ ای بی ام بد مصب خیلی گرونه!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از x625 :
راجع به لپ تاپ های ال جی سری lm50 هر چی میدونید بگید قیمت و تجربه کاری.
اینجا من به نمایندگی ال جی و ای بی ام فقط دسترسی دارم میخوام اگه ال جی خوب نیست برم سراغ ای بی ام بد مصب خیلی گرونه!

با سلام,
1-دوست گرامي در ابتدا بفرمائيد كجا اقامت داريد كه تنها به نمايندگي اين دو شركت دسترسي داريد؟
2-هيچ گراني بي علت نيست.
3-حتما مي دانيد كه آي بي ام بخش سخت افزاري خود را به جز سرور به شركت چيني لنوو فروخته است.چند روز پيش در يكي از انجمن هاي امريكائي كه به مباحث لپتاپ مي پردازد ديدم كه دارندگان لپتاپ فوق از اينكه از چه كسي خدمات درخواست خواهند نمود شكوه مي كردند . ولي بايد قبول كنيم كه اگر تايوان را نيز جزئي از چين بدانيم,در آن صورت هرچه داريم از چين داريم!(به استثناي fujitsu )
4-متاسفانه من در مورد اين لپتاپ تجربه كاري ندارم.
5-مواظب باشيد كه چون آي بي ام اكنون در مكزيك و چين و انگليس مونتاژ مي شود چه نوع ان را تهيه خواهيد كرد.
6-لپتاپ فوق در چند حالت با امكانات متفاوت عرضه مي گردد:
www.productreview.com.au/showitem.php?item_id=1402 - 22k - 26 Dec 2004
www.productreview.com.au/showitem.php?item_id=1401 - 20k - 26 Dec 2004
www.notebookreview.com/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7864 - 53k - 26 Dec 2004
www.notebookreview.com/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7094 - 67k - 26 Dec 2004

7-قيمت آن با توجه به امكانات آن متفاوت است.

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
لطفاً در مورد amilo 7400 Fujitsu Siemens یا nx7010 مرا راهنمایی کنید :blush:

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
بهتره درباره خود لب تاب ها مثل طریقه نصب ویندوز و روشهای نگهداری آن صحبت کنیم

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
یه سوال داشتم. بهترین زمان برای خرید لپ تاپ کی هست؟ منظورم از خارج از کشوره؟ بعد از کریسمس قیمتها چه جوری میشه؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ALEXIN :
لطفاً در مورد amilo 7400 Fujitsu Siemens یا nx7010 مرا راهنمایی کنید :blush:

من اولي را پيشنهاد ميكنم چرا كه با هردو مدل كار كرده ام.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ALEXIN :
بهتره درباره خود لب تاب ها مثل طریقه نصب ویندوز و روشهای نگهداری آن صحبت کنیم

به پست هاي قبلي مراجعه فرماييد.و البته براي موضوعات جديدتر...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
یه سوال داشتم. بهترین زمان برای خرید لپ تاپ کی هست؟ منظورم از خارج از کشوره؟ بعد از کریسمس قیمتها چه جوری میشه؟

دوست گرامي بهتر است اين كار را تا پايان نمايشگاه سبيت 2005 به تاخير بيندازيد چراكه هم از سيستم هاي جديدتر آگاهي خواهيم يافت و هم قيمت هاي فعلي معقول تر مي شوند.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خیلی خبرات جالب و عالی هست. متشکرم. :)
راستی نظر شما در مورد Intel Pentium M Centrino VS Mobile Athlon 64 چیه؟
اکثر جاها Centrino را یکی از عالی ترین CPU های دنیا میدونن.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من هم ميخوام بيشتر در مورد سنترينو بدونم. البته سيستم كارش معلومه ميخوام در مورد برترين لپ تاپ ها در اين زمينه بدونم. :)

بالا