• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
جاش اینجا نیست ، اما به طور خلاصه خدمتتون عرض میکنم .

یه برنامه تستر هست . که یه کار گرافیکی سنگین از سیستم میکشه ، و با توجه به رفلکس و کنش سیستم

و مقایسه اونها با اون چیزهایی که به طور پیش فرض برنامه نویس براش تعریف کرده ، امتیازی رو

به سیستم شما میده ... هر چه بالاتر بهتر ... البته خود ویندوز Vista هم یک نسخه شبیه این روش

نصبه که به سیستم شما کلی نمره میده ... و یک عدد میانگین هم میده . با سپاس

pv2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. این اولین پست منه. می خواستم بدونم می شه چنین لپ تاپی رو سفارش داد بیارن:

HP Pavilion dv6000t customizable Notebook PC

Genuine Windows Vista Home Premium (32-bit)
Intel(R) Core(TM) 2 Duo T7200 (2.0GHz/4MB L2Cache)
15.4" WXGA BrightView Widescreen (1280x800)
256MB NVIDIA(R) GeForce(R) Go 7400
HP Imprint Finish + Microphone + Webcam
2GB DDR2 System Memory (2 Dimm)
120GB 5400RPM SATA Hard Drive
LightScribe Super Multi 8X DVD+/-RW w/Double Layer
Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network w/Bluetooth
HP Expresscard TV Tuner for Windows Vista Notebook
6 Cell Lithium Ion Battery
Microsoft(R) Works 8.0
HP Home & Home Office Store in-box envelope

اگه می شه کجا برای این کار معتبر هست؟
آیا گارانتی معتبری از hp در ایران هست؟

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام کلارک جان !با این رنج قیمت بهترین انتخاب کارت گرافیک ATI x1400 در نوتبوک dell 6400 هست که بسیار بحث شده! ولی طبق اون حرفهایی که اون روز زدیم به دلایلی:p :happy: تمایل نداری بری سراغ این مدل تنها انتخابی که برات میمونه کارت گرافیک 7400 gforce هست که در بعضی لپ تاپ ها هست! از جمله همون سری hp dv6000t

این جا کامل ترین رده بندی به همراه benchmark ها قرار داده شده

http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Grafic-Cards.130.0.html

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

WOW کاکو دستت .اقعا درد نکنه دنبال همچین لینک و یا عکس کاملی بودم خیلی خیلی ممنونم .
جناب رادیان هم تشکر می کنم به خاطر زحمتی که کشیدید .

در مورد نوتبوک های سری Hp DV600000000t . باید بگم خیلی خیلی عالین فقط 2 تا مشکل دارن ( مشکل که نمی شه گفت ) یکیش CPu هاشون 2 GHz نیستند ! و اسکرین سایز LCD شون هم 14.4 ( هم به خاطر سبک تریش می خوام هم به خاطر دیدن فیلم های با کیفیت HD :f34r: .
ولی از نظر گرافیکی عالی هستند !
بعد فرق سی پیو های Solo رو با Duo نمی دونم کسی هست بدونه کدومشون قوی ترند ؟
سی پیو های AMD از نظر مصرف باتری فکر کنم نصبت به اینتل به کمتره درسته ؟ به همون نصبت قدرتشون ؟

یکی از مدل های HP DV6000z رو پسندیدم ! قیمتش هم فوق العادست !!!
AMD Turion 64 bit - 2.0GHz - 15.4 WXGA BrightView - 2048 MB - 120 GB + sata - 256 Nvidia Gforce 6700
( رمش خیلی بالاست ) !
قیمتش 1150 هست !!! ( البته هنوز هیچ ریویویی ازش نخوندم ) گرافیکش هم مطمئن نیستم که 6700 باشه چون من فقط عدد 6 رو دیدم ( توی فایل PDF کامل ننوشته شده بود ) !!!

ویرایش !!! : اصلا خوشم نیومد از این سری ! قربون همون dV6000T ! این گرافیکش شره !! این ریویوش !!

فکر کنم آخر من میرم همین dv600T ها رو می خرم !!

