• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

vakil_vakil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت تمام عزیزانی که دانش خود را بی هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران میگذارند

من با کمک نظرات شما دوستان و تحقیقات خودم تصمیم به خرید یک DELL - Inspiron 6400 D T7200 / E1505 با مشخصات

CPU: INTEL Core 2 Duo 2.0 / CACHE:4.0 MB / FSB: 667
/ RAM: 1024 MB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4"
TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 256
MB ATI / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD
READER + Bluetooth / 2.8 Kg /Windows VISTA
گرفتم . این دستگاه با گارانتی شرکت امرتات به قیمت 1225000 تومان است
سایت زگورات قیمت نداره و نوشته به زودی می آید (coming soon)
سایت رایان صبا این رو با گارانتی بین المللی میده 1180000 تومان.
مشتاقانه منتظر نظرات شما هستم چون باید تا 2 3 روز دیگه خبر نهایی رو به امرتات بدم.

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
از همه دوستانی که کمک کردند ممنونم . اما من هنوز خیلی مشکل دارم & در واقع شما هیچ کدوم از سوالات منو جواب ندادید ! یه بار دیگه سوالات منو نگاه کنید :

راستش دل مدل دی 820 ، فکر می کنم باتری 9سلولی هم داره اگه اشتباه نکنم .

مسافرت من به تون بوک ضربه نمی زنه ، یعنی اون جوری نیست که ضربه و محکم بودن تون بوک برای من خیلی مهم باشه .

اگه ممکنه در مورد کارت گرافیک یه کم توضیح بدید که اگه شیر باشه خوبه یا نه ؟ ددیکیت چیه ؟ اصلا کدوم یک از نوت بوک های مورد نظر من گرافیکشون خوبه کدومش بده ؟

بینهایت ممنون
من هم خودم دیزاین دل رو زیاد نمیپسندم ! شما اگر از 6400 خوشتون میاد , میتونه 6400 هم انتخاب خوبی براتون باشه -- همینطور Latitude D820
HP Pavilion dv 9272 ea با CPU 1.83 Core 2 Duo و 1GB رم و هارد 160 -- آنتی شوک و بدنه ی صدفی ضد خش و طراحی فوق العاده ,, میتونه انتخاب شما باشه !
امکانات زیاد دیگه ای هم داره
اما وزنش زیاده !
تنوع خیلی هست , باید اون چیزی که به درد کار شما میخوره انتخاب کنی !

در مورد کارت شیر : تا اونجایی که من میدونم ,, از رم برای تامین قدرت خودش استفاده میکنه
من تو این زمینه اطلاعات کاملی ندارم
ولی رادیان جان خیلی اطلاعات خوبی دارن
یا علی

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
از همه دوستانی که کمک کردند ممنونم . اما من هنوز خیلی مشکل دارم & در واقع شما هیچ کدوم از سوالات منو جواب ندادید ! یه بار دیگه سوالات منو نگاه کنید :

راستش دل مدل دی 820 ، فکر می کنم باتری 9سلولی هم داره اگه اشتباه نکنم .

مسافرت من به تون بوک ضربه نمی زنه ، یعنی اون جوری نیست که ضربه و محکم بودن تون بوک برای من خیلی مهم باشه .

اگه ممکنه در مورد کارت گرافیک یه کم توضیح بدید که اگه شیر باشه خوبه یا نه ؟ ددیکیت چیه ؟ اصلا کدوم یک از نوت بوک های مورد نظر من گرافیکشون خوبه کدومش بده ؟

بینهایت ممنون

خوب سوال اول هیچ فرقی با هم ندارند ایرلند برای بازارهای اروپا و خاورمیانه ست و مالزی هم برای بازای ها امریکای شمالی و جنوبی تولید میکنه منتها بعضی از دستگاه های ساخت ایرلند که معمولا اینطوریه ویندوز ارجینال روشون نیست و در واقع ایمیج یه دستگاه دیگه رو با سرویس تگ دیگه روشون ریختن یا اینکه بصورت بدون os میفروشن تحت عنوان dos , و معمولا ارزون ترند اند

دل گارانتی رسمی و معتبری در ایران نداره منتها چون بازار نسبتا خوبی تو ایران داره شرکت هایی مثل زیگورات امرتات و ..... گارانتی میکنن و خدمات هم میدن !

