متاسفانه چند روزي است كه من تنبل و كم كار شده ام...بگذريم...
دوستان عزيزم,لپتاپ در مقام مقايسه با هيچ سخت افزاري قابل بحث و بررسي نيست.
ملاك خريد,انواع آن,تنوع و انواع قطعات بكار رفته و سازندگان مختلف آن و...همگي سبب مي شوند تا ديدگاه متفاوتي نسبت به آن داشته باشيم.ديدگاهي كه متاسفانه منبعث از سخت افزار است تا خود لپتاپ.
تمامي كوشش من در اين بود تا اين تفاوت و همچنين اين ديدگاه متمايز با باقي موارد درك شود.كما اينكه وقتي دوست عزيزمان خواشتند در مورد PDA مطلبي نوشته شود,من با توجه به تجربه ام از لپتاپ نيك مي دانستم مقوله پرداخت به اين وسيله متفاوت از لپتاپ خواهد بود و بهتر ديدم كه قضاوت در اين باره را به فردي مجرب بسپارم كه داراي ديدگاهي حرفه اي در اين باره است.در اين صورت معلومات اندك و ناقص من نيز اصلاح مي شود و چه چيزي از اين بهتر...
فوتوي عزيز ضمن تبريك به خريد خوبتان من هميشه سعي نمودم كه اين بخش به طرح مباحث غير مرتبط با ديدگاه كلي يعني بصورت انفرادي تبديل نگردد.شما انتخاب بسيار خوبي داشته ايد و همين كه خودتان از آن راضي هستيد بسيار مهم قلمداد مي شود.ولي دلايل شما در باب آنچه كه از آن به عنوان برترين ذكر نموديد كاملا نسبي است.
خود من از لپتاپ ACER استفاده مي كنم و اگر به حرف دوستمان الكترونيك عنايت داشته باشيم كه از سوني دفاع نموده و ايسر را در مقام كامپك و دل و ...توصيف نمودند,بايستي دلگير مي شدم ولي چنين نيست.
بحثي بنام بهترين و بدترين وجود ندارد.يادتان باشد كه طرح چنين مواردي بسيار تجاري به نظر مي رسد تا واقعي.سبب آنكه اگر به پست هاي قبلي من مراجعه مي نموديد,نيك در مي يافتيد كه در اين مقولي نمي توان هيچ چيز را مطلق تصور نمود.حتي من با طرح مقايسه كاركردي لپتاپ در مدل هاي مختلف به دلايلي چند نيز موافق نبودم.حال اين دليل نيست كه من خداي لپتاپ هستم و نظر ديگران نيز برايم مهم نيست,اصل بر آن است كه ضمن احترام به ديگران ببينيم آيا آنچه مي پنداريم را مي توانيم مطلق بينگاريم و آن را تعميم به كل دهيم يا خير.