• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شر بودن رم دلیل بر ضعیف بودن نیست در درجه اول GPU گرافیگ باید قوی باشه بعد همون اولم بهتون گفتم چند تا چیز و حتما فراموش نکنید اول اینکه cpu رو core 2 dou T7300 بردارید رم هم حتما 2*1 GB باشه مطمئن باشید بهترین پرفرمنس رو هم تو بازی هم تو کارای سنگین دارید

اطلاعاتم زیاد در مورد گرافیک کامل نیست بنظرم ATi X1400 قوی تر از 7300 بود حالا بازم شما خودتون بپرسید ظاهرا دستگاه های جدید 7300 روش نصبه

خیلی خیلی ممنونم :)

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
شر بودن رم دلیل بر ضعیف بودن نیست در درجه اول GPU گرافیگ باید قوی باشه بعد همون اولم بهتون گفتم چند تا چیز و حتما فراموش نکنید اول اینکه cpu رو core 2 dou T7300 بردارید رم هم حتما 2*1 GB باشه مطمئن باشید بهترین پرفرمنس رو هم تو بازی هم تو کارای سنگین دارید

اطلاعاتم زیاد در مورد گرافیک کامل نیست بنظرم ATi X1400 قوی تر از 7300 بود حالا بازم شما خودتون بپرسید ظاهرا دستگاه های جدید 7300 روش نصبه
T7200 و T7300 چه فرقی با هم دارند ؟!

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
می توانید من را در خرید یک نوت بوک راهنمایی کنید؟
من می خواهم با بوجه یک میلییون و نیم یک نوت بو ک تهیه کنم!اگر مارک دل که باشد خیلی خوبه!!!

لطفا به ما بگید که اخرش تو قیمت 1.200 چی بگیرم...
پیشنهاد من Inspiron 6400 D هستش .

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا كسي كه وارده درباره اي lcd هاي لبتاپ توضيح بده . فرق TFT و XVGA چيه ؟؟ كدوم بهتره ؟؟ مزايا و معايب اينا چيه ؟؟

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سلام دوستان

من امروز dell 6400 يكي از بچها رو ديدم عالي بود فقط تو اجراي برنامه ها يكم طول مي كشيد..اين مشكل از همشونه يا از اين بوده تنها؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
حالا این باس 800 , چه مزیتی نسبت به باس 667 داره ؟
ممنون آقا ;)

سرعت بالاتر دیگه ضمن اینکه میتونه رم تا 800 هرتز هم ساپورت کنه
سلام دوستان

من امروز dell 6400 يكي از بچها رو ديدم عالي بود فقط تو اجراي برنامه ها يكم طول مي كشيد..اين مشكل از همشونه يا از اين بوده تنها؟

خوب شما مقایسه کردید با pc احتمالا منتها اینو بدونید سرعت هارد لپتاپ ( منظورم سرعت ترنسفر data) تقریبا 1/3 pc هستش بخاطر همین یکم طول میکشه تا برنامه از روی هارد خونده بشه و کامپایل بشه رو رم

بد نیست منتها این cpu رو ویستا زیاد جالب نیست چون ویستا سنگینه و منابع سیستمی بالایی میخواد حداقل و رم هم 2 گیگ or T7300 cpu،T7200

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
خوب شما مقایسه کردید با pc احتمالا منتها اینو بدونید سرعت هارد لپتاپ ( منظورم سرعت ترنسفر data) تقریبا 1/3 pc هستش بخاطر همین یکم طول میکشه تا برنامه از روی هارد خونده بشه و کامپایل بشه رو رم

اره !
ممنون از جوابتون...
فقط من اکثرا کسانی که 6400 رو دارن xp از اول روش نصب بوده ولی این یکی که میخوام بخرم گفته ویستا روش نصبه میخوام ببینم که بصورت ریدی هست یا اینکه فقط میتونه اجرا کنه؟
باتشکر نیما

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
اره !
ممنون از جوابتون...
فقط من اکثرا کسانی که 6400 رو دارن xp از اول روش نصب بوده ولی این یکی که میخوام بخرم گفته ویستا روش نصبه میخوام ببینم که بصورت ریدی هست یا اینکه فقط میتونه اجرا کنه؟
باتشکر نیما

سری جدید معمولا ویستا روشون نصبه گرچه شرکت دل سفارشیه و ممکنه با XP هم پیدا کنید .

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
البته من الان یه نوتبوک با همین مشخصات 6400 رو باهاش کار میکردم که سرعت بنظرم خیلی بیشتر از این میومد...

سری جدید معمولا ویستا روشون نصبه گرچه شرکت دل سفارشیه و ممکنه با XP هم پیدا کنید .
خوب ویستا رو روون اجرا می کنه؟؟

در کل در این قیمتها 1200 تا 1500 نوتبوک بهتری سراغ ندارید؟
باتشکر نیما

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
چرا روون اجرا نکنه دوست عزیز ...

