• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر از دوستان درباره راهنمایی‌های بی‌نظیرشون در مورد خرید لپتاپ ... به خصوص جناب رادیان ...
چند صفحه پیش من نظرات دوستان را درباره لپ‌تاپ hp dv 9295 خواسته بودم که رادیان جان کبیر در مقایسه با dell 9400 ردش کردن ... من این مدل 9400 را دیده بودم اما راستش من فکر میکردم که هر کارت گرافیکی که رم بیشتری داشته باشه از لحاظ performance بالاتره ... اما با مطالبی که در این سایت و سایت‌های دیگه خوندم فهمیدم که مهمترین چیز GPU است. بگذریم ...
راستش این مدل 9400 از هر لحاظ نسبت به مدل‌های هم رده خودش برتری داره اما به خاطر هاردش خیلی اعصابم را خورد کرده ... به نظر شما یک هارد با 4200 rpm ، سرعت سیستم و کارایی اون را خیلی پایین نمی‌یاره؟
یک خواهش دیگه هم داشتم ... اخیرا hp یک مدل جدید زده که خیلی به این دو مدل نزدیک است... اسمش dv9500t است ... با کارت گرافیک nVidia Go 8600m Dedicated (البته این را سایت http://www.notebookreview.com و http://review.zdnet.com گفتن ) ... اما من هرچی توی مشخصاتش نگاه میکنم یک همچین چیزی نمی‌بینم :
مشخصاتش را از اینجا ببینین ... ممنون میشم اگر دوستان این نوت‌بوک را هم نقد کنن
با تشکر​
یه مزیت هایی PAV 9295 EA داره که 9400 نداره !
یه مزیت هایی 9400 داره که PAV 9295 EA نداره !
مثلا" 9400 رو بزار بقل 9295 ببین توی طراحی کدوم بهتره ؟ !! 9400 واقعا" خیلی بزرگ و زمخت هست ! بیای 6400 رو روش یه LCD 17 نصب کنی , میشه 9400 !
بعضی ها هستند که به طراحی اهمیت میدن !
خوب هارد 240GB کجا , هارد 160 کجا !!
در ضمن چند وقت دیگه HD-DVD میاد روی کار که باید یه درایو داشته باشی که بتونه پخش کنه !
دیگه به هر حال هر کسی یه سلیقه ای داره !

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آها ! ...

نکتش همین جاست ... شما نمیتونی HDTV رو توی 15 اینچ تجربه کنی ... Resulotion اش به هیچ

وجه مناسب نیست و جز خورد کردن اعصابت نتیجه ی دیگه ای نداره ...

بنابراین اگر به این گزینه اهمیت میدین 15 اینچ رو بیخیال شین .

در مورد هارد این دوستمون بیشتر مد نظرشون سرعت هارد بود تا حجمش ...

ببینید دوست عزیز ، این سرعت برای لپ تاپ طراحی شده ، همون طور که در جریان هستین موتور

هارد یکی از پر مصرف ترین قسمت های سیستمه ! و به همبن دلیله که اولین اولویت Standby سیستم

خواموش کردن هارده ... برای همین در لپ تاپ ها برای بالا بردن طول عمر باطری از هارد های دور پایین

استفاده میشه . و این یک مزیت حساب میشه ...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

یه خبر خوب برای دوستداران DELL !

3 مدل جدید دل در راهند !

DELL LATITUDE D630 :rolleyes:

DELL LATITUDE D830 :blink:

DELL LATITUDE D531

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3684&article=Dell+Latitude+D630+D830+D531

دوست عزیز اگر واقعا می خواین لپ تاپ بخرین ! باید با واقعات روبرو بشین ...

این استیل شما بیشتر به بازار موبایل میخوره ... یک لپ تاپ وقتی معرفی شد تازه اول راهه !

باید 5 ماه صبر کنین تا ببینین توی اون پلت جواب میده یا نه ... راضی هستن ازش یا نه ...

خدماتش به چه صورته ...

و البته از همه مهمتر بین ارایه بین المللی و حضور در بازار ایران یک فاصله نجومی وجود داره

که ما اینو مدیون قشر زحمت کش دلال هستیم که باید به هر حال شکم زن و بچش و سیر کنه !

