• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

phacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
در مورد قيمت بايد بگم چون از خارج برام ميارن زير 1.200.000 برام در مياد! توي بازار ايران قيمتش خيلي بالاتر از اين حرفهاست. به نظرم نسبت به اين قيمتي كه برام درمياد خيلي مدل خوبيه. :)
ميگم نميشه بگي براي ما هم بيارند ؟

phacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بپ تاپ تا يه مليون و هشتصد چي ميدن ! ؟

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از phacker :
آقا بپ تاپ تا يه مليون و هشتصد چي ميدن ! ؟
خوش اومدي دوست خوب.
يك مليون و هشتصد هزار تومن كم پولي نيست و باهاش خيلي چيزا ميدن.تو اين محدوده از قيمت هم لپ تاپ هاي زيادي وجود دارن كه هركدومشون كارايي خاص خودشونو دارن كه معرفي تك تك اونا تو مجال اين بخش نمي
گنجه.من پيشنهاد مي كنم مطالب اين بخش رو يه بار از اول تا آخر به دقت بخون تا يه سري اطلاعات اوليه دستت بياد كه مطمئنا تو انتخابت ميتونه خيلي تاثير گذار باشه.بعدش هم متناسب با كاري كه مي خواي انجام بدي يكي دو تا مدل رو انتخاب كن و اينجا بگو تا دوستان ديگه هم با فراغ خاطر بتونن در موردش نظر بدن.بازم مشكلي بود مطرح كن.

phacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش با اين مشخصات بهتره : Dell یا HP
رم 512 مگابایت
هارد 40 گیگابایت حداقال
دارای فکس مودم
کارت گرافیک 64 حداقل

قابل ارتقا هم باشه ! شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟ مدت زمان کار باتری 3 ساعت کافیه :happy:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از phacker :
راستش با اين مشخصات بهتره : Dell یا HP
رم 512 مگابایت
هارد 40 گیگابایت حداقال
دارای فکس مودم
کارت گرافیک 64 حداقل
قابل ارتقا هم باشه ! شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟ مدت زمان کار باتری 3 ساعت کافیه :happy:
نمي دونم صفحات قبلي رو خوندي يانه.به هر حال اين مشخصاتي كه گفتي تو اكثر مدلها وجود داره و نميشه صرفا با اين اطلاعات دو مدل لپ تاپ رو با هم مقايسه كرد.مهم اينه كه تو چه زمينه اي ميخواي از لپ تاپ استفاده كني.چون همون طور كه گفتم اكثر مدلها كارايي خاص خودشون رو دارن.در ضمن چون به پردازنده اشاره نكردي فهميدم كه نوشته هاي قبلي رو خوب نخوندي.اگه يه سر به صفحات قبلي بزني جواب خيلي از سوالها رو مي توني پيدا كني.اينجوري هم مي توني تو وقتت صرفه جويي كني هم اينكه مطالب تكرار ي اينجا مطرح نميشه.

phacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ممنون. كابل روي سيستم نيست. توي قسمت ساپورت دل نوشته بود. انگار مشكل اصلي از تلويزيون ماست.. :(
دفتر جون ميگم اين نوت بوكي كه خريديو ماهم بخوايم بخريم سفارش چجوريه !؟ لينك بديم دانلود ميكني ؟ :D نه جدي مدل قشنگي بود چجوري مشه گير آورد !؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از phacker :
دفتر جون ميگم اين نوت بوكي كه خريديو ماهم بخوايم بخريم سفارش چجوريه !؟ لينك بديم دانلود ميكني ؟ :D نه جدي مدل قشنگي بود چجوري مشه گير آورد !؟
خداوكيلي ازش راضي هستم. اگه بري مجتمع پايتخت ميتوني با قيمتي ارزونتر از جاهاي ديگه و البته مطمئن پيدا كني. هر كدام از شركتهاي دليران يا زيگورات نزديك به 100 يا 150 تومان كشيده بودن روي قيمتهاشون كه براي من قابل تحمل نبود. البته من با نت بوكم كشتي نميگيرم! واسه همين با گارانتي مغازه اكتفا كردم. شما رو نميدونم. :D :blush:

phacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خداوكيلي ازش راضي هستم. اگه بري مجتمع پايتخت ميتوني با قيمتي ارزونتر از جاهاي ديگه و البته مطمئن پيدا كني. هر كدام از شركتهاي دليران يا زيگورات نزديك به 100 يا 150 تومان كشيده بودن روي قيمتهاشون كه براي من قابل تحمل نبود. البته من با نت بوكم كشتي نميگيرم! واسه همين با گارانتي مغازه اكتفا كردم. شما رو نميدونم. :D :blush:
من مشهدم !!! قسمتش چند هست اونجا !؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از phacker :
من مشهدم !!! قسمتش چند هست اونجا !؟
اي بابا! من هم يزد هستم! :D آقا التماس دعا. :)
يكي از دوستام حدود 2 ماه پيش از پايتخت خريد 1270000 تومن. دليران و زيگورانت 1350000 ميدادن و توي يزد به اصطلاح نمايندگي فروش ميداد 1450000 ! :blink: :blink: :blink:
اين رو گفتم كه بدوني توي اين بازار چه خبرها كه نيست....

phacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به يزدي شما ! آقا شما همونيو خريدي كه اولا لينكشو دادي ؟ نقره اي بود ديگه ؟ 3 ساعت كار ميكرد ؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از phacker :
به يزدي شما ! آقا شما همونيو خريدي كه اولا لينكشو دادي ؟ نقره اي بود ديگه ؟ 3 ساعت كار ميكرد ؟
بله آقا ... دقيقا همينه. :)

inspiron-510m-250.jpg

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرام من توصيه ميكنم دل بخر به اين دليل كه بسيار سخت جان است دوم انكه از نوع مشابه خود ارزانتر است
سوم اينكه دل به جاي اينكه مانند سوني و توشيبا به زرق برق ودلربايي فكر كند به سخت كاري و هوي ديوتي
بودن ان فكر كرده است.در ضمن به نظر من در تهران اگر خوب بگردي ارزانتر از دبي و اروپا پيدا ميكني
در ضمن دل در ايران به دليل تحريم شيطان اكبر امريكا نمايندهگي رسمي ندارد.واين شركت هاي قارچي هيچكدام نماينده نيستند بنابراين فريب نام اينها را نخور.شركت دل حتي به ايران پيش فاكتور هم نميدهد

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از foto1344 :
دوست گرام من توصيه ميكنم دل بخر به اين دليل كه بسيار سخت جان است دوم انكه از نوع مشابه خود ارزانتر است.سوم اينكه دل به جاي اينكه مانند سوني و توشيبا به زرق برق ودلربايي فكر كند به سخت كاري و هوي ديوتيبودن ان فكر كرده است.در ضمن به نظر من در تهران اگر خوب بگردي ارزانتر از دبي و اروپا پيدا ميكني در ضمن دل در ايران به دليل تحريم شيطان اكبر امريكا نمايندهگي رسمي ندارد.واين شركت هاي قارچي هيچكدام نماينده نيستند بنابراين فريب نام اينها را نخور.شركت دل حتي به ايران پيش فاكتور هم نميدهد
راستش اين مدل دل(Inspiron 510m) به دل منم نشسته و به احتمال زياد اگه پول مول دستم بياد همينو مي خرم.اما با تموم اين حرفها با قضاوتتون در مورد زرق و برق مداري!سوني و توشيبا موافق نيستم.البته در مورد توشيبا نمي تونم همين جوري قضاوت كنم .اما در مورد لپ تاپهاي سوني بايد بگم درسته كه ظاهرشون همه پسنده اما از لحاظ كاركرد هم وضعشون خيلي خوبه و اصولا تو طراحي محصولات سوني اكثر جنبه هاي دستگاه مورد توجه قرار ميگيره.من كه تا حالا نديدم كسي از محصولات سوني ناراضي باشه. تنها مشكلي هم که تو کشور ما وجود داره قيمت بالاي اين نوع لپ تاپ هاست كه واقعا همه نمي تونن اين نرخهای کاذب رو تقبل كنن وبراي همين هم ترجيح ميدن به مدل هاي ديگه مثل DELL ,Compaq,Acer,.... روبیارن.به نظرم اگه كسي مي تونه از خارج خريد كنه بهترين گزينه همون سونيه.

