• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
ببینید اینایی که میفرمایید زیاد نمی تونه درست باشه من خودم دل 6400 دارم و روز سوم هاردش بد سکتور شد البته هارد و با مصیبیتی عوض کردم منتها اصلا اینا مبنا نیست شما حتما میدونید همین لبتاپ دلی دست شماست اکثر قطعاتش ماله شرکت دل نیست و فقط این شرکت سفارش میده و قطعات و اسمبل میکنه مثلا خدمتون بگم Lcd اینا سامسونگه هاردش فوجیستو تایلندی ! دیگه عرض شود باطری سانیو ژاپنی حتی تا جایی که من میدونم طراحی مین برد های اینا هم در شرکت های تایوانی انجام میشه و دل بیشتر سرمایه گذار و مدیریت بر عهده داره و این روال در بقیه شرکت های مطرح هم هستش منتها همانطور که میدونید لبتاپ , سری های مختلف داره و هر سری هم کاربری خاص خودشو داره مثلا لب تاپ های پاناسونیک اختصاصا برای شرایط سخت و با وزن واقعا کم ساخته میشه و البته قیمتشم بالاست
همین دل هم سریATG اش تقریبا ضد ضربه ساخته شده

.

عجب ! bad sector هارد اصلا با مشکل پیدا کردن فن cpu که منجر به سوختن 100% اون میشه قایل

مقایسه نیست و یک امر کاملا عادی امروزه تلقی میشه ...

والا ما این جوریشو ندیده بودیم ! خوب ماله خودش نباشه ! چه ربطی داره !

اینو دگه هر لیسانسه ی صنایعی به خوبی میدونه که General focus در تولید یک سیستم پیچیده

نتیجه ای جز پایین اومدن کیفیت و بالا رفتن سود برای واحد تولیدی نداره ... از این روست که

همیشه در کتابهای اقتصاد صنعتی توصیه بر Detail Focus میشه ! ...

( اگه نگرفتین ، واضح تر بگم خدمتتون ) ...

قطعه میخواد اصلا ماله افغانستان باشه ! ... مهم تنیجست ! ... و البته خدمات پس از فروش ...

شما یه سر به بازار دبی بزنین ! ...

از کدوم مرجع میگین سونی فروشش بیشتره ... والا ما که دیدیم تو بازار دبی قبضه ی dell بود

ایران رو هم که همه دیگه میدونن نیازی به گفتن نیست ...

در سطح بین الملل هم یه سری به سایت های معتبر بزنین ببینید ranking رو از نظر popularity ! ...

با سپاس ...

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
نخیر ویندوز روش نصب نیست بخاطر همین 50 تومن ارزون تره و میتونید روش ویندوز نصب کنید تمامی درایور هاشم رو سایت دل هست بگیرید و نصب کنید با خیال راحت , البته اگر رمشو هم ارتقا بدی میتونی ویستا هم نصب کنی مشکلی بابت درایورم ندارید .

دوست عزیز مگه بعد از اینکه ویندوز xp ریختی بازم احتیاج به درایور داری؟؟/

مگه میندوز xp خودش همه قطعات رو نمیشناسه که بخوایم از دارایور هم استفاده کنیم؟؟

اگر درایور میخواد لطفا بفرمایید برای چه قطعاتی؟؟؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
برای مودم - گرافیک - چیپ ست مادر برد - وایر لس - بلوتوث و الی ماشالله ....

البته همه روی سایتش موجوده ! که این حرف یه کم خنده داره !

چون درایور وایر لسش تنها 70 مگ حجمشه .. همه که ADSL ندارند ! ...

توصیه نمیکنم عوض کردن ویندوز رو اگر شما آماتور هستین ...

به دردسرش نمیارزه ...

من خودم 3 بار ویندوز این دستگاه رو همین جوری برای اینکه دستم بیاد عوض کردم ...

موفق باشین دوست عزیز

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
من خودم 3 بار ویندوز این دستگاه رو همین جوری برای اینکه دستم بیاد عوض کردم ...

