• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
ما مخلص شما هم هستيم. :rolleyes:
در مورد خريد از خارج كه يكي از دوستانم توي اينكار حرفه اي هست و هم از آمازون و هم از ebay خريد ميكنه براي دوبي و از اونجا جنس مياره. در اين مورد اصلا مشكلي نيست.
راستش تا جايي كه من ميدونستم WLAN تا يك كيلومتر از فضاي آزاد و تا 600 متر داخل ساختمان بسته برد داره. گفتم شايد اين كارت نوع پيشرفته تري باشه و بشه از اينترنت وايرلسي كه در فاصله نيم كيلومتري از خونمونه استفاده كنم. (از داخل خونه تا آنتن نيم كيلومتر) در ضمن كارت وايرلس رو براي ارتباط point to point هم نياز دارم براي همين نوع كارتش برام مهمه.
ممنون از راهنماييتون.

اصولا در محوطه هاي فرود گاهي در خارج از كشور بويژه در مورد عدم تداخل امواج راديويي بر برد محدودي تاكيد مي شود.ولي اين دليل نيست كه ارقام مورد نظر شما درست از آب در نيايد.در تئوري حرف شما كاملا درست است ولي در شرايط مختلف و در مكان هاي مختلف با برد هاي مختلف بايد صحبت كرد.چيزي كه مد نظر شماست در ايران با وضع فعلي فكر كنم در فضاي يك متري جواب دهد!!!سواي شوخي بايد بگويم كه براي داشتن اين ارتباط در همان فركانس و با همان قدرت گيرندگي در برد مطلوب شما بايد شرايط نصب تجهيزات بگونه اي باشد كه اين قابليت در آن فراهم باشد.مثلا در محوطه هاي دانشگاهي در خارج از كشور بويژه در مجتمع هاي دانشگاهي خارج از فضاي شهري,اين امكان فراهم است.ولي براي ارتباط p to p مي توانيد از آن استفاده كنيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به عنوان مثال در ژاپن كه فقط و بيشتر (تنها ترين جا در دنيا)از نوع a استفاده مي شود,هم اينك در داخل هواپيما با سرعت 800 الي 1100 كيلومتر در ساعت امكان send و recieve در حد 128 k وجود دارد كه مي توانيد بصورت wireless استفاده كنيد.(داخل كشور)شما الان در كجاي ايرا حتي با سيم امكان اين اتصال را داريد؟ :lol:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
گمونم اگه برم توي زير آنتن هم بشينم ارزش نداشته باشه. :lol:
به هر حال برام جالب بود بدونم براي اينترنت وايرلس بايد كارت جدا بخرم يا نه. پس اينجورياس...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
با سلام مجدد. :rolleyes:
به نظر شما لپ تاپ هايي كه دو پردازنده اي هستن (Hyper-Threading Technology ) آيا ميتونن توي انتخاب يه لپ تاپ نقطه قوت قابل تكيه اي باشند يا نه؟ چون قديما خونده بودم اين قابليت واقعا كارايي سيستم رو دو برابر نميكنه و يا ممكنه كاهش بده و..
نظر شما چيه؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامي در بررسي نتايجي كه من در اين باره در مورد سيستم هاي روميزي خوانده ام بايد گفت كه كارايي سرعت نيست كه دو برابر شود بلكه كارايي به مفهوم تقسيم كار بر حسب توان هر واحد عمل كننده و درگير در حصول نتيجه تخصصي خو يش جهت نيل به بهبود كيفيت كلي دستگاهي است كه ما به عنوان مصرف كننده از آن انتظار همان چيزي را داريم كه براي آن هزينه كرده ايم.
اميدوارم چندان فلسفي يا گنگ به نظر نرسد.اين كامل ترين تعريفي بود كه من در اين ارتباط خوانده بودم.
اين مبحث در لپتاپ پديده اي جوان است كه افق جديدي را در نحوه بروز قدرت واقعي يك پردازنده در يك سيستم پرتاپل در مقابل چشمان مصرف كنندگان آن كه تعيين كننده ,تاييد كننده و نقد كننده آن خواهند بود خواهد گشود.
باور كنيد حتي دايره لغات عمومي هم كم كم تخصصي تر از گذشته عمل مي كنند.
اين مورد در سيستم هاي روميزي بخوبي جواب داده است.اميدوارم در لپتاپ هم چنين باشد.
قطعا هر نوآوري با تحقيقات لازم همراه بوده كه پس از حصول نتيجه به پاسخ مناسب دست يافته و در انتظار ورود به بازار جهت قضاوت نهايي مصرف كنندگان خواهد بود.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامي,
با سلام و عرض ارادت,ابتدا از اين دوستمان خواهش كنيد تا مختصات دقيق لپتاپ خود را بنگارد تا بر اساس آن بنده آن را براي شما قيمت گذاري نمايم و در ضمن يك راهنمايي نسبتا جامع با توجه به دانسته هايم برايتان بنويسم.
درضمن از دوستي كه به فوريت قيمت گذاري مي نمايند,خواهشمندم (توهين قلمداد نشود)بر اساس چه مرجعي به سهولت قيمت گذاري مي نمايند كه من از آن بي خبرم...علاوه بر دانستن مختصات و قيمت پايه,بايستي موارد ديگري را نيز در نظر گرفت و سپس نظر داد.در هر حال در خدمتم اگر مفيد بدانيد.