من خودم وقتی گرفتم چون یه کم عجله داشتم برای انجام کارها و حوصله ور رفتن رو نداشتم تا باهاش

وارد بشم همون روز اول پاک کردم و XP روش ریختم اما خدا شاهده به 2 ساعت نکشید که پاکش کردم

دوباره همون Vista رو ریختم ...

یه بارم 1 2 هفته پیش یا یه باگ توی Vista به مشکل برخوردم ، اومدم XP 2007 ریختم ... که مجدد

به 1 روز نکشید دیدم برتریهای Vista در حدی هست که بتونم از اون باگ چشم پوشی کنم

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
آها خوب اینم بگم

شاید دوستانی که زیاد تجربه ندارند در جریان نباشند . اما اینو به تجربه دریافتم که

موقع نصب ویستا تا جای ممکن از Driver ها ی که خود Microspft داره استاده کنید

اصلا Sigma TEL رو نصب نکنید که سرعت شما رو میاره پایین ... موقع باز کردم مدیا پلیر بد جوری لخ میزنه

من خودم Catalyst رو نصب نکردم

حتما Bios رو به A14 آپگرید کنین .

و درایور Wireless هم نیازی نداره که اون برنامه مزخرفش رواجرا کنین .

با سپاس .

اینا خیلی مهم بود .حاصل تجربه 5 6 بار عوض کردن ویندوز .

و کاملا تست شده .

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
بد نیست منتها این cpu رو ویستا زیاد جالب نیست چون ویستا سنگینه و منابع سیستمی بالایی میخواد حداقل و رم هم 2 گیگ or T7300 cpu،T7200
ممنون.
اگر بخوام با سرعت بالا باشه و خیلی خوب باید بیشتر از این حرفا خرج بشه که زیاد برام صرف نمیکنه بیشتر از این بدم اون CPU ها قیمت هاشون اکثرا بالای 1.500 هستند :)
ویستا رو به عنوان سیستم پیشفرص نگه دارم و Xp Pro هم کنارش نصب کنم فکر کنم خوب جواب بگیرم. ضمنا شاید در آینده ی نزدیک رمش رو ببرم بالا که سیستم بهتر عمل کنه . فکر کنم با توجه به این شرایط تو این مدل خوب نتیجه بگیرم؟!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
T7200 برای Vista برادر از سرش هم زیاده !

مصرف ویدوز با تایمینگ نرمال 1 گیگ رم بیشتر از 15% CPU نمیشه ...

برای همه ی این آمار و ارقامی که میدم خدمتتون وقت صرف کردم و تجربه شخصیم ه !

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام ........ چند سوال دارم

1.لپ تابم دارای دو درایو هستش درایو c و d درایو d رو نوشته recovery یعنی چی و به چدردی میخوره؟

2.من برای ارتباط لپ تاپ به pc کابل lan استفاده کردم ولی بلد نبودم تنظیم کنم چطوری میشه این کارو کرد؟

3.گزیته f12 هنگام بالا آمدن ویندوز به چه دردی میخوره؟

4.چطوری میتونم درایوهای بیشتری بسازم؟

مرسی.......................................... .............

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
این شیوه ی درایو بندی برای استفاده از media direct هست ...

که خیلی به درد نخوره ( البته این یه نظر کاملا شخصیه )

شما برای تغییر این وضعیت باید یه بار windows اتون رو Reinstall کنین و موقع نصب کردن

دوباره هاردتون رو partition بندی کنید ... البته بدیهیه که دیگه قادر به استفاده از

media direct نخواهید بود ! ...

من خودم از همین شیوه استفاده کردم

استفاده از hard tools اصلا توصیه نمیشه ! چون برای سیستم ویندوز ویستا هیچ کدوم Trusted نیستند

موفق باشید

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
چرا روون اجرا نکنه دوست عزیز ...

من خودم وقتی گرفتم چون یه کم عجله داشتم برای انجام کارها و حوصله ور رفتن رو نداشتم تا باهاش

وارد بشم همون روز اول پاک کردم و XP روش ریختم اما خدا شاهده به 2 ساعت نکشید که پاکش کردم

دوباره همون Vista رو ریختم ...

یه بارم 1 2 هفته پیش یا یه باگ توی Vista به مشکل برخوردم ، اومدم XP 2007 ریختم ... که مجدد

به 1 روز نکشید دیدم برتریهای Vista در حدی هست که بتونم از اون باگ چشم پوشی کنم

پس اینطور...
اگر میشه یه توضیحات و همچنین تجاربی که تو این چند وقته که 6400دارید رو بزارید چون خیلی بدردم میخوره.
باتشکر نیما

بالا