اینن عکس هم به درد دوستانی که Dell می خوان بخرن و کارت گرافیکش براشون مهمه میتونه راهنمای خوبی باشه :
2cwplec.jpg

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونم رادیان جان
--------------------------
من دوتا سوال دارم که اگر کامل جواب بدید یا لینک کاملی ازش بدید ممنون میشم

1.اگر بخوایم بین یک لپتاپ و یک دسکتاپ یه رابطه ای برقرار کنیم که بشه بازی دو نفره انجام بدیم ( مثل گیم نت : کانتر و جنرال و ... ) -- آیا امکانش هست ؟ اگر هست به چه وسیله هایی نیاز داریم و طریقه ی راه اندازیش چطوریه ؟

2. همین حالت بین دو لپتاپ چطوریه ؟؟ به وسیله ی بلوتوث ؟ WLAN چی , میشه ؟

ممنون و سپاس گذارم
منتظر جواب هستم
یا علی

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
والا بخدا جاش اینجا نیستا ! ...

اما بلی میشه ... میشه از کابلهای crossfire ( من بهش میگم ! نمی دونم بقیه بهش چی میگن )

استفاده کرد و دو سیستم رو با هم lan کرد .

( طریقشو دوستان در بخش شبکه وارد ترند )

بین دو تا پل تاپ ، فکر نمیکنم بشه چون نیاز به Acssesspoint هست ...

اما شاید راه حرفه ای باشه ...

برای مثال نمیشه دو تا pc رو از طریق مودم به هم وصل کرد توی یک خونه ! اما یه راهی هست که میشه

این کار رو به زحمت انجامش داد ... یه سری کابلهای مخصوصی میخواد ... WLAN هم همینطوره ...

bluetooth باهاش میشه یه Local Network برای استفاده از منابع مشترک تشکیل داد ... اما

راجع یه game اطلاعی ندارم ... ( بعیده )

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا تا 600 تومن يه لب تاپ معرفي كنيد //// :rolleyes: :rolleyes:
نميخوام با لب تاپ پرواز كنما پس پيشنهاد يه لب تاپ 1 ميليوني نميخوام در حد همين نهايت 600 تومن يه اب تاپ خوب
معرفي كنيد از همه مهمتر واسم cpu مهمه فقط واسه كارها روز مره و وبگردي و فيلم و ... اين چيزا /// :p :p

يه چيز هم بگين راحت بشه پيدا كرد و ناياب نباشه توي بازار :p پيشاپيش ممنون :cool: :cool:

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز رفتم مجتمع پایتخت تا بعد از کلی تحقیق یک دستگاه لپ تاپ Dell XPS m1210 بخرم. من به دنبال مدلی بودم که سی.پی.یو Core2dou 2GHz و کارت گرافیکی Gforce 7400 داشته باشد.
شرکت های ابزار پیشرو ، زیگورات و دیجیتال تو سایت ها شون نوشتند که این مدل را دارند اما همشون گفتند که نداریم!! :( و بعداً سر بزنید.
تنها فروشگاهی که این مدل را داشت، ارتاک بود که بدون گارانتی 1میلیون 520 و با گارانتی 1 میلیون 570 (آخرین قیمتی که به من داد) و ویندوز ویستا Home می فروخت. من هم چون فکر می کردم گرونه نخریدم. حالا چرا فکر کردم گرونه؟ چون زیگورات تو سایتش قیمت این مدل را 1 میلیون و 490 هزار تومان نوشته. در حقیقت روی مدلی که ندارد قیمت گذاشته.

یکی از دوستانم خونش دوبی است، بهش زنگ زدم و گفتم این مدل را می خواهم . اون هم گفت تو دوبی با همین مشخصات و ویندوز ایکس پی پروفشنال و کیف، 1 میلیون و 460 هزار تومان است. (5800 درهم) تنها مشکلش اینه که گارانتی ایران نداره.
حالا من موندم از ایران و با گارانتی ارتاک بخرم به قیمت 1 میلیون و 570 هزار تومان یا از دوبی بخرم بدون گارانتی ایران اما 110 هزار تومان زیر قیمت؟(بدون احتساب بهای کیف) دوستان کمک کنید؟

آیا کسی از کیفیت گارانتی ارتاک خبر داره؟

پی نوشت:
http://www.parsartak.com/warranty.php
ارتاک باطری را 1 ماه ضمانت می ده.