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام رادیان جان.......من چند سوال داشتم

1. lcd اگه کثیف بشه با چی باید تمیز کرد؟

2.تو قسمت منو باطری اینا چه مفهونی میده: dell recommended,power saver,high performence

3.hibernate ینی چه؟

4.چطور میشه باطری رو بیرون آورد؟

5. و مورد 5 هم میخام بگم دستت درد نکنه از این همه تلاش که میکنی رادیان جان:p :) پس: اوس :f34r:

((نینجا هنر نامرئی شدن))

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام رادیان جان.......من چند سوال داشتم

1. lcd اگه کثیف بشه با چی باید تمیز کرد؟

2.تو قسمت منو باطری اینا چه مفهونی میده: dell recommended,power saver,high performence

3.hibernate ینی چه؟

4.چطور میشه باطری رو بیرون آورد؟

5. و مورد 5 هم میخام بگم دستت درد نکنه از این همه تلاش که میکنی رادیان جان:p :) پس: اوس :f34r:

((نینجا هنر نامرئی شدن))
با اجازه اقا رادیان گل , من چند تاشو که بلدم میگم , آقا رادیان بیان کامل تر کنن
1. یه لپتاپ اچ پی دیدم که خودش پارچه ی مخصوص داشت ,, دیگه غیر از این رو نمیدونم
High Performance .2 همه چی رو میبره رو درجه آخر ( مثلا" نور LCD رو زیاد میکنه ) _ Power Saver هم صرفه جویی میکنه همه چیز رو میاره در حد پایین _ DELL Recomended هم میره رو تنظیماتی که دل به دستگاه داده و اون معمولا" نرمال هست و فابریک کارخونست .
Hibernate .3 هم یه آپشن مثل Shut Down ,, با این تفاوت که ویندوز سریع تر میاد بالا و هر برنامه ای که باز کرده بودی وقتی ویندوز میاد بالا اون برنامه باز هستش ..
4. باتری رو هم نمیدونم , ولی فکر کنم یه در داشته باشه که باید پیچ اون رو باز کنی
یا علــــــــی

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگر واقعا می خواین لپ تاپ بخرین ! باید با واقعات روبرو بشین ...

این استیل شما بیشتر به بازار موبایل میخوره ... یک لپ تاپ وقتی معرفی شد تازه اول راهه !

باید 5 ماه صبر کنین تا ببینین توی اون پلت جواب میده یا نه ... راضی هستن ازش یا نه ...

خدماتش به چه صورته ...

و البته از همه مهمتر بین ارایه بین المللی و حضور در بازار ایران یک فاصله نجومی وجود داره

که ما اینو مدیون قشر زحمت کش دلال هستیم که باید به هر حال شکم زن و بچش و سیر کنه !

:blink: :blink:

5 ماه ؟ واقعا جدی می گین ؟

اما این مدلها ، فقط کامل تر شده مدل های d620 , d820 هست . و من فکر نمی کنم لازم باشه تست پس بده ؟!

البته شما استادی و من تازه کار . نمی دونم والا . البته من یکی دو ماه رو می تونم صبر کنم . اما این d630 خیلی وسوسه کننده هست . :rolleyes: من دلم اونو می خواد :D

البته تو فروم های خارجی دیدم که نوشته بودند اومده و قیمتش هم خیلی بالاس :wacko:

ممنون

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
السلام علیک یا نینجا ...

و السپاس علی النوکیا الکبیره !

عرض حضور انورتون ... که باطری در حوالیش که سویچ کشویی هست که اونو باید بکشی بعد ناخن عزیز

رو بکنی لای درز باطری و یه فشار بدی تا از جاش در آد.

LCD برای تمیز کردن اصلا از پارچه و اب و اینا استفاده نکنی که پیکسلاش میسوزه ...

اسپری های مخصوص برای این کار هست که باید تهیه کنید .

من خودم ندارم ... تا حالا هم تمیز نکردم ... اما به زودی باید یکی تهیه کنم ( ای بسوزه پدر فقر )

alfabeta

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یه لپ تاپ میخواستم زیر 900 تومن خودم اینا را یافتم:

hp presario f-500
sempron3400-1G ram-80g hard-vista b:770000

acer travelmate 4152-1.7 centrino-512mg ram-60 g hard-:810000

toshiba A135-S2266-1.7centrino-512mg-80g:870000

dell 1501-1.8 turion-1g ram-120g hard-vista-850000

dell 6400-core dou 1.8-512mg-80g:840000

hp nx-7300-core2 1.66-512mg-80g-900000

hp-compaq v5120nr-2 turion-512mg-80g-xp h:840000
شما کدوم را پیشنهاد میدین؟
قیمتهاش خوب هست؟

