• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Jacky :
بي خيال اسفنديار جان ، سخت نگير دادش :)

راستي بودجه اي كه ما در اختيار داريم بين 1.5 تا 2 ميليون چوقه . كه بنظرم براي خريد يك لپ تاپ خوب و قابل قبول ،‌بودجه مناسبيه . شما روي بازار ايران چقدر تحقيق كردي ؟ مدل ( يا مدلهاي ) خاصي رو مد نظر داري كه پيشنهاد بدي و ما روي اونها هم يه بررسي بكنيم ؟

ما هفته پيش پايتخت بوديم و حدود 2 كيلو ليست قيمت و مدلهاي مختلف جمع كرديم ، حالا تا ببينم چي ازش درمياد .

منتظر پيشنهاد شما هستم .

مشكل اينجاست كه هرچه اطلاعات و همچنين قدرت انتخاب آدم بيشتر ميشه ترديدش هم بيشتر مي شه و در نتيجه انتخابش هم مشكل تر...
سخت گيري من بيشتر از اين جهته كه بالاخره شما بمن اعتماد مي كنيد كه چنين پرسشي مي پرسيد و خوب من هم بايد بيشتر دقت كنم تا خطاي جواب دهي بنده كمتر شده و قابل اعتماد تر باشد و گرنه تمامي حرف هايم به پشيزي نخواهد ارزيد.بگذريم از اينكه بالاخره ادم اشتباه مي كند و اطلاعاتاش هرچه قدر بيشتر,بازهم كمتر است...
اون ليست و قيمت هاي پايتخت تو سرشون بخوره كه با هيچ عرف بين المللي سازگار نيست...
چند وقت پيش وقتي با نماينده شركت...در همان پايتخت رو در رو صحبت مي كردم,ازش پرسيدم چرا قيمت هاي لپتاپ هاي شما در اين طيف عجيب قرار دارد؟انگاري كه خريدار طالب بنز است و با پول بنز هم پيكان خريداري مي كند(حالا به اين شوري هم نبود).همانجا هم يكي لپتاپ مي خريد و فروشنده هم يكي امتحان كرد و سپس از ويترين يكي نوي آن را به خريدار داد,منهم به شخص خريدار گفتم همان جا نگاهي به آن بيندازد...مي دانيد چطور شد؟رايانه در بوت مشكل پيدا كرد!!!!حالا بگذريم از اينكه فروشنده چگونه به من نگاه مي كرد...
آره دادا قصدم اشاعه بدبيني نبود ولي بايد واقع گرا بود.

من البته نه بقصد تبليغ ولي تجربه خودم را مي گويم.يك سري به نمايندگي acer بيندازيد و مدل هاي مختلف آن را از نزديك ببنيد.هميشه هر چيزي كه در پايتخت وجود دارد دليل بر خوب بودن آن نيست.(تجربه من از لپتاپ)
بيشترين خريد در ايران بغير از توشيبا كه الان كمتر شده بيشتر روي dell و hp/compaq بازار خوب كار مي كنه و البته يك مدل آلماني بنام rena هم هست كه در پست هاي قبلي ازش گفتم و در الكامپ هم پيش فروش مي شد گرچه من از نزديك نديدم ولي بدليل قيمت هاي كمتر,استقبال بيشتري ازآن شد.آدرس ها و مختصات آنها در پست هاي پيشين هست...
در ضمن چند آدرس ديگه در ارتباط با لپتاپ در پست هاي قبلي هست به اونا هم سري بزنيد و همچنين به رده بندي جهاني در پست هاي قبلي ايضا.در اصل تا حالا هرچه نوشته ام مثل يك راهنماي همه كاره براي چنين روزهايي است.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Kamix :
آقا اسفنديار سلام . من همون دوست جكي هستم كه در چند پست پيش از من نام برده بود.
من تقريبا از همون اوايلي كه اين تاپيك باز شد با هاش جلو اومدم اما الان كه به خريد رسيدم و ريسك كار تو اين اشل قيمت برام روشن تر شده مثل بقيه دوستان دچار ترديد شدم
در ابتدا دو تا سوال دارم كه خوشحال ميشم از تجربه شما در مورد اونا با خبر بشم .
اول اينكه پروسسورهاي Centrino با Dothan در عمل چقدر با هم از نظر Performance تفاوت دارند ؟
ثانيا اينكه كشور سازنده لپتاپ ها چقدر ميتونه در كيفيت اونها تاثير گذار باشه ؟ مثلا توشيبا اي كه ساخت آمريكا باشه با اندونزي يا چين ؟

باز هم از تمام زحماتي كه در جواب دادن به نيازهاي اعضا ميكشيد تشكر ميكنم‌ !

