• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از usb :
سلام خدمت اسفنديار عزيز كه وقت ميذاره و جواب سوالها رو به خوبي و كامل ميده واقعا نميدونم چه جوري ازش تشكر كنم
بلوتوث درست شد يعني درست بود منتها من نرم افزار pc suite را نصب نکرده بودم و با نصب اون مشکلم حل شد
و چه سرعتی داره لا مصب :)

اما هنوز با اینفرا رد مشکل دارم :(

اما یه مشکلی هست در مورد موس: من یه موس به پورت usb وصل کردم اما هر چند دقیقه یکبار قطع و وصل میشه

و بعد از 30 دقیقه کار مداوم اصلا کار نمیکنه و باید یکبار usb بیارم بیرون و دوباره وصل کنم . به نظر شما مشکل از کجاست ؟
بازهم ازتون متشکرم

خوشحالم كه مشكلتان حل شد و همين طور از دفتر خاطرات عزيز هم بي نهايت ممنون كه مشكل دوستمان را با درايت خويش حل كردند.
دوست خوبم,دلايل چندي در اين ارتباط وجود دارد:
1-آيا ماوس شما سالم است؟
2-از چه نوع ورژن USB برخوردار است؟1.1 و يا 2؟حتي اختلاف بين پورت لپتاپ و ماوس شما از نظر ورژن بر كيفيت كار تاثير نامطلوب مي گذارد.
3-آيا در setup و يا bios دستگاهتان دقت نموده ايد كه تداخل دارند يا خير؟
4-آيا بر روي پورت ديگر USB لپتاپ خودتان(كه معمولا حداقل دو تاست)امتحان كرده ايد؟
5-آيا درايور آن را نصب نموده ايد يا ويندوز خود آن را خوانده است؟پيشنهاد مي كنم كه آن را نصب كنيد اگرچه از اين پورت استفاده مينماييد.
خوشحال مي شوم كه نتايج بعمل آمده را بمن بگوييد.موفق و شاد باشيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
از كاميكس و جكي خان و الكترونيك عزيز و حتي ساير دوستان مي خواهم بازهم اين بخش را از الطاف گوهر بار خود بي نصيب نسازند.بابا جان اينجا متعلق به همه شماست و ملك شخصي بنده كه نيست... :happy:

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
اسفنديار جان هيچ كس يه همچين فكري نمي كنه .

من هر زمان كه وقت كنم با مقاله و مطلب جالبي پيرامون لپ تاپ ببينم ، اينجا قرار مي دم تا بقيه دوستان هم استفاده كنن .

شما هم مشغول باش ، من هميشه به اينجا سر مي زنم و پست هاي خوب شما و ساير دوستان رو مي خونم . ( مثل اينكه خيلي جدي و مديريتي شد :eek: :blink: :lol: )

در هر صورت فكر نكن ،‌اگه پستي نمي زنم يعني اينجا رو نكاه نمي كنم .

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلامي دوباره

دفتر خاطرات دمت گرم اينفرارد درست شد . كولاك كردي :)

اسفنديار خان من هنوز نرسيدم اون كارايي كه گفتي انجام بدم.اما به محض اينكه چك كردم خبرشو بهتون ميدم
ولي يك مشكل ديگه هست
گاهي اوقات cd rom با فشار دادن دکمه eject باز نمیشه و مجبور میشم که کلیک راست کنم روی cd rom و eject کنم اما اگر یکبار خاموش و روشن کنم مشکل حل میشه ولی باز دوباره چند تا cd که بذارم دوباره همون مشکل پیش میاد .

به نظر شما ایراد سخت افزاری داره ؟ :(

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اسفنديار جان هيچ كس يه همچين فكري نمي كنه .

من هر زمان كه وقت كنم با مقاله و مطلب جالبي پيرامون لپ تاپ ببينم ، اينجا قرار مي دم تا بقيه دوستان هم استفاده كنن .

شما هم مشغول باش ، من هميشه به اينجا سر مي زنم و پست هاي خوب شما و ساير دوستان رو مي خونم . ( مثل اينكه خيلي جدي و مديريتي شد )

در هر صورت فكر نكن ،‌اگه پستي نمي زنم يعني اينجا رو نكاه نمي كنم .
بله دقيقا.
من ترجيح ميدم پستهاي شما و همچنين يقيه ي دوستان مثل Xradical و جكي را در بخش هاي ديگه بخونم تا چيز جديدي بنويسم. :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
2-از چه نوع ورژن USB برخوردار است؟1.1 و يا 2؟حتي اختلاف بين پورت لپتاپ و ماوس شما از نظر ورژن بر كيفيت كار تاثير نامطلوب مي گذارد

دليل قانع كننده اي براي اين قضيه داري ؟‌ :rolleyes:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از hwt :
دليل قانع كننده اي براي اين قضيه داري ؟‌ :rolleyes:
منظورم اينه كه به لحاظ كارايي اون هم در ماوس عملا همچين چيزي نميتونه باشه چون سرعت ماوس در حد 1 مگ در ثانيه هم نيست و براي همين نبايد زياد فرقي بين usb1.1 , usb2 براي ماوس وجود داشته باشه.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
رفقا يه خبري رو بايد اعلام كنم ، بالاخره ديروز با kamix‌رفتيم وبراش لپ تاپ خريديم .

