• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان نظرتون در مورد نوت بوك هاي lenovo مثلا مدل lenovo thinkpad T61 يا T60p يا T60 چيه ؟ به نظر خيلي جالب و وسوسه كننده ميان :blush: :rolleyes:

كلا نوت بوك هاي IBM چطورن ؟

تو ايران كي نماينده فروش اين نتو بوك ها هست ؟

ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
یک سری لپ تاپ های ژونیپر هستند که ضد ضربه و ضد آب هستند و خیلی هم مقاوم البته قیمتش هم بالاست ولی نه خیلی در این حال وزنشون هم مناسبه

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام اقا یه نوتبوک قوی میخوام برای کار طراحی و برنامه نویسی در ضمن هرچی وزنش کمتر باشه بهتره . من خودم نظرم روی HP DV 9000 هست البته چون مانیتورش 17 اینچه و اندازش یکمی بزرگه وزنش یکمی زیاده ولی بازم نسبت به خیلی نوتبوک های با مانیتور 17 اینچ وزنش بهتره با اینحال مانیتور 17 اینچ و کیبورد فول سایز رو به وزن یکمی کمتر ترجیح میدم نظر دوستان چیه .

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام اقا یه نوتبوک قوی میخوام برای کار طراحی و برنامه نویسی در ضمن هرچی وزنش کمتر باشه بهتره . من خودم نظرم روی HP DV 9000 هست البته چون مانیتورش 17 اینچه و اندازش یکمی بزرگه وزنش یکمی زیاده ولی بازم نسبت به خیلی نوتبوک های با مانیتور 17 اینچ وزنش بهتره با اینحال مانیتور 17 اینچ و کیبورد فول سایز رو به وزن یکمی کمتر ترجیح میدم نظر دوستان چیه .
یه سری هم به DV9295 EA بزنید .. حتما" به کارتون میاد .
یا علی

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یه سری هم به DV9295 EA بزنید .. حتما" به کارتون میاد .
یا علی
اینم یه ورژنی از DV9000 فرقی نداره . کلا همه 9xxx ها یا 6xxx ها و هرچی دیگه تو مشخصات فرق میکنند تو پایه یه مدلند .

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان نظرتون در مورد نوت بوك هاي lenovo مثلا مدل lenovo thinkpad T61 يا T60p يا T60 چيه ؟ به نظر خيلي جالب و وسوسه كننده ميان :blush: :rolleyes:

كلا نوت بوك هاي IBM چطورن ؟

تو ايران كي نماينده فروش اين نتو بوك ها هست ؟

ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد

:blink::eek:

amiq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،:)

آقا من با بودجه فقیرانه یک ملیون می خام یه نوت بوک بخرم

وزن و قیافه برام مهم نیست، ولی می خام آنالیز های سنگین باهاش بکنم. سرعت و رم و ایناش برام مهمه

کسی پیشنهادی داره؟

مخلص ایم پیشاپیش

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
چی بگیم :f34r: از نظر گارانتی وضعی مشابه HP و ACER و... داره ولی خوب کیفیتشو من قبول دارم ببینید چند تا چیز تو نوتبوک خیلی خیلی مهمه اولیش انتی شوک بودن هاردشه دومین مورد کولینگ قوی دستگاه از نظر طراحی و بالاخره وزن کمه و کیس محکمی که باید داشته باشه که بنظر من همه این موارد بخوبی تو این سری T60 گنجونده شده حتی از نظر پرمنس و multi task هم وضعیت خیلی خوبی داره ...;)
سلام،:)

آقا من با بودجه فقیرانه یک ملیون می خام یه نوت بوک بخرم

وزن و قیافه برام مهم نیست، ولی می خام آنالیز های سنگین باهاش بکنم. سرعت و رم و ایناش برام مهمه

کسی پیشنهادی داره؟

مخلص ایم پیشاپیش

ِDELL 6400 بگیرید البته 1100 براتون در میاد

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی بگیم :f34r: از نظر گارانتی وضعی مشابه HP و ACER و... داره ولی خوب کیفیتشو من قبول دارم ببینید چند تا چیز تو نوتبوک خیلی خیلی مهمه اولیش انتی شوک بودن هاردشه دومین مورد کولینگ قوی دستگاه از نظر طراحی و بالاخره وزن کمه و کیس محکمی که باید داشته باشه که بنظر من همه این موارد بخوبی تو این سری T60 گنجونده شده حتی از نظر پرمنس و multi task هم وضعیت خیلی خوبی داره ...;)

دوست عزیز این مواردی که گفتید در کدوم یک از نوت بوک های مطرح وجود داره ؟ مثلا در Latitude d620 or d820 or inspiron 6400 یا مثلا در hp pavilion dv9265 EA یا در سونی سری z وجود داره یا نه ؟
خیلی ممنون از شما

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
- لپتاپ در حدود 800 ~ 1.100 ترجیحا وایو یا زیمنس چه مدلهایی خوب هست؟ * 15 یا 14 اینچ میخوام
- باتریشون در شرایط استفاده معمولی چقدر شارژ داره؟
- اگر احتمالا بخوام باتری اضافه براش بخرم راحت هست؟ قیمتش در چه حدودیه؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز این مواردی که گفتید در کدوم یک از نوت بوک های مطرح وجود داره ؟ مثلا در Latitude d620 or d820 or inspiron 6400 یا مثلا در hp pavilion dv9265 EA یا در سونی سری z وجود داره یا نه ؟
خیلی ممنون از شما

والا من نظرم اینکه با توجه به کاربرد هایی که من یادمه اون اول گفتید D820 براتون مناسب باشه و کاملا راضی میشید ضمن اینکه از نظر ساپورت های بعدی هم خیالتون راحت تره چون dell و toshiba و sony تو ایران بیشتر فروش میره بنابراین ساپورت هم بیشتره ..