aka

Registered User
لایک‌ها
0
شبكه پردازان !!!! :hmm:
100% متخصص و 270% آدماش باحالن !
امتحانش مجانيه !
فقط 450 تومن واسه ما آب خورد !

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از aka :
شبكه پردازان !!!! :hmm:
100% متخصص و 270% آدماش باحالن !
امتحانش مجانيه !
فقط 450 تومن واسه ما آب خورد !

دوست بسيار عزيز و عصبانيم,
مي توانيد بيشتر توضيح دهيد كه:
از چه لپتاپي استفاده مي نماييد و به چه مدت؟دست اول بوده يا خير؟مشكل بوجود آمده چه بوده و آيا گارانتي داشته ايد يا خير؟آيا فقط تعميري انجام پذيرفته يا قطعه اي عوض شده است؟و...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
soal for notebook

--------------------------------------------------------------------------------

سلام جناب آقاي اسفنديار
ببخشيد من يه سوالي داشتم.
مي خواستم يكم درباره ي لب تاب هاي hp Pavillion zd8000 که فرمودید فرکانس های تلویزیون ورادیو رو هم می گیره توضیح بدید.وبگید که یعنی می تونه تمام کانال های ماهواره رو هم بگیر .واگر اینطوره به چه صورت می تونه این کار انجام بده آیا نیاز به دستگاهی چیزی داره.
وآیا از این لب تاب ها در ایران در بازار هستش وقیمتش چقدره.
و یک سوال دیگه اینکه آیا شما جایی می شناسید که من بتونم لب تاب مدل خوب به صورت تمام قسط وبا اقساط بلند بخرم .واگر می شناسید یه فی درباره اقساط وقیمت لب تاب بگید.
خواهشاً به سوال های من جواب بدید.
خیلی خیلی ممنووووووووووووون