1- بسيار خوش آمديد.آقا قدر اين جكي خان را بدانيد كه موجود نازنيني است.
2-خوشحالم كه تاپيك فوق نظر شما را جلب كرده است.
3- اميدوارم نظر هاي مرا تحميلي ندانيدوبه هر حال من از يك زاويه خاص به موضوع نگاه مي كنم كه البته اين زاويه در مقولات مختلف درجات متفاوتي دارد..
3-در جواب سوال اول شما بايد بگويم كه dothan از حافظه نهاني l2cache بيشتري بهره ميبرد و علاوه بر بالا بردن كارايي پردازنده در لپتاپ مصرف برق را بهينه مي نمايد.البته اين موضوع براي كساني كه چندان از پريز برق دور نيستند و يا با لپتاپ زياد كار نمي كنند(تفنني)كارايي خود را از دست مي دهد.البته دوتان در همان دسته بندي سنترينو جاي مي گيرد و مثلا اين گونه نيست كه هر يك چيزي مجزاست و مي توان گفت نوع بهينه شده آن است.
كارايي پردازنده در حالت دوتان سريع تر است.دوتان از سرعت 1.7 شروع شده در حالي كه سنترينو در همان سرعت زير 1.7 باقي مي ماند.همچنين دوتان از ترانزيستور هاي بيشتري براي افزايش توان محاسباتي بهره ميبرد.
قبلا گفته مي شد كه دوتان احتمالا باعث افزايش حرارت توليدي و در نتيجه گرماي حاصله اضافي خواهد گرديد كه در صورت عدم دفع سبب كوتاهي عمر باطري مي گرددوولي تا الان كه من با شما در ارتباطم,هنوز مقاله اي در اثبات اين ادعا نخوانده ام.
4-در عمل تفاوت چنداني در كاركرد لپتاپ ساخت كشور هاي مختلف و البته در يك مارك و مدل خاص مشاهده نمي شود.ولي براي من اين تجربه حاصل شده است كه لپتاپ هايي كه در بازار ايران وجود دارند,(فقط يك مثال عرض مي كنم)همواره نسبت به استاندارد روز چيزي كمتر دارند.مثلا توشيباي ساخت آمريكا در حالت بيسم از پروتوكل هاي بي و جي پشتيباني مي كند در صورتي كه در اينجا ميبينيم كه مثلا تنها نوع بي وجود دارد.البته كاري ندارم كه در اين مورد هنوز در ابتداي راه هستيم و...ولي بايد دقت نمود.از طرفي در تدارك امكانات جانبي در كشوري مثل امريكا تقريبا دست شما باز تر است ولي براي ساخت چين تقريبا مبتدا را سازگار مي نمايند و متاخر را به امن خدا رها!!!
وضعيت اقتصادي بازار مصرفي و كشش آن نيز در اين امر دخيل است.در ايران بنده بزور هزينه يك لپتاپ را جور مي نمايم ولي در خارج شما (طبق پست قبلي)تنها هر ماه چند ده دلاري مي پردازيد!!!
در كل لپتاپ مونتاژ چين نظير همين پژو هاي206 تيپ يكي است كه در ابتدا بنام فرانسه وارد ايران شد و هيچ امكان جانبي نداشت و قابل تيونينگ هم نبود!!!!استانداردي كه در لپتاپ ساخت آمريكا در نظر گرفته مي شود با توجه به پيشرفت تكنولوژي در آنجا,قدرت خريدار و دقت وي,استاندارد بالا در عرضه وسايل الكتريكي به داخل خاك آمريكا و همچنين امكان استفاده از امكانات بهينه شده جانبي بسيار بيشتر از آنچه مي باشد كه در بازار خاور ميانه و مخصوص اين بازار توليد و عرضه مي شود.

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
ممنون اسفنديار جان
فقط بالاخره نگفتي كه مدل يا مدلهاي خاصي رو از هر ماركي كه فكر مي كني خوبه سراغ داري يا نه ؟

در مورد قيمت هم ، فقط براي دونستن حدودي قيمتها ليست گرفتيم ، براي خريد كه مطممئن باش همه جا رو شخم مي زنيم .

راستي اينقدر تعارف نكن و نگران نباش ، مدلهايي رو كه شما معرفي كني ما باز هم بررسي مي كنيم و مسوليتش به گردن شما نيست . سخت نگير رفيق

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان.خسته نباشيد....
مي خواستم بدونم چقدر در مورد فروش آنلاين لپ تاپ اطلاعات داريد و اصولا امكان استفاده از شرايط فروش سايت سازنده ي دستگاه , تو ايران وجود داره آخه مثلا تو سايت سوني اون طور كه من ديدم لپ تاپ ها ي مدل بالا رو هم رو با اقساط طولاني مي فروشند و قيمت سيستم ها هم خيلي از بازار خودمون پايين تره و با توجه به اينكه در مورد برخي مدلها تو كشور خودمون گارانتي به اون صورت مطرح نيست واقعا آدم حيفش مي ياد اين همه پول اضافي بده.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
انگار كار و بار آقا اسفنديار گرفته. من هم دوباره يه سوال دارم و باعث مزاحمت. اين بار نه يك شبكه بيسيم بلكه به صورت عجيبي به يك IEEE1394 وصل شده ام! در صورتي اصلا چنين اتصالي وجود نداره! :eek: به شكل زير نگاه كنين:
1hv2h4

