Radian
Registered User
- نوشتهها
- 1,717
- لایکها
- 0
ببینید اینایی که میفرمایید زیاد نمی تونه درست باشه من خودم دل 6400 دارم و روز سوم هاردش بد سکتور شد البته هارد و با مصیبیتی عوض کردم منتها اصلا اینا مبنا نیست شما حتما میدونید همین لبتاپ دلی دست شماست اکثر قطعاتش ماله شرکت دل نیست و فقط این شرکت سفارش میده و قطعات و اسمبل میکنه مثلا خدمتون بگم Lcd اینا سامسونگه هاردش فوجیستو تایلندی ! دیگه عرض شود باطری سانیو ژاپنی حتی تا جایی که من میدونم طراحی مین برد های اینا هم در شرکت های تایوانی انجام میشه و دل بیشتر سرمایه گذار و مدیریت بر عهده داره و این روال در بقیه شرکت های مطرح هم هستش منتها همانطور که میدونید لبتاپ , سری های مختلف داره و هر سری هم کاربری خاص خودشو داره مثلا لب تاپ های پاناسونیک اختصاصا برای شرایط سخت و با وزن واقعا کم ساخته میشه و البته قیمتشم بالاست
همین دل هم سریATG اش تقریبا ضد ضربه ساخته شده
.
عجب ! bad sector هارد اصلا با مشکل پیدا کردن فن cpu که منجر به سوختن 100% اون میشه قایل
مقایسه نیست و یک امر کاملا عادی امروزه تلقی میشه ...
والا ما این جوریشو ندیده بودیم ! خوب ماله خودش نباشه ! چه ربطی داره !
اینو دگه هر لیسانسه ی صنایعی به خوبی میدونه که General focus در تولید یک سیستم پیچیده
نتیجه ای جز پایین اومدن کیفیت و بالا رفتن سود برای واحد تولیدی نداره ... از این روست که
همیشه در کتابهای اقتصاد صنعتی توصیه بر Detail Focus میشه ! ...
( اگه نگرفتین ، واضح تر بگم خدمتتون ) ...
قطعه میخواد اصلا ماله افغانستان باشه ! ... مهم تنیجست ! ... و البته خدمات پس از فروش ...
شما یه سر به بازار دبی بزنین ! ...
از کدوم مرجع میگین سونی فروشش بیشتره ... والا ما که دیدیم تو بازار دبی قبضه ی dell بود
ایران رو هم که همه دیگه میدونن نیازی به گفتن نیست ...
در سطح بین الملل هم یه سری به سایت های معتبر بزنین ببینید ranking رو از نظر popularity ! ...
با سپاس ...