• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ميشه لطفاً يه نفر بگه اين fingerprint scanner توي لپتاپ ها چي هست و به چه درد مي خوره؟

خيلي ممنون

سلام

یک سیستم امنیتی هست به این صورت که اثر انگشت صاحب نوت بوک رو می گیره وذخیره می کنه و بعد ( در صورت تمایل شخص ) هنگام روشن کردن کامپیوتر شخص باید انگشتش رو روی قسمت مربوطه (!) قرار بده تا سیستم بالا بیاد ! :p به این ترتیب فقط مالک تون بوک می تونه از کامپیوتر استفاده کنه .

موفق باشید

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
به نقل از armin321 :
اقا سلام

تو رو خدا این جواب منو بده:( :( :( :( :( :(
تو بخش لب تاب پرسیدم در مورد رزولوشن 1280*800
خیلی ریزه.
تو رو خدا برو نگاه کن و جواب بده به من:wacko: :wacko: :wacko:

دوست عزیز ببیند ... شما اگه dimension صفحه نمایشتون رو ببینیند ... متوجه میشید که طول اون

نسبت به عرضش بیشتره ... یعنی مستطیلیه یا به اصطلاح wide هست ... این باعت میشه تاشما نتونید

از رزولوشنهایی مثل 600*800 که مربعی هستند ، استفاده کنید ...

من خودم دارم از 1028 800 استفاده میکنم . مطمینم شما هم عادت خواهید کرد ... مطمین باشید.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

یه سوال در مورد کارت های گرافیکی دارم

به نظر شما یک کارت 256 مگ full dedicated قوی تر عمل می کنه یا یک کارت 512 مگ که 128 تاش مال خود کارت و بقیه share هست ؟؟

راستی hyper memory با turbo cashe چه فرقی دارن و اصلا چی هستن ؟

واقعا این کارت های گرافیکی منو اینجوری کرده => :blink:

ممنون

ببینید دوست عزیز اونچیزی که قدرت کارت گرافیکی باهاش سنجیده میشه GPU اون هست نه رم !

مثلا یه کات 5200 با 512 مگ رم جدا خیلی خیلی خیلی از یک 6600 با 128 مگ رم ضعیف تره ...

بنابراین شما اول باید GPU مورد نظرتون رو انتخاب کنید وبعد به سراغ رم برید .

Hyper خوب یه جورایی Dedicated هست اما نه 100% ... Turbo ، اکثرا همشو از ram سیستم استفاده مکنه

Hyper برتر هست ... چون تایمینگ رم گرافیک VRAM بسیار از تایمینگ رم سیستم پایینتر و سیعتر هست.

با سپاس از شما.

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
کاملا" غلطه !
مثلا" کارت 7600 nVIDIA که 512MB هم هست , روی Pav 9295 EA هست , ضعیفه ؟

bt.gif

چه خشن:blink: !!

دوست عزیز !من خودم به شخصه یکی از طرفداران شرکت Hp هستم!اما... من توی مدل هائی که می خواستم کارت گرافیک خوبی پیدا نکردم.. چند صفحه قبل تر هم جناب رادیان این موضوع رو توی چند مدل گوش زد شدند!
- بخاطر هم دارید که تنها رم عامل قدرت کارت گرافیک نیست!
یه نگاهی به لینک زیر بیاندازید::

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

شاد باشید و موفق

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

ميشه لطفاً يه نفر بگه اين fingerprint scanner توي لپتاپ ها چي هست و به چه درد مي خوره؟

خيلي ممنون

سلام دوست عزیز!!این طرف ها!!خوش اومدی!ساناز جان که جواب شما رو دادند...امری بود در خدمتیم

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
از شما واقعا تشکر میکنم برای راهنمایی خوبتون حالا نظرتون در مورد Macbook Apple چیه؟

من اطلاعات کامل و جامعی راجع به apple ندارم.اما مدل های جالب و وسوسه انگیزی داره!

