1-دوستان حتما در نمايشگاه الكامپ شركت كنيد,حداقل ترين فايده ممكن اين خواهد بود كه با نمايندگي هاي فروش از جمله لپتاپ ها آشنا مي شويد.
2-اخبار و مقالاتي كه تا حال ملاحظه نموديد,آنچه كه بود و نبود,حداقل بظاعت بنده بود كه ديديد.
3-در پاسخ دوستي كه از مقاله بيسيم گله نموده بود,بايد بگويم مقوله فوق بيشترين كاربرد را در سيستم هاي همراه بخصوص لپتاپ ها را داراست و فرض من بر اين امر استوار بود كه دانستن آن بويژه براي مبتدياني چون من خالي از لطف نخواهد بود.كما اينكه من معتقدم در ارتباط با پردازنده هاي سنترينو نيز بايد بيشتر دانست.در اين وضعيت,بحث ها پر بار تر خواهد بود و در همين رابطه از تمامي دوستاني كه مطلبي در اين ارتباط داشته و تمايل به عرضه آن را دارند,خواهش مي كنم همكاري فرماييد.
4-در پاسخ دوستي كه مرا به داشتن وبلاگ ترغيب نمودند,ضمن سپاس بايد بگويم كه اينجانب وامدار اين انجمن هستم و بسيار ي از مطالب را در همين گروه آموخته ام.پس اين كارمن نوعي اداي دين مي باشد.
5-از حوصله مدير اين گروه -چه در تشويق من به ادامه همكاري-چه در اجازه اي كه درنوشتن مطالبم به عنوان يك فرصت بمن دادند,سپاسگزارم.
6-انچه تاكنون ديديد,به گمان خودم جهت اقدام به خريد يك لپتاپ كفايت مي كند,كافي است پست هاي قبلي را دوباره مرور كنيد.
7-من كماكان در اين بخش هستم-بي آنكه متكلم وحده باشم-پس خواهش ميكنم مشاركت فرماييد.
8-متشكرم....