موفق باشین دوست عزیز
شما که استادی رادیان جان
کم پیدا بودی دلمون برات تنگ شده بود
موفق باشی
------------------
راستی یه سایتی سراغ نداری که عکس های لپتاپ ها رو با رزولوشن بالا و لارج سایز داشته باشه ؟؟
من دنبال عکس HP Pavilion dv9295 EA هستم !
اگر سایتی رو میشناسی معرفی کن ( تو گوگل و یاهو سرچ زدم نیومد )
نوکرتیم
یا علـــــی

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
عجب ! bad sector هارد اصلا با مشکل پیدا کردن فن cpu که منجر به سوختن 100% اون میشه قایل

مقایسه نیست و یک امر کاملا عادی امروزه تلقی میشه ...

والا ما این جوریشو ندیده بودیم ! خوب ماله خودش نباشه ! چه ربطی داره !

اینو دگه هر لیسانسه ی صنایعی به خوبی میدونه که General focus در تولید یک سیستم پیچیده

نتیجه ای جز پایین اومدن کیفیت و بالا رفتن سود برای واحد تولیدی نداره ... از این روست که

همیشه در کتابهای اقتصاد صنعتی توصیه بر Detail Focus میشه ! ...

( اگه نگرفتین ، واضح تر بگم خدمتتون ) ...

قطعه میخواد اصلا ماله افغانستان باشه ! ... مهم تنیجست ! ... و البته خدمات پس از فروش ...

شما یه سر به بازار دبی بزنین ! ...

از کدوم مرجع میگین سونی فروشش بیشتره ... والا ما که دیدیم تو بازار دبی قبضه ی dell بود

ایران رو هم که همه دیگه میدونن نیازی به گفتن نیست ...

در سطح بین الملل هم یه سری به سایت های معتبر بزنین ببینید ranking رو از نظر popularity ! ...

با سپاس ...

دوست من دلایل اقتصادی و مدیریت صنعتی بحثیه که اینجا نمی گنجه فروش بالا دلیل بر کیفیت بالا نداره

بلکه معدل price/performance تعیین کننده فروش هست ....

سونی و توشیبا ... شرکت هایی هستن که هنوز feature مطرح رو در دنیا هر ساله ارائه میدن در واقع شرکت صاحب تکنولوژی برتر در دنیا هستن کاری ندارم فروشششون در چه حدیه ولی شما به هیچ وجه نمیتونید کیفیت ساخت اینا رو زیر سوال ببرید , bug در هر سیستمی ممکنه بوجود بیاد در هر حال شرکتی مثل DELL مبنای کاریش یکم متفاوته در واقع دنبال ارائه محصول بصورت چند وجهی هست یعنی همانطورم که شما گفتید با پایین اوردن قیمت و جزئیات محصول فروش وبازار یابی خیلی خوبی داشته....

من بخاطرم رشته ام مباحث مهندسی صنایع هم دنبال میکنم ولی بلحاظ تکنولوژی هنوز سونی و توشیبا feature های برتر تو چنته دارن ضمن اینکه هر کس بر اساس موقعیتش لپتاپ میخره برای کسی که دنبال پرستیژ و ایناست مسلما دیزاین و مسائل ظاهری تر خیلی اهمیت پیدا میکنه ولی برای کسی مثل من که میخواد بصورت حرفه ایی کار کنه اصلا به این موارد اهمیت نمیده... ضمنا از نظر من کلی نمیشه روی brand نظر داد باید به محصولی که میخوای تهیه کنید نگاه کنی ممکنه تو یک رده برتر باشه تو یه رده هم عقب باشه ...

موفق باشید

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
اول ...

متظور من از فروش بالا فقط گفته ی خودتون بود که گفتین چون سونی فورشش بالاست ، مشکل هم بیشتر

نمایان میشه ! حالا باز دارین یه چیز دیگه میگین ...

من هم فقط از همین بابت گفتم و خواستم جوابیه داده باشم ... که گویا شما خاطرتون نبود .

نطری راجع به پرستیژ هم ندارم و روی سخنم با اون از دسته از دوستانی هست که فنی و حرفه ای هستند

مقوله پرستیژ برای من بی معنی هست و اون رو به خانم ها واگزار میکنم ...