گارانتی معتبر و رسمی سونی هم ایرانرهجو ست و البته امرتات هم هستش هر دو خوبن .

و اما کارت گرافیک : در حال حاضر سه نوع کارت گرافیک داریم

1- کارت گرافیگ های که صد در صد از رم سیستم استفاده میکنن معمولا اینتل سری 945 و 950

متفاوته سری اولیه 945 بین 8-128 مگ از رم سیستم استفاده میکنه و سری جدید تر هم بین 8-256 مگ

2 - کارت گرافیک هایی که مستقل تر عمل میکنن و به صورت داخلی رم دارن مثلا 128 مگ وبقیه شو بصورت کش از رم سیستم استفاده میکنن و انواع و اقسام داره مثلا 128-384

3- کارت گرافیک های کاملا مستقل که اصطلاح رم dedicated دارند مثل همین Nvidia Quadro

در مورد باطری هم بستگی داره چون دل سفارشیه میزنه ممکنه یه دستگاهی 9 سل باشه یکی نباشه تو سایت دل تشریف ببرید متوجه میشید

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت تمام عزیزانی که دانش خود را بی هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران میگذارند

من با کمک نظرات شما دوستان و تحقیقات خودم تصمیم به خرید یک DELL - Inspiron 6400 D T7200 / E1505 با مشخصات

CPU: INTEL Core 2 Duo 2.0 / CACHE:4.0 MB / FSB: 667
/ RAM: 1024 MB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4"
TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 256
MB ATI / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD
READER + Bluetooth / 2.8 Kg /Windows VISTA
گرفتم . این دستگاه با گارانتی شرکت امرتات به قیمت 1225000 تومان است
سایت زگورات قیمت نداره و نوشته به زودی می آید (coming soon)
سایت رایان صبا این رو با گارانتی بین المللی میده 1180000 تومان.
مشتاقانه منتظر نظرات شما هستم چون باید تا 2 3 روز دیگه خبر نهایی رو به امرتات بدم.

قیمتشو زیگورات زده 1150 البته توج کنید 6400 چندین کانفیگ داره یعنی باید دقیق مشخصات چک کنید ولی این کانفینگی که شما نوشتی روتین بازاره و قیمتش بدون گارانتی ایران 1100 هم فکر میکنم بتونید پیدا کنید .

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

یکی از دوستای من می خواد یه ACER 4152 دست دوم بگیره .
فروشنده قیمت رو 700 تومن میگه . اساتید نسبت به امکاناتش خرید اونو توصیه می کنند ؟

ممنون

کسی نیست مارو هم یه راهنمایی کنه ؟

اگه ما بخواهیم 600 تا 700 تومن خرج نوت بوک کنیم چی توصیه می کنید ؟
دوست من مهندس عمران هست و نوت بوک رو بیشتر واسه نقشه کشی و .... می خواد .

ممنون میشم کمک کنید .

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
کسی نیست مارو هم یه راهنمایی کنه ؟

اگه ما بخواهیم 600 تا 700 تومن خرج نوت بوک کنیم چی توصیه می کنید ؟
دوست من مهندس عمران هست و نوت بوک رو بیشتر واسه نقشه کشی و .... می خواد .

ممنون میشم کمک کنید .