چند تا مطلب پیدا کردم براتون
بررسی تخصصی هست::

Apple MacBook Pro Core 2 Duo Review

Apple MacBook Pro (15.4-inch 2.33GHz Intel Core 2 Duo
)
لطفا اگر مدل خاصی مد نظر دارید مطرح کنید.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزیز

شما بین ، Toshiba a100 با مشخصات :

CPU: 2 GHZ CORE DUO
L2 Cache: 4096
RAM: 1024 MB
HARD: 80 GB 5400 RPM
Drive: DVD/RW
LCD: 15.4 WXGA TRUBRITE
Graphic Card: 128 MB 945 GM
Modem: YES
Lan Card: YES
Wireless: YES
Operating System: XP HOME
Port: 4 X USB2 / TV-OUT /
Card Reader: YES
i Link: YES
Weight: 2.72 KG
Battery Life: 3.5 H
Producer Country: EUROPE GMBH

و Dell 6400 با مشخصات

CPU: CORE 2 DUO 2 GHZ T 7200
L2 Cache: 4096 KB
RAM: 1024 MB
HARD: 120 GB
Drive: DVD/RW
LCD: 15.4\" WXGA TRU LIFE
Graphic Card: 256 MB GeForce 7300
Modem: 56 K
Lan Card: 10/100
Wireless: YES
Operating System: VISTA HOME PREMIOM
Port: USB2+4/PCMXPRESS
Card Reader: YES
Bluetooth: YES
i Link: YES
Weight: 2.7 KG
Battery Life: 3.5 H
Producer Country: MALAYSIA
Guarantee: ONE YEAR

کدام را پیشنهاد می کنید . با توجه به این نکته که Toshiba کمی هم گرونتره ؟؟؟

با تشکر فراوان

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
از بین این دو dell 6400 با مشخصاتی که نوشتید صد دردصد برتره ضمن اینکه a100 سزی قدیمی تر توشیبا ست سری جدیش a135 هستش که بازم دل توصیه میشه ... قیمتشم حدود 1150 ست البته با گرافیگ x1400 ATI بگیری خیلی بهتره البته قبلش حتما کاربری تونو مشخص کنید توضیحات کافی تو صفحات قبل هست اونارو حتما مطالعه کنید .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من همین الان به خاطر مشکل با یکی از باگهای vista و اینکه داشت زیادی مزاحم کارم

میشد عوضش کردم و Sp2 2007 XP ریختم ... توی همون resolution ای که شما میگی ...

حق با شماست . این مشکل به خاطر سایز نیست ... بلکه به خاطر font ویندوزه ...

این تتها مشکله ...

سعی کنید سایز font رو یه کم بالا ببرید ... همین .

موفق باشید .

manikazer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان
قبلا از پرسیدن سوالم از دو عزیز Luxor و Radian واقعا تشکر میکنم چون کلی نکته یاد دادن تو این پستها به من.

من میخواستم نوت بوک بخرم ولی واقعا گیج شدم. چیزهایی که برام مهمرو مینویسم تا لطفا تو تصمیم گیری به من کمک کنین.

1- تا حداکثر 1،400 پول دارم.
2- روزی حداقل 10 ساعت پایه کامپیوترم و مطالعه میکنم و مینویسم.
3- عکاسی میکنم و با فوتوشاپ سرو کله میزنم ولی نه خیلی (یعنی تا حدودی توانایی گرافیکی مهمه. البته نه خیلی)
4- هارد 120G به بالا (ترجیها 160)
5- رم 1024 به بالا
6- کلی ترجیح میدم نوت بوک کوچیکتر و سبکتر باشه تا جابجاییش راحتتر باشه ولی این جور که فهمیدم میگن چون زیاد پای کامپیوترم اگه زیره 14" بگیرم چشام در میآد.

حالا میخوام بدونم با توجه به مورد آخر (اندازه تصویر) شما چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنین.