دقیفا مثل اینکه شما یک desktop رو به خاطر شکل Case اش بخرین !!! .... از حرفه ایها بعیده .

با سپاس از شما دوست عزیز .

reza116114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان/ من ميخوام يك لپ تاپ بگيرم كه ال سي دي اون 13/3 يا 14 باشه
قيمت هم اصلا مهم نيست/ ميخوام سبك باشه
سري sony sz 440 يا 450 يا .... را بگيرم يا پيشنهاد ديگه اي داريد؟
مثلا dell 620???
ممنون ميشم كمكم كنيد

Misagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتید و دوستانم در این بخش :

امیدوارم یکی منو از شر Search کردن و خوندن این همه مقاله نجات بده.
حقیقت اینه که من الان یه لپ تاپ HP NX6110 2.0 Ghz دارم و تقریبا ازش رازیم اما وزن زیاد و اندازه بزرگ این لپ تاپ واقعا اذیتم میکنه ، چند روز پیش Macbook Apple رو تو پایتخت دیدم ، بدجوری هم رفته تو مخم که بگیرم ولی تنها نگرانیم اینه که با Windows و محصولات Microsoft مشکل ایجاد کنه ، خواهش میکنم دوستان کمک کنن ، یا این که اگه پیشنهاد بهتری دارن چیزه دیگه ای بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید ، مهمترین چیزی که از لپ تاپ انتظار دارم اینه که حتما Cor Due باشه و این که 13،3 اینچ و وزن خیلی کمی داشته باشه.

انشاالله جبران کنیم !

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
به دو دوست عزیز خوش آمد می گویم.

شما لپتاپ های خوبی رو توی Brand Dell می توانید پیدا کنید.اما وزن سنگین این Brand پیشنهاد من رو به چند مدل خاص محدود می کند::
Dell - Latitude - D620(2.0)
2.0 C2D/1024/160+/DVD+RW/14.1"WXGA+/VGA 256 Nvidia /WiFi/Bluetooth/Vista B 16500000

2.0 C2D/2048/160+/DVD+RW/14.1"WXGA+/VGA 256 Nvidia /WiFi/Bluetooth/Vista B 17300000
مدل XPS هم 12" هست...از مدل Inspiron جناب Radian باید بفرمایند.

از Sony هم باید بگم اگر دنبال سبکی و زیبائی هستید ،Sony می تواند پاسخ نسبتا مناسبی باشد:

SZ 450N/C **2.00 GHz Core2DuoT7200 **2GBDDR2 **160GB SATA **13.3WXGAXbrite **DVD+/RWDL **335(Geforce7400+Intel**1.69 KG**22,500,000

SZ 340P08 **2.00GHzCore2DuoT7200 **1GBDDR2 **100 SATA **13.3WXGA Xbrite **DVD+/-RWDL 128 Geforce7400+Intel **1.8 KG **18,400,000

SZ 440N12 **2.0GHzCore2DuoT7200 **1GBDDR2 **100GBSATA **13.3WXGAXbrite **DVD+/-RWDL 335MB(Geforce 7400+Intel) **1.8 KG **18,700,000

SZ 340P10 **2.0GHzCore2DuoT7200 **1GBDDR2 **120GB SATA **13.3WXGAXbrite **DVD +RW/DL 128 Geforce7400+Intel **1.8 KG **18,700,000
و...... باز هم Sony می خواهید ؟؟

در باره Hp چندتا مدل توی این صفحه معرفی کردم.می تونید اطلاعات و نظر دوستان رو ببینید! لینک

اما توجه کنید..Dell از نظر کیفی و کارائی و گارانتی تا الان بسیار خوب جواب داده اما مدل های Sony و Hp متاسفانه از لحاظ کارت گرافیگ ضعیف هستند...
پس اگر دنبال بازی های سنگین با لپتاپ خود نیستید...می تونید روی این لپتاپ ها هم حساب باز کنید.