اگرم صرفا استفاده home office دارید یعنی تو محیط های معمولی که از نظر دما و اینا مناسب باشه جای لپتاپ همیشه ثابت باشه inspiron 6400 هم کفایت میکنه کما اینکه خود منم همین دستگاه رو دارم و دارم ازش استفاده میکنم ولی برا کسی که زیاد میخواد اینور انورش کنه مسافرت ببره تو شرایط مختلف ازش استفاده کنه گرما تکان و... باشه سری latitude کیفیت بالاتری داره از نظر کولینک و انتی شوک بدنه و مصرف باطری و وایرلس و اینا بهتره

nima-mgs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا به ما بگید که اخرش تو قیمت 1.200 چی بگیرم...

alirnt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سري SZ سري* لپ*تاپ*هاي گرون قيمت سوني هست كه خيلي ويژگي*ها علاوه بر اون چيزايي كه مي*بيني داره ! اما به نظر من خيلي گرونه و اصلا صرفه خريد نداره ! با اين پول ( بالاي 2 ميليون) ميتوني از برند*هاي ديگه لپ*تاپ با پردازنده T7400 يا T7500 بگيري ! هرچند كه لپ*تاپ*هاي توي اين رنج بيشتر تو شاخه Entertainment هستند !

نظرت در مورد اين چيه ؟ از اين مدل سوني شما هم ارزون تر هم كاراييش بهتره :) خوراكه :

اگه ميخواي با اين Tablet PC روياييASUS بيشتر آشنا بشي ، برو انيجا و به صورت تصويري قابليت*هاش رو مشاهده كن :

آیا این مدل ویندوز ویستا رو ساپورت مینکه؟ intel 950 هست ولی آیا واقعا خوب aero رو نشون میده؟
در ضمن یه سوال کلی هم راجع به tablet ها داشتم و می خواستم ببینم که کلا در tablet ها قلم چای موس رو میگیره؟ یعنی به نرم افزارش ببستگی نداره ؟ مثلا در Autocad و... به راحتی به جای موس میشه از قلم استفاده کرد؟

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
می توانید من را در خرید یک نوت بوک راهنمایی کنید؟
من می خواهم با بوجه یک میلییون و نیم یک نوت بو ک تهیه کنم!اگر مارک دل که باشد خیلی خوبه!!!

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من نظرم اینکه با توجه به کاربرد هایی که من یادمه اون اول گفتید D820 براتون مناسب باشه و کاملا راضی میشید ضمن اینکه از نظر ساپورت های بعدی هم خیالتون راحت تره چون dell و toshiba و sony تو ایران بیشتر فروش میره بنابراین ساپورت هم بیشتره ..

اگرم صرفا استفاده home office دارید یعنی تو محیط های معمولی که از نظر دما و اینا مناسب باشه جای لپتاپ همیشه ثابت باشه inspiron 6400 هم کفایت میکنه کما اینکه خود منم همین دستگاه رو دارم و دارم ازش استفاده میکنم ولی برا کسی که زیاد میخواد اینور انورش کنه مسافرت ببره تو شرایط مختلف ازش استفاده کنه گرما تکان و... باشه سری latitude کیفیت بالاتری داره از نظر کولینک و انتی شوک بدنه و مصرف باطری و وایرلس و اینا بهتره

ممنون از جوابتون . به نظر خودم هم d820 بهترین گزینه برای من هست ، اما این کارت گرافیکش واقعا منو کلافه کرده . Nvidia quadro 120 nvs با 512 مگ share هست که به نظر اصلا پرفرمنس خوبی برای بازی نداره !

راستی 6400 با کارت گرافیک geforce بهتره یا ATI ؟ کدوم کارت قوی تره ؟ ممنون

Walkabout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

راستش یکی از دوستانم لپ تابی برای کار طراحی میخواد ... بودجه اش حدود دو میلیون است خودش D820 رو مد نظر داره ... میخواستم ببینم که آیا بهترین گزینه است یا اینکه گزینه های دیگه ای هم وجود داره ؟ اگه وجود داره لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
--------------------------------------------------------------------------------

سلام ........ چند سوال دارم

1.لپ تابم دارای دو درایو هستش درایو c و d درایو d رو نوشته recovery یعنی چی و به چدردی میخوره؟

2.من برای ارتباط لپ تاپ به pc کابل lan استفاده کردم ولی بلد نبودم تنظیم کنم چطوری میشه این کارو کرد؟

3.گزیته f12 هنگام بالا آمدن ویندوز به چه دردی میخوره؟

4.چطوری میتونم درایوهای بیشتری بسازم؟

مرسی.......................................... .................

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از جوابتون . به نظر خودم هم d820 بهترین گزینه برای من هست ، اما این کارت گرافیکش واقعا منو کلافه کرده . Nvidia quadro 120 nvs با 512 مگ share هست که به نظر اصلا پرفرمنس خوبی برای بازی نداره !

راستی 6400 با کارت گرافیک geforce بهتره یا ATI ؟ کدوم کارت قوی تره ؟ ممنون

شر بودن رم دلیل بر ضعیف بودن نیست در درجه اول GPU گرافیگ باید قوی باشه بعد همون اولم بهتون گفتم چند تا چیز و حتما فراموش نکنید اول اینکه cpu رو core 2 dou T7300 بردارید رم هم حتما 2*1 GB باشه مطمئن باشید بهترین پرفرمنس رو هم تو بازی هم تو کارای سنگین دارید

اطلاعاتم زیاد در مورد گرافیک کامل نیست بنظرم ATi X1400 قوی تر از 7300 بود حالا بازم شما خودتون بپرسید ظاهرا دستگاه های جدید 7300 روش نصبه

بالا