Acer 1683‌ رو خرديم ، قيمت 1,480,000‌با يكسال گارانتي ايران و بهمراه كيف Acer .

aspire1680.jpg

inner_main_as1680.gif

لينك سايت Acer

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
مبارك باشه.. توي اين يك ماهه گمون كنم 3 تا از بچه هاي اين تايپيك لپ تاپ خريدن! :blush: :D
ميشه مشخصاتش رو بذاري اينجا؟!

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
Centrino 1.7GHz Dothan 2MB
Intel 855GME
512MB DDR 333
60GB 8MB Cache
ATI MOBILITY RADEON 9700 64 MB
DVD Burner
MMC/SD/MS 3-in-1
100/54Mbs /BlueTooth
364 x 279 x 33.9/38.9 mm /2.95 kg
5-hour battery life 9 Cells
15.4" WXGA

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد NORTON GHOST
اين نرم افزار به شما کمک خواهد کرد که از شر ويندوز عوض کردن در همه کامپيوتر ها ( لب تاپ و دسکتاپ ) بي نياز شويد

کار با آن بسيار ساده است
1- ابتدا نرم افزار را نصب کرده و آن را اجرا کنيد
2-گزينه BACKUP در زير شاخه GHOST BASIC را انتخاب کنيد
3- NEXT زده و درايو ويندوز خود را انتخاب کنيد و سپس نوع زخيره سازي را انتخاب کنيد
4-NEXT را زده و منتظر RESTART شدن سيستم بمانيد و از منوي ظاهر شده وارد GHOST را انتخاب کرده
و منتظر بمانيد تا کار تمام شود
-------------------------------------------
براي استفاده از IMAGE
زماني که اوضاع ويندوزتان قاراشميش شد
1-گزينه RESTORE در زير شاخه GHOST BASIC را انتخاب کنيد
2- مسير فايل IMAGE را بدهيد و 3و4 را تکرار کنيد
---------------------------------------------------------
من حدود يک سال است که به جاي نصب ويندوز از اين نرم افزار استفاده مي کنم اميد است مورد استفاده شما قرار گيرد

----
ما هم از صميم قلب :wub: تبريك مي گوييم انشا الله روزي همه بجه ها با نوت بوك شان در اين فروم مطلب بنويسند

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
دوست عزيز مي شه اطلاعات بيشتري در مورد نمايندگي chainteh بذاري؟آدرسي شماره تلفني.

شماره تهران : 4-6497213 و 11-6486507
فکس : 647215

شماره دوبي : 3555232-009714
فکس :3553381 -009714

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
آقا کسی این کیف ما راپیدا نکرد؟‍؟‍؟؟ :( :wacko: :wacko:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
1- USB عزيز حتما مواردي را كه گفتم كنترل كن و خبرش رو بمن بده.
2-HWT خان,بلي تاثير مي گذارد البته نه در آن حدي كه قابل توجه باشد ولي قابل ثبت و اندازه گيري است.در F،Q يك سايت مرتبط با لپتاپ مي خواندم كه اختلاف اين دو ورژن باعث بروز اشكال جزئي در عملكرد مي شود.البته كاملا اشاره اي كه چه نوع اشكالي و چه نوع عملكردي نبود,ولي من صلاح ديدم به مشكل دوستمان تعميم دهم.
3-USB عزيز در رابطه با خروج سي دي,ببينيد آيا برنامه نرم افزاري خاصي براي اين كار در ديسكت حاوي درايور هاي دستگاه وجود ندارد؟ بعيد مي دانم كه اشكال سخت افزاري باشد.
4-جكي خان ديشب با كاميكس صحبت كردم و تبريك هم گفتم.باز هم مبارك است.در ضمن قرار شد از تجارب كار با اين لپتاپ در اين بخش مطالبي نوشته شود.
5-ALEXIN عزيز جريان اين كيف چيست؟مگر به وب سايتي كه برايتان لينك زدم,مراجعه نكرديد؟نتيجه چه شد؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
فروش ويژه لپتاپ هاي acer توسط شركت ايز ايران و با همكاري موسسه مالي و اعتباري بنياد.
جهت اطلاعات بيشتر به روزنامه جام جم مورخه 83/11/25 مراجعه و يا به سايت آنلاين آن مراجعه شود.
http://www.jamejamdaily.com