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

یکی از دوستای من می خواد یه ACER 4152 دست دوم بگیره .
فروشنده قیمت رو 700 تومن میگه . اساتید نسبت به امکاناتش خرید اونو توصیه می کنند ؟

ممنون

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
جناب راديان. من با خوندن مطالب احساس كردم شما خيلي با hp موافق نيستيد. من هم مثل شما از سوني خوشم نمياد . چون الكي گرون هست. ولي فكر ميكنم dell هم خيلي يغور هست. با اين تفاصيل . اگر يك لپ تاپ براي كارهاي برنامه نويسي ، طراحي صفحات اينترنتي و بعضي موقع ها كپچر بخوام و بودجه ام در حد 1.5 ميليون باشه و حداقل lcd هم 15 اينچ بخوام شما كدوم مدل از hp و كدوم مدل از dell رو پيشنهاد ميكنيد؟ براي خريد hp كجا برم ( dell رو ميدونم . قبلاً گفتيد) ممنون از راهنمايي شما

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
خوب نظر راجع به ظاهر کاملا یک امر شخصی تلقی میشه دوست عزیز ....

برای مثال من که خودم dell رو به toshiba ترجیح میدم .

از HP توی سری 6000 میتونین چیزهای مناسبی پیدا کنین و توی dell هم فعلا یکه تاز 6400 هست ...

برای موارد اولی کاربری که اشاره فرمودین ، 6400 سری N کارتون رو راه میندازه ...

اما Capture کردن ، سیستم ( مخصوصا CPU قوی میخواد ) ... شما اگه performance سیستم رو در حین

capture مشاهده کنین به وضوح متوجه این امر میشین و cash 4 مگ اینجا به درد میخوره ...

برای همین سری D رو پیشنهاد میکنم .

با سپاس .

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه عزيزان

حقيقتش من مي خوام يك نوت بوك بخرم و تا حدود 1.700 يا 1.800 بودجه دارم.

خودم بين دو مدل موندم ( اگه شما با اين پول يا حتي پول كمتر پيشنهاد بهتري داريد هم بفرماييد ) :

- dell latitude d820
( core 2 duo 2GHz با رم 2 گيگ و هارد 120 و گرافيك nvidia 512 MB quadro N120 و screen WSXGA + 15.4 )

- Sony FE890N/H made in USA

اگه كمكم كنيد ممنون مي شم .

راستش يه 2-3 تا سوال هم دارم

1- دل ساخت ايرلند و مالزي تو بازار هست . كدومش خوبه و چه فرقي دارن ؟

2- دل رو بايد از كجا و با كدوم گارانتي خريد ؟ سوني چطور ؟

3- در مورد كارت گرافيكي ، من اطلاعاتم ضعيفه . مي خوام بدونم share يعني چي ؟ خوبه يا نه ؟ اين دو مدلي كه من مد نظر دارم گرافيكشون چه جوريه ؟

نوت بوك رو بيشتر براي اين مي خوام كه ممكنه زياد مسافرت برم و البته اينترنت ( بشدت! ) و كمي بازي هم مي خوام !

پيشاپيش از محبتتون ممنون

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
شما کارتون چیه ؟

و آیا در شرایط سخت سفر میکنید ؟

آیا احتمال صدمه دیدن لپ تاپتون رو میدید ؟

اگر جوابتون مثبت هست ... بهترین انتخاب شما گزینه اول است و بدترین گزینه دوم!

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
خوب نظر راجع به ظاهر کاملا یک امر شخصی تلقی میشه دوست عزیز ....

برای مثال من که خودم dell رو به toshiba ترجیح میدم .

از HP توی سری 6000 میتونین چیزهای مناسبی پیدا کنین و توی dell هم فعلا یکه تاز 6400 هست ...

برای موارد اولی کاربری که اشاره فرمودین ، 6400 سری N کارتون رو راه میندازه ...

اما Capture کردن ، سیستم ( مخصوصا CPU قوی میخواد ) ... شما اگه performance سیستم رو در حین

capture مشاهده کنین به وضوح متوجه این امر میشین و cash 4 مگ اینجا به درد میخوره ...

برای همین سری D رو پیشنهاد میکنم .

با سپاس .
با اين توضيحات فكر ميكنيد DV6291 كه قبلاً خودتون معرفي كردي برام مناسبه يا نه ؟
اگر ميشه از HP هم يك مدل بطور مشخص پيشنهاد كنيد. ممنون

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
راستش توی این سری و این رده قیمت HP اگه بخواین بگیرین ، هیچ کدوم همه چیو با هم ندارن ...