ببینید لپتاپ با این بودجه یه مقدار سخته پیشنهادش من توصیه میکنم سیستم نو بگیره اگرم کارش ثابته Pc انتخاب خیلی بهتریه

اگر میتونه بودجه رو تا 800 بالا ببره توصیه من ایشون اینه

DELL 6400

کد:
CPU : Intel 1.86 Dual Core FSB 533(T2350)
Cache : 2 MB
RAM : 512 MB
HDD : 80 GB SATA
LCD : 15.4" WXGA Brite
VGA 224 share
DVD+RW
Wi-Fi 
Bluetooth

5 in 1 Card Reader

Dos

Weight 2.8 Kg

Made in Ireland

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از دوستاني كه راهنمايي كردند خيلي خيلي ممنونم

و اما کارت گرافیک : در حال حاضر سه نوع کارت گرافیک داریم

1- کارت گرافیگ های که صد در صد از رم سیستم استفاده میکنن معمولا اینتل سری 945 و 950

متفاوته سری اولیه 945 بین 8-128 مگ از رم سیستم استفاده میکنه و سری جدید تر هم بین 8-256 مگ

2 - کارت گرافیک هایی که مستقل تر عمل میکنن و به صورت داخلی رم دارن مثلا 128 مگ وبقیه شو بصورت کش از رم سیستم استفاده میکنن و انواع و اقسام داره مثلا 128-384

3- کارت گرافیک های کاملا مستقل که اصطلاح رم dedicated دارند مثل همین Nvidia Quadro

در مورد باطری هم بستگی داره چون دل سفارشیه میزنه ممکنه یه دستگاهی 9 سل باشه یکی نباشه تو سایت دل تشریف ببرید متوجه میشید

جناب mse1445 ، از اين 3 نوع كارت گرافيك كداميك بهتر هست ؟ در ضمن من فكر مي كنم مدل nvidia quadro از مدل شماره 2 باشه نه 3 . چون 128 مگ رو خودش داره و بقيه رو از رم فك كنم بر مي داره . البته مطمئن نيستم

راستي فروشگاهي كه محصولاتش با نمايندگي امرتات باشه ، كجاست ؟

يه سوال ديگه ! ( قول مي دم آخريش باشه ) :

چه فرقي بين مدل inspiton و latitude نوت بوك هاي دل هست كه اينقدر اختلاف قيمت پيدا مي كنن ؟ مثلا مدل 6400 از نوع خوبش ، اگه با همون مشخصات ( حدودا ) بخواهيم از مدل latitude بگيريم قيمتش حدالقل 300- 400 تومان گرون تره ؟ چرا ؟

ممنون از كمك دوستان خوبم

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
بروبچس كسي ليست قيمت Sony و HP رو كه مال يه شركت معتبر باشه نداره اينجا لينك بده؟
ممنون ميشم:)

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

چه فرقي بين مدل inspiton و latitude نوت بوك هاي دل هست كه اينقدر اختلاف قيمت پيدا مي كنن ؟ مثلا مدل 6400 از نوع خوبش ، اگه با همون مشخصات ( حدودا ) بخواهيم از مدل latitude بگيريم قيمتش حدالقل 300- 400 تومان گرون تره ؟ چرا ؟

ممنون از كمك دوستان خوبم
مدل های Latitude در برابر شرایط سخت آب و هوایی ,, ضربه و شوک ,, فشار و جنس بدنه , مقاوم تر از مدل های INSPIRON هستند !
در اصل مدل های Latitude برای Bussines ساخته شدند !
یا علی

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید لپتاپ با این بودجه یه مقدار سخته پیشنهادش من توصیه میکنم سیستم نو بگیره اگرم کارش ثابته Pc انتخاب خیلی بهتریه

اگر میتونه بودجه رو تا 800 بالا ببره توصیه من ایشون اینه

DELL 6400

کد:
CPU : Intel 1.86 Dual Core FSB 533(T2350)
Cache : 2 MB
RAM : 512 MB
HDD : 80 GB SATA
LCD : 15.4" WXGA Brite
VGA 224 share
DVD+RW
Wi-Fi 
Bluetooth