پیشاپیش ممنون از دوستان:)

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
ایا راهی هست وقتی که رزولوشن بالا کاری کرد که فونتها و ایکن ها بزرکتر شود.
والا چشم من از رزولوشن 1280*800 در اومد

نوشته ای از armin321
اقا سلام

تو رو خدا این جواب منو بده
تو بخش لب تاب پرسیدم در مورد رزولوشن 1280*800
خیلی ریزه.
تو رو خدا برو نگاه کن و جواب بده به من

شما روي يه نقطه خالي از دسكتاپتون راست كليك كنيد، بعد Properties> Settings> Advanced و اونجا مقدار DPI رو افزايش بديد تا هم فونت ها و هم آيكون ها بزرگتر بشن.

سلام

یک سیستم امنیتی هست به این صورت که اثر انگشت صاحب نوت بوک رو می گیره وذخیره می کنه و بعد ( در صورت تمایل شخص ) هنگام روشن کردن کامپیوتر شخص باید انگشتش رو روی قسمت مربوطه (!) قرار بده تا سیستم بالا بیاد ! به این ترتیب فقط مالک تون بوک می تونه از کامپیوتر استفاده کنه .

Thanx a lot

سلام دوست عزیز!!این طرف ها!!خوش اومدی!ساناز جان که جواب شما رو دادند...امری بود در خدمتیم

Thanx you very much

من از صحبت دوستان، اينطور برداشت كردم كه در كل، سوني بهترين مارك لپتاپ هست. آيا تاييد مي كنيد؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز من همین الان به خاطر مشکل با یکی از باگهای vista و اینکه داشت زیادی مزاحم کارم

میشد عوضش کردم و Sp2 2007 XP ریختم ... توی همون resolution ای که شما میگی ...

حق با شماست . این مشکل به خاطر سایز نیست ... بلکه به خاطر font ویندوزه ...

این تتها مشکله ...

سعی کنید سایز font رو یه کم بالا ببرید ... همین .

موفق باشید .

خاصیت clear type دقیقا برای مانیتورهای LCd هستش شما و ایشون و هر کسی قصد استفاده از lcd رو داره فعال کنید ساده هم هست R click/properties/appearance/Efect/use the following method..../clear type

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب راديان ممنون از جوابتون

اما من كه گفتم سوادم در مورد كارتهاي گرافيكي پايين هست :D

GPU چيه ؟

ببينيد من بد جوري تو ذهنم رفته كه latitude D620 or D820 بخرم . كارتهاي گرافيكي اين سيستم ها nvidia quadro nvs110 , nvs 120 هست كه اولي 256 مگ و دومي 512 مگ هست .
اولي 64 تاش دديكيت و دومي 128 تاش دديكيت هست .
تو سايت notebookcheck اين دو كارت گرافيگ از بين 6 كلاس ، جزو كلاس 4 قرار گرفته اند !!
همين قضيه منو نگران كرده كه اين كارتها ، ضعيفند و احتمالا در آينده من نتونم بازي روي سيستمم ران كنم .

حالا نظر شما اساتيد چيه ؟ خواهشا منو از اين بن بست نجات بديد !! :( :(
ممنون

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از بین این دو dell 6400 با مشخصاتی که نوشتید صد دردصد برتره ضمن اینکه a100 سزی قدیمی تر توشیبا ست سری جدیش a135 هستش که بازم دل توصیه میشه ... قیمتشم حدود 1150 ست البته با گرافیگ x1400 ATI بگیری خیلی بهتره البته قبلش حتما کاربری تونو مشخص کنید توضیحات کافی تو صفحات قبل هست اونارو حتما مطالعه کنید .
متشكرم دوست بسيار عزيز

يكي از دوستان من با گفتن اينكه توشيبا در دنيا پرفروش ترينه و مرسدس لپ تاپهاست حسابي منو كلافه كرده . آيا سايتي وجود داره تا من بتونم Ranking اين نوت بوكها را ببينم .