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
نوت بوك من دل مدل Precision M60 است.من اول از دل در دبي و بعد از طريق سايت از دل انگليس و دل ايرلند
قيمت گرفتم و بعد در تهران گشتم و زير قيمت همه آنها گير آوردم و خريدم.درضمن من بررسي كردم نوت بوك هاي دلي كه در ايرلند جمع شدهاندا كثر لوازم ان ساخت كشورهاي معتبر است و بعضي از انها مال چين است در حاليكه
توشيبا هاي موجود در ايران اكثرا ساخت چين هستند.
مدلي كه من انتخاب كردم هارد آن هيتاچي زاپن رم ان تايوان دي وي دي ان تايلند باتري ان ژاپن مدم و كارت شبكه ان
چين فن ان المان و سي پي يو ان امريكا و كارت گرافيك ان ايرلندي است.
در ضمن 25 درصد بازار نوت بوك جهان كه مقام اول است در اختيار دل است و هيچ سايتي مانند دل از مصرف كننده گان پشتيباني نميكند نمونه ان گذاشتن سرويس منوال نوت بوك در سايت است

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از foto1344 :
با سلام
نوت بوك من دل مدل Precision M60 است.من اول از دل در دبي و بعد از طريق سايت از دل انگليس و دل ايرلند
قيمت گرفتم و بعد در تهران گشتم و زير قيمت همه آنها گير آوردم و خريدم.درضمن من بررسي كردم نوت بوك هاي دلي كه در ايرلند جمع شدهاندا كثر لوازم ان ساخت كشورهاي معتبر است و بعضي از انها مال چين است در حاليكه
توشيبا هاي موجود در ايران اكثرا ساخت چين هستند.مدلي كه من انتخاب كردم هارد آن هيتاچي زاپن رم ان تايوان دي وي دي ان تايلند باتري ان ژاپن مدم و كارت شبكه انچين فن ان المان و سي پي يو ان امريكا و كارت گرافيك ان ايرلندي است.در ضمن 25 درصد بازار نوت بوك جهان كه مقام اول است در اختيار دل است و هيچ سايتي مانند دل از مصرف كننده گان پشتيباني نميكند نمونه ان گذاشتن سرويس منوال نوت بوك در سايت است
دوست خوب من كه نمي گم دل بده.منتهي عقيده دارم كه نميشه با چند سطر مدلهاي ديگه رو كنار گذاشت.اينم به خاطر اين گفتم تا اين دوستمون كه مي خواد بخره تو همين ابتداي راه ذهنيت بد پيدا نكنه و بتونه از بين مدلهاي مختلف انتخاب خوبي داشته باشه.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
متاسفانه چند روزي است كه من تنبل و كم كار شده ام...بگذريم...
دوستان عزيزم,لپتاپ در مقام مقايسه با هيچ سخت افزاري قابل بحث و بررسي نيست.
ملاك خريد,انواع آن,تنوع و انواع قطعات بكار رفته و سازندگان مختلف آن و...همگي سبب مي شوند تا ديدگاه متفاوتي نسبت به آن داشته باشيم.ديدگاهي كه متاسفانه منبعث از سخت افزار است تا خود لپتاپ.
تمامي كوشش من در اين بود تا اين تفاوت و همچنين اين ديدگاه متمايز با باقي موارد درك شود.كما اينكه وقتي دوست عزيزمان خواشتند در مورد PDA مطلبي نوشته شود,من با توجه به تجربه ام از لپتاپ نيك مي دانستم مقوله پرداخت به اين وسيله متفاوت از لپتاپ خواهد بود و بهتر ديدم كه قضاوت در اين باره را به فردي مجرب بسپارم كه داراي ديدگاهي حرفه اي در اين باره است.در اين صورت معلومات اندك و ناقص من نيز اصلاح مي شود و چه چيزي از اين بهتر...
فوتوي عزيز ضمن تبريك به خريد خوبتان من هميشه سعي نمودم كه اين بخش به طرح مباحث غير مرتبط با ديدگاه كلي يعني بصورت انفرادي تبديل نگردد.شما انتخاب بسيار خوبي داشته ايد و همين كه خودتان از آن راضي هستيد بسيار مهم قلمداد مي شود.ولي دلايل شما در باب آنچه كه از آن به عنوان برترين ذكر نموديد كاملا نسبي است.
خود من از لپتاپ ACER استفاده مي كنم و اگر به حرف دوستمان الكترونيك عنايت داشته باشيم كه از سوني دفاع نموده و ايسر را در مقام كامپك و دل و ...توصيف نمودند,بايستي دلگير مي شدم ولي چنين نيست.
بحثي بنام بهترين و بدترين وجود ندارد.يادتان باشد كه طرح چنين مواردي بسيار تجاري به نظر مي رسد تا واقعي.سبب آنكه اگر به پست هاي قبلي من مراجعه مي نموديد,نيك در مي يافتيد كه در اين مقولي نمي توان هيچ چيز را مطلق تصور نمود.حتي من با طرح مقايسه كاركردي لپتاپ در مدل هاي مختلف به دلايلي چند نيز موافق نبودم.حال اين دليل نيست كه من خداي لپتاپ هستم و نظر ديگران نيز برايم مهم نيست,اصل بر آن است كه ضمن احترام به ديگران ببينيم آيا آنچه مي پنداريم را مي توانيم مطلق بينگاريم و آن را تعميم به كل دهيم يا خير.