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از esfandiyar2002 :
فروش ويژه لپتاپ هاي acer توسط شركت ايز ايران و با همكاري موسسه مالي و اعتباري بنياد.
جهت اطلاعات بيشتر به روزنامه جام جم مورخه 83/11/25 مراجعه و يا به سايت آنلاين آن مراجعه شود.
http://www.jamejamdaily.com
اسفنديار جان ،‌ آگهي رو نداري ،‌يا اطلاعات بيشتر . من هيچوقت نتونستم در اين سايت جام جم چيزي پيدا كنم .

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقا اسفنديار

مشكل موس حل شد . مشكل از خود موس بود كه ايراد داشت و با تعويض موس ديگه مشكلي نداره .

اما من هنوز با cd rom مشکل دارم و بعضی وقتها با فشار دادن دکمه eject بیرون نمیاد

منظور از نرم افزار كه گفتيد , چه نوع نرم افزاری مثلا ؟ :(

و یک مسله دیگه:

سرعت اتصال به اینترنت .

من با کارت 56 kb یا همون E1 وصل میشم اما همیشه سرعتش 33.6 Kb

در صورتی که من با همون خط و همون کارت با pc خودم 56 k وصل میشم . اگر میشه یک توضیحی هم راجع به این موضوع بدید
باز هم از وقت و حوصله ایی که برای جواب دادن به سوالها میگذارید تشکر می کنم :)

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوباره خدمت همه دوستان

من امروز كابلs- video لپتاپ خریدم . یک کابل 15 سانتی متری که یک سرش به لپتاپ و سر دیگشو توسط کابلهای معمولی ویدیو به تلویزیون وصل میشه .
بعد به قسمت display - setting و قسمت .. extended را فعال کردم اما هیچ تصویری روی تلویزیون نمیاد ( طبق help لپتاپ )

یعنی هر کار که بگید کردم اما نشد که نشد .
شاید کابل , کابل درستی نیست ؟

اگر که دوستان در این زمینه اطلاعاتی دارند ممنون میشم اگر راهنمایی کنند

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از usb :
سلام دوباره خدمت همه دوستان
من امروز كابلs- video لپتاپ خریدم . یک کابل 15 سانتی متری که یک سرش به لپتاپ و سر دیگشو توسط کابلهای معمولی ویدیو به تلویزیون وصل میشه .بعد به قسمت display - setting و قسمت .. extended را فعال کردم اما هیچ تصویری روی تلویزیون نمیاد ( طبق help لپتاپ )یعنی هر کار که بگید کردم اما نشد که نشد.شاید کابل , کابل درستی نیست ؟اگر که دوستان در این زمینه اطلاعاتی دارند ممنون میشم اگر راهنمایی کنند
سلام دوستان.
خوشحالم كه دوباره تونستم اينجا مطلبي بنويسم.در ضمن به USB عزيز كه به تازگي لپ تاپ خريده صميمانه تبريك مي گم.اميدوارم يه روزي همه ي دوستان اين بخش صاحب لپ تاپ بشن.از همه ي دوستان ممنونم به خصوص اسفنديار عزيز كه رونق خاصي به اين قسمت بخشيده.
USB جان من خودم يه همچين مشكلي رو با كامپيوتر روميزي خودم داشتم و نميتونستم اون رو به تلويزيون وصل كنم.مي خوام يه نكته رو يادآوري كنم شايد مشكلت رو حل كنه.ببين جداي از اينكه اتصالات بين كامپيوتر و تلويزيون بايد صحيح باشه قبل از روشن كردن كامپيوتر بايستي تلويزيون رو به سيستم وصل كني و بعد اونو روشن كني.بعد از اين مراحل كامپيوتر رو راه اندازي كني تا اتصال بين سيستم و تلويزيون شناسايي بشه.( چون اصولا تا تلويزيون فعالي وجود نداشته باشه سيستم اجازه ي تعويض نمايشگر رو نميده.)بعداز اين مراحل بايد به قسمت تنظيمات سيستم مراجعه كني كه در صفحه ي 60 راهنماي لپ تاپ (نسخه ي PDF كه من دارم) تنظيمات اين قسمت به خوبي توضيح داده شده اگر هم متوجه نشدي بگو تا ترجمه شده ي اون رو اينجا بذارم.

بالا