5 in 1 Card Reader

Dos

Weight 2.8 Kg

Made in Ireland

سیستم عامل این نوت بوک XP home هست ؟
یه مدل Fujitso بود که مدلش هم 3515 هست ولی متاسفانه سیستم عاملش linux بود .
آیا شما این سیستم رو توصیه می کنید ؟ آیا روش میشه پارتیشن هارو تغییر داد و ویندوز زد ؟
آیا تمامیه درایورهای مورد نیاز واسه ویندوز رو میشه پیدا کرد ؟ تا حالا کسی امتحان کرده ؟

ممنون

cssdesign

Registered User
لایک‌ها
2
دورد بر شما
قصد خرید لپ تاپ دست دو با مشخصات جالب دارم. دوستان زحمت بکشند راهنمایی بفرمایند و اگر مرکزی رو جهت فروش می شناسند معرفی کنند و یا اگر خود لپ تاپ دست دو دارند مشخصات و هزینه را اعلام بفرمایند.
از راهنمایی شما سپاسگزارم.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

از دوستاني كه راهنمايي كردند خيلي خيلي ممنونم

جناب mse1445 ، از اين 3 نوع كارت گرافيك كداميك بهتر هست ؟ در ضمن من فكر مي كنم مدل nvidia quadro از مدل شماره 2 باشه نه 3 . چون 128 مگ رو خودش داره و بقيه رو از رم فك كنم بر مي داره . البته مطمئن نيستم

راستي فروشگاهي كه محصولاتش با نمايندگي امرتات باشه ، كجاست ؟

ممنون از كمك دوستان خوبم

نوع دوم برای شما کافیه چرا quadro هم بعضی سری هاش رم اختصاصی هست ضمن اینکه اینو بدونید رم گرافیگ ملاک برتریش نیست منتها الان دیگه حداقل 256 مگ توصیه میشه

پاساژ پایتخت هستن فروشگاه هایی که با گارانتی امرتات میفروشن

خوب عرض شود سری latitude سری حرفه ایی و business هستش که از نظر عمر باطری کولینگ دستگاه انتی شوک بودن بیشتر هارد دیگه عرض شود جنس بدنه با کیفیت تر قدرت وایر لس و performance در شرایط مختلف روشون بیشتر کار شده در هر حال من خودم سری 620 رو ترجیح میدم به 820 چون بنظرم 15.4 سنگینه حمل ونقلش سخته

ولی نهایت سری SZ سونی برای شما عالیه قیمتشم البته .... :D

سری N هم اصلا طرفش نرو

موفق باشی

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سیستم عامل این نوت بوک XP home هست ؟
یه مدل Fujitso بود که مدلش هم 3515 هست ولی متاسفانه سیستم عاملش linux بود .
آیا شما این سیستم رو توصیه می کنید ؟ آیا روش میشه پارتیشن هارو تغییر داد و ویندوز زد ؟
آیا تمامیه درایورهای مورد نیاز واسه ویندوز رو میشه پیدا کرد ؟ تا حالا کسی امتحان کرده ؟

ممنون

نخیر ویندوز روش نصب نیست بخاطر همین 50 تومن ارزون تره و میتونید روش ویندوز نصب کنید تمامی درایور هاشم رو سایت دل هست بگیرید و نصب کنید با خیال راحت , البته اگر رمشو هم ارتقا بدی میتونی ویستا هم نصب کنی مشکلی بابت درایورم ندارید .