اونی که cpu قوی داره گرافیکش ضعیفه و اونی که گرافیکش قویه CPU ضعیفی داره ...

و گزشته از همه ی این موارد ، HP گارانتی کننده ی معتبری نداره ...

یه مدل ارایه شده بود 4 صفحه قبل ... به نظر من مناسبه ، اما گرافیکش ضعیفه ...

با سپاس از همراهی شما دوست عزیز .

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه عزيزان

خودم بين دو مدل موندم ( اگه شما با اين پول يا حتي پول كمتر پيشنهاد بهتري داريد هم بفرماييد ) :

- dell latitude d820
( core 2 duo 2GHz با رم 2 گيگ و هارد 120 و گرافيك nvidia 512 MB quadro N120 و screen WSXGA + 15.4 )

3- در مورد كارت گرافيكي ، من اطلاعاتم ضعيفه . مي خوام بدونم share يعني چي ؟ خوبه يا نه ؟ اين دو مدلي كه من مد نظر دارم گرافيكشون چه جوريه ؟

نوت بوك رو بيشتر براي اين مي خوام كه ممكنه زياد مسافرت برم و البته اينترنت ( بشدت! ) و كمي بازي هم مي خوام !

پيشاپيش از محبتتون ممنون

سلام

عرض شود اگر قصد شما مسافرت و اینا ست و اینکه وزن دستگاه براتون چقد مهمه؟ این لبتاپ ها با کیف حدود 3 کیلو گرم و بیشتر وزن خواهند داشت و اگر همیشه میخوایید این کیف و جابجا کنید توصیه میکنم اصلا دنبال 15.4 اینچ نباشید ضمن اینکه عمر باطری چقدر براتون اهمیت داره ؟

در کل اگر به وزن و عمر باطری اهمیت میدید : توصیه میکنم از سری های 13.3 اینچ یا حداکثر 14 اولی وایده (مستطیل) دومی نرمال هست ( مربع) توصیه من در این مورد میتونید از سری SZ سونی انتخاب کنید که هم گرافیک اختصاصی دیدیکتت داره هم گرافیگ شیر شده اینتل ( مصرف باطری کمتر ) هر دو رو تو دستگاه دارید
کد:
 7 	SZ 440N13 	2.0GHzCore2DuoT7200 	2GBDDR2 	100GBSATA 	13.3'WXGA Xbrite 	DVD+/-RW DL 	335MB(Geforce 7400+Intel) 	1.8 KG 	19,700,000 ریال

SONY%20-%20VAIO%20-%20SZ240%20P07.jpg

اگر وزن دستگاه براتون مهم نیست همین D820 رو بردارید
137.jpg

اگرم نه وزن و نه عمر باطری براتون اهمیت انچنانی نداره میتونید از سری HP Pavilion dv6000t با همون مشخصات بالا بردارید با قیمت خیلی ارزون تر

32000604-2-120-0.gif

البته DELL 6400 هم خیلی خوبه در همین رنج هستش منتها چون خانم هستید فکر نکنم دیزاینشو بپسندید;)

121.jpg

البته دو تای اخری به دلایل مختلفی برای کسانی که زیاد مسافرت میرن توصیه نمیشه در واقع اینا کاربرد home office دارن در واقع مناسب جابجایی بین ایندو یا دانشگاه تا خانه هست که بعد باید روی جای ثابتی مثل میز مستقر بشند بنابراین انتخاب با خود شماست

موفق باشید

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی شما میفرمایید ایشون 1.900 پول بیزبون رو بدن به یه چیزی که اگه چپ نگاش کنی ، قنش به تر تر

بیفته ! ...

یه سری به تعمیر گاه های لپ تاپ بزنید ! ...

یا یه سر به همین فروم خودمون ! ببینین یه نفر هست که با insprion مشکل داشته باشه !

چه برسه به latitude !

در عوض چه مشکلاتی که با سونی داشتن ! سونی خوبه اما واسه کسی که پولشو از سر راه آورده باشه

و بخواد بزارش لای پنبه و روزی 1 ساعت نه بیشتر از سیستمش کار بکشه !

سری latitude اگه قیمت بالایی داره برای اینه که برای محیط های خسته طراحی شده مثل

اسکله های نفتی ! جایی که اگه سونی 100 کیلومتریش برسه ، خودشو میزنه به هنگ کردن !