اينجا چه خبره؟! هنوز برنامه اي هم نصب نكردم. :eek:

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
دفتر خاطرات عزیز
این مربوط به firewire است که یک پرت پر سرعت است و معمولا روی laptop ها هست و به جایی وصل نیست همونجوری که میبینی send و receive هم صفر است. نگران نباش. می تونی از توی کنترل پنل disableش کنی.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از knowhow :
دفتر خاطرات عزیز
این مربوط به firewire است که یک پرت پر سرعت است و معمولا روی laptop ها هست و به جایی وصل نیست همونجوری که میبینی send و receive هم صفر است. نگران نباش. می تونی از توی کنترل پنل disableش کنی.
باعث افتخاري بود كه شما هم پستي توي اين تايپيك داشتيد و پاسخ سوال من رو دادين. :blush:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
1-با سلام به همگي دوستان بنده دوباره آمدم.
2-ميبينم در غياب من دوستان بخوبي مشغول فعاليت بوده اند و مجلس را گرماي خاصي بخشيده اند.
در گويش محلي ما مثلي هست كه ترجمه اش چنين مي شود:در غياب گربه,موشها حسابي خوش مي گذرانند! :lol:
3-از جكي و knowhow محترم كه با آمدنشان صفاي خاصي بما و اين بخش داده اند متشكرم.
4-دفتر خاطرات عزيز همانطوري كه knowhow محترم گفتند اين پورت بيشتر براي ارتباط سريع داده هاي تصويري كاربرد دارد.مثلا شما ميتوانيد تصاوير دوربين فيلم برداري خود را بكمك اين پورت بسهولت وارد رايانه نموده و بر روي آن بدون افت كيفيت ناشي از انتقال داده ها هر گونه ويرايشي كه خواستار بوديد به انجام برسانيد.
5-الكترونيك عزيز شما مي توانيد بطريق آنلاين خريد كنيد.البته بايد براي اين كار دوستي يا فاميلي در آن سوي آبها داشته باشيد كه داراي كارت اعتباري معتبري نيز بوده باشد و البته هم شما به وي اعتماد داشته باشيد و هم وي به شما.يادتان باشد كه خريد از اينترنت چند حسن دارد:
الف-امكان customise كردن شما بسهولت انجام مي شود.
ب-خريد در طولاني مدت و به حالت اقساط طويل المدت انجام مي شود.البته مطمئن باشيد كه فروشنده هم سود خود را مي برد.
ج-از امكانات جانبي بيشتري بهره مي بريد.
د-هر آنگاه كه لپتاپ شما نياز به ارتقا پيدا نمود بدون در خواست هزينه اضافي و با كسر نمودن قيمت مابين التفاوت قطعه جديد با قطعه قديمي اين كار صورت مي پذيرد.(در ايران اين كار يعني خودكشي!!)
ه-چون معمولا طول مدت اقساط با طول مدت گارانتي برابر است,فلذا شما مي توانيد بخوبي از گارانتي قطعات بهره مند شويد.حتي با صرف مبلغ ناچيزي گارانتي خود را تمديد كنيد.
معايب:
الف-چون در ايران هستيد نمي توانيد از گارانتي بخوبي استفاده كنيد.
ب-ايران تحت تحريم آمريكاست.بنابراين نمي توانيد از انتقال خريدتان به ايران مطمئن باشيد.
ج-با بالا رفتن قيمت ارز در ايران ممكن است از خريدتان در آينده پشيمان شويد.
د-كمتر كسي را پيدا مي كتيد كه راضي باشد لپتاپ 2000 دلاري را در طول مدت 3 سال در مجموع با قيمت بالاي 3000 دلار پرداختي برايتان تهيه نمايد.ضمن اينكه منتظر افت قيمت وحشتناك آن هم خواهيد بود.(حالا فهميديد چرا مي گفتم كمپاني نيز سود مي كند؟البته مورد ياد شده تنها يكي از سياست هاي فروشنده در عرضه چنين محصولي بود)
ه-در ارتقاي آن در ايران مشكل پيدا ميكنيد.مگر آنكه چيزي بخريد كه تا مدتهاي مديد نياز با ارتقا نداشته باشد.