با تشکر

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام میخواستم یه لپ تاپ بخرم با حدود دو ملیون تومن بودجه که سگ جون باشه ! یعنی بعد یک سال نسوزه. ممنون میشم منو راهنمایی کنید. ضمناً سراغ sony نرین چون خودم داشتم بعد یه سال به رحمت رفت ! بازی هم زیاد نمیکنم . انتخاب خودم Dell Latitude D820 هستش نظرتون چیه؟ یه سوال دیگه هم دارم . سیستم خنک کننده این لپ تاپها به چه صورته؟ هنوز هم از فن استفاده میکنن؟ آخه من از یکی شنیده بودم لپ تاپهای جدید با گاز نئون خنک میشن.

nima-mgs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اگه میشه بهترین نوت بوک رو در محدوده ی 1.500 اعلام کنید!
باتشکر نیما

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام
اگه میشه بهترین نوت بوک رو در محدوده ی 1.500 اعلام کنید!
باتشکر نیما

من HP pavailion 2185 (يك ميليون و دويست و پنجاه هزار تومان) رو توصيه مي كنم.
به دليل سرعت و كيفيت بالا، امكانات كامل، وزن و ابعاد كم و قيمت مناسب.

http://buyingreloaded.com/laptops/hp-dv2185-c2d-1-83ghz/prod_151.html
http://www.rayaneh.com/product-2532.aspx

راستي يه سوال از اساتيد اين بخش:
من يه لپتاپ Asus A3A دارم كه دوست ارم كنتراست صفحه نمايش اون رو كمي افزايش بدم. اما هرچي مي گردم گزينه اي براي اين كار پيدا نمي كنم. تركيب دكمه fn رو هم با هر كدوم از f ها كه امتحان مي كنم جواب نميده. ميشه لطفاً راهنمايي كنيد كه شما چطور كنتراست رو تغيير ميديد؟

nima-mgs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من HP pavailion 2185 (يك ميليون و دويست و پنجاه هزار تومان) رو توصيه مي كنم.
به دليل سرعت و كيفيت بالا، امكانات كامل، وزن و ابعاد كم و قيمت مناسب.

من خودم یه سرچی هم کردم به این رسیدم ، چیز خوفیه!:
TOSHIBA - Satellite A135-S4487

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1546

نظر شما چیه؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام رادیان جان........ چند سوال دارم

1.لپ تابم دارای دو درایو هستش درایو c و d درایو d رو نوشته recovery یعنی چی و به چدردی میخوره؟

2.من برای ارتباط لپ تاپ به pc کابل lan استفاده کردم ولی بلد نبودم تنظیم کنم چطوری میشه این کارو کرد؟

3.گزیته f12 هنگام بالا آمدن ویندوز به چه دردی میخوره؟

4.چطوری میتونم درایوهای بیشتری بسازم؟

مرسی...........................................................

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
میلاد جان فکر کنم سوالات شما مربوط به بخش خرید نمیشه :)
..

میخواستم بپرسم لپتاپی مناسب که از لحاظ ضربه آسیب پذیر نباشه هست؟ منظورم این هست که خیلی حساس نباشه . چون معمولا خیلی حساس هستند ... مخصوصا هاردشون.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
..

میخواستم بپرسم لپتاپی مناسب که از لحاظ ضربه آسیب پذیر نباشه هست؟ منظورم این هست که خیلی حساس نباشه . چون معمولا خیلی حساس هستند ... مخصوصا هاردشون.

بله دقیقا هیمنطور لپتاپ یکی از بنظر من بدترین قطعاتش هاردشه که بخاطر سیستم مکانیکی اون همیشه در معرض خطره البته شرکت ها اومدن یکسری طراحی های خاص براش انجام دادن و سری های حرفه ایی این شرکت ها تکنولوژی ها محافظتی از هارد دارن مثل انتی شوک و اینا ... من خودم Lenovo ThinkPad T60 رو ترجیح میدم چون واقعا از نظر انتی شوک بودن روش کار شده البته پاناسونیک هم تو این رده از لپتاپ ها معروفه

manikazer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
..

دوست عزیز شما باید از سری Latitude دل استفاده کنی. لپ تاپ های این مدل برای استفاده در شرایط نسبتآ سخت طراحی شدن.

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
بله دقیقا هیمنطور لپتاپ یکی از بنظر من بدترین قطعاتش هاردشه که بخاطر سیستم مکانیکی اون همیشه در معرض خطره البته شرکت ها اومدن یکسری طراحی های خاص براش انجام دادن و سری های حرفه ایی این شرکت ها تکنولوژی ها محافظتی از هارد دارن مثل انتی شوک و اینا ... من خودم Lenovo ThinkPad T60 رو ترجیح میدم چون واقعا از نظر انتی شوک بودن روش کار شده البته پاناسونیک هم تو این رده از لپتاپ ها معروفه

چه خبره آقا ؟ :blink: :blink: :blink: :eek:

بالا