موفق باشید

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام به دوستان عزیز

من بالاخره با کمک و راهنمایی های شما رفتم DELL 6400 N به قیمت 850000 تومان از زیگورات خریدم

درایور هاشو هم به من دادند فقط ویندوز نداشت

ویندوز هم ریختم دیدم صدا نداره کارت صدا را هم از درایور هاش ریختم
برای امتحان کارت گرافیک یک فیلم دیدم.ولی تصویر خیلی مالی نبود و مربع مربع بود
گفتم حتما کارت گرافیک رو باید نصب کنم و نصب کردم خوشبختانه کیفیت فیلم فوق العاده شد و دیگه مربع مربع نمیشد
ولی حالا مشکلم!!!!! بعد از اینکه ریست کردم رزولوشن بجای 800*600 که همیشه محبوب من بود یهو شد: 1264*800 وای وای وای

اینقدر ریز که چشمام داشت داغون میشد ولی تصویر در فیلم بسیار بسیار عالی شد
بعد که رزولوشن رو میخواستم رو 600*800 بذارم دیگه کل LCD رو نمی پوشوند
بخاطر اینکه از اون ریزی خلاص شم یک بار دیگه ویندوز ریختم و کارت گرافیک رو نصب نکردم که 800*600 بمونه

شما چیزی به نظرتئن میرسه برای راهنمایی به من :blink:
سوال دیگه ام اینه:
به غیر از گرافیک و صدا و وایرلس دیگه چی باید نصب کنم
راستی گرافیکش هم 224 share و فکر کنم اینتل

ممنون از همتون:(

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به دوستان عزیز

من بالاخره با کمک و راهنمایی های شما رفتم DELL 6400 N به قیمت 850000 تومان از زیگورات خریدم

درایور هاشو هم به من دادند فقط ویندوز نداشت

ویندوز هم ریختم دیدم صدا نداره کارت صدا را هم از درایور هاش ریختم
برای امتحان کارت گرافیک یک فیلم دیدم.ولی تصویر خیلی مالی نبود و مربع مربع بود
گفتم حتما کارت گرافیک رو باید نصب کنم و نصب کردم خوشبختانه کیفیت فیلم فوق العاده شد و دیگه مربع مربع نمیشد
ولی حالا مشکلم!!!!! بعد از اینکه ریست کردم رزولوشن بجای 800*600 که همیشه محبوب من بود یهو شد: 1264*800 وای وای وای

اینقدر ریز که چشمام داشت داغون میشد ولی تصویر در فیلم بسیار بسیار عالی شد
بعد که رزولوشن رو میخواستم رو 600*800 بذارم دیگه کل LCD رو نمی پوشوند
بخاطر اینکه از اون ریزی خلاص شم یک بار دیگه ویندوز ریختم و کارت گرافیک رو نصب نکردم که 800*600 بمونه

شما چیزی به نظرتئن میرسه برای راهنمایی به من :blink:
سوال دیگه ام اینه:
به غیر از گرافیک و صدا و وایرلس دیگه چی باید نصب کنم
راستی گرافیکش هم 224 share و فکر کنم اینتل

ممنون از همتون:(

سلام

مبارک باشه

اولا که اولش همینطوریه چون صفحه نمایش شما واید هست و بصورت native باید رزولوشن 1280*800 داشته باشید اتفاقا فضای کار شما خیلی باز میشه البته میدونم چی میگید کم کم عادت میکنید چون مانتیور های crt احتمالا داشتید و LCd بهترین خاصیتش همین رزولوشن بالاتره ...

شما سی دی درایو و بزارید و ویندوز Xp انتخاب کنید , گزینه all application و بزارید با توجه قطعات سیستمتون دونه دونه نصب کنید و هر کدوم نصب باشه بغلش تیکش میاد

شما درایور هایی که نیاز دارید اولیش intell utility software بعد dell wireless 1350 و dell wireless utility بعد synaptics...... بعد dell quickset بعد ricoh .. همینا دیگه قسمت device managment نگاه کنید هر چی درایو نیاز داشتید تو سی دی پیدا میشه برنامه های خود دلم نصب کنید اینای که گفتم مهترین هاشه ...