6-و اما شما جكي خان عزيز
تمامي اشاراتي كه شما داشته ايد و خواهيد داشت در جاي خود بسيار محترم,ولي توجه داشته باشيد كه تقريبا تمامي آنها را من قبلا مطالعه نموده ام.مشكل اينجاست كه با بررسي منطقي در مورد لپتاپ نمي توان همانند نوع روميزي كه شما بر همان مبنا عمل مي كنيد اقدام به مقايسه,انتخاب و گزينش خوبي دست زد.بنده اگر نمي توانم ماركي معرفي كنم دلايل خاص خود را داراست:
الف-هيچ فروشنده اي نمي گويد ماست من ترش است.من نمي توانم قضاوت را بر مبناي گفته هاي فروشنده قرار دهم.يادمان باشد موفقيت يك شركت در عرضه محصولي دليل بر موفقيت آن در ارائه ساير رده هاي سخت افزاري نخواهد بود.
ب-آمار فروش جهاني در مورد لپتاپ حكايت از آن چيزي دارد كه سه رده مورد ذكر شما هيچ يك فعلا و تاكيد مي كنم فعلا محلي از اعراب در عرضه محصول خويش در بازار مصرف ندارند.در پست هاي قبلي اشاره اي به آن داشته ام.
ولي من پشتكار شما را در ارائه,بررسي و نقد آن مي ستايم و آن را براي پربار شدن بحث مفيد مي دانم.البته اين دليل نمي شود كه رده هاي فوق ارزش بحث نداشته باشند ولي احتياج به بحث و بررسي بيشتري دارند.
نمي توان مقوله خريد لپتاپ و مقايسه فني آنان را خلط مبحث نمود.
ج-دسته بندي كاربر لپتاپ بسيار متنوع و متغير است و براي هر دسته نيز كاربر خاص خود را داراست.در مباحث قبل من دسته بندي هاي فوق را روشن نموده ام و بايد ديد بر روي كدام رده صحبت مي كنيم تا بر اساس كاربر آن مدل مورد نياز آن پيدا شود.يادم هست در نمايندگي لپتاپ acer در تركيه تنها چهار جلسه يك و نيم ساعته دوره اي را ديدم كه البته تنها براي تعيين نياز واقعي من براي مشخص شدن نوع مناسب لپتاپ مورد نظر بود!!!
د-Mobile Professionals وDigital Home Users وMultimedia Professionals وPortable Professionals نوع ديگري از اين دسته بندي است كه هركدام نيز در نوع خود سلايق خاصي را ارضا مي كند.
ه-دسته بندي شما در قياس لپتاپ هاي مختلف در يك نمودار آماري همانند آنچه كه نمونه آن را نشان داديد درست نيست.چرا؟چون اگر به نوع همان سه نوع لپتاپ ياد شده از نظر دسته بندي نوع كاربر و مختصات آنها نظر بيفكنيد هيچ سنخيتي احساس نخوهيد كرد.خود من مدتها چنين عمل مي نمودم(به عادت روميزي)ولي با مراجعه به انجمن هاي خارجي در مورد لپتاپ بويژه آلماني آن(كه يد طولايي در اين كار دارند و بر اساس اسلوبي خاص عمل مي كنند)مشاهده نمودم كه بيشتر اين نوع مقايسه ها در مورد لپتاپ تجاري است و اكثر وب سايت هاي معتبر بررسي سخت افزاري سعي در مقايسه قطعات دارند تا مقايسه محصول تمام شده(نكته اي بس ريز)و به اصطلاح به كنه مطلب پرداخته نمي شود.
---لپتاپي كه بايد تهيه كنيد اصولا بايد اين مختصات را داشته باشد:
-حداقل 128 مگا بايت كارت گرافيكي آن بوده باشد.يادمان باشد با ورود لانگهورن بايد به چنين كارتي مجهز باشد.پس در هنگام ارتقاي سيستم عامل اين نكته بسيار كارساز خواهد بود.
-درخواست كار سنگين از لپتاپ داشتن بنظر من اشتباه است.براي اين كار نوع روميزي بسيار ارتقا يافته مناسب تر است.
-تعداد پورت هاي جانبي بدون در نظر گرفتن پورت جانبي خارجي بايد بنحوي در لپتاپ ما تكامل يافته باشد كه امكان تغذيه وسايل جانبي بسهولت فراهم باشد.
ه-انتظار سيستم عامل 64 بيتي را به نوع روميزي بسپاريد تا لپتاپ.
-باطري و وزن و ابعاد از اهميت ويژه اي برخوردارند.
-به wlan , wireless connection لپتاپ دقت كنيد و ببينيد كدام سازنده معتبر اين تجهيزات كدام مارك لپتاپ و كدام مدل آن را تاييد مي كند؟
-از پردازنده ساده در لپتاپ جدا پرهيز كنيد و خود را به سوناما و يا سنترينو مجهز سازيد.
-...بيشترين مباحث در پست هاي قبلي آورده شده است.
جكي خان نگوييد چند مدل معرفي گردد.اول ببينيم دوست خريدار ما در چه دسته كاربري قرار مي گيرد,چه نيازمندي وي را به لپتاپ سوق مي دهد كه در نوع روميزي اقناع كننده نيست و چه انتظاراتي از لپتاپ خود داراست.پس از اين كار مي توان با جستجويي كه شما بخش اعظم آن را بر عهده گرفته ايد(كه تبديل به جستجوي كور نشود)چند مدل نزديك به نيازمندي اين دوست عزيز در نظر گرفت و سپس از مابين آنها بهترين انتخاب را در همان لحظه خريد انجام داد.
در ضمن يادمان باشد هدف گيگا اشغال بازار در نبود ساير رقباست.در غير اين صورت اگر بصورت سيستماتيك اقدام نشود,حاصل آن تشويش ذهن خريدار جهت انتخاب و همچنين خريدي خود جوش و مردمي خواهد بود كه حاصلي جز غبن و اندوه بر جاي نخواهد گذارد.والسلام عليكم و رحمت الله و بركاته!!!!(تكبير!!)
××كامي عزيز پيام شما را دريفت شد.با شما تماس خاهم گرفت و ممنون از اظهار لطفتان.

