esfandiyar2002
مدیر بازنشسته
به نقل از Jacky :بي خيال اسفنديار جان ، سخت نگير دادش
راستي بودجه اي كه ما در اختيار داريم بين 1.5 تا 2 ميليون چوقه . كه بنظرم براي خريد يك لپ تاپ خوب و قابل قبول ،بودجه مناسبيه . شما روي بازار ايران چقدر تحقيق كردي ؟ مدل ( يا مدلهاي ) خاصي رو مد نظر داري كه پيشنهاد بدي و ما روي اونها هم يه بررسي بكنيم ؟
ما هفته پيش پايتخت بوديم و حدود 2 كيلو ليست قيمت و مدلهاي مختلف جمع كرديم ، حالا تا ببينم چي ازش درمياد .
منتظر پيشنهاد شما هستم .
مشكل اينجاست كه هرچه اطلاعات و همچنين قدرت انتخاب آدم بيشتر ميشه ترديدش هم بيشتر مي شه و در نتيجه انتخابش هم مشكل تر...
سخت گيري من بيشتر از اين جهته كه بالاخره شما بمن اعتماد مي كنيد كه چنين پرسشي مي پرسيد و خوب من هم بايد بيشتر دقت كنم تا خطاي جواب دهي بنده كمتر شده و قابل اعتماد تر باشد و گرنه تمامي حرف هايم به پشيزي نخواهد ارزيد.بگذريم از اينكه بالاخره ادم اشتباه مي كند و اطلاعاتاش هرچه قدر بيشتر,بازهم كمتر است...
اون ليست و قيمت هاي پايتخت تو سرشون بخوره كه با هيچ عرف بين المللي سازگار نيست...
چند وقت پيش وقتي با نماينده شركت...در همان پايتخت رو در رو صحبت مي كردم,ازش پرسيدم چرا قيمت هاي لپتاپ هاي شما در اين طيف عجيب قرار دارد؟انگاري كه خريدار طالب بنز است و با پول بنز هم پيكان خريداري مي كند(حالا به اين شوري هم نبود).همانجا هم يكي لپتاپ مي خريد و فروشنده هم يكي امتحان كرد و سپس از ويترين يكي نوي آن را به خريدار داد,منهم به شخص خريدار گفتم همان جا نگاهي به آن بيندازد...مي دانيد چطور شد؟رايانه در بوت مشكل پيدا كرد!!!!حالا بگذريم از اينكه فروشنده چگونه به من نگاه مي كرد...
آره دادا قصدم اشاعه بدبيني نبود ولي بايد واقع گرا بود.
من البته نه بقصد تبليغ ولي تجربه خودم را مي گويم.يك سري به نمايندگي acer بيندازيد و مدل هاي مختلف آن را از نزديك ببنيد.هميشه هر چيزي كه در پايتخت وجود دارد دليل بر خوب بودن آن نيست.(تجربه من از لپتاپ)
بيشترين خريد در ايران بغير از توشيبا كه الان كمتر شده بيشتر روي dell و hp/compaq بازار خوب كار مي كنه و البته يك مدل آلماني بنام rena هم هست كه در پست هاي قبلي ازش گفتم و در الكامپ هم پيش فروش مي شد گرچه من از نزديك نديدم ولي بدليل قيمت هاي كمتر,استقبال بيشتري ازآن شد.آدرس ها و مختصات آنها در پست هاي پيشين هست...
در ضمن چند آدرس ديگه در ارتباط با لپتاپ در پست هاي قبلي هست به اونا هم سري بزنيد و همچنين به رده بندي جهاني در پست هاي قبلي ايضا.در اصل تا حالا هرچه نوشته ام مثل يك راهنماي همه كاره براي چنين روزهايي است.