ميخواستم بدونم اولا با مبلغ يك ميليون و چهارصد هزار تومان چه مدل نوت بوك براي انجام كارهاي گرافيكي پيشنهاد ميكنيد و دوما اگر قرار باشه بين lg و asus حق انتخابي وجود داشته باشه كدوم يك رو انتخاب ميكنيد و به خاطر چه دلايلي؟؟؟
اينم ميدونم كه از قديم گفتن هر چي پول بدي آش ميخوري. درسته نوت بوك هاي سوني و يا توشيبا و مارك هاي معروف قابليت هاي منحصر به فردي دارند مثلا سوني توي زمينه كيفيت تصوير حرف اول رو ميزنه و توشيبا توي كيفيت كاريش و ...ولي خداييش نميدونم ارزشش رو داره كه يه همچين قيمتي رو براي نوت بوك هاي سوني و يا توشيبا و مارك هاي معروف هزينه كني.خوب اين خودش يه بحث جداست
اما يه سري امكانات به خصوص توي نوت بوك هاي lg و asus وجود داره كه با قيمت مناسبشون آدم رو تشويق ميكنه كه از اين نوت بوك ها استفاده كنه تا نوت بوك هاي مارك هاي معروف.
من يك مدل از سري نوت بوك هاي asus رو انتخاب كردم . مدل
M5200N Series .قابليت هاي زيادي داره . هم عمر باتري بالايي داره و هم از نظر سرعت و بقيه قابليت ها انتخاب مناسبيه . قيمت اين مدل توي بازار ايران چيزي در حدود يك ميليون و سيصد و نود هزار تومانه . گفتم از نظر امكانات عاليه ولي در مورد كيفيت كاري نوت بوك هاي asus به يه جواب قطعي دست پيدا نكردم.
نوت بوك asus M5200N رو بيشتر به خاطر وزن كم و جمع و جوريش انتخاب كردم . اما درسته كوچك بودن صفحه نمايشش مشكلات خاص خودش رو داره . ولي نميدونم برام مشكل ساز باشه يا نه .من كارم طوريه كه زياد توي رفت و امدم به همين خاطر سبكيش ميتونه فاكتور خوبي براي انتخاب كردنش باشه .يك مدل ديگه هم هست M2400N تفاوت اين مدل با مدل قبلي فقط توي سايز صفحه نمايش و عمر باتريشه . صفحه نمايش 14.1 و عمر باتري 5 ساعته با قيمتي كمتر از اون مدل :يك ميليون و دويست و چهل هزار تومان
خوب در مورد ال جي هم كه چيزي نشنيدم. ميگن تازه ماديران وارداتش رو به ايران شروع كرده . در صورت خريدش شانتيون هم داره
(يك ساعت مچي با قابليت ذخيره اطلاعات )
ولي خوب در مورد asus بيشتر شنيدم .مشكل اصلي من اينه كه آيا نوت بوك هايasus جواب خودشون رو پس دادن و اصلا نوت بوك هاي خوبي هستند يا نه؟ :?: :!:
در مورد ال جي هم همين طور .
يه درخواست هم از مديران سايت دارم . خداييش تا كي ميخواهيد موضوعات در باره نوت بوك رو توي همه قسمت ها به صورت پخش و پلا ببينيد ؟؟؟؟! به نظر من وقتش رسيده كه يه قسمت جداگانه واسه موضوع به اين مهمي اختصاص بديد . مطمئن باشيد نظر بيشتر كاربران قسمت سخت افزار هم همينه .ممنون ميشم