جكي خان من شديدا ارادتمندم و اوچيك شما هم هستم...

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
قربون تو اسفنديار جان
من فقط قصد يك تحليل منطقي داشتم و مي خواستم ببينم اين brand ها در چه حدي هستن و اصلا حرفي براي گفتن دارن يا نه ؟ ( جنبه تبليغات در كار نبود )

هيچ فروشنده اي نمي گويد ماست من ترش است

من شخصا با اين حرف مخالفم ،‌اين حرف در مورد ماست بند ها و ماست فروش ها شايد درست باشه ، ولي در مورد يك كادر فني نمي شه اين حرف رو زد . شما كه با اين قبيل چيزها دائما سر و كار دارين ،‌ حتما ملاحظه كرديد كه هر شركتي در مورد يك جنس ، يك سطح خاصي از بازار رو مورد بررسي و سرمايه گذاري قرار مي دن . در واقع در يك كلاس مشخصي كار مي كنن و فهميدن اين موضوع كار سختي نيست . ( يكي روي قيمت پايين ، يكي روي كيفيت بالا و قيمت بالا و... )
من هم مي خواستم ببينم اينها ادعاشون چيه و روي چي مانور مي دن ، به قول معروف حرف حسابشون چيه ؟
خيلي از مواقع مي بيني هيچ نكته مثبتي وجود نداره كه بخوان روي اون مانور بدن .
و در ضمن اين حرفهاي فروشنده ها به هيچ وجه مبناي تصميم گيري و انتخاب نيست .

در ضمن من فقط چند تا review رو نقل قول كردم ، تا بچه ها ببينن نظر يك تيم فني در مورد اين سري چيه .

راستي من دنبال مدل toshiba m2-s730‌ بودم ، كه در اينترنت چيز خاصي پيدا نكردم . احتمال زياد امروز مي ريم و يكي از اين سري m2 رو مي خريم ، بيشتر از اين نمي تونم جلوي رفيقم رو بگيرم .

من هم دوست دارم رفيق ، دمت گرم
قربون تو

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
اين مدل m2-s730‌ در بازار نبود ، ولي قميتش حدود 1,800,000‌است ، مدل بالايي رو كه گذاشتم 1,950,000 با گارانتي آفتاب شرق مي شه خريد . البته گارانتي يكساله است ، ولي مي گن با پرداخت 120 هزار چوق با گارانتي سه سال مي ديم .

حالا نظرتون چيه ؟ احتمالا اين رو فردا مي خريم .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Jacky :
اين مدل m2-s730‌ در بازار نبود ، ولي قميتش حدود 1,800,000‌است ، مدل بالايي رو كه گذاشتم 1,950,000 با گارانتي آفتاب شرق مي شه خريد . البته گارانتي يكساله است ، ولي مي گن با پرداخت 120 هزار چوق با گارانتي سه سال مي ديم .

حالا نظرتون چيه ؟ احتمالا اين رو فردا مي خريم .
جكي جان با 500 هزار تومن كمتر ميشه يه لپ تاپ با تقريبا همين مشخصات از مارك Dell 510m تهيه كرد. ميشه بگي چرا سراغ اين مدل نميري؟!من كه خودم همين 10 روز پيشتر خريدم و راضي هستم. كاملا هم قابل customize كردنه. با انواع رم و هارد و درايو اپتيكي.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
جكي خان بسيار ارادتمندم.با دوست عزيزي كه مايل به خريد بودند در يك تماس تلفني يك ساعته نماي كلي اشل خريد را ذكر نمودم,باشد كه مقبول افتد.در ضمن از اظهار لطف شما سپاسگزارم و اميدوارم سرفراز و پيروز باشيد.
(در اصل دوست مشتركمان را تفهيم اتهام نمودم!!)ببخشيد كه بنا به عادت ديرين جواب پست هاي شما را كه گرماي خاصي بخصوص از ديد آمار بازديد كنندگان به اين بخش بخشيد را تك به تك نداده ام.من كماكان در خدمتم.اوچك شما و تمامي دوستان.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
جكي جان با 500 هزار تومن كمتر ميشه يه لپ تاپ با تقريبا همين مشخصات از مارك Dell 510m تهيه كرد. ميشه بگي چرا سراغ اين مدل نميري؟!من كه خودم همين 10 روز پيشتر خريدم و راضي هستم. كاملا هم قابل customize كردنه. با انواع رم و هارد و درايو اپتيكي.