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب دوست گرام اقاي اسفندياري عزيز سلام
مخلص به هيچ عنوان مقصود خاصي از صحبت هاي خود نداشتم.البته خودم را كم دانش تر ازاين حرف ها ميدانم
من فقط برداشت از تجربه تحقيق و تفحص چند ماهه خودم را در اينترنت و دوستان دارنده لپ تاپ هاي مختلف در مورد لپ تاپ و تجربه پانزده ساله خودم را در صنعت مهندسي برق را ذكر كردم.
هر كدام از لپ تاپ ها به فر مايش شما و جناب الكترونيك از ديدگاهاي مختلفي بايد بررسي گردد و با توجه به نياز
هر شخص بايد آن را بررسي نمود.
من هميشه خواهان فراگيري دانش و تجربه دوستان در زمينه كامژيوتر هستم

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامي شما لطف داريد و من هم از ماحصل گفتار شما لذت بردم.
تجربه شما غني تر است و البته علت اينكه من به چنان پاسخ گويي پرداختم,تنها اين بود كه ظرائف بسياري در انتخاب لپتاپ وجود دارد كه من و باقي دوستان سعي در بيان آن داشتيم ولي هرچه بگوييم تنها بطور نسبي صحت داشته و مطلق نمي باشد كه بتوان سريع نتيجه گيري نمود.اگر بنده نيز كم كار شده ام,بيشتر بدين دليل است كه بار اصلي گفتار من در پست هاي پيشين درج شده است و البته دوستاني كه حوصله و زحمت مطالعه آن را نمي دهند,مداوما در شك و ترديد به سر مي برند.بايد نسبت به لپتاپ يك ديد كلي بدست آورد و سپس دست به انتخاب بر اساس نيازمندي زد.تمامي هدف من هم از ابتدا تا بدينجا همين مورد بوده است.

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از miladmovie :
نظرتون در باره اين فوجيستو زيمنس كه جديدا تبيلغش كي گنه چيه؟
هموني كه قيمتش 999 هزار تومنه !
كجا !! كي !! كدوم :blink:

بالا