به نقل از MohammadR :مشکل شما اینه که از Quick Reply استفاده می کنی
برای این کار پایین آخرین پست نوشته post Reply اونو بزن...
یا میتونی کلید Reply که پایین هر پست هست را بزنی.
موفق باشی!
به نقل از artin :salam
agha yeki ye hamchin laptapi dareh mifroosheh
toshiba presario 700 (amd 900mhz), ram 384 , hard 20 , ba kif , tamiz
hala in be nazaretoon chand miarzeh ?
arzeshe kharidan aslan dareh ?
merci !
به نقل از daftarekhaterat :از رفقا يه سوال داشتم:
لپ تاپي كه تا چند روز ديگه به دستم ميرسه فلاپي درايو نداره. ميخواستم ببينم آيا لازمه كه يه فلاپي درايو اكسترنال براش تهيه كنم يا نه؟ اصولا رنج قيمت ها چقدره و صرف ميكنه يا نه؟
ممنون.
به نقل از elahi :با سلام به دوستان عزيزم.
دو تا سوال داشتم كه اگر عزيزي بتومنه راهنماييم كنه ازش خيلي ممنون ميشم .
1-من كارم طوري هستش كه به سريال پورت براي نوت بوك خيلي احتياج دارم ولي متاسفانه نوت بوكهاي جديد هيچ كدام سريال پورت ندارند اگر كسي از دوستان مدلي رو ميشناسه كه جزو گروههاي جديد لپ تاپ (p4 به بالا) باشه وسريال پورت هم داشته باشه لطفا منو راهنمايي كنه .(البته متاسفانه از تبديل usb به سريال هم نمي توانم استفاده كنم چون بعضي از ديوايسها كامپيوترو نميشناسن به خاطر همين فقط لپ تاپي رو دنبالش مي گردم كه خودش سريالو داشته باشه)
2-اگر از دوستان كسي ادرس يا شماره تلفن مراكزي رو كه به صورت اقساط هم در فروش نوت بوك كار مي كنن داره لطف كنه واونو ذكر كنه . :blink:
ممنون ميشم اگر ازدوستان كسي منو راهنمايي كنه.
با تشكر از همه اساتيد.
به نقل از elahi :با تشكر فراوان از توجه شما دوست عزيز.
من كارم پروگرامينگ دستگاههاي ديجيتالي ورسيوره به خاطر همين پورت سريال احتياج دارم.
ولي شما اگه يه سري به پايتخت يا بازارهاي ديگه بزنين متوجه خواهيد شد كه ديگه پورت سريال رو از رده خارج كردن به خاطر همين من از دوستان مدل دلپ تاپي رو كه هم جديد باشه هم سريالو داشته با شه پرسيدم در ضمن حالا عيبي نداره اگه ميشه شما يكي دو مدل رو به من معرفي كنين كه هم p4 به بالا باشه هم سريالو داشته باشه
مورد بعدي كه مي خواستم بگم اينه كه شما كه زحمت كشيدين اين مراكز رو گفتين ادرس يا شماره اي هم اگه دارين لطفا ذكر كنيد.
باز هم از توجه شما ممنونم. :lol:
به نقل از elahi :با سلام وتشكر بسيار زياد براي توضيحات كاملتون و كمكي كه به من كردين.
1-در مورد اون صحبتتون كه گفته بودين(در هر حال RS232 يا همان پورت مورد نظر شما نياز به Laptop Computer Serial Port Power Booster خواهد داشت ) يعني اگر حتي من يك لپ تاپ كه پورت سريال هم داشته باشه بگيرم دقيقا مثل سريال پورتي كه روي كامپيوترهاي خانگي هست نميتونم دستگاهها رو پروگرام كنم ؟؟؟وممكنه كه به دستگاه پروگرام شده صدمه بزنم؟؟!!
2-ميشه لطف كنين و زحمت بكشين يه مقدار در مورد اين سه گزينه (docking و port replicator و Computer Serial Port Power Booster) يه كم توضيح بدين ؟
اميدوارم كه بتونم جايي براتون جبران كنم :blush: :happy: :lol:
به نقل از elahi :اقاي اسفنديار 2002 بسيار بسيار از زحماتي كه كشيدين و توضيحات كاملتون ممنونم .
با توجه به را هنمايي هاي شما و جستجوي خود من در بازار اخر يك لپ تاپ مارکdell و مدل 510m که تقریبا همه مشخصاتی که می خواستم داشت گرفتم :happy: (سنترون 1.7) (کش 2مگ) (رم 512) (هارد60)(سیدی درایو کمبو) (ال سی دی 15) (vga ati 64 share) به همراه بلوتوث و سریال پورت و یک سال گارانتی
قیمت 1350000 تومان .
می تونم نظرتون رو راجع به این دستگاه بدونم؟