آقا از جوابتان لذت بردم فراوان.خيلي خوشحالم كه ميبينم دوستي از خريد خودش بسيار راضي است.هيچ چيز دل انگيز تر از اين نيست كه دوستان را دلشاد و مطمئن ببينم.بخصوص اگر توانسته باشم كمك ناچيزي نموده باشم.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
دفتر خاطرات عزيز من با هيچكدوم از مارك ها مشكلي ندارم ،‌اين دوستمون كه مي خواد بخره ، zoom‌ كرده روي توشيباها براي همين من دنبال توشيباها رفتم .

حالا كه شما اين مدل رو تازه گرفتي ، مي شه يك مقدار ازش آمار بدي ؟ راضي كه هستي ؟ مشكلي ، كمبودي ؟

ممنون

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ببين جكي عزيزم. من هم يه مدت روي توشيبا s151 زوم كرده بودم. بعد رفتم روي سوني k27 بعد سوني k33 بعد سوني k35 بعد برگشتم به مدل توشيبا s229 و آخر كار رسيدم به اين مدل dell510m :wacko:
راستش رو بخواي براي هر كدام از اين مدلها يك ماه تمام تحقيق كردم و انواع review ها رو خوندم. همشون هم مدلهاي خوبي بودن اما نميدونم چرا وقتي لپ تاپ پاش رو توي ايران ميذاره قيمتش فوث العاده زياد ميشه. در صورتي كه به نظر من چون از خيلي از خدمات پس از فروش نميشه استفاده كرد بايد قاعدتا ارزون بشه و.. به هر حال اين مدل رو توي روزنامه ديدم. توي اينترنت هم در موردش جستجو كردم. نكته قابل توجه اينكه هم زيگورات و هم دليران اين مدل رو با انواع و اقسام رم و هارد و درايو اپتيكي و سي پي يو customize كرده بودن و رنج قيمت هاي خوبي داشت. البته نمايندگي شهر يزد مدلي رو كه من انتخاب كرده بودم 1445000 ميداد. زيگورات تموم كرده بود و ميگفت تا 2 هفته ديگه مياره. دليران هم كه داشت 1355000 ميداد. من ميخواستم از دليران بگيرم اما يكي از دوستانم با يكي از مغازه هاي كامپيوتري مجتمع پايتخت تهران آشنا بود و اين مدل رو با 1270000 تومن واسم خريد 45 تومن هم كيف اصل دل. واسه من قيمت مناسبي از آب دراومد.
در مورد مشكلاتش.. تا حالا زياد ازش كار نكشيدم. اصولا وقتي آدم اول چيزي ميخره نازش ميكنه و ميذاره سرجاش و.. :blush: اما فعلا ميتونم بگنم 2 تا پورت usb بيشتر نداره. اگه يكي ديگه هم داشت خيلي بهتر بود!! در ضمن كنترل صداي خارجي بيرون لپ تاپ نداره. يعني اگه بخواي صداي لپ تاپ رو كم و زياد كني بايد حتما لپ تاپ باز باشه و با كليد هاي مكان نما اينكار رو انجام داد. فعلا چيز ديگه اي به يادم نميرسه. :rolleyes:

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
ببين جكي عزيزم. من هم يه مدت روي توشيبا s151 زوم كرده بودم. بعد رفتم روي سوني k27 بعد سوني k33 بعد سوني k35 بعد برگشتم به مدل توشيبا s229 و آخر كار رسيدم به اين مدل dell510m :wacko:
راستش رو بخواي براي هر كدام از اين مدلها يك ماه تمام تحقيق كردم و انواع review ها رو خوندم. همشون هم مدلهاي خوبي بودن اما نميدونم چرا وقتي لپ تاپ پاش رو توي ايران ميذاره قيمتش فوث العاده زياد ميشه. در صورتي كه به نظر من چون از خيلي از خدمات پس از فروش نميشه استفاده كرد بايد قاعدتا ارزون بشه و.. به هر حال اين مدل رو توي روزنامه ديدم. توي اينترنت هم در موردش جستجو كردم. نكته قابل توجه اينكه هم زيگورات و هم دليران اين مدل رو با انواع و اقسام رم و هارد و درايو اپتيكي و سي پي يو customize كرده بودن و رنج قيمت هاي خوبي داشت. البته نمايندگي شهر يزد مدلي رو كه من انتخاب كرده بودم 1445000 ميداد. زيگورات تموم كرده بود و ميگفت تا 2 هفته ديگه مياره. دليران هم كه داشت 1355000 ميداد. من ميخواستم از دليران بگيرم اما يكي از دوستانم با يكي از مغازه هاي كامپيوتري مجتمع پايتخت تهران آشنا بود و اين مدل رو با 1270000 تومن واسم خريد 45 تومن هم كيف اصل دل. واسه من قيمت مناسبي از آب دراومد.
در مورد مشكلاتش.. تا حالا زياد ازش كار نكشيدم. اصولا وقتي آدم اول چيزي ميخره نازش ميكنه و ميذاره سرجاش و.. :blush: اما فعلا ميتونم بگنم 2 تا پورت usb بيشتر نداره. اگه يكي ديگه هم داشت خيلي بهتر بود!! در ضمن كنترل صداي خارجي بيرون لپ تاپ نداره. يعني اگه بخواي صداي لپ تاپ رو كم و زياد كني بايد حتما لپ تاپ باز باشه و با كليد هاي مكان نما اينكار رو انجام داد. فعلا چيز ديگه اي به يادم نميرسه. :rolleyes:
ممنون ، دفترخاطرات عزيز
همونطور كه اسفنديار خان گل هم مي گه ، متاسفانه عليرغم هزينه گزافي كه براي لپ تاپ مي شه ، شركت ها و فروشندگان به هيچ وجه مشتري رو تحويل نمي گيرن و به خودشون هيچ زخمتي نمي دن . بعضي ها قيمت مي خواستن بدن ، زورشون ميومد ، چه برسه به خدمات . متاسفانه به خاطر فضاي بسته اقتصادي اينها فكر مي كنن كه مردم مجبور هستن از اينها بخرن و از همه هم طلبكار هستن . حالا بي خيال ....