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
اما مدل های Sony و Hp متاسفانه از لحاظ کارت گرافیگ ضعیف هستند...
پس اگر دنبال بازی های سنگین با لپتاپ خود نیستید...می تونید روی این لپتاپ ها هم حساب باز کنید.
کاملا" غلطه !
مثلا" کارت 7600 nVIDIA که 512MB هم هست , روی Pav 9295 EA هست , ضعیفه ؟

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
راستی یه سایتی سراغ نداری که عکس های لپتاپ ها رو با رزولوشن بالا و لارج سایز داشته باشه ؟؟
من دنبال عکس HP Pavilion dv9295 EA هستم !
اگر سایتی رو میشناسی معرفی کن ( تو گوگل و یاهو سرچ زدم نیومد )
نوکرتیم
یا علـــــی
منتظرم !!!!!!!!
لطفا" کمک کنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

ميشه لطفاً يه نفر بگه اين fingerprint scanner توي لپتاپ ها چي هست و به چه درد مي خوره؟

خيلي ممنون

Misagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دو دوست عزیز خوش آمد می گویم.

شما لپتاپ های خوبی رو توی Brand Dell می توانید پیدا کنید.اما وزن سنگین این Brand پیشنهاد من رو به چند مدل خاص محدود می کند::
2.0 C2D/1024/160+/DVD+RW/14.1"WXGA+/VGA 256 Nvidia /WiFi/Bluetooth/Vista B 16500000

2.0 C2D/2048/160+/DVD+RW/14.1"WXGA+/VGA 256 Nvidia /WiFi/Bluetooth/Vista B 17300000
مدل XPS هم 12" هست...از مدل Inspiron جناب Radian باید بفرمایند.

از Sony هم باید بگم اگر دنبال سبکی و زیبائی هستید ،Sony می تواند پاسخ نسبتا مناسبی باشد:

SZ 450N/C **2.00 GHz Core2DuoT7200 **2GBDDR2 **160GB SATA **13.3WXGAXbrite **DVD+/RWDL **335(Geforce7400+Intel**1.69 KG**22,500,000

SZ 340P08 **2.00GHzCore2DuoT7200 **1GBDDR2 **100 SATA **13.3WXGA Xbrite **DVD+/-RWDL 128 Geforce7400+Intel **1.8 KG **18,400,000

SZ 440N12 **2.0GHzCore2DuoT7200 **1GBDDR2 **100GBSATA **13.3WXGAXbrite **DVD+/-RWDL 335MB(Geforce 7400+Intel) **1.8 KG **18,700,000

SZ 340P10 **2.0GHzCore2DuoT7200 **1GBDDR2 **120GB SATA **13.3WXGAXbrite **DVD +RW/DL 128 Geforce7400+Intel **1.8 KG **18,700,000
و...... باز هم Sony می خواهید ؟؟

در باره Hp چندتا مدل توی این صفحه معرفی کردم.می تونید اطلاعات و نظر دوستان رو ببینید! لینک

اما توجه کنید..Dell از نظر کیفی و کارائی و گارانتی تا الان بسیار خوب جواب داده اما مدل های Sony و Hp متاسفانه از لحاظ کارت گرافیگ ضعیف هستند...

موفق باشید

از شما واقعا تشکر میکنم برای راهنمایی خوبتون حالا نظرتون در مورد Macbook Apple چیه؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
یه نگاه به بایوستون یندازین ...

اگه A13 هست ... حتما اونو به A14 تغییر بدین که اورژانسه ...

در ضمن شما نیاز به درایور چیپ ست intel دارین که مربوط به MB هست .

موفق باشین دوست عزیز .

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام دوستان

ایا راهی هست وقتی که رزولوشن بالا کاری کرد که فونتها و ایکن ها بزرکتر شود.
والا چشم من از رزولوشن 1280*800 در اومد:blink:

اگر بتونم فونت ها و ایکن ها را بزرگ کنم مشکل من حله:wacko:

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

یه سوال در مورد کارت های گرافیکی دارم

به نظر شما یک کارت 256 مگ full dedicated قوی تر عمل می کنه یا یک کارت 512 مگ که 128 تاش مال خود کارت و بقیه share هست ؟؟

راستی hyper memory با turbo cashe چه فرقی دارن و اصلا چی هستن ؟

واقعا این کارت های گرافیکی منو اینجوری کرده => :blink:

ممنون

بالا