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان سلام

آیا میشه موقع خرید لب تاب بجای ویندوز ویستا ویندوز ایکس پی از فروشنده گرفت؟؟

این کار کار خوبیه یا نه؟؟؟

ایا تو قیمت تاثیر داره یا نداره؟؟؟

چون من احساس میکنم فعلا ویستا خوب نیست اونه میخوام ایکس پی باشه

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
ولی نهایت سری SZ سونی برای شما عالیه قیمتشم البته .... :D

سری N هم اصلا طرفش نرو

موفق باشی
اقا شما با سونی قرار داد داری جانم ؟
به همه میگی سونی ! بابا یه نفر ندیدم از این سونی راضی باشه !
مزخرف هم اونورتره به خدا !
چینیش تو ایرانه قیمتش سرسام آوره !!! فقط پول اسم میگیره !
ولی DELL و HP سونی رو از همه لحاظ میزارن تو جیب بقلشون !
اگر سونی بخواد یه نوت بوک عالی بده بیرون ,, بخوای بخری 4 چوق آب میخوره !
HP آمریکایی رو میگیری با همون مشخصات دو چوق !
سونی شورش رو در آورده !
به خاطر قیافست که همه میرن طرفش ! سونی = پول تو جوب ریختن ! + پول اضافی دادن
بعضی لپتاپاش مثل اسباب بازی میمنون , بعضی هاش خوشگلن که بازم شاید به پای HP نرسن از نظر دیزاین !
یا علی

voltan

Guest
لایک‌ها
2
اگه ممکنه یه نفر یه لپ تاب تا 900 تومن به من معرفی کنه که از سیستم عامل لینوکس هم پشتیبانی کنه حد اقل رم 1 گیگ هم داشته باشه با دی وی دی رایتر
اگه چند مدل رو معرفی کنید خیلی ممنون میشم

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم لپ تاپ مورد علاقه ام را خریدم. Dell XPS M1210 با سی.پی.یو 2Ghz Core2duo و رم 1 گیگ و کارت گرافیک جی فورس 7400 و باطری 9Cell و در نهایت ویندوز ایکس.پی پروفشنال.(سی دی ویندوز هم به صورت مجزا همراهش بود).
همانطور که قبلا نوشته بودم تو تهران پیدا نکردم. (البته پیدا کردم اما به قیمت 1 میلیون و 700 تومان. لامصب ها تا می بینند کالایی کمیاب می شود هرچه که دلشان می خواهد می فروشند) من هم از دوبی خریدم به قیمت 1 میلیون 460 هزار تومان به همراه یک کیف Dell .
خلاصه در خدمت دوستان هستم.

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من هم لپ تاپ مورد علاقه ام را خریدم. Dell XPS M1210 با سی.پی.یو 2Ghz Core2duo و رم 1 گیگ و کارت گرافیک جی فورس 7400 و باطری 9Cell و در نهایت ویندوز ایکس.پی پروفشنال.(سی دی ویندوز هم به صورت مجزا همراهش بود).
همانطور که قبلا نوشته بودم تو تهران پیدا نکردم. (البته پیدا کردم اما به قیمت 1 میلیون و 700 تومان. لامصب ها تا می بینند کالایی کمیاب می شود هرچه که دلشان می خواهد می فروشند) من هم از دوبی خریدم به قیمت 1 میلیون 460 هزار تومان به همراه یک کیف Dell .
مبارک باشه جناب Hiran
ان شاالله هیچ وقت نیاز به گارانتی نشه !
یا علی

keyvan1122

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
]یه مدل Fujitso بود که مدلش هم 3515 هست ولی متاسفانه سیستم عاملش linux بود .

ممنون

من یه 3515 گرفتم و اقعا ازش راضیم شما می تونسد هارد رو فرمت کنید و به دلخواه ویندوز روش نصب کنید روی دشتگاه من به راحتی ویستا التیمت جواب می ده
به نظرم 3515 با حدود قیمت 650 بهترین انتخاب برای کسانی هست که نمی خوان زیاد پول خرج کنند

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام

سلام دوست عزیز ... قیمت مناسبی بهتون دادن ...

عاقبت جوینده ، یابنده است .

ان شالله که مبارکتون باشه ... این مارک نازنین خیلی به ندرت به گارانتی نیاز پیدا میکنه ، خیالتون جمع ...

مبارک باشه /

بالا