پس شكر خدا شما مشكلي نداري و راضي هستي .
راستي چي شد كه بعد از تحقيقات اين رو انتخاب كردي ؟
عملكرد سيستم چطوره ؟ از لحاظ سرعت ،‌شارژ ؟ يا كند شدن ؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
همونطور كه گفتم من خيلي ازش كار نكشيدم. لپ تاپ هاي متفاوت و زيادي هم نديدم كه بتونم مقايسه كنم. مهم اينه كه دوستتون واسه خريد تصميم نهايي رو بگيره و گرنه هرچي بيشتر بگردي مدلهاي بيشتري پيدا ميكني و ترديدت بيشتر ميشه. البته نميگم بدون تحقيق كار انجام بدي ولي تحقيق هم حدي داره! ;)
به قول آقا اسفنديار مهم اينه تو چي ميخواي نه اينكه لپ تاپ چي بهت ميده. چون اصولا لپ تاپ ها خيلي تغيير پذير نيستن بايد يه مجموعه رو با هم قبول كني. و توي اين مدل دل تقريبا به اندازه سر هم كردن يه كيس كامپيوتر دستت باز هست. قيمتهاي دليران رو هم من اينجا ميذارم. البته خيلي متنوع هست.

DELL INSPIRON 510M
Intel® Dothan (1.8GHz)
2048 KB L2 CACHE
DVD + CD-RW Combo Drive
512 MB RAM / 60GB HDD
15 " XGA TFT LCD , 64 MB
56K MODEM+100 Base LAN
Wi-Fi / BlueTooth / S-Video
RS232/USB2/LPT/VGA /IrDA
MS Windows XP Home
15,550,000 Rls

مدلي كه من خريدم. :blush:
DELL INSPIRON 510M
Intel® Dothan (1.7GHz)
2048 KB L2 CACHE
DVD + CD-RW Combo Drive
512 MB RAM / 60GB HDD
15 " XGA TFT LCD , 64 MB
56K MODEM+100 Base LAN
RS232/USB2/LPT/VGA /IrDA
MS Windows XP Home
13,550,000 Rls

DELL INSPIRON 510M
Intel® Dothan (1.6GHz)
2048 KB L2 CACHE
DVD + CD-RW Combo Drive
256 MB RAM / 40GB HDD
15 " XGA TFT LCD , 64 MB
56K MODEM+100 Base LAN
RS232/USB2/LPT/VGA /IrDA
MS Windows XP Home
12,300,000 Rls

DELL INSPIRON 510 M
Intel® Dothan (1.5GHz)
2048 KB L2 CACHE
DVD + CD-RW Combo Drive
256 MB RAM / 40GB HDD
15 " XGA TFT LCD , 64 MB
56K MODEM+100 Base LAN
RS232/USB2/LPT/VGA /IrDA
MS Windows XP Home
12,000,000 Rls

DELL INSPIRON 510M
Intel® Dothan (1.8GHz)
2048 KB L2 CACHE
DVD+RW/+R
512 MB RAM / 80GB HDD
15 " XGA TFT LCD , 64 MB
56K MODEM+100 Base LAN
RS232/USB2/LPT/VGA /IrDA
MS Windows XP Home
16,950,000 Rls

DELL INSPIRON 510M
Intel® Dothan (1.7GHz)
2048 KB L2 CACHE
DVD+RW/+R
512 MB RAM / 60GB HDD
15 " XGA TFT LCD , 64 MB
56K MODEM+100 Base LAN
RS232/USB2/LPT/VGA /IrDA
MS Windows XP Home
14,550,000 Rls

DELL INSPIRON 510M
Intel® Dothan (1.6GHz)
2048 KB L2 CACHE
DVD+RW/+R
512 MB RAM / 40GB HDD
15 " XGA TFT LCD , 64 MB
56K MODEM+100 Base LAN
RS232/USB2/LPT/VGA /IrDA
MS Windows XP Home
13,850,000 Rls