در ثانی با این قیمت توی برند DELL میشه یه سیستم 2.5 برابر این قدرتمند رو خرید !

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی شما میفرمایید ایشون 1.900 پول بیزبون رو بدن به یه چیزی که اگه چپ نگاش کنی ، قنش به تر تر

بیفته ! ...

یه سری به تعمیر گاه های لپ تاپ بزنید ! ...

یا یه سر به همین فروم خودمون ! ببینین یه نفر هست که با insprion مشکل داشته باشه !

چه برسه به latitude !

در عوض چه مشکلاتی که با سونی داشتن ! سونی خوبه اما واسه کسی که پولشو از سر راه آورده باشه

و بخواد بزارش لای پنبه و روزی 1 ساعت نه بیشتر از سیستمش کار بکشه !

سری latitude اگه قیمت بالایی داره برای اینه که برای محیط های خسته طراحی شده مثل

اسکله های نفتی ! جایی که اگه سونی 100 کیلومتریش برسه ، خودشو میزنه به هنگ کردن !

در ثانی با این قیمت توی برند DELL میشه یه سیستم 2.5 برابر این قدرتمند رو خرید !

ببینید اینایی که میفرمایید زیاد نمی تونه درست باشه من خودم دل 6400 دارم و روز سوم هاردش بد سکتور شد البته هارد و با مصیبیتی عوض کردم منتها اصلا اینا مبنا نیست شما حتما میدونید همین لبتاپ دلی دست شماست اکثر قطعاتش ماله شرکت دل نیست و فقط این شرکت سفارش میده و قطعات و اسمبل میکنه مثلا خدمتون بگم Lcd اینا سامسونگه هاردش فوجیستو تایلندی ! دیگه عرض شود باطری سانیو ژاپنی حتی تا جایی که من میدونم طراحی مین برد های اینا هم در شرکت های تایوانی انجام میشه و دل بیشتر سرمایه گذار و مدیریت بر عهده داره و این روال در بقیه شرکت های مطرح هم هستش منتها همانطور که میدونید لبتاپ , سری های مختلف داره و هر سری هم کاربری خاص خودشو داره مثلا لب تاپ های پاناسونیک اختصاصا برای شرایط سخت و با وزن واقعا کم ساخته میشه و البته قیمتشم بالاست
همین دل هم سریATG اش تقریبا ضد ضربه ساخته شده

سونی اگر خرابی بیشتری داره چون فروش چند برابر داشته طی سالهایی که تو ایران اومده بنابراین طبیعیه تعداد خرابی هاشم بیشتر باشه البته من نمیگم بهترین هست ولی بسته به مدل با توجه به اینکه وزن و مصرف باطری فوق العاده کمی داره برای یه یوزر نرمال توصیه میشه کیفیت ساختم مطمئنا کمتر نیست لبتاپ یه جنس موبایله که همیشه میبایست همراه باشه بنابراین وزن و باطری و LCD شفاف و البته دیزاینش مهمه....

در کل برای کسانی که کار تو محیط هایی که دستگاه روشن میخوان جابجا کنن حتما باید هاردشون تکنولوژی Guard داشته باشه وگرنه صد در صد به مشکل بر میخورید .. سری های خانگی اداری دل و اچ پی و توشیبا و سونی همچین امکانی رو ندارند .

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همه دوستانی که کمک کردند ممنونم . اما من هنوز خیلی مشکل دارم & در واقع شما هیچ کدوم از سوالات منو جواب ندادید ! یه بار دیگه سوالات منو نگاه کنید :

سلام به همه عزيزان

- dell latitude d820

پيشاپيش از محبتتون ممنون

راستش دل مدل دی 820 ، فکر می کنم باتری 9سلولی هم داره اگه اشتباه نکنم .

مسافرت من به تون بوک ضربه نمی زنه ، یعنی اون جوری نیست که ضربه و محکم بودن تون بوک برای من خیلی مهم باشه .

اگه ممکنه در مورد کارت گرافیک یه کم توضیح بدید که اگه شیر باشه خوبه یا نه ؟ ددیکیت چیه ؟ اصلا کدوم یک از نوت بوک های مورد نظر من گرافیکشون خوبه کدومش بده ؟

بینهایت ممنون

بالا