1- خيلي خوش آمديد دوست گرامي.
2-سوالات بسيار تو در تو و مبهم كه من با اجازه تفكيك مي كنم و پاسخ مي دهم.
3-اين لپتاپ قادر به گرفتن سيگنالهاي راديويي و ماهواره اي هست.
4-با استفاده از نوت بوک جدید HP دسترسی به کانالهای رادیویی و تلویزیونی از طریق ارتباطات کابلی ویژه ممکن است. این نوت بوک میتواند به طور خودکار یا دستی سیگنالهای ماهوارهای و تلویزیونی را کشف و دریافت کند.
5-توجه كنيد كه نياز سخت افزاري و حمايت نرم افزاري براي اين كار ضروري است.
6- در آمريكا ارتباط كابلي براي در يافت امواج ماهواره اي فراهم است.به عبارت بهتر تقريبا در تمامي خانه هاي نو ساز -كه البته در ايران نيز چند نمونه معدود من ديده ام-كابل دريافت adsl و كابل مخصوص اشتراك ماهواره فراهم است.
7- در اين لپتاپ امكان نرم افزاري اين كار وجود دارد و البته مي توانيد از كارت هاي ماهواره اي مخصوص لپتاپ هم استفاده كنيد و البته در اين لپتاپ اين امكان سخت افزاري بايد جداگانه خريداري شود.
8-فراموش نكنيد كه شما در ايران زندگي مي كنيد و بنابراين با امكانات ايران-مگر با اعمال هزينه نسبتا گزاف-نمي توانيد به آنچه كه مي خواهيد,دسترسي يابيد.در موقعيت فعلي اگر با بودجه محدودي سرو كار داريد-كه اكثر دوستان چنينند-بهتر است با آنچه كه داريم سازگار شويد ولي اگر هزينه اين كار برايتان مطرح نيست,خوب اين بحثي دگر است...
9-متاسفانه در ايران اين لپتاپ موجود نيست ولي در دوبي وجود دارد.البته برخي شركت ها و نمايندگي ها با اخذ بيعانه قبول زحمت خريد آن را مي كشند.
10-در رابطه با خريد لپتاپ بصورت قسطي در پست هاي قبلي بحث شده است.
11-اگر مشكلي پيش آمد,من در خدمتم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
فوق العاده بود. ميتونم مطلب رو توي سايت خاطره قرار بدم؟! به چه نامي؟! :rolleyes:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
اول بايد از صاحب آواتارتان اجازه بگيريد :happy: !!!
دوست گرامي اجازه يعني چه؟اينجا متعلق به شما و ديگر دوستان است.هدف از ايجاد اين انجمن هم همين است.
خوشحالم كه مطلبم را مفيد يافتيد.مي توانيد هرگونه كه خواستيد جرح و تعديل در آن انجام دهيد و سپس آن را حتي به اسم خودتان مزور سازيد.بنده معتقد به كپي رايت نيستم و دانسته هايم را نيز در همين شيوه و گاه بر اساس تجارب شخصي بدست آورده ام.باز هم از تشويق هاي شما سپاسگزارم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
سلام. يكي از اشنايان ميخواد لپ تاپ بگيره گفتم با شما مشورتي داشته باشم.
نميدونم تبليغ فروش لپ تاپ dell inspiron 510m رو توي عصر ارتباط ديدين يا نه ولي نوشته مدلش مشخصات زير رو داره:
Intel Pentium M
1.7GHZ
ram 512 MB
2.5kg
15inch
60GB
64MB VGA
combo
در ضمن 4 سال خدمات 4 فصل ضمانت 4 هفته تعويض و 4 ميليون بيمه هم روش هست.
راستش من فقط توي اين سايت چند تا review در موردش پيدا كردم كه البته اگه خودتون ببينين مشاهده ميكنين كه بعضي ها نمرات بسيار كمي دادن و خوب البته اكثرا هم نمره متوسط و خوب دادن. من زنگ زدم به نمايندگي شهرمون گفت 1445000 تومن قيمتشه. ميخواستم نظرتون رو هم در مورد كارايي و مدل دستگاه و هم در مورد قيمتش بدونم.
ممنون از توجهتون.
http://reviews.zdnet.co.uk/hardware/notebooks/0,39023988,39145636,00.htm

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
آقا اسفنديار اينجا يه مطلب خيلي خوب در مورد لپ تاپ نوشته. واسه من كه خيلي مفيد بود.
http://www.khatereh.net/science/3111.html
;)

بسيار لطف فرموديد و بنده را شرمنده نموديد.در ضمن طرح و قالب آنچه كه ديدم,بسيار زيبا و ساده بود.
اميدوارم پربارتر از هميشه باشد و دوام و بقاي آن بيش از آنچه به ذهن خطور مي كند.سپاسگزارم فراوان.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
سلام. يكي از اشنايان ميخواد لپ تاپ بگيره گفتم با شما مشورتي داشته باشم.
نميدونم تبليغ فروش لپ تاپ dell inspiron 510m رو توي عصر ارتباط ديدين يا نه ولي نوشته مدلش مشخصات زير رو داره:
Intel Pentium M
1.7GHZ
ram 512 MB
2.5kg
15inch
60GB
64MB VGA
combo
در ضمن 4 سال خدمات 4 فصل ضمانت 4 هفته تعويض و 4 ميليون بيمه هم روش هست.
راستش من فقط توي اين سايت چند تا review در موردش پيدا كردم كه البته اگه خودتون ببينين مشاهده ميكنين كه بعضي ها نمرات بسيار كمي دادن و خوب البته اكثرا هم نمره متوسط و خوب دادن. من زنگ زدم به نمايندگي شهرمون گفت 1445000 تومن قيمتشه. ميخواستم نظرتون رو هم در مورد كارايي و مدل دستگاه و هم در مورد قيمتش بدونم.
ممنون از توجهتون.

1-با سلام,اون چند تا 4 كه فرموديد در عمل معلوم خواهد شد.
2- 4 ميليون بيمه يعني چه؟
3- نمي دانم چرا ياد جوايز پفك چيتوز مي افتم. :lol:
4-كمي جدي تر...هيچ مي دانيد بيشترين بازار فروش دل در خاور ميانه است؟حالا چرا؟خودتان كمي بيشتر فكر كنيد ;)
5-من به سايت مادر آنچه كه شما به سايت انگليسي آن اشاره فرموديد,مراجعه كردم.البته تقريبا همان آمار هايي بود كه شما اشاره داشتيد.خوشبختانه مورد مبهمي ديده نمي شد و البته در قبال بزرگان حرفه اي در آن سايت من ديگر چه مطلبي مي توانم اضافه نمايم؟
6-كارايي و مدل دستگاه در يك نگاه كلي با توجه به مختصات آن و اطلاعات سايت cnet متناسب است.
در كل براي شروع بسيار مناسب بوده ولي براي يكي دو سال آينده بايد بفكر تعويض آن باشيد...(البته الان همين مدل در آمريكا ارتقا داده مي شود.يك تلفن به زيگورات كه نماينده دل در ايران است و پرسيدن اينكه آيا آنها امكان ارتقاي آن را دارند و يا خير بسيار راهگشا خواهد بود.)
7-در مورد قيمت..دوست گرامي نظرتان را در قبال آن به اين مدل جلب مي كنم كه چندان از نظر قيمتي با آنچه كه شما انتخاب كرده ايد و من در پست بعدي به آن پرداخته ام جلب مي كنم.(1825$)
http://reviews.cnet.com/Dell_Inspiron_6000/4505-3121_7-31257675.html?tag=prmo1
8- از اعتمادتان متشكرم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
از اينكه وقت گذاشتين و پاسخ دادين ممنون. راستش من بين دو مدل dell 510m و toshiba s229 واقعا گير كردم. مدل دومي dvd-writer هم داره و.. و البته سنترينو نيست.
اونقدر مدلهاي لپ تاپ متنوع هستن كه آدم رو به كلي گيج ميكنن. :wacko:

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
من زنگ زدم به نمايندگي شهرمون گفت 1445000 تومن قيمتشه. ميخواستم نظرتون رو هم در مورد كارايي و مدل دستگاه و هم در مورد قيمتش بدونم.
ممنون از توجهتون.
اين نمايندگي تون يكم بالا گفته زيگورات همينه ميده 1.280
اينجا رو ببين
http://www.zigorat.com/price.htm

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
زنگ زدم زيگورات. ميگه فقط اين مدلش رو داره كه گارانتي بين المللش 1550000 قيمتشه. اون مدلي رو كه شما ديدين و قيمتش 1280000 بود گمونم هاردش كمتره. گفت مدل 1.7 گيگاهرتز رو تموم كرده و بايد تا محموله بعدي كه 2 هفته ديگه ميرسه صبر كنيد. اگه بياد قيمتش 1350000 خواهد بود.
اين هم مدلي كه با گارانتي ايران 100 تومن ميره روي قيمت اصلي و ميشه 1650000:
510m
CENT 1.8 G
رم 512
هارد 80
DVD/CDRW
15 XGA
گرافيك 64
XPH
Free Case

كسي آشنا نداره همون مدل 1.7 يا 1.6 خوبه. فقط يه كم ارزونتر...

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان.خوشحالم که از امروز به جمع اعضای پرشین تولز ملحق شدم البته اگر قابل بدونید…
راستش من می خوام یه لپ تاپ بخرم باور کنید اینقدر تو اینترنت جستجو کردم از پا افتادم و هنوز نتونستم به طور قطعی تصمیم بگیرم و هر سیستمی که انتخاب می کنم یا قیمتش خیلی بالاست یا یه سری از امکانات رو که می خوام نداره.در ضمن من دانشجوی برق هستم و زیادم با نرم افزارهای گرافیکی و سنگین کار نمی کنم.در واقع قابلیت های شبکه برای من خیلی مهمتره مثل شبکه محلی بی سیم و به خصوص bluetooth و نیز در گاههای usb و serial و .....در مورد پردازنده هم با توجه به تحقیقاتی که کردم centrino رو بیشتر از سایر پردازنده ها می پسندم و می خوام لااقل سرعتش 1.5GHZبه بالا باشه.البته شکل ظاهریش هم برام مهمه بخصوص حساسیت صفحه کلید و در کل می خوام سیستمی بخرم که خوب و روان کار کنه.می خواستم بدونم که تا سقف 1.5 میلیون تومن چه سیستمی رو با چه مارکی پیشنهاد می کنید. (البته اینم بگم که چون چند ساله دیگه سیستم های جدیدی به بازار میان نمی خوام بیشتر از این خرج کنم.)ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید چون اگه اینجوری پیش بره ممکنه اندازه ی قیمت یه لپ تاپ پول برای تلفن واینترنت خرج کنم.....
با تشکر منتظرم.

بالا