DELL INSPIRON 510 M
Intel® Centrino (1.6GHz)
1024 KB L2 CACHE
DVD + CD-RW Combo Drive
256 MB RAM / 40GB HDD
15 " XGA TFT LCD , 64 MB
56K MODEM+100 Base LAN
RS232/USB2/LPT/VGA /IrDA
MS Windows XP Home
12,000,000 Rls

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
خسته نباشيد دوستان.يه مدتي هست كه تلفنمون خرابه و نمي توستم آنلاين بشم.اما مي بينم كه دوستان ديگه بخصوص جكي خان و آقا اسفنديار حسابي اينجا رو رونق بخشيدن و تعداد صفحات اين بخش داره با نرخ تصاعدي بالا ميره.
اسفنديار جان من به اون صورت كسي رو ندارم كه بتونم از اون ور آب لپ تاپ بخرم.مي خواستم بدونم پس جريان اين كارتهاي اعتباري كه به ايران اومدن چيه (مستر كارت و ...)و آيا اصولا نميشه با همين كارتها خريد كرد چون اينطوري واقعا به صرفه تره.خوشحال مي شم اگه در اين مورد هم بيشتر بحث كنيد شايد از شرقيمتهاي بالايه پايتخت وجاهاي ديگه خلاص بشيم.واقعيتش من حاضرم تا وقتي كه شرايط خريد آنلاين فراهم بشه دست نگه دارم و به قول خودت با پول بنز پيكان نخرم....

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
بابا چند نفر بيك نفر؟! :D
دوست بسيار عزيزم جكي خان با توجه به اينكه شما هم خوشبختانه در اين بخش آلوده شده ايد و جور بنده را نيز مي كشيد,خواهشمندم با امكانات ايجاد تصاويري كه داريد,هر از چندگاه (حداقل)چند مدل لپتاپ همانند آنچه تاكنون اقدام نموده ايد معرفي نماييد تا من و دوستان هم فيض ببرند.

دوست عزيزم دفتر خاطرات,بسيار خوشحالم كه ميبينم افكار التقاطي بنده در ذهن شما رسوب كرده است :D .
ولي واقعا داريد بيك كاربر حرفه اي كه مي داند چه مي خواهد -با ذهني باز-تبديل مي شويد.

دوست گرامي الكترونيك عزيز,از فكر خريد آن لاين در صورتي كه كسي شما را ساپورت نخواهد نمود بگذريد.
فرض بر اينكه در اولين مرحله شما كارت اعتباري در ايران تهيه نموديد.الان در جريانم كه خريد با اسامي ايراني براي ايراني در محيط آن لاين در آمريكا طبق قانوني كه تا ارديبهشت آينده به مرحله اجرا در خواهد آمد,ممنوع شده و حتي آي پي هايي كه با آن خريد خود را انجام خواهيد داد نيز رديابي مي شود تا به محض مشخص شدن ,خريد شما كنسل شود.در دومين مرحله هيچ بسته اي مستقيما از آمريكا به ايران ارسال نمي شود.اين قانون در مورد وسايل الكترونيكي(يعني شما :lol: )نيز بدليل وضع تحريم بيشتر نمود مي يابد.من تجربه گرانبهايي در اين مواردي كه گفته ام كسب نموده ام.حال فرض بر اينكه ارسال شد,هزينه گمركي را كه دولت آمريكا بر آن كالاي خروجي با احتساب ماليات و بيمه ارسال وضع مي كند مي دانيد در مورد يك لپتاپ چقدر آب مي خورد؟!هزينه ارسال هم فراموش نشود.حال باز هم به فرض اينكه تمامي مشكلات فوق را گذرانديد...با مشكل گمرك و ترخيص كالاي ايران چه مي كنيد؟تازه پست ما هم كه قبرستان است و شانس بايد بياوريد تا محموله شما گم و گور نشود...
من چندي پيش بسته اي بيمه شده با پست سفارشي براي يكي از دوستان مقيم تركيه كه بدليل برابري قيمت هاي گران آنجا در ارتباط با وسايل الكترونيكي با ايران كه از دوبي تغذيه مي شود,يك موبايل پي 910 آي فرستادم,بغير از گوشي كل پك بدست دوستم رسيد.حال هرچه من از اينجا مشغول پيگيري اين مطلب هستم هنوز افاقه اي نكرده است.اين را گفتم تا بدانيد وضعيت ما به چه منوال است...
كارت اعتباري را از هر كلاه برداري در ايران خريد نكنيد و بسيار دقت كنيد.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
ببخشيد جناب آقاي esfandiyar2002 من یه سوالی داشتم .
می خواستم بدونم آیا درحال حاضر لب تاب hp pavilion z8000 درایران موجود است .
اگر هست قیمت آن حدوداً چقدراست ومن می تونم ازکجا این مدل را تهیه کنم.

بالا