بازهم از لطف شما متشكرم .

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

ایا راهی هست وقتی که رزولوشن بالا کاری کرد که فونتها و ایکن ها بزرکتر شود.
والا چشم من از رزولوشن 1280*800 در اومد:blink:

اگر بتونم فونت ها و ایکن ها را بزرگ کنم مشکل من حله:wacko:

با سلام
شمات به راحتی می توانید در پنجره Display properties سربرگ setting و گزینه Advanced را انتخاب و سایز DPI را افزایش بدهید مشکل شما حل میشود.:specool:

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
bt.gif

چه خشن:blink: !!

دوست عزیز !من خودم به شخصه یکی از طرفداران شرکت Hp هستم!اما... من توی مدل هائی که می خواستم کارت گرافیک خوبی پیدا نکردم.. چند صفحه قبل تر هم جناب رادیان این موضوع رو توی چند مدل گوش زد شدند!
- بخاطر هم دارید که تنها رم عامل قدرت کارت گرافیک نیست!
یه نگاهی به لینک زیر بیاندازید::

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

شاد باشید و موفق
عزیز من هم نگفتم که رم مهمه !!!!!
اما رم هم همچین بی تاثیر نیست که تو این عصر که همش گیم های سنگین درست میکنن حداقل رم 256MB پیشنهاد میشه ! 512 چه بهتر !!
ولی من فقط رم رو نگفتم , دقت بکنید کارت nVIDIA 7600 از وضعیت بسیار خوبی برخوردار هست و تو لپتاپ ها یکی از بهترین کارت هاست !
( دسکتاپ رو کاری ندارم )

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
متشكرم دوست بسيار عزيز

يكي از دوستان من با گفتن اينكه توشيبا در دنيا پرفروش ترينه و مرسدس لپ تاپهاست حسابي منو كلافه كرده . آيا سايتي وجود داره تا من بتونم Ranking اين نوت بوكها را ببينم .

بازهم از لطف شما متشكرم .

ببینید اولا که brand یا همون مارک چیزی نیست بشه همیشه روش تاکید کرد یه شرکتی ممکنه چند سال محصولاتش خوب و برتر باشه یه موقعی ها هم افت کنه یا حداقل تو رقابت همرده خودش نتونه رقابت کنه البته بازم میگم توشیبا سری A135 و DELL 6400 تو یک رده کاربردی هستن و از خیلی جهات شبیه هم هستن شما اگر دوست داری توشیبا بگیری عیب نداره توشیبا بگیر خیالتم راحت باشه منتها تو ریویو ها گفتن 6400 عمر باطری بهتری داره حدود 20 دقیقه بیشتره فکر میکنم بازم بستگی بخودتون داره چیکار میخوایید کنید ضمن اینکه از نظر ساپورت توشیبا و دل وضعیت مناسبی دارن و خیالتون راحته حالا بازم هر کدوم و دوست داشتین بگیرید ... فقظ یه چیز در نظر داشته باشید ویستا با کمتر از دو گیگ رم و cpu کمتر از T7200 و هارد سرعت transfer پایین لنگ میزنه اینو حتما مد نظر داشته باشید.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
جناب راديان ممنون از جوابتون

اما من كه گفتم سوادم در مورد كارتهاي گرافيكي پايين هست :D

GPU چيه ؟

ببينيد من بد جوري تو ذهنم رفته كه latitude D620 or D820 بخرم . كارتهاي گرافيكي اين سيستم ها nvidia quadro nvs110 , nvs 120 هست كه اولي 256 مگ و دومي 512 مگ هست .
اولي 64 تاش دديكيت و دومي 128 تاش دديكيت هست .
تو سايت notebookcheck اين دو كارت گرافيگ از بين 6 كلاس ، جزو كلاس 4 قرار گرفته اند !!
همين قضيه منو نگران كرده كه اين كارتها ، ضعيفند و احتمالا در آينده من نتونم بازي روي سيستمم ران كنم .

حالا نظر شما اساتيد چيه ؟ خواهشا منو از اين بن بست نجات بديد !! :( :(
ممنون

GPU=Graphics processing unit

یعنی پردازنده گرافیکی یه چیز تو مایه های cpu کامپیوتر منتها اختصاصا برای پردازش گرافیگ

مثلا تو این سایتی که ادرس دادید که من نمیدونم معتبر هست امارش یا نه ! این گرافیک ها هم اصلا بدرد گیم نمیخوره یعنی مقایشه pc و لپتاپ کار اشتباهیه مگر یکسری خاصشون که برای این کار ساخته شده
مخصوص امریکایی های هلو برو تو گلو ست شما در هر صورت یک کارت گرافیک موبایل ادیشن دارید که باید مدیریت مصرف باطری داشته باشه بنابراین قدرتش در مقابل مصرفش سنجیده میشه حتی سرعت کلاک gpu , ram هم ملاک کارایی بیشتر نیست شما خیلی از بازی ها رو میتونید نصب و با برق بازی کنید ولی در هر حال لپتاپ کنسول گیم نیست و اگر در حد گیم های نرمال و وقت پر کنی نیاز دارید جواب شما رو میده جواب گرافیک ویستا هم میده ولی در کل مجموعه لپتاپ موبایل مناسب گیم و این جور کارا نیست .. ضمن اینکه رم هم حتما حتما باید 2 گیگ باشه تا ساپورت کاملی هم کارت گرافیک و هم ویستا رو بتونید در لپتاپ داشته باشید ..

vakil_vakil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت تمام عزیزانی که دانش خود را بی هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران میگذارند

من با کمک نظرات شما دوستان و تحقیقات خودم تصمیم به خرید یک DELL - Inspiron 6400 D T7200 / E1505 با مشخصات

CPU: INTEL Core 2 Duo 2.0 / CACHE:4.0 MB / FSB: 667
/ RAM: 1024 MB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4"
TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 256
MB ATI / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD
READER + Bluetooth / 2.8 Kg /Windows VISTA
گرفتم . این دستگاه با گارانتی شرکت امرتات به قیمت 1220000 تومان است
سایت زگورات قیمت نداره و نوشته به زودی می آید (coming soon)
سایت رایان صبا این رو با گارانتی بین المللی میده 1180000 تومان.
مشتاقانه منتظر نظرات شما هستم چون باید تا 2 3 روز دیگه خبر نهایی رو به امرتات بدم.

سلام به همه
بالاخره یک dell 6400d خریدم (همین بالایی) اما چه بلاهایی که موقع خرید سرم نیومد..

فعلا همین قدر بگم که قیمتش برام در آمد 1275000 تومان (گارانتی امرتات) { قیمت بالایی با ویندوز xp بود }

قیمتشو زیگورات زده 1150 البته توج کنید 6400 چندین کانفیگ داره یعنی باید دقیق مشخصات چک کنید ولی این کانفینگی که شما نوشتی روتین بازاره و قیمتش بدون گارانتی ایران 1100 هم فکر میکنم بتونید پیدا کنید .

دستت درد نکنه ولی یکم مشخصات رو دقیق تر نگاه میکردی با ویندوز ویستا و گرافیک ATA و گارانتی بین المللی تازه 1180000 تومان است (در سایت زیگورات فرق بین المللی و ایرانیش تا 100 تومان هم میرسه.) بعدشم خوب شد گفتم زیگورات قیمت نداره !!!!!!!!

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از اطلاعات کاملتون !
خیلی چیزا یاد گرفتم !
----------------------------------
اگر بخوایم رم رو ارتقا بدیم , جای معتبری سراغ دارید ؟ جایی که واقعا" معتبر باشه , که قطعات رو بر ندارن یا ... ( HP Pavilion )
ممنون میشم بگید

بالا