esfandiyar2002
مدیر بازنشسته
به نقل از daftarekhaterat :ما مخلص شما هم هستيم.
در مورد خريد از خارج كه يكي از دوستانم توي اينكار حرفه اي هست و هم از آمازون و هم از ebay خريد ميكنه براي دوبي و از اونجا جنس مياره. در اين مورد اصلا مشكلي نيست.
راستش تا جايي كه من ميدونستم WLAN تا يك كيلومتر از فضاي آزاد و تا 600 متر داخل ساختمان بسته برد داره. گفتم شايد اين كارت نوع پيشرفته تري باشه و بشه از اينترنت وايرلسي كه در فاصله نيم كيلومتري از خونمونه استفاده كنم. (از داخل خونه تا آنتن نيم كيلومتر) در ضمن كارت وايرلس رو براي ارتباط point to point هم نياز دارم براي همين نوع كارتش برام مهمه.
ممنون از راهنماييتون.
اصولا در محوطه هاي فرود گاهي در خارج از كشور بويژه در مورد عدم تداخل امواج راديويي بر برد محدودي تاكيد مي شود.ولي اين دليل نيست كه ارقام مورد نظر شما درست از آب در نيايد.در تئوري حرف شما كاملا درست است ولي در شرايط مختلف و در مكان هاي مختلف با برد هاي مختلف بايد صحبت كرد.چيزي كه مد نظر شماست در ايران با وضع فعلي فكر كنم در فضاي يك متري جواب دهد!!!سواي شوخي بايد بگويم كه براي داشتن اين ارتباط در همان فركانس و با همان قدرت گيرندگي در برد مطلوب شما بايد شرايط نصب تجهيزات بگونه اي باشد كه اين قابليت در آن فراهم باشد.مثلا در محوطه هاي دانشگاهي در خارج از كشور بويژه در مجتمع هاي دانشگاهي خارج از فضاي شهري,اين امكان فراهم است.ولي براي ارتباط p to p مي توانيد از آن استفاده كنيد.