• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
مشکل شما اینه که از Quick Reply استفاده می کنی
برای این کار پایین آخرین پست نوشته post Reply اونو بزن...
یا میتونی کلید Reply که پایین هر پست هست را بزنی.
موفق باشی!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از MohammadR :
مشکل شما اینه که از Quick Reply استفاده می کنی
برای این کار پایین آخرین پست نوشته post Reply اونو بزن...
یا میتونی کلید Reply که پایین هر پست هست را بزنی.
موفق باشی!

آقا بنده از post reply استفاده ميكنم نه quick reply و مشكل فوق كماكان پابرجاست.حتما دگمه اي چيزي وجود داره كه گزينه فوق را فعال مي كنه....

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
مديريت سايت ممكن است بشما اين امكان را بدهد كه از ويژه گي ضمائم اين تالار استفاده كنيد. اين عمل بشما امكان ميدهد تا بتوانيد فايلهاي معيني را به پيغامهاي خود اضافه كنيد. اين فايل ميتواند يك تصوير, يك متن و يا يك زيپ فايل باشد. از آنجائيكه اين تالار نميتواند جايگزين هاردديسك شما باشد, جهت ضميمه ها از نظر اندازه فايل محدوديت قائل شده ايم! جهت ضميمه يك فايل به پيغام جديد كافيست كه دكمه [ضميمه] را در پائين صفحه تشكيل پيام, كليك كرده و فايلي را كه ميخواهيد ضميمه كنيد از هارد ديسك در آن قرار دهيد. شما فقط ميتوانيد فايلهاي معيني را ضميمه نمائيد, اين ضمائم فايلهاي معتبري هستند كه بايستي به اين تالار ضميمه گردند: . پس از ارسال پيغام, ضميمه در بدنه پيغام شما نشان داده خواهد شد. جهت رويت محتويات ضميمه (اگر قبلا رويت نشده است) كافيست كه پيوند نام پوشه اي را كه مجاور icon ضميمه ظاهر ميشود را كليك كنيد.

"مديريت سايت محترم,آيا اين امكان را به بنده مي دهيد؟"

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
salam
agha yeki ye hamchin laptapi dareh mifroosheh
toshiba presario 700 (amd 900mhz), ram 384 , hard 20 , ba kif , tamiz
hala in be nazaretoon chand miarzeh ?
arzeshe kharidan aslan dareh ?
merci !

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از artin :
salam
agha yeki ye hamchin laptapi dareh mifroosheh
toshiba presario 700 (amd 900mhz), ram 384 , hard 20 , ba kif , tamiz
hala in be nazaretoon chand miarzeh ?
arzeshe kharidan aslan dareh ?
merci !

دوست عزيز با تشكر از اعتمادي كه بمن كرديد...
همواره در خريد هرچيز بصورت دست دوم,ابتدا مطمين شويد چرا فرد مورد نظر تصميم به فروش دستگاهي مي گيرد كه مدت ها از آن بهره برده است....
فكر مي كنم پا سخ مناسبي داده باشم,در هر حال بنده آن را بدون ذكر دلايل به هيچ عنوان توصيه نمي كنم.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
البته من که مدیر سایت نیستم
اما شما برو قسمت Edit Option
وبعد Thread Display Options
وبعد Show Images (including attached images and images in code

تیک خورده یا نه؟
اگه نخورده تیک بزنید....
شاید مشکلتان حل شد:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
A Series
A1000 Series A1000
A2000 Series A2000C A2000D A2000H A2000L
A2000S

B Series
B1000 Series B1000

L Series
L1000 Series L1000B
L2000 Series L2000B L2000D L2000E
L3000 Series L3000C L3000D L3000H L3000S
L3000TP
L4000 Series L4000E L4000H L4000L L4000R
L5000 Series L5000C L5000D L5000GA L5000GM
L5000GX

M Series
M1000 Series M1000
M2000 Series M2000A M2000E M2000N/Ne M2000C
M3000 Series M3000N M3000Np
M5200 Series M5200N ,
M6000 Series M6000N M6000R

S Series
S1000 Series S1000 S1000N
S5200 Series S5200N S5200NE

T Series
T9000 Series T9000

W1 Series
W1000 Series W1000N

منبع:

http://www.asus.com/products/notebook/all_list/all_list.htm

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
از رفقا يه سوال داشتم:
لپ تاپي كه تا چند روز ديگه به دستم ميرسه فلاپي درايو نداره. ميخواستم ببينم آيا لازمه كه يه فلاپي درايو اكسترنال براش تهيه كنم يا نه؟ اصولا رنج قيمت ها چقدره و صرف ميكنه يا نه؟
ممنون.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
از رفقا يه سوال داشتم:
لپ تاپي كه تا چند روز ديگه به دستم ميرسه فلاپي درايو نداره. ميخواستم ببينم آيا لازمه كه يه فلاپي درايو اكسترنال براش تهيه كنم يا نه؟ اصولا رنج قيمت ها چقدره و صرف ميكنه يا نه؟
ممنون.

تقريبا استفاده از فلاپي آنهم در لپتاپ ها منسوخ شده بنابراين جاي نگراني نيست...
براي اطلاع از قيمت آن بايد بگويم چيزي در حدود
FDD USB
External
40000ريال

FDD Silver
Internal
70000 ريال

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
واي... چه قيمتهايي.. اصلا صرف نميكنه. ممنون از كمكتون. :)

elahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزيزم.
دو تا سوال داشتم كه اگر عزيزي بتومنه راهنماييم كنه ازش خيلي ممنون ميشم .
1-من كارم طوري هستش كه به سريال پورت براي نوت بوك خيلي احتياج دارم ولي متاسفانه نوت بوكهاي جديد هيچ كدام سريال پورت ندارند اگر كسي از دوستان مدلي رو ميشناسه كه جزو گروههاي جديد لپ تاپ (p4 به بالا) باشه وسريال پورت هم داشته باشه لطفا منو راهنمايي كنه .(البته متاسفانه از تبديل usb به سريال هم نمي توانم استفاده كنم چون بعضي از ديوايسها كامپيوترو نميشناسن به خاطر همين فقط لپ تاپي رو دنبالش مي گردم كه خودش سريالو داشته باشه)
2-اگر از دوستان كسي ادرس يا شماره تلفن مراكزي رو كه به صورت اقساط هم در فروش نوت بوك كار مي كنن داره لطف كنه واونو ذكر كنه . :blink:

ممنون ميشم اگر ازدوستان كسي منو راهنمايي كنه. ;)
با تشكر از همه اساتيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از elahi :
با سلام به دوستان عزيزم.
دو تا سوال داشتم كه اگر عزيزي بتومنه راهنماييم كنه ازش خيلي ممنون ميشم .
1-من كارم طوري هستش كه به سريال پورت براي نوت بوك خيلي احتياج دارم ولي متاسفانه نوت بوكهاي جديد هيچ كدام سريال پورت ندارند اگر كسي از دوستان مدلي رو ميشناسه كه جزو گروههاي جديد لپ تاپ (p4 به بالا) باشه وسريال پورت هم داشته باشه لطفا منو راهنمايي كنه .(البته متاسفانه از تبديل usb به سريال هم نمي توانم استفاده كنم چون بعضي از ديوايسها كامپيوترو نميشناسن به خاطر همين فقط لپ تاپي رو دنبالش مي گردم كه خودش سريالو داشته باشه)
2-اگر از دوستان كسي ادرس يا شماره تلفن مراكزي رو كه به صورت اقساط هم در فروش نوت بوك كار مي كنن داره لطف كنه واونو ذكر كنه . :blink:

ممنون ميشم اگر ازدوستان كسي منو راهنمايي كنه. ;)
با تشكر از همه اساتيد.

دوست گرامي,
سوالي بس كلي پرسيده بوديد كه من ناچار از پاسخ گويي كلي ترم.
1-تا جايي كه بنده ميدانم در اكثر لپتاپ ها پورت سريال علاوه بر يو اس پي وجود دارد.آيا شما مارك و مدل خاصي را مدنظر داريد؟و اگر دخالت محسوب نشود,مي توانم بپرسم كه اين نيازمندي خاص براي چيست؟
2-شركت آفتاب شرق با همكاري بانك پارسيان لپتاپ هاي توشيبا و شركت زيگورات ويا ايران دل نيز لپتاپ هاي دل را به صورت اقساط عرضه مينمايند.

elahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر فراوان از توجه شما دوست عزيز.
من كارم پروگرامينگ دستگاههاي ديجيتالي ورسيوره به خاطر همين پورت سريال احتياج دارم.
ولي شما اگه يه سري به پايتخت يا بازارهاي ديگه بزنين متوجه خواهيد شد كه ديگه پورت سريال رو از رده خارج كردن به خاطر همين من از دوستان مدل دلپ تاپي رو كه هم جديد باشه هم سريالو داشته با شه پرسيدم در ضمن حالا عيبي نداره اگه ميشه شما يكي دو مدل رو به من معرفي كنين كه هم p4 به بالا باشه هم سريالو داشته باشه
مورد بعدي كه مي خواستم بگم اينه كه شما كه زحمت كشيدين اين مراكز رو گفتين ادرس يا شماره اي هم اگه دارين لطفا ذكر كنيد.
باز هم از توجه شما ممنونم. :lol: ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از elahi :
با تشكر فراوان از توجه شما دوست عزيز.
من كارم پروگرامينگ دستگاههاي ديجيتالي ورسيوره به خاطر همين پورت سريال احتياج دارم.
ولي شما اگه يه سري به پايتخت يا بازارهاي ديگه بزنين متوجه خواهيد شد كه ديگه پورت سريال رو از رده خارج كردن به خاطر همين من از دوستان مدل دلپ تاپي رو كه هم جديد باشه هم سريالو داشته با شه پرسيدم در ضمن حالا عيبي نداره اگه ميشه شما يكي دو مدل رو به من معرفي كنين كه هم p4 به بالا باشه هم سريالو داشته باشه
مورد بعدي كه مي خواستم بگم اينه كه شما كه زحمت كشيدين اين مراكز رو گفتين ادرس يا شماره اي هم اگه دارين لطفا ذكر كنيد.
باز هم از توجه شما ممنونم. :lol: ;)

با تشكر...
خوب شما ميتوانيد از لپتاپ هايي استفاده نماييد كه از docking و يا port replicator سود ميبرند و بدين ترتيب مشكلتان حل ميشود...ولي اگر چنين نمي خواهيد مي توانيد از لپتاپ هاي مدل business مارك هاي توشيبا,اچ-پي كامپك و يا آي بي ام استفاده نماييد.در چنين مارك هايي مي توان پورت سريال را ديد.
البته در لپتاپ هاي قديمي چنين چيزي وجود داشت كه در همان مجتمع كامپيوتر پايتخت مي توانيد در نمونه هاي دست دوم كه ارزان تر نيز مي باشند چنين چيزي را براحتي بيابيد.در هر حال RS232 يا همان پورت مورد نظر شما نياز به Laptop Computer Serial Port Power Booster خواهد داشت تا نياز تخصصي شما را برآورد كند:

http://www.qsl.net/eb4eqa/serial_booster/serial_booster.htm

سايت هاي مورد نياز شما:

سايت رسمي نمايندگي لپتاپ هاي توشيبا در ايران:
http://www.aftabshargh.com

http://www.goodbuy-me.com/MainForm.aspx
جهت تعويض لپتاپ خود با نمونه هاي ديگر

نمايندگي لپتاپ هاي دل:

http://zigorat.com/
و
http://www.irandell.com

يك سايت نسبتا جالب در ايران براي لپتاپ بازان:
http://www.notebook4u.ir/notebook/

اميدوارم مشكل شما با اين توضيحات برطرف شود.موفق باشيد....

elahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وتشكر بسيار زياد براي توضيحات كاملتون و كمكي كه به من كردين. :)
1-در مورد اون صحبتتون كه گفته بودين(در هر حال RS232 يا همان پورت مورد نظر شما نياز به Laptop Computer Serial Port Power Booster خواهد داشت ) يعني اگر حتي من يك لپ تاپ كه پورت سريال هم داشته باشه بگيرم دقيقا مثل سريال پورتي كه روي كامپيوترهاي خانگي هست نميتونم دستگاهها رو پروگرام كنم ؟؟؟وممكنه كه به دستگاه پروگرام شده صدمه بزنم؟؟!! :(
2-ميشه لطف كنين و زحمت بكشين يه مقدار در مورد اين سه گزينه (docking و port replicator و Computer Serial Port Power Booster) يه كم توضيح بدين ؟
اميدوارم كه بتونم جايي براتون جبران كنم :blush: :D :happy: :lol:

elahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همچنين ايا كسي از دوستان سايت نمايندگيهاي نوت بوك كامپك و سوني رو داره؟ :f34r:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از elahi :
با سلام وتشكر بسيار زياد براي توضيحات كاملتون و كمكي كه به من كردين. :)
1-در مورد اون صحبتتون كه گفته بودين(در هر حال RS232 يا همان پورت مورد نظر شما نياز به Laptop Computer Serial Port Power Booster خواهد داشت ) يعني اگر حتي من يك لپ تاپ كه پورت سريال هم داشته باشه بگيرم دقيقا مثل سريال پورتي كه روي كامپيوترهاي خانگي هست نميتونم دستگاهها رو پروگرام كنم ؟؟؟وممكنه كه به دستگاه پروگرام شده صدمه بزنم؟؟!! :(
2-ميشه لطف كنين و زحمت بكشين يه مقدار در مورد اين سه گزينه (docking و port replicator و Computer Serial Port Power Booster) يه كم توضيح بدين ؟
اميدوارم كه بتونم جايي براتون جبران كنم :blush: :D :happy: :lol:

با سلام مجدد...
1-منظور از بوستر مورد نظر اين است كه ميتوانيد خروجي پورت خود را از نظر ارتباط دهي به مثلا يك دستگاه ديگر جهت انتقال اطلاعات تقويت نماييد كه بيشتر در ارتباط با انتقال حجم انبوهي از داده ها بين دو دستگاه در زمان مناسب و كوتاه بدون ايجاد خطا بكار ميرود,البته اگر صرفا براي آنچه كه گفتيد نياز داشته باشيد,ميتوانيد از اين قابليت چشم پوشي نماييد.مثال بنده بيشتر شامل حال برنامه نويسان حرفااي مي باشد...
2-DOCKING SYSTEM و PORT REPLICATOR بدين مفهوم است كه مثلا شما نوت بوكي كوچك و جمع و جوري داريد كه همانند DESKTOP غني از انواع پورت هاي مورد نياز نمي باشد,يا اينكه شما از نوت بوكي استفاده مينماييد كه داراي يك پورت خاص مورد نظر شما نيست,در اين حالت از يك صفحه تخت دو لبه كه نمونه آن در تبليغات وب سايت هاي مشهور لپتاپ ها يي نظير آي بي ام و....ديده ميشودو قابل اتصال به لپتاپ شما مي باشد و حاوي طيف وسيعي از پورت هاي مورد نظر شما خواهد بود استفاده مي كنيد تا نيازتان برآورده شود.
3-من متاسفانه تاكنون در ارتباط با نمايندگي هاي لپتاپ هاي مورد نظر اخير شما مكان خاصي را نيافته ام ولي مي دانم كه به صورت جسته گريخته در برخي مغازه هاي لپتاپ فروشي چند مدل باد كرده آن به مظنه ظهور رسيده است!!!!

elahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقاي اسفنديار 2002 بسيار بسيار از زحماتي كه كشيدين و توضيحات كاملتون ممنونم .
با توجه به را هنمايي هاي شما و جستجوي خود من در بازار اخر يك لپ تاپ مارکdell و مدل 510m که تقریبا همه مشخصاتی که می خواستم داشت گرفتم :happy: (سنترون 1.7) (کش 2مگ) (رم 512) (هارد60)(سیدی درایو کمبو) (ال سی دی 15) (vga ati 64 share) به همراه بلوتوث و سریال پورت و یک سال گارانتی
قیمت 1350000 تومان .
می تونم نظرتون رو راجع به این دستگاه بدونم؟ :eek:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از elahi :
اقاي اسفنديار 2002 بسيار بسيار از زحماتي كه كشيدين و توضيحات كاملتون ممنونم .
با توجه به را هنمايي هاي شما و جستجوي خود من در بازار اخر يك لپ تاپ مارکdell و مدل 510m که تقریبا همه مشخصاتی که می خواستم داشت گرفتم :happy: (سنترون 1.7) (کش 2مگ) (رم 512) (هارد60)(سیدی درایو کمبو) (ال سی دی 15) (vga ati 64 share) به همراه بلوتوث و سریال پورت و یک سال گارانتی
قیمت 1350000 تومان .
می تونم نظرتون رو راجع به این دستگاه بدونم؟ :eek:

1-خواهش مي كنم و بسيار خوشحال شدم كه پست هاي من توانسته براي شما مفيد فايده بوده باشد....
2-لپتاپ هاي دل داراي كارايي بسيار خوبي بوده و همواره امتياز هاي خوبي در نظر سنجي ها كسب نموده است به نحوي كه جزو يكي از پر فروش ترين لپتاپ ها در جهان مي باشد و در عين حال بنا به قول خودمان سگ جان است فقط كمي زمخت و سنگين است كه براي يك كاربر حرفه اي مسئله اي نيست....
3-براي تاييد حرفم مي توانيد به سايت cnet.com مراجعه نماييد و نظرات كاربران و مختصات آن را به خوبي ببينيد,چرا كه كار را به كاردان سپردن بهتر است...و فكر مي كنم من كمتر اظهار نظر كنم بهتر خواهد بود چرا كه منهم براي مقايسه به همين سايت مراجعه مي كنم...
3-دو نكته را به خاطر داشته باشيد:هر آنچه كه خودتان پسنديده ايد و آن را ابتياع نموده ايد بهترين نوع براي نيازمندي هاي شما خواهد بود و اگر بنده بر طبق سليقه خودم اظهار نظر كنم,در اصل توهيني آشكار به سليقه شما خواهد بود.ديگر اينكه دقت كنيد لپتاپ شما از گارانتي قطعات بخوبي بهره ببرد چرا كه قبلا هم گفته ام متاسفانه در كشورمان دو اصل بديهي احترام به مشتري و بر آوردن نياز واقعي وي با رجوع به يك فروشنده مجرب و حاذق تقريبا وجود ندارد.
4-انتخاب شما عالي است و اميدوارم بهره كافي از آن ببريد.
5-بازهم متشكرم...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
از دوستاني كه در نمايشگاه زير شركت خواهند نمود خواهش دارم گزارشها,ديده ها و يافته هاي خويش را در اختيار اين تاپيك قرار دهند تا همگان از آن بهره بريم,بنده بدليل مشكلات شخصي قادر به حضور نخواهم بود ولي از نظرات شما دوستان استقبال مينمايم.متشكرم.

نخستين جشنواره رايانه همراه
۱۵ تا ۱۷ آذر ۱۳۸۳
مجموعه فرهنگي وزارت كار (تهران، ولي‌عصر، بالاتر